5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Semmi ajánlás mostanában Adjatok már munkát februárra!
    Countryboy! Neked is szar a január? Egyébként a rádióműsorba fogadhatnál telefonokat is, mert lehet, hogy vannak lelkes hallgatóid az éterben máshonnan is, hátha csatlakoznának a fórumba. Csak azért írom, mert lehet, hogy érezted már azt, hogy nem sokan reagálnak az ajánlásaidra, pedig tényleg jók!
    Egyébként az én Cowboy és Cowgirl ajánlásaimra sincs túl sok visszajelzés!
    Hol vagy Countrygirl, The Dreaming Tree, Kirus? Olyan aktívak voltatok december végén, vagy nektek is negatív a január?
  • Endiman
    most néztem, a CMT oldaláról már teljes hosszában meg lehet hallgatni, nyilván innen lett felvéve
  • Endiman
    norvég barátom ftp-jéről szedtem le.
  • countryboy
    Hogyan tudtad meghallgatni, ha még meg sem jelent? (Jan. 24)
  • Endiman
    meghallgattam Rosanne Cash új, Black Cadillac albumját, ugyanolyan dallamos, kellemes lágy nóták mint az előző Rules Of Travel korong.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • Zombye
    Itten vagyok énis!

Nem felejtettelek el benneteket, csak egy kicsit hanyagoltam a netet.

• Endiman
    ez is igaz.
    egyébként még anno a 3sat-on nagyon élveztem a klippeket péntek du.Főleg, hogy a nyolcvanas évekből is vetítettek.
  • countryboy
    Mivel a country zenék 90 %-a a szerelemről szól, ezért nem csoda ha sok sok nyálas dolog becsúszik...de inkább ilyet nézek, mint az ocsmány MTV vagy VIVA klippjeit. A hányinger keringet mikor odakapcsolok...
  • Endiman
    Eszembe sincs védeni a VH1-t de sok country klipp elég nyálas szokott lenni...
  • kirus
    Amúgy ünnepek között volt egy 100-as lista rajta, a valaha megjelent legrosszabb videoklippekből. Tele volt country számokkal...no comment
  • countryboy
    Igen, a többi totál szarhoz képest jó...de amúgy a sok ismétlés nézhetetlenné teszi, miközben több száz dalnak soha nem adják le a klippjét...
  • Super Mario
    Tudom, 2003-ban fel is vettem kettőt. Rise and Rise of Shania Twain, és egy film, ahol maga, Shania kameráz.
  • Super Mario
    Látta valaki?
  • kirus
    Nálam van VH1, igaz, ezt a mostani összeállítást nem láttam, de volt már rajta Shania pályafutásáról többször is film.
  • Super Mario
    Nagyon jó zenei csatorna.
  • TheDreamingTree
    Jó Neked :) Nálunk sajnos nincs UPC :(
  • Endiman
    az UPC-n van VH1 és szokott lenni Shania-nap is majdnem egész nap tart (ebből van egy 4órás kazettám)
  • TheDreamingTree
    Ó bár lenne nálunk is VH1...bezzeg a hülye szolgáltató a Romantica-t, meg a kinai adót adja, mert biztos rengetegen nézik...
  • Super Mario
    Valaki látta tegnap 14 órakor a VH1-en a Shania Twain Top 20-at? Én sajna lemaradtam róla Ha látta valaki, leírja a sorrendet? Előre is köszi!
  • Nashville
    A Skype más. Ezzel vezetékes számot tudsz hívni...

ON

Ma éjszakai ajánlatom: Rodney Atkins. Nagyon kellemes album a Honesty! Aki szereti a dallamos Country- t, annál ott a helye!

A februári promok között is ott van az "If You're Going Through Hell" új számával!
    ...és a hátvéd most megint visszavonul...
  • countryboy
    erre való a Skype Nash...

ON
  • Nashville
    Közérdekű!: Ingyen telefon!: VoipStunt
    Volt már ilyen program, de egy idő után fizetőssé vált. Azzal 3 percig lehetett telózni egyhuzamban, utána szétbontott, majd újra lehetett hívni.
    Ez jelenleg korlátlanul működik, biztos nem sokáig. :(
    Most beszéltem egy németországi ismerősömmel 21 percig, tökéletes minőségben.
    Használjátok míg lehet!
  • TheDreamingTree
    Hello!

Azt hiszem egy fontos dolog majdnem lemaradt ma:

KÖSZÖNJÜK OLD COWBOY a tegnapi buli megszervezését! (nem tudom, egyedül, vagy többedmagával hozta össze, természetesen utóbbi esetben a többieknek is!)
    Annak ellenére, hogy nem táncoltam (még!), remek volt látni ennyi embert a parketten.
    Reméljük, lesz folytatás!

