5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • elgreco
    ezt a képet kénytelen vagyok beszúrni nektek még akkor is ha megköveztek érte:)(szerintem nem fogtok)
  • countryboy
    Mikor nem vagy besózva, te Kirus? Amióta engem ismersz, állandóan!
  • kirus
    Nem baj bébi, majd 70 évesen, mikor ülünk az MSN előtt, és minden második betűt sikerül csak eltalálnom, mert úgy fog remegni a kezem, lesz mire emlékeznünk. Már most be vagyok sózva!!!
  • countryboy
    Juhhé, átautózzuk Ajrópát és közben üvölt a Boondocks! ott pedig széjjelbulizzuk az agyunkat! Végre valahára életemben először igazi country koncerteket fogok látni!!!!
  • kirus
    Kirus megy veled!!!! Rendeld a jegyeket tettestárs!

Ezt a Royal Wade-et meg kell szereznem asszem!
  • countryboy
    Személy szerint teszek Gárdonyra, ott még csak csalódtam. Irány Franciaország július utolsó hétvégéjén! Mark Chesnutt, Jon Randall, Zona Jones, The Greencards, John Arthur Martinez, Pete Anderson, Cory Morrow, Forty5 South...igazi honky tonk felhozatal!!!!

Royal Wade-től van 2 cd-m, tényleg igazi cowboyzene, főleg amit manapság csinál. Az első két lemeze kortárs country volt.

• Old Cowboy
    Hellotok!

Ne feledkezzetek el arról, hogy július utolsó hétvégéje immár tizen-akárhány éve a Gárdonyi Countryzenei Fesztivál időpontja.
    De hogy ajánljak is valamit: Royal Wade Kimes szuper cowboy nóták. A fickó Jasse James, a hirhedt 19. századi outlaw leszármazottja. In My Land c. száma nagyon bejön, föleg a szövegre is figyelmet fordítva.

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    50 euró három napra a beugró....nagggyon olcsó!!!!
  • countryboy
    KI JÖN???? Kirus és én igen!!!!

Festival Country Rendez-Vous
  • Nashville
    A nickemhez tartozó aláírásomban egy nagyszerű kis programmal látható, hogy mit hallgatok éppen.
    Már csak arra kell vigyáznom, nehogy feltegyem Shannon Brown lemezét!
  • Nashville
    Én már le is teszteltem a Bear Huggin számával! Egész jó! A többit majd februárban, mert akkor leszek korlátlan adatforgalmas...VÉGRE!
  • elgreco
    Ma reggel találtam rá egy Colte Bradley nevű előadóra akit szeretnék nektek is ajánlani.

Még nem hallgattam teljesen végig a "Ain't it amazing" című albumát de jónak tűnik.
    Itt találtok róla egy két infót.
  • Nashville
    Nem igazán tud névtelenségbe burkolózni valaki M.o. -on manapság, ha Country lemezeket árul! Úgyhogy, szerintem is egyértelmű a redneckman kiléte!
  • elgreco
    Egyébként én is kaptam egy fülest, hogy ez a redneckman aki a tesz-vesz-en árul ez nem más mint maga countryboy, de javíts ki nyugodtan ha tévedek.
  • elgreco
    Tényleg figyelmetlen voltál, én már tavaly mondtam nektek, hogy jön Angliába a Bentley fiú. De sebaj olvassátok el az a cikket róla itt., azt mondta, hogy még vissza fog jönni máskor is.
  • Nashville
    Akkor jó, mert én sem találtam a honlapján ilyen bejegyzést: ITT. Azért Milwaukee sem lenne rossz!
  • TheDreamingTree
    Na hát ez ma egy ilyen figyelmetlen nap volt részemről... :(
    Sajnos azok a koncertek már lezajlottak, csak a CMT-n lesz róla valami műsor...
    Úgy megörültem a cimnek, hogy el se olvastam rendesen... sorry.
  • countryboy
    hehe, Kirus mindenhol felbukkan, ahol country-t talál...és ráharap azon nyomban!

