5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#3400 ma jelent meg Kris Kristofferson This Old Road cd-je.Mondjuk aki nem kedveli JC-t Őt se nagyon fogja,de Ő elsősorban mint dalszövegíró vált híressé.
-
#3399 -
#3398 egyetértek -
#3397 Hát én személy szerint inkább Jace Everett mellett teszem le a voksom. Shannon Brown ugyebár nő. Női előadókból meg nem sok jön be.
Azon meg vitatkozni, hogy ki mit tett le az asztalra??? Minden mai zenei műfajban a mások fikázása a divat. Ehhez képest a country előadók szerintem nagyon finoman adják elő magukat.
Nem értem, azon miért nem problémázik senki sem, ha Dolly Partont cikizik.
Azért a mostani előadók között is biztos akadnak emberkék, akik még 30 év múlva is a szakmában lesznek. Asszem azért Cash-el nem az Isten szállt le közénk. És most ezt nem sértésnek szántam. Nem lehet nem elismerni Őt és a zenéjét. Csak Cash után is van élet. Bár számomra azt nem Shannon Brown fogja képviselni.
-
#3396 Nem beszólásnak szántam, csak magánvéleménynek ami valóban erősre sikeredett.De ha valaki tudatosan ír és énekel egy ilyen dalt(ami számomra akkor is rosszindulatú) nem nevezném igazi country előadónak.Ha csak erről szól a new-age country akkor inkább forró olmot a füleimbe.... Meghallgattam az albumot, a nő hangja elég jó, de már tucat ilyen előadó van mint Shannon.Semmi kiugró nincs ebben az albumban(Martina pl nekem 100x jobb)
Azthiszik ha már befutott,hírneves előadókat lehúznak a számaikban akkor sikerük lesz.Egy cd-ből azonnal akarnak meggazdagodni nem pedig 30-40 év zenei munkásságával.
Ma a countryzene olyan odamondogatós kortársaikat finoman,de sértő megjegyzésektől hemzsegő dalszövegek, ez tőlem távol áll.A bluegrass meg tudta őrizni eredeti értékeit,a country a szememben rossz felé halad.
No, ennyi... -
countryboy #3395 Azért mert a Walk The Line túlságosan country-s hangzású, ez itt igy eladhatatlan.
Shannon Brown dalszöveg: annak idején Cash-re azt mondták, hogy nem country, ma pedig Shania-ra mondják, mindegyikben volt-van valami, ebből felesleges messzemenő következtetést levonni. Személy szerint Cash-t soha nem szerettem monoton zenéje miatt, ami számomra inkább akusztikus folk, mint country, Shania utolsó albumáról pedig már ezerszer leírtam, hogy alapjában popzene egy kis country-s körítéssel. Shannon Brown pedig már annyira modern, hogy szinte egy új stílus kialakulásának lehetünk tanúi: ez a pop-rock-country ötvözete (lásd még példának Jace Everett első lemezét). -
Vidéki lány #3394 Hát még nekem milyen rosszul esett, hogy Joaquin Phoenix nem kapott Oscart!:)))
Mondjuk azért az nekem is fura, hogy a meleg-filmek (3 db is) jelölve volt legjobb film-kategóriában, A Nyughatatlan (vagy Walk the line) meg nem... Egyébként miért nem maradhatott magyar címnek meg a Walk the line szerintetek?:))
-
#3393 Brokeback Mountain sikerének nem örülök annyira, mert szerény kis hazánkban erősen stigmatizálhat. Én jobban örültem volna valami Cowgirl- ös vonalnak.
...de jó ez a "I Love 'Em All" szám Shannon- tól!!! Így jobban bírja az ember az éjszakát! Good Night!
-
#3392 Countrygirl! Akkor már hárman vagyunk, akiknek tetszik az album!
Tudtam, hogy azonnal felfedezed Martinát az Introban! Nekem a "Cornfed" a kedvencem! Tetszik a klipje is, már régen megvan a CMT.com- ról! :) Aztán még szeretem a "Why"- t is, de Jason Aldean tolmácsolásában lúdbőröztetőbb! A "Can I Get An Amen" is nagyon ott van és még sorolhatnám! -
#3391 Endiman! A hányásos beszólásodat nem komálom!
Gondolom, észreveted már, hogy mi (98%) a Countrynak, a sokat emlegetett kortárs változatáért vagyunk oda. Tartózkodni kellene az effajta megnyilvánulásoktól! Egyetértek TDT- vel!
Shannon Brown biztos nem sértegetni akart, főleg nem Shania- t vagy Cash- t! Hatalmas tehetség a csajszi, és nagyon frankó az albuma. Megallgattad már egyáltalán? -
#3390 Hát azokról ne is :)
OFF: és Ross doktor is Oscar-t kapott!!! Juhéééé!!! Azért ez vicc, miből lesz a cserebogár...Nemsokára tuti úgy reklámozzák majd a Vészhelyzetet a Viasat-on, hogy "...és az Oscar-dijas George Clooney főszereplésével." -
#3389 Szemétség hogy a Walk the Line-t nem is inditották legjobb filmek között, persze rétegfilm de akkor is.
