5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Nem talált, a 90- es évek country- járól van szó.
  • kirus
    Redneck? És én még lehet, hogy nem láttam?
    puszi Pöpec
  • Molnibalage
    Nashville counry?
  • Nashville
    Ennyire szörnyű lenne? Rosszabb, mint a tavalyi CMT Music Awards? Na, kíváncsi is lettem, hamarosan megtekintem.
    Countryboy neked is ennyire gáz volt? A redneck stílusra felkaptam a fejem. :)
  • TheDreamingTree
    35 perc alatt néztem meg a 86 perces műsort, és aztán töröltem is a gépről... :S

Bret Michaels?! Hasbeszélő?! fura az egész koncepció...
  • countryboy
    Na, kinek hogy tetszett a tipikusan amerikai (kissé redneck stílusú) első American Country Awards ??? (December 6-án volt a show Las Vegasban, a megfelelő helyeken megtekinthető...)

• Nashville
    Ez egy remek hangulatú előadás volt Telecaster! Köszi!
  • Füves Sámán
    Hajrá Moha country!

Hey Joe! Jó ez a kis videó összeállítás! Grat.
  • countryboy
    2010. december 8-án szerda délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebb amerikai (azon belül is texasi) valamint kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Alan Jackson feat. Lee Ann Womack - Ring of Fire (NASHVILLE)

2. Brad Paisley - This Is Country Music (NASHVILLE)

3. Katie Armiger - Best Song Ever (NASHVILLE)

4. Cody Johnson - Pray For Rain (TEXAS)

5. Deryl Dodd - Death Taxes & Texas (TEXAS)

6. Jason Meadows - You Ain't Never Been To Texas (TEXAS)

7. Stephanie Urbina Jones - Gracias (TEXAS)

8. Jeff Allen - Can't Trust Myself (TEXAS)

9. Jon Wolfe - Let A Country Boy Love You (TEXAS)

10. Josh Abbott Band feat. Kacey Musgraves - Oh, Tonight (TEXAS)

11. Diane Chase - Stand Still (CAN)

12. Jason Greeley - Louder Than Words (CAN)

13. Chad Brownlee - Hood of My Car (CAN)

14. Jo Hikk - With A Smile Like That (CAN)

15. Chris Cummings - Leaving's Not An Option (CAN)

16. David Celia - I'm Not Texan (CAN)

2010. december 22-én szerdán délelőtt 9 órakor kezdődik a MoHa Country szokásos karácsonyi különkiadása, amelyben az idei és az elmúlt 1-2 év legjobb karácsonyi dalaiból válogatok, ne hagyd ki!!!

Jó szórakozást!

• telecaster
    Valahogy elkapott a nosztalgia ma este. Négy hónapja múlt még csak, hogy hazajöttünk, és máris nagyon hiányzik Amerika. Erre a videóra feltettem pár fotót, amiket a nyáron csináltam Nashville-ben, és ha már úgyis itt vagyok, gondoltam játszom nektek valamit, amit Nashville-ben tanultam...

• Füves Sámán
    Szinte ráéreztél a ke esti hangulatra, mert a romantikáé volt a főszerep sok más mellett!
    Clint Black State of mind című dalát én is kedvelem,én nem tudnám couintryn belüli stílushoz kötni, egyszerűen jó "oszt annyi"
    A CMA gála nekem is nagyon tetszett tényleg összekapták magukat az előző évhez képest...hmm mit hoz ki az árvíz a country zenészekből. Swift barátnőnk menthetetlen ő már így marad.... bár most készül a világot meghódítani hiszen négy kontinensen is fog koncertezni és Gröland helyett Európa is tervben van...

CountryBoy azért abizonyos Country Strong lemezért irigyellek tényleg remekre sikerült!

Nekem most az új ügyeletes kedvenc dalom talán megbocsátjátok nekem: Zac Brown Band és Alan Jackson közös nótája - nem ütős de a szimpatikus jólelkű zenészek miatt kicsit jobban bejön...

Azonban érdekes módon egy napja a következő dal motoszkál a fejemben.. még a szöveg is jó nem bárgyú... szóval : Josh Thompson - Way out here című dalának refrénje jár a buksimban......
  • Nashville
    Játékra hívlak! Házi feladat: Tessék visszaolvasni, legalább ezt az oldalt (egy kicsit tovább is mehetsz), sőt az előző kommentemben is két ilyen előadó van. Tőled várom a megfejtést, mi is az az "alműfaj" vagy inkább nevezzük korszaknak.
    Játék indul!
  • Molnibalage
    Ehhez a számhoz hasonló stílusúakat melyik elődadónál találhatok?

Esetleg van valami "alműfaj" megnevezése ennek?
  • Nashville
    Két remek klip mára csak úgy kedvcsinálónak a nem is mondom hányas évekből:

Rhett Akins - What They're Talkin' About

McBride & The Ride - Sacred Ground

Füves: Ma nem leszek rádióközelben, de tuti nyerő a műsorodhoz az előbbi két szám, vagy tőlük bármi, ami van.
  • countryboy
    És a hivatalos moziplakát:

• countryboy
    A Pure Country 2: The Gift CD (megjelenés: 2011. február 15.) első kislemeze napvilágott látott, ez pedig nem más, mint Katrina Elam: Dream Big című száma. Kartina mert nagyot álmodni...

• countryboy
    Nekem megvan az a James Prosser CD, jó nagy promo matricával az elején. Tudtommal soha nem jelent meg, csak néhány promo CD létezik belőle, nagyon ritkán tűnik fel itt-ott belőle egy darab.

Azért ő is stílust váltott, a 98-as hangzását eléggé sutba vágva, igazodott a mai hangzásvilághoz (sajnos).
  • Nashville
    Duane Steele - Gas and Time

Belehallgatás: A hátsó borítón a track- ekere kattintani!

Ezek a kanadaiak tudnak valamit a country- ról! Jó, hogy 10 évvel le vannak maradva a mai Nashville- i irányzattól. Vagy az evolúció egy másik útját választották, hmmm ki tudja...
  • Nashville
    Meg nem jelent albumok, titokzatosan eltűnő egylemezes előadók...
    Azért jól ráéreztem erre a James Prosser Wesley gyerekre így, hogy mondtad a meg nem jelent lemezét még jobban utána néztem. Mintha az amazonon meg lehetne vásárolni: Link, de tényleg elég szegényes az infó róla. Talán Wesley- kén t majd befut, csak korábban kellett volna gondolkodnia, mert amit Ő képvisel és ami nekünk tetszik, az már nem divat.
    A Country Weekly ezek szerint felejtős cucc, biztos nagy izgalommal tudatják, hogy TS egy új hamis dalon dolgozik, J. Hough virnyákol egy sort K. Pickler- el, aki szerint Budapest Franciaország fővárosa. Na, ez az ami engem sem érdekel, marad más gyakorlási forrás.

A Pure Country 2 korongot én is kifigyeltem már, de addig nem veszem komolyan, míg meg nem jelenik, nehogy úgy járjon, mint Katrina előző tervezett albuma. Ki volt tűzve az időpont aztán kopp… azóta csend, de ezt már a múltkor kitárgyaltuk.
    Remélem ezzel a majdnem vegytiszta Katrina filmzenei albummal megint a középpontba kerül majd a hölgy.
    Clay Davidson nem akar egy hasonló filmet forgatni? :)
  • countryboy
    Pletykalap az, olyan mintha Country Story magazin lenne.

Nem járatom, annyira már nem érdekel a country, mint a 90-es években.

A Pure Country 2 filmzenéjéről van új információ, annyit lehet tudni, hogy a CD valószínűleg 2011. február 15-én fog megjelenni. Az albumon 14 szám lesz, ebből 13-at Katrina Elam fog énekelni, egyet pedig Sarah Darling. Tehát fel lehet fogni a filmzenét egy új Katrina CD-ként is.

Tracklista:

1. 'Might as Well Be Me'
    2. 'Love Is'
    3. 'Dream Big'
    4. 'Job Hunting'
    5. 'That's My Man'
    6. 'Would Love Love Me Anyway'
    7. 'Concert Hall Montage'
    8. 'If Your Love Was a Rock'
    9. 'Love Will Still Be There'
    10. 'Love Birds'
    11. 'Second Chance'
    12. 'Farewell - Ella and Bobbie'
    13. 'Dream Big' (Movie Version)
    14. 'I Found in You' (performed by Sarah Darling)
  • countryboy
    James Wesley nem más mint James Prosser, csak nevet változtatott. 1998-ban csinált egy lemezt Life Goes On címmel, ami soha nem jelent meg, viszont óriási anyag. A mai napig is nagy kedvencem.

