5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #3000 A 3000-ik megszólalás pedig csakazértis az enyim! -
countryboy #2999 Mit jelent az, hogy hátsó szándék? :) -
Vidéki lány #2998 Honnan is kéne elzarándokolnod B.kalászra?:)
Cb-t Te ismered jobban, ebben a témában nem nyitunk vitát!:) -
#2997 Nincs gond sem a gyakorlati érzékemmel, sem a problémamegoldó képességemmel. Lustának néha lusta vagyok, amúgy meg inkább csak kényelmes. Hidd el, meg lehet szokni, hogy az ember lánya (a seggével együtt) nem ül buszra. Én a kocsiban lakom. De mindegy, mert valahogy majd megoldom. Ha másnem akkor 14-én megyek.
CB és a hátsó szándék? Hehe, ugyan -
Vidéki lány #2996 Nem, mondjuk úgy, hogy gyakorlati érzék... vagy problémamegoldás... vagy lustaság elleni terápia...:))))))
Cb részéről - sejtésem szerint - kis hátsó szándék is, de ezt majd ő elmondja,... vagy nem.:)))) -
#2995 Timi, Countryboy! Mi a tököm ez? Összeesküvés? Minden tőlünk telhetőt megteszünk én és a seggem. -
countryboy #2994 Kirus a fenébe is, nem tudod a segged felrakni egy vonatra? Nem kell hazamenned 14-én este, csak gyere el! Ha nagyon szeretnél jönni, akkor szerintem a vonat is megoldás. Na??? -
Vidéki lány #2993 Kirus,
BKV? MÁV? Volán?:) -
#2992 OC, ha nem lesz kocsim, akkor sajnos a 14.-i buli is ugrott. Tényleg nem rajtam múlik. Amint nyúlok egy kocsit, vagy használható lesz a sajátom, rögtön visszatérek soraitokba. Nagyon szeretnék menni 7-én, és 14-én is. Még szombatig bármi lehet! -
Vidéki lány #2991 OC, hánykor lesz az Almássy téri rendezvény?
Cb, engem nagyon nem untat a két akusztikus gitáron játszott zene (még az egyen sem), de az tényleg nem country az én szememben sem. Max. a dal eredetije lehetett country és azt hangszerelték át. -
countryboy #2990 Mr. Marshal,
engem már nem is vársz? :) pedig én ott leszek! -
countryboy #2989 az már biztos!
Viszont én a magam nevében beszéltem kedves CG!
Rettenetesen untat hogy két akusztikus gitáron elkezdenek játszani (még ha profin is) és azt countrynak nevezik...
-
#2988 Hellotok!
Ne igyekezzetek már annyira! A korábban felajánlott kb. 60 linedance közül hármat kiválasztottam, de egyeztetés után úgy néz ki, hogy mégis más lesz a tánc, de most már le sem írom, mert szerintem akkor lesz csak biztos, ha már itt lesznek. (Én a legutóbb felajánlott hat táncból a Wave On Wave-et javasoltam.)
Nagyon sajnálom, hogy többen nem tudtok jönni, illetve ti sajnálhatjátok, mert nem sok ilyen alkalom várható. Persze mi is elmehetnénk egyszer hozzájuk Bécsbe. Kirus, Timi remélem 14.-én az Almássy téri Szabadidőközpontban tartandó partyra azért jöttök?
Találkozunk szombaton.
Moncsi én valószínűleg ott leszek vasárnap. Nekem az a véleményem, hogy az ott előforduló zenészek tudnának nekünk new country számokat is játszani, s a jövőben - ha fellendül nálunk a linedance élet - fognak is.
Keep It Country
OC -
Vidéki lány #2987 Szia Moncsi,
inkább a "másik" fórumról szoktak járogatni az akusztikus klubba, mert ott több a zenész... Én voltam már - a táv. miatt sajnos csak - egyszer, de ha megtehetném, mindig ott lennék, mert 1. nagyon sok jó ismerősöm van ott, 2. nagyon jó a zene.
Nem mindig van country, tehát ne arra számíts, inkább bluegrass.
Üdv.,
Timi
Cb,
azért mert country-rajongók vagyunk, még nem kizárt, hogy akusztikus klubba menjünk...:) -
countryboy #2986 Nem valószinű...mi itt mindannyian country rajongók vagyunk...az akusztikus zene nem jelent country zenét és engem speciel nem köt le... -
Little Moncsi #2985 Hi,
8-án jön valaki az Akusztikus klubba? -
#2984 Sajnos nincs kocsim, és eddig úgy néz ki, hogy nem is tudok szerezni. De minden követ igyexem megmozgatni...hátha -
#2983 Kivel fogok én páros táncot tanulni????????????
-
#2982 Szuper, és én erről úgy néz ki, hogy le fogok maradni?! Fenébe...gáz -
#2981 Nagyon örvendünk a sógoroknak, reméljük jól fogják ők is érezni magukat a mi társaságunkban.
