Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy N.K. barátja, de akkor is...😊
Naigen, karlóbálós fiúcsapatban valszleg többet látok... de lehet, hogy pont azért szúrt szemet ez a kép!😊
Naigen, karlóbálós fiúcsapatban valszleg többet látok... de lehet, hogy pont azért szúrt szemet ez a kép!😊
Valszeg nem ismered ha lebuzizod, Nicole Kidman a barátnõje. A rossz buzikat máshol kell keresni.
ez úgy néz ki, mint egy rossz buzi.. már bocs...😞
Ezt a két Keith Urban albumot a magyar EMI kiadta a múlt héten eszméletlen alacsony áron. Tehát akit érdekel, pár boltban biztos ráakad olyan 1000 ft körüli áron.
Golden Road (2002) és Be Here (2004)

Golden Road (2002) és Be Here (2004)

és hogy valakit lehúzzak: ez a faszi eszméletlen hamisan énekel...hihetetlen hogy ilyen rossz hanggal felvegyenek egy albumot...pedig a hangszerelés kitûnõ.
Rick West

Rick West

TODD FRITSCH

és õ is megéri a pénzét:
1: I Got Mexico
2: Small Town Radio
3: I Don’t Live Here Anymore
4: Memory Do Your Thing
5😄ancin’ In The Rain
6: You Know I Would 7: Friends Behind Bars
8: Corpus Christi Callin’
9: Bob Wills Song
10: First Date (For The Last Time)
11:Walk Softly On The Bridges
12: Cowboy Legacy (Tribute To Chris LeDoux)
1: I Got Mexico
2: Small Town Radio
3: I Don’t Live Here Anymore
4: Memory Do Your Thing
5😄ancin’ In The Rain
6: You Know I Would 7: Friends Behind Bars
8: Corpus Christi Callin’
9: Bob Wills Song
10: First Date (For The Last Time)
11:Walk Softly On The Bridges
12: Cowboy Legacy (Tribute To Chris LeDoux)
Óriási!!!!

Az ér meg egy misét, ha én kapok hajba valakivel<#wink>#wink>! Akkor aztán rosszabb vagyok mint a Katrina!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
... olyan kevesen vagyunk itt lányok a fórumokon, hogy nekünk muszáj összetartani,... meg aztán ki fog titeket helyrerakni, ha mi itt egymás haját tépjük?😊)))
Te csak ne szítsd a tüzet!
Mai ajánlatom Russel Barron, akirõl csak annyit mondhatok, hogy jó hangja van. Albumot nem ajánlok tõle, mert lehet, hogy még nem publikus.
Úgy látom sok mindent elõad a fickó, vegyesen minden stílusból. Épp most New Country- t hallgatok tõle. Érdemes rákeresni!
Az információ kiegészíthetõ, ha valaki többet tud róla...
Úgy látom sok mindent elõad a fickó, vegyesen minden stílusból. Épp most New Country- t hallgatok tõle. Érdemes rákeresni!
Az információ kiegészíthetõ, ha valaki többet tud róla...
Contemporary Country Music
Nem volt egyértelmû a rádiós dolog, mindig tanul az ember. Amúgy meg nem vagyok haragtartó, de néha kiakadok. Ha nem tetszik valami inkább megmondom, mintsem hogy érdektelen legyek.
A nyávogást én sem bírom, nem abból a fából faragtak, de az intelligenciát elvárom a számomra fontos emberektõl!
Kirus! Próbáltál rendet tenni <#puszis>#puszis>, de azért az is biztos megér egy misét, ha a Cowgirl- ök hajbakapnak.<#vigyor5>#vigyor5>
A nyávogást én sem bírom, nem abból a fából faragtak, de az intelligenciát elvárom a számomra fontos emberektõl!
Kirus! Próbáltál rendet tenni <#puszis>#puszis>, de azért az is biztos megér egy misét, ha a Cowgirl- ök hajbakapnak.<#vigyor5>#vigyor5>
Négyen. A másik fórumról Firehair29 jelezte, hogy õ is jön. Eddig még nem mondta le. Talán lesz még jelentkezõ.
