5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #3520 Láttátok az új Dixie Chicks klippet (új album májusban!)? Full popzene, már ők is kezdik... -
Vidéki lány #3519 Hú, ne félj, meg is teszem!:))) De ha már összehasonlítható, az már nem rossz előjel Phoenix-éknek!:) -
#3518 A duettalbum nagyon jó cd, a
No need to worry;
Old time feeling;
'Cause i love you
It takes one to know me eddig soha ki nem adott számok.
ja, és a Jackson-t és az It ain't me babe-et pedig össze lehet hasonlítani a Phoenix-Whiterspoon verzióval :)
-
Vidéki lány #3517 Sziasztok!:)
Cash-cd: válogatás... de nekem még soha nem volt Cash-cdm és most ezért örülök ennek nagyon.:)
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs, megkaptam jóanyámtól Johnny Cash és June Carter Cash duettalbumát, úgyhogy azt hiszem, az porrá fogom hallgatni...:)))) A Help me make it through the night-tal, az If I were a Carpenterrel, stb. stb. stb.
Holnap behozom a cd-t és kiírom a tracklist-et..:)))))
ÜDv.
Timi -
#3516 Megjavultam, nincs több tuning! De azért a zenéről nem mondtam le....
Legalább valamiről eszedbe jutok! :) -
#3515 Új verda? Új zene? Gondolom semmi előzetes beavatás!
Mindkettő csak együtt meglepetés...gondolom, de egyszer mindenképpen látnom kell!
Múlt hétvégén megnéztem a Halálos iramban c. filmet. Eszembe jutottál! Nagyon dögös verdák szántották az aszfaltokat.
Nekem csak Need For Speed- em van, de a filmből megkívántam egy agyontuningolt nitrós szörnyeteget! -
#3514 hát végülis lehet hogy üzleti fogás, hogy a jogutódok, gyerekeik tovább gazdagodjanak a rajongóknak szánt új kiadásokból, de azért Cash nem Elvis volt :) -
#3513 Aha. Csak felmerült bennem, hogy énelkesek halála után valahogy mindig "előkerülnek" házi szalagok... Lásd nirvana-tól kezdve a 2pac-ig. (A kisbetűs irásmód NEM véletlen ). Ez persze jó a rajongóknak, csak szerintem kicsit fura, hogy halottaknak jelennek meg lemezeik még évek múlva is. Amolyan "húzzunk le még néhány bőrt róluk" még ekkor is. Plusz, azok a szalagok valószinüleg nem véletlenül nem kerültek lemezre. Az illető se biztos, hogy lemezre akarta volna rakni őket. Na mindegy, azért jó hallgatást. -
#3512 Pontos tracklistát nem tudok, most az eddig soha ki nem adott számait adják ki. A hendersonville-i házában egy lezárt szobában találtak többszáz magnószalagot.Ezeket kezdik a jövőben feldolgozni. -
#3511 nem daok, hanem dalok, természetesen... -
#3510 És milyen daok vannak rajta ?! Most tényleg nem azért, de Cash már vagy két éve elment, nem ? -
#3509 én decemberig csak Shania Twain-t ismertem a mai country előadók közül....najó még Garth Brooks de tényleg ennyi
Johnny Cash American V cd-je július 4-én jelenik majd meg amerikában, nem kell mondjam ez nekik milyen nap :)
Timi, milyen Cash cd-t vettél?
-
countryboy #3508 Highwayman mindig ledöbbent engem :) Lee Roy Parnell-t fazonnak hívni és csak most felfedezni!! 1990 óta az egyik legnagyobb country sztár! Igaz, az elmúlt 2 lemeze inkább volt blues és rock, mint country, de 1990 és 1998 között mindig listán volt dalaival. -
#3507 Ezt a John Rich albumot már emlegette Countryboy és Nash is. Mindenki húzta rá a száját! Én is meghallgattam, nekem sem jött be!
A másik ajánlásodra rákeresek vasárnap, ha egyszer hazaérek.
Nash! Mikor hallgatod meg az új verdámban az új zenémet?! Tetszene! -
Vidéki lány #3506 Végre jó hír mára!!:)
(bár ezt Cb nem titulálná annak...:)))
Kedves Tímea!
Úgy tűnik, mégis megrendezem a country fesztivált. Az időpont: július 28-29.
Szóljon barátainak is.
Üdvözlöm:M. G. Péter
(Gárdonyi country-feszt.)
