5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4000 Akkor jó :) Picit féltem, mit fogsz szólni hozzá, mert először még nekem is "fura" volt, pedig én a Guns N' Roses-on nevelkedtem :) -
Ty Herndon - Right About Now
Street Date
Jan 09, 2007
sose hallottam róla, jól nyomja? -
#3998 nekem tetszett köszi! -
#3997 Ja, a Rapidshare oldalon a két oszlopból a bal oldali alján a FREE-re kell kattintani, aztán kis idő (kb fél perc) után lehet letölteni a dolgot... -
#3996 Endiman, ez hogy tetszik? :) (persze mindenki más is meghallgathatja!)
I Walk The Line
Annyit azért gyorsan hozzátennék, hogy a Live egy rockzenekar, és ennek megfelelő zenét játszának :) De szerintem egész érdekes a dal. -
#3995 Hát BÚÉK mindenkinek!
Aki esetleg már régen nem próbálkozott a dologgal: újabban megint lehet videókat názegetni a CMT-n :) Tök jó :) -
countryboy #3994 Legalább tudjuk hogy élsz és virulsz, Nash.
Ami a személyeskedést illeti...no comment. -
#3993 Hát többnyire igazat kell adnom... a hamisságra nincs mentség, de Vince Gill-nél én is tök vártam, hogy majd most milyen nagyot fog énekelni, aztán alig lehetett hallani. Mondjuk eleve nem értem, Sheryl Crow mit keresett ott en bloc. Jon Bon Jovi, meg a (szerintem) részeg Richie Sambora dettó.
A Little Big Town mondjuk szerintem legalább érdekes hangzású volt...
A kedvencem amúgy a Gary Allan/Kimberly Williams felkonf volt :) Ott még a közönség is végre nevetett... -
#3992 Pfff, ilyen véleményt! Ezért is nem megy a fórum (részben): stílustalan, lehúzó, mindent kritizáló hozzászólásaid miatt.
A stílusod nem változott! Nősülj már meg! Már csak egy nő tud gatyába rázni! -
countryboy #3991 Az idei CMA volt minden idők leggyengébb, legszínvonaltalanabb Brooks & Dunn önálló showműsora. Ennyi botrányosan gyenge dalt és hamis előadásokat, Carrie Underwood-tól elkezdve egészen Miranda Lambertig, komolyan kész voltam tőle. Az meg a másik, hogy a dalok többségének köze nem volt a countryhoz, Faith Hill jogosan akadt ki hogy nem ő kapta a legjobb énekesnőnek járó díjat, ő már letett valamit az asztalra mégsem jutalmazták semmivel. Brooks & Dunn és Sheryl Crow együtt és mégis olyan hamisak mint az állat, nem találják a megfelelő hangszínt, rossz a háttérvokál, szegény Vince Gill hangja teljesen el van nyomva, aztán egy nagyon szar szám a Little Big Town-tól, ugyancsak gyengus produkció Brad Paisley-től, Alan Jackson altatódaláról nem is beszélve. Jason Aldean rockszáma, vagy éppen a Rascal Flatts nyávogása csak lejjebb vitte a színvonalat. A többi előadó eszembe sem jut, annyira nem hagytak nyomot. Még egyszer nem nézem meg, bár DVD-n megvan a dolog, az biztos. -
#3990 Természetesen Paisley, és nem Pasiley... :) -
#3989 Már én is majdnem Boldog K......t kívántam, de aztán meghallottam a Brad Pasiley k......i lemezén, hogy nem szabad k......t mondani, mert megsérthetünk vele valakit :)
Szóval Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
-
#3988 Csatlakozom az előttem szólokhoz és én is Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Countryzenében és Linedancben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánok!!