Keep It Country
OC
Keep It Country
OC
Már csak hárman lennénk??? Na, nem lesz ebbõ' se semmi!!!
Nagy GÁZ van!!!!
Nem tudok elmenni a shoping citybe, így ugrott egy autólehetõség!
Sajnálom, csak ma tudtam meg, így nem tudtam elõbb szólni.
Bocsi
Nem tudok elmenni a shoping citybe, így ugrott egy autólehetõség!
Sajnálom, csak ma tudtam meg, így nem tudtam elõbb szólni.
Bocsi
Látom, vágod, amit mondtam!😊
<#hamm>#hamm>
Jól van na! Meg ne egyél már!😊
OFF
Lányok(Kirus, Krisztina28)nyomjátok át telcsiszámotokat priviben, mindig elfelejtem elkérni tõletek.<#vigyor2>#vigyor2>
OFF
Lányok(Kirus, Krisztina28)nyomjátok át telcsiszámotokat priviben, mindig elfelejtem elkérni tõletek.<#vigyor2>#vigyor2>
OFF
Vidéki lány: nem mondtam hogy nem megyek...
azt hittem ez egyértelmû hogy a rádiók kizárólag slágereket játszanak és nem csak úgy találomra választanak ki dalokat a cd-krõl. Bocsi, nem volt szándékomban kioktató hangvételben írni, így sikerült. De azért Nash: nem vagy egy kissé sértõdékeny???? <#law>#law>
Most látom csak, már reflexbõl az indexes nevemet írtam... szóval itt: Countrygirl=én...
Pussz,
Timi
Pussz,
Timi
CSatlakozom Kirushoz! Mármint a 2503-as állítást illetõen...
És van képetek azt állítani, hogy a nõk hisztisek!!!
Lányok! Úgy látszik, csajos-country-buli lesz szilveszterkor!!😊)))) Krisztina+anyu, Kirus, Countrywoman, Countrygirl...😊))))
És persze OC és csapata!😊)))
És van képetek azt állítani, hogy a nõk hisztisek!!!
Lányok! Úgy látszik, csajos-country-buli lesz szilveszterkor!!😊)))) Krisztina+anyu, Kirus, Countrywoman, Countrygirl...😊))))
És persze OC és csapata!😊)))
Hi!
üdv Goru!
Én is szívesen megnézném a helyet! És Elgreco jól beszél, kell a hely a táncnak 😊
üdv Goru!
Én is szívesen megnézném a helyet! És Elgreco jól beszél, kell a hely a táncnak 😊
Ülök a verdába 😊! Mikor megyünk?<#crazya>#crazya>
Na, akkor most kéne megjegyeznem, kedves pasik a fórumon, hogy hisztisek vagytok, és úgy viselkedtek mint a fürdõs kurvák! Nagyon vicces :-). Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt hinném hogy menstruáltok! Eh!
GoRu, üdv a fórumon! Én is csatlakozni fogok majd a Kirushoz és valamikor meglátogatjuk az éttermet😊
Képgaléria alapján nagyon tetszik a hely, igazi vadnyugatis, viszont ha nagyobb tömegeket szeretnél odaszoktatni innen a fórumról akkor egy nagyobb táncparketre is szükséged lesz valamint az Old Cowboyal is fel kénne venned a kapcsolatot!
Üdv
elgreco-sheriff
Képgaléria alapján nagyon tetszik a hely, igazi vadnyugatis, viszont ha nagyobb tömegeket szeretnél odaszoktatni innen a fórumról akkor egy nagyobb táncparketre is szükséged lesz valamint az Old Cowboyal is fel kénne venned a kapcsolatot!
Üdv
elgreco-sheriff
Ezt legalább úgy mondod, mintha már legalább egyszer elmagyaráztad volna. Ja, nem fogok legközelebb kérdezni, na de akkor minek a fórum? "Írogassunk amit akarunk, aztán semmi kérdés, mert leteremtenek."
Biztos, hogy van olyan téma amihez te nem értesz, vagy nem hallottál róla...aztán majd megkérdezném, hogy mit nem lehet ezen érteni, azán a végére biggyeszteném: Vágod már?
Ilyen egyszerû! Nah, mentem!
Biztos, hogy van olyan téma amihez te nem értesz, vagy nem hallottál róla...aztán majd megkérdezném, hogy mit nem lehet ezen érteni, azán a végére biggyeszteném: Vágod már?
Ilyen egyszerû! Nah, mentem!
tök gagyi...nemcsak azért mert nonstop ismétel, hanem mert ezen dalok egyike sem volt kislemez.
A Music Station-ös fiúk már ajánlották a helyet. Elõbb-utóbb csak letalálok oda is.
Sziasztok!
Elõször is szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy újonnan nyílt helyet.
www.aranylaz.com
2 kedves ismerõsünk ajánlotta a fórumot, így találtam rátok.
Mivel a hely még csak most nyílt, ezért nem nagyon volt lehetõség felmérni az igényeket, de ami biztos, hogy januártól rendszeresen fel fog lépni a Music Station 3 1-2X péntekenként. (sajnos a szilveszterük már foglalt volt, amikor megkerestem õket)
Azóta egy másik bandát is felkerestem, de õk vissza sem írtak, így letettem a szilveszteri buliszervezésrõl egyenlõre.
Amennyiben érdekelné a társaságot egy közös szilveszteri buli, kérek szépen visszajelzéseket az [email protected] címre (ötletek, elõadók, jelentkezések...)
Elõre is köszi mindent!
GoRu
Elõször is szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy újonnan nyílt helyet.
www.aranylaz.com
2 kedves ismerõsünk ajánlotta a fórumot, így találtam rátok.
Mivel a hely még csak most nyílt, ezért nem nagyon volt lehetõség felmérni az igényeket, de ami biztos, hogy januártól rendszeresen fel fog lépni a Music Station 3 1-2X péntekenként. (sajnos a szilveszterük már foglalt volt, amikor megkerestem õket)
Azóta egy másik bandát is felkerestem, de õk vissza sem írtak, így letettem a szilveszteri buliszervezésrõl egyenlõre.
Amennyiben érdekelné a társaságot egy közös szilveszteri buli, kérek szépen visszajelzéseket az [email protected] címre (ötletek, elõadók, jelentkezések...)
Elõre is köszi mindent!
GoRu
az általam ajánlott Country way rádión sajnos egy hete már csak ezek mennek (nincs frissítés):
- The Clark Family-Going Away
- Dwight Yoakam-Let's Work Together
- Holy Dunn-City Limit
- Meredith Edwards-Slow Learner
- Dwight Yoakam-The Distance Between You And Me
- The Tractors-Thirty days
- Dwight Yoakam-That's Okay
Countryboy, ezek mennyire újak, vagy le vannak maradva a srácok?
- The Clark Family-Going Away
- Dwight Yoakam-Let's Work Together
- Holy Dunn-City Limit
- Meredith Edwards-Slow Learner
- Dwight Yoakam-The Distance Between You And Me
- The Tractors-Thirty days
- Dwight Yoakam-That's Okay
Countryboy, ezek mennyire újak, vagy le vannak maradva a srácok?
nem értem Nash miért nem érted mit jelent a kislemez és a rádió közötti összefüggés. amióta világ a világ, a rádiók kislemezeket játszanak. minden albumról lejön 1,2,3,4 vagy esetleg 5 kislemez is, ezeket a rádiók felkapják és orra-szájba játszani kezdik, igy keletkezik a sláger. komoly rádióállomások nem játszanak album cut-okat (mint pl Trishától a Pistol), csak single-eket (Georgia Rain és most a Trying To Love You). Vágod már?
Az akkor úgy elég érdekes (és hangulat-gyilkos) lesz... elõször Station-ék a Monti-val és egyebekkel felkorbácsolják a hangulatot (és az érzelmeket), azután meg hallgathatunk Csókkirályt vagy Csinibabát... az sem rossz, nincs bajom vele, csak hát nekem kicsit mást jelent a country és teljesen mást a Csinibaba-cd... Húúúúúú, ezt a stílusegyveleget, ami ott lesz!😊
Nagyon össze kell fogni a countrygirl-öknek!!!😊)) (Cw, Kirus, Krisztina + anyuja, Cg)
Nagyon össze kell fogni a countrygirl-öknek!!!😊)) (Cw, Kirus, Krisztina + anyuja, Cg)
Az valami DJ, aki egyfolytában "sláger" számokat keres vagy 100 db másolt CD-n. (Ahelyett, hogy country zenét adna.)
OC
OC
Mi az a Slágerklub, vagy mi a szösz?
Hi,
A szilveszter jónak ígérkezik, ugyan kicsit aggaszt az éjfél utáni "ereszd el a hajamat", mivel Attiláék addig játszanak csak, de ha sokan leszünk, esetleg tehetünk róla, hogy másképp legyen. (Pl. a DJ-nek töménytelen mennyiségû country lemezt viszünk.) Az ára adott, a tulaj nem hajlandó lejjebb menni, azt mondja, máshol sem kevesebb és a DJ is meg a zenekar is többet kér a szilveszter miatt. Mindenkit kérek, hogy, ha helyet foglaltok, hangsúlyozzátok, hogy a Footloose Linedance Club-hoz tartoztok.
Más:
Fórumot a honlapon nem tervezek - van itt kettõ is -, de minden hozzászólást észrevételt a klub mûködésével, a rendezvényekkel kapcsolatban szívesen látok, s azt fel is teszem egy tervezendõ "hozzászólások, észrevételek" linkre.
Keep It Country
OC
A szilveszter jónak ígérkezik, ugyan kicsit aggaszt az éjfél utáni "ereszd el a hajamat", mivel Attiláék addig játszanak csak, de ha sokan leszünk, esetleg tehetünk róla, hogy másképp legyen. (Pl. a DJ-nek töménytelen mennyiségû country lemezt viszünk.) Az ára adott, a tulaj nem hajlandó lejjebb menni, azt mondja, máshol sem kevesebb és a DJ is meg a zenekar is többet kér a szilveszter miatt. Mindenkit kérek, hogy, ha helyet foglaltok, hangsúlyozzátok, hogy a Footloose Linedance Club-hoz tartoztok.
Más:
Fórumot a honlapon nem tervezek - van itt kettõ is -, de minden hozzászólást észrevételt a klub mûködésével, a rendezvényekkel kapcsolatban szívesen látok, s azt fel is teszem egy tervezendõ "hozzászólások, észrevételek" linkre.
Keep It Country
OC
Sziasztok!
Én úgy néz ki bevállalom a szilvesztert jóanyámmal 😊
Végül is nincs sok lehetõségünk country-val szilveszterezni !!!!
Én úgy néz ki bevállalom a szilvesztert jóanyámmal 😊
Végül is nincs sok lehetõségünk country-val szilveszterezni !!!!
Részemrõl Tyler Wayne tesztelve! A feeling megvan! Még nem volt idõm eleget hallgatni Ray Scott miatt! <#hawaii>#hawaii>
A Bering Strait sem rossz, de nem pörget fel eléggé.
Garth Brooks- t én nem tartom a Country koronázatlan királyának, ahogy a rádióban mondtad, bár kétségtelenül tiszta hangja van. Nekem valami hiányzik belõle. Ami hiányzik belõle, azt pótolja a felesége Trisha, de nem értem, hogy a Pistol számát miért nem teszik fel arra a misztikus kislemezre, amit a rádióban emlegetsz.
Most már végre lehúzhatnád a leplet a kislemezes témáról. Nem vagyok otthon rádió ügyileg. ...ja és nem mondd, hogy utána lehet nézni az interneten, mert párbeszédes kommunkikáció folyik itt vagy mi. <#hawaii>#hawaii>
A Bering Strait sem rossz, de nem pörget fel eléggé.
Garth Brooks- t én nem tartom a Country koronázatlan királyának, ahogy a rádióban mondtad, bár kétségtelenül tiszta hangja van. Nekem valami hiányzik belõle. Ami hiányzik belõle, azt pótolja a felesége Trisha, de nem értem, hogy a Pistol számát miért nem teszik fel arra a misztikus kislemezre, amit a rádióban emlegetsz.
