Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas, rettenetes, botrányos!
ez a két német fazon megpróbálja meglovagolni a Big & Rich sikerét...Max Raabe stílusban...

ez a két német fazon megpróbálja meglovagolni a Big & Rich sikerét...Max Raabe stílusban...

Rossz pénz nem vész el, csak néha kicseszik vele az élet. Pusssssssz mindenki, szia Moncsi.
Nash! Nekem már van Sonny Burgess és Tobias Rene CD-m! :-)
Nash! Nekem már van Sonny Burgess és Tobias Rene CD-m! :-)
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Ugyancsak ezt a mûfajt képviseli Alecia Nugent, elsõ debütáló lemeze 2004 márciusában jelent meg és véleményem szerint "nagyon ott van", producer és felfedezõ ugyancsak Ricky Skaggs.

Mai ajánlatom a fantasztikus hangú contemporary bluegrass énekesnõ, Melonie Cannon. Stílusa Alison Krauss-éhoz hasonló, producere és felfedezõje pedig a modern bluegrass egyik koronázatlan királya, Ricky Skaggs. Azt hiszem ezt magáért beszél.
Melonie elsõ lemeze 2004. augusztusában jelent meg és így néz ki:

Melonie elsõ lemeze 2004. augusztusában jelent meg és így néz ki:

Falábú vagyok én! Inkább a bárpultot támasztom és egy hosszúnyakú üveget fogok az egyik kezemben...a másikban pedig egy hosszúcombú nõt, hehe 😊
Január 14 - szuper, ott lakom a szabiidõközponttal szemben és mint pártoló tuti ott leszek 😊
Na Hellotok!
Hát sajnálom, hogy sorban lemondjátok a szilveszteri bulit, akkor kivel fogunk linedance-elni. Marshal + Attila? Talán Vidékilány? Beus te is leszel? Mi történt az utolsó pillanatban?
Hát OK. Aki teheti jöjjön. Aki nem, készüljön 7.-ére, mert már nagyon hiányzik a jó kis linedance-es, country-s feeling.
Annyit még információként (még a honlapunkon sincs rajta), Hogy 14.-én az Almási téri Szabadidõ Központban lesz egy óriási linedance party. Már széles körben hírdetik (Pesti Est, helyi TV, stb.). A hely 400 személyes és kíváncsi vagyok, nem lesz-e az is kicsi a Footloose Linedance Club-nak, persze pártolókkal együtt.
Moncsi üdv az arénában. Tudom, rám néztél (a honlapon) és azt gondoltad, ilyen vén cowboyok közé már csak nem állsz be. De tévedsz. Mert ez az életérzés, amit a country-western adhat, nem csak a fiatalokra van óriási hatással. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nyolctól nyolcvanig bárki, akinek tetszik, ott a helye. S aki már járt néhány linedance klubban pl. nyugaton, ezt meg tudja erõsíteni.
Aki addig már nem olvasná a fórumot, annak boldog country-ban, linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Keep It Country
OC
Hát sajnálom, hogy sorban lemondjátok a szilveszteri bulit, akkor kivel fogunk linedance-elni. Marshal + Attila? Talán Vidékilány? Beus te is leszel? Mi történt az utolsó pillanatban?
Hát OK. Aki teheti jöjjön. Aki nem, készüljön 7.-ére, mert már nagyon hiányzik a jó kis linedance-es, country-s feeling.
Annyit még információként (még a honlapunkon sincs rajta), Hogy 14.-én az Almási téri Szabadidõ Központban lesz egy óriási linedance party. Már széles körben hírdetik (Pesti Est, helyi TV, stb.). A hely 400 személyes és kíváncsi vagyok, nem lesz-e az is kicsi a Footloose Linedance Club-nak, persze pártolókkal együtt.
Moncsi üdv az arénában. Tudom, rám néztél (a honlapon) és azt gondoltad, ilyen vén cowboyok közé már csak nem állsz be. De tévedsz. Mert ez az életérzés, amit a country-western adhat, nem csak a fiatalokra van óriási hatással. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nyolctól nyolcvanig bárki, akinek tetszik, ott a helye. S aki már járt néhány linedance klubban pl. nyugaton, ezt meg tudja erõsíteni.
Aki addig már nem olvasná a fórumot, annak boldog country-ban, linedance-ben gazdag új évet kívánok.
Keep It Country
OC
Kár...!!! <#sir>#sir>
Beus
Kriszti, most tényleg nem jöttök 31-én??? <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Beus
az hogy amerikai a cd, mit sem számít...ha rádtalálnak nincs kegyelem...
Köszi Countryboy! Azért remélem nem csuknak le 1 amerikai cd másolás miatt. De igazad van. Bíróságon dolgozom és ilyen hülyeségeket írok! 😞
Kicsi Moncsi!
Óvatosan bánj az ilyen kifejezésekkel a nagy nyilvánosság elõtt, hogy "majd átírom és elküldöm postán". Csak egy jó tanács!
Óvatosan bánj az ilyen kifejezésekkel a nagy nyilvánosság elõtt, hogy "majd átírom és elküldöm postán". Csak egy jó tanács!
Félreértettelek! Sorry! 😊
Hûha, ha ez nekem szólt, az vicces <#wink>#wink>
Bocs, ha félreérthetõ voltam, a "kéne néhány CD" Countryboynak akart menni, csak elfelejtettem a privát-ot bejelölni. <#confused>#confused>
Most milyen jó lenne, ha VIP lennék...
Azért küldhetsz listát, ha gondolod 😊
Bocs, ha félreérthetõ voltam, a "kéne néhány CD" Countryboynak akart menni, csak elfelejtettem a privát-ot bejelölni. <#confused>#confused>
Most milyen jó lenne, ha VIP lennék...
Azért küldhetsz listát, ha gondolod 😊
Eredeti cd-t nem adok ki a kezembõl, de nagyon szívesen átírom, és elküldöm postán. Leírom majd a lemezcímeket és mazsolázhatsz. Rendben????
Nahát! Itt mindenki 25 vagy még fiatalabb???? 😊 Remek fiatalság!!!!!
Szia Countrygirl! Ne aggódj, én is voltam fiatalabb 25-nél. Ez maximum az én bajom, hogy már itt tartok! <#szomoru1>#szomoru1>
Mavericks? Õket nem ismerem. Szeretem a pörgõs, felvidítós zenét. Rájuk keresek majd!
Highwayman örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fiatal country õrült!! 😄
Highwayman örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fiatal country õrült!! 😄
Moncsi üdv a körünkben! <#wave>#wave>
Én fiatalabb vagyok mint 25, remélem azért még nem leszek kinézve...<#rolleyes>#rolleyes>
Mavericks-rõl mostanában nem hallottam semmit, se új album, se semmi!
De ez a Gil Grand tényleg nem rossz! Még én se hallottam róla idáig, de Nash mindenkit megtalál elõbb vagy utóbb...mi meg utána! <#nyes>#nyes>
Én fiatalabb vagyok mint 25, remélem azért még nem leszek kinézve...<#rolleyes>#rolleyes>
Mavericks-rõl mostanában nem hallottam semmit, se új album, se semmi!
De ez a Gil Grand tényleg nem rossz! Még én se hallottam róla idáig, de Nash mindenkit megtalál elõbb vagy utóbb...mi meg utána! <#nyes>#nyes>
Szia Moncsi!
Énis 25 vagyok, erõsítsük a fiatal magot is.
Elõkapartam, hogy újra hallgassam Mavericks zenémet, és szeretném ajánlani akik nem ismerik õket, szuperjó igazi bulizós country!
Legutolsó cd tõlük 2003-ban jött ki, ki tud róluk valamit? Mikor lesz új album?
Nálam Õk zenélnek majd szilveszterkor <#circling>#circling>
Énis 25 vagyok, erõsítsük a fiatal magot is.
Elõkapartam, hogy újra hallgassam Mavericks zenémet, és szeretném ajánlani akik nem ismerik õket, szuperjó igazi bulizós country!
Legutolsó cd tõlük 2003-ban jött ki, ki tud róluk valamit? Mikor lesz új album?
Nálam Õk zenélnek majd szilveszterkor <#circling>#circling>
Kirus nincs itt ha én nem vagyok itt, de most hogy visszatértem õ is jöhetne már...hogy vagy béjbe???? <#puszis>#puszis>
Akkor ugyanazt szereted, amit mi... üdv a Ranch-en! <#eljen>#eljen>
A kedvenc elõadóim közé tartozik: George Strait, Alan Jackson, Vince Gill, Faith Hill és még sokan mások. Összesen 60 db country cd-m van, a világ összes tájáról. Volt hogy Angliából, Canadából ill. az államokból hozták Nekem. Akinek egy életre hálás leszek, az a legjobb barátom, aki elémtárta ezt a fantasztikus muzsikát.
Köszönöm a kedves üdvözlést, jól esik, hogy kicsiny közösségetek tárt karokkal vár. Végre olyan emberek között lehetek, akiknek érdeklõdési körük hasonló. Hát akkor néhány szót magamról. 25 éves vagyok, és a country zenét 12 éve hallottam meg elõször. Ha jól emlékszem Garth Brooks volt, és az érzést igazából elmondani nem is tudom. Akkor mindenki azt hitte, hogy hirtelen fellángolás, aztán szépen lassan rájöttek, ez már egy életre szóló SZERELEM
Én viszont ajánlom mindenkinek a fantasztikus hangú ausztrál pacsirtát, Aleyce Simmonds-ot...elsõ lemezét most készíti Nashville-ben, errõl az elsõ maxi lemez négy dallal már a piacon van, a címe: Mighty Mighty Love.
ALEYCE
ALEYCE
Nagyot tetszik tévedni kedves Nash kolléga...Gil Grand elsõ albuma az amerikai piacon jelent meg 1998-ban, csak aztán érdektelenség miatt visszavonult szülõföldjére Kanadába, ahol viszont egyike a legnagyobb sztároknak a mai napig.
Tehát az, hogy nincs felkapva, nem igaz! <#crazya>#crazya>
Tehát az, hogy nincs felkapva, nem igaz! <#crazya>#crazya>
Persze, nem maradhattok ajánlás nélkül,...bár erre az évre már nem terveztem újat.
Na tessék, ezt hallgassátok! Gil Grand! Egy szintén nagyszerû elõadó, akit most fedeztem fel!
Úgy látom nincs felkapva a srác, sokat mondani nem tudok róla, még nem vágom csípõbõl az angolt, de a zenéjét mindenképpen érdemes megismerni!

Na tessék, ezt hallgassátok! Gil Grand! Egy szintén nagyszerû elõadó, akit most fedeztem fel!
Úgy látom nincs felkapva a srác, sokat mondani nem tudok róla, még nem vágom csípõbõl az angolt, de a zenéjét mindenképpen érdemes megismerni!

Contemporary Country Music
Üdvözöllek a fórumon Moncsi!
Én nem mondom, hogy olvasd vissza a fórumot teljes egészében, mert képtelenség, plusz vannak benne erõsen nem ide illõ hozzászólások, amit már régen kimoderáltam volna, ha lenne ilyen jogom! ...de ezt hagyjuk, mert mostanára már lecsökkent a tagok létszáma és kirostálódtak az ide nem illõ emberek.
A fórum visszatekintéséhez egy kis segítség: Tényleg vannak vicces részek a fórumban, de ezeket már nem érdemes felmelegíteni, bár kétségtelen, hogy vannak jó beszólások. Ebben úgy volt igazán kompetens az ember, hogy ott volt a nagyszerûen sikerült Country-talin és megismerkedtünk. Frankó érzés Country videókat nézni úgy, hogy "hasonszõrû" emberek társaságában van az ember. Az ország távolabbi pontjain is élnek Cowboyok és Cowgirl- ök, így nem könnyû összehozni ezeket a közös videózásokat.
Másik segítség, ha van kedved böngészgetni: szinte minden zenei ajánlás fotóval van illusztrálva, hogy lássuk is ki az elõadó. Ez nagymértékben segíti a keresgélést, úgyhogy sok sikert!
Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mindenre szívesen válaszolunk! Segítünk abban, hogy még jobban magadévá tedd a Country életérzést! 😊
Én is kíváncsi vagyok a kedvenc elõadóidra, plusz, hogy hol találkoztál elõször a Country- val, mikor jött az ÉRZÉS! Let's go!!!
Én nem mondom, hogy olvasd vissza a fórumot teljes egészében, mert képtelenség, plusz vannak benne erõsen nem ide illõ hozzászólások, amit már régen kimoderáltam volna, ha lenne ilyen jogom! ...de ezt hagyjuk, mert mostanára már lecsökkent a tagok létszáma és kirostálódtak az ide nem illõ emberek.
A fórum visszatekintéséhez egy kis segítség: Tényleg vannak vicces részek a fórumban, de ezeket már nem érdemes felmelegíteni, bár kétségtelen, hogy vannak jó beszólások. Ebben úgy volt igazán kompetens az ember, hogy ott volt a nagyszerûen sikerült Country-talin és megismerkedtünk. Frankó érzés Country videókat nézni úgy, hogy "hasonszõrû" emberek társaságában van az ember. Az ország távolabbi pontjain is élnek Cowboyok és Cowgirl- ök, így nem könnyû összehozni ezeket a közös videózásokat.
Másik segítség, ha van kedved böngészgetni: szinte minden zenei ajánlás fotóval van illusztrálva, hogy lássuk is ki az elõadó. Ez nagymértékben segíti a keresgélést, úgyhogy sok sikert!
Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mindenre szívesen válaszolunk! Segítünk abban, hogy még jobban magadévá tedd a Country életérzést! 😊
Én is kíváncsi vagyok a kedvenc elõadóidra, plusz, hogy hol találkoztál elõször a Country- val, mikor jött az ÉRZÉS! Let's go!!!
És ha mondjuk 3 csillagos tábornok akarok lenni, akkor mit kell csinálni? <#vigyor3>#vigyor3>
Most jut eszembe, ilyen levelet én is kaptam, de forwardoltam is a kukába...
Most jut eszembe, ilyen levelet én is kaptam, de forwardoltam is a kukába...
Úgy látom, "becsillagozódtunk" egy jó páran! Elõnye: nem kell a köv. hozzászólásban javítgatni az elbaltázásokat, mert 4 percig javíthatunk! Nem rossz kis szolgáltatás! Plusz továbbá:
"A VIP fórumozók jogai
50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
16 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében"
...mindez a késõbbiekben 100Ft+ÁFA lesz. Elhúzzák a mézesmadzagot az orrunk elõtt. Mondjuk, ennyi pénzt megér!
"A VIP fórumozók jogai
50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
16 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében"
...mindez a késõbbiekben 100Ft+ÁFA lesz. Elhúzzák a mézesmadzagot az orrunk elõtt. Mondjuk, ennyi pénzt megér!
A szilveszter nekem nem jön össze, talán majd jövõre!
...azért várunk ám' részletes beszámolót! Kívánom, hogy jól szórakozzatok! Hajnalig tartson a Line Dance!

