Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...és megint egy ide nem illõ, felesleges megjegyzés...
gregorius maxi
:-)

van ami rock n\' roll, van ami nem

gregorius maxi
pedig a ruha alatt minden férfi ilyen...
...bár honnét is tudnád te ezt...

van ami rock n\' roll, van ami nem

álszent prüdség.
KRISZTINA28
Ez a csupasz pacák elég visszataszító!
Fúj

elgreco
Hát elég gázos a pali, de még honlapja is van😊
Felõlem leszedheti a moderátor, csak hát ezt nem lehetett kihagyni<#vigyor2>
nagyon OFFhttp://www.nakedcowboy.com/OFF

TheDreamingTree
Az még hagyján, de volt a VH1-on, hogy Garth egy közös koncertjük alatt, két szám között kérte meg Trisha kezét. Több tizezer ember elõtt. Merész...

Ennyi ajánlóval jól el leszünk látva karácsonyra... <#vigyor3>

A moderátornak üzenném, hogy az a félpucért cowboyt tüntesse el, de gyorsan..pliiiz!

(bocs, Elgreco, ez nem személyes <#vigyor3> )

Endiman
Mindegyik szám 'sample'-jét végighallgatva, elsõre nekem eléggé tetszik Reba Mcentire #1's
Cd-je, ha jól nézem akkor ez valami 'best of' lehet vagy ennyi száma volt annó listavezetõ nem tudom majd Countryboy megmondja.Ja, és dupla cd.

Nashville
Meg is szereztem! Kössz a tippet! Ez egy szép érzelmes klip!
Ajánlatok videózásra:
Sugarland - Something More
Matraca Berg - Back In The Saddle (With Trisha Yearwood,Martina McBride,Patty Loveless,Suzy Bogguss)
Toby Keith - American Soldier
Toby Keith - Beer For My Horses (with Willie Nelson)
Travis Tritt - Best Of Intentions

Contemporary Country Music

kirus
Klipp? Hanna&McEuen: Ocean...........csodálatosanszépségesgyönyörû

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

kirus
Hoooooooooooooooogyafenébene! Már egy hete! Jó sok basszus van benne<#vigyor2>! És ez mind semmi. A héten szerintem lesz még vagy harminc CD-m! GYÁRI! Mielõtt még lecsuknak.<#crazya>

Nashville
Részleteket nem tudok, az már nem az én reszortom! <#wink>
Biztosan fel fog kerülni ennél jobb kép is tõletek, csajok! <#nyes>

Ha már új albumokkal nem vagyunk úgy ellátva, mint eddig -itt az év vége- jöhetnek a klip ajánlatok!
Nem csak újakra gondoltam, jöjjön a nosztalgia!

Countrygirl! Ha idõközben sikerül meghallgatnod Ray Scott- ot, jöhet visszajelzés! Kíváncsi vagyok, hogy neked hogy jön be.

Tényleg Kirus! Neked meghozta már a mikulás Ray- t?

Nashville
...úgy látom Kirus, nem csak én akartalak összeboronálni benneteket Countryboy- al...<#vigyor5>
A Kiss Me tényleg bulis szám, be is kapcsolom kicsit, "szeressük oszt kész"! <#puszis>

jóóóóó van! okés..jó szám! mondom én!! <#wink>
kirus
Mármint miért? Hogy lehet ezt érteni? Szeressük oszt kész!

a csókolózás countrys himnusza...hehe
himnusz? Ezt most értsem úgy, ahogy értem?! <#love12> Bár kétségtelenül a Kiss Me jó választás! <#papakacsint>
kirus
Úgy látszik Shelly Fairchild akkor csak countryboynak és nekem volt kapásból szerelem. A Kiss me nálunk már olyan mint egy himnusz. <#awink>

kirus
Nekem csak hétfõ, szerda, vasárnap kéne <#hehe>! A többin átengedem, ha gondolod.

Te láttad meg elsõnek!! De majd ha már meguntad...szólj! <#nyes>
Shelly Fairchild-nak is kellemes a hangja, bár még nem hallgattam tüzetesen végig a Ride-ot, csak úgy meló mellett! De ami késik nem múlik... Egyébként nekem se szerelem volt elsõ látásra. Úgy látszik ez egy olyan hang, aminek érnie kell a hallgatóság számára! <#wink>

Trisha Yearwood és Garth Brooks dec.10én végre összeházasodtak! GRACA!! <#taps>
Egyébként én azt hittem már házasok, de ezek szerint mégsem...
kirus
Countrygirl 😊! Pasin nem osztozkodom, kívéve ha nem tudok róla hogy osztozkodom! Hehehe. Vagy egyezkedünk?

