5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Le a kalappal a Blue Timers előtt...végre egy banda aki azt játsza ami elvárható és ahogy azt kell ! Profi volt!

Táncosoknak is gratula!!!
  • Vidéki lány
    A szőke pici csajszi volt Kirus, a hosszú barna egyenes hajú Kriszti lehetett...:)

Beszéltek is? Milyen volt?
  • Endiman
    megnéztem a műsort nagyon tetszett!

Kirus Te melyik hölgyike voltál? a szőkésbarna fehér fölsőben, vagy a hosszú barna egyenes hajú hölgy?
    Én csak Old Cowboy-t tudom beazonosítani
  • countrygirl
    Hát ez SZUPER!!!!!! Én is csatlakoztam a videóra rögzítők táborához!! Már alig várom hogy hazaérjek és megnézzelek benneteket!!!!!!
    HAJRÁÁÁ FIÚK LÁNYOK!!!!!
    Kirus!! A póló nagyon KIRÁLY!!
  • kirus
  • TheDreamingTree
    Kirus, jó kép... Majd én is fölveszem. Mármint a műsort, nem a pólót...
    És hidd el, ha pasik lesznek az operatőrök, hidd el, hogy TE FOGSZ látszani.
  • elgreco
    Nem fogok eléd állni, ígérem:)

Timi!
    Nagyon kiváncsi vagy, hamar meg fogsz öregedni:)))
    Nem lesz egyébként semmilyen meglepetés számodra, mindenkit fel fogsz ismerni.
  • Vidéki lány
    Azt próbáld meg!:) (gyk: elbújni!:))
    Kik lesznek még? Elgreco, te, OC, ...?
  • kirus
    Aham! Pontosan nemtom hánykor lesz. De úgysem fogok látszódni:)! Elgreco elém áll!
    Én nem veszem fel. Lenyúlom tőletek!
  • Vidéki lány
    Bébi, hogy lesztek ti 10 és 12 közt? akkor van ez a Delelő?
    Mondjuk nekem úgy logikus, hogy ha Delelő, akkor Dél körül van... na, mind1...
    Videjó nálam is be lesz lőve!:)
  • Nashville
    Videokazi beizzítva!

...milyen hangosan bír énekelni ez a Shelly Fairchild 100- as hangerővel!
  • kirus
    Elgreco is bűnös, meg OC! Ők sem reklámozták!!!! Ne kövezzetek meg
    Ma megyünk megnézni a zenekart, meg picit próbálni velük, Aztán holnap RTL, delelő. Valamikor 10 és 12 között. Remélem. Bár, lehet kivágnak a képből :), vagy eleve mégsem kellünk. Sose lehet tudni
  • Nashville
    Hát ki más kattanna rá nagy energiával és ki az abszolút szakértő ebben a témában, hát nem a fórum? Eltitkoltad volna? Na megállj!
    Én legalábbis a zenéhez konyítok egy "kicsit", a Line Dance szakmai háttérkommentálását meghagyom másnak.
  • kirus
    Nnnnnnnnnna, mondjuk attól eltekintenék, hogy a fórum rákattanjon a holnapi műsorra . De úgy néz ki igen. Leszünk egy páran.
  • Endiman
    Kirus, a holnapi rtlklub reggeli műsoráról van szó? Mert akkor megnézlek :)
  • kirus
    Már nem fér rám több felirat!!! Illetve hosszában talán a lábaimra! Ám legyen!
  • Vidéki lány
    ill. nem is! Azt is fel kellene írnod egy hirdetési felületre!:)
  • Vidéki lány
    ... aztán meg benyögöd, hogy 17-én 7-kor az Almássy téren táncolsz!:))))))
  • countryboy
    Kirus, te vagy itt a legnagyobb country-fan-atikus!!!!

Elképesztő amit művelsz!!! Csak így tovább bébi!!!!!
  • kirus
    Nem, oda bugyiba, melltartóba, csizmába, kalapba. A bugyimra rácsomózom a linedance kendőnket, a pirosat :). A hátamon ott a redneck tetoválás, aláírom festékkel, hogy country forever. A hasamra kiírom a telefonszámomat. A cicimre pedig: I love linedance. A fenekemre: Save a horse, ride a cowboy.
    Asszem ennyi. Remélem sikerem lesz.
  • Vidéki lány
    Ebben mész holnap az RTL Klubba is?
  • kirus
    Látod OC! Érted mindent! Nagyon komolyan veszem a linedance népszerűsítését. Hehe
  • Vidéki lány
    Kirus,
    sztem ettől a képtől a fiúk totál linedance-függők lesznek... ha még nem voltak azok...:)))))))
  • Beus75
    Szavazzuk meg egyenpólónak lányok!!!
    Talán a fiúk is gyakrabban járnának le Linedancre...
  • Nashville
    One, Two, Trhee, Four,(...)Nine, Ten! Nagyon!!!
  • kirus
  • elgreco
    Teljes mértékben!
  • kirus
    Szerintetek ez már beteges?? Függőség??

