Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le a kalappal a Blue Timers elõtt...végre egy banda aki azt játsza ami elvárható és ahogy azt kell ! Profi volt!

Táncosoknak is gratula!!! <#worship>
A szõke pici csajszi volt Kirus, a hosszú barna egyenes hajú Kriszti lehetett...😊

Beszéltek is? Milyen volt?
Endiman
megnéztem a mûsort nagyon tetszett!

Kirus Te melyik hölgyike voltál? a szõkésbarna fehér fölsõben, vagy a hosszú barna egyenes hajú hölgy?
Én csak Old Cowboy-t tudom beazonosítani <#vigyor3>

Hát ez SZUPER!!!!!! Én is csatlakoztam a videóra rögzítõk táborához!! Már alig várom hogy hazaérjek és megnézzelek benneteket!!!!!! <#taps>
HAJRÁÁÁ FIÚK LÁNYOK!!!!!
Kirus!! A póló nagyon KIRÁLY!! <#nevetes1>
kirus
<#law>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

TheDreamingTree
Kirus, jó kép... Majd én is fölveszem. Mármint a mûsort, nem a pólót...
És hidd el, ha pasik lesznek az operatõrök, hidd el, hogy TE FOGSZ látszani. <#vigyor3>

elgreco
Nem fogok eléd állni, ígérem😊

Timi!
Nagyon kiváncsi vagy, hamar meg fogsz öregedni😊))
Nem lesz egyébként semmilyen meglepetés számodra, mindenkit fel fogsz ismerni.

Azt próbáld meg!😊 (gyk: elbújni!😊)
Kik lesznek még? Elgreco, te, OC, ...?
kirus
Aham! Pontosan nemtom hánykor lesz. De úgysem fogok látszódni😊! Elgreco elém áll! <#vigyor2>
Én nem veszem fel. Lenyúlom tõletek!

Bébi, hogy lesztek ti 10 és 12 közt? akkor van ez a Delelõ?
Mondjuk nekem úgy logikus, hogy ha Delelõ, akkor Dél körül van... na, mind1...
Videjó nálam is be lesz lõve!😊
Nashville
<#law> Videokazi beizzítva!

...milyen hangosan bír énekelni ez a Shelly Fairchild 100- as hangerõvel!<#worship>

Contemporary Country Music

kirus
Elgreco is bûnös, meg OC! Õk sem reklámozták!!!! Ne kövezzetek meg<#wilting>
Ma megyünk megnézni a zenekart, meg picit próbálni velük, Aztán holnap RTL, delelõ. Valamikor 10 és 12 között. Remélem. Bár, lehet kivágnak a képbõl 😊, vagy eleve mégsem kellünk. Sose lehet tudni

Nashville
Hát ki más kattanna rá nagy energiával és ki az abszolút szakértõ ebben a témában, hát nem a fórum? Eltitkoltad volna? Na megállj!
Én legalábbis a zenéhez konyítok egy "kicsit", a Line Dance szakmai háttérkommentálását meghagyom másnak. <#wink>

kirus
Nnnnnnnnnna, mondjuk attól eltekintenék, hogy a fórum rákattanjon a holnapi mûsorra <#vigyor0>. De úgy néz ki igen. Leszünk egy páran.

Endiman
Kirus, a holnapi rtlklub reggeli mûsoráról van szó? Mert akkor megnézlek 😊

kirus
Már nem fér rám több felirat!!! Illetve hosszában talán a lábaimra! Ám legyen!<#nyes>

ill. nem is! Azt is fel kellene írnod egy hirdetési felületre!😊
... aztán meg benyögöd, hogy 17-én 7-kor az Almássy téren táncolsz!😊)))))
Kirus, te vagy itt a legnagyobb country-fan-atikus!!!!

Elképesztõ amit mûvelsz!!! Csak így tovább bébi!!!!! <#love11>
kirus
Nem, oda bugyiba, melltartóba, csizmába, kalapba. A bugyimra rácsomózom a linedance kendõnket, a pirosat 😊. A hátamon ott a redneck tetoválás, aláírom festékkel, hogy country forever. A hasamra kiírom a telefonszámomat. A cicimre pedig: I love linedance. A fenekemre: Save a horse, ride a cowboy.
Asszem ennyi. Remélem sikerem lesz.

