5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    Brühühüüüüü....
    ez már az x. linedance, amiről lemaradok...:((((((
  • elgreco
    Ma este linedanceklub a Blade étterem(III.Bécsi út.38-42) pincéjében este 8 órától. Minden érdeklődött szeretettel várunk.

elgreco
  • kirus
    Tudom bakker... no comment!
  • Vidéki lány
    Szted elég bizonyíték, hogy Elgreco honlapjára én tettem fel a gárdonyi programot?:))))))))
  • kirus
    Pacsi Timci!
    Tanúk kellenek?
  • Vidéki lány
    OC,
    többet vagyok Elgreco fórumán, mint te!:)))))))
  • Old Cowboy
    Timi!
    Olvasol más fórumot is? A gárdonyi buliról és a fórumok látogatottságáról Elgreco fórumán találsz infot. Esetleg a www.linedance.hu weblapon is.
    Keep It Country
    OC
  • Vidéki lány
    Neeeeeeeeeeeeem, csak Bp-re süt a nap!!!:))))))))

Amúgy nem, Szegeden pl. 32 fok... felhő, szellő sehol... Imádom!!!! Igazi mediterrán klíma! (Persze, a strandon kicsit jobb lenne most...) ... de a nyári esték... hmmmm:))))))
  • TheDreamingTree
    Hello!

Hát igen, de nagyon lassan térünk vissza, sajnos. Gondolom a nyár miatt mindenki el van menve mindenfelé.

Tényleg, Budapesten kivül is ilyen jó idő van? :)

Azért van egy témába vágó kérdésem is: láttam egy ABC-s koncertfelvételt, ahol Kenny Chesney meg Gretchen Wilson énekeltek közösen egy dalt. Tufaj valaki, hogy miféle rendezvény lehetett?
  • Vidéki lány
    Sziasztoooook!!!:))))

Látom, az elveszett band kezd vissza-visszatérni!!:))))
    Örömmel (bár ez kinek öröm, kinek nem..) jelentem, hogy ÉLEK!!!!

És most épp Alan Jackson DVD szól, úgyhogy naon jól vagyok és libabőrözöm.

Jön vki a hétvégén Szegedre a kamionos country-talira, vagy Gárdonyba a country-fesztiválra? (Lelkeseknek azonnal mondom: ez azért korántsem tőlünk nyugatabbra lévő countrytalik színvonala!!!!):)))

Üdv., puszi,
    Timi (Countrygirl, Vidéki lány)
  • elgreco
    Üdv mindenkinek! Tényleg szégyelem egy kicsit magam amiatt, hogy mostanában nem veszem a fáradtságot arra, hogy régen látott barátaimat üdvözöljem a country topicban, de sajna elég sok a meló, ezzel párhuzamban viszont kevesebb a szabad időm is amit ahogy Kirus is írta többnyire bulizásra szánok:)
    Country előadók felkutatására szinte semmi időm nem jut, ezért örvendek annak, mikor valamelyikötök talál valamit és azt megosztja velünk.
    A csatározásról meg annyit, hogy szerintem nyújtsatok egymásnak egy virtuális baráti kézfogást, hisz eddig nem ilyenekről szólt ez a fórum:))
  • kirus
    Sehová. Greconak van egy oldala, ott fórumozunk, de oda sem nagyon írnak.
    Kikával (Kriszti) linedance bulikon, vagy lovaglásnál szoktam talizni. Timci (Countrygirl), mostanában oda sem tudott jönni. Amúgy mindkét csajszi vizsgázott mostanság. Grecoval már többet talizom.... BULI-BULI-BULI
  • TheDreamingTree
    Oké, akkor a mai tananagunk cime: a speciális realtivitás-elmélet és a Lorentz-transzformáció

Szóval ha m(0)=a test nyugalmi tömege, v=a test inerciarendszerhez viszonyitott sebessége, és c a fénysebesség, akkor a test relativ tömege

Ennyit mára, gyerekek!

