5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    A minap az Echo TV-n riport volt Kemény Győzővel, a Bojtorján egykori frontemberével. A riport megkérdezte, hogy hol lehet ma country-t hallgatni Magyarországon. Természetesen Győző a saját műsorát megemlítette ami heti félórában van a Katolikus Rádióban, de az én Civil Rádió-beli egyórás műsoromat elhallgatta, pedig tudom hogy tud róla. Na ennyit az összetartásról és a műfaj népszerűsésítésére való törekvésről.
  • Endiman
    végre megvan Rhonda Vincent néni AABG-je, hát mit mondjak nagyon profi.Számomra most amerika női hangja Ő.
  • Endiman
    Soldiers Of Love - The Derailers

tök kellemes zene
  • Nashville
    "VADÁSZOK" FIGYELEM!!!
    <span class="bb-style-xlarge">DANIELLE PECK!!! CSODÁS!!!</span>

• Endiman
    A hónap végén jelenik meg a Walk The Line 2cd-s változat tele extrákkal, mindössze 3300forint!!!! Ennyiért bőven megéri.
    Nekem kötelező darab, de mindenkinek ajánlom,hogy vegye meg.
    A magyar szinkronra nagyon kiváncsi leszek.
  • Denver Joe
    Üdv mindenkinek!
    Na, az utóbbi időben eléggé eltűntem a topicból, részben a tanulás miatt, részben meg mert elég sokat nem voltam otthon. Jövő csütörtökön lesz a szóbelim, addig megy a tanulás, de azután már reményeim szerint több időm lesz szeretett zenénkre! Contemporary ügyben nem vagyok olyan jártas, mint Nash barátunk, ezért én egy kicsit(?) más jellegű country(?) albumot ajánlanék nektek. Ez pedig a Those Poor Bastards-tól a Country Bullshit. Nem tudok róla semmi értelmeset mondani úgyhogy hallgassátok meg és várom a véleményeteket róla. Talán annyi hogyha ismeritek a Louvin Brothers-t, akkor zeneileg valami ahhoz hasonlóra számítsatok, mondanivalója pedig azzal ellentétes Talán az, hogy anti-gospel illik rá a legjobban. Ez is a szent helyen van ha jól sejtem. Jól sejtem? Amúgy a Black Dog Yodel és a Radio Country c. zámokat ezeket hallgassátok meg szerintem először.
  • Nashville
    Igen volt róluk szó! 2x is ha jól emlékszem, de nem baj ha megemlíted, hátha más sem figyelt fel rájuk. Szép hangjuk van, lásd pl.: #3758, #3761- es hozzászólást.
    Ha már most húztad le, akkor koncentrálj az előbb említettekre is a "szent" helyen!
  • Nashville
    Ez kb. 50%- ban így is van!
    ...na, de Danielle Peck az más lesz! Őt a dokik gyógyszer helyett fogják felírni! ...ja persze Amerikában és nálunk, csak a Country topic lakóinak.
    Van itt ám' vérkeringés, csak egy-két artéria nem működik megfelelően.
    Hé! Akik nem vagytok itt mostanában, vérnyomás fokozónak igyatok meg gyorsan egy kis kávét!
  • Endiman
    róluk volt már szó?:

Wreckers

most húztam le, inkább pop mint country de nem sokkal.

• kirus
    ...jajjmá', tudod, hogy nőben sosem egyezünk!!!
  • Nashville
    Hogy ne maradjak annyira egyedül, ajánlom mindenkinek (legalábbis aki itt van), hogyha hazaért azonnal nézze meg, hogy mit rejtenek a "szent" helyek, mert jelenleg két újdonságot talál.
    Nem is tudtam, hogy Blaine Larsen ilyen jó duettet is tud Gretchen Wilson- al.
    A másik említésre méltó név: Trent Willmon.
    Na, Ciao!
  • Nashville
    Megnéztem az új Julie Roberts klipet. Nekem egy kicsit műnek hat a nőci, egyébként, mintha összeszorított foggal énekelne úgy általában. ...bár egy-két helyen (inkább egy) tényleg szép a hangja.
    Engem nem fogott meg túlságosan az első albuma sem, és nem éreztem azóta sem olyan "áhá" élményt, mint pl. Shelly Fairchild - nál.
    Sara sokkal természetesebb és engem még nem idegesített sohasem a hangja.
    Na, most egyedül maradtam... :)
  • countryboy
    szövegjavítás: nem albumán, hanem albumának, természetesen :D
  • countryboy
    Nem kötekedés ez, Kirus! Egyetértek! Julie Roberts hangja soha nem idegesített...Sara Evans-é néha igen. Láttátok az új Julie klippet? Férfiak és szempillafesték a címe...akárcsak a hamarosan megjelenő új albumán. Félelmetesen jól néz ki benne. Megkockáztatom hogy a legcsinosabb női country énekes manapság.
  • Nashville
    Ezek szerint csak én nem ismertem? Hmmm...
    A csizmás dologgal teljesen egyetértek, ha több időm lett volna Photoshop- al megszerkesztettem volna.
    Itt énekel nekünk egyet, és összeszedte magát shoes ügyben is: I Wanna Fall In Love
    Ilyen hanggal kiadhatna már egy új lemezt is!
  • kirus
    Hát Sara Evans helyett inkább Julie Roberts... folyton kötexem csaj ügyben
  • kirus
    Legalább egy francos csizmát felvehetett volna... kalap, meg holdjáró papucs.. pf

