5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#2960 arra majd csak találok valami progit, mondjuk rákeresek wmv to mpeg convertere a goggle-ba:))
-
#2959 Az a totális csókosság, ha valaki ezt mind megcsinálja helyetted -
countryboy #2958 igen Sheriff, de azt a wmv fájlt utána át is kell alakítani mpeggé, hogy le tudja játszani a divx-es lejátszó...különben csak pc-n tudod nézni... -
#2957 progi beüzemelve, már megy is a felvétel:)) Kösz fiúk! -
#2956 Rendeld be a bóótba! -
#2955 Countryboynak: most hallgatom a Carolyn Dawn Johnson: Dress Rehearsal CD-t, szupi. Lassan csak végigfülelek mindent. -
countryboy #2954 Az év első DVD megjelenése február 7-én:
Gretchen Wilson - Undressed!!!!!
Meztelenül jó lesz!!!! -
#2953 Fiúk, ez már szerelem? Hehe! -
#2952 Hogy ki??? Természetesen a Country rajongás magyarországi kivállósága: P.Tommy alias Countryboy!
Én már egy kicsit tovább haladtam a segítésben, de még mindig akadnak felderítendő pontok azoknak, akik igazán akarják! -
countryboy #2951 azt már nem írod, ki adta a tippet neked is? :) -
#2950 Ez a trükk nem éppen erre való, de lehet sikereket elérni vele, erős kitartással! Amiben igazán menő EZ A PROGI, videoklipek megszerzése, pl. a CMT.com- ról!!!...és ez az, ami nem elhanyagolható funkció!
Egyszer, hajnal 2- ig nyomtam az "ipart", mire megtaláltam a megfelelőt, plusz még be is állítottam. Aztán alig bírtam abbahagyni... . A program nevét elétek tártam, most már a kísérletező kedvűeké, elszántaké a jövő! Have a Nice Day! -
countryboy #2949 Bármilyen rossz is volt (meg is bukott) az a Dixie Chicks dal, az új lemezük alapból kell, hallgatás nélkül. Mellesleg lehet hogy rajta sem lesz, mert az egyik hurrikán segélydal volt vagy mi a szösz, nem tekinthető hivatalos kislemeznek. -
#2948 Toby Keith és Travis Tritt esetében biztosra megyek, ők egy lemezt sem tudnak elrontani! :)
Tim McGraw- t illetően az utolsó CD amit megvettem: Tim McGraw And The Dancehall Doctors. Én voltam a világ egyik legelégedettebb embere, amikor a Media Markt polcain felfedeztem és megvettem! Szuper album, de a Live Like You Were Dying album már csalódás. Nagyon kíváncsi vagyok a következő lemezére, de előtte tuti bele fogok hallgatni!
Ha már a kislemezeknél tartunk: a Dixie Chicks új dala egyáltalán nem fog meg, de nem vonok le negatív következtetést a készülő albummal kapcsolatban. -
#2947 Mentségemre mondom, miután belehallgattam CMT-n a Jack Ingram lemezébe, hogy én egy country adón hallottam a lemez címadó dalát a Wherever you are-t és az nekem nagyon bejött. A többit egyszer meghallgatható kategóriába sorolnám, nem lesz nekem sem a kedvenc előadóm. -
#2946 "Általában az egész lemezt felteszik ilyenkor, ami egy trükkel...!"
erről a trükkről szeretnék többet tudni, akkár priviben is:) -
countryboy #2945 Nash, ha te ismersz és szeretsz egy előadót, akkor is előbb belehallgatsz, mielőtt megvennéd a CD-jét? Mert én tuti nem...
Ha pedig új az előadó, nekem elég 1-2 dalt ismernem előre a lemezről, ha tetszenek, nem filózom hogy kell-e vagy sem.
Amúgy persze hogy vannak jó koncertfelvételek, de azokat inkább DVD-n nézem, csak a hanganyag nem köt le. -
#2944 A CMT- s ismerkedéssel kapcsolatban én is egyetértek Countrygirl- el, persze, csak ha 128 bitrátás a próbahallgatás! A gyengébb minőség fabatkát sem ér! Szeretem a meglepetéseket, de nem minden esetben! Csalódásom már volt éppen elég, főleg ha még pénzt is fizettem volna érte...! Én inkább belehallgatok!