(a vicc persze az, hogy ez igaz: egy 80 kilós ember a 99,7%-ával haladva 1 tonnát nyomna)

Most akkor vissza a témához: tényleg, hová tűnt a Kriszti, meg a Countrygirl, meg az Elgreco???
  • kirus
    Hallo!

Klimaxosok vagytok? Vagy jönnek a nehéz napok?? Úgy viselkedtek mint a buta tyúkok... pedig lassan már én vagyok ezen a fórumon az egyetlen tyúk. De ha így folytatjátok, be se szagolok ide többet.
    Engem okosítsatok, ne egymást nyírjátok. Jó?

KÖSZKE!
  • Endiman
    hujjuj, ne egymást gyapáljuk, ajánljatok új country csillagokat!
  • Nashville
    CB! Elmondhattad volna a véleményed kultúrált ember módjára is. A fórumon mindenki közölheti gondolatát, hozzáállását a témához. Ezért még nem lőttek le senkit sem.
    ...de hiába, ez a stílus rád vall: "hát ki nem szarja le?", "a többire kurvára nem vagyok kiváncsi", "amerikai segget nyaló".
    Én nem foglak sértegetni, de a hozzászólásaid minősége és tartalma magáért beszél!
    Mellesleg TDT- vel teljes mértékben egyetértek.
  • TheDreamingTree
    Milyen indulatok jöttek elő hirtelen :)

Most mindentől függetlenül tényleg mindenki azért rajong akiért akar - speciel én is szeretem az amerikai dolgokat -, de azért Countryboy: gondolom abban egyetértünk (legfeljebb Nash picit jobban ), hogy a mindannyiunk által annyira szeretett zene pont azokból az amerikai dolgokból táplálkozik (ilyen július 4-e is), amikre most azt mondod, hogy egyáltalán nem érdekel Téged. Ezt azért én nem hinném...
  • countryboy
    Néha azt érzem, hogy annyire bele vagy bolondulva ebbe a zenébe Nash, hogy a szíved is amerikai lett ezáltal. Felőlem annak rajongsz akinek akarsz, de magyar létedre a függetlenség napját reklámozod - hát ki nem szarja le? Az amerikaiak foglalkoznak szerinted március 15-el vagy október 23-al? Azt sem tudják merre van Magyarország. Egész Amerikából csak a zenéjüket szeretem, a többire kurvára nem vagyok kiváncsi. Mellesleg - igazad van - legközelebb tényleg átugrom az ilyen az amerikai segget nyaló beírásokat.
  • Endiman
    Catherine Britt - Too Far Gone 2006

Ő nagyon jó!
  • Endiman
    annyi köze van a zenéhez,hogy júli 4-re tették Johnny Cash: Hundred Highways cd megjelenését :)

kevés olyan hazafi énekest ismerek mint Ő volt.
  • Nashville
    Hogy ne csak a zászló lobogjon! :)

No.1 album, kötelező minden cowgirlnek és cowboynak! Itt bele is lehet hallgatni!
  • Nashville
    A függetlenség napjával kapcsolatban nem nyitunk vitafórumot. Akinek jelentett valamit az érezte, akinek nem, az tekerjen tovább.
    Egyébként, hogy a zenéhez mennyi köze van? Annyi biztos, hogy a patriotizmusról híres amerikaiak cowboy- ai fergeteges Country-bulikat rendeztek.

…és, hogy mi az enyhe túlzás? Pl. az, hogy valakit köszöntöttek a fórumon és még azt sem mondta, hogy kössz! Az viszont, hogy „túlzás” meg, hogy „szar” az elhangzott!
  • Endiman
    értettem :)
  • countryboy
    Szar....Allison első két albuma (1998 és 2000-ben) jók voltak, azóta már nem country amit csinál.
  • Endiman
    Allison Moorer - Getting Somewhere CD
    2006, Sugar Hill Records

róla mit érdemes tudni?
  • kirus
    Nash! Inkább zenéket keress, ne zászlókat! :)
  • countryboy
    Nash, azért ez enyhe túlzás volt...a függetlenség napját szerintem hagyjuk meg az amerikaiaknak, a zenéhez semmi köze.
  • TheDreamingTree
    Az igen!!!
    És jó utat a Discovery-nek!
  • Nashville
    Happy Independence Day!