Ebben mész holnap az RTL Klubba is?
kirus
<#hehe>Látod OC! Érted mindent! Nagyon komolyan veszem a linedance népszerûsítését. Hehe<#nevetes1>

Kirus,
sztem ettõl a képtõl a fiúk totál linedance-függõk lesznek... ha még nem voltak azok...😊))))))
Szavazzuk meg egyenpólónak lányok!!! <#wink>
Talán a fiúk is gyakrabban járnának le Linedancre...<#awink>

Beus

Nashville
One, Two, Trhee, Four,(...)Nine, Ten! Nagyon!!!

kirus
<#puszi>

elgreco
Teljes mértékben!<#vigyor2>

kirus
Szerintetek ez már beteges?? Függõség??

""

Nash, nem szoktál te "várni" semmire! <#nevetes1>
Nashville
...és jön majd a következõ, akit úgy hívnak: Rockie Lynne. Csak még "elvileg" várni kell rá!

Nashville
...és hogy jól végzõdjön:

Mesteri lövész

A fiatal cowboy áll a nagyapjával a kantinban.
- Te, nagyfater! Mit csináljak, hogy én legyek a legjobb lövész?
- Hát, fiam, az övedet kicsit ferdítsd el, hogy jobban kézreálljon a pisztoly!
A csávó elferdíti, majd kikapja a pisztolyt és ellövi a zongorista nyakkendôjét.
- Na, öreg, most már én vagyok a legjobb lövész?
- Nem, fiam. Vágd ki a pisztolytáska tetejét, hogy a kakas ne akadjon bele!
A srác kivágja. Elôrántja a fegyvert és lelövi a zongorista fejérôl a kalapot.
- Már biztos én vagyok a legjobb lövész, igaz, nagyfater?
- Még nem, fiam. Menj ki! Az ajtó mellett van egy bödön zsír, mártsd bele a pisztolyod!
- a csövét vagy a markolatát?
- Az egészet jól nyomd bele!
- Akkor én leszek a legjobb lövész?
- Nem, fiam, de ha feláll Wyett Earp a zongorától, és feldugja a seggedbe, nem fog fájni annyira.

elgreco
Hogy jól kezdõdjön a hétvége:

Cowboy megérkezik a kocsma elé. Leszáll a lóról, bemegy, odaballag a pulthoz, kér egy whiskyt, s elkezd iszogatni; a zene megy, nagy a
sürgés-forgás. Egyszer csak berúgja a lova az ajtót, feszült csend,
odamegy a bárpulthoz, kér egy pohár whiskyt jéggel és szóda nélkül,
felhörpinti, sóhajt, megtörli a száját, elindul a lengõajtóval
ellentétes fal irányába, felmegy a falon, végigbaktat a plafonon, az
ajtó melletti falon lesétál, s egy sasszéval kombinált hirtelen
fordulattal kilibben a libbenõajtón. Dermedt csend. A légy szárnyai
sem vernek.Ekkor a cowboy megszólal: Ez már csak ilyen. Ez nem köszön

kirus
Nash, megtaláltam Josh Turner és Keith Urban mellé legújabb szerelmemet!!!! Jay Teter egyszerûen fantasztikus!!!

elgreco
Majd ki fogom azt is próbálni😊

Nashville
Ha tetszik a hírolvasós dolog, akkor mindenképpen érdemes ezt is kipróbálni: RSSOwll. Ez magyarul is tud. Nagyon szép felületû, rengeteg szolgáltatással, csak az a baj, hogy java alapú és zabálja a memóriát. Egyébként rengeteg hírt olvashatsz benne (alapból több száz van felkínálva, csoportokra bontva), többek között a CMT legújabb híreit is, hogy a Country- nál maradjunk. 😊

Countryboy: Kevin Denney egész jó!

elgreco
Nash! Nagyon tetszik a programocska csak sajnos nem mindegyik fórum támogatja.

Endiman
Szia Nash!