Húú, ez a cowboy"ka" nem semmi!! <#wow1> Pláne így a napsütésben...máris szebb a napom! Bár nem elhanyagolható kérdés, hogy jóképû-e...Nash! te tudsz részleteket? <#nyes>A csajok kíváncsiak...
kirus
Nash, a csajszit mind láttuk a Jolene klippben! Forum talin ment! Még nõi szemmel is jó.

kirus
Ez mán jobban tetszik! De jóképû? Mert ha az, akkor nem gond a ruha :-)! Gyorsan tudok vetkõztetni. Hehehehehe

Nashville
Ez pucér Cowboy, csak nem látszik a sötéttõl. Ha nadrág vagy egyéb ruha sziluettjét véled felfedezni, az csak azért van, mert hátulról fel van ragasztva, elõl semmi! <#nevetes1>

kirus
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Erre én fel nem ülök! Köll a francnak!
<#duhos2><#action><#ejnye1><#gunyos1><#gun>

Nashville
Megnéztem Danielle Peck klipjét! Ígéretes Country-hölgy!
Itt egy link az egyszerûség kevéért, bár nem akarok senkit sem elkényelmesíteni: Katt!

A "live" pedig azért van ott Sherrié- nél, mert az élõ fellépésnek a varázsától másként vágódok a padlóra!
Egyébként még nincs meg minden klipem amit akarok!
A Bilborézangyalát neki! Megy az ember 100- al, de még így is kell egy év, minimum! Ez egy kódolt üzenet Countryboy, valószínû csak te érted. Hehe...

elgreco

elgreco
Gondolom nem ilyen cowboyra gondoltál de hát a feldobott labdát le kell csapni<#nevetes1>

kirus
okés, akkor lehet rajta kalap, egy farmer, és egy csizma....meg én a cowboyon<#szeret><#eplus2>

mert ha egy cowboy pucér, az túl buzis...de ha egy cowgirl pucér, az gyógyír minden bajra 😊
kirus
Jah! Srácok, pucér cowboyokat mér nem raktok fel? He?

kirus
Wow! Megint milyen sok új CD-m lesz!

Kirusnak:

Új Pinmonkey album március 7-én, Nagy, csillogó-villogó autók (Big Shiny Cars) címmel fog megjelenni!

hehe
Mai ajánlatom Danielle Peck, akinek elsõ lemeze február 7-én fog megjelenni. Dögös csajszi, az elsõ videóját már láthatjátok a cmt.com-on. Imádom a hangját!

hehe bírom ezt a Nash kollegát...Streets Of Heaven (live)...miért éppen live? nincs meg az eredeti klipp??? <#vigyor3>
Nashville
Utalva Countryboy 2632- es hozzászólására:

"A neves Windows-szakértõ, Mark Russinovich legfrissebb blogbejegyzésében megdöbbentõ hírt közöl: a Sony zenei CD-ken egy rootkittel oldották meg a másolásvédelmet... A rejtett állományok elemzése során kiderült, hogy a First 4 Internet cég által készített digitális jogkezelõ szoftver települt Russinovich rendszerére. Egy interneten talált hír szerint az említett cég a Sony-val mûködik együtt, ezzel az információval már letisztult a kép: a szakember nemrég vásárolt egy Van Zant zenei CD-t, melyet a Sony adott ki, másolásvédelemmel van ellátva, és csak a lemezen lévõ programmal lehet lejátszani az albumot."

Ez kérem, a vásárló botrányos megtévesztése, olvassátok csak el a cikkeket teljes egészében!: Link 1Link 2Link 3...és éppen a Sony...felfordul az ember gyomra!!!

Nashville
Ez egy nagyon elõnyösen beállított kép! Kihasználta az alkalmat az a ravasz Andy! Jól tette!
Kedves férfitársaim, vajon melyikünk rohant volna el, e "kompozíció" terv hallatára?

