Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta le lett cserélve a kép valami fekete fickóra, tehát ennyit legalább elértünk a leveleinkel😊
Én a hozzászólásokba írtam. E-mail címet nem láttam sehol se. Micsoda egy szemét megnyilvánulás. Minden mûfajt beírt. Countryt meg lehúzta....grrrrrrr<#action>#action><#duhos2>#duhos2><#mf3>#mf3>
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Ma egy kicsit felháborodtam mikor erre a
weboldalra tévedtem és el kezdtem böngészni a grammy díj gyõztesei között, ugyanis a weboldal szerkesztõje a country díjazottakat nem hajlandó lekörmölni címszóval letudta a dolgot és annak ellenére az oldalán található képen éppen az Alison Krauss van kezében egy díjjal. Írtam is egy kéretlen levelet a weboldal szerkesztõjének amire titeket is bíztatnálak. Tarthatatlan, hogy kis hazánkban ennyire lefikázzák a country mûfajt😞((
weboldalra tévedtem és el kezdtem böngészni a grammy díj gyõztesei között, ugyanis a weboldal szerkesztõje a country díjazottakat nem hajlandó lekörmölni címszóval letudta a dolgot és annak ellenére az oldalán található képen éppen az Alison Krauss van kezében egy díjjal. Írtam is egy kéretlen levelet a weboldal szerkesztõjének amire titeket is bíztatnálak. Tarthatatlan, hogy kis hazánkban ennyire lefikázzák a country mûfajt😞((
Naugye!😊 És még erõsít rajta az is, hogy nem vmi nyálzenét énekel, hanem country-t!😊
NA, csak rájövök én itt without any help!!😊))
OK, nem sikerült... na,még1x!😊
[/img]
[/img]
http://www.sg.hu/forumkepek.php?status=regi#
Talán sikerült beilleszteni! Nagggyon szééép!!!
Talán sikerült beilleszteni! Nagggyon szééép!!!
Nem csoda... jó a bácsi!!!😊))
Kicsit nem annyira bizalomgerjesztõ a képe, de jóóóóó!!😊)))) Fõleg a kisugárzás.... mármint mindezt csak a bemutató alapján mondom!😊)))))
Kicsit nem annyira bizalomgerjesztõ a képe, de jóóóóó!!😊)))) Fõleg a kisugárzás.... mármint mindezt csak a bemutató alapján mondom!😊)))))
Sziasztok
Én még azt is hallottam, hogy Johnny Chas kívánsága volt anno, hogy ez a színész jelenítse meg a filmvásznon.
Én még azt is hallottam, hogy Johnny Chas kívánsága volt anno, hogy ez a színész jelenítse meg a filmvásznon.
oksa!😊))
... meg hogy JOBBAN LÁSSUNK!!!😊))))
... meg hogy JOBBAN LÁSSUNK!!!😊))))
Nekem is tetszett... és 18-án nézzük a filmet a csajokkal (Beus,Kirus), úgyhogy már nagyon kíváncsi vagyok!😊
Azt már korábban kifejtettük, hogy Johnny Cash mekkora egy isten, erre itt nem is vesztegetünk több szót, inkább az volt a kérdés, hogy Joaquin Phoenix mennyire tud hozni egy ilyen figurát,...
...Ebbõl a film a gyapotföld-város, siker-drogok, házasság versus szerelem rendszerben mozog, bõségesen adagolt zenei betétekkel, szinte minden jelenetben szól a rádió vagy énekel valaki...
...mind a két színész maga énekel a filmben, ami szintén bravúros teljesítmény...
Cash annak idején Elvis Presley-vel, Jerry Lee Lewiszal és Roy Orbisonnal is föllépett, a filmben természetesen õket is megmutatják, különösen ELVIS vicces, ahogy az arcéle lassan elõtûnik a homályból. Az utólag leginkább countryelõadóként számon tartott Cash-rõl ma már nehéz elképzelni, hogy szó szerint együtt, egy helyrõl indult a rock and roll sztárjaival, A nyughatatlan viszont ezt a dolgot is rendbe teszi valamennyire. De nem is raboljuk tovább a drága idejüket, ha mostanában csak egy filmre hajlandók befizetni, ez legyen az.