-
#3987 Én is minden Kedves Country-rajongónak Boldog Karácsonyt kívánok!!!!
hogy legyen mit hallgatni az ünnepek alatt:
bestradio.hu /country/ -
Don Attila #3986 Békés Karácsonyi Ünnepeket és jó zenékben gazdag Boldog Új Esztendőt
kívánunk mindenkinek! ~ Don Attila Band ~ -
#3985 hát ezt nem ilyen stílusban szoktuk de amúgy:
film címe: Rhinestone (1984)
Sylvester Stallone, Dolly Parton
-
#3984 nyugi már...ez nem chat!! -
#3983 a fil kellen nekem, meg az énekesnő neve
plzzzzzzzz -
#3982 egy filmcim kelleen nekem, amiben egy geci hires country énekeső meg stallone szerepelt -
#3981 tud nekem most segiteni valaki? -
#3980 hell -
#3979 jéé, most is Mohaa Country wan a Civil rádión. ezek szerint ismétlés szerda reggel 9-10-ig. -
#3978 oké, én is ajánlok egyet:
Workbench Songs - Guy Clark
-
#3977 Sziasztok!
Ha esetleg még nem ismernétek, és bírjátok a kissé rockosabb ízű country-t is, ajánlom figyelmetekbe Keith Anderson bemutatkozó lemezét, egyszerűen fantasztikus. Megjelenése óta nagy kedvencem, várom már a folytatást.
-
#3976 ez a Randy Travis elég jól nyomja!! meg a többi is. most szedtem le egy albumot mindeféle előadótól. -
#3975 Tényleg jó minőségű adás, csak ettől a brit-angol konferálástól mászok falra :) -
countryboy #3974 Nagyon jó country rádiót találtam, végre nem egy gagyi, netes alapú amatőr szolgáltatás!!!
3C, Continuous Cool Country, is the first full stereo terrestrial 24 hour country music service in the history of UK radio. Broadcasting in crystal clear digital stereo 3C brings you the latest and hottest hits from the superstars of Country, plus exciting music from the up and comers who are the Country stars of tomorrow!
Éppen most hallgatom a CMT's Country Countdown U.S.A.-t Nashville-ből a rádióban! Váó!
és a link ahol tudjátok hallgatni a nap 24 órájában Angliából:
3C Cool Country -
countryboy #3973 Hát már hogyne tudnánk!
2006.december 16-án adja a 3Sat a gálát, délután 13.15 perckor! -
Schnellinger #3972 Azt hiszem, az a legjobb, ha megvárjátok a honlapomat! Minden kiderül! Megpróbálok nagyon sok mindent összehozni egy helyre, lesz western, biker, outdoor és a "more"/minden más, ami a stílussal kapcsolatba hozható/. Abban a pillanatban, ha éles a dolog, kiabálok!
Keep it Country -
#3971 hát talán a 3sat-on -
#3970 Hellotok! Nem tudja valaki, hogy a CMA gálát mikor és hol lehetne megnézni? -
#3969 hát nem csúnya -
countryboy #3968 Az idei megasztár döntős csajszi (American Idol) nagyon korrekt. Erős dalok, kellemes hang, sokat hallgatom.
-
#3967 Szia!
Valami bővebbet nem tudnál írni ruházat és kiegészítők ügyében? Márka, bármi...
Köszi! -
Schnellinger #3966 Üzenet Mindenkinek, akik kértek tőlem katalógust, hogy a külföldi partner kérésének megfelelően, mivel megjelent a legújabb 2007-es kiadvány a régieket nem küldöm már ki. 2 hét múlva érkeznek az újak, de lesz anyag a saját honlaphoz is. Így hamarosan már annak sem lesz akadálya, hogy a honlapról válogathassatok! -
#3965 Hellotok! Aki nem olvasná a másik country vagy linedance-es fórumot:
Csak, hogy tudjatok róla mi folyik a linedance-es topicokban, íme egy mai bejegyzés:
"Tegnap elmentem az Eastern Station főpróbájára. Aki a Copacabana Beach-beli zenéjükre emlékszik, nyogudtan elfelejtheti. A felállásuk némileg módosult és a hangosítás színvonala közelített a tökéleteshez. (Valószínű, hogy teremhez vannak szokva.) Volt egy-két olyan számuk, amitől libabörös lettem. Nