5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • TheDreamingTree
    Hallgatom én is ezt a Railbladers-t, és kövezettek meg, de tisztára, mintha Dire Straits-t hallgatnék. (Vagy forditva? Melyik volt előbb? ) Persze azért kicsit több a country-elem, de még a srác hangja is emlékeztet a Knopfler-ére . Amúgy nem rossz!
    Na jóccakát.
  • Denver Joe
    Örülök, hogy tetszik Nektek a Railbenders, nekem az egyik kedvenc ilyen jellegű csapatom. Ismerek még elég sok ilyen előadót, csak egy (és sajnos elég nagy) baj van velük: az, hogy a lemezeik beszerezhetetlenek és nem csak CD-n (CB nem tudja őket Amerikából megszerezni), hanem a neten is. Mondjuk dc-n, ha valakinek óriási szerencséje van ráakadhat, meg talán egy két amatőr koncertfelvétel, de más nem. Endiman, gondoltam, hogy Neked be fog jönni ez a fajta stílus. Nekem személy szerint azért, mert mint tudjátok elősorban a régi nagyokért rajongok, és ezek az előadók is a country legendáiból merítkeznek, a zenéjükben valami olyan van, ami sok mai Nashville-i előadó zenéjébe nincs meg. Nem azt mondom, hogy mai modernebb vonal rosszabb, csak azt, hogy más. Ajánlanék még egy hasonló együttest: JB Beverley & The Wayward Drifters. A Dark Bar and a Jukebox nagyon jó!
    http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=6447014
  • kirus
    Meghallgattam. szuper kis zene!
  • Endiman
    na végre ilyen zenét szeretek én!!!!!!!
  • Denver Joe
    Sziasztok!
    Mivel tudom, hogy a többség a fórumon a Contemporary-t szereti és ismeri leginkább, ezért most egy olyan együttest ajánlanék meghallgatásra, ami azok közül való, melyek nekem nagyon bejönnek. Ezt hívják alternatív countrynak vagy (real) outlaw countrynak, pedig zeneileg sokminden beletartozik ebbe. Ami összekapcsolja ezeket az együtteseket az az, hogy a gyökerekhez térnek vissza, nem az aktuális Nasville-i vonalat játszák, hanem azt a country-t, melynek forrásai olyan előadók, mint Cash, George Jones, Hank Williams, David Allan Coe, Waylon, Merle Haggard szóval a régi nagyok. A banda neve Railbenders, Denverből valók és itt tudtok belehallgatni a rádiójukba (14 szám teljes hosszban). Én az 1., 4.,5.,12. számokat ajánlom elsősorban.
    http://www.railbenders.com/railbenders/pages/radio.html

Nash sok sikert a vizsgához, együttérzek veled, mert a szóbelim nekem is tizenvalahányadikán lesz. Azért bízom benne, hogy látunk még a fórumon 19. előtt.
  • kirus
    Azért remélem nem tanulod kockára a fejed! Néha azért nem árt a kikapcsolódás... tuti látunk itt még június előtt!
    Megnéztem a The Wreckers-t..... hm... azért én nem kaptam sokkot tőlük.
  • Nashville
    Be kell vallanom valamit! ...hogy miért is volt ez a mai ajánlás-orgia:
    Búcsúzkodik Nash a fórum egyik programfelelőse. :) Na nem örökre, csak június 19- ig. Akkor lesz az államvizsgám, addig nyomnom kell a könyveket. Nehezen fogom kibírni, de addig semmi erőfeszítés a fórumba, csak egy-két komment.
    Egyszóval legyetek rosszak, ne kíméljétek a topic- ot, tartsuk meg ezt az előkelő helyet. (Persze nem ez a fontos, hanem a minőség.)
  • Nashville
    Barátaim! Ezt a video- t nézzétek meg! The Wreckers - Leave in Pieces. Ez menni fog, bátran kattintsatok!
    Album megjelenés: Május 23. Nagyon ígéretes!!!

• kirus
    Rockie Lynne bejött, szerintem megrendelem. Személyes tanácsadóm is ezt javasolná szerintem!
  • Nashville
  • Nashville
    ...na, akkor folytatom a 3694- es kommentemet:
    Az uriember nevét elolvashattátok a plakáton. Craig Hand. Honlapja. Ha rákattintotok, akkor automatikusan elindul a debütáló száma (video), ami engem nagyon meggyőzött, akár csak Megan Mullins áprilisban.
    A srácot hallgatva Blaine Larsen jutott eszembe, akinek júni. 13- án várható az új albuma, tudjátok az a mélytorkú "fenegyerek".