...Ebbõl a film a gyapotföld-város, siker-drogok, házasság versus szerelem rendszerben mozog, bõségesen adagolt zenei betétekkel, szinte minden jelenetben szól a rádió vagy énekel valaki...
...mind a két színész maga énekel a filmben, ami szintén bravúros teljesítmény...
Cash annak idején Elvis Presley-vel, Jerry Lee Lewiszal és Roy Orbisonnal is föllépett, a filmben természetesen õket is megmutatják, különösen ELVIS vicces, ahogy az arcéle lassan elõtûnik a homályból. Az utólag leginkább countryelõadóként számon tartott Cash-rõl ma már nehéz elképzelni, hogy szó szerint együtt, egy helyrõl indult a rock and roll sztárjaival, A nyughatatlan viszont ezt a dolgot is rendbe teszi valamennyire. De nem is raboljuk tovább a drága idejüket, ha mostanában csak egy filmre hajlandók befizetni, ez legyen az.
Cinematrix honlap:
Johnny Cash a mennybe megy
A nyughatatlan
Johnny Cash a mennybe megy
A nyughatatlan
A Grammy Country nyertesei:
Category 36 - Best Female Country Vocal Performance
The Connection
Emmylou Harris
Track from: The Very Best Of Emmylou Harris: Heartaches & Highways
Category 37 - Best Male Country Vocal Performance
You'll Think Of Me
Keith Urban
Category 38 - Best Country Performance By A Duo Or Group With Vocal
Restless
Alison Krauss And Union Station
Track from: Lonely Runs Both Ways
Category 39 - Best Country Collaboration With Vocals
Like We Never Loved At All
Faith Hill & Tim McGraw
Track from: Fireflies
Category 40 - Best Country Instrumental Performance
Unionhouse Branch
Category 41 - Best Country Song
Bless The Broken Road
Bobby Boyd, Jeff Hanna & Marcus Hummon, songwriters (Rascal Flatts)
Track from: Feels Like Today
Category 42 - Best Country Album
Lonely Runs Both Ways
Category 43 - Best Bluegrass Album
The Company We Keep
The Del McCoury Band
Category 36 - Best Female Country Vocal Performance
The Connection
Emmylou Harris
Track from: The Very Best Of Emmylou Harris: Heartaches & Highways
Category 37 - Best Male Country Vocal Performance
You'll Think Of Me
Keith Urban
Category 38 - Best Country Performance By A Duo Or Group With Vocal
Restless
Category 39 - Best Country Collaboration With Vocals
Like We Never Loved At All
Faith Hill & Tim McGraw
Track from: Fireflies
Category 40 - Best Country Instrumental Performance
Unionhouse Branch
Category 41 - Best Country Song
Bless The Broken Road
Bobby Boyd, Jeff Hanna & Marcus Hummon, songwriters (Rascal Flatts)
Track from: Feels Like Today
Category 42 - Best Country Album
Lonely Runs Both Ways
Category 43 - Best Bluegrass Album
The Company We Keep
The Del McCoury Band
Láttam a képeket!😊))
Jesszum Pepi!😊))
Szia Elgreco!😊
ÚGy tûnik, én is megyek!!!😊))))))
Annyira kedvet kaptam a DVD után az Almássy térhez is!!!!😊)))))
ÚGy tûnik, én is megyek!!!😊))))))
Annyira kedvet kaptam a DVD után az Almássy térhez is!!!!😊)))))
TDT,
Ez a logo mit akar jelezni? Annyira olvashatatlan!😊
Az Almássy tér - úgy tûnik - rendszeres lesz, de nekem most már Bkalász marad az IGAZI. Ez olyan, mint hogy szó volt róla, hogy nem lesz idén gárdonyi fesztivál, de azért lehet, hogy vhol megrendezik... az már nem lenne olyan.
