Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashville-nek egészen különleges atmoszférája van. Aki volt ott tudja.
Én is visszamennék (12 éve jártam ott) de hogy lesz-e még rá valaha is lehetõségem??? A Taylor tudja! 😊
Az elõbbi nagy lemezdömping során kifelejtettem mindannyiunk nagy kedvencért, elnézést érte <#szeret>

Taylor Swift - Speak Now (október 25.)

Nashville
Az adatlapodon lévõ címre küldtem mailt.

Contemporary Country Music

telecaster
Hi Guys, I'm back from the USA. Sok ismerõsöm megkérdezte, na milyen volt? Tréfásan csak annyit válaszoltam: csak hazaugrottam egy váltás ruháért, és a jövõ héten megyek vissza. A vicc csak annyi, hogy ha tehetném, így is cselekednék. Szóval ezúttal is nagyon jó volt. Voltam megint Nashville-ben is(immáron harmadszor) és nem tudok betelni vele még most sem.
Nash, kérted, hogy számoljak be e-mailben. OK, de kellene hozzá a címed. Ha itt nem akarod publikálni, az enyém ott az adatlapomon, oda írhatsz, várom, hogy mi érdekel...?
Füves, hamarosan nálad is jelentkezem.

Nashville
Respect a várható új albumoknak, de én még a múltban utazok kicsit:

Mark Collie - Even The Man In The Moon Is Crying

Ken Mellons - Jukebox Junkie

Mario Martin - Keep it on the country side

A Lady Antebellum két telt házas konceret adott 1 hete Londonban....csak így tovább! Hódítsátok meg Európát, le a country zenére ragasztott stigmákkal!

Lady Antebellum Conquers London
Augusztus 31-én: Sammy Kershaw - Better Than I Used To Be

Szeptember 14-én: Joey + Rory - Album Number Two

Szeptember 14-én: James Otto - Shake What God Gave Ya

Szeptember 14-én: Jamey Johnson - The Guitar Song

Szeptember 21-én: Steel Magnolia - Steel Magnolia

Szeptember 21-én: Rhonda Vincent - Taken

Szeptember 21-én: Zac Brown Band - You Get What You Give

Szeptember 21-én: Randy Houser - They Call Me Cadillac

Szeptember 21-én: Billy Currington - Enjoy Yourself

Szeptember 28-án: Kenny Chesney - Hemingway's Whiskey

Ajánlom Toby Keith október 5-én megjelenõ lemezét!

2010. augusztus 18-án szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebb country slágerek az USA-ból és Kanadából!

Tartalom:

1. John Rich - Country Done Come To Town

2. Zac Brown Band - Different Kind of Fine

3. Taylor Swift - Mine

4. Brad Paisley - Anything Like Mine

5. Burns & Poe - How Long Is Long Enough

6. Darius Rucker - Come Back Song

7. Brantley Gilbert - My Kind of Crazy

8. Crooked Still - Half of What We Know

9. Craig Campbell - Family Man

10. Sugarland - Stuck Like Glue

11. Chris Filer - John Deere, John 3:16

12. Carolyn Dawn Johnson - Let Me Introduce Myself

13. Thomson Square - Are You Gonna Kiss Me Or Not

14. Hey Romeo - That's What I Am

15. Todd O'Neill - Somethin' With Some Attitude
Nashville
Két remek ajánlat a nyár végére:
Clay Walker - She Won't Be Lonely Long 2010- es albuma

Hibátlan album, sokat hallgattam a nyáron. Ez még azzal a bizonyos, manapság ritkábban érezhetõ eredeti country feeling- el varázsolja el a hallgatót!

Egy ugyanilyen jól sikerült korongot ajánlok egyik nagy kedvencemtõl Zona Jones- tól, aki 2004- ben tûnt fel remek albumával a Harleys & Horses- al. Semmi nagy beharangozás, úgyhogy a Prove Me Right albuma csak most került a kezembe, amit 2009- ben adott ki.

Ezt a kitûnõ albumot itt lehet teljes egészében (legálisan!) meghallgatni: Katt!!!

Kirus! Mindkét úriember viseli a kalapot, stb, úgyhogy ezen a téren is rendben vannak! 😊 Amúgy teljesen igazat adok Neked a múltkori country divat dilemmáddal kapcsolatban.

