5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#3440 Most mérmár:)??? Én tök pozitív vagyok, ez nem lehúzás akart lenni, de nekem Bentley-s fílingem van tőle.......nyah! -
#3439 Huha! Micsoda aktivitás, mire megírtam válaszomat a Nash ajánlására már öt beírás is volt. -
#3438 Mindkét előadó tetszik,nekem speciel az Eric Church fiú klippje jobban bejött.
Nincs nagyon időm új előadok után nézni, ezért szívesen vesszük tőled ezeket az ajánlásokat, tartsd meg a jó szokásodat
-
countryboy #3437 hehe akkor ez nem túl pozitív vélemény Eric templomról :) -
#3436 Megnéztem, hallgattam. Szerintem a pasi totál Dierks Bentley.......
Persze Dierks Bentley tök jó, de elég belőle egy. -
#3435 megnéztem az Erik Church klippet, nekem tetszik! Jó ötlet volt a banjo az egész klipp alatt. -
#3434 Kirus, mint leghűségesebb tesztelő mindjárt igyexik valami véleményt alkotni. Még van egy órám a dokiig, addig meghallgatom Eric Church-öt.
Amúgy meg igazán nem vádolhatsz meg vele Nash, hogy tökre Josh fanatikus vagyok! A többi jó(hangú) pasi is bejön! -
countryboy #3433 Nem értem miért kellene várni Alecia albumára, hiszen megjelent és a neten is megtalálható. Shawn Camp új CD-je 21-én fog kijönni. -
#3432 A Country jövőjéért nincs mit aggódni, ha meghallgatjátok az előbb említett albumot és rákattantok erre a Cowgirl- re:
VIDEO: Megan Mullins - Ain't What it Used to Be. Ezeket az apró örömöket kell felfedeznünk, és várni a TAVASZT! -
#3431 Meg is jelentek az áprilisi Country rádiók promoi!
Nincs kedvem beírni a listát, inkább beillesztem a borítóját:
Eric Church- t kiemelném, mivel eddig még nem hallottam róla. Itt egy klip, hogy lássátok is a fiatalembert: Eric Church - How 'bout You
Nálam hozza a feelinget. Nálatok?
Na, nem akarok olyan vitát indítani, mint Shannon Brown esetében, de szerintem még viszi még valamire a srác.
Kirus! Biztos nem olyan szédítő a srác, mint Josh, , de kíváncsi vagyok az egyik leghűségesebb tetsztelő Cowgirl- ünk véleményére is! -
#3430 Shawn Camp letesztelve, egész jó! Persze erre az albumára még nem találtam rá, de a "Fallin' Never Felt So Good" számot szívesen meghallgattam.
Alecia kis pacsirtával nem biztos, hogy olyan szerencsém lesz, mint Catherine Britt- el, az albumra még várni kell. A 2004- es albuma belevalós, tényleg különleges hangszín, a zord téli napokat egy kicsit felmelegítette!:)
Egy pár hozzászólásommal lejjebb, hiányoltam a korongforgatónkat, vagyis téged. Mi van a MOHAA- val. Hol maradnak a műsorlisták? -
countryboy #3429 Mai két ajánlat:
Shawn Camp - Fireball (Nashville egyik legjobb dalírója, első albuma 1993-ban Shawn Camp néven jelent meg, rajta a sláger: Fallin' Never Felt So Good)
Alecia Nugent - A Little Girl... A Big Four-Lane
A hölgy második albuma. Csodálatos hangja van, közreműködnek Alison Krauss és Rebecca Lynn Howard. Egy igazi kortárs bluegrass muzsika, modern country-s elemekkel.
-
#3428 Inkább ne néztem volna meg C.Trotty rating. Biztos csalás!
...amúgy semmi bajom a négerekkel, de inkább maradjanak a stílusuknál.
...most, a hamarosan gépemre megérkező márciusi rádiók műsora izgat! -
#3427 Akinek még hiányzik a márciusi Country rádiók műsora a kollekciójából, az kattintson ide: VA - Promo Only Country Radio March.
Még jó, hogy időben rátaláltam, mert nem volt a szokott helyeken. Van benne egy-két ínyencség...