[IMG]http://[/IMG]
  • countryboy
    Nash, nem szoktál te "várni" semmire!
  • Nashville
    ...és jön majd a következő, akit úgy hívnak: Rockie Lynne. Csak még "elvileg" várni kell rá!
  • Nashville
    ...és hogy jól végződjön:

Mesteri lövész

A fiatal cowboy áll a nagyapjával a kantinban.
    - Te, nagyfater! Mit csináljak, hogy én legyek a legjobb lövész?
    - Hát, fiam, az övedet kicsit ferdítsd el, hogy jobban kézreálljon a pisztoly!
    A csávó elferdíti, majd kikapja a pisztolyt és ellövi a zongorista nyakkendőjét.
    - Na, öreg, most már én vagyok a legjobb lövész?
    - Nem, fiam. Vágd ki a pisztolytáska tetejét, hogy a kakas ne akadjon bele!
    A srác kivágja. Előrántja a fegyvert és lelövi a zongorista fejéről a kalapot.
    - Már biztos én vagyok a legjobb lövész, igaz, nagyfater?
    - Még nem, fiam. Menj ki! Az ajtó mellett van egy bödön zsír, mártsd bele a pisztolyod!
    - a csövét vagy a markolatát?
    - Az egészet jól nyomd bele!
    - Akkor én leszek a legjobb lövész?
    - Nem, fiam, de ha feláll Wyett Earp a zongorától, és feldugja a seggedbe, nem fog fájni annyira.
  • elgreco
    Hogy jól kezdődjön a hétvége:

Cowboy megérkezik a kocsma elé. Leszáll a lóról, bemegy, odaballag a pulthoz, kér egy whiskyt, s elkezd iszogatni; a zene megy, nagy a
    sürgés-forgás. Egyszer csak berúgja a lova az ajtót, feszült csend,
    odamegy a bárpulthoz, kér egy pohár whiskyt jéggel és szóda nélkül,
    felhörpinti, sóhajt, megtörli a száját, elindul a lengőajtóval
    ellentétes fal irányába, felmegy a falon, végigbaktat a plafonon, az
    ajtó melletti falon lesétál, s egy sasszéval kombinált hirtelen
    fordulattal kilibben a libbenőajtón. Dermedt csend. A légy szárnyai
    sem vernek.Ekkor a cowboy megszólal: Ez már csak ilyen. Ez nem köszön

• kirus
    Nash, megtaláltam Josh Turner és Keith Urban mellé legújabb szerelmemet!!!! Jay Teter egyszerűen fantasztikus!!!
  • elgreco
    Majd ki fogom azt is próbálni:)
  • Nashville
    Ha tetszik a hírolvasós dolog, akkor mindenképpen érdemes ezt is kipróbálni: RSSOwll. Ez magyarul is tud. Nagyon szép felületű, rengeteg szolgáltatással, csak az a baj, hogy java alapú és zabálja a memóriát. Egyébként rengeteg hírt olvashatsz benne (alapból több száz van felkínálva, csoportokra bontva), többek között a CMT legújabb híreit is, hogy a Country- nál maradjunk. :)

Countryboy: Kevin Denney egész jó!
  • elgreco
    Nash! Nagyon tetszik a programocska csak sajnos nem mindegyik fórum támogatja.
  • countryboy
  • Endiman
    Szia Nash!

Valóban nagyon jó film A Nyughatatlan, feltétlen meg kell nézned.Én már első nap, febr. 2-án ott toporogtam a Corvin-nál :)
    És később a dvd-t is simán megéri megvenni.Lesz egy dupla dvd-s változat is extrákkal (10 kimaradt jelenet többek között)
    Remélem nemcsak amerikában, nálunk is kapható lesz az extrás verzió
  • Nashville
    Aki szeretne értesítést kapni, a topicban történt hozzászólásokról, az látogasson el ide:RSS Reader
    A program telepítés után "leül" az óra mellé és figyeli beállított időközönként a beállított webhely változásait. Egyszerű használat hangjelzéssel és vizuális értesítéssel.
    Ezt a címet írjátok be a programban, a Country topic figyelésére: http://www.sg.hu/listazas_rss.php3?id=1104786987
  • kirus
    Én abszolút fantáziátlan vagyok: űűűűűűűűrhajóóóóóóó??? Vagy mi a pöcs????