5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#3680 A kép lemaradt:
Itt bele is nézhettek a klipjeibe: View More Clips
Torrentes link: Nashville Star -
#3679 Gondolom, félti a trónt! :)
Ki hallott már a Nashville Star műsorról? És ki szokta nézni? Biztos senki sem, mivel egy kicsit messze van. Torrenten viszont fellelhető!
Itt van a honlapja!
Nagyon színvonalas előadókat látok a műsorban, bár be kell valljam az egyik műsorvezető személye egy kicsit idegesített, de már megszoktam (szerencsére nem énekel).
Az egyik nagy nagy esélyes a versenyzők közül, Chris Young:
-
#3678 Én mintha úgy emlékeznék, hogy ez a mondat (vagy vmi hasonló) lassan minden rendelésemnél elhangzik! -
countryboy #3677 Én ilyet soha nem mondtam...vagy mégis? -
#3676 Törexem rá, de utolérhetetlen! Azért nekem sem a szenes Tátra szállítja a lóvét, de tény, hogy ami tetszik, azt előbb utóbb megveszem eredetiben, különben nem nagyon hallgatom meg. Olyan sok új CD meg nem jelenik meg, hogy ne tudnám ilyenkor pótolni az elmaradt régi előadókat. Az autóút meg mindig hosszú, tekintve, hogy folyton megyek...de azt hiszem igazad van, ennek soha nincs vége!
Mellesleg már Cboy is megjegyezte, hogy nem vagyok normális! -
#3675 Most már látom, hogy nagykanállal eszed! ;) Ha jó hosszú az autóút, amin gyilkolhatod a lemezeket, akkor egyszer csak a végére érsz.
...egyébként sohasincs vége, pláne ha ritkaságokra is utazol és utól akarod érni az egyik ismerősünket. -
#3674 Az a baj, hogy mindegyik régi CD, régi előadóktól. Steve Warinertől jött két CD-m, akkor a hiányos Tracy Byrd gyüjteményem egészítettem ki a Ten rounds albummal, új Garth Brooks, Lee Ann Womack, Vince Gill, Ty England, Collin Raye.... és még egy halom minden. Szóval van mit gyilkolnom a kocsiban. Este meg ezredjére végignézem a koncert DVD-im :) -
#3673 Mai ajánlatom egy különleges hangú Cowboy: Wade Bowen.
És persze meg is hallgathatjátok, hogy mit tud: HALLGAT -
#3672 Ez a válasz gondolom nekem jött. A kommentek tengerében majdnem elvesztettem a fonalat.
Tudtam, hogy neked tetszeni fog, mert a hangulat tényleg nagyon fogós lett. Ismerlek már!
Na mesélj, milyen CD- k jöttek még! Ajánlhatnál belőlük, ha meghallgattad... -
#3671 Ez jó volt! Amúgy megkaptam a CD-t...csak még nem volt időm meghallgatni. Illetve megint annyi zeném van, hogy utol kell érnem magam. -
#3670 Pár órával ezelőtt kaptam egy belevalós videót a CMT.com- ról.
Toby Keith az új albumáról az egyik legütősebb számot adja elő a rajongóinak. Fergeteges hangulat, igazi kocsma-feeling ami uralkodik a Cowboy és Cowgirl- ök között! Kedve támad az embernek egy jópofa sörhöz, amit a barátai között fogyaszthat el! Hajrá Toby!
AKKOR KOCCINTSUNK!!!
-
#3669 ...és Olaszországban sem megy, úgy néz ki, Európára kiterjedő a korlátozás.
Valami előrelépés a petíció ügyben? Remélem valaki segített Joe- nak! -
#3668 a hamarosan megjelenő 2cd-s Johnny Cash Personal File frontja:
az árára kiváncsi leszek... -
Denver Joe #3667 Nash! Én már rég levetkőztem a lelkiismeret-furdaláomat az ingyen letöltésel kapcsolatban. Talán azért korábban, mert egy csomó olyan zenészt is szeretek-ismerek, amiket még Amerikában is csak nehezen lehet beszerezni. Márészt meg nincs ennyi pénzem CD-re, amennyi itt kéne. Off: megsúgom, hogyha az ezévi letöltéseimet nézzük szerintem már millióknál járok. Sírhatnak a kiadók, hogy letöltenek az emberek (főleg Európában, Ázsiában, tehát nem Észak-Amerikában), de ha egyszer nem lehet megvenni azt a CD-t akkor mit csináljak? Nekik több pénzük lesz attól, hogy én vásárlási lehetőség híján nem töltöm le? Nem! Tudom, hogy vannak szerzői jogok, de akkor is. Ebből látszik, hogy ez az egész zeneipar mekkora egy üzlet. Csak a pénz számít, hogy a nagy kiadóknak minnél nagyobb legyen a profitjuk, a zenészek, a vevők, meg általában mindenki más meg megb*szhatja! Ha valaki még tud angolul itt (gondolom van olyan), akkor az segítsen, és fogalmazzon meg egy szöveget, amit el lehetne majd küldeni! -
#3666 én is hozzájárulok egy aláírással!!! -
#3665 A düh már bennem is a csúcson van a CMT -és már úgy látom máshol is jelentkező- video mizéria miatt!
Kíváncsiságból megkértem a barátomat aki az USA- ban él, hogy nézzen már rá a CMT körmére. Gondolom sejtitek, hogy mi a válasz! (Káromkodásomnak megfelelő smile- t nem találtam!!!)
Mérhetetlen utálat van most bennem, ezért megpróbálom még egy helyen: Olaszországban. Ha ott is megy, akkor még nagyobb mocsokság van mint gondoltam!
Lehet, hogy már a klipekhez is újjlenyomatos azonosítással fogunk hozzájutni? Azt hittem régebben, hogy ezt a pofát sohasem fogom beszurni, de most...:
Egyébként most már teljesen levetkőztem minden lelkiismeret-furdalásomat a DC- vel és a TORRENT- el kapcsolatban. Töltögetni fogok ezerrel! Úgy látszik Amerika már álmunkban sem fog eljönni? Nálam legalábbis nem, ha így folytatják. (Még lehet, hogy a logómat is kicserélem kanadai zászlósra!) A francba!!!
Denver Joe! Én is támogatom az elégedetlen mail küldési ötletedet. Nem tudok még angolul, de az aláírásom ott lesz! -
countryboy #3664 Már a http://music.aol.com -on sem mennek a videók. Úgy látszik az amerikaiak kizárják a világot abből hogy videókat nézzen a neten. Röhejes. -
#3663 Abból még nem származott semmi jó, ha én valakinek mérgemben e-mailt küldtem! -
Denver Joe #3662 Szerintem, Ti is írjatok nekik, minnél többen, annál jobb alapon. Talán így legalább válaszolnak. -
countryboy #3661 Ez az Joe, mindent bele !!!!
-
Denver Joe #3660 Ja, de azon csodálkozom, hogy nem írtak ki semmit, úgy csinálnak mintha semmi sem történne, pedig nem hiszem el, hogy egy ember nem szólt innen Európából, hogy nem megy. Menjenek a francba, mert azt NEM HISZEM EL, hogy nem írt senki. Szerintem én küldök egy mail-t nekik, hogy válaszoljanak már erre, először normális hangnemben, de aztán -
countryboy #3659 Joe, továbbra sem győzöl meg a youtube-al. Próbáltam pár videót ami még hiányzik a gyűjteményemben és rettenetes minőségben van fent. Inkább arra kellene rájönni, mint a szent szar történik, hogy nem lehet Európából csatlakozni a vh1 és cmt videó-szerveréhez. -
Denver Joe #3658 Ja nálam is ugyanez a helyzet. Ami még itt a fórumon nem lett megemlítve az a Yahoo-nak a zenei oldala, ahol szintén elég sok country videót meg lehet nézni. Mondjuk nem olyan sokat, mint a cmt-n vagy a vh1-n, de azért elfogadható. Valamint rájöttem, hogy nem olyan szar a youtube.com. Van amelyik videó nagyon szar, de van amelyik olyan minőségű mint a cmt-n. Mivel oda emberkék töltik fel a videóikat, így a minőség is változó. A másik előnye pedig, hogy nem csak a klippek vannak fennt, hanem egy csomó koncertvideó is stb, meg mondjuk egy csomó baromság is. Ha beütöd pl Alan Jackson kihozza a legtöbb klippjét (eltérő minőségben többször is), koncertvideókat, meg egy csomó hülyeséget, amiben benne van az Alan Jackson kulcsszó. De azért cmt híján megteszik ezek is (szerintem). -
countryboy #3657 Na nekem már a vh1.com-on sem mennek a videók, azt írja ki, hogy csak amerikai IP címről lehet videókat nézni, csak amerikai felhasználóknak...nem tudom nálatok mi a helyzet...de ez kész agyrém...elveszik minden lehetőségét már a neten is hogy videókat nézzünk jó minőségben???? K anyjukat! -
#3656 Hellotok!