...erről jut eszembe, hol forgatja a korongokat a mi rádiósunk? -
#3426 deficites... ez jó :)
Igazából kiváncsi lennék C.T. lemezeladási adataira. Szóval kik veszik egyáltalán??? A country-t szeretők biztos nem, mert kiborulnak a rap-eléstől. A fekák tuti nem, mert kiborulnak a country-tól. Plusz, még ki is közösiti őket a
többi feka :) -
#3425 thanks the info partner :) -
#3424 Wynonna csodás! Szerezd meg ezt az albumot, majd meglátod:
...a másikról nem beszélünk a fórumon, már kitárgyaltuk egy párszor...deficites vonal! -
#3423 a CNN-en Larry King-nél előbb voltak vendégek: Wyonna Judd és Cowboy Troy.Ők mennyire jók? -
#3422 gyere DC-re :) -
Vidéki lány #3421 Nekem pont az tetszik, hogy magyarul szól... Ízlések és pofonok..:)))
Mellékvonalon? Azt nem is ismerem....:) -
#3420 hát már nem ők zenélnek hanem egy rock&roll banda :)
nemrég szedtem le három lemezüket:
-csavargódal
-mellékvonalon
-régi dalok
ezekbe belehallgattam, van ami tetszik van ami kevésbé de ha angolul énekelnének az jobb lenne :) -
Vidéki lány #3419 Köszi a képeket!!!:))))) Ha esetleg még van kedved és tart a műsor, jó lenne, ha tudnál fényképezni!:)))
Hogy tetszenek a dalaik?
-
#3418 feltettem a képeket, igen, délig tart a műsor.sajnos nemtudom miket énekelnek de a csavargódal az volt azt az egyet ismerem meg :) -
Vidéki lány #3417 Miket énekelnek???
Highwayman, most te vagy a szemem, fülem!:))))) -
Vidéki lány #3416 Akkor ők!!!:))) De azért várom a képeket!:)
És az "egész napos" az azt jelenti, hogy 12.00-ig? Mert úgy pont tuti, addig dolgozom...:((( -
#3415 háát Pomázi az biztos a többieket nem ismerem, de mindjárt rakok fel képeket a galériámba.Már e hónaptól turnéznak vidéken, lényegében erről volt szó. -
Vidéki lány #3414 Új Bojtorján: Pomázi Zoli, Tóth Andris, Vörös Andor? stb.????? -
#3413 Most az m1-en a Napi Mozaikban egész napos vendég az Új bojtorján! -
countrygirl #3412 Nanááá...!! Ki se hagyhatták volna... -
#3411 Igazad van nem itt kellene megbeszélni, viszont gondoltam, hogy lesz egy két pozitív visszajelzés a zenekar eddigi ténykedésével kapcsolatban, szerettem volna biztosítani a támogatásunkról( legalábbis az enyémről).
Javaslom tehát, hogy akkor az én fórumomon folytatódjon ez a párbeszéd.
Egyébként abban én is egyetértek veled, hogy oda megyünk táncolni ahova a Marshalunk hív.
elgreco's webpage -
#3410 Szerintem ezt tényleg ne itt "beszéljük" meg. Vagy átteszük a Te fórumodra Elgreco, vagy e-mail. Amúgy ebben az ügyben szerintem két illetékes ember van. Az egyik a Station frontembere, a másik meg a miénk. Beszéljék meg Ők. Mivel én a linedance klub tagja vagyok, ezért oda megyek táncolni, ahova a klub többi tagja. -
#3409 Egy kicsit offos leszek, de mindenképpen meg kell, hogy osszak veletek egy levelet amir várom a véleményeteket:
"Kedves Mindenki !
Kérlek Benneteket nyugtassatok meg,hogy csak valami felelőtlen,
figyelmetlen félreértés,semmiképpen nem szándékosan gonosz,ártó és rossz
indulatú kezdeményezés alapján jutott a fülembe olyan szóbeszéd,miszerint
mi,a Music Station No.3 cserbenhagytunk Benneteket, és ez az oka,hogy
Március elején nem játszottunk a Klubban, valamint az Almássy teret is
ezért hanyagoljuk.
Az előző oka az Árbócos péntekre váltása -tudomásunk szerint -,
az utóbbi oka pedig nem más,minthogy miután magcsináltuk Veletek együtt
az ELSŐ!!! Táncházat, a továbbiakban semmiféle megkeresést és információt
nem kaptunk a folytatással kapcsolatban.Rajtunk kívülálló okok miatt
egyszerűen kimaradtunk.Bevallom utólag,hogy értetlenül állunk az esttel
szemben,arról nem is beszélve,hogy nagyon rosszul esett a mintegy fél
éves együttműködés után,mialatt próbáltunk maximálisan megfelelni,és
lehetőségeinkhez mérten mindenhol terjeszteni, népszerűsíteni az Ügyet
/ Tata, Campona .... /.