imádlak te redneckgirl!

amúgy egyre több country CD fog feltűnni fel a teszveszen, kaptam egy fülest...
  • Nashville
    Clay Davidson - Teszvesz A legnagyobb licittevő nagyon ismerős!
  • countryboy
    mellesleg ezt a lemezt már ajánlottam november 11-én, igaz csak Kirusnak :)))
  • countryboy
    ezt a Clay Davidson lemezt most árulja valaki egészen olcsón a teszvesz-en!

nagyon jó album!
  • Nashville
    A mai napot sem ússzátok meg ajánlás nélkül! :

Clay Davidson. Csak egyetlen lemeze jelent meg 2000- ben: Unconditional néven. Az egész album kitűnő! Nem tudni miért tűnnek el így tehetségek! Ha producer lennék, tuti felkarolnám! Keith Harling- al együtt, akit ma sokat hallgattam és megunhatatlan! Ő csak két lemezig jutott.

Tehát, Clay Davidson:
  • Nashville
    Kirus: Annyira tudsz örülni, hogy olyan érzésem lett, mintha nekem érkezett volna! :) Graca a CD- hez!

Endiman: Na, látod már is van egy közös vonal! A Hillbilly királynő nagyon menő csaj!

The Dreaming Tree: Dierks Európában? Mikor? Most nincs időm utána nézni. Az a "bár"- t a hozzászólás végén mennyire kell komolyan venni? Elmennél? A repülőút retur: 26eFt körül van, gondolom a koncertjegy 10eFt. Ha valaki tud pontosabbat az szóljon! Én is elgondolkodtam a dolgon...
  • TheDreamingTree
    na, ez is tipikus...már majdnem örülni kezdtem, hogy esetleg eljutok egy Dierks Bentley koncertre (merthogy Európába jön), de kiderült, hogy csak Angliába jön
    :( Az meg azért messze van. Bár...
  • countryboy
    Kirus, mint mindig a szívemből szóltál: azt a két dalt választottad ki a Josh lemezről, amely nekem is a legjobban tetszik. Ez aztán a közös hangvétel! :)
    Azért én még hozzávenném a 'bébi visszament a mutterjához' című mókás dalt is !!!
  • Endiman
    Carlene Carter egészen fantasztikus, egy az egyben June Carter-re azaz a mamájára hasonlít.A mozgása, a hangja fantasztikus.Ő olyan rockabilly-s country-t játszik ami nagyon tetszik.
  • kirus
    Anyáááááááááááááááám, végre megjött az új Josh Turner CD. Imádom!! A pasit is, a hangját is, a zenéjét is. Most értem haza egy pocsék buliból, de a hazefelé vezető út mindent megért. Ordított a Would you go with me. Nekem ez róla a No1, aztán a Lord have mercy on a country boy. De igazából mindegyik dal nagyon jó!!!
  • Nashville
    Ez a beszéd! Elgreco, Krisztina, úgy látom megértettetek! Ez jó!
    Krisztina neked is egy jó tanács, hogy jegyezd fel az előadókat, mert egyszer neked is lesz neted és akkor már a dolgod "csak" annyi, hogy a fórum alján található "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" helyre beírod a nevet és már rögtön dobja is fel a találatokat...na meg persze a megszerzés sem kis munka ám', de megéri!
    Erre a keresésre egy hete figyeltem fel, ami megkönnyíti a dolgunkat, hogy kétszer ne szerepeljen egy ajánlás, kivéve, ha annyira jó, hogy tényleg kihagyhatatlan a megismétlés.