Tudom, Cb, te nem vagy jó véleménnyel errõl és vhol meg is értem a kifogásaidat, hogy miért nem lehet a gárdonyit country-fesztiválnak hívni, de ezt már régen el akartam mondani: ha vki inkább a társaság miatt megy oda (márpedig nekem, szegedi lévén nem sok olyan alkalom van, hogy az egész bagázst összecsõdítve lássam), akkor egész jó az a kis néha-country muzsika a háttérben!😊 Az állandó Bojtorján -koncertekrõl meg most azért nem beszélnék, mert nem menne elfogultság-mentesen.😊)))
Minden szimpátiámat Gárdonnyal kapcsolatban félretéve: van egy-két együttes akiknek a helyébe mást is el tudnék képzelni...
Ez a logo mit akar jelezni? Annyira olvashatatlan!😊
Az Almássy tér - úgy tûnik - rendszeres lesz, de nekem most már Bkalász marad az IGAZI. Ez olyan, mint hogy szó volt róla, hogy nem lesz idén gárdonyi fesztivál, de azért lehet, hogy vhol megrendezik... az már nem lenne olyan.
Tudom, Cb, te nem vagy jó véleménnyel errõl és vhol meg is értem a kifogásaidat, hogy miért nem lehet a gárdonyit country-fesztiválnak hívni, de ezt már régen el akartam mondani: ha vki inkább a társaság miatt megy oda (márpedig nekem, szegedi lévén nem sok olyan alkalom van, hogy az egész bagázst összecsõdítve lássam), akkor egész jó az a kis néha-country muzsika a háttérben!😊 Az állandó Bojtorján -koncertekrõl meg most azért nem beszélnék, mert nem menne elfogultság-mentesen.😊)))
Minden szimpátiámat Gárdonnyal kapcsolatban félretéve: van egy-két együttes akiknek a helyébe mást is el tudnék képzelni...
Még ha nem is rendszeres egyelõre az Almássy téri linedance, tényleg tök jó, mivel így téged és cb is látjuk köreinkben. Reméljük legközelebb te is beállsz majd táncolni egy kicsit. <#integet2>#integet2>
Marty Stuart új cd-je:
Live At The Ryman
Inkább bluegrass mint country de Marty minden hangszeren tud játszani.
Live At The Ryman
Inkább bluegrass mint country de Marty minden hangszeren tud játszani.
Azért is irok valamit, hogy ne legyen üres nap! Merre jártok?
Ennyire nem függhetünk az ajánlásoktól... <#vigyor3>#vigyor3> Az Almássy téri dolog ezek szerint kezd rendszeressé válni? Tök jó lenne.
Ennyire nem függhetünk az ajánlásoktól... <#vigyor3>#vigyor3> Az Almássy téri dolog ezek szerint kezd rendszeressé válni? Tök jó lenne.
Szia Tibor!
Sajnos jelenleg nincs túl jó kedvem családi okok miatt, és nem szivesen mennék társaságba sem.
Talán majd nyáron valamikor.
Sajnos jelenleg nincs túl jó kedvem családi okok miatt, és nem szivesen mennék társaságba sem.
Talán majd nyáron valamikor.
Valahogy sejtettem, hogy Te az elsõk között leszel, aki megnézi a filmet :-)
Most, hogy így nyilatkoztál, indulok is jegyet venni hétvégére :-)
Egyébként jó rég nem láttalak már, nincs kedved egyszer velünk tartani valamelyik "közösségi helyen" egy kis élõzenét hallgatni? Akár a linedance klub, vagy az akusztikus klub most hétvégén? Vagy akár a Kaszab/Bordács duó a törzshelyen? Mit szólsz hozzá?