Sajnos a Klubban csak Március végén találkozhatunk személyesen,de addig
is várunk mindenkit szeretettel 14.-én a Verne Music Pub-ban
/ Bp. Váci u. 60. /,25.-én a Camponában ! ! ! a Leroy Cafe-nál!
Üdvözlettel
Orosz Attila & Music Station No.3
Budapest 2006. 03. 09.
A D D T O V Á B B ! A D D T O V Á B B ! A D D T O V Á B B!"
-
#3408 ottan van Martina is -
countrygirl #3407 Az idei ACM jelöltek
Entertainer of the Year
Brooks & Dunn
Kenny Chesney
Toby Keith
Rascal Flatts
Keith Urban
Top Male Vocalist
Dierks Bentley
Kenny Chesney
Brad Paisley
George Strait
Keith Urban
Top Female Vocalist
Sara Evans
Martina McBride
Carrie Underwood
Gretchen Wilson
Lee Ann Womack
Top Vocal Group
Alabama
Little Big Town
Lonestar
Rascal Flatts
Sugarland
Top Vocal Duo
Big & Rich
Brooks & Dunn
Montgomery Gentry
Van Zant
The Warren Brothers
Top New Male Vocalist
Jason Aldean
Billy Currington
Craig Morgan
Top New Female Vocalist
Miranda Lambert
Julie Roberts
Carrie Underwood
Top New Duo or Vocal Group
Big & Rich
Little Big Town
Sugarland
Vocal Event of the Year
"I Play Chicken With the Train" -- Cowboy Troy and Big & Rich
Producers: Big Kenny, John Rich and Paul Worley
Record Label: Warner Bros. Records / Raybaw
"Like We Never Loved at All" -- Faith Hill With Tim McGraw
Producers: Faith Hill and Dann Huff
Record Label: Warner Bros. Records
"When I Get Where I'm Going" -- Brad Paisley and Dolly Parton
Producers: Chris DuBois and Frank Rogers
Record Label: Arista Nashville
"Who Says You Can't Go Home" -- Bon Jovi With Jennifer Nettles
Producers: Jon Bon Jovi, Dann Huff, Richie Sambora and John Shanks
Record Label: The Island Def Jam Music Group
Song of the Year
"Baby Girl" -- Sugarland
Writers: Kristian Bush, Kristen Hall, Jennifer Nettles, Lisa Simonton, Robert Hartley and Troy Bieser
Publishers: DirkPit Music (BMI), Greatergood Songs (ASCAP), Jennifer Nettles Publishing (ASCAP), Telegrammusic (ASCAP), Drumbum Music (ASCAP), Tremolo Blue (ASCAP), The World Asleep (ASCAP), Simonton Music (ASCAP)
"Believe" -- Brooks & Dunn
Writers: Ronnie Dunn and Craig Wiseman
Publishers: Sony/ATV Tree Publishing Co. (BMI), Showbilly Music (BMI), Big Loud Shirt Industries (ASCAP)
"Jesus, Take the Wheel" -- Carrie Underwood
Writers: Brett James, Hillary Lindsey and Gordon Sampson
Publishers: Sony/ATV Cross Keys Publishing (ASCAP), Onaly Music/Raylene Music (ASCAP), No Such Music (SOCAN), Passing Stranger Music (ASCAP), 1609 Songs (ASCAP), Music of Windswept (ASCAP)
"Skin (Sarabeth)" -- Rascal Flatts
Writers: Doug Johnson and Joe Henry
Publishers: Cool Hand Music 2004 (ASCAP), Mike Curb Music/Sweet Radical Music (BMI), Administered by Mike Curb Music c/o Karen Schauben Publishing Administration
Writers: Rivers Rutherford and George Teren
Publishers: Universal Music Corp. (ASCAP), Memphersfield Music (ASCAP), House of Full Circle Music Publishing (BMI)
Single Record of the Year
"Alcohol" -- Brad Paisley
"Baby Girl" -- Sugarland
Producer: Garth Fundis
Record Label: Mercury Records
Producers: Tony Brown, Kix Brooks and Ronnie Dunn
"Best I Ever Had" -- Gary Allan
Producers: Gary Allan and Mark Wright
Record Label: MCA Nashville
"Jesus, Take the Wheel" -- Carrie Underwood
Producer: Mark Bright
Record Label: Arista
Album of the Year
Feels Like Today -- Rascal Flatts
Producers: Mark Bright, Rascal Flatts and Marty Williams
Record Label: Lyric Street Records