• Endiman
    Ma megvettem A Nyughatatlan dvd-t hihetetlen, de mindössze háromezer forintért!!! A dupla dvd-s kiadást.A magyar szinkron fantasztikus, az extra dvd tele van jó dolgokkal.

Kirus, ajánlom neked szeretettel
  • TheDreamingTree
    Izé, télleg nem azért, de ez van a hivatalos weboldalán:

"Urban signed his first record deal back in his native Australia...etc"

Most akkor mi van? Mondjuk ettől még lehet új-zélandi állampolgár. Sőt. Akár amerikai is... na mindegy. Ezen nem fogunk összeveszni! :)
  • Endiman
    most Őt hallgatom:

Julie Roberts - Men&Mascara

tök jó, kicsit Sheryl Crow-s

belehallgatás
  • countryboy
    Keith fiú nem ausztrál, hanem Új-Zéland-ról származik :)
  • kirus
    Én ezt a dalt már réges régen birtoklom, és teccik. Úgyhogy kérek valami mást!!!
    Buli meg mindig van!! Hála az égnek! Na várom a többi tesztelendő előadót!!!
  • TheDreamingTree
    Az még hagyján, de ráadásul Keith Urban-t, mint AMERIKAI country énekest emlitik meg. Legalább tudnák, hogy ausztrál.. de mind1. Úgy tűnik, számukra aki country zenész, az amerikai. Ez persze nagyrészt igy van, de azért vannak kivételek. (Ha legközelebb Shania-t is amerikainak nevezik, kiszúrom a kereküket )
  • Nashville
    Én nem lepődöm meg a Dixie Chicks Európai befutásán (már nem olyan Country- sok). Voltak így már mások is, pl: LeAnn Rimes is közkedvelt Európában. Neki is most jelent meg új albuma, amin nagyot énekel. Country- s füllel is rendkívül élvezhető!
    A VIVA csak csepp lenne a tengerben, Európa (főleg Magyarország) hozzáállása nehezen fog megváltozni.
    Nálunk biztos többet emlegetik majd pl: Keith Urban nevét Nicole Kidman férjeként, mint zenei teljesítménye miatt. De ez a bosszankodás hiábavaló, ez van.
  • Nashville
    Jók a bulihírek, jöhetne máskor is. :)
    Luke Stricklin neve nem volt ismerős. Inkább vizuális típus vagyok. Legalább még egyszer meg lett említve. Hú, de sokan letesztelték!
    Kössz a gratulát, végülis nem lettem kockafejű. :) Jó túllenni rajta. Ajánlanék itt jobbnál jobbakat, de rámozdulás kevés van.
  • TheDreamingTree
    Hehe, nagyot fordul a világ: most láttam a Dixie Chicks klipjét a VIVA-n.
    A VIVA-n. Jó, csak az amerikai slágerlista apropóján, de akkor is. Értitek Ti ezt?! :) Szerintem, ha tudta volna a szerkesztő, hogy valójában milyen zenét játszanak, tuti nem teszi be :)
  • kirus
    Danielle Peck-et hallgattam Poco Hill felé... hááááááát, nem rossz, de nekem nem lesz a kedvencem.
    Amúgy az Indian Dreams-es bulink szerintem fergetegesre sikeredett. A Blútájmersz nagyon jól nyomta, mi meg hoztuk a formánkat. Röhögés, tánc, közszemérem sértés... :) áááááááááááá, dehogy! Hajnali 3kor már itthon voltunk.
    Poco Hill-t meg akkor már láttad :)!
    A Stricklin fiúról meg már volt szó korábban, ha jól emléxem még talán szeptember környékén, csak akkor simán egy nótával. Majd minyá megnézem amit felraktál.
    Ja, és gratula a vizsgákhoz!!!
  • Nashville
    Mai klip ajánlatom: Craig Morgan - Redneck Yacht Club. Nagyon ott van a feeling!