5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    A második klippjük már a GAC műsorán van, a CMT még nem nyomja. Szóval alakul az album is, idén mindenképpen kijön.
  • kirus
    Kő hát! A SheDaisy is, meg az övcsat is.
    Amúgy, ha már eszembe juttattad. Nem lesz Cowboy Crush CD??? Egy nótások és kész???
  • countryboy
    Apropó bébi, kell ilyen Cowboy Crush övcsat?

• countryboy
    és a holnapi ajánlat:

Ugyancsak március 14-én kerül a boltokba (na és Kirus kocsijába) a SheDAISY új albuma. A csajok jobbak mint valaha!!!

• countryboy
    Mai ajánlat:

Március 14-én fog megjelenni John Rich első szólóalbuma (Big & Rich) amely 2000 óta állt polcon és most végre kiadják. Én már hallottam, jó kis anyag :)

• countryboy
    Bébi, no comment:

De vajh ki lehet az a titokzatos barát?
  • kirus
    Bébi, én már soxor voltam hamu, de hát olyan vagyok mint a Főnix. Tüzes, aztán hamvas, aztán feltámadok. De az ízlésemmel asszem tényleg semmi gond.
    A tanárom imádni való. Pont olyan magas mint Te, és egy CD boltban dolgozik a Mammutban. Amúgy egy pöpec csávó. És egy legjobb barát.

(na ez már magamhoz képest is sok)
  • TheDreamingTree
    Ó, a fene. Egyre jobban sajnálom, hogy nem tudok ott lenni pénteken :(
    Kivételesen ultrabiztos alibim van, a zenekarommal (merthogy basszusgitározom egyben) koncertünk van aznap 8-tól, szóval esélytelen, hogy menni tudjak. Pedig már hajlanék a táncra is :) Azért reménykedem a folytatásban...
  • countryboy
    Kirus, neked már régen hamuból kellene lenned
    De az ízlésed, az qrva jó! Ki a tanárod???
  • kirus
    Hogy ne érjen vádaskodás, hogy folyton pasikat hallgatok, ezért rendes, keresztény (hehe, tuti elégnék egy templomban)kislány módjára két napja Carolyn Dawn Johnsont hallgatok. Egész jó ez a Dress rehearsal. Legalábbis a he's mine, meg a simple life bejön. De asszem ma visszarakom dübörögni a Jay Teter cd-t
  • countryboy
    Igenis, Kiruska! Már úton is van feléd egy !!!
  • kirus
    Akkor kirus kérne belőle egy példányt az illetékestől. És előre is köszöni.
  • countryboy
    Mai ajánlatom: JACE EVERETT !!!!

Igazi dögös country!!!! Érdekesség, hogy Angliában előbb jelent meg, mint az USA-ban, ez nagyon ritka dolog (Anglia: január 16, USA: március 7.) Tegnap kaptam meg postán, ajánlom mindenkinek, főleg Kirusnak!

• countryboy
    Rockie Lynne első albuma még nem jelent meg, a Lipstick egyenlőre egy CD single. Mivel kilopták a stúdióból, a neten bárhol hozzáférhető az egész tervezett-album (advance copy).
  • kirus
    Ez tök jó!!
    Másrészt...Tatán akkor már lassan csak ketten leszünk??? Hát én feladom.
  • Vidéki lány
    Inkább jönnétek le páran az első x alkalomra, hogy legyen vki, aki már kész koreográfiát tud mutatni!:))) ... ennek hiányában pár jó ismerősömet izzítom, hogy tanuljunk meg néhány táncitáncit, amit majd ott ellejtünk!:)
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Tegnap délután/este derült ki, hogy lehetőségünk van a FIX-TV-ben egy fellépésre a Bluetimers zenekarral. Ezen a rendezvényen - sajnos - nincs lehetőségem személyesen részt venni, mivel csütörtökre már korábban elígérkeztem egy Tatán (esetlegesen) beinduló új linedance klub alakuló bulijára. Dreamcatcher-t kértem meg, hogy néhány, Tatára nem jövő lelkes klubtagunkkal együtt, képviselje a Footloose Linedance Club-ot. Kérem azokat, akik még csatlakozni szeretnének a fellépő csapathoz, jelentkezzenek nálam email-ben vagy telefonon.

Az RTL Klub-os fellépésünket, akik látták, már minősítették. Mi próbáltuk - a körülményeknek megfelelően - a maximumot kihozni magunkból.

Előre jelzem, hogy Szegeden is várható a napokban új linedance klub megalakulása, Vidékilány lelkes közreműködésével. Kívánjuk neki egy jó nagy cowboy kalappal.

Keep It Country
    OC
  • Vidéki lány
    ... hát vagy azért használt többes számot, mert öten vannak...:))))

Kiruska, szombaton szerintem nagy videós party-val indítunk Beusnál (Delelő-videó, Fix-tv, linedance-dvd...)!:)
  • elgreco
    Többes számot használtak a Blue Timer's-ék, abból gondoltam, hogy számítanak ránk is.
  • Endiman
    belehallgattam a Rockie Lynne Lipstick-jébe ez most maxi cd? Mert csak hat számot tartalmaz.
    De egyébként tetszik.Végre nekem tetsző country hangzást hallok belőle.
  • kirus
    Hát gondolom a zenekar megy a Fix tv-be :)! Vagy nélkülünk már fel sem léphetnek? Bár ha meggondolom, ilyen korlátozásokat szívesen kivetnék rájuk.

