Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia Móni! Üdv a csapatban!
Itt mindent megtalálsz, ami érdekel! Érdemes elolvasni az egész fóruméletet!
Itt mindent megtalálsz, ami érdekel! Érdemes elolvasni az egész fóruméletet!
Hello Mónika! Üdv itt! Minden új embernek örülünk!
Kicsit bõvebben? Kedvenc elõadók? Élmények?
Szilveszterrõl: hát én biztos nem tudok menni, egyrészt picit sok az a 10, másrészt a sok ajándék mellé összeszedtem valami jó kis megfázást is, szóval úgy tûnik itthon ülök majd a TV elõtt... 😞
Kicsit bõvebben? Kedvenc elõadók? Élmények?
Szilveszterrõl: hát én biztos nem tudok menni, egyrészt picit sok az a 10, másrészt a sok ajándék mellé összeszedtem valami jó kis megfázást is, szóval úgy tûnik itthon ülök majd a TV elõtt... 😞
Sziasztok! Mónika vagyok. Több, mint 10 éve vagyok a country muzsika rabja. Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket, hisz nem vagyunk túl sokan akik eme mûfajt kedvelik! Remélem befogadtok a csapatotokba.
Bízom abban, hogy mindenkinek békében telt a karácsonya.<#vigyor2>#vigyor2>
Bízom abban, hogy mindenkinek békében telt a karácsonya.<#vigyor2>#vigyor2>
Rám se számíts Timi, én sem leszek ott szilveszterkor, viszont a legelsõ jövõ évi linedances klubnapunkon igen!
Mindenkinek Boldog Új évet kívánok!
elgreco-sheriff
Mindenkinek Boldog Új évet kívánok!
elgreco-sheriff
Én tényleg nem tudom! Kicsit drágának találom, na meg aztán mi lesz éjfél után? erezd el a hajam? az nem lenne túl jó!!!
Sziasztok!
Friss hír az Árbócosból:
LESZ COUNTRY-S LINEDANCE-es SZILVESZTER!!!!
Szereteném kérdezni, hogy ki jön???
(Esküszöm, most utoljára kérdezem, csak azért, hogy kikre számítsak!😊)))
Puszi, üdv.,
akivel pedig ott nem találkoznék, annak boldog, country-ban és linedance-ben gazdag újévet kívánok!!!
Timi
Friss hír az Árbócosból:
LESZ COUNTRY-S LINEDANCE-es SZILVESZTER!!!!
Szereteném kérdezni, hogy ki jön???
(Esküszöm, most utoljára kérdezem, csak azért, hogy kikre számítsak!😊)))
Puszi, üdv.,
akivel pedig ott nem találkoznék, annak boldog, country-ban és linedance-ben gazdag újévet kívánok!!!
Timi
Tényleg gyönyörû!
Egyébként az eredeti jelentése is az, hogy "meleg", csak úgy hagyományos értelemben...
Egyébként az eredeti jelentése is az, hogy "meleg", csak úgy hagyományos értelemben...
csak kiegészitésképpen, ezesetben a "gay" szó: jókedvû, vidám- jelentéssel bír <#vigyor>#vigyor>
egyébként nagyon szép képeslap, köszönjük szépen <#wave>#wave>
egyébként nagyon szép képeslap, köszönjük szépen <#wave>#wave>
Békés boldog áldott zenében gazdag karácsonyt mindenkinek!! 😊
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN KEDVES COUNTRY RAJONGÓNAK.
SZIASZTOK Joci.
SZIASZTOK Joci.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Te Kirus, az egy vírus volt 😊
Fiúk, lányok! Én küldözgettem e-mailt (már akinek tudtam a címét) kari alkalmából, de gépem totál megõrült, és össze-vissza küldött mindent. Nem tudom hogy megkaptátok e, de szándék az volt....
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Sziasztok!!!
