Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaaaj, most sárgulok nagyon!!😞((((
Nem tudok menni... Ami extra-bosszantó: jan. 7-én de. Bp-en leszek, de már haza is kell jönnöm, mert estére jelenésem van itt, Szegeden.😞
Bízom benne, hogy nem ez az egyetlen alkalom, hogy jönnek a "sógorok"...😊))))

Ne szerénykedj, nem "szerény" a klub! Te magad tetted fel a weboldalra a képeket, nézd meg, hányan voltak az alakuláskor és az elsõ klubon és hányan a dec. 10-in!!! Igazán szép fejlõdés 3 hónap alatt!!!! Ezúton is köszi és gratula!!!😊)))

Puszi,
Cg.
Old Cowboy
Hi,

Ez nem lesz semmi!
Január 7.-én szakmai és baráti látogatásra érkezik szerény Footloose Linedance Club-unkba a bécsi Rocky Mountain Linedance klub Marshalja (+4 fõ). Mindenki készüljön lelkileg (köztük én is), mivel most ö fog linedance-et oktatni. Nagyon várom a klubnapot. Gyertek minél többen és addig is hallgassátok Travis Tritt Long Road To Richmond fergeteges számát, amire majd táncolni fogunk.

Keep It Country
OC

KRISZTINA28
nem beszéltem vele!
küldtem neki e-mailt, de eddig még semmi.

Sziasztok!😊

Tudjátok, mi a bosszantó? Hogy ezek az övcsatok, övek Amerikában a Second Hand-ekben kb. 3 USD-ért voltak kaphatók...😞(
El kellene menni turkálni oda, Európában meg aranyárban eladni... (OFF: uez a bébicuccok frontján is a helyzet... ON)

Timi

ui:
Krisztina,
Beus megtalált?
KRISZTINA28
Tudom ajánlani a szõlõ u.-i Wild West Store-t, ott kapsz övcsatot kb. úgy 6000 ezerért!
Már én is körülszaglásztam és biztos, hogy a következõ beruházásom egy övcsat lesz!<#vigyor2>

Endiman
nekem régi vágyam egy szép buckle, azaz övcsatt olyan ovális <#vigyor3>
de gondolom nálunk is megkérik az árát ezeknek....(a Drysdales oldalon van egy 170 dolláros darab, gondolom ez magától felkígyózik a testemre <#buck>
CSAK 35e forint...

Sziasztok! Azt hittem ezidáig csak a modern country-ért veszek meg, de most belekóstoltam Ricky Skaggs muzsikájába! Hát elképesztõ ez a bluegrass. Ülök a munkahelyemen és szívem szerint táncra perdülnék!!!!! 😊 Tudtok nekem még ajánlani bluegrass királyokat? Megköszönném!<#vigyor2><#vigyor2>
elgreco
Hogy még jobban érezd magad nézd meg ezt a két linket is:
Sheplers, Drysdales

üdv
elgreco

Endiman
találtam egy amerikai cowboy outfits web boltot: kalapok, övek, csatok...stb.csak nézegetni is nagyon jó 😊
western wear

TheDreamingTree
Hát most mit tagadjam... <#vigyor2> Pasi vagyok...<#vigyor3>

kirus
Akkor megszerzem, aztán eret vágok.

Dreaming Tree! Jók a seggriszálós spinék mi? <#wow3>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

TheDreamingTree
Hát ez csak kevéssel marad el az ominózus Brooks&Dunn videó mögött <#vigyor3>

azért, mert a Long Long Time eredetijét Linda Ronstadt énekelte 1971-ben. Ha azt meghallgatod, azonmód végetvetsz az életednek. Drámaian gyönyörû. Egy volt szerelmem kötõdik hozzá, fájdalmas emlékek.
A Mindy verzió sem rossz, de az eredeti az igazi.
kirus
Countryboy! Miért nem mondtad hogy ezt ne hallgassam meg?! Mindy McCready: Long, Long Time<#rinya>

Amelyik lejátszó tudja a divx-et és felismeri a windows media fájlokat, az jól fogja olvasni az mpeg-et is. Csak mpeg-be tömörítek és frankón mûkszik.
Endiman
videókat ne mpeg-be tömörítsetek hanem aviba.
mpeg-et nem olvas jól minden asztali lejáccó.

Sziasztok...

Egy kivállóság, nekem nagyon nagyon tetszik Jeff Bates😄D

http://countrymusic.about.com/library/bljeffbatesphotos.htm

winavi converter a legjobb
Nashville
Nagyon sok converter progi létezik, érdemes kipróbálni egy párat, különféle beállításokkal.

