5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
Lee Ann Rimes-nak EZúj cd-je vagy nem? Mert dátumot nem látok hozzá.De amibe bele lehet hallgatni azok nagyon jók.
-
...és "eldugulási" fogadalmamnak eleget téve egy utolsó komment júni. 19- ig:
Addig is fogom kapcsolni a netet (Danielle Peck után), de felvezetőnek még egy Cowboy- t ajánlok:
Eric Church, júliusi megjelenéssel (nagyvadakra lövőknek hamarabb).
Ő volt az akire sokan rákattantatok az áprilisi promok ajánlásakor (akkor utoljára). A "How 'Bout You" elég Dierks Bentley- sre sikeredett, de a többi teljesen egyedi, majd meglátjátok!
Viszlát mindenkinek!
...ja és tetszik az új logód, Kirus! -
A mai napon egy újabb erősen pop- os hagzású lemeznek lehetünk fültanúi.
The Wreckers - Stand Still, Look Pretty.
Ha meghallanám egy honos kereskedelmi rádióban akkor nem kapnám fel a fejem, hogy hajrá, ez az Magyarország, végre felébredtetek! Egy kellemes albumról van szó, mely simán játszható lenne itthon is minden bevezetés nélkül.
Tehát nem bővelkedik Country- s elemekben, talán csak a kislemez lett "Leave The Pieces" és az "My, Oh My".
Ajánlom mindenkinek aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik! -
Igyexem! -
Line Dance, Bécs, Travis Tritt... te tényleg felteszed az I- re a pontot!
Majd ha lesz időd, akkor úgyis leteszteled az ajánlott fantasztikus előadókat ebben biztos vagyok, te az életet nagy kanállal evő! -
Kiri mikor kapja meg?
Jut eszembe megrendelted a kalapot meg az övet? -
countryboy #3754 Megkaptuk a Dixie Csirkék új albumát. Egyértelműen poposodott a hangzásuk, de miután ők már nem csak egy country együttes, hanem nemzetközi szupersztárok, ez várható is volt. Az új album nagyon jó, nagyon erős számokkal, de senki se számítson a régi, 1998-1999-es hangzásra. Igazi urban country - elég egy pillanatást vetni a borítóra, a csajok mintha a Sex és New York-ból léptek volna elő - rockos elemekkel, Sheryl Crow új alternatív-country stílusa egyértelműen érződik a hangzásban (Sheryl dalszerzőként is közreműködik). Most hallgattam végig a lemezt és nem csalódtam. -
Hali fiúk!
Csirke albumot megrendeltem, majd meghallgatom. Még mindig rohanósban vagyok! A linedance-es bulik mellett - főleg mikor az őrült brigáddal kihúzunk Bécsbe egy kis táncira ;-) - nem nagyon jut időm meghallgatni az ajánlásokat, csak ha már valaki kimásolja - mondjuk én - CD-re. Viszont legutóbb ezt az albumot mégis leszedtem, a fórumot ugyan olvasgató, de ritkán írogató édi pasi ajánlására.
Amúgy meggyüttek a Travis Tritt CD-im, úgyhogy egy darabig tudom mit fogok hallgatni... hogy a jelenleg rongyosra hallgatott Best of The Mavericks CD picit pihenhessen. -
Szándékos volt, találós kérdésnek szántam a fórum tagjainak.
Gondoltam, hogy te egyből felismered!
Meglátjuk mennyire közelíti meg Sara Evans népszerűségi mutatóját...a hangjával is. -
countryboy #3751 -
countryboy #3750 csak a nevét hagytad le, Nash:
DANIELLE PECK -
pontosan június 6- án. Úgy látszik nem tudok még rendesen koncentrálni. -
Sarah Buxton már egy ideje itt csücsül a gépemen, egészen kellemes hanggal van megáldva a kicsike.
...de mégis ez a hölgy fog leginkább energiát pumpálni Country- s ereimbe:
...na, aki még nem ismerné, az hamarosan hanyatvágja majd magát tőle, pontosan (hivatalosan:)) jun.03- án. -
countryboy #3747 Ugyancsak tök jó a Lyric Street kiadó új női pacsirtája, Sarah Buxton! Első lemeze a nyáron fog megjelenni, de az album a torrenteken már megtalálható. Nagyon jó hangja van és dinamikus a zenéje.
Sarah Buxton -
letöltöttem, tök jó -
erről az albumról beszéltem a 3743- asban, de most nem akar megjelenni.
-
Most hallgatom másodszorra a csirkéket , mióta letöltöttem ( délután 4 óta :) )
Szerintem tök jó!!! A 7-es számmal tényleg megleptek! :) -
Na és most figyeljen mindenki aki él és mozog! Ez az album fergeteges!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mininova.org/tor/314961
Ajánlom annak aki éppen gőzerővel tanul, annak akinek nem sikerült valami jól a délutánja, annak aki egy kellemes estét szeretne eltölteni kedvesével, annak aki Linedance- elni akar és annak is aki egész nap bulizott és már nem bír felkelni az ágyból.
Legyen szép napotok!
