Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert egy énekesnõ a sok közül és még nem tett le az asztalra annyit, mit a többi felsorolt énekesnõ. 10 év kevés ahhoz, hogy valaki Patsy Cline és társai közé kerüljön, persze kivételek vannak, dehát Terri Clark nem az.
Basszus, tudtam, hogy nem jól írom: Terri!!!
Szerintetek Terry Clark miért nem volt a nõi elõadók listáján?
Endiman
A Country Weekly Countryzene szavazásai.
Poén kedvéért töltsétek ki <#wink>

elgreco
én egy számot ajánlanék csak mára: Garth Brooks - Fishin in the dark!<#eljen>

Kevin Denney: Kevin Denney...az egyik legjobb CD-m!!! és a mai ajánlat egyben :)

Old Cowboy
Hi, Everyone!

A szokásos szuper hangulatú linedance party-ra lehet számítani 4.-én, szombaton az Árbocos étteremben. Mindenkinek ott a helye.
Addig is hallgassátok John Fogerty-t, Southern Streamline és Hot Rod Heart számai óriásiak.

Keep It Country
OC

Hát az tuti, hogy Catherine Britt-et nem audio CD-n hallgatod a Winampon :)))
kirus
<#wave><#rinya><#puszis>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Nashville
Na, nem azért fogok hallgatni péntekig, mert , :) hanem BP- en leszek suliban, ráadásul, most le is kötöm a régi netemet, az újat meg remélem beüzemelem péntekig, úgyhogy astalavista Baby!

Contemporary Country Music

kirus
Mindegy, akkor átfogalmazom. Annyi CD-m van jelenleg, hogy örülök ha a végére érek! Így mán jobb?
Nash...ne kötekedj! Elverlek!

Nashville
Mibõl gondolod, hogy én MP3- ról beszélek? A Winampban audio CD- t is hallgathatok nemde, denem...

kirus
Jajajaja! Kirus tudja, hogy Beus nagyon jófej csajszi<#nyes>!

Nash, egyszerûen annyi CD-t kell meghallgatnom, hogy arra már nincs is idõm, hogy MP3-at hallgassak!! Hála a jó égnek!

Sziasztok!
Szia Nash!

Bocs, hogy csak most...:)
Szóval az a helyzet, hogy gyûjtöm az ajánlásaitokat, és eccer eskü, hogy meghallgatom, de 1. mh-en nincs hangkártya... (nem arról van szó, szép látvány a cowboy lóháton...:))), 2. az otthoni gépem halál-katasztrófa, úgyhogy most egyelõre szedem szépen sorjában az infot...:))))

Hát, tény és való, hogy aki linedance-re jár, ott beszélget és inkább ott teremt kapcsolatokat...

Hiányoltad, hogy Beus be sem mutatkozik a fórumon! Na, majd szólok neki, hogy tegye már meg, egyébként Kirus is és én is tanúsíthatjuk, hogy nagyon jófej a csajszi!:)))

NA, pussz!
T.
Nashville
Idézet: "Valahol bele lehet hallgatni a Catherine Britt albumba?"

Igen Kirus, nálam! <#hawaii>
Ha mostanában jársz itt, akkor láthatod is, hogy éppen azt hallgatom! :)
Varázslatos!

Nashville
Megtehetnéd azt a szívességet, hogy még egyszer nem reklámozod azt a sz@rt. Észrevehetnéd már, hogy nem rezegsz együtt a fórummal!

Itt senki sem töltöget, Észventúra! <#violent>
Sziasztok van egy dc-hub ahol countrysok vannak
mail.bluegrass.myip.hu

Nashville
Dierks Bentley- n komolyan elgondolkodtam, de most visszakozok egyelõre... bár kétségtelen, hogy a három napi belépõ ára nevetségesen kevés! Messze van még Július, de nem árt tervezgetni, gyorsabban telik az idõ.
Amit sajnálok, hogy nem lehettem ott Suzy Bogguss németországi fellépésén. Ha tudtam volna angolul, akkor tuti beneveztem volna rá. Elég hülyén jönne ki, ha lehetõsége lenne az embernek egy kis "interjúra" és nem tudna megmukkanni, nyelvi nehézségek miatt. Ez a felismerés hatalmas erõt ad a továbbiakra! Új hobby: nyelvtanulás

elgreco
na még egy:

elgreco
ezt a képet kénytelen vagyok beszúrni nektek még akkor is ha megköveztek érte:)(szerintem nem fogtok)