Akkor most is következzen egy hölgy, akiről eddig még nem esett szó. A CMT- sek tuti, hogy ismerik! :) Carlene Carter
    Hatalmas erő bírtokában van a nő, tiszta energia! 1996- tól leállt, ami az új albumokat illeti, de 2004- től felmelegítve, válogatásai jelentek meg. 2005- ös albumai: "Blue Nun" és "Two Sides to Every Woman/Musical Shapes" címet viselik.
    Aki majd megszereti Carlene- t, annak nem kis dolga lesz: Discography

Video: I Fell In Love

• Endiman
    bocsi: Rogers
  • Endiman
    Kenny Rodgers háza táján történik valami azért:

American Classic Songbook 2006 jan 31.
    21 Number Ones CD remastered
  • KRISZTINA28
    Szia Nash! Nem tűntem el, csak szabin vagyok és így nem tudok annyit netezni! Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kísérem figyelemmel a fórum életét. Nem is bírnék nélkületek élni
    Az ajánlásokkal pedig sajnos nrm tudok mit kezdeni
    Úgyhogy itt vagyok!!!!!!!!!
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Egy igazi európai csemege: http://www.countrymusicmesse.de/. Biztosan szuperul éreznénk magunkat. Esetleg megy valaki?

Ma este a Bluetimers játszik PECSA-ban 7-től 1/2 9-ig. Remélem leszünk egy néhányan.

Keep It Country
    OC
  • elgreco
    Nash: teljesen egyetértek veled, folytatni kell a párbeszédeket. Láthatod, hogy egyből reagáltam a beírásodra, még ha neveket nem is említettél én magamra értettem többet közt, hogy el-el maradozgatok mostanában az ajánlásaimmal és ezt meg is magyaráztam neked.
    Tényleg rossz azt látni, hogy eltelik valamikor két-három nap is beírás nélkül.
    Gord Bamford kanadai előadó lemezét most kezdtem el letölteni, vélemény egy későbbi időpontban.
  • Nashville
    Vidéki lány: "Ez úgy hangzott, amit írtál, hogy azok gerjesztették a vitákat, akik most linedance-re járnak..."
    Ezt teljesen félreértetted! Na ezért kell a párbeszéd, hogy tisztázza az ember a félreértéseket is. Itt pl. Elgrecora, Old Cowboyra, Krisztinára és Beusra (azt sem tudom, hogy Ő kicsoda, még be sem mutatkozott a fórumon) gondoltam.

Tudom, hogy neked nem sok lehetőséged van a tapasztalásra. Nekem sem volt, míg nem volt szélessávú netem, de ami késik az nem múlik neked sem, feltéve, ha nyitott szemmel jársz és az ajánlott előadókat jegyzed magadnak a későbbi időkre. Én legalább is így szoktam, ha nincs időm, írom a listába és persze referálok a tapasztalás után. Ettől fórum a fórum!
    Kirus például a referálás nagy mestere!
  • Nashville
    Elgreco: A Line Dance fantasztikuma nem vitás, együtt annyi Cowboy és Cowgirl akik csak egyet akarnak: egymás társaságában kellemes órákat eltölteni, egy kis beszélgetés, sok dance a kedvenc szerkójukban, a kedvenc zenéjükre. Kell ennél több? ..... Hát persze!: a Country fórumba írogatni, hogy folytassák a beszélgetést.
    Az újdonságok felderítéséhez persze idő kell, amire szoktam áldozni, de az ajánlások nem arról szólnak részemről, hogy nekem sincs más dolgom írok egyet, aztán meg csend honol... várom a véleményeket és főleg azt, hogy ha valakihez "szól" az egyik, akkor a másik válaszoljon!
    Na, megint őszinte vagyok... lehet, hogy nem kellene enniyre beleélni magam, de azért volt olyan is az elején, amikor szinte csak magamnak írogattam, hátha idevetődik valaki. Most itt vagytok és már más a helyzet, pont.
  • countryboy
    és ha már Willie Nelson-oztatok: új Willie album március 7-én.

• countryboy
    Trisha Yearwood: Jasper County (Bonus Track - Garth Brooks Duet) (megjelenés: február 7.)

• countryboy
    Kris Kristofferson: This Old Road (megjelenés: március 7.)

• countryboy
    Van Morrison: Pay the Devil (megjelenés: március 7.)

• countryboy
    Shannon Brown: Corn Fed (megjelenés: február 28.)