Contemporary Country Music

én már mind megcsináltam, több százat 😊
elgreco
arra majd csak találok valami progit, mondjuk rákeresek wmv to mpeg convertere a goggle-ba😊)

kirus
Az a totális csókosság, ha valaki ezt mind megcsinálja helyetted <#puszis>

igen Sheriff, de azt a wmv fájlt utána át is kell alakítani mpeggé, hogy le tudja játszani a divx-es lejátszó...különben csak pc-n tudod nézni...
elgreco
progi beüzemelve, már megy is a felvétel😊) Kösz fiúk!

kirus
Rendeld be a bóótba!

kirus
Countryboynak: most hallgatom a Carolyn Dawn Johnson: Dress Rehearsal CD-t, szupi. Lassan csak végigfülelek mindent.

Az év elsõ DVD megjelenése február 7-én:

Gretchen Wilson - Undressed!!!!!

Meztelenül jó lesz!!!!
kirus
Fiúk, ez már szerelem? Hehe!

Nashville
Hogy ki??? Természetesen a Country rajongás magyarországi kivállósága: P.Tommy alias Countryboy!

Én már egy kicsit tovább haladtam a segítésben, de még mindig akadnak felderítendõ pontok azoknak, akik igazán akarják!

azt már nem írod, ki adta a tippet neked is? 😊 <#beka2>
Nashville
Ez a trükk nem éppen erre való, de lehet sikereket elérni vele, erõs kitartással! Amiben igazán menõ EZ A PROGI, videoklipek megszerzése, pl. a CMT.com- ról!!!...és ez az, ami nem elhanyagolható funkció!

Egyszer, hajnal 2- ig nyomtam az "ipart", mire megtaláltam a megfelelõt, plusz még be is állítottam. Aztán alig bírtam abbahagyni... . A program nevét elétek tártam, most már a kísérletezõ kedvûeké, elszántaké a jövõ! Have a Nice Day!

Bármilyen rossz is volt (meg is bukott) az a Dixie Chicks dal, az új lemezük alapból kell, hallgatás nélkül. Mellesleg lehet hogy rajta sem lesz, mert az egyik hurrikán segélydal volt vagy mi a szösz, nem tekinthetõ hivatalos kislemeznek.
Nashville
Toby Keith és Travis Tritt esetében biztosra megyek, õk egy lemezt sem tudnak elrontani! 😊
Tim McGraw- t illetõen az utolsó CD amit megvettem: Tim McGraw And The Dancehall Doctors. Én voltam a világ egyik legelégedettebb embere, amikor a Media Markt polcain felfedeztem és megvettem! Szuper album, de a Live Like You Were Dying album már csalódás. Nagyon kíváncsi vagyok a következõ lemezére, de elõtte tuti bele fogok hallgatni!
Ha már a kislemezeknél tartunk: a Dixie Chicks új dala egyáltalán nem fog meg, de nem vonok le negatív következtetést a készülõ albummal kapcsolatban.

elgreco
Mentségemre mondom, miután belehallgattam CMT-n a Jack Ingram lemezébe, hogy én egy country adón hallottam a lemez címadó dalát a Wherever you are-t és az nekem nagyon bejött. A többit egyszer meghallgatható kategóriába sorolnám, nem lesz nekem sem a kedvenc elõadóm.

elgreco
"Általában az egész lemezt felteszik ilyenkor, ami egy trükkel...!"

errõl a trükkrõl szeretnék többet tudni, akkár priviben is😊

Nash, ha te ismersz és szeretsz egy elõadót, akkor is elõbb belehallgatsz, mielõtt megvennéd a CD-jét? Mert én tuti nem...
Ha pedig új az elõadó, nekem elég 1-2 dalt ismernem elõre a lemezrõl, ha tetszenek, nem filózom hogy kell-e vagy sem.

Amúgy persze hogy vannak jó koncertfelvételek, de azokat inkább DVD-n nézem, csak a hanganyag nem köt le.
Nashville
A CMT- s ismerkedéssel kapcsolatban én is egyetértek Countrygirl- el, persze, csak ha 128 bitrátás a próbahallgatás! A gyengébb minõség fabatkát sem ér! Szeretem a meglepetéseket, de nem minden esetben! Csalódásom már volt éppen elég, fõleg ha még pénzt is fizettem volna érte...! Én inkább belehallgatok!
Általában az egész lemezt felteszik ilyenkor, ami egy trükkel...!

A live felvételekkel kapcsolatban pedig vegyes tapasztalataim vannak! Ott is érvényesül nagyrészt, hogy aki jó az ott is jó! pl.: Dixie Chicks - Top Of The World Tour Live, Dwight Yoakam - Live from Austin, Aaron Watson - Live at the Texas Hall of Fame. <#eljen>

az a Leland Martin CD a mai napig nem tölthetõ le sehonnan, úgyhogy jól jártál Kiruska 😊 És tényleg, igazi honky tonk zene!
Nashville
Very Thanks Countrygirl!<#worship>

Ezért az infóért cserébe az ujjaim beindultak és ajánlok megszerzésre egy klipet: Trace Adkins - Honky Tonk Badonkadonk (82Mb). Elsõsorban Cowboyoknak, de Cowgirl- ök is megnézhetik! <#wink> Persze, kell hozzá a megfelelõ kliens és minél hamarabb töltitek, annál gyorsabb és biztosabb!
Szédületes a fickó 44 évesen is! Ilyenkor látszik, hogy mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát!

én ismerem és tudom milyen Jack Ingram, nem nagy szám, fõleg a koncertlemeze nemn érdekel, alig van hangja a srácnak. Én elsõ kislemezekbõl tájékozódom, pl mikor meghallottam Ray Scott: My Kind Of Music címû dalát, már akkor tudtam hogy belehallgatás nélkül is kell az egész CD. Ilyen egyszerû ez.
kirus
Ki nem hagynám! Nekem is tényleg más a feeling eredetiben, mint a számítógépen. Sok albumot csak egyszer hallgatok meg, hogy tudjam mirõl van szó. De ha megszerzem eredetiben, akkor meg rongyosra hallgatom. Pl.: Leland Martin CD-jébe belekagylóztam a neten, élvezhetetlen. Aztán megjött eredetiben, és az meg menyország.
Hogy a Josh albumot meg már mennyire várom...

Ha ismerném és tudnám, hogy milyen Jack Ingram, akkor én se hallgatnék bele, de szerintem arra, hogy megismerjem egy elõadó stílusát és hangját nagyon tökéletes a CMT honlapja! <#wink>
Péntekig a 3Sat-on 14:00kor minden nap Counry Roads lesz! <#taps>
Sõt csütörtökön máskor is: (bár lehet hogy ez csak ismétlés, ki tudja..)

Donnerstag, 5. Januar 2006

12.15 Uhr: Generation Pop (3. Folge: Poesie & Protest)

14.00 Uhr: Country Roads

01.45 Uhr: Country Roads Special: "The 39th Annual CMA Awards"

03.15 Uhr: Country Roads

04.00 Uhr: Country Roads

04.45 Uhr: Country Roads
A live CD-ket meg kifejezetten utálom, legutóbb nagyon megszívtam eggyel, életemben nem veszek több koncertlemezt. (Randy Rogers Band: Live At Billy Bob's Texas - borzalmas).
Én soha nem hallgatok bele elõre semmibe...ha megtenném nem lenne érdekes a lemez elsõ hallgatásra, elvenné a meglepetés hatását akár pozitív akár negatív az élmény. Sõt - egyetlen lemezt sem vettem meg úgy, hogy elõtte belehallgattam volna. Nekem aztán ajánlhatjátok a CMT-t, azt csak klippnézésre használom. Josh Turner-t tutira megveszem eredetiben. A meglepetés várhat. Ugye, Kiruska? <#beka3>
Jack Ingram új lemezét épp a hétvégén hallgattam a CMT-n! Nekem tetszik, köszönti is a kedves hallgatóságot az album elején, és utána szép lassan jönnek a jobbnál jobb live felvételek! <#wink>
Nash! Ray Scott-ot hallgatom szorgalmasan..de tudod..lassan érik még mindig! <#vigyor3>
Nashville
Akkor jó keresgélést! A decemer végi ajánlásainkra érdemes rákattanni, tuti nyerõk (bár nem mindegyiket fogod megtalálni a szokott helyen...)!
Van még egy Jan. 10- ére tervezett album, tõlük: BR5-49 Elég elvont, így 2006- ban!
A nagyágyúk még kivárnak kicsit! Ja, és a Josh Turner albumba is bele lehet már hallgatni a CMT- n! Jeeee!!!

elgreco
Ha nem is jelentkezem mindig az nem azt jelenti, hogy nem kísérem figyelemmel a fórumban történteket, olyankor csak nincs idõm. Most úgy alakult, hogy csak szerdán kezdem a melót, így volt egy csepp felesleges idõm, amit zenehallgatásra, zenekeresésre használtam fel😊

Nashville
Nagyon beindultál Elgreco! Új év, új kezdet? Rég' hallottam tõled ennyit!<#eljen>

Nashville
Jack Ingram "Wherever you are" száma a Country rádiók decemberi promoi között volt, ami egész jó, kellemes music. Egy régebbi klipje pedig a kedvenceim közé tartozott, a "Flutter".
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz az új lemez, ami kár, hogy live, mert pl. az "Acoustic Motel" albuma elég szerencsétlenre sikeredett!

Lauren Lucas- t meghallgattam, de nem az igazi!