Én is nagyon boldog, country-zenében gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!!!😊)))
Üdv., puszi, szeretettel:
Timi
Én is nagyon boldog, country-zenében gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!!!😊)))
Üdv., puszi, szeretettel:
Timi
Nagyon boldog karit kívánok én is mindenkinek! Remélem jövõre többet találkozunk!!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
nem az egész album tetszik, mert a lassabb számok túl vontatottak, semmi élet nincs bennük.
de pl. az elsõ az nagyonkellemespörgõs
de pl. az elsõ az nagyonkellemespörgõs
Hi,
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog, Linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Egy kis böngészés Karácsonyra:
http://countrymusic.about.com/b/a/222313.htm
Keep It Country
OC
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog, Linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Egy kis böngészés Karácsonyra:
http://countrymusic.about.com/b/a/222313.htm
Keep It Country
OC
és akkor a teljes lista, a dalok, amelyeket remélhetõleg a karácsonyfa díszítés alatt fogtok hallgatni.
MOHA Country, 2005. december 24. 13.00-14.00
Az elhangzó dalok:
1. Aaron Tippin - Jingle Bell Rock
2. Kortney Kayle - Have Yourself A Merry Little Christmas
3. Joe Diffie - Leroy The Redneck Reindeer
4. Amber Dotson - Blue Christmas
5. Merle Haggard - Goin' Home For Christmas
6. Sonya Isaacs - Mary, Did You Know
7. Todd Fritsch - Mary Had A Little Boy
8. Skip Ewing - Mrs. Santa Claus
9. John Anderson - Christmas Time
10. Bethany Dillon - God Rest Ye Merry Gentlemen
11. Clint Black - The Coolest Pair
12. Tammy Graham - Rockin' Around The Christmas Tree
13. Randy Travis - White Christmas Makes Me Blue
14. Suzy Bogguss - Two Step Round The Christmas Tree
15. Doug Supernaw - Christmas Will Never Be The Same
16. Lorrie Morgan - Christmas At Our House
17. Alabama - Christmas In Dixie
18. Suzy Bogguss - Mr. Santa
19. David Gates - Come Home For Christmas
és egy dal a kutyusoknak is a mûsor végén, a Dog Barking Xmas (elõadja egy ismeretlen blöki).
Érdemes tehát hallgatni, ne hagyjátok ki!!!
MOHA Country, 2005. december 24. 13.00-14.00
Az elhangzó dalok:
1. Aaron Tippin - Jingle Bell Rock
2. Kortney Kayle - Have Yourself A Merry Little Christmas
3. Joe Diffie - Leroy The Redneck Reindeer
4. Amber Dotson - Blue Christmas
5. Merle Haggard - Goin' Home For Christmas
6. Sonya Isaacs - Mary, Did You Know
7. Todd Fritsch - Mary Had A Little Boy
8. Skip Ewing - Mrs. Santa Claus
9. John Anderson - Christmas Time
10. Bethany Dillon - God Rest Ye Merry Gentlemen
11. Clint Black - The Coolest Pair
12. Tammy Graham - Rockin' Around The Christmas Tree
13. Randy Travis - White Christmas Makes Me Blue
14. Suzy Bogguss - Two Step Round The Christmas Tree
15. Doug Supernaw - Christmas Will Never Be The Same
16. Lorrie Morgan - Christmas At Our House
17. Alabama - Christmas In Dixie
18. Suzy Bogguss - Mr. Santa
19. David Gates - Come Home For Christmas
és egy dal a kutyusoknak is a mûsor végén, a Dog Barking Xmas (elõadja egy ismeretlen blöki).
Érdemes tehát hallgatni, ne hagyjátok ki!!!
Miranda Lambert jó.... <#taps>#taps> Az egész CD... egy számmal több van rajta, mint amit letöltöttem 😊
Miranda Lambert <#eljen>#eljen>
találtam egy kantri rádiót, vannak egész jó számok is.
találtam egy kantri rádiót, vannak egész jó számok is.
