Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táncosoknak is gratula!!! <#worship>#worship>
Beszéltek is? Milyen volt?
Kirus Te melyik hölgyike voltál? a szõkésbarna fehér fölsõben, vagy a hosszú barna egyenes hajú hölgy?
Én csak Old Cowboy-t tudom beazonosítani <#vigyor3>#vigyor3>
HAJRÁÁÁ FIÚK LÁNYOK!!!!!
Kirus!! A póló nagyon KIRÁLY!! <#nevetes1>#nevetes1>
És hidd el, ha pasik lesznek az operatõrök, hidd el, hogy TE FOGSZ látszani. <#vigyor3>#vigyor3>
Timi!
Nagyon kiváncsi vagy, hamar meg fogsz öregedni😊))
Nem lesz egyébként semmilyen meglepetés számodra, mindenkit fel fogsz ismerni.
Kik lesznek még? Elgreco, te, OC, ...?
Én nem veszem fel. Lenyúlom tõletek!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Mondjuk nekem úgy logikus, hogy ha Delelõ, akkor Dél körül van... na, mind1...
Videjó nálam is be lesz lõve!😊
...milyen hangosan bír énekelni ez a Shelly Fairchild 100- as hangerõvel!<#worship>#worship>
Contemporary Country Music
Ma megyünk megnézni a zenekart, meg picit próbálni velük, Aztán holnap RTL, delelõ. Valamikor 10 és 12 között. Remélem. Bár, lehet kivágnak a képbõl 😊, vagy eleve mégsem kellünk. Sose lehet tudni
Én legalábbis a zenéhez konyítok egy "kicsit", a Line Dance szakmai háttérkommentálását meghagyom másnak. <#wink>#wink>
Elképesztõ amit mûvelsz!!! Csak így tovább bébi!!!!! <#love11>#love11>
Asszem ennyi. Remélem sikerem lesz.
sztem ettõl a képtõl a fiúk totál linedance-függõk lesznek... ha még nem voltak azok...😊))))))
Talán a fiúk is gyakrabban járnának le Linedancre...<#awink>#awink>
Beus

Mesteri lövész
A fiatal cowboy áll a nagyapjával a kantinban.
- Te, nagyfater! Mit csináljak, hogy én legyek a legjobb lövész?
- Hát, fiam, az övedet kicsit ferdítsd el, hogy jobban kézreálljon a pisztoly!
A csávó elferdíti, majd kikapja a pisztolyt és ellövi a zongorista nyakkendôjét.
- Na, öreg, most már én vagyok a legjobb lövész?
- Nem, fiam. Vágd ki a pisztolytáska tetejét, hogy a kakas ne akadjon bele!
A srác kivágja. Elôrántja a fegyvert és lelövi a zongorista fejérôl a kalapot.
- Már biztos én vagyok a legjobb lövész, igaz, nagyfater?
- Még nem, fiam. Menj ki! Az ajtó mellett van egy bödön zsír, mártsd bele a pisztolyod!
- a csövét vagy a markolatát?
- Az egészet jól nyomd bele!
- Akkor én leszek a legjobb lövész?
- Nem, fiam, de ha feláll Wyett Earp a zongorától, és feldugja a seggedbe, nem fog fájni annyira.
Cowboy megérkezik a kocsma elé. Leszáll a lóról, bemegy, odaballag a pulthoz, kér egy whiskyt, s elkezd iszogatni; a zene megy, nagy a
sürgés-forgás. Egyszer csak berúgja a lova az ajtót, feszült csend,
odamegy a bárpulthoz, kér egy pohár whiskyt jéggel és szóda nélkül,
felhörpinti, sóhajt, megtörli a száját, elindul a lengõajtóval
ellentétes fal irányába, felmegy a falon, végigbaktat a plafonon, az
ajtó melletti falon lesétál, s egy sasszéval kombinált hirtelen
fordulattal kilibben a libbenõajtón. Dermedt csend. A légy szárnyai
sem vernek.Ekkor a cowboy megszólal: Ez már csak ilyen. Ez nem köszön
Countryboy: Kevin Denney egész jó!

Valóban nagyon jó film A Nyughatatlan, feltétlen meg kell nézned.Én már elsõ nap, febr. 2-án ott toporogtam a Corvin-nál 😊
És késõbb a dvd-t is simán megéri megvenni.Lesz egy dupla dvd-s változat is extrákkal (10 kimaradt jelenet többek között)
Remélem nemcsak amerikában, nálunk is kapható lesz az extrás verzió
A program telepítés után "leül" az óra mellé és figyeli beállított idõközönként a beállított webhely változásait. Egyszerû használat hangjelzéssel és vizuális értesítéssel.
Ezt a címet írjátok be a programban, a Country topic figyelésére: http://www.sg.hu/listazas_rss.php3?id=1104786987
Biztos jó lehet Endimannak, hogy a nagy kedvence életét filmesítették meg.
Én speciel a Shania Twain életérõl szóló filmet is szívesen megnézném, amit tavaly már játszottak Amerikában, de nem kavart fel nagy port úgy látszik! <#szomoru2>#szomoru2>...vagy csak mi nem tudunk róla...
A kis köcsög blogíróval én abszolúte nem foglalkozom, kit érdekel egy ilyen szarházi véleménye! Ne adjátok meg neki azt az örömöt, hogy tudtára adjátok, hogy valaki olvassa a kis hülye naplóját!
...de mindenesetre egy valamire jó volt elgreco részérõl a kezdeményezés, hogy összehozta a felháborodott topiclakókat, legalább kitomboltátok magatokat, egy cél érdekében harcoltatok!