Mikor nem vagy besózva, te Kirus? Amióta engem ismersz, állandóan! <#nyes>
kirus
Nem baj bébi, majd 70 évesen, mikor ülünk az MSN elõtt, és minden második betût sikerül csak eltalálnom, mert úgy fog remegni a kezem, lesz mire emlékeznünk. Már most be vagyok sózva!!!

Juhhé, átautózzuk Ajrópát és közben üvölt a Boondocks! ott pedig széjjelbulizzuk az agyunkat! Végre valahára életemben elõször igazi country koncerteket fogok látni!!!! <#pias>
kirus
Kirus megy veled!!!! Rendeld a jegyeket tettestárs!

Ezt a Royal Wade-et meg kell szereznem asszem!

Személy szerint teszek Gárdonyra, ott még csak csalódtam. Irány Franciaország július utolsó hétvégéjén! Mark Chesnutt, Jon Randall, Zona Jones, The Greencards, John Arthur Martinez, Pete Anderson, Cory Morrow, Forty5 South...igazi honky tonk felhozatal!!!!

Royal Wade-tõl van 2 cd-m, tényleg igazi cowboyzene, fõleg amit manapság csinál. Az elsõ két lemeze kortárs country volt.

Old Cowboy
Hellotok!

Ne feledkezzetek el arról, hogy július utolsó hétvégéje immár tizen-akárhány éve a Gárdonyi Countryzenei Fesztivál idõpontja.
De hogy ajánljak is valamit: Royal Wade Kimes szuper cowboy nóták. A fickó Jasse James, a hirhedt 19. századi outlaw leszármazottja. In My Land c. száma nagyon bejön, föleg a szövegre is figyelmet fordítva.

Keep It Country
OC

50 euró három napra a beugró....nagggyon olcsó!!!!
KI JÖN???? Kirus és én igen!!!!

Festival Country Rendez-Vous
Nashville
A nickemhez tartozó aláírásomban egy nagyszerû kis programmal látható, hogy mit hallgatok éppen.
Már csak arra kell vigyáznom, nehogy feltegyem Shannon Brown lemezét!

Nashville
Én már le is teszteltem a Bear Huggin számával! Egész jó! A többit majd februárban, mert akkor leszek korlátlan adatforgalmas...VÉGRE!

elgreco
Ma reggel találtam rá egy Colte Bradley nevû elõadóra akit szeretnék nektek is ajánlani.

Még nem hallgattam teljesen végig a "Ain't it amazing" címû albumát de jónak tûnik.
Itt találtok róla egy két infót.

Nashville
Nem igazán tud névtelenségbe burkolózni valaki M.o. -on manapság, ha Country lemezeket árul! Úgyhogy, szerintem is egyértelmû a redneckman kiléte!<#mf1>

elgreco
Egyébként én is kaptam egy fülest, hogy ez a redneckman aki a tesz-vesz-en árul ez nem más mint maga countryboy<#wave>, de javíts ki nyugodtan ha tévedek.<#smile>

elgreco
Tényleg figyelmetlen voltál, én már tavaly mondtam nektek, hogy jön Angliába a Bentley fiú. De sebaj olvassátok el az a cikket róla itt., azt mondta, hogy még vissza fog jönni máskor is.

Nashville
Akkor jó, mert én sem találtam a honlapján ilyen bejegyzést: ITT. Azért Milwaukee sem lenne rossz! <#nyes>

TheDreamingTree
Na hát ez ma egy ilyen figyelmetlen nap volt részemrõl... :(
Sajnos azok a koncertek már lezajlottak, csak a CMT-n lesz róla valami mûsor...
Úgy megörültem a cimnek, hogy el se olvastam rendesen... sorry.

hehe, Kirus mindenhol felbukkan, ahol country-t talál...és ráharap azon nyomban!