Tibor
Most, hogy így nyilatkoztál, indulok is jegyet venni hétvégére :-)
Egyébként jó rég nem láttalak már, nincs kedved egyszer velünk tartani valamelyik "közösségi helyen" egy kis élõzenét hallgatni? Akár a linedance klub, vagy az akusztikus klub most hétvégén? Vagy akár a Kaszab/Bordács duó a törzshelyen? Mit szólsz hozzá?
Tibor
hogyne lenne lehetséges, mire kijönnek a filmek DVD-n, addigra mindegyiket szinkronizálják.
Igen, Beusnak nagyon jó volt!!! Nem is csak a torta miatt, ami tényleg szuper volt kívül-belül, hanem a szeretet miatt, amit kapott Tõletek!<#szeret>#szeret>
Még egyszer mindenkinek köszi!!! <#puszi>#puszi>
Még egyszer mindenkinek köszi!!! <#puszi>#puszi>
Beus
Email-ben kaptam egy választ a Corvintól miszerint a mozikban nem lesz szinkronosan a film, csak majd a dvd-n lesz nézhetõ magyarul.Lehetséges ez?
Helló csajszikák! és persze mindnkinek!
Tegnap este menéztem a filmet! nekem tetszett.Kicsit sajnálom, hogy nem ismerem Johny számait, mert úgy biztosan sokkal érdekesebb lett volna.
Beus tuti volt a tortád!
Tegnap este menéztem a filmet! nekem tetszett.Kicsit sajnálom, hogy nem ismerem Johny számait, mert úgy biztosan sokkal érdekesebb lett volna.
Beus tuti volt a tortád!
Hogyne lenne már megfelelõ?! Február 17.: Almássy tér! Nincs kifogás! Látni akarlak!
Hányszor irjam és mondjam, hogy nekem nem megfelelõ a linedance helyszíne kocsi hiányában és a munkabeosztásom miatt? 😞((
Kirus,
én hang nélkül néztem a videót, úgyhogy nem tudom (még csak beazonosítani sem)!😊)))))))))
Cb,
ezért kell linedance-re járni, hogy ha még nem is táncolsz (pl.Beus) olyan ismerõsöket,barátokat,etc szedj össze (mint pl.Beusnak Kirus és én), akivel tudsz menni Johnny Cash-t nézni!😊)))
én hang nélkül néztem a videót, úgyhogy nem tudom (még csak beazonosítani sem)!😊)))))))))
Cb,
ezért kell linedance-re járni, hogy ha még nem is táncolsz (pl.Beus) olyan ismerõsöket,barátokat,etc szedj össze (mint pl.Beusnak Kirus és én), akivel tudsz menni Johnny Cash-t nézni!😊)))
me myself and I is menne a moziba...de egyik ismerõsömet se érdekli Készpénz János és élete...én pedig nem megyek egyedül mozizni! 😞((
Kirus, örülök ha megnézitek, jó szórakozást!
(ne lepõdjetek meg, még csak magyar felirattal megy)
(ne lepõdjetek meg, még csak magyar felirattal megy)
Azt is levadásztam. Nagyon jó volt, nekem mondjuk akadt. Mindegy...
Endimen, felbuzdultunk a csajokkal, mi is megyünk mozizni!
Éééééééééééééés Josh Turner kivégezve, most Jay Teter-t tesztelem. Oltári a pasas. Nekem nagyon bejön. Nagyon jó album!
Csajok! Ki mert káromkodni?!<#hehe>#hehe>
Endimen, felbuzdultunk a csajokkal, mi is megyünk mozizni!
Éééééééééééééés Josh Turner kivégezve, most Jay Teter-t tesztelem. Oltári a pasas. Nekem nagyon bejön. Nagyon jó album!
Csajok! Ki mert káromkodni?!<#hehe>#hehe>
Köszönöm szépen!!!
Finom volt, marcipános, csokis.... és westernes...<#hamm>#hamm>
Finom volt, marcipános, csokis.... és westernes...<#hamm>#hamm>
Beus
utólag is Boldog Szülinapot Beus! Milyen ízû volt a csizmatorta?