További kellemes nyarat!

Nashville
Szeva telecaster!
Nagyon sajnállak, hogy Amerikába számûzted magad! 😊
Remélem, minden jól alakul és megint felejthetetlen élményekben lesz részed. Nagyon irigyellek, fõleg ami Nashville- t illeti. Engem személy szerint minden érdekel, ha van kedved ide leírni, de mail- ben mindenképpen várom az élményeidet.
Üdvözlettel: Nash

2010. július 21-én szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!

Tartalom:

1. Intro

2. Jerrod Niemann - Down In Mexico

3. Jarrod Birmingham - Pure Blue Heartache

4. Charla Corn - Lie A Little

5. Lonesome River Band - Record Time Machine

6. Kevin Skinner - Like It's The Last Goodbye

7. Joe Nichols - The Shape I'm In

8. Jessie James - Boys In The Summer

9. Matt Kennon - You Can Still Wear White

10. Reba McEntire - Turn On The Radio

11. George Canyon - Pretty Drunk Out Tonight (CAN)

12. Gord Bamford - Put Some Alcohol On It (CAN)

13. Greg Hanna - What Kind of Love Are You On (CAN)

14. Jolie Holliday - I'm Coming Home To You

15. Georgette Jones (daughter of George Jones & Tammy Wynette) - I Hope You Knew

16. LeAnn Rimes - Swingin'

17. Jerrod Niemann - For Everclear

18. Outro
<#eljen>

telecaster
Udv. mindenkinek az USA-bol.
Nagy a csend itt a forumon egy ideje, gondolom, mindenki nyaralni ment. En sem unatkozom. Most elobb egy het California, aztan Chicago es termeszetesem most sem maradhat ki mindannyiunk kozos szerelme NASHVILLE!!!!!!!!!!!
Majd augusztus vege fele, ha hazaertunk mindenrol bovebben.
Addig is jo nyaralast mindenkinek.........

2010. július 7-én, akartam volt írni 😊
2010. június 30-án szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Toby Keith - Trailerhood

2. Patty Loveless - Drive

3. Steel Magnolia - Just By Being You (Halo & Wings)

4. Eric Church - Smoke A Little Smoke

5. Diamond Rio - This Is My Life

6. Trace Adkins - This Ain't No Love Song

7. Julianne Hough - Is That So Wrong?

8. Randy Rogers Band - Too Late For Goodbye

9. George Strait - The Breath You Take

10. Janedear Girls - Wildflower

11. Mark Chesnutt - Lovin' Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again)

12. Bomshel - Just Fine

13. Frankie Ballard - Tell Me You Get Lonely

14. Warren Brothers - Dear Mr. God

15. Roys - Beautiful

16. Ridley Bent - I Can't Turn My Back On The Bottle
elgreco

elgreco

elgreco
Most kaptam ezt a levelet:

Eretesitek mindenkit,hogy a 2010 julius 3-an 18 orara meghirdetett COUNTRY GALA AZ ARVIZKAROSULTAKERT cimu rendezveny helyszine a meghirdetetttol elteroen a JOZSEF ATTILA szinhazban lesz megtartva,valtozatlan programmal.A mar megvasarolt jegyek ervenyesek az uj helyszinen is.Jegyek kaphatok a WILLIAMS VILLAGE & COUNTRY CLUBBAN -06 30 9 323 472-illetve a helyszinen az eloadas napjan 15 oratol.

Lendvai Gabor

elgreco
2010. június 23-án szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebb kanadai és amerikai country slágerekkel!

www.civilradio.hu - hallgasd élõben a neten!