Valóban nagyon jó film A Nyughatatlan, feltétlen meg kell nézned.Én már elsõ nap, febr. 2-án ott toporogtam a Corvin-nál 😊
És késõbb a dvd-t is simán megéri megvenni.Lesz egy dupla dvd-s változat is extrákkal (10 kimaradt jelenet többek között)
Remélem nemcsak amerikában, nálunk is kapható lesz az extrás verzió

Nashville
Aki szeretne értesítést kapni, a topicban történt hozzászólásokról, az látogasson el ide:RSS Reader
A program telepítés után "leül" az óra mellé és figyeli beállított idõközönként a beállított webhely változásait. Egyszerû használat hangjelzéssel és vizuális értesítéssel.
Ezt a címet írjátok be a programban, a Country topic figyelésére: http://www.sg.hu/listazas_rss.php3?id=1104786987

kirus
Én abszolút fantáziátlan vagyok: ûûûûûûûûrhajóóóóóóó???<#nevetes1><#crazya> Vagy mi a pöcs????<#eplus2>

Nashville
A Nyughatatlan- t én is meg fogom nézni, az már biztos! Remélem még sokáig mûsoron marad, mert nagyon el vagyok "havazva" mostanában. A film, remek tisztelgés Johnny Cash emléke elõtt! A többit majd a megtekintés után.
Biztos jó lehet Endimannak, hogy a nagy kedvence életét filmesítették meg.
Én speciel a Shania Twain életérõl szóló filmet is szívesen megnézném, amit tavaly már játszottak Amerikában, de nem kavart fel nagy port úgy látszik! <#szomoru2>...vagy csak mi nem tudunk róla...

A kis köcsög blogíróval én abszolúte nem foglalkozom, kit érdekel egy ilyen szarházi véleménye! Ne adjátok meg neki azt az örömöt, hogy tudtára adjátok, hogy valaki olvassa a kis hülye naplóját!
...de mindenesetre egy valamire jó volt elgreco részérõl a kezdeményezés, hogy összehozta a felháborodott topiclakókat, legalább kitomboltátok magatokat, egy cél érdekében harcoltatok!

A Grammy- s nyeretesek sem nagyon izgatnak fel, az én igazi díjkiosztóm a Country Music Award!

A díj formavilágába viszont egy enyhe, erõltetett fantáziával bele lehet kötni!<#vigyor5>

Egy kis Country- s olvasnivaló: Read

... lehet, hogy meghallgatott egy-két country-s díjazottat...😊))))
elgreco
Sziasztok! Csak elértük, hogy a srác felrakta a country grammy díjazottak listáját is. Köszönöm mindenki segítségét!

Cb: Szted azzal, amit leírtál hányan vannak tisztában Mo-on? Ez is egy támadási felület... és ezt ki is használják... ahogy ez az IQ-bajnok blogíró is bemutatta... az, hogy foglalkozunk-e vele vagy nem, más kérdés...
nem értem mit háborogtok itt....mintha valami új dolog történt volna...én speciel 15 éve szembesülök vele hogy az emberek leszarják a countryt nálunk....kit érdekel? az pedig kurvára nem üti meg a ingerenciaszintem, hogy egy faszkalap blogíró hogyan manipulálja a tájékoztatást, csak azért mert fingja nincs az egészhez. ne háborogjatok, nem éri meg.

Vidéki csaj: egyetlen buzeráns country énekest sem ismerek. a világ egy egyik legkonzervatívabb mûfaja, éppenúgy, mint az elõadói, akik csupa-csupa "régimódi" témáról énekelnek, lásd szerelem nõ-és-férfi között, család, hazaszeretet, stb. Az amerikai délen, ahol ez a zene a legnépszerûbb, utálják a buzikat, ezt saját magam tapasztaltam. ellenben északon, voltam olyan városban, ahol a helyiek elmondása szerint a fél város homokos (Minneapolis) és még a heterok is buzibárba járnak szórakozni. Buzi cowboyból van a legkevesebb és nem is lesz sok belõlük soha. Úgyhogy én nem tartok tõle, hogy ezentúl sokan úgy gondolják majd, hogy a countrysok buzik is egyben. Ha pedig mégis: kapják be !
Sziasztok!

Na, kb. ettõl féltem és be is igazolódott a félelmem. A Brokeback Mountin-nál, amikor kijött, már sejtettem, hogy eddig sem voltak a country-sok a magyar zene szíve csücskei, most már buziknak is fogják bélyegezni õket.... Utálom a média hatásait!!!!

Amúgy ezzel a hatalmas eszû blog-szerkesztõvel meg nem nagyon kell foglalkozni, mert úgy látom pofája hatalmas, agya meg nem sok...

Pussz!
Timi
TheDreamingTree
A szám egy 8-as, bár ez látható, a felirat pedig: Dale Earnhardt Jr. Õ egy NASCAR versenyzõ, mellesleg a favoritom 😊 Csak gondoltam próbálkozos az avatarokkal.