• Nashville
    A novemberi promo videókat nézegetve találtam egy pár ismeretlen nevet, elég jól nyomják a srácok:
    Brett Eldredge - Raymond
    Charlie Allen - Grandpa's Recipe
    James Wesley - Real
    Lehet, hogy még belőlük is lesz valaki? Ez persze csak egy költői kérdés volt tudjuk, hogy a money van mindenek mögött.

Countryboy járatod még a Country Weekly- t? Kíváncsi lennék, hogy Katrina Elam szénája hogy áll a Pure Country 2 után.
    Annak idején ajánlottad, ha jól emlékszem egy évre 10 ezer Ft volt az előfizetés. Angol gyakorlásához vajon érdemes megrendelni, vagy a mai country divatnak megfelelően majdnem olyan, mintha Bravo- t vennék?
  • countryboy
    Landon Michael feje tényleg gáz, de a hangja kellemes, örültem, hogy felfedeztem.
  • countryboy
    A dal dinamikája azért olyan, amilyen, mert a 1967-ben íródott. Pont ezért olyan lagyfos a mai countryzene, mert bele erőltették a középtempós, elektromos gitárral szétszedett stílusirányzatba.

Kár érte!

• Nashville
    Még annyi lemaradt, hogy Landon Michael nyomhatna a fejébe egy kalapot, akkor egész eredeti lehetne, de ezzel a fejkendővel..., amúgy great voice!
  • Nashville
    Countryboy: A mai műsorodban csak Gary Nichols (nagyon gáz erőtlen hangú) nem tetszett, az eddig nem hallott kevésbé ismertek közül. A többiek jók voltak.

Füves: a tegnap esti műsorod csúcs volt, végig jó zenéket nyomtál és jó volt a körítés is! Josh Gracin külön meglepetés volt igaz elgreco? :)

Kössz mindkettőtöknek!
  • countryboy
    A következő country zenei show december 6-án lesz Las Vegasban, Trace Adkins lesz a showman és a FOX televízió természetesen élőben fogja közvetíteni a műsort.

Részletesen itt olvashattok róla:

AMERICAN COUNTRY AWARDS
  • Nashville
    Ez a Gretchen Wilson miért nem tud mindig így énekelni? Szuper volt ez a szám! A legújabb albuma nagyon gyengére sikeredett, mintha nem is őt hallottam volna alig volt élet benne. Ez a Don't Come Home A-Drinkin' a helyén volt dinamika terén!
  • countryboy
    2010. november 24-én szerda délelőtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0 - mindig a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

Tartalom:

1. Josh Thompson - Won't Be Lonely Long

2. Lathan Moore - Love In Your Life

3. Reba McEntire - If I Were A Boy

4. Darius Rucker - This

5. Matt Stillwell - Drunk Enough

6. George Jones & Eric Lee Beddingfield - The Gospel According To Jones

7. Patrick McGraw - My So Called Life

8. Jason Aldean & Kelly Clarkson - Don't You Wanna Stay

9. Gretchen Wilson - Don't Come Home A-Drinkin' (With Lovin' On Your Mind)

10. Blake Wise - I've Got This Feeling

11. Braden Gray - A Little Less Lonely

12. Gary Nichols - Life With The Tailgate Down

13. Landon Michael - This Ain't California

14. Joe Zelek Band - No Place Like Home

15. Gord Bamford - My Daughter's Father

16. Aaron Tippin - I Wanna Play

Jó szórakozást!

• countryboy
    Jason Aldean után itt van a második country blu-ray megjelenés is, reméljük egyre több lesz!

Megjelenés: 2011. február 22.

• countrygirl
    Halihóó!
    Nekem is tetszett a CMA! Teljesen feldobott, én is csak két előadást tekertem.. ha jól sejtem ugyanazt mint Nash! :D
    Brad Paisley nálam is az est sztárja volt, nagyon jókat mosolyogtam a poénjain, a végén pedig hogy meghatódott...
    Na és nagyon tetszett ahogy elkezdődött Carrie Underwood-dal, elég hatásos belépő volt, utána meg a gitárszólók!! Többször visszatekertem! :)
    Kelly Clarkson se volt semmi abban a duettben Jason Aldean-nal, meglepő de bejött, szépen kiengedték a hangukat!
  • TheDreamingTree
    Hello mindenki :) látom, mindenkinek tetszett a CMA :)
    Én ettől a Brad Paisley-től mindíg kifekszem, hihetetlen jó fej lehet az életben is :) Jó, mondjuk nyilván mások írják meg, de természetesen adta elő :)
    a Jeff Gordonos meg a "That's what she said" poénon hangosan röhögtem :DDD