Általában az egész lemezt felteszik ilyenkor, ami egy trükkel...!
A live felvételekkel kapcsolatban pedig vegyes tapasztalataim vannak! Ott is érvényesül nagyrészt, hogy aki jó az ott is jó! pl.: Dixie Chicks - Top Of The World Tour Live, Dwight Yoakam - Live from Austin, Aaron Watson - Live at the Texas Hall of Fame. -
countryboy #2943 az a Leland Martin CD a mai napig nem tölthető le sehonnan, úgyhogy jól jártál Kiruska :) És tényleg, igazi honky tonk zene! -
#2942 Very Thanks Countrygirl!
Ezért az infóért cserébe az ujjaim beindultak és ajánlok megszerzésre egy klipet: Trace Adkins - Honky Tonk Badonkadonk (82Mb). Elsősorban Cowboyoknak, de Cowgirl- ök is megnézhetik! Persze, kell hozzá a megfelelő kliens és minél hamarabb töltitek, annál gyorsabb és biztosabb!
Szédületes a fickó 44 évesen is! Ilyenkor látszik, hogy mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát! -
countryboy #2941 én ismerem és tudom milyen Jack Ingram, nem nagy szám, főleg a koncertlemeze nemn érdekel, alig van hangja a srácnak. Én első kislemezekből tájékozódom, pl mikor meghallottam Ray Scott: My Kind Of Music című dalát, már akkor tudtam hogy belehallgatás nélkül is kell az egész CD. Ilyen egyszerű ez. -
#2940 Ki nem hagynám! Nekem is tényleg más a feeling eredetiben, mint a számítógépen. Sok albumot csak egyszer hallgatok meg, hogy tudjam miről van szó. De ha megszerzem eredetiben, akkor meg rongyosra hallgatom. Pl.: Leland Martin CD-jébe belekagylóztam a neten, élvezhetetlen. Aztán megjött eredetiben, és az meg menyország.
Hogy a Josh albumot meg már mennyire várom... -
countrygirl #2939 Ha ismerném és tudnám, hogy milyen Jack Ingram, akkor én se hallgatnék bele, de szerintem arra, hogy megismerjem egy előadó stílusát és hangját nagyon tökéletes a CMT honlapja! -
countrygirl #2938 Péntekig a 3Sat-on 14:00kor minden nap Counry Roads lesz!
Sőt csütörtökön máskor is: (bár lehet hogy ez csak ismétlés, ki tudja..)
Donnerstag, 5. Januar 2006
12.15 Uhr: Generation Pop (3. Folge: Poesie & Protest)
14.00 Uhr: Country Roads
01.45 Uhr: Country Roads Special: "The 39th Annual CMA Awards"
03.15 Uhr: Country Roads
04.00 Uhr: Country Roads
04.45 Uhr: Country Roads
-
countryboy #2937 A live CD-ket meg kifejezetten utálom, legutóbb nagyon megszívtam eggyel, életemben nem veszek több koncertlemezt. (Randy Rogers Band: Live At Billy Bob's Texas - borzalmas). -
countryboy #2936 Én soha nem hallgatok bele előre semmibe...ha megtenném nem lenne érdekes a lemez első hallgatásra, elvenné a meglepetés hatását akár pozitív akár negatív az élmény. Sőt - egyetlen lemezt sem vettem meg úgy, hogy előtte belehallgattam volna. Nekem aztán ajánlhatjátok a CMT-t, azt csak klippnézésre használom. Josh Turner-t tutira megveszem eredetiben. A meglepetés várhat. Ugye, Kiruska? -
countrygirl #2935 Jack Ingram új lemezét épp a hétvégén hallgattam a CMT-n! Nekem tetszik, köszönti is a kedves hallgatóságot az album elején, és utána szép lassan jönnek a jobbnál jobb live felvételek!
Nash! Ray Scott-ot hallgatom szorgalmasan..de tudod..lassan érik még mindig! -
#2934 Akkor jó keresgélést! A decemer végi ajánlásainkra érdemes rákattanni, tuti nyerők (bár nem mindegyiket fogod megtalálni a szokott helyen...)!