Ja, én is irtam Neki:

"Tudod a probléma szerintem abból lehet, hogy aszongya "...sok értelme úgysincs" . Kérdem én ezt miért Te döntötted el, és miért igy? A folk kategóriának, vagy a klasszikus pop kategóriának akkor miért volt? Nem hinném, hogy Tony Bennett-et többen ismernék és hallgatnák Mo-on, mint a country-t. Ennyi. Akkor inkább ezt a mondatot se irtad volna le...
És képzeld, attól, mert country-t hallgatok, nem vagyok nagyvilági meleg cowboy...akármennyire is ezt akarod sugallni úgy ÁLTALÁBAN a "country életérzésrõl". Ja, és tényleg a Te blogod, tényleg a Te véleményed. Ez pedig az enyém. Bye "

Kiváncsi vagok, hogy reagál

elgreco
Nekem meg ez a válasz jött tõle:"Ez úgy van ez, hogy a felsorolásból azért hagytam ki a countryt, mert
Európában olyan szinten le van szarva a country úgy általánosságban, hogy
gyakorlatilag a kutyát nem érdekli, többek között engem sem. Képkeresés
gyanánt pedig lehúztam az elsõt, amit találtam a ceremóniáról. Ez van.

Viszont a teljesen öszintének levéshez az is hozzátartozik, hogy:
1) igazából egyáltalán nem hat meg, h a blogom (ami annyira öncélú, h ennél
jobban már nem is lehetne) szerkesztése bárkit is felháborít,
2) a magyar médiában ennek az ezerszer szürtebb eredménylistáját találod meg
úgy általánosságban (ha egyáltalán), úgyh ha vki nem tud angolul, akkor
sztem már így tapsikolhat, h ennyi infó eljutott hozzá.

Mellesleg ha te ilyen dolgokon háborodsz fel, különösen kurvasok szabadidöd
lehet, úgyh ajánlom vmi mellékállás beszerzését.

Üdv,
o."

no comment, ez van😞(

kirus
Ez volt rá a válaszom:

Válasz, bár faszom nincs, de nekm is kivan!
Káromkodni én is tudok bazeg, attól, hogy countryt hallgatok. Mellesleg NÕ vagyok, és nem vagyok ezzel egyedül. Ha már a többi szaros mûfajt részletezted, ez is megérdemelt volna ennyit. De hát, leszarom a blogodat, csak észrevétel volt. Vannak olyan mácsó nem countryt hallgató magyarok, akik nem tûrik a kritikát.
Biztos ezzel fémjelzik, hogy nem cowboyok, és nem buzik.
Kirus | 06.02.09 - 10:31 pm | #

kirus
A srácnak ennyi volt a hozzánk fûzni valója:

2006. február 9., csütörtök
Kommentár / Faszkivan

Na egy hozzászólás meg egy mail után tõlem is némi komment az alábbi hírhez és a hozzá biggyesztett képhez. Nekem személy szerint nem a világ közepe a country, és eleve nevetségesnek tartom, hogy valaki Magyarországon nagyvilági cowboyt játsszon, de persze ez mindenkinek a szíve joga. Viszont, hogy egy ilyen marhaságon bárki is felhábordojon (a mailben pontosan ez szerepelt), hát az már annyira röhejes, hogy még szánalmas is. Emberek: próbáljatok értelmet verni az életetekbe, baszki! Nem mellesleg, ez egy blog, ami annyira kurvára szubjektív, hogy ha a Grammy-díjas hír mellé egy cigánykerekezõ indiánt akarnék beszúrni, már miért kéne, hogy megmagyarázzam? Ha valaki ezen felháborodik (istenem, még leírni is kínos), hát azt csak õszintén sajnálni tudom.

Ha valaki mégis konkrét magyarázatra vágyik, az tudja ezt be dadista gesztusnak - például. Akinek pedig ez nem elég, annak ajándékba egy nyilván szívét melengetõ kép egy igazi country életérzést bemutató filmbõl:

(részlet a Brokeback Mountain, avagy úgy cuki a cowboy, ha buzi c. filmbõl)

U.i. és tényfeltárás:
ad1) nem, nem tudtam, hogy az egy country énekesnõ;
ad2) a képet lecseréltem;
ad3) viszont ezt a felháborodás dolgot még mindig überelhetetlenül nevetségesnek tartom.

PAKK.