Lehet, hogy most hülyeséget írok, akkor majd javíts ki, de én nem találtam Travis Tritt-től Long Road to Richmond című számot. Találtam viszont egy Long Road to Richmond-ra elnevezet négyfalas linedance koreográfiát amit Travis Tritt- Modern day Bonny&Clyde című számára írtak. Lehet, hogy erről lenne szó?
Itt van a link:tánc:)
Esetleg ha idetévedne Dreamcatcher, akár le is fordíthatná nekünk:)
Találkozunk szombaton
elgreco -
Vidéki lány #2980 Jaaaaj, most sárgulok nagyon!!:(((((
Nem tudok menni... Ami extra-bosszantó: jan. 7-én de. Bp-en leszek, de már haza is kell jönnöm, mert estére jelenésem van itt, Szegeden.:(
Bízom benne, hogy nem ez az egyetlen alkalom, hogy jönnek a "sógorok"...:)))))
Ne szerénykedj, nem "szerény" a klub! Te magad tetted fel a weboldalra a képeket, nézd meg, hányan voltak az alakuláskor és az első klubon és hányan a dec. 10-in!!! Igazán szép fejlődés 3 hónap alatt!!!! Ezúton is köszi és gratula!!!:))))
Puszi,
Cg. -
#2979 Hi,
Ez nem lesz semmi!
Január 7.-én szakmai és baráti látogatásra érkezik szerény Footloose Linedance Club-unkba a bécsi Rocky Mountain Linedance klub Marshalja (+4 fő). Mindenki készüljön lelkileg (köztük én is), mivel most ö fog linedance-et oktatni. Nagyon várom a klubnapot. Gyertek minél többen és addig is hallgassátok Travis Tritt Long Road To Richmond fergeteges számát, amire majd táncolni fogunk.
Keep It Country
OC -
#2978 nem beszéltem vele!
küldtem neki e-mailt, de eddig még semmi. -
Vidéki lány #2977 Sziasztok!:)
Tudjátok, mi a bosszantó? Hogy ezek az övcsatok, övek Amerikában a Second Hand-ekben kb. 3 USD-ért voltak kaphatók...:((
El kellene menni turkálni oda, Európában meg aranyárban eladni... (OFF: uez a bébicuccok frontján is a helyzet... ON)
Timi
ui:
Krisztina,
Beus megtalált?
-
#2976 Tudom ajánlani a szőlő u.-i Wild West Store-t, ott kapsz övcsatot kb. úgy 6000 ezerért!
Már én is körülszaglásztam és biztos, hogy a következő beruházásom egy övcsat lesz! -
#2975 nekem régi vágyam egy szép buckle, azaz övcsatt olyan ovális
de gondolom nálunk is megkérik az árát ezeknek....(a Drysdales oldalon van egy 170 dolláros darab, gondolom ez magától felkígyózik a testemre
CSAK 35e forint... -
Little Moncsi #2974 Sziasztok! Azt hittem ezidáig csak a modern country-ért veszek meg, de most belekóstoltam Ricky Skaggs muzsikájába! Hát elképesztő ez a bluegrass. Ülök a munkahelyemen és szívem szerint táncra perdülnék!!!!! :) Tudtok nekem még ajánlani bluegrass királyokat? Megköszönném! -
#2973 Hogy még jobban érezd magad nézd meg ezt a két linket is:
Sheplers, Drysdales
üdv
elgreco -
#2972 találtam egy amerikai cowboy outfits web boltot: kalapok, övek, csatok...stb.csak nézegetni is nagyon jó :)
western wear -
#2971 Hát most mit tagadjam... Pasi vagyok... -
#2970 Akkor megszerzem, aztán eret vágok.
Dreaming Tree! Jók a seggriszálós spinék mi? -
#2969 Hát ez csak kevéssel marad el az ominózus Brooks&Dunn videó mögött -
countryboy #2968 azért, mert a Long Long Time eredetijét Linda Ronstadt énekelte 1971-ben. Ha azt meghallgatod, azonmód végetvetsz az életednek. Drámaian gyönyörű. Egy volt szerelmem kötődik hozzá, fájdalmas emlékek.
A Mindy verzió sem rossz, de az eredeti az igazi. -
#2967 Countryboy! Miért nem mondtad hogy ezt ne hallgassam meg?! Mindy McCready: Long, Long Time -
countryboy #2966 Amelyik lejátszó tudja a divx-et és felismeri a windows media fájlokat, az jól fogja olvasni az mpeg-et is. Csak mpeg-be tömörítek és frankón műkszik. -
#2965 videókat ne mpeg-be tömörítsetek hanem aviba.
mpeg-et nem olvas jól minden asztali lejáccó. -
Észventura 22 #2964 Sziasztok...
Egy kivállóság, nekem nagyon nagyon tetszik Jeff Bates:DD
http://countrymusic.about.com/library/bljeffbatesphotos.htm -
countryboy #2963 winavi converter a legjobb -
#2962 Nagyon sok converter progi létezik, érdemes kipróbálni egy párat, különféle beállításokkal. -
countryboy #2961 én már mind megcsináltam, több százat :)