imádlak te redneckgirl! <#puszi>

amúgy egyre több country CD fog feltûnni fel a teszveszen, kaptam egy fülest...
Nashville
Clay Davidson - Teszvesz A legnagyobb licittevõ nagyon ismerõs! <#hawaii>

mellesleg ezt a lemezt már ajánlottam november 11-én, igaz csak Kirusnak :)))
ezt a Clay Davidson lemezt most árulja valaki egészen olcsón a teszvesz-en!

nagyon jó album!
Nashville
A mai napot sem ússzátok meg ajánlás nélkül! <#pias>:

Clay Davidson. Csak egyetlen lemeze jelent meg 2000- ben: Unconditional néven. Az egész album kitûnõ! Nem tudni miért tûnnek el így tehetségek! Ha producer lennék, tuti felkarolnám! Keith Harling- al együtt, akit ma sokat hallgattam és megunhatatlan! Õ csak két lemezig jutott.

Tehát, Clay Davidson:

Nashville
Kirus: Annyira tudsz örülni, hogy olyan érzésem lett, mintha nekem érkezett volna! :) Graca a CD- hez!

Endiman: Na, látod már is van egy közös vonal! A Hillbilly királynõ nagyon menõ csaj!

The Dreaming Tree: Dierks Európában? Mikor? Most nincs idõm utána nézni. Az a "bár"- t a hozzászólás végén mennyire kell komolyan venni? Elmennél? A repülõút retur: 26eFt körül van, gondolom a koncertjegy 10eFt. Ha valaki tud pontosabbat az szóljon! Én is elgondolkodtam a dolgon...

TheDreamingTree
na, ez is tipikus...már majdnem örülni kezdtem, hogy esetleg eljutok egy Dierks Bentley koncertre (merthogy Európába jön), de kiderült, hogy csak Angliába jön
:( Az meg azért messze van. Bár...

Kirus, mint mindig a szívembõl szóltál: azt a két dalt választottad ki a Josh lemezrõl, amely nekem is a legjobban tetszik. Ez aztán a közös hangvétel! :)
Azért én még hozzávenném a 'bébi visszament a mutterjához' címû mókás dalt is !!!
<#love11>
Endiman
Carlene Carter egészen fantasztikus, egy az egyben June Carter-re azaz a mamájára hasonlít.A mozgása, a hangja fantasztikus.Õ olyan rockabilly-s country-t játszik ami nagyon tetszik.

kirus
Anyáááááááááááááááám, végre megjött az új Josh Turner CD. Imádom!! A pasit is, a hangját is, a zenéjét is<#szeret>. Most értem haza egy pocsék buliból, de a hazefelé vezetõ út mindent megért. Ordított a Would you go with me. Nekem ez róla a No1, aztán a Lord have mercy on a country boy. De igazából mindegyik dal nagyon jó!!!

Nashville
Ez a beszéd! Elgreco, Krisztina, úgy látom megértettetek! Ez jó!
Krisztina neked is egy jó tanács, hogy jegyezd fel az elõadókat, mert egyszer neked is lesz neted és akkor már a dolgod "csak" annyi, hogy a fórum alján található "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" helyre beírod a nevet és már rögtön dobja is fel a találatokat...na meg persze a megszerzés sem kis munka ám', de megéri!
Erre a keresésre egy hete figyeltem fel, ami megkönnyíti a dolgunkat, hogy kétszer ne szerepeljen egy ajánlás, kivéve, ha annyira jó, hogy tényleg kihagyhatatlan a megismétlés.

Akkor most is következzen egy hölgy, akirõl eddig még nem esett szó. A CMT- sek tuti, hogy ismerik! :) Carlene Carter
Hatalmas erõ bírtokában van a nõ, tiszta energia! 1996- tól leállt, ami az új albumokat illeti, de 2004- tõl felmelegítve, válogatásai jelentek meg. 2005- ös albumai: "Blue Nun" és "Two Sides to Every Woman/Musical Shapes" címet viselik.
Aki majd megszereti Carlene- t, annak nem kis dolga lesz: Discography

Video: I Fell In Love

Endiman
bocsi: Rogers

Endiman
Kenny Rodgers háza táján történik valami azért:

American Classic Songbook 2006 jan 31.
21 Number Ones CD remastered