5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Beus75
    Igen, Beusnak nagyon jó volt!!! Nem is csak a torta miatt, ami tényleg szuper volt kívül-belül, hanem a szeretet miatt, amit kapott Tőletek!
    Még egyszer mindenkinek köszi!!!
  • Endiman
    Email-ben kaptam egy választ a Corvintól miszerint a mozikban nem lesz szinkronosan a film, csak majd a dvd-n lesz nézhető magyarul.Lehetséges ez?
  • KRISZTINA28
    Helló csajszikák! és persze mindnkinek!
    Tegnap este menéztem a filmet! nekem tetszett.Kicsit sajnálom, hogy nem ismerem Johny számait, mert úgy biztosan sokkal érdekesebb lett volna.

Beus tuti volt a tortád!
  • kirus
    Hogyne lenne már megfelelő?! Február 17.: Almássy tér! Nincs kifogás! Látni akarlak!
  • countryboy
    Hányszor irjam és mondjam, hogy nekem nem megfelelő a linedance helyszíne kocsi hiányában és a munkabeosztásom miatt? :(((
  • Vidéki lány
    Kirus,
    én hang nélkül néztem a videót, úgyhogy nem tudom (még csak beazonosítani sem)!:))))))))))

Cb,
    ezért kell linedance-re járni, hogy ha még nem is táncolsz (pl.Beus) olyan ismerősöket,barátokat,etc szedj össze (mint pl.Beusnak Kirus és én), akivel tudsz menni Johnny Cash-t nézni!:))))
  • countryboy
    me myself and I is menne a moziba...de egyik ismerősömet se érdekli Készpénz János és élete...én pedig nem megyek egyedül mozizni! :(((
  • Endiman
    Kirus, örülök ha megnézitek, jó szórakozást!
    (ne lepődjetek meg, még csak magyar felirattal megy)
  • kirus
    Azt is levadásztam. Nagyon jó volt, nekem mondjuk akadt. Mindegy...
    Endimen, felbuzdultunk a csajokkal, mi is megyünk mozizni!
    Éééééééééééééés Josh Turner kivégezve, most Jay Teter-t tesztelem. Oltári a pasas. Nekem nagyon bejön. Nagyon jó album!

Csajok! Ki mert káromkodni?!
  • Beus75
    Köszönöm szépen!!!
    Finom volt, marcipános, csokis.... és westernes...
  • Endiman
    utólag is Boldog Szülinapot Beus! Milyen ízű volt a csizmatorta?
    (azér az a b*** nem kellett volna a Hölgytől)

amúgy tetszenek a videók jó zenék mennek
  • Beus75
    Drága! A szombati buliról készült videjóról beszél Timi!!! De a másik sem rossz, az tény!!!
  • kirus
    Kirus annyira levadászta a videot, hogy utána Countryboyt akarta levadászni!!! Bébi! Képes voltál telibe kamerázni a cicimet???!!! Na megállj!!!!
  • Vidéki lány
    Beus, Kirus meg én már le is vadásztuk a videJót!:)
    Naon-naon átjött!!!:))))
    Köszi Elgreco!!!:))))
  • elgreco
    Sziasztok!
    A szokásos linedance utáni bejelentkezéseim egyike lesz ez is. Új videó lett feltéve a honlapomra, sőt a country menüpont alatt egy rádiót fogtok találni amire öt country adó van fellinkelve:)
    Legyen egy kellemes napotok!

elgreco's webpage
  • TheDreamingTree
    Na jó, de azért, mint tudjuk, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ugye.
    Plusz, azért sokan vannak, akik arról a 8 évről is csak álmodoznak...
  • countryboy
    8 év a szakmában semmiség...
  • TheDreamingTree
    Hát például a férfiaknál kimaradt Brad Baisley is, aki azért már elég régen a szakmában van...
  • countrygirl
    Szerintem csak egyszerűen nem lehet minden nagy nevet felsorolni egy ilyen listára..mindig valakinek kimarad valaki! Meg hát maga a lista összeállítása is szubjektív...

Most hallgatom Catherine Britt "Too Far Gone" c. albumát! Egész jó! Bár kicsit többet vártam és elég rövid (csak 10 szám)...de azért vannak kedvencek az albumon pl. "Hot Doggin', "I'm Gone" és a lassúak közül a címadó a "Too Far Gone"!

Viszont akit abszolút csak ajánlani tudok, az Jill Johnson! Időnként elvesznek a country elemek, de kit érdekel ha maga a zene és a hang ennyire jóóóó!!! Ha jól emlékszek egyszer már NAsh is ajánlotta, de azért hátha valaki lemaradt róla...
    Kedvencek az "Being Who You Are" albumon a "God Bless A Girl In Love", "BAby You're Mine", "Without Your Love"...de még sorolhatnám! Nem beszélve arról, hogy a korábbi albumain is ugyanezt a színvonalat hozza!