There's More Where That Came From -- Lee Ann Womack
Producers: Greg Droman and Byron Gallimore
Time Well Wasted -- Brad Paisley
Tough All Over -- Gary Allan
Producers: Gary Allan and Mark Wright
Twice the Speed of Life -- Sugarland
Producer: Garth Fundis
Record Label: Mercury Records
Video of the Year
"As Good as I Once Was" --Toby Keith
Producer: Mark Kalbfeld
Director: Michael Salomon
Producer: Steve Lamar
Directors: Robert Deaton and George Flanigen
"I May Hate Myself in the Morning" -- Lee Ann Womack
Producer: Ivy Dane
Director: Trey Fanjoy
"Kerosene" -- Miranda Lambert
Producer: Holly Millar
Director: Trey Fanjoy
Producers: Mark Kalbfeld and Peter Tilden
Director: Jim Shea
-
#3406 Azt hiszem, hogy lemondom a texasi bölényvadászatot és dakotai Forgo beli linedancelést -
#3405 Akkor elmegyek farmernak Clawsonba, hogy együttélhessek egy állattal, de ha uncsi lenne, átugranék Arkansasba, hátha egy másik megruházna. Nade azért lekorlátozni, hogy mennyi vibrátort tarthatok
Cboy, ma látom temérdek időd volt!!! -
countryboy #3404 OFF
Egy cikkből idézek, amely olyan törvényekről szól, amelyek valamilyen különleges okból - vagy csak feledékenységből - a mai napig életben vannak Amerikában és megszegésüket a törvény szigorúan bünteti.
"A michigani Clawson-ban - ügyelve az állat és gazdája közti meghitt viszonyra - a farmereknek törvény adta joguk együtt hálni jószágaikkal.
Floridában egy véletlenül érvényben maradt törvény értelmébena lólopást máig akasztással büntetik.
Dél Karolinában tilos lovat tartani a fürdőkádban (?).
Wilburd (Washington állam) városkában tilos csúnya lovon lovagolni.
Texasban tilos a szállodák második emeletéről bölényre vadászni.
Az arizonai Globe városkában tilos az indiánokkal kártyázni az utcán.
Arkansasban a férjek büntetlenül verhetik asszonyukat, viszont havonta mindössze egyszer.
Az arizonai Tucson-ban a nők máig nem hordhatnak nadrágot, a Tennessee-beli Dyersburgban nem hívhatnak randevúra férfiakat. Ugyancsak Arizonában egy házban maximum két vibrátort lehet tartani.
San Franciscoban egy törvény értelmében a csúnyaként definiált férfiak egyáltalán nem léphetnek utcára.
Az arizonai Tombstone-ban büntetés jár azon 18 éven felülieknek, akiknek több mint egy foghíjuk válik láthatóvá mosolygás közben.
És végül:
Az észak dakotai Forgo-ban börtönnel büntetik azokat, akik kalapot viselnek tánc közben. A kaliforniai Blythe város határain belül csak az hordhat cowboycsizmát, akikek legalább két tehene van."
Van itt még sok baromság, ami röhejes, de most ennyit akartam idézni :)
ON -
#3403 hehe
rémes hogy néz ki az a nő.a nyolcvanas években még jól nézett ki de szőrnyű mit művelt magával... -
#3402 Tény hogy Dolly egy "jelenség", és nem biztos hogy a szó pozitív értelmében. De ha már arról volt szó, hogy ki mit tett az asztalra, és mennyi ideje van a szakmában...a vén dögöt is meg kellett említeni -
countrygirl #3401 Nem kiugró teljesítmény Shannontól ez az album,csak tetszik benne néhány szám és kész! Fülbemászó zenéje van.. Össze se tudnám hasonlítani Martina-val, mivel szerintem M.M klasszisokkal jobb nála!! De nálam az utóbbi időben senki sem nyer Martina-val szemben...fölényes a győzelme. Na ennyi meg az én véleményem, ha már így felbuzdult a forum!
Dolly Partont ne emlegesd Kirus mert ha az a nő megjelenik valahol mindig elkap a röhögés...és a hangjáról még nem is beszéltem!