-
Bezzeg Sara Evans- t meghallgattad annak idején! Hehe...
Hova a francba tűnt a csirkék albumának beharangozása innen? Link
A CMT honlapján 05.23. -
KATRINA ELAM - MY LITTLE LADY HOO.mpg.
Van egy másik klipje is, most már a CMT.com- on is megnézheted: No End In Sight -
countryboy #3740 Amíg nem tartom a kezemben az eredetit, addig jusztse hallgatom meg! -
countryboy #3739 Nem tudni végülis miért, de ismét működik a CMT 5 napja. -
OK. Holnap estig fel is töltöm a szokott helyre.
Hallgassátok meg az új Dixie Chicks albumot elég korrektre sikeredett, bár több hegedűt el tudtam volna benne képzelni. -
Denver Joe #3737 Köszi, bár sajna az írásbeli még hátravan, az 9.-én lesz. Drukkolok, hogy Neked is sikerüljön majd a vizsgád júniusban, azonban addig is hallgass sok Country-t, nehogy a fejed megfájduljon a sok tanulásban ! Megköszönném, ha feltöltenéd Katrina Elam-ot, mert még nem ismerem és nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy milyen!
-
Graca a vizsgádhoz! Az ajánlásodra még visszatérünk!
A jódlizást Katrina Elam is nagyon jól nyomja, tombolt a közönség amikor kieresztette a hangját! Ha kíváncsi vagy rá majd feltöltöm.
Have a Nice Day! -
Denver Joe #3735 Hoppá ez rohadt nagy lett, bocsika mindenkitől!!! -
Denver Joe #3734 Na, most, hogy szerencsésen túlvagyok a földrajz írásbelin, ennek örömére az egyik kedvencemet ajánlanám Nektek. Johnny Dilks & His Visitacion Valley Boys: Acres of Heartache című, 1999-es lemezét. Nekem ez az album az egyik kedvencem, IGAZI HONKY-TONK a boldog 50-es évek stílusában, egy kicsi rockabilly hatással. Minden stimmel: Johnny hangja, az egész hangszerelés, az öltözet, minden . Ha igazi jódlizást akartok hallani, akkor a 2. és 8. számothallgassátok meg. Ezeken kívül az 1.,3.,11. számot ajánlom, de az egész album tízpontos. Nekem már megvan pár hónapja az album és azóta sem tudom megunni.
Az albumba itt bele tudtok hallgatni.
-
countryboy #3733 Kieran Kane legelső albuma 1993-ban jelent meg, Find My Way Home címmel. Ajánlom mindenkinek, kitűnő kortárs country album, az I'm here to love you és a címadó dal még a listákra is felkerültek. Príma kis hallgatnivaló végig.
-
szivesen -
Denver Joe #3731 Ezt a fajta zenét nevezik alternatív countrynak (is), sokféle stílus ötvöződik benne pl. rock, blues, country, folk, americana; a számokban hol az egyik hol a másik hatás érződik jobban. Bob Dylannak meg Bruce Springteennek vannak ilyesmi lemezeik. Igazából nem lehet ezt countrynak nevezni, de nekem ennek ellenére bejönnek ezek a zenék. Köszi Endiman, hogy felhívtad a figyelmet erre az albumra, lehet, hogy megszerzem. Ha már szóba került, akkor ajánlanék egy hasonló albumot, Dave Alvin nemsokára megjelenő lemezét, a West of West-et.
Dave Alvin - West of West -
Lost John Dean by Kieran Kane CD
na, nekem ez abszolút fekete bárány, sztem semmi köze a countryhoz, de kiváncsi vagyok Tik mit mondotok.Bele lehet hallgatni.
ez még contemporary-nak is szélsőséges -
Hm, most jutottam el oda, hogy láttam és hallottam végre az új Dixie Chicks számot. Reagálva CB-re (#3520): Hát azért én örülnék, ha általában a popzene ilyen lenne :) No persze, ez már abszolút nem bluegrass...
Mondjuk a másik szám (Taking The Long Way), amit az amazonon lehet hallani, az még jobb, szerintem. -
countryboy #3728 aham -
Ő az aki Nekem tetszeni fog? -
Vidéki lány #3726 Ha már Kirus nem szólt:
most megy a m1-en a linedance klub bemutatkozása, vagy vmi olyasmi!
10.45-kor bikarodeo, 11.35 újra linedance -
countryboy #3725 nem szeretem a koncert cd-ket, csak dvd-n viselem el a koncertet (mellesleg megvan a Ragin Live is DVD-n) Az összes Rhonda CD-m megvan...imádom. -
háát a Ragin' Live-ot anno nagyon lehúztad -
countryboy #3723 Nekem viszont máris nagy-nagy kedvencem az új Rhonda Vincent album. Kortárs bluegrass a javából!!!! Micsoda hangja van ennek a nőcinek...
-
most Őt hallgatom:
Phil Vassar - Greatest Hits Vol. 1
mondjuk kedvencem nem lesz, de egyszer meg lehet hallgatni
-
Na itt késő este jól elirtam a nevüket... Bocsi :)