Boldog Country-s karácsonyt mindenkinek!!!!
Ne felejtsétek el szenteste délutánján 13.00 órakor a MOHA Country karácsonyi különkiadását meghallgatni! www.civilradio.hu (realplayer)

Ne felejtsétek el szenteste délutánján 13.00 órakor a MOHA Country karácsonyi különkiadását meghallgatni! www.civilradio.hu (realplayer)

Én is kívánok minden kedves countryzene barátnak nagyon kellemes karácsony!!!!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
azt akartam írni, hogy Dierks Bentleynek is bekötötték a fejét csak aztán átfogalmaztam azért maradt a beszólásomban az a helytelen mondat😞
Dierks Bentleynek se szabad már lányok😞
és ha valakit esetleg érdekel egy januári Dierks Bentley koncert Londonban az január 19-re foglaljon helyett a repülõre😊
itt a hír
és ha valakit esetleg érdekel egy januári Dierks Bentley koncert Londonban az január 19-re foglaljon helyett a repülõre😊
itt a hír
hogyan-ne-lenne-má'
holnap jön a részletes mûsor...
holnap jön a részletes mûsor...
Ez évi utolsó ajánlatom a 2006 januári Country rádiók kínálatából:
http://www.kepfeltoltes.hu/051222/00-va-promo_only_country_radio_january-2006-back_600x600_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vajon lesz-e karácsonyi kiadás a MOHAA- ban? Majd kiderül... 😊
http://www.kepfeltoltes.hu/051222/00-va-promo_only_country_radio_january-2006-back_600x600_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vajon lesz-e karácsonyi kiadás a MOHAA- ban? Majd kiderül... 😊
Contemporary Country Music
Köszi OC a bíztató szavakat!😊
Részemrõl én is arra tippeltem, hogy valszleg nagyon gyerekcipõben jár még a klub, senki nem tudott/akart/mert felkészülni (mind idõben, helyben és anyagiakban) egy linedance-szilveszterre... köszi a megerõsítést.
Hát, nem tudom Attiláék hogy fogják mindezt lereagálni, de sztem Attila nem az a típus, aki szó nélkül eltûri, hogy lefoglalják a szilveszterét és utána pedig visszamondják...
Részemrõl én is arra tippeltem, hogy valszleg nagyon gyerekcipõben jár még a klub, senki nem tudott/akart/mert felkészülni (mind idõben, helyben és anyagiakban) egy linedance-szilveszterre... köszi a megerõsítést.
Hát, nem tudom Attiláék hogy fogják mindezt lereagálni, de sztem Attila nem az a típus, aki szó nélkül eltûri, hogy lefoglalják a szilveszterét és utána pedig visszamondják...
Hellotok!
A szilveszterrõl:
Úgy kb. 1 hónapja hozta szóba a tulaj, hogy mi legyen szilveszterkor. Az én véleményem az volt, hogy nagyon friss a társaság, mindenkinek megvan a szokásos szilveszterezõ helye. Közöltem vele, hogy a kialakult klublétszámmal még biztosan nem lesz jelen a társaság. Ennek ellenére, saját elhatározásában letárgyalta Attiláékkal és meghírdette. Én már csak mint - részére ingyenes - reklámhordozó jelentem meg hírdetésével utólagosan a honlapunkon. Asztalfoglalásra felszólítottam a klubtagokat azzal, hogy engem is tájékoztassatok email-ben annak tényérõl. A jelenlegi állás szerint nálam 3 klubtag jelentkezett 8 fõvel. A tulaj azt állítja, hogy eddig nála két fõ foglalt asztalt a linedance-esek közül.
Az Árbócos - részünkrõl - 30 párra számít azzal, hogy a 60 fõ kitenné legalább az éttermük felét.
Tehát itt a lehetõség. Sûrgõsen kellene leadni a jelentkezéseket, mert késõbb Attiláék is új lehetõség után néznek szilveszterre.