Ismét itt a nagy lehetőség annak, aki még nem próbálta ki, hogy country zenére milyen jókat is lehet táncolni.
Óriási country buli lesz pénteken, 28.-án az Árbocos étteremben Budakalászon. Érkezés 19.00-tól, lineandance oktatás 20.00-tól. Mindenkit szeretettel vár a Footloose Linedance Club.
Keep It Country
Marshal -
#3655 Szia Novigrad! Biztos vagyok benne, hogy DC-n megtalálod a dalokat. -
Novigrad #3654 Countryboynak: Kösz! Sokat segítettél! -
Seagull Atis #3653 Hali! Már egy ideje nekem sem megy a cmt. Semmilyen klip és zene nem indul, de szerintem sem bennük van a hiba, sajna kaptam egy vírust és azóta a banner is más nálam, megnéztem a melóhelyemen és ott műkszik... -
Denver Joe #3652 Jó, lehet, hogy csak wmp-n nem mennek, de csak ezzel lehet nézni, nem? Vagy valahogy át lehet állítani, hogy realplayeren v. quicktimeon menjenek a klippek? A vh1 meg a cmt zenész adatbázisában tényleg ugyanazok az előadók vannak? Akkor most már értem, hogy miért volta cmt zenész adatbázisában 2pac, britney spears meg hasonló marhaságok. -
countryboy #3651 a cmt-n mennek a klippek, mert ha nem mennének, akkor már megcsinálták volna. a media player nem tud csatlakozni a kívánt fájlhoz, hogy miért azt nem tudom, mindesetre ott van a probléma gyökere. a vh1.com-on megtalálhatók country klippek is, mivel ugyanaz a két televizió tulajdonosa. Úgyhogy akinek jó minőségű klipp kell, akár nézni, akár felvenni, irány a vh1.com!!! -
#3650 A Carrie Underwood American Idol 2005 finale video még ma estig letölthető, holnap törlöm.
(A cmt.com- on még mindig nem mennek a klipek.) -
#3649 Érdekes a The Electric Cowboys! Mondhatnám egész jó, érdekes hangulatot árasztott. Én speciel szeretem a bajor zenét, így nem zavar a harmonika.
Ha Country lemezt van kedvem hallgatni biztos nem ezt fogom feltenni, de egy hideg téli estét kellemessé tud tenni ez az ötvözet, főleg, ha társaságban hallgatja az ember. -
countryboy #3648 Novigrad: manapság elég furcsa a kérés-kérdésed...ezer helyen tudsz letölteni. -
Novigrad #3647 Heló Mindenki! Keresem Faith Hill&Tim Mcgraw letölthető dalait, bármelyiket!