...azért várunk ám' részletes beszámolót! Kívánom, hogy jól szórakozzatok! Hajnalig tartson a Line Dance!
láttom téged is elõléptettek<#wave>#wave>, amúgy meg honnan tértél vissza, csak nem megint a ködös albionban voltál?
az a lájn densz az egy sortánc amit bizonyos koreográfia szerint country zenére táncolnak. Hogy fiatal lennél hozzá azt kétlem, nézd meg a fényképeket a lentebb említett két honlapon és megláttod, hogy vannak nagyon fiatalok is, itt had említsem meg az OC unokáját aki olyan négy év körül van, vagy itt van a lányom aki 12 és imád linedancre járni.
countryboy visszatért <#vigyor2>#vigyor2>
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
lál
ez a lájn densz amúgy micsoda?
tök jó egy ilyen klub, de fiatal vagyok hozzá ^^
ez a lájn densz amúgy micsoda?
tök jó egy ilyen klub, de fiatal vagyok hozzá ^^
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
"Finally got that promotion I worked hard to get
The one that came with a company car..." <#vigyor5>#vigyor5>
Na játék indul, honnan az idézet?
The one that came with a company car..." <#vigyor5>#vigyor5>
Na játék indul, honnan az idézet?
A viccet félretéve, szerintem azért van ott Krisztinának is a csillag, mert valami egyhónapos VIP jógot nyert, ahogy én is meg ahogy láttom még páran a fórumosok közül, errõl egy privát e-mailben értesültem én is. Hogy milyen elõnyökkel jár azt nem tudom, de most már a beírt üzeneteimet tudom szerkeszteni illetve vissza is tudom vonni ha akarom😊
Üdv a csapatban Moncsi! Minden újonnan jötnek nagyon örvendünk, hisz úgy ahogy mondtad elég kevés ember szereti még itt a mi kis hazánkban ezt a mûfajt.
Csatlakozom Krisztinához és javaslom neked ha még nem tetted volna meg, hogy nézd át a mi kis fórumunkat.Van nagyon sok jó zeneajánlás amire ha van módod akkor keressél rá, vannak jópofa és viccelõdös hozzászólások amihez azért hozzá kell tenni, hogy azért vannak mert 80%-ban ismerjük is egymást, fõleg a linedances összejövetelekrõl meg a countryboy által szervezet videós összeröffenésrõl.
Üdv
elgeco-sheriff
Volna még számodra két ajánlatom: az egyik az általam szerkesztett weboldal:ez!meg a linedances honlap amit OC azaz Old Cowboy szerkeszt:linedance.hu
Csatlakozom Krisztinához és javaslom neked ha még nem tetted volna meg, hogy nézd át a mi kis fórumunkat.Van nagyon sok jó zeneajánlás amire ha van módod akkor keressél rá, vannak jópofa és viccelõdös hozzászólások amihez azért hozzá kell tenni, hogy azért vannak mert 80%-ban ismerjük is egymást, fõleg a linedances összejövetelekrõl meg a countryboy által szervezet videós összeröffenésrõl.
Üdv
elgeco-sheriff
Volna még számodra két ajánlatom: az egyik az általam szerkesztett weboldal:ez!meg a linedances honlap amit OC azaz Old Cowboy szerkeszt:linedance.hu