Mindhárman fantasztikusak, a mai Country zene meghatározó alakjai, a jövõ reménységei.
Én még egy hölgyet szívesen odaállítottam volna, mondjuk a nyakába (most magamból indulok ki, mondjuk én állnék ott)...ez a Country-angyal nem más, mint Sherrié Austin!!! Ebben az évben kellett volna új albumot kiadnia, ha a tradícióhoz tartotta volna magát. Remélem, "csak" egy évet csúszik és nem éri be 4 CD kiadásával! Lehengerlõ hang!!!

Ha látnátok a "Jolene" klipben. Huhhh...Nagyot énekel!

További klip ajánlatok Sherrié- tõl: "Singing To The Scarecrow", "Drivin' Into The Sun", "Lucky In Love", "Put Your Heart Into It", "Streets Of Heaven (Live) ".

kirus
Hé! És akkor mi lesz a többi CD-vel? Azokhoz nem jutok hozzá?

Elgreco: Majd kiválogatom a publikus képeket, aztán küldöm.

kirus
Nash, imádlak. Mi mondtuk hogy jó a csaj!

Kirus, asszem nagyon jó bizniszt csináltál a Garth box-al Bécsben. Megértük azt, hogy jelen pillanatban (mivel Garth szerzõdést bontott régi lemezkiadójával, a Capitol Nashville Records-al) egyetlen lemezét sem lehet újonnan, nagykereskedelmi forgalomban megkapni, mivel a Capitol az összes CD további forgalmazásával leállt, azaz out of print-re küldte õket. Szégyen és gyalázat, hogy ennyi pénzt hozott a konyhájukra 16 éven át, és most bosszúból, mert a Wall-Marthoz szerzõdött, bevonták az összes lemezét. A lényeg: az összes Garth Brooks album forgalmazása megszûnt.

Lásd: (nincs sehol bevásárlókocsi a kiadó neve elõtt - fura látvány):

GARTH DISCOGRÁFIA
azt DVD-n kell nézni, nem CD-n hallgatni...akkor majd elájulsz 😊
Endiman
én most egész este Rhonda Vincent Ragin' Live cd-jét hallgatom a hifimen, hát a bluegrass engem valahogy jobban elvisz az amerikai zene gyökereihez,állati ahogy ez a nõ nyomja.

Endiman
hm, Carrie mellben sem gyenge <#vigyor3>

a három nagy kedvencem: Carrie Underwood - Andy Griggs & Shelly Fairchild

elgreco
Sziasztok! Megint egy kicsit OFF leszek és reklámozom a weblapomat ahova felkerült egy pár újabb kép a tegnap esti buliról. Továbbá kérném azokat akik fényképet készítettek(ha jól láttam voltak egy páran) és meg szeretnék osztani velünk akkor küldjék el nekem, hogy felrakjam az oldalra.

Krisztina28! Nem tudom miért de egyelõre a te képeiddel gondjaim vannak ezért egyelõre azok nem lesznek fent az oldalamon.

Üdv
elgreco
weblap

Endiman
sajnos valóban nem tudtam hallgatni tegnap a Moha-t, nekem kicsit rossz a du. 1 órás idõpont, ekkor még vagy alszom v. mutterrel kell menjek nagybevásárolni...

Érdekes...nekem elsõ blikkre nagyon bejött a csaj...aki jó, az jó...Amúgy csak úgy érdekességképpen, a Ride címû lemezét per pillanat nem lehet kapni, kivonták a forgalomból, mert egyike azon több száz elõadó lemezének, amelyet a Sony BMG teljesen törvénytelenül trója vírussal látott el, és a sok per hatására visszavonták õket. Úgyhogy most senki ne próbálja megvásárolni még használtan se, mert jó kis vírust kap a gépére, ha megpróbálja lejátszani rajta. (a vírus jelentést tesz a gazdáinak, ha megpróbálod átírni, vagy mp3-at csinálni a lemezbõl, durva...)
Nashville
Úgy, hogy ritkán fordul elõ az, hogy egy elõadót a korábbi nem tetszéssel szemben ennyire a csúcsra emeljek!
A "Tiny Town" klipp gyõzött meg róla, hogy micsoda elõadó a lány és persze kifinomultak az igazi tehetségeket felismerõ szenzoraim! 😊
És végül, de nem utolsó sorban: meglepõen nagy hatással volt rám egy egekig tuningolt verdában hallgatni ÕT, a barátaimmal...<#wink>