(azér az a b*** nem kellett volna a Hölgytõl)
amúgy tetszenek a videók jó zenék mennek <#taps>#taps>
(azér az a b*** nem kellett volna a Hölgytõl)
amúgy tetszenek a videók jó zenék mennek <#taps>#taps>
Drága! A szombati buliról készült videjóról beszél Timi!!! De a másik sem rossz, az tény!!! <#taps>#taps>
Beus
Kirus annyira levadászta a videot, hogy utána Countryboyt akarta levadászni!!! Bébi! Képes voltál telibe kamerázni a cicimet???!!! Na megállj!!!!
Beus, Kirus meg én már le is vadásztuk a videJót!😊
Naon-naon átjött!!!😊)))
Köszi Elgreco!!!😊)))
Naon-naon átjött!!!😊)))
Köszi Elgreco!!!😊)))
Sziasztok!
A szokásos linedance utáni bejelentkezéseim egyike lesz ez is. Új videó lett feltéve a honlapomra, sõt a country menüpont alatt egy rádiót fogtok találni amire öt country adó van fellinkelve😊
Legyen egy kellemes napotok!
elgreco's webpage
A szokásos linedance utáni bejelentkezéseim egyike lesz ez is. Új videó lett feltéve a honlapomra, sõt a country menüpont alatt egy rádiót fogtok találni amire öt country adó van fellinkelve😊
Legyen egy kellemes napotok!
elgreco's webpage
Na jó, de azért, mint tudjuk, nem a mennyiség, hanem a minõség a fontos, ugye. <#vigyor3>#vigyor3>
Plusz, azért sokan vannak, akik arról a 8 évrõl is csak álmodoznak...
Plusz, azért sokan vannak, akik arról a 8 évrõl is csak álmodoznak...
8 év a szakmában semmiség...
Szerintem csak egyszerûen nem lehet minden nagy nevet felsorolni egy ilyen listára..mindig valakinek kimarad valaki! Meg hát maga a lista összeállítása is szubjektív...<#wink>#wink>
Most hallgatom Catherine Britt "Too Far Gone" c. albumát! Egész jó! Bár kicsit többet vártam és elég rövid (csak 10 szám)...de azért vannak kedvencek az albumon pl. "Hot Doggin', "I'm Gone" és a lassúak közül a címadó a "Too Far Gone"!
Viszont akit abszolút csak ajánlani tudok, az Jill Johnson! Idõnként elvesznek a country elemek, de kit érdekel ha maga a zene és a hang ennyire jóóóó!!! <#taps>#taps> Ha jól emlékszek egyszer már NAsh is ajánlotta, de azért hátha valaki lemaradt róla...
Kedvencek az "Being Who You Are" albumon a "God Bless A Girl In Love", "BAby You're Mine", "Without Your Love"...de még sorolhatnám! Nem beszélve arról, hogy a korábbi albumain is ugyanezt a színvonalat hozza! <#nyes>#nyes>
Egyre inkább kíváncsi vagyok a Nyughatatlanra...
Most hallgatom Catherine Britt "Too Far Gone" c. albumát! Egész jó! Bár kicsit többet vártam és elég rövid (csak 10 szám)...de azért vannak kedvencek az albumon pl. "Hot Doggin', "I'm Gone" és a lassúak közül a címadó a "Too Far Gone"!
Viszont akit abszolút csak ajánlani tudok, az Jill Johnson! Idõnként elvesznek a country elemek, de kit érdekel ha maga a zene és a hang ennyire jóóóó!!! <#taps>#taps> Ha jól emlékszek egyszer már NAsh is ajánlotta, de azért hátha valaki lemaradt róla...
Kedvencek az "Being Who You Are" albumon a "God Bless A Girl In Love", "BAby You're Mine", "Without Your Love"...de még sorolhatnám! Nem beszélve arról, hogy a korábbi albumain is ugyanezt a színvonalat hozza! <#nyes>#nyes>
Egyre inkább kíváncsi vagyok a Nyughatatlanra...