Tartalom:

1. Jaydee Bixby - Tailgate (CAN)

2. Victoria Banks - This Old Halo (CAN)

3. Jason Blaine - Run With Me (CAN)

4. Brad Johner - Saved By Grace (CAN)

5. One More Girl - The Day I Fall (CAN)

6. Aaron Lines - The Trouble With California (CAN)

7. Emerson Drive - That Kind of Beautiful (CAN)

8. Thomson Square - Let's Fight

9. Chris Young - Voices

10. LeAnn Rimes - Swingin'

11. Bo Bice - You Take Yourself With You

12. Benton Blount - Carolina

13. Miranda Lambert - Only Prettier

14. Blackberry Smoke - Good One Coming On

15. Danny Gokey - I Will Not Say Goodbye

16. Ty Herndon - Journey On

TheDreamingTree
õõõ, engem igen 😉

Little Big town új albuma augsztus 24-én fog megjelenni! Tudom hogy sokan várják, ezért is írom.. 😊
Dierks Bentley június elején megjelent albuma (Up On The Ridge) nagyon jól sikerült! Nem is tudom melyik a kedvenc dalom.. mind tetszik! 😄 Már a first single is nagyon ígéretes volt.. de a színvonal az egész albumon keresztül megmaradt!
Köszi a programot! 😊

LeAnn Rimes új (feldolgozott) dala: Swingin' itt
elgreco
A Country Gála programja:

18.00 Country Arrabona
Six Rebels
18:30 Country Express
Gamblers Dancers
19:00 Country Road
Wild Buffalo
19:30 Petruska Andris
Thunderfoot Dancers
20:00 Új Bojtorján
Lucky Bulls
20:30 Arnóczky Noémi and the Nasty

Szünet

21:30 Black Riders
Táncoló Talpak
22:00 Don Attila Band
Six Rebels
22:30 Puszta Country Band
Lumen Christi Gospel kórus
23:00 Blue Birds

Füves Sámán
A Cuntry Gála plakátja már a rádió 35 fõoldalán is kint van tegnap óta!<#eljen>

TheDreamingTree
No, hát ez pont az, ami nem annyira tetszik 😊)) meg mondjuk ha már sad but true, akkor már a metallica 😄DD

Amúgy némi kiegészítéssel élve: volt némi jó is a CMA-s elõadásában: Kellie Pickler 😉 Egyszerûen imádom ezt a déli akcentust 😊))) Na jóóó, nem csak azt 😉

TheDreamingTree
majdnem 😊 a másik volt az, a szélén... brrr :SSS

Kid Rock -tól nekem ez a kedvencem ... igaz nem country.

A világ teljesen megõrült ezzel totálisan egyetértek! 😊
Biztos nem a CMA Music Awards-ra gondolsz hanem a szabadtéri fesztiválra?! Most lett vége vasárnap! 😊)) Ha mégsem, akkor naná hogy érdekel a dolog! 😊

Ez a Country gála biztos nagyon jó lesz. Esetleg abban tudtok segíteni hogy meddig fog tartani? Vagy ameddig bírja a jó nép?! 😊

Melyik "hölgy" volt az a Sookie TDT? Aki idétlenül röhögött és fogdosta a fekete bõrû úriember hasát?
elgreco

kirus
Nem, nem, a 2010-es ;-)! Igen leleményes a férjecském. Esetleg érdekelnek egyeseket és ketteseket? 😊
Amúgy, újra nagy divat a western. Mindenki kalapot tesz a fejére, és ettõl country énekesnek gondolja magát. Ezzel szemben a countrysok tûsarkúban, és forrónaciban, meg tornacsukában nyomják, és eléggé a pop mûfajra emlékeztetnek. Megõrült a világ?

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

TheDreamingTree
jaja, az idei CMA music fest az most volt a hétvégén, remélem gyorsan felteszik, hogy le lehessen tölteni 😊

Kid Rock-kal meg én úgy vagyok, hogy amúgy szerintem nincs rossz hangja (már amikor nem az oribálós stílusban nyomja). Persze, mióta felénekelte a Picture-t Sheryl Crow-val, azt hiszi, hogy rögtön coutry-énekes lesz 😊

Mondjuk a CMT awards-on nekem sokkal jobban szúrta a szemem az a Sookie nevû "hölgy" meg az a másik idétlen csóka valami reality show-ból. Azok mi a francot kerestek ott vajon, azt nem tudom...

Brooks&Dunn meg tényleg feloszlik, azt nem tudom, hogy végleg-e, vagy csak ún. "alkotói szabadságra" mennek 😉 Nem biztos, hogy jó ötlet ilyenkor emiatt megszórni õket díjakkal, dehát ez van.

