Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...bár honnét is tudnád te ezt...
van ami rock n\' roll, van ami nem
Felõlem leszedheti a moderátor, csak hát ezt nem lehetett kihagyni<#vigyor2>#vigyor2>
nagyon OFFhttp://www.nakedcowboy.com/OFF
Ennyi ajánlóval jól el leszünk látva karácsonyra... <#vigyor3>#vigyor3>
A moderátornak üzenném, hogy az a félpucért cowboyt tüntesse el, de gyorsan..pliiiz!
(bocs, Elgreco, ez nem személyes <#vigyor3>#vigyor3> )
Cd-je, ha jól nézem akkor ez valami 'best of' lehet vagy ennyi száma volt annó listavezetõ nem tudom majd Countryboy megmondja.Ja, és dupla cd.
Ajánlatok videózásra:
Sugarland - Something More
Matraca Berg - Back In The Saddle (With Trisha Yearwood,Martina McBride,Patty Loveless,Suzy Bogguss)
Toby Keith - American Soldier
Toby Keith - Beer For My Horses (with Willie Nelson)
Travis Tritt - Best Of Intentions
Contemporary Country Music
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Biztosan fel fog kerülni ennél jobb kép is tõletek, csajok! <#nyes>#nyes>
Ha már új albumokkal nem vagyunk úgy ellátva, mint eddig -itt az év vége- jöhetnek a klip ajánlatok!
Nem csak újakra gondoltam, jöjjön a nosztalgia!
Countrygirl! Ha idõközben sikerül meghallgatnod Ray Scott- ot, jöhet visszajelzés! Kíváncsi vagyok, hogy neked hogy jön be.
Tényleg Kirus! Neked meghozta már a mikulás Ray- t?
A Kiss Me tényleg bulis szám, be is kapcsolom kicsit, "szeressük oszt kész"! <#puszis>#puszis>
Trisha Yearwood és Garth Brooks dec.10én végre összeházasodtak! GRACA!! <#taps>#taps>
Egyébként én azt hittem már házasok, de ezek szerint mégsem...

<#duhos2>#duhos2><#action>#action><#ejnye1>#ejnye1><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun>
Itt egy link az egyszerûség kevéért, bár nem akarok senkit sem elkényelmesíteni: Katt!
A "live" pedig azért van ott Sherrié- nél, mert az élõ fellépésnek a varázsától másként vágódok a padlóra!
Egyébként még nincs meg minden klipem amit akarok!
A Bilborézangyalát neki! Megy az ember 100- al, de még így is kell egy év, minimum! Ez egy kódolt üzenet Countryboy, valószínû csak te érted. Hehe...
Új Pinmonkey album március 7-én, Nagy, csillogó-villogó autók (Big Shiny Cars) címmel fog megjelenni!
hehe

"A neves Windows-szakértõ, Mark Russinovich legfrissebb blogbejegyzésében megdöbbentõ hírt közöl: a Sony zenei CD-ken egy rootkittel oldották meg a másolásvédelmet... A rejtett állományok elemzése során kiderült, hogy a First 4 Internet cég által készített digitális jogkezelõ szoftver települt Russinovich rendszerére. Egy interneten talált hír szerint az említett cég a Sony-val mûködik együtt, ezzel az információval már letisztult a kép: a szakember nemrég vásárolt egy Van Zant zenei CD-t, melyet a Sony adott ki, másolásvédelemmel van ellátva, és csak a lemezen lévõ programmal lehet lejátszani az albumot."
Ez kérem, a vásárló botrányos megtévesztése, olvassátok csak el a cikkeket teljes egészében!: Link 1Link 2Link 3...és éppen a Sony...felfordul az ember gyomra!!!
Kedves férfitársaim, vajon melyikünk rohant volna el, e "kompozíció" terv hallatára?
Mindhárman fantasztikusak, a mai Country zene meghatározó alakjai, a jövõ reménységei.
Én még egy hölgyet szívesen odaállítottam volna, mondjuk a nyakába (most magamból indulok ki, mondjuk én állnék ott)...ez a Country-angyal nem más, mint Sherrié Austin!!! Ebben az évben kellett volna új albumot kiadnia, ha a tradícióhoz tartotta volna magát. Remélem, "csak" egy évet csúszik és nem éri be 4 CD kiadásával! Lehengerlõ hang!!!

Ha látnátok a "Jolene" klipben. Huhhh...Nagyot énekel!

További klip ajánlatok Sherrié- tõl: "Singing To The Scarecrow", "Drivin' Into The Sun", "Lucky In Love", "Put Your Heart Into It", "Streets Of Heaven (Live) ".
Elgreco: Majd kiválogatom a publikus képeket, aztán küldöm.
Lásd: (nincs sehol bevásárlókocsi a kiadó neve elõtt - fura látvány):
GARTH DISCOGRÁFIA

Krisztina28! Nem tudom miért de egyelõre a te képeiddel gondjaim vannak ezért egyelõre azok nem lesznek fent az oldalamon.
Üdv
elgreco
weblap
A "Tiny Town" klipp gyõzött meg róla, hogy micsoda elõadó a lány és persze kifinomultak az igazi tehetségeket felismerõ szenzoraim! 😊
És végül, de nem utolsó sorban: meglepõen nagy hatással volt rám egy egekig tuningolt verdában hallgatni ÕT, a barátaimmal...<#wink>#wink>