Most már végre lehúzhatnád a leplet a kislemezes témáról. Nem vagyok otthon rádió ügyileg. ...ja és nem mondd, hogy utána lehet nézni az interneten, mert párbeszédes kommunkikáció folyik itt vagy mi. <#hawaii>#hawaii>
Jajjjhh... basszus... Terri Clark. El kellene már küldeni neked, mert a végén még meg leszek gyanúsítva, hogy ott sem voltam... pedig igen!😊
Hmm... nem tudok jó érvet felhozni..😊)))) Pedig töröm ám a fejem!!! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szilveszter: lesz vki, akinek összejön? Csak kérdem... mert mi Countrywoman-nel mennénk, csak jó lenne, ha többen tudnánk ott lenni.
Hmm... nem tudok jó érvet felhozni..😊)))) Pedig töröm ám a fejem!!! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Szilveszter: lesz vki, akinek összejön? Csak kérdem... mert mi Countrywoman-nel mennénk, csak jó lenne, ha többen tudnánk ott lenni.
Ez a szilveszteri buli frankón hangzik, attól függetlenül, hogy nekem nem fog összejönni. 😞
A Bojtorjános megoldást egy kis erõfeszítéssel én is kitaláltam volna <#hehe>#hehe>, de kirus lett a gyorsabb! Majd szilveszterkor felpontozzátok a dolgot. 😊
Még mindig nem jöttek a Terri Clark- os fotók, de ez az utolsó ajánlatom, hogy felteszem ide. <#love12>#love12>
A Bojtorjános megoldást egy kis erõfeszítéssel én is kitaláltam volna <#hehe>#hehe>, de kirus lett a gyorsabb! Majd szilveszterkor felpontozzátok a dolgot. 😊
Még mindig nem jöttek a Terri Clark- os fotók, de ez az utolsó ajánlatom, hogy felteszem ide. <#love12>#love12>
Egy kicsit hamarabb lett csütörtök <#crazya>#crazya>, ezért!!!:
Ray Scott - My Kind Of Music
EZ A LEMEZ KIHAGYHATATLAN!!! Egy pár jó track a lemezrõl:
- Gone Either Way
- Makin' My Way
- Different Kind Of Cowboy
- Walls
- My Kind Of Music
- Plowboy
- I Didn't Come Here To Talk
- Dirty Shirt
- Time
- Rats Don't Race
- Fly With An Angel
- Gypsy
- Bear With Me Lord
Azt hiszem egyet sem hagytam ki! <#papakacsint>#papakacsint> Sõt, van még egy bonusz track is: "The Devil"

Ray Scott - My Kind Of Music
EZ A LEMEZ KIHAGYHATATLAN!!! Egy pár jó track a lemezrõl:
- Gone Either Way
- Makin' My Way
- Different Kind Of Cowboy
- Walls
- My Kind Of Music
- Plowboy
- I Didn't Come Here To Talk
- Dirty Shirt
- Time
- Rats Don't Race
- Fly With An Angel
- Gypsy
- Bear With Me Lord
Azt hiszem egyet sem hagytam ki! <#papakacsint>#papakacsint> Sõt, van még egy bonusz track is: "The Devil"

Azt még megértem, hogy én be tudnék lógni basszus<#hehe>#hehe>, mint padlócirkáló! De TE??? Hehe
Countryboy,
nem lehetne a fórumosoknak vmi kedvezmény?😊))
Az "Érdeklõdni"-t meg tényleg nagyon elírták... de ki foglalkozik vele?😊)))
Country-s szilveszter!😊
nem lehetne a fórumosoknak vmi kedvezmény?😊))
Az "Érdeklõdni"-t meg tényleg nagyon elírták... de ki foglalkozik vele?😊)))
Country-s szilveszter!😊
azt az Érdeklõdni-t nagyon elírták <#vigyor1>#vigyor1>
belógni nem lehet?
belógni nem lehet?