• Nashville
    Toby Keith - Get Drunk and Be Somebody. Nagyon jó bevezető az leendő új albumába!
    Hallgassátok a rádiókat! Remélem, Countryboy is beteszi a műsorába szombaton, a kislemez-gyanús számot!

...és itt is van a névrokonom, Angel Nash! Ő is megér egy hangszóró remegtetést!

Elgreco! Tetszett a tánc! Jó volt látni a Cowgirl- öket, Cowboy- okat! Legyen több videó a honlapodon.
  • Nashville
    Úgy látom csak telnek a napok hozzászólások nélkül. Azért be szoktam kukkantani és látom az ajánlásokat és persze utána is járok, ha van egy kis időm.

A hátvéd, most szabadrúgással előreküldi a labdát!

Jay Teter kipipálva! Nagyon menő a Cowboy! Köszi az ajánlást!
    Catherine Britt is jó lehet, a régebbi számaiból ítélve. Gondolom, a Britt lányt később fogjuk megtapasztalni, mint pl. Jamey Johnson- t.
    Szóval: Jamey Johnson - The Dollar. Lenyűgöző!... már mint a szám, mert az album, mint tudjuk még várat magára egy kicsit (Jan. 31) főleg a korán fekvőknek és későn felkelőknek. Aki tegnap este nem a tyúkokkal tért nyugovóra az már tapasztalhat keményen! A többit majd 31- e után! :)

És megérkezett a Country rádiók februári promoja is, de erről még nem tudok nyilatkozni, mert most hallgatom. A lista viszont fergeteges!
  • countrygirl
    Köszi Elgreco!! Nagyon ügyi volt mindenki... Jó volt látni, még ha nem is tudtam ott lenni!
  • elgreco
    Mindenkinek aki kíváncsi arra, hogy miről maradt le a tegnap este,vagy esetleg látni szeretné,hogy éppen miképpen táncolt ha ott volt, javaslom, hogy kattanjon rá a weboldalamra feltett videófájlra:)A videó magától indul, és kb 10MB-os.

elgreco weboldala
  • TheDreamingTree
    Csakazért se teljen el úgy nap, hogy nincs hozzászólás :)
    Milyen kis csendes nap van ma. Én viszont kaptam ma 2 tökjó CD-t egy bizonyos embertől, akinek ezúton is köszönöm...
  • countryboy
    Egyenlőre sehol, nagyjából utánanéztem pár ausztrál oldalon.
  • kirus
    Nálam is mennek a képek...gondolkodnom kéne a retusálás ötletén.

Countryboy! Valahol bele lehet hallgatni a Catherine Britt albumba?
  • Vidéki lány
    Nálam sincs gond velük, Beusom, béna a géped!:)
  • countryboy
    Mai ajánlat:

Január 15-én fog megjelenni egyenlőre kizárólag Ausztráliában Catherine Britt második albuma, amelyet már Nashville-ben vett fel a kis gyönyörűség.

A lemeze címe: Too Far Gone és rajta található a nagy sláger, az Upside of Being Down és a második kislemez, a Poor Man's Bride. Ajánlom mindenki figyelmébe a szöszit!

1. Swinging Door
    2. Wrapped
    3. Too Far Gone
    4. The Upside Of Being Down
    5. A New Pair Of Shoes
    6. Hot Doggin'
    7. Fallin' Out Of Love With You
    8. I'm Gone
    9. I'm Nobody's Fool
    10. Life's Highway
    11. Poor Man's Pride
  • Beus75
    Minden van a gépen... eddig még működött. Sőt, az eddigi összes képet látom, csak a januárit nem.
  • elgreco
    java alkalmazás van a gépeden? Az szerintem szükségeltetik hozzá.
    Innen letöltheted az alkalmazást:java
    ha ez sem segít akkor tanácstalan vagyok
  • Beus75
    Akár hiszed, akár nem, még mindig nem... :(((
    Mit csinálok rosszul???
  • elgreco
    Megnéztem, nálam semmi gond, gondolom már nálad is mükődik.
  • Beus75
    Nem látszanak az új képek... :(((
    Vagy idő kell neki, amíg frissül?
  • elgreco
    volt egy kis időm, meg küldtetek is pár képet ezért frissült a képgalériám:)

elgreco's webpage
  • elgreco
    este 8-kor
  • TheDreamingTree
    Aloha!
    Meg tudja valaki mondani, hánykor kezdődik a szombati dolog?

Thx