Reese nagyon megérdemelte hatalmasat alakított, de Phoenix-nek biztos rosszul esett hogy nem kapott
A homo tehénfiúkról inkább nem írok semmit....
-
Vidéki lány #3388 Jahh.... tényleg...:))))
-
#3387 A B.Mountrain c. film 3 Oscart kapott. -
Vidéki lány #3386 pici OFF:
Oscar-díj:
legjobb színésznő: Reese Whiterspoon (A nyughatatlan)
ON -
#3385 mondjuk ezt én sem értem, Cash-re miért mondják h countryénekes. -
#3384 Nem, nem érted félre... a dal pont arról szól, hogy ne néhány valaki döntse el, hogy mi a country. Mindenki a saját izlésének megfelelően művelhesse a country-t. Hogy ez már nem az a country, mint 30 éve? Ez tény. De pont erre utal az a két sor. Annak idején Johnny Cash-re is úgy tekintettek, hogy "lázadó", meg "formabontó". Ma meg már mindemki őt emliti elsőszámú country-énekesként...
Igy változik a világ. :) -
#3383 tudod a Cash fanatikusok mindent rosszul vesznek ami negatívan tünteti fel Johnny bácsit...érthető. -
countrygirl #3382 Ez a pár sor Cash-sel és Shania-val nekem inkább ironikusnak tűnik (ami akár bók is lehet), mintsem sértőnek...de lehet hogy én értem félre. -
#3381 Akkor a Cross Canadian Ragweed-et már nem is emlitem, mert még komolyan rosszul leszel! :)
Mondjuk ez a hányás dolog kicsit erős ezen a fórumon... -
countrygirl #3380 Ez a Shannon Brown album nekem is tetszik, és arra a pár sorra én is felfigyeltem...elég nyílt szavú a kedves Shannon!
Azt hittem a címadó dal lesz a legjobb, de tévedtem, annál sokkal jobban tetszik a "Can I Get An Amen" vagy éppen a "Something Good", "I Love 'em All" ...na és nagy meglepetés volt az első szám (AM Radio) introjában Martina "Satin shoes"-ából hallani egy kis részletet. -
#3379 Ezt most komolyan kérdezem: miért küldik oda???? -
#3378 ebből is látszik mennyire kezd higulni a műfaj.Ez a műfaj a zenészek közti barátságokról, összetartozásról szól, húsz-harminc évvel ezelőtt ilyen dal sose született volna de sajnos ma már bárki készíthet lemezt, és country előadónak mondhatja magát.Én szeretnék visszarepülni a hetvenes évekbe amikor a country még az volt ami.
Az ilyen Shannon Brown-ok miatt hányok a mai countrytól.(tisztelet a kivételnek)
Lehet hogy mondjuk 10 év múlva tönkremegy és eltűnik az olyan hogy countryzene?? -
#3377 Shannon Brown énekli a Corn Fed albumjáról.
Hát mit mondjak a hivatalos Cash fórumon melegebb éghajlatra kűldik a hölgyeményt :)
Everybody knows that Shania ain’t country
That’s what they used to say about Johnny Cash
And Garth Brooks shouldn’t be smashing those guitars
But a hundred million records ain’t bad
And all the girls say they wanna be like Dolly
Pardon me but I think it’s Sheryl Crow
If you ask me I say screw all the boundries
Cause it’s all about whatever moves your soul
Chorus
And I think it’s time we climbed off our high horses
Who’s to say whose right or wrong
I think it’s ‘bout time that we all get together
Raise our glasses and sing along
Well I love Patsy and I like Bob Marley
He sang about one love, one love
And sometimes I fly like an eagle
With Steve Miller playing in my pickup truck
And the country boys like that Kid rockin’ in Detroit
Cause he’s got about as much southern soul as ole Hank
And who’d of ever thought that Mr. Kenny Chesney
Would be laughing all the way to the bank
Repeat Chorus
Well everybody’s got their little opinions
It’s either too much of this or not enough of that
Why can’t we just live life the way we want to live it
And got off each others backs
Repeat Chorus
Everybody knows that Shania ain’t country
That’s what they used to say about Johnny Cash -
#3376 "Mindenki tudja, hogy Shania nem country
Ezt mondták Johnny Cash-ről is."
Kábé. -
#3375 "Everybody knows that Shania ain't country
That's what they used to say about Johnny Cash"
Erre gondoltál! Már vártam az album hivatalos megjelenését, mert kíváncsi voltam, hogy jól értem- e a szöveget. Most már látom, nem tévedtem Shania- t illetően, csak a mondat teljes fordításával van gondom... -
#3374 A High Horses első két soráért máris imádom a hölgyet :) -
Vidéki lány #3373 Sziasztok!
Köszi mindenkinek a bíztatást!
El szeretném mondani, mennyire nem volt fair a bánásmód, amit az étterem művelt az együttessel: előzetes megállapodás szerint minden csüt-ön zenéltek volna, febr. utolsó csüt-én indultunk (ahogy már írtam "nagy sikerrel"). Hét elején jártam arra az étterem felé, ki volt téve a márciusi program, linedance sehol. Elfelejtették közölni az együttessel, hogy köszönik, nem kérik... Most min. egy hónapig itt állnak program nélkül, mivel a március már mindenhol be van táblázva...
No comment.
Timi -
#3372 A mai nap híradásaiból, nem maradhat ki ez az album (Hivatalosan, a mai nap ünnepelnek Amerika Cowboy- és Cowgirl- jei)! ! :
Vidéki lány, kitartást a Line Dance- hez! -
#3371 Hellotok!
Gratulálok Vidéki lánynak és a ....... linedance clubnak (pontozott rész kitöltendő) első sikeres rendezvényük alkalmával. Mi is így kezdtük. Ha megnézed az alakuló bulinkról készült képeket láthatod, hogy létszámunk nekünk sem volt nagyobb. Kell egy kis reklámot csapni Szegeden, esetleg kiplakátolni, akár csak A4-es lapokon a következő linedance oktatást. Egyenlőre nem kell hetente oktatást tartani, de jó, ha esetleg a helyszínen vagy(tok) és bemutatót tartotok a jelenlévő közönségnek. Csak így tovább! Ha lesz nevetek, a honlapunkon van a helye.
Itt említeném meg, hogy Százhalombattán egy nagyon sikeres rendezvényen vettünk részt a helyi cserkészcsapat rendezésében. Az Oklahoma country zenekar játszott. Három táncot sikerült megtanítani a jelenlévő (mintegy 100-120 fős)lelkes közönségnek. A kicsinek nem mondható közösségi ház teljesen megtelt sikeres szervezés és jelenlétünknek köszönhetően. Gratulálok megrendezéséhez.
Keep It Country
OC -
Vidéki lány #3370 Na, ez az!
Elvileg hetenként van countryzene (ami sztem kicsit sok)... úgyhogy hetente van linedance... -
#3369 Ne keseredj el, mi sem voltunk sokan az elején.Kérdezd csak meg az OC-t hányan is voltunk az első klubnapon? Mostanra meg kezdjük kinőnni a helyet:)
Tehát fel a fejjel és szervezd már most le a következőt.
Üdv
elgreco
-
Vidéki lány #3368 Sziasztok!
Elgreco, nem sok jót tudok mondani... 8-an voltunk a zenekaron kívül kb., ebből 4 ott volt elejétől a végéig (ebből 2 - én és a barátném táncoltunk), úgyhogy annyi jó sült ki az egészből, hogy barátnémat megtanítottam egy-két táncra, meg hogy country-t hallgathattunk...
No comment.
Pussz,
Timi
-
#3367 Timi!
Milyen volt tegnap az első linedancetek? Beszámolót kérünk!:) -
Vidéki lány #3366 Sziasztok,
Nash, mondjuk én kifejezetten szeretem AJ lassú számait... sok-sok steeeeel, meg zongora van benne. Most már nagyon kivi vok, hogy milyen lett az album, mert a What I do az egyik kedvencem! -
#3365 Ha a Country tündöklése lenne a téma, akkor már régen keresztbenyeltem volna...és ha mégsem lettem volna kész vele, akkor simán belevettem volna Alan Jackson febr.28- án megjelenő új albumát is, mint csalódási forrást. Rengeteg lágy nótával akar minket "elvarázsolni", mintha az egész album egyetlen szám lenne...pedig remek hangja van, de a feeling nálam nagyot laposodott!
Azt hiszem, kezelésbe kellene vennie Shannon Brown- nak, aki viszont csúcsra emeli a country zenét napjainkban! A Cornfed albuma tényleg tündöklés!!! -
#3364 Cboy! Én azért írtam nekik. Nehogymá' ne! -
#3363 Nash drága, miből készül a szakdoli??? A country tündöklése???
Húzzál bele Apuci! Má' hiányollak! -
#3362 Én speciel nem törtem még el a kezem, de az újjaim már teljesen kivannak. Gépelek egyfolytában csak nem ide.... a fene se gondolta volna, hogy a piszok januári zűrzavar így elhúzódik, még a márciust is meg fogja "fertőzni" ez a szakdolgozat! Grrrr!!!
Ez egyéni szocproblem, úgyhogy nem akarom depis lelkivilágomat itt megszellőztetni, maradok még csendben egy ideig...aztán majd győzzek reagálni a teljesen friss (2-3 hetes) beszélgetésekre! -
Vidéki lány #3361 Ezután már várom, mikor ajánlod az Ohio-t!:)