5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Beus75 #3360 Kirus teljesen becsavarodott...!!!
Okés, én kérek belőle egyet! Úgyis folyton ezt hallgatom otthon a kiszongorán Bojtibácsitól... -
#3359 HALLÓ-HALLÓ!
Eltörtétek a kezeteket?? Már nem bírtam elviselni, hogy a fórum a lap alján kullog!!!
Mai ajánlatom, Old McDonald: Old McDonald has a Farm című albuma. Kötelező!!!
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! -
#3358 örülök, hogy jól éreztétek magatokat -
#3357 ennyi -
#3356 -
#3355 Szívás -
#3354 EGYENLŐRE CSAK ILYEN KÉPEKET TALÁLTAM.
-
countryboy #3353 Origo zeneáruház - a country kihagyva....mondjuk nem csodálkozom. Van valakinek kedve tiltakozni?
Zeneáruház -
countryboy #3352 A Nyughatatlan február 28-án jelenik meg az USA-ban DVD-n. Ha valakit érdekel, se magyar hang, se magyar felirat és 1-es régiókód.
-
#3351 Endiman! Megnéztük a csajokkal a Nyughatatlant! Hol sírtam, hol tomboltam...legalábbis az én sorom mozgott rendesen, ahogy a csizmámat vertem a földhöz. Eszméletlen. Alig várom hogy megvegyem DVD-n. -
#3350 Nekem már így is nagy dekoltázsom van! Asszem engem nem kéne jobban dekoltálni....
Bár felőlem melltartóra is nyomtathattok...csak akkor sálat kell tekerni a hasamra.
Countryboy...még valami dvd???
Jah, a Your man klippje naon jó! -
#3349 Nekem sincs ellenemre ha lányoknak nagy dekoltázsuk lenne -
#3348 a női polók "V" nyakúak is lehetnek! -
Vidéki lány #3347 Sziasztok!
Fekete ing + sárga póló?
Előny: nyáron a fekete inget ledobhatjuk, mert szívja a meleget, télen meg beöltözhetünk... majd csináltatunk Footloose-os kabátot is és ha vkinek nincs melege eléggé, azt is magára öltheti!
Kriszti: lányoknak nem lehetne kicsit jobban dekoltált póló? Csak azért, mert az ilyen egyenpólókkal mindig az a bajom, hogy állig zárt a póló és nagyon idiótán nézett ki a csajokon (persze az olló mindenre megoldást nyújt!:))).
-
#3346 most beszéltem a lánnyal és mivel a matrica, ami a képről készül átlátszó, célszerű minnél világosabb árnyalatot választanunk! Tehát ígya fekete sajnos kilőve! -
#3345 Kiegészítés előző hozzászólásomhoz:
Mindennek ellenére vagy mellette: a sárga jobban tetszik nekem, speciel.
Elgreco, akkor meg van már a hely is, ahol megcsináltathatjuk. Ha lenne egy árajánlat, én máris bedobnék tesztelésre egy fekete inget.
Keep It Country
OC -
countryboy #3344 Szerintem is jó, amolyan koncert utáni jammelés, de elég hangulatos, látszik hogy élvezik amit csinálnak, persze a fél banda részegen zenél :) -
#3343 7végén megkaptam a Gretchen DVD-t, tegnap végre meg is néztem. Naon jóóóó!!!! Köszönöm az illetékesnek :) -
#3342 szerinte=szerintem:)
Elnézést az elírásért. -
#3341 Úgy nézzem, hogy a két linedances fórumot is beleszámoltam, ezért lett négy countrys. Az egyik a weboldalam fóruma a másik a paci.hu-n van:fórum.
Marshal!
Tudom, hogy feldobtad már az egyening témát, ismered a véleményemet is róla,
teljes mértékben támogatom az ötletedet. Ez a pólós téma a múltkori klubnapon vetődött fel miután Krisztina28 említette, hogy barátnője ilyesmivel foglakozik. Szerinte csináltassunk inget és egy pólót is:)
-
#3340 Hi, Elgreco és a többi klubtag!
Az egyening kérdését kb. 2 hónapja dobtam fel. Talán ha ketten válaszoltak az emailben feltett körkérdésre. Amit javasoltam: fekete/sárga ing, hátán és a bal zseb fölött a logónkkal. Én benne vagyok a polóban is, és szerintem ez a megoldás ott is beválna. Az inget lehetne hímezni, a polókat pedig szitázni. A színt kellene eldönteni. Természetesen a fekete praktikusabb, kevésbé koszolódik.
OK. Akkor konkrétabbá tettem a választási lehetőséget.
Keep It Country
OC
-
#3339 négy country-s fórum? én csak ezt, és az indexeset ismerem.Mesélj! -
#3338 Ahogy ma elnéztem a négy countrys fórumon alig volt hozzászólás. Én is csak azért írom ezt a pár sort ide hátha megtöröm a csendet.
A honlapomon közzétettem egy felhívást amit nektek is szeretnék eljuttatni.
Szóval arról lenne szó, hogy egy linedances egyenpólót szeretnénk csináltatni amihez minden kedves fórumozó segítségét kérjük. Olyan képre lenne szükségünk amely mindenkinek elnyeri a tetszését és természetesen country zenéhez, élethez kötődik. Ha nagy felbontásban van az nem egy hátrány, sőt:)
Munkára fel cowboyok, cowgirlek, várom a képeiteket.
Üdv
elgreco
Ja és természetesen frissült a weboldalam tartalma is négy új videóval(RTL klubos meglesz majd jobb minőségben is) és Tatai valamint Almássy téri képekkel
elgreco's webpage -
#3337 Az Audiognome progival szedtem le az említett albumot, címe: Electric Rodeo.Még jobban tetszik mint a "Put The O Back..." -
#3336 Na csak, hogy nehogymá' beszólás nélkül teljen el nap :)
Megnéztem a tegnapi 3Sat-os klippeket, és hát a Joe Nichols-é volt a kedvencem.
Nem is tudom miért... Meg a Fightin' For is jó volt, meg a Kerosene is. Ez a Big&Rich meg tudja, hogy kell a lecsóba csapni. Az is tetszett, bár ezt a Cowboy Troy-t elfelejthetnék már végre. Nem csinál semmit, csak OTT VAN. De hogy minek??? -
#3335 köszi -
countryboy #3334 az idén megjelenő második albumán lesz rajta, ami már letölthető a DC-ről. -
#3333 A 'Put The O Back In Country' albumon nincs rajta ez az Aviators szám, még nem jelent meg sehol? -
countryboy #3332 tényleg fantasztikus ez a Shooter dal...olyan 70-es évekbeli érzése van az embernek mikor hallgatja... -
countryboy #3331 teljesen élő, azért mondok néha ökörségeket...nincs idő kivágni :) -
#3330 nagyon tetszett a mai MOHA!
Shooter Jennings hangja elképesztő mennyire hasonlít a faterjára -
STRING #3329 Szia Countryboy!
Teljesen korrekt a műsorod, most sikerült elcsípni. Sajna elég leárnyékolt helyen lakom, így kicsit zajos, de hát a zenére kell koncentrálni :-)Élőben megy, vagy előre felvett anyaggal dolgoztok? -
#3328 Meleg cowboyokról dalol a countrysztár -
#3327 Én hallgatom! -
countryboy #3326 A mai MOHA countryban a következő vadi új dalokat hallhatjátok (már akit ez érdekel...)
Jace Everett - Nowhere In The Neighborhood
George Strait - The Seashores Of New Mexico
Billy Currington - Why Why Why
Garth Brooks & Trisha Yearwood - Love Will Always Win
Phil Vassar - The Last Day Of My Life
John Corbett - Good to Go
Steve Holy - Brand New Girlfriend
Cowboy Crush - Hillbilly Nation
Faith Hill - The Lucky One
Shooter Jennings - Aviators
Shannon Brown - Pearls
Reba McEntire - Love Needs A Holiday
Blaine Larsen - I Don't Know What She Said
Gretchen Wilson & Merle Haggard - Politically Uncorrect
Hot Apple Pie - Easy Does It
13.00 órától a Civil rádióban Fm 98.0
-
#3325 Mér Beus?! Dzsélháusz Rákk! -
Beus75 #3324 A fene...! Pedig de imádom a zenéjét!!! -
countryboy #3323 Újabb country-s bűnöző: John Michael Montgomery!!! Letartóztatva !!!
CIKK -
countryboy #3322 Jaj elnézést hogy nem szóltam!
Március 7-én kerül tehát Kirus autómobiljába a Pinmonkey harmadik fantasztikus albuma, a Big Shiny Cars. Milyen magáértbeszélő címválasztás!!!
-
#3321 Szupi. Még van egy valakim aki érdekel! Pinmonkey??? Nem lesz valami?