Ha már az albumoknál tartunk, akkor egy vélemény Phil Vassar - Greatest Hits (05.02) lemezről: Nem jó! Kíváncsi voltam rá, de nem tetszik. Van rajta egy-két jó szám (a zene nagyon jó), de más előadók szájából 100- szor jobban tetszik (pl. Jo Dee Messina, vagy Tim McGraw...)
    Ha már május 2.- a, akkor Rockie Lynne. Kirus, őt ajánlottam február 12. -én és most eljött!!! Kérdezd meg a személyes tanácsadódat is ez ügyben!
  • kirus
    Persze most még azt hozzá kell tennem, hogy Countryboy brummogása elnyomta a basszust , meg a hangomat is. Talán így élted túl!
  • kirus
    Hát az a Kiss me a seatban......mosolyognom kell! Hogyhogy nem kaptál halláskárosodást a duonktól? Borzalmas lehetett. Pocsék hangom van. Szóval kapd össze magad, és nézd meg az új kocsim!!
    Glen Campbell......magamtól meg sem hallgattam volna. De már örülök hogy más gondolt rá, hogy meg kéne hallgatnom.
  • Nashville
    Még csak most leszel 18? Ezzel megleptél, ugyanis a józan, összeszedett írásaid alapján többnek gondoltalak.
    Legalábbis a többi fiatalhoz képest mindenképp, mivel más topicokban is jelen vagyok és ott lerí róluk az élettapasztalat hiánya. Hiába, a Country Music megnevel, jó irányba fordítja az ember fiát.
  • Nashville
    Ha nincs fotód, akkor muszáj leszek megnézni! :) A másikban is remekül szólt Shelly Fairchild, ebben meg sem merném hallgatni, így is alig tudom abbahagyni a Ready To Fall és a Tiny Town- t, a Kiss Me- ről nem is beszélve!
    Glen Campbell- re meg majd rákeresek, ha már annyira olvad nálad. :)

Úgy látom most otthon vagy, így hát eljött a tesztelések ideje!
    Cowboyok ti is írhattok véleményeket, Countryboy te is mozgósítsd már magad, olyan ritkán válaszolsz az ajánlásaimra. Jól elbeszélünk egymás mellett, de így nem az igazi. Egyszer te írtad, hogy : "Nash azonnal gyere vissza és ajánljad a bandának Trent Tomlinson első CD-jét!!! Ez parancs!!!! "
  • Endiman
    ajánlanék egy számomra különleges cd-t:
    The Tennessee Three - The Sound Must Go On
    Johnny Cash egykori együttese hallható a cd-n amolyan "tribute"

Hagyományőrző feldolgozásban hallhatjuk a Cash nótákat, és az általuk írt Johnny bá-t magyasztaló dalokat is.
    Igazi Memphis-i "boom chicka boom" érdemes belehallgatni
  • Denver Joe
    18 leszek, most 11.-be járok, jövőre érettségizek, csak a földrajzot előrehoztam. Amúgy ha valakinek ilyen rövidebb cikkek fordítása kell szóljon és ha tudom megcsinálom.
  • kirus
    2001-es, és öreges, de naon jó!
    Engem hidegen hagy kit ütött el... nem a rokonom :)
  • Endiman
    mikori koncert? Őt is kedvelem, a régi nagyokhoz tartozik.
    Nemrég letartóztatták cserbenhagyásos gázolás miatt, emiatt csalódtam sajnos benne....asszem be volt nyomva, de akkor is.Nem tudja valaki mi lett az ítélet?
  • Nashville
    Joe, ez szép fordítás volt! Régen nem volt ilyen fordító iroda!

Jó tanulást a vizsgához! Hány éves is vagy, hogy most érettségizel?

Írtad a pénz központúságot, ebben teljesen igazad van! Amerikában csak akkor vagy valaki, ha minnél több bőr húzható le rólad. Ez az igazság, de van szép oldala is az "éremnek".
    Egyébként még mindig nem értem, hogy mi a jó nekik a klip megvonásában. Milyen profit kérdés bújhat meg ebben az ügyben?
  • kirus
    Nash, nincs fotóm a verdáról. Ez nem olyan izgi mint a másik volt, viszont alig látszódom ki belőle. Van, aki tudja tanúsítani . A zene viszont még jobb mint a másikban volt!
    Ja, és tudom, hogy éljen a contemporary country, de kaptam egy Glen Campbell "koncert" DVD-t. Lassan megolvad a lemez a lejátszóban, annyit nyüstöltem. Nagyon bejött.
    A CMT meg bek@phatja!!!!
  • Denver Joe
    Oda én is írtam már, de - ahogy Téged is - le se szarnak. Nagy szemétség ez az egész, persze nekik joguk van korlátozásokat hozni, de nem hiszem, hogy így több emberrel megszerettetik a Country zenét. Mindössze arról van szó, hogy ez csak egy üzlet nekik, ahol csak a profitot nézik semmi mást. Persze az ilyen cégek mindig profitorientáltak, de azért az ember naivan azt hiheti, hogy(néha) más szempontokat is figyelembe vesznek, de úgy látszik nem. Na mindegy, amit továbbra is ajánlani tudok az music.yahoo.com, ahol egész jó minőségben viszonylag sok Country klippet meg lehet nézni.
  • Endiman
    köszi szépen!
  • countryboy
    Ime egy jó kis fórum, ahol a világ minden részéről vannak fórumozók, akik dühöngenek a CMT és tulajdonosai döntése ellen - az ok is megtalálható egy mondatban a cmt honlapján.