Az viszont hihetetlen, hogy a Little Big Town soha nem nyer semmit :( Amúgy bírom a LadyA-t (Lady GAGA poén is milyen volt már :D ), de már kicsit sok, hogy ennyit nyernek.
    Amúgy az LBT rendesen odatette magát, amikor konferáltak... a TS dalt ahogy elénekelték, na az sztem finom utalás volt, hogy "na így KÉNE ezt, Taylor ;))"

A Sugarland meg hát sajnos most olyan, amilyen. Reméljük visszatérnek még a régi kerékvágásba.

És a dalok amúgy jók voltak, Brad és Jason nekem is nagyon tetszett
  • countryboy
    "jaj de jó a tengerparton" country - akartam volt írni :)
  • countryboy
    Kirus, egyetértek, én sem értem Miranda 9 jelölését. Azért a legutóbbi albuma nem volt annyira ütős - ezek szerint a CMA akadémikusai szerint igen.

Kenny Chesney-t én sem bírom, valahogy elvesztettem a szimpátiát iránta olyan 2000 körül, amikor áttért erre a jaj de a tengerparton country zenére.
    1993-tól 1999-ig viszont szerettem a lemezeit.

Dierks új albuma valóban kitűnő lett, jobban díjaztam volna, akár elsőként is a kategóriában.

Igen, ez is megvót, mintha a májusi show-t láttam volna, semmi különbség nem volt köztük.

• countryboy
    Nash, én is végignéztem "kedvencünket", de sajnálom, Taylor Swift megint hamis volt, legalábbis jó néhány helyen voltak intonációs problémák. Hihetetlen, miért istenítik. 1 hét alatt eladott új lemezéből 1 millió példányt. Komolyan nem értem.

Sugarland: Stuck Like Glue - a minap láttam a videóját a magyar MusicMix vagy mi a fene a neve zenecsatornán, egyértelmű, hogy nyomják az együttest a popzene irányába. Ezért lett az új lemez minden, csak nem country.

A többiről majd később.
  • kirus
    Csak nekem tűnt úgy, hogy Brad arca olyan fura? Kivasalták? De jók voltak Carrie-vel :). Kezd a leányzóról megváltozni a véleményem.
    Miranda Lambert nem tetszett, Kenny Chesney-t meg még látványra is gyűlölöm. Keith Urban kicsit már unalmas, és Taylor Swiftnek ez volt az első előadása, amit meg tudtam hallgatni. Ez már nagy szó. Az 'If I where a boy' című nótát szerintem bárkinek kár lett volna elénekelnie Beyoncé után. Így már nem valami nagy élmény. Én az év albumát Dierks-nek adtam volna. Amúgy a kalapos pasik (KIVÉVE KENNY CHESNEY-T, és Kid Rock fején a bigyót nem számítom kalapnak), mind nagyon jót alkottak a díjátadón. Hiába, amúgy is a gyengéim . Dierks Bentley - WOOOHOOO! Miranda díjáradatát annyira nem értettem. Brad Paisley, Jason Aldean ... még sok-sok ilyet.
    Na, ez is megvót!
  • kirus
    Tegnap előtt mi is megszereztük...:)
  • countryboy
    A hétvégén én is megnézem Nash, 720p-es HD felbontásban. Majd megírom a véleményem....
  • Nashville
    ...éppen most seed- elem 75kB/s- al egyik kedves honfitársunknak. Lehet, hogy ismerem?
  • Nashville
    Akinek már elege lett az utóbbi évek díjátadóiból (ahogy nekem is) az most figyeljen!
    Az idei CMA bombasztikus, főleg ahhoz képest, amit vártam. Csak két "előadónál" kellett tekernem - na ilyen is rég' volt.
    Szóval, aki akar tenni egy próbát és tényleg jól akarja magát érezni, annak tessék, HD felbontásban! Villámgyorsan lejön, ha most kezdtek hozzá, én már végignéztem hibátlan anyag.
    Jó szórakozást!

Countryboy ezt neked is látnod kell, ne sajnáld a sávszélességet! :)
    Egy kicsit nekem is el kellett engednem a 90- es éveket, hogy hozzákezdjek a sok csalódás után, de nem bántam meg. Azért kíváncsi vagyok a Te véleményedre is és mindenkijére, aki nyilatkozni szeretne ez ügyben.