Amúgy a hangját szeretem
  • Nashville
    Csak ülök a karosszékemben és az előzőleg nagyszerűen konfigurált KlipFolio- m hajnalban (mikor felkeltem tanulni) bejelzett. A csajt eddig még nem ismertem, de nagyon kellemes hangjával jól indította a napomat. Amúgy először ezt a friss képet akartam belinkelni, csak hatalmas mérettel rendelkezik: Gooood

Amúgy van két új remek számom Sara Evans- tól a Hallmark Gold Crown gondozásában: "You Oughta Know By Now" és a "Brooklyn and Austin".
    Sara a Countrykirálynő, ez már egyértelmű!
  • countryboy
    De a kép sem friss, mert most így néz ki
  • countryboy
    Hát őt meg honnan vetted elő, Nash?

5 év nincs új lemeze
  • Nashville
    Kép, szöveg nélkül:

• countryboy
    Tudom tudom, elvakult Shania-fan vagy
  • TheDreamingTree
    Áúúú! azért a "kalap szar" picit erős volt! Jó, nem a legjobb koncertje, de azért szerintem nézhető és hallgatható is.
    Na jó. Inkább nézhető, mint hallgatható .
  • Old Cowboy
    Hááááát! Enyhén szólva fura egy öltözetben koncertezett. És mostanában én is szívesebben hallgatom a régi - még country-s - lemezeit vagy Rhonda-t.
    Keep It Country
    OC
  • Endiman
    a két kedvenc Rhonda Vincent pikcsöröm:

• countryboy
    Nem szívesen kötözködöm egy Marshallal, főleg nem a miénkkel, de az a Shania koncert egy kalap szar. Jogging ruhában ugrál a színpadon, totál stílustalan.
  • TheDreamingTree
    Én meg majd csak szépen beteszem a DVD-t, és megnézem, amikor akarom...
  • Endiman
    uhh, beállítanám ha lenne...
  • Nashville
    Kössz OC!
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Ma éjszaka, ill. holnap hajnali:

3sat
    01.30 Shania Twain: Up! élő koncert, utána
    02.30 Willie Nelson & Friends: Outlaws and Angels koncert.

Videókat beállítani!!!

Keep It Country
    OC
  • kirus
    Nincsen mit!
  • Endiman
    hopp! megvan, már gyün lefele
  • Endiman
    őő, igen ez a Roadrunning lesz az, de előbb-utóbb Torrenten is ráakadok, köszönöm a kedvességed

• kirus
    Mark Knopfler & Emmylou Harris: All the roadrunning című albumról van szó?
    Ha igen, akkor én is úgy kaptam, de hát így, vagy úgy, de birtoklom.
    Nem vagyok pösti, de holnap valami Híd sörözőbe (vagy hol) találkozom a linedance-es brigáddal. Ezen kívül még pénteken a római parton leszek, szintén linedance ügyben, és egész 7végén is Pesten leszek. Ha gondolod, szívesen megírom.
  • Nashville
    Igen, elkerülte a figyelmem, nem vagyok mostanában 100%- ban képben...de leszek nemsokára! :)
    Alig lehet megállni, hogy ne írjon az ember valami jót ide, főleg hogy meghallgatásra kerülnek.
    Denver Joe amúgy egészen jól bírja, pedig felnyomtam neki Katrina Elam- ot, na mindegy (két hétig van lehetőség letölteni). Én is veszem a példát, amúgy is már leszállt már az éjj, holnap új nap kezdődik, csak jönne már Danielle!

Endiman, olyan ajánlatot kaptál ami kihagyhatatlan, úgyhogy nem kapsz linket!
  • Endiman
    nem tudom hol lax
  • kirus
    Nálam CD-n :)
  • Endiman
    wow! Tudsz linket, ahol az Emmylou&Knopfler albumba bele lehet hallgatni? köszi!
  • countryboy
    Tavaly januári Leann CD. A legutolsó a sorban. Kellemes.
  • countryboy
    Nash, talán elkerülte a figyelmed, hogy a ki is áll a Wrecklers név mögött: a grammy díjas Michelle Branch és Jessica Harp. Egyre több pop/rock énekes tér át a countryra, mert az egyetlen popzene manapság, ami még él és népszerű, az a country-pop. Lásd: Norah Jones (Little Willies), Sheryl Crow, Van Morrison, Mark Knopfler és Emmylou Harris új közös albuma, stb.
    A Wrecklers-t valószínüleg el fogják hallgatni Magyarországon, még akkor is, ha a Warner adja ki és Michelle Brach a duó egyik tagja. Fogalmam sincs, mikor ébrednek fel a magyar kiadók, de ezt az egyoldalú struccpolitikát már nem lehet sokáig folytatni.