Egyre inkább kíváncsi vagyok a Nyughatatlanra...
  • Endiman
    Megnéztem a Corvinban a Nyughatatlan-t,és hatalmas jó volt!!!!!
    Igaz feliratosan néztem, de később szinkronal is meg fogom nézni
    Min. egy Oscart simán megér.

Szerintem nézzétek meg, ez nem csak Cash-rajongóknak szól.
  • countryboy
    Mert egy énekesnő a sok közül és még nem tett le az asztalra annyit, mit a többi felsorolt énekesnő. 10 év kevés ahhoz, hogy valaki Patsy Cline és társai közé kerüljön, persze kivételek vannak, dehát Terri Clark nem az.
  • Vidéki lány
    Basszus, tudtam, hogy nem jól írom: Terri!!!
  • Vidéki lány
    Szerintetek Terry Clark miért nem volt a női előadók listáján?
  • Endiman
    A Country Weekly Countryzene szavazásai.
    Poén kedvéért töltsétek ki
  • elgreco
    én egy számot ajánlanék csak mára: Garth Brooks - Fishin in the dark!
  • countryboy
    Kevin Denney: Kevin Denney...az egyik legjobb CD-m!!! és a mai ajánlat egyben :)

• Old Cowboy
    Hi, Everyone!

A szokásos szuper hangulatú linedance party-ra lehet számítani 4.-én, szombaton az Árbocos étteremben. Mindenkinek ott a helye.
    Addig is hallgassátok John Fogerty-t, Southern Streamline és Hot Rod Heart számai óriásiak.

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    Hát az tuti, hogy Catherine Britt-et nem audio CD-n hallgatod a Winampon :)))
  • kirus
  • Nashville
    Na, nem azért fogok hallgatni péntekig, mert , :) hanem BP- en leszek suliban, ráadásul, most le is kötöm a régi netemet, az újat meg remélem beüzemelem péntekig, úgyhogy astalavista Baby!
  • kirus
    Mindegy, akkor átfogalmazom. Annyi CD-m van jelenleg, hogy örülök ha a végére érek! Így mán jobb?
    Nash...ne kötekedj! Elverlek!
  • Nashville
    Miből gondolod, hogy én MP3- ról beszélek? A Winampban audio CD- t is hallgathatok nemde, denem...
  • kirus
    Jajajaja! Kirus tudja, hogy Beus nagyon jófej csajszi!

Nash, egyszerűen annyi CD-t kell meghallgatnom, hogy arra már nincs is időm, hogy MP3-at hallgassak!! Hála a jó égnek!
  • Vidéki lány
    Sziasztok!
    Szia Nash!

Bocs, hogy csak most...:)
    Szóval az a helyzet, hogy gyűjtöm az ajánlásaitokat, és eccer eskü, hogy meghallgatom, de 1. mh-en nincs hangkártya... (nem arról van szó, szép látvány a cowboy lóháton...:))), 2. az otthoni gépem halál-katasztrófa, úgyhogy most egyelőre szedem szépen sorjában az infot...:))))

Hát, tény és való, hogy aki linedance-re jár, ott beszélget és inkább ott teremt kapcsolatokat...

Hiányoltad, hogy Beus be sem mutatkozik a fórumon! Na, majd szólok neki, hogy tegye már meg, egyébként Kirus is és én is tanúsíthatjuk, hogy nagyon jófej a csajszi!:)))

NA, pussz!
    T.
  • Nashville
    Idézet: "Valahol bele lehet hallgatni a Catherine Britt albumba?"

Igen Kirus, nálam!
    Ha mostanában jársz itt, akkor láthatod is, hogy éppen azt hallgatom! :)
    Varázslatos!
  • Nashville
    Megtehetnéd azt a szívességet, hogy még egyszer nem reklámozod azt a sz@rt. Észrevehetnéd már, hogy nem rezegsz együtt a fórummal!
  • countryboy
    Itt senki sem töltöget, Észventúra!
  • Észventura 22
    Sziasztok van egy dc-hub ahol countrysok vannak
    mail.bluegrass.myip.hu
  • Nashville
    Dierks Bentley- n komolyan elgondolkodtam, de most visszakozok egyelőre... bár kétségtelen, hogy a három napi belépő ára nevetségesen kevés! Messze van még Július, de nem árt tervezgetni, gyorsabban telik az idő.
    Amit sajnálok, hogy nem lehettem ott Suzy Bogguss németországi fellépésén. Ha tudtam volna angolul, akkor tuti beneveztem volna rá. Elég hülyén jönne ki, ha lehetősége lenne az embernek egy kis "interjúra" és nem tudna megmukkanni, nyelvi nehézségek miatt. Ez a felismerés hatalmas erőt ad a továbbiakra! Új hobby: nyelvtanulás
  • elgreco
    na még egy: