5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Észventura 22 #2920 http://www.maplemusic.com/artists/lut/default.asp
itt egy link is a csapatrol:D
-
Észventura 22 #2919 Sziasztok BUÉK mindenkinek.
Luther Wright & The Wrongs nem tudom hogy mond e valakinek ez a két név valamit? Megéri meghallgatni:D -
#2918 Sziasztok! Egy picit OFF leszek de lehet, hogy ennek valaki majd örülni fog, ugyanis egy kalapot szeretnék meghírdetni amit a lányomnak rendeltem de neki kicsi lett. A lányom 12, ezért úgy gondolom, hogy egy olyan 7-9 éves gyermekre lenne esetleg jó. Ha valakit érdekel az keressen meg priviben. Mellékelek egy képet is róla.
-
#2917 Kössz az infót TDT! ... most már rájöttem, hogy a CNN- t sem tudom fogni! -
#2916 Ha valainek sikerül belehallgatnia ebbe az albumba, akkor szóljon, mert csak 1 mp- et engedett nekem. Internet Explorer- el is próbáltam.
Josh Turner - Jour Man -
#2915 Viszont kívánom Moncsi
A CNN-en most ismétlik 11-től délig a Larry King Country-s műsort! -
Little Moncsi #2914 Kívánok minden fórumozónak boldog, countryban gazdag 2006-os esztendőt! -
#2913 igen ismétlés volt, de Martina olyan gyönyörű, hogy újra meg kellett nézzem -
#2912 Trisha, Carrie, Martina, Jo Dee! Régi műsor ismétlés, asszem, de mindegy :) -
#2911 Aki még ébren van: CNN! -
#2910 hát ez nagyon egyszerre ment srácok!
Azért, még én is dobogós vagyok ám'!
-
countryboy #2909 és a 2006-os év első fórumozója ki is lehetne más, mint: én
hehe -
#2908 Köszöntök mindenkit 2006-ban! -
#2907 Na én még keltek kis zajt, és Boldog Új Évet Kivánok mindenkinek! -
#2906 Pssszt! Csend honol a Country házban...de jövőre újra, ugyanitt folytatódik a mindent elsöprő Country feeling! Jó bulizást mindenkinek! -
#2905 Rég' láttam a logódat Spock! Nem tudod miről maradsz le!...
...majd ha úgy gondolod, beszállhatsz közénk, jó nagy a Cowboy Hat! :)
Neked is BUÉK! -
#2904 Re:off.Jimminek szorítottam a végén,de nemjött össze..
BUÉK! -
#2903 picit OFF, de : Mit szólsz Tony Stewart-hoz? Sztem kár, a végén már jó lett volna, ha Martin nyer... -
countryboy #2902 és miért nem szólalsz meg soha ha már te vagy a topic alapító? vagy csak egy rendszergazda 'bot' vagy? BUÉK neked is! -
#2901 Na, egy 3 csillagos tábornok :) -
#2900 Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Továbbra is hallgassatok sok zenét,és örülök hogy ennyi embert összehoztam e topic által! -
countrygirl #2899 BOLDOG ÚJ, COUNTRYBAN GAZDAG ÉVET MINDENKINEK!!! -
#2898 ó ezek csak midik, nem néztem meg előtte -
#2897 Szeretném ajánlani még ezt a New Country Jukebox-ot Nektek!
Country Jukebox
(kell hozzá quicktime) -
countryboy #2896 B...............Ú................É.....................K..................! -
#2895 háát rám is vár a malac sült, virsli, és pizza -
Ezúton szeretnék mindnyájatoknak nagyon Boldog Új Évet Kívánni!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat és hallgassatok sok COUNTRY-t!!! -
#2893 Én idén már nem nyomozok. Beteszem a The Wrights CD-met, azért csak a CD tartóig kell elmennem, és halálra eszem magam! -
#2892 kezdek nyomozni Alecia után!
köszönöm! -
#2891 Nagyon le tetszettek ragadni a Wedvik nőcinél! Jill Johnson sokkal jobb, ha már északon járunk...
...vagy Alecia Nugent Amerikából, még jobban sugározza a feeling-et. Ő szerintem még Endiman- nak is tetszeni fog, mivel a hangszerek inkább a múltat idészik. A hangja csodálatos, úgy a hangszereléssel együtt. Ezen az oldalon már harmadjára van ajánlva, inkább őt keressétek!
Countryboy, várjuk a hasonló figyelem felhívásokat a következő évben is! -
#2890 Én is Boldog Új Évet kívánok minden kedves countrys topiclakónak, és sok jó albumot 2006-ra!! -
Minden kedves fórumtársamnak egy nagyon BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánok.
-
#2888 Jókor szólsz, mikor már meghallgattam!
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
Csendes lépteitek kísérje szeretet.
Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom,
Legyetek boldogok a következő 365 napon! BUÉK! -
countryboy #2887 Bár a hangja jó, de igy utólag elég gagyi hogy mind a 4 lemezén csak feldolgozásokat énekel.... -
#2886 De jó neked!
Nekem nem akar lemászni ez a Liv tsaj
Majd mondd el milyen volt (mármint a hangja..) -
#2885 Lassan már másom sincs, csak türelmem. Téged utolérni? Lehetetlen!
Dreaming Tree, rátettem volna minden vagyonom hogy a szíves szem Shanianak szólt!
Mingyá' lemeózom a Liv csajszit! -
#2884 Az előtte lévő lista első helyezettjének... csak ezek a szmájlik összekeveredtek egy picit -
countryboy #2883 Lazíts már Nash...nyilván egy félresikeredett szilveszteri tréfa akart lenni -
#2882 Na, ez most mi akar lenni? Mondjuk a szíves szemű kinek szól? -
countryboy #2881 Meglesz az is. 2006 végére utolérsz a CD kollekció számát illetően :) Még egy kis türelmet kérek!