Vettem tegnap Johnny Cash-cd-t Média Markt-ban.... a világzene közt volt... no comment... De legalább tudtam, hogy hol keressem... a tegnapi kiakadásoknak "köszönhetően" -
#3505 Még egy ajánlás:
John Rich - Underneath The Same Moon
-
#3504 Ezt a fazont is ma találtam, egész jó hangja van:
Lee Roy Parnell - Back To The Well
-
#3503 hát igen tudom, de mégis legalább lehet hallani countryzenét néha egy kereskedelmi rádióban, ez nagy dolog.
amikor a saturn-ban Johnny Cash cd-t keresek, engem is megőrít,hogy világzene polcokon van elrejtve sok kubai, ír zene között :( -
#3502 Én világzene címszó alatt a Media Marktban Willie Nelsont találtam! -
#3501 Nem is igaz, van egy ősrégi Alan Jackson is, amit néha látok a polcokon... :D -
countryboy #3500 Ezt már egyszer megbeszéltük: tök gagyi dolog világzenei műsorban country-t adni, a kettőnek egymáshoz semmi köze. Ez éppen olyan mint hogy az összes MediaMarktban és Saturnban a világzenék között, USA felirat alatt vannak a Johnny Cash lemezek (és kifújt, mást már nem tartanak). Röhej ez a szakértelem. -
#3499 hmm, helyesbítek: Világzene óra a pontos cím,de sok countryzenével. -
#3498 hétköznap a Gazdasági rádióban country-óra! 7-től 8-ig.
105.9 -
#3497 Hi Mindenkinek!
Pénteken azaz március 31.-én 19.00 órától ismételten fergeteges LINEDANCE PARTY-t rendez a FOOTLOOSE LINEDANCE CLUB az Árbocos étteremben Budakalászon. Játszik a Music Station No. 3. country zenekar.
További info: www.linedance.hu
Aki kimarad, az lemarad. Minden alkalommal új linedance megtanulására van lehetőség. Gyertek minél többen.
Keep It Country
OC
-
#3496 Vajon mikor érjük meg, hogy nálunk is ilyen hangulatú country koncert kerüljön megrendezésre?? Szerintem soha a büdös életbe:((( -
#3495 lehúztam Willie Nelson "Songs Of Cindy Walker" cd-jét,hihetetlenül jó! Micsoda igazi country hangzás, de mégis újnak hat!
Willie bácsi még mindig hozza a formáját.
mindenkinek ajánlom ezt az albumot. -
#3494 Köszönöm szépen!
Csak most már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Szörnyű -
#3493 Még benne vagyok a 8 napban! Boldog szülinapot Dreaming Tree! -
#3492 polcára=polcaira -
#3491 Akkor annyiban módosítanám ajánlatomat, hogy a Michelle Poe interneten fellelhető albumáról van szó ami nem került ki a lemezboltok polcára:) -
countryboy #3490 Nézz utána bárhol, ilyen album nem kapható!
Egyszerűen nem adta ki a kiadó, ez sokszor előfordul (Jon Randall - Cold Coffee Morning, Jim Collins - The Next Step, Wesley Dennis - Country To The Core, Shannon Brown - 1998-as albuma, Jenkins - Getaway Car - ezen kitűnű albumok egyike sem látott napvilágot, pedig az anyag elkészült) valaki pedig feltette a netre a kész albumot, ezért tudod aztán te letölteni :) -
#3489 Countryboy! Hogyha nem jelent meg az album, akkor hogyhogy mégis fellelhető a neten? 12 szám van rajta, tehát biztosan nem a kislemezről van szó. Én meghallgattam és nekem tetszik, főleg a gyorsabb számjai. -
#3488 Basszusgitározó countryénekesnőőőő???? Hogymikvannak!!! -
countryboy #3487 Sheriff!!! Ez a Michelle Poe - Just On Of The Boys album soha nem jelent meg, mert a kiadó az első kislemez bukása után nem látott üzletet benne hogy megjelentesse. Neked hogy lehet meg??? -
#3486 Üdv nektek country örültek! Hétvége lévén én is küldök nektek egy ajánlatot.
A hölgyemény neve Michelle Poeés lemezének címe: Just one of the boys. Ez az első lemeze de reméljük, hogy nem az utolsó hiszen igencsak kellemes hangja van.
weboldala -
#3485 Ő is egyik kedvencem egy ideje:
Tim McGraw Greatest Hits Vol. 2
-
#3484 na igen, nekem kicsit beszűkült a country-tudásom
de majd segítek rajta, csak legyenek olyan előadók akik teccenek is, mint pl most Dale bátyó. -
countryboy #3483 Tök ismeretlen??? Ejnye, Highwayman! Dale Watson 8-ik albuma!!! A legjobb old-style honky tonk előadó, aki keveri a bakersfield-i hangzást egy kis alternatív texasi stílussal. Dale majdnem meghalt 2000 karácsonyán kábítószer túladagolás miatt, ugyanabban az évben mennyasszonya meghalt egy autóbalesetben és ezen nem tudta magát túltenni. Whiskey vagy Isten, ez itt a kérdés, válasszatok! -
#3482 számomra tök ismeretlen, de belehallgatva tök jó album:
Dale Watson - Whiskey Or God
-
#3481 Mellékvonalon:
01 - jöjj el ha hívnak a rózsák
02 - mellékvonalon
03 - a tűsarok kényelmetlen
04 - merre jár
05 - szép volt a nap
06 - szavakat írtam neked a porbaű
07 - hol az a bódé ami a sarkon állt
08 - gyere velem