5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Egy remek ajánlat 2010 vége felé:
    The Brotherhood Album - Rhett Akins & Dallas Davidson

Aki szereti Rhett Akins zenéjét annak kötelező darab!
    Itt bele lehet hallgatni!
  • countryboy
    2010. november 3-án szerda délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban FM.98 - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu - hallgasd élőben a neten!

Tartalom:

1. Mark Cooke - Can't Cheat In A Small Town

2. The Judds - I Will Stand By You

3. Kenny Chesney - Somewhere With You

4. Joey + Rory - That's Important To Me

5. Loretta Lynn & Sheryl Crow & Miranda Lambert - Coal Miner's Daughter

6. Brett Eldrigde - Raymond

7. The Harters - If I Run

8. Easton Corbin - I Can't Love You Back

9. Sugarland - Little Miss

10. Daniel Smith - Until I Close My Eyes For Good

11. Aaron Lines - These Are the Days (CAN)

12. Dean Brody - Trail In Life (CAN)

13. Hey Romeo - Snap My Fingers (CAN)

14. Jake Mathews - If I Had It My Way (CAN)

15. Aaron Watson - Walls

Jó szórakozást!

• countryboy
    Eladó egy ma megjelent, limitált kiadású Blake Shelton - Best of CD egy L-es méretű pólóval összecsomagolva. Karácsonyra kitűnő választás, ha valakit érdekel, íme a link:

Blake Shelton CD + Póló
  • countryboy
    2010. október 27-én szerda délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

Tartalom:

1. Jason Green - Up In The Air

2. Due West - The Bible & the Belt

3. Josh Turner - I Wouldn't Be a Man

4. Hannah McNeil - I Need a Break

5. Christian Kane - The House Rules

6. Jake McVey - Redlined & Wasted

7. Jerrod Niemann - What Do You Want

8. Randy Rogers Band - Steal You Away

9. Walker Hayes - Pants

10. Mishavonna - Done with Y'all

11. Josh Kelley - Georgia Clay

12. Clint Martin - The Lady She Is

13. Chuck Allen Floyd - Good On The Inside

14. Lee Brice - Beautiful Every Time

15. Taylor Made - Quiet Kind of Crazy

16. Jason Sturgeon - Rollin' On

Jó szórakozást!
  • Molnibalage
    Ok. :(
  • countryboy
    Ez azt jelenti, hogy nem vehető meg.

Ez a zeneszám csak a filmben hallható.

Az album csak mp3 formátumban tölthető le az Amazon.com-on. Persze pénzért. De belehallgattam mindegyik számba és egyik sem az, amit keresel.

• Molnibalage
    Ez azt jelenti, hogy megvehető? Mert nagy nehezen kb. én is csak nyomokig jutott, de még eddig sem...
  • countryboy
    Valószínúleg Trevor Robin dél-amerikai filmzene szerző, gitáros, producer(ex-Yes dalszerző) az elkövető, hiszen ő írta a teljes filmzenét.

A dal a filmzenei CD-n nem hallható, csak a filmben hangzott el.

Ez gyakran elő szokott fordulni. Mellesleg a CD sem jelent meg, ez a filmzene csak Mp3 formátumban létezik (forrás: Amazon.com)
  • Molnibalage
    Zene 7:40-től. Esetleg nem ismeri fel valaki? (Magyar videón szebben hallható talán.)

Ott 4:33-tól.
  • countryboy
    Hát, most olcsó(bb) a dollár, ez a Country Strong CD szállítással együtt került 3500 Ft-ba, szóval nem egy nagy összeg egy amerikai import CD-ért.

Éppen azon filóztam, milyen régóta nem jelent meg tisztán country zenés soundtrack, a 90-es évekből van legalább 20 szuper jó filmzeném (ami tisztán country témájú), hiába, ezen a téren is nagy a visszaesés...
  • Füves Sámán
    Hehe ez jó válasz volt!
    Hát irigyellek azért a sok lemezért countryboy! Egyébként jó, hogy olvastalak benneteket, mert azt hittem velem van a baj mikor előszedegetem a Countryboytól begyűjtött lemezeimet, többek között a Brooks and Dunn lem,lemezeit, vagy Alan jacksonét... akkor ez nem nosztalgia csak szeretjük az igazi country muzsikát...
  • countryboy
    A kezemben tartom a holnapi nap megjelenő Country Strong filmzenét, és meg kell vallanom, kellemes érzés olyan dolgot birtokolni, amit csak holnap reggel tesznek ki az amerikai lemezboltok polcaira először.

A CD fenomenális.

Gwyneth Paltrow nagyon jól énekel, néha úgy érzem mintha már évek óta ezt csinálná. Fantasztikus a hangja és nagyon jól áll neki ez a zenei stílus.

A többi dal is megéri a pénzét: örülök, hogy Ronnie Dunn nem tűnt el (miután ugyebár tudjuk, hogy a Brooks & Dunn mint duó megszűnt létezni), a She's Acting Single (I'm Drinking Double) egy régi jó tradicionális honky tonk nóta (a 90-es években Wade Hayes is énekelte), Faith Hill még mindig gyönyörű, Lee Ann Womack 'Liars Lie' című dala is a régi időket juttatja az eszembe.

Nagy kedvenc még a lemezről (amit most hallgatok másodjára) Chris Young és Patty Loveless duettje.

És Leighton Meester....csodálatosan tiszta női énekhang, máris beleszerettem ebbe a most debütáló énekesnőbe (és milyen szép a csaj)!

Az utolsó dalban Gwyneth és Tim McGraw duettezik, ez a szám még sláger lesz!

Egy szóval: kitűnő az album (remélem a film is jó lesz) érdemes volt előrendelnem.

• countryboy
    Füves, amíg pöpec amit csinálunk, addig mindannyian pöpecek vagyunk :)

• countryboy
    " megteremteni AZ ELSŐ HIVATALOS rádióműsorát a country...iránt fogékonyaknak."

Ilyen műsor már 2 is van, egy a Civil Rádióban, másik pedig Füves műsora, szóval az első és a hivatalos nem stimmel, de hajrá, természetesen támogatunk minden ilyen elképzelést, sok sikert hozzá!

A linedance vonatkozásában természetesen tényleg úttörő a vállalkozás.

• Füves Sámán
    Sziasztok ismét!

Egyrészről örülök, hogy ismételten van élet itt nálunk. Nash! Szívemből szóltál, szinte éreztem a "dühödet" mégis jót mosolyogtam, mert egy pazar kis cikket perezentáltál nekünk!(látod milyen hasznos dolog az indulat?)
    Countryboy (akit nem tudom én szólíthatok-é "Pöpecnek" ) Mindég szívesen olvasom az ajánlásokat, nélküled elvesznénk az újdonságok között,vagy rá sem találnánk! Kicsit utolsó Mohikánok vagyunk azt hiszem - bár akkor is azt érzem, hogy körülöttem legalábbis kezdik elfogadni a country általam vázolt stílusát, ami talán nem áll messze a ti ízlésetektől...
    Fel a fejjel srácok, továbbra is vigyétek előttünk a gyertyát a country zene sűrű útvesztőjében!!!! Köszönjük nektek!

• elgreco
    Egy kedves ismerősöm kérésének teszek eleget és segítek neki, hogy minnél több helyre eljusson a hír:

Sziasztok!
    Számomra nagy öröm és szeretnék vele nektek is örömet okozni! A Kontakt rádióban ezentúl minden szerdán 5-től 6-ig lesz egy műsorom amit szeretnék a country zene a linedance klubok és minden kapcsolódó "vállalkozás" szolgálatába állítani! Ha nagyot akarnék mondani úgy fogalmaznék, hogy megpróbálom a média lehetőségvel kibővíteni és egy kicsit csapattá formálni ezt a laza, de szerintem lelkes társaságot. Vagy akár megteremteni AZ ELSŐ HIVATALOS rádióműsorát a country és annak táncolása iránt fogékonyaknak!
    A Kontakt Rádió vezetésétől bizalmat kaptam amit úgy látom, hogy csak a Ti esetleges érdektelenségetek nullázhat le, én eléggé makacs és elhivatott vagyok ők pedig látnak ebben fantáziát! Tehát egy zenés-információs műsor kialakítása a cél amiben szükség van a Ti aktív közreműködésetekre és kontrollotokra!
    Ha van bármi megosztandó híretek, információtok, véleményetek, kérésetek, kérdésetek az mind elhangozhat és hangozzon is el! Jó lenne, ha például küldenétek a kedvenc zenéiteket (mp3/128 vagy a címet-előadót) mert például a hétvégén van mód egy esetleges kívánságműsor beindítására is! Előzetes egyeztetés után vendégek is megszólalhatnak a studióban sőt akár egy-egy dal erejéig lehet, hogy még zenélni is fogunk! Ki tudja, én nyitott vagyok ezáltal a műsor is. Most szerdán az első óra még rólam fog szólni, bemutatkoznék!Nem hiszem, hogy amit most megpróbálok az világot fog váltani! De abban az irányban lehet az első lépés! És, ha csak egy színfolt lesz és nem több akkor sem fogom túlzottan szégyelni magam! Tehát a felhívásom az, hogy keressük együtt az utat, hogy jó irányba menjen! A rádió Budapest belső köreiben fogható, de a neten is hallgatható ezáltal az összes magyar nyelvű lindance klub érdekelt lehet és az a tervem, hogy a mostani gyakorlattal ellentétben a következő adásban már a műsorvezető és esetleges vendége lesz a képen nem pedig a technikus háta!
    FM 87.6 Kontakt Rádió
    http://www.kontaktradio.hu/
    A levelezést egyelőre ezen a címen fogom bonyolítani:
    [email protected]

Aki szeretne pusztán csak elérhető lenni az esetleg jól teszi, ha itt küld egy elérhetőséget!

Üdvözlettel:
    Csohány Gábor
    www.trur.hu

• countryboy
    Nash, megértem a csalódottságod...

Bár az élet ugye nem állt meg a 90-es évek végén -és mint tudjuk a zenei stílusok folyamatos megújulásban és változásban vannak- attól még az biztos, hogy a country zene nagyon rossz irányba indult el az évtized elején és sajnos nyoma sincs annak, hogy ez a tendencia megfordulna...

Ezt már sokszor megtárgyaltuk és éppen ezért, nem kell foglalkozni azzal, ami nem tetszik első hallásra: egyszer meghallgatni, aztán kész, még a gépedről is letörölni (ha éppen letöltötted), természetesen egy fillért sem áldozni rá, ha azon törnéd a fejed, hogy megvedd CD-n. Elővenni a régi, jól bevált lemezeket, sokat hallgatni őket és nem törődni a country zene elkorcsosult mai előadóival, akik eladták a country soul-t country money-ra.
  • Nashville
    Sugarland: Incredible Machine? Ez egy vicc! Komolyan mondom majdnem mindenki megvehető, átalakítható, aki manapság a country music- ból szeretne megélni!
    Recept a mai amerikai country zenekaroknak, előadóknak: felejtsétek el, amit a 90- es években láttatok, hallhattatok! Mikor túl vagytok ezen az agymosáson, akkor hallgassatok sok-sok Pop-Rock- ot R&B- t és még egy kis Rap is jöhet, majd ezt jól gyúrjátok össze vegyetek a kezetekbe legalább egy szál gitárt (de még véletlenül se használjatok dobro- t, steel- t) és hajrá, néha kapjatok fel egy hegedűt de csak max.10 mp- re, hogy megkülönböztessétek magatokat a többi amerikai tucat zenésztől.
    Külsőségekben is igyekezzetek távol maradni, de mitől is? Már azt sem tudjátok milyen az igazi country és western feeling végül is agymosáson mentetek át, szóval még a baseball sapkát is hordjátok fordítva, ez a mai country muzsika! :(
    …a CMT meg bekaphatja, a régiós IP cím korlátozásával együtt!
    Jennifer Nettles! Csalódtam, és úgy látom Ti is meglepődtetek, de legalábbis vegyes érzéseket keltett bennetek mindaz, amit hallhattatok ezen a „remek” albumon! Kezdem érteni, hogy a Brooks & Dunn miért is akasztotta szögre a kalapját….
    Konklúzió: SOHA, de SOHA nem hozható vissza már mindaz, amit a szerencsések a 90-es években átélhettek, csak egyet tehetünk: leporoljuk a régi lemezeket, hátradőlünk és átadjuk magunkat az igazi Country hangulatának.
    Aki egy kicsit is ismer tudja, hogy az én korszakom menthetetlenül a 90- es évek country- ja, mert ott van a kortárs country főgyökere, mely természetesen egy-egy mellékgyökérrel átnyúlik az előtte és utána következő évtizedekbe is.
    A mai country ügyében - amerikai szinten is - hogy lehetnék objektív, amikor most is Keith Harling zenél a fülembe…

Már kitárgyaltátok Szatmári Orsi „perét” és úgy látom meghoztátok az „ítéletet”. Én annyira nem akarom kielemezni a dolgot pl. Line Dance- es szakértő szemmel, mert nem vagyok kompetens. A hangja tetszik, de a bóvlis kalap tényleg szembetűnő volt, a kislányomék is ilyet viseltek tavaly előtt farsangkor. Egyébként azt, amire számítottam azt hozták, komolyan! de tényleg jobban tetszett, mint pl az amerikaiak szuzukija T.S., vagy Bundás Laura alias Laura Bell Bundy, na tőlük sokkal szívesebben nézem- hallgatom a gyűrött levelet. Már ketten vagyunk Füves! :)
    Végül is nem hiszem, hogy Orsi country vizeken fog továbbevezni, mivel ez M.o- on teljesen elképzelhetetlen, reménytelen. Ahogy írja Telecaster, Amerikában is rétegzenének számít a country és ahogy tapasztalhattuk pl. a díjátadókon az üzleti érdekeltségek is döntő jelentőséggel bírnak. Ilyen T.S. , J. Hough típusú „énekesnők” simán elhasaltak volna a 90- es években.
    Nem mondom, hogy csak így tovább Orsi, mert ezzel neki is rosszat kívánnék, maradjon csak a kaptafánál. Azért megmutatta, hogy milyen sokszínű, most lássuk a „sárga és savanyú” után a „piros és érett”- et is. Természetesen egy másik fórumon…

Hogy milyen nyelven szóljon kedvenc zenei irányzatunk? Természetesen angolul az igazi, úgy hiteles, de pl. Rick Trevino dalai spanyolul is remekül szólnak, már aki szereti a spanyol nyelvet, én igen!

Erre a Country Strong lemezre nagyon kíváncsi vagyok, de a Pure Country 2 Katrina Elam főszereplésével szintén megmozgat bennem valamit. Nem tudom, hogy mik voltak Katrina kiválasztásának körülményei, de örülök, hogy George Strait egy csodálatos, egyedi hangú, de sajnos rendkívül mellőzött countryénekesnőt választott maga mellé (gondolom volt beleszólása). Mindegy akárhogy is van, remélem a film újra fellendíti majd Elam kisasszony zenei karrierjét.
    Bízom benne, hogy egyszer még lesz Katrinára és a hozzá hasonló agymosás nélküli fiatal énekesnőkre is igény, amikor majd T.S. csillaga kiég és a múlt baklövésének fogják tartani. Már megint Swift- et bántom, szegény…pedig Ő csak egy eszköz az integrálódáshoz.

• countrygirl
    Húú.. mennyi ajánlás! Lehet csemegézni! :)
    Aki szereti a gitárjátékot ezt ne hagyja ki Gitar jam_Grand Ole Opry

Tim McGraw-nak úgy látszik nagyon bejön a színészet....
  • TheDreamingTree
    hm, azért éneklésnek talán kicsit erős nevezni :)))

de azt nem is tudtam, hogy Kenny dala volt, köszi az infót:)
  • countryboy
    X-Faktorban country-t énekeltek, váó. Kinek jutott eszébe vajon, hogy Kenny Rogers 1980-as "Lady"-jét elővegyék? Igaz, hogy a "Lady" egy Lionel Richie szerzemény, de Lionel direkt Kenny-nek írta és milyen szép is lett!
  • countryboy
    Együnk azt :) de előtte hallgassuk meg őket :)
  • kirus
    Talált valami mást is... anyám. CD-t fogunk enni a jövő hónapban... ???
  • kirus
    Elküldtem Drágám :)! Nekem nem az album kell (kivételesen), hanem az a két nóta. Sehol sem találjuk Grecoval.

Fúúúúúúúúúúúúú! Pöpeeeeeeeeeece, ez a Steve Wariner is kell. Atis meg fog vadulni érte! Kérem-kérem!!!
    pussz
  • countryboy
    Karácsonyra pedig tényleg nem a legjobb választás, a Lady Antebellum, de Steve Wariner hangulatos country gitárjátéka annál inkább!

Steve Wariner - Guitar Christmas CD (október 12.)

• countryboy
    Kirus, nem küldöd azt a keresett számot?

Hátha tudok segíteni!

Örömmel látom, hogy Hollywood ismét elővette az urban cowboy témát, most ugye hamarosan lesz a Country Strong, aztán jövő év elején jön a Pure Country 2 (az első részben, 1992-ben is George Strait volt a főszereplő), a folytatásban már megkapta Katrina Elam-ot partnerként....juj!

Pure Country 2 filmplakát
  • kirus
    Ugyaaaaaaaaan, nem tudtad, hogy a híres emberek retusálva születnek ;-)?

Amúgy ez a Craig Campbell nem is rossz.
  • countryboy
    és tegnap kimaradt egy CD, ami jövő év elején fog megjelenni, az első sláger róla, a Family Man, máris nagy kedvencem

• TheDreamingTree
    na viszont az ilyen műtermes-kandallós, szanaszét-retusált fotók láttán megy el a kedvem a karácsonytól... :)))
  • TheDreamingTree
    hohó, végre koncert CD :)))
    Persze, egyetértében Kirussal, DVD-nek jobban örülnék, dehát ez van :)

Mondjuk arra kíváncsi leszek, vajon a Gwyneth-Tim filmet be fogják-e mutatni itthon, vagy majd csak dvd-n (vagy azon se) lehet megvenni.
  • kirus
    Wow-wow-woooooooow! :)
    Lassabban Pöpec, nem bírom szusszal. Ezeket lecsekkoljuk, egyedül a Lady Antebellum nem érdekel. Valamiért még nem bírtam őket megkedvelni. Valami jó kis koncert DVD?
    Atis most találta ezt a bandát. Igaz, hogy bluegrass, de a csajok nagyon csinosak, és nagyon jól zenélnek-énekelnek (ritkán írok ilyet csajokról):
    Lovell Sisters vagy már Larkin Poe
  • countryboy
    hopp, megvagytok!

• countryboy
  • countryboy
    és egy nagyon ígéretes kanadai country banda, a High Valley most megjelent, első albuma is nagyon bejött:

• countryboy
    Alan Jackson - 34 Greatest Hits (2CD) november 23-án

• countryboy
    Brad Paisley - Hits Alive (2CD) megjelenés: november 2.

Első CD: Greatest Hits
    Második disc: Koncertfelvételek
  • countryboy
    Loretta Lynn tribute album (november 9) ugyancsak nagyon jó és főleg új felvételekkel...

1. Don't Come Home A Drinkin' (With Lovin' On Your Mind) - Gretchen Wilson
    2. I'm A Honky Tonk Girl - Lee Ann Womack
    3. Rated X - The White Stripes
    4. You're Lookin' At Country - Carrie Underwood
    5. Louisiana Woman, Mississippi Man - Alan Jackson and Martina McBride
    6. You Ain't Woman Enough (To Take My Man) - Paramore
    7. Love Is The Foundation - Faith Hill
    8. After The Fire Is Gone - Steve Earle and Allison Moorer
    9. If You're Not Gone Too Long - Reba featuring The Time Jumpers
    10. I Know How - Kid Rock
    11. Somebody Somewhere (Don't Know What He's Missin' Tonight) - Lucinda Williams
    12. Coal Miner's Daughter (Featuring Loretta Lynn, Sheryl Crow and Miranda Lambert)

• countryboy
    Filmzene - Country Strong - Gwyneth Paltrow és Tim McGraw főszereplésével és fantasztikusan jó dalokkal a CD-n (megjelenés: október 25.)

1. "Country Strong" - Gwyneth Paltrow
    2. "Love Don't Let Me Down" - Chris Young & Patty Loveless
    3. "A Little Bit Stronger" - Sara Evans
    4. "Chances Are" - Garrett Hedlund
    5. "Liars Lie" - Lee Ann Womack
    6. "She's Actin' Single (I'm Drinkin' Doubles)" - Ronnie Dunn
    7. "Shake That Thing" - Gwyneth Paltrow
    8. "Thirsty" - Hank Williams, Jr.
    9. "Give In to Me" - Faith Hill
    10. "Timing Is Everything" - Trace Adkins
    11. "Words I Couldn't Say" - Leighton Meester
    12. "Coming Home" - Gwyneth Paltrow