Biztos hogy nem a tavalyi CMA Music Fest?! 😊

Persze, aki hamis az hamis... de szerencsére még mindig vannak akik kevesebbszer énekelnek hamisan mint mások.. neveket nem mondok! Ma ilyen elvont vagyok... 😊
kirus
Hangosításon sok múlik, de az, hogy valaki hamisan zenél, vagy sem, az biztosan nem.
CMA Music Fest.... úgy rémlik, nekem itt van a polcon 😉

Én is megnéztem a CMT Awards-ot, Kid Rock mint mûsorvezetõn kívül meg voltam elégedve a mûsorral. LeAnn Rimes új single-je nagyon tetszett! Õsszel jön ki az új album, amiben férfi énekesek country klasszikusait fogja elénekelni. Érdekes ötlet, kíváncsi vagyok milyen lesz. 😊
De mindenkinek tetszett a fellépése (Keith Urban, Toby Keith, Lady A stb) Reba-n meg jöt nevettem!
Jól hallottam egyébként hogy a Brooks & Dunn visszavonul? Lehet hogy ezért kapnak mostanában ennyi díjat..

Egyébként tényleg a hangosításon sok múlik, meg a youtube-os felvételek nem mindig a legjobbak, az is torzít rendesen. Szóval én is hallottam már Zac Brown Band-tõl hamis dalt, de azért még nagy többségében tisztán énekelnek.
A youtube-ról jutott eszembe, a múlt heti CMA Music Fest-rõl már vannak fent felvételek, sajnos a tvben csak valamikor nyár végén vagy õsszel adják le.

Chalsea Field nevû énekesnõnek (múlt héten Countryboy játszotta is a rádióban) egész jó az új single-je:
Things I Shoud've Said
kirus
Kid Rock a country kultúra új üdvöskéje 😊... bár nem nagyon értem, de mindenhol ott van.
Az érveid mondjuk igazak, el kell ismernem, de akkor is szörnyû volt hallani. Ettõl profi a profi, és ettõl kap hatalmas gázsit. Mondjuk hallottam már olyan Mark Knopfler szólót is, hogy azt hittem szíven szúrom magam

TheDreamingTree
Hát nem tudom, most is voltak a CMT Awards-on, és ott elég jónak tûnt az ének. Bár hallottam már olyat, hogy van, hogy olyan rossz a hangosítás, hogy egy énekes szó szerint nem hallja, hogy mire kéne énekelnie. Bár ez sem mentség mindenre, mert akkor meg szólni kell a hangmérnöknek... telik rá 😉

Amúgy nem rossz kis díjátadó volt, bár az a Kid Rock dal eléggé tájidegen volt, dehát ez van...

kirus
Sziasztok Fiúk -Lányok,
Néha azért bekukkantok, csak szivat az élet. A Rebels honlapunkat feltörték egy ideje, aztán megint, aztán megint 😊... Szép az élet. Én újabban nosztalgiázom, senki nem kelti fel az érdeklõdésem. Julie Roberts elsõ CDjére nótázgatok. Aki jól ismer, azért ajánlhat valamit! 😊
Zac Brown Band.... Gyerekek, hallottam egy pár kegyetlen hamis nótát tõlük a YouTube-on... Nálam elkapálták magukat 😞
Naaaaaaaaaash, ne gonoszkodj 😊! Igen aktív éjszakai életet élek gyerekaltatás ellenére 😉

2010. június 9-én szerda délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

Tartalom:

1. Kewin Fowler - Pound Sign

2. Sunny Sweeney - From A Table Away

3. Billy Currington - Pretty Good at Drinkin' Beer

4. Chelsea Field - Things I Should've Said

5. Chris Heers - Happy Thought

6. Mallary Hope - Blossom In The Dust

7. Due West - Bible & The Belt

8. Sebastian Roberts & Lorrie Morgan - Dress For The Rain

9. Martin Ramey - Twisted

10. Melanie Denard - All I Ever Did Was Love You

11. Montgomery Gentry - While You're Still Young

12. Bomshel - Just Fine

13. James Wesley - Real

14. Williams Riley - Makes Me Go (La La)

15. Troy Olsen - Summer Thing (CAN)

16. Sean Hogan - Suck It Up (CAN)

Köszi a hírt!! Ezt nem is tudtam... 😊