Kedves Bluetime! A Fix tévés időpontot kéretik közhírré tétetni, mert kedves Beus barátném jóvoltából így meg tudnálak nézni titeket. Már látom ahogy örjöngünk a tv előtt...
  • elgreco
    Te Kirus! Az Almássy téri buli nem pénteken van és előtte levő nap nem a csütörtök amikor a Tatai buli van??? Akkor ki megy Fix tv-be???
  • countryboy
    Láttam a körúton ma reggel rengeteg plakátot amiken a péntek esti bulit reklámozzák. Valaki végre fantáziát látott a dologban és költött a reklámra is. Köszönjük! Sokan leszünk az tuti.
  • Bluetime
    Nyugi!!!
    Rajta vagyunk a témán...valakitől épp most kaptam Josh Turner cd-ket...
    Ammegmi: egy bp.-i kábelcsatorna.
  • kirus
    Jéééééééééééééééé! Egy darab zenekar!
    Én már nem sztárollak Titeket, mert egyfolytában azt teszem. Fix TV??? Ammegmi?? Josh Turner lesz?
  • Bluetime
    Magam és zenekarom nevében köszönöm a táncosoknak a tegnapi tv-beli fellépést. Jó érzés volt végre itthon is látni, hogy van értelme annak, amit csinálunk.
    Köszönjük a dícséreteket, de még sokat kell tanulnunk, repertoárban van még lemaradásunk bőven. De igyekszünk és nagyon remélem sok közös fellépéssel folytatjuk majd e műfaj hazai sikeres jövőjét...sőt máris folytatjuk pénteken az Almássy téren! Sőőőt...úgy tudom az előtte lévő este a FIX TV-ben is.
  • elgreco
    Seprődi Ildi, az Almássy téri rendezvények szervezője.
  • Vidéki lány
    Melyik Ildi?
  • elgreco
    Szia Countrygirl! Kiruson kivűl még ott volt Ila, Oc-nak a felesége, Dreamcatcher( magas, hosszú hajú lány) és Ildi.
    Mindenkinek köszönjük a gratulációkat, megpróbáltuk méltón képviselni a klubunkat:)
    TDT!
    Sajnos helyhiány miatt voltunk csak hatan:((
  • countrygirl
    Én is most néztem meg a fellépéseteket!! SZUPER VOLT!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!! A zenekar is nagyon tetszett! Mindig ők szoktak zenélni? Vagy csak most hétvégén lesznek az Almási téren?
    Ki szerepelt? Kirust most már megismerem...ha jól értem Elgreco volt OC mögött, és ki volt a másik 3 hölgy?
    NAgyon örültem, hogy ti népszerűsíthetitek egy kicsit countryt Magyarországon!! Csak így tovább...
  • TheDreamingTree
    Na, én is megnéztem, és csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal. Szuperek voltatok! Kár, hogy többen nem lehettek ott (gondolom, munka miatt...).
  • kirus
    Nash, Trace Adkinst nem lehet nem szeretni!!!
  • kirus
    Nagyon drágák vagytok fiúk-lányok. Igen, annak aki még nem ismerne, a szőkés hajú, pici leány voltam én. De mekkora méreg, hogy én még nem láttam a felvételt??? Elgreco, Ildi! Ti még kaptok! Nincs elfelejtve az aljaskodás!!!! :)))
    Köszönjük a zenekarnak, igazán, minden szempontból szuperek!!!!
    Én olyanannagyonboldogvagyok, hogy mind vagytok nekem!!! Ezt már nem bírtam magamban tartani!!!
  • elgreco
    Ja és köszönjük a gratulációkat, nagyon jól esik!
  • elgreco
    Ha valaki esetleg be tudná digitalizálni a delelős fellépésünket azt megkérem szépen, hogy küldje át nekem is, fel szeretném tenni a többi videó közé.
  • Nashville
    Az előbb ajánlottam Jake- et, de a mai napom meghatározó albuma mégis csak ez:

Olyan hatással bír Trace Adkins, mint a tavalyi év egyik nagy felfedezettem, Montgomery Gentry! Kihagyhatatlan!

Én már most köszönök, szép második hét felét kedves barátaim!
  • Nashville
    Gondolom, a mai nap a Line Dance hevében fog eltelni , de azért a mai ajánlatomat közkinccsé teszem, remélem nektek is tetszik:
    Ismét egy Kanadai jelölt: Jake Mathews. Kedvenc számok: pl.: "Hey Moon", "I'm Gone", "There Ain't No Such Thing", "Time After Time", "It's A Better World"...

• Nashville
    A mai Delelő táncos fellépésről én is csak a legjobbakat tudom elmondani:
    Minden táncost elismerés illet, ügyesek voltatok, mindenki rendesen látszott -Kirus igazán nem panaszkodhatsz!- a zenekar is remek volt és OC is profin nyilatkozott!
    Le a Cowboy kalappal előttetek cowgirl- ök és cowboy-ok!

ui: Endiman! Az a csajszi volt Kirus, aki a legtöbbet látszott. TDT jól ráérzett, a cameraman "férfiből" volt!
  • Vidéki lány
    ... akkor mondd meg Cb, miért nem kerülnek/-tek már évek óta bele a gárdonyi "kör"-be?!
    Komolyan bosszant, hogy 1-2 idegtépő együttes ott van, ők pl. meg nem...
  • Endiman
    Old Cowboy és (ha jól tudom)Pelyhes Gábor beszéltek ill. válaszoltak a feltett kérdésekre,de OC majd biztos elmeséli :)