A Grammy- s nyeretesek sem nagyon izgatnak fel, az én igazi díjkiosztóm a Country Music Award!
A díj formavilágába viszont egy enyhe, erõltetett fantáziával bele lehet kötni!<#vigyor5>#vigyor5>
Egy kis Country- s olvasnivaló: Read
Vidéki csaj: egyetlen buzeráns country énekest sem ismerek. a világ egy egyik legkonzervatívabb mûfaja, éppenúgy, mint az elõadói, akik csupa-csupa "régimódi" témáról énekelnek, lásd szerelem nõ-és-férfi között, család, hazaszeretet, stb. Az amerikai délen, ahol ez a zene a legnépszerûbb, utálják a buzikat, ezt saját magam tapasztaltam. ellenben északon, voltam olyan városban, ahol a helyiek elmondása szerint a fél város homokos (Minneapolis) és még a heterok is buzibárba járnak szórakozni. Buzi cowboyból van a legkevesebb és nem is lesz sok belõlük soha. Úgyhogy én nem tartok tõle, hogy ezentúl sokan úgy gondolják majd, hogy a countrysok buzik is egyben. Ha pedig mégis: kapják be !
Na, kb. ettõl féltem és be is igazolódott a félelmem. A Brokeback Mountin-nál, amikor kijött, már sejtettem, hogy eddig sem voltak a country-sok a magyar zene szíve csücskei, most már buziknak is fogják bélyegezni õket.... Utálom a média hatásait!!!!
Amúgy ezzel a hatalmas eszû blog-szerkesztõvel meg nem nagyon kell foglalkozni, mert úgy látom pofája hatalmas, agya meg nem sok...
Pussz!
Timi
Ja, én is irtam Neki:
"Tudod a probléma szerintem abból lehet, hogy aszongya "...sok értelme úgysincs" . Kérdem én ezt miért Te döntötted el, és miért igy? A folk kategóriának, vagy a klasszikus pop kategóriának akkor miért volt? Nem hinném, hogy Tony Bennett-et többen ismernék és hallgatnák Mo-on, mint a country-t. Ennyi. Akkor inkább ezt a mondatot se irtad volna le...
És képzeld, attól, mert country-t hallgatok, nem vagyok nagyvilági meleg cowboy...akármennyire is ezt akarod sugallni úgy ÁLTALÁBAN a "country életérzésrõl". Ja, és tényleg a Te blogod, tényleg a Te véleményed. Ez pedig az enyém. Bye "
Kiváncsi vagok, hogy reagál
Európában olyan szinten le van szarva a country úgy általánosságban, hogy
gyakorlatilag a kutyát nem érdekli, többek között engem sem. Képkeresés
gyanánt pedig lehúztam az elsõt, amit találtam a ceremóniáról. Ez van.
Viszont a teljesen öszintének levéshez az is hozzátartozik, hogy:
1) igazából egyáltalán nem hat meg, h a blogom (ami annyira öncélú, h ennél
jobban már nem is lehetne) szerkesztése bárkit is felháborít,
2) a magyar médiában ennek az ezerszer szürtebb eredménylistáját találod meg
úgy általánosságban (ha egyáltalán), úgyh ha vki nem tud angolul, akkor
sztem már így tapsikolhat, h ennyi infó eljutott hozzá.
Mellesleg ha te ilyen dolgokon háborodsz fel, különösen kurvasok szabadidöd
lehet, úgyh ajánlom vmi mellékállás beszerzését.
Üdv,
o."
no comment, ez van😞(
Válasz, bár faszom nincs, de nekm is kivan!
Káromkodni én is tudok bazeg, attól, hogy countryt hallgatok. Mellesleg NÕ vagyok, és nem vagyok ezzel egyedül. Ha már a többi szaros mûfajt részletezted, ez is megérdemelt volna ennyit. De hát, leszarom a blogodat, csak észrevétel volt. Vannak olyan mácsó nem countryt hallgató magyarok, akik nem tûrik a kritikát.
Biztos ezzel fémjelzik, hogy nem cowboyok, és nem buzik.
Kirus | 06.02.09 - 10:31 pm | #
2006. február 9., csütörtök
Kommentár / Faszkivan
Na egy hozzászólás meg egy mail után tõlem is némi komment az alábbi hírhez és a hozzá biggyesztett képhez. Nekem személy szerint nem a világ közepe a country, és eleve nevetségesnek tartom, hogy valaki Magyarországon nagyvilági cowboyt játsszon, de persze ez mindenkinek a szíve joga. Viszont, hogy egy ilyen marhaságon bárki is felhábordojon (a mailben pontosan ez szerepelt), hát az már annyira röhejes, hogy még szánalmas is. Emberek: próbáljatok értelmet verni az életetekbe, baszki! Nem mellesleg, ez egy blog, ami annyira kurvára szubjektív, hogy ha a Grammy-díjas hír mellé egy cigánykerekezõ indiánt akarnék beszúrni, már miért kéne, hogy megmagyarázzam? Ha valaki ezen felháborodik (istenem, még leírni is kínos), hát azt csak õszintén sajnálni tudom.
Ha valaki mégis konkrét magyarázatra vágyik, az tudja ezt be dadista gesztusnak - például. Akinek pedig ez nem elég, annak ajándékba egy nyilván szívét melengetõ kép egy igazi country életérzést bemutató filmbõl:
(részlet a Brokeback Mountain, avagy úgy cuki a cowboy, ha buzi c. filmbõl)
U.i. és tényfeltárás:
ad1) nem, nem tudtam, hogy az egy country énekesnõ;
ad2) a képet lecseréltem;
ad3) viszont ezt a felháborodás dolgot még mindig überelhetetlenül nevetségesnek tartom.
PAKK.