CMT

És az ok ebben a mondatban van, ami a CMT honlapján található a TERMS OF USE AGREEMENT link alatt:

This Site is offered and made available only to users 13 years of age or older who reside in the United States of America. If you are not yet 13 years old, or do not reside in the United States, please discontinue using the Site immediately, or if, for any reason, you do not agree with all of the terms and conditions contained in this Agreement, please discontinue using the Site immediately, because by using or attempting to use the Site, you are agreeing to be legally bound by this Agreement.

Csak röviden: 13 éven felüliek és kizárólag az USA-ban használhatják az oldalt, ha ennek nem felelsz meg, azonnal húzz el.

Ennyit amerikáról.
  • countryboy
    Felesleges petíciókat irogatni...én már irtam a cmt-nek a [email protected] címre 3 nappal ezelőtt, válaszra sem méltattak. Veszett fejsze nyele. Videóknak annyi - egy ideig bizonyosan.
  • Denver Joe
    Számos felvétel, melyeket Cash Rick Rubin producerrel vett fel, hallható lesz az új CD-n, a American V: A Hundred Highways-en. Ezeken kívül még Gordon Lightfoot If You Could Read My Mind-ja Cash előadásában, és Hank Williams, Rod McKuen és Bruce Springsteen dalok. Az album tartalmaz két ritkaságot is: Like The 309 (az utolsó dal, amit Cash írt) és az I Came To Believe. Az American V. felvételét Cash és Rubin 2002-ben kezdte el, közvetlenül a Hurt című dalt tartalmazó American IV: The Man Comes Arround befejezése után. A számok Rubin Los Angeles-i stúdiójában és Cash Nashville-hez közeli otthonában lettek felvéve. Cash éneke később számos kedvenc zenésze segítségével lett kiegészítve, többek között Mike Campbell gitáros és a Tom Petty & The Heartbreakers billentyűse, Benmont Tench játékával. „Ezek a dalok Johnny utolsó munkái” – mondja Rubin. „Ezek a legőszintébb tükrei a zenének, ami a központi szerepet töltötte be az Ő életében. Johnny azt akarja, hogy halljunk ezt a zenét. Az albumot az American Reordings a Lost Higway kiadón keresztül jelenteti meg és július 4-én kerül a boltokba.

Bocs az esetleges hibákért és a nem túl szabatos megfogalmazásért, de kb. 10 perc alatt hoztam össze, mivel sajna mostanában nincs túl sok időm, mert előrehozott emelt földrajz érettségire készülök, aminek az írásbelije 16-án lesz. Június közepétől remélem már több időm lesz írogatni ide a fórumba. Ha kicsit lesz időm akkor a "petíciót" is megcsinálom. Addig is hallgassatok sok Country zenét!
  • Nashville
    Most csak ennyire van időm, folyt köv:
  • Nashville
    Tőle is van koncert DVD- d? Nagyon frankó lehet, Ő is tud hangulatot teremteni!
    Az összes CD beszerzéséhez pedig csak gratulálni tudok! Nagyon jó döntés!
    Nem linkelnéd be a kocsid fotóját? Az új verdát még nem is láttam! Dobd fel egy kicsit a fórum lelkivilágát!
  • Nashville
    Itt nem igazán fordítanak Endiman, nem meri senki bevállalni.
    Egyszer írtam, hogy kb. a 2000- ik hozzászólás körül már tudni fogok angolul, de ez még nem jött össze. Nagyon gyorsan túlléptük azt a lélektani határt. Ha egyszer végre megtanulom, akkor lefordítom neked.
  • Endiman
    Most akadtam rá erre a CMT cikkre
    miszerint Cash-nek az American V cd-je nagyon különleges lesz,sok neves előadó közreműködésével.(Ha valaki szó szerint elmondaná a ciket azt megköszönném)
    Nekem megható,hogy Cash-t milyen sok zenész szerette/példaképének tekintette (pl. Bono)