Van még egy Jan. 10- ére tervezett album, tőlük: BR5-49 Elég elvont, így 2006- ban!
A nagyágyúk még kivárnak kicsit! Ja, és a Josh Turner albumba is bele lehet már hallgatni a CMT- n! Jeeee!!! -
#2933 Ha nem is jelentkezem mindig az nem azt jelenti, hogy nem kísérem figyelemmel a fórumban történteket, olyankor csak nincs időm. Most úgy alakult, hogy csak szerdán kezdem a melót, így volt egy csepp felesleges időm, amit zenehallgatásra, zenekeresésre használtam fel:)
-
#2932 Nagyon beindultál Elgreco! Új év, új kezdet? Rég' hallottam tőled ennyit! -
#2931 Jack Ingram "Wherever you are" száma a Country rádiók decemberi promoi között volt, ami egész jó, kellemes music. Egy régebbi klipje pedig a kedvenceim közé tartozott, a "Flutter".
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz az új lemez, ami kár, hogy live, mert pl. az "Acoustic Motel" albuma elég szerencsétlenre sikeredett!
Lauren Lucas- t meghallgattam, de nem az igazi!
-
#2930 Én hülye tegnap találtam rá egyik nagy kedvencem 2004 októberében kiadót lemezére. Egy igazi karácsonyi különlegesség, főleg olyannak aki szereti Joe Nicholst. Ha valaki kihagyta volna, feltétlenül szerezze be!
-
#2929 És itt van egy fiatalember is akinek viszont idén azaz 2006 január 10-én fog megjelenni egy új nagylemeze. Ő Jack Ingram és megjelenő lemezének a címe pedig: Wherever you are. Szerintem érdemes belehallgatni előző lemezeibe is. Ezt az utóbbi lemezt még nem sikerült becserkésznem, de ami késik az múlik.
-
#2928 Igazad van Nash, még nem állt rá az agyam erre az évre:)))
-
#2927 Ha lenne csillagod, akkor ez a hozzászólást nem írtad volna...
Próbálj szerezni egyet.
Ray Scott fenomenális! Én már jó ideje hallgatom!
Elgreconak már van egy idei "lemezkiadása": "Egy hölgyet ajánlanék figyelmetekbe aki Lauren Lucas névre hallgat és idén jelentette meg első nagylemezét..." Gyors volt a nőci! ..szóval szokni kell még a 2006- ot!
Meghallgassuk Laurent!
-
#2926 Őőő...természetesen nem beleHÓznunk kell, hanem beleHÚznunk... biztos a tél miatt...vagy a hosszúra nyúlt szilveszter miatt...nem tudom... -
#2925 No kicsit belehózunk, és pillanatok alatt meglesz a 3000 is...
No, most végre meghallgattam a Ray Scott lemezt, és első benyomás ellenére (annak ideján a cimadó dal nem tetszett annyira) , egészen jó igy végighallgatva. Biztos meghallgatom még párszor.... -
Vidéki lány #2924 jajj, ezen a fórumon nem Cg. vagyok!:)))
Szóval:
Puszi,
Timi -
Vidéki lány #2923 Sziasztok!
Sors hülye fintora:
Beus és én is jól lebetegedtünk az ünnepekre (Beus "csak" szilveszterre, én meg még áthoztam a karácsonyból annyit, hogy semmi humorom nem volt utazni), úgyhogy az Árbócosbeli mulatozásnak lőttek...:(
Remélem, akik ott voltak jól érezték magukat!!!:)
Mindenkinek boldog, linedance-ben és country-zenében gazdag újévet kívánok!:)
Puszi,
Cg. -
Egy hölgyet ajánlanék figyelmetekbe aki Lauren Lucas névre hallgat és idén jelentette meg első nagylemezét"The Carolina Kind" címmel. Egy countryrádiót hallgatva akadtam rá, nagyon kellemes hangja van, remélem lesz majd második lemeze is a közeljövőben. Elég pofás a weboldala is. -
Észventura 22 #2921 pont egy hasonlot vettem karácsonyra magamnak:D