Csak annyit még Vidéki lánynak, hogy country-ra ígény van, de mint írtam, nekünk még korai. A másik probléma, hogy csak éjfélig lenne country zene, utána: ki tudja megmondani, hogy a vendégek többségét kitevõ más társaság milyen mulatós, vagy disco zenékkel rukkol elõ. Sajnos, ez van. Próbáld lelkesíteni a klubtagokat, én felteszem a honlapunkra.
A "végleg kitöröljük magunkat" nem jön be, mivel 7.-én indul a 2006-os, immár második linedance évadunk, továbbra is kéthetenkénti alkalommal.
Keep It Country
Marshal
A szilveszterrõl:
Úgy kb. 1 hónapja hozta szóba a tulaj, hogy mi legyen szilveszterkor. Az én véleményem az volt, hogy nagyon friss a társaság, mindenkinek megvan a szokásos szilveszterezõ helye. Közöltem vele, hogy a kialakult klublétszámmal még biztosan nem lesz jelen a társaság. Ennek ellenére, saját elhatározásában letárgyalta Attiláékkal és meghírdette. Én már csak mint - részére ingyenes - reklámhordozó jelentem meg hírdetésével utólagosan a honlapunkon. Asztalfoglalásra felszólítottam a klubtagokat azzal, hogy engem is tájékoztassatok email-ben annak tényérõl. A jelenlegi állás szerint nálam 3 klubtag jelentkezett 8 fõvel. A tulaj azt állítja, hogy eddig nála két fõ foglalt asztalt a linedance-esek közül.
Az Árbócos - részünkrõl - 30 párra számít azzal, hogy a 60 fõ kitenné legalább az éttermük felét.
Tehát itt a lehetõség. Sûrgõsen kellene leadni a jelentkezéseket, mert késõbb Attiláék is új lehetõség után néznek szilveszterre.
Csak annyit még Vidéki lánynak, hogy country-ra ígény van, de mint írtam, nekünk még korai. A másik probléma, hogy csak éjfélig lenne country zene, utána: ki tudja megmondani, hogy a vendégek többségét kitevõ más társaság milyen mulatós, vagy disco zenékkel rukkol elõ. Sajnos, ez van. Próbáld lelkesíteni a klubtagokat, én felteszem a honlapunkra.
A "végleg kitöröljük magunkat" nem jön be, mivel 7.-én indul a 2006-os, immár második linedance évadunk, továbbra is kéthetenkénti alkalommal.
Keep It Country
Marshal
itten-e! 😊
Újabb dilemma:
Most hívtam az Árbócos-t. Ahol a country-s szilveszter lenne...
Azt mondják, hogy nem biztos, hogy lesz, mert mondta OC-nak, hogy a linedance-esek, country-sok jelentkezzenek, de OC-nál akik jelentkeztek, az étteremben nem foglaltak helyet, úgyhogy most nagyon úgy látja, hogy NINCS IGÉNY A COUNTRY-RA!!!!
Nem tudom, hogy mi a gáz... 10e a belépõ, az tény és való, DE country-szilveszter!
Mi legyen?
Hagyjuk elveszni ezt a lehetõséget és végleg kitöröljük magunkat, vagy ... nemtudom...
Most hívtam az Árbócos-t. Ahol a country-s szilveszter lenne...
Azt mondják, hogy nem biztos, hogy lesz, mert mondta OC-nak, hogy a linedance-esek, country-sok jelentkezzenek, de OC-nál akik jelentkeztek, az étteremben nem foglaltak helyet, úgyhogy most nagyon úgy látja, hogy NINCS IGÉNY A COUNTRY-RA!!!!
Nem tudom, hogy mi a gáz... 10e a belépõ, az tény és való, DE country-szilveszter!
Mi legyen?
Hagyjuk elveszni ezt a lehetõséget és végleg kitöröljük magunkat, vagy ... nemtudom...