Ja, és le a kalappal Rick Rubin előtt! Tisztelem őt amiért fontosnak tartotta/tartja Cash zenei munkásságának életben maradását.
  • countryboy
    Hallottátok...helyesen :)
  • countryboy
    Hallották az új Darryl Worley dalt (Nothin' But A Love Thang) ??? Iszonyúan jó, eddig talán a legjobb száma...a videója is frankó... már nagyon várom a nyáron megjelenő új lemezét!
  • kirus
    Na, rástartolok Jeffre. Travis Tritt-re alszom el már egy hete. Hálószoba, DVD lejátszó, koncert DVD, telefon a fülemen, telózás közben meg énekelgetek. Beus jól tűri a hangom . Most rendeltem meg Travis összes CD-jét. Már nem bírtam ki, hogy pont ő ne szóljon a kocsimban.
  • Nashville
    Itt ajánlottam Jeff- et. Azóta egyébként a Bates cowboy vezet nálam, kicsit jobban tetszik, mint Toby új lemeze: Pörgősebb.
    Úgy látszik Toby is nyugalmasabb vizekre evez, pedig láthattad, hogy a Get drunk and be somebody szám és a live video is nagyon ütős. Tud Ő, ha akar csak közeledik az 50- hez lehet, hogy a nyugalom ideje következik, ahogy Denver Joe is írta valakivel kapcsolatban. Azért Travis Tritt leendő új lemezére is nagyon kíváncsi vagyok, eddig minden lemeze csúcs volt.

Ha már tesztelni fogsz, akkor a Nashville Star- okat is nézd meg. Nicole Jamrose cowgirl is nagyon jó, még a Sin Wagon- t is fantasztikusan adta elő, pedig azt nagy merészség volt! Link A Wiew More Clips- re kattints, utána megtalálod a listában.
  • kirus
    Jó-jó! Gondoltam Toby nem csinálhat számomra nem annyira szimpatikus lemezt. Há' ez van!
    Sajna nem nagyon van időm tesztelgetni a zenéket, mármint neten . Folyamatos időhiányban szenvedek. Koránt sem csücsülök annyit a gép előtt, mint régen, hogy zenék után kutassak.
    Wade Bowen bejött, meghallgattam. Jeff Bates??? Tyűűűűűűűűű, most megfogtál, nemtom mikor említetted. De eskü, letesztelem!
  • Nashville
    Kirus! :) Hát mire tanítottalak nem is olyan régen? Üdvözlendő, hogy megrendeled a CD- ket, de előtte nyugodtan letesztelhetnéd a torrenten.
    Az oktató videótól jobban már csak személyesen tudom elmagyarázni.
    Az ajánlat továbbra is fent áll, biztos tudok segíteni egy pár jó tanácsal, mivel azóta a profizmus szintjére emeltem a dolgot. Keress meg ez ügyben, ha szükséged van segítségre.
    Sajnálom, hogy befürödtél Toby- val. Már meg sem merem kérdezni, hogy a Jeff Bates lemezt megrendelted e. Szerintem Jeff lemeze jobban neked való lenne. Leteszteled?
  • kirus
    Hát, sokadik nekifutásra sem tudtam meghallgatni a Toby Keith albumot. Valahogy az első nóta tetszik - Get drunk and be somebody -, a többit nyomom tovább. Kövezzetek meg, de nekem nem nagyon jött be .

Shania CD-m még nincs, de nem is szeretnék. Meghallgatom, de nem szeretem. Bocsi.
  • countryboy
    Most néztem a Slither című vadiúj mutáns-zombi-szörny-horrort. Egész jó, rég nem láttam ilyen izgi slasher filmet. A lényeg, van benne egy nagy tuti linedance jelenet is (még a film elején és nem a zombik táncolnak :)

Ha kiváncsiak vagytok a trailer-re itt lehet belekukkolni - csak erős idegzetűeknek :)

SLITHER

• countryboy
    Szia!

Ez nem piac, menj a teszvesz.hu-ra és add el ott, tuti rákattan valaki.

Mellesleg 3000-ért nem fogod eladni.
  • TimEja
    Sziasztok!

Bocsika, hogy csak így közbevágok, de ennél jobb helyet már nem tudok. Van egy eladó Shania Twain: Come On Over CD-m. Teljessen új, egyetlen hibája csak, hogy a szállítás következtében a tok alul egy kicsit megrepedt. Csak azért adom el, mert nekem már van egy. Ára: 2500-3000 forint között. Érdeklődni itt tudtok: [email protected]
    Könyörgöm valaki vegye már meg! Már mindenkinek megvan ebben az országban, vagy mi?
    Csak ennyit akartam. Folytassátok tovább! Mégegyszer bocska a közbeszólásért!