Köszi! -
#3646 Köszi Elgreco a meghívást! Éppen tegnap kaptam a Virág Péteréktől egyet! -
#3645 -
Denver Joe #3644 És milyen lemezekről? Úgy értem, hogy régebbiek is jöhetnek vagy csak a legújabbak (mondjuk a Some Hearts sem új)? És csak Contemporary előadók vagy más stílus is? Kevésbé ismert vagy sztárelőadóktól? Mindegy? Amúgy jó a kritika -
countryboy #3643 Egy kis infó az idén nyáron és ősszel várható country CD megjelenésekről, mi az ami várható:
BLACKHAWK
Voices (Rust)
DARRYL WORLEY
Here And Now (903 Music)
BRAD PAISLEY
Greatest Hits (Arista)
BRIAN McCOMAS
Back Up Again (Katapult)
BRICE LONG
Brice Long (Columbia)
BRITTONJACK
Worth The Wait (Lofton Creek)
BRYAN WHITE
Out Of The Storm (Just a Pup)
CATHERINE BRITT
Too Far Gone (RCA)
CHRIS CAGLE
Diary Of A Redneck (Capitol)
CLEDUS T. JUDD
Boogity, Boogity: Songs Of Ray Stevens (Koch)
ERIC CHURCH
Sinners Like Me (Capitol)
JAKE OWEN
Startin' With Me (RCA)
LAUREN LUCAS
The Carolina Kind (Warner)
MATT JENKINS
I'm Just A Man (Universal South)
SAMMY KERSHAW
Honky Tonk Boots (Category 5)
SARA EVANS
Greatest Hits (RCA)
SOUNDTRACK
Broken Bridges (Show Dog)
STEVE AZAR
Indianola (Midas)
STEVE HOLY
Different Tonight (Curb)
TIM McGRAW
Train #10 (Curb)
TY ENGLAND
Alive And Well And Livin' The Dream (Triple T) -
countryboy #3642 Country CD kritikákat, elemzéseket várok! Valami hasonlókat:
Az amerikai Megasztár, az American Idol 4. szériájának 2005-ös győztese, a 21 éves Carrie Underwood debütáló korongja bizonyítja, hogy miért is ő nyerte meg a tehetségkutató versenyt (roppant erőteljes hangja van és ráadásul gyönyörű is). Az egyértelműen pop-orientált country piacban nagy pénz van és végre a producerek (a zsűritagokkal egyetemben) ezt felismervén Carrie-ben a legelső fellépése után már nagy lehetőséget láttak és ő bizonyította is, hogy nagy tehetsége van az énekléshez. A döntőben magasan verte az ugyancsak esélyes déli-hippie stílusú Bo Bice-t, akinek debutáló korongja messze nem lett akkora siker, mint Carrie bemutatkozása, hiszen ez a lemez a Billboard áprilisi adatai alapján már 2 és fél millió példányszámban kelt el csak az USA-ban. A dalok szerencsére nem csak a 20 éven aluli korosztályt szólítják meg, példa erre az album első kislemeze, az Inside Your Heaven (az album legpoposabb és egyben legrosszabb dala) vagy a második sláger, a 2005 október 18-án piacra dobott már egyértelműen country-s Jesus Take The Wheel, amely hetekig volt a country rádiók listái élén. Az album harmadik nagy slágere, a 2006. április 3-én megjelent kislemez, a Don't Forget To Remember Me. A CD stílusát tekintve tetszeni fog a popzene kedvelőinek is, bár kifejezetten modern country albumról van szó, ami messze a legjobb post-AmIdol album Kelly Clarkson debütáló korongja óta éppen ezért Kelly Clarkson vagy éppen Faith Hill rajongóinak feltétlenül ajánlott! Csak remélni lehet, hogy nálunk is kap egy esélyt a hölgy, bár a magyar kiadók (Sony-BMG hahóóó) messzemenően kirekesztő gyakorlatát (miért nem jelennek meg kicsiny hazánkban a mai napig több millió példányszámban elfogyó country lemezek ???) ismerve erre nem látok sok lehetőséget, de marketing tanácsokat ezzel kapcsolatban szívesen adok. (poltom) -
countryboy #3641 Egyetértek, Marshal! Nagyon jó a countryban a harmónika. Én is kedvelem a tex-mex stílust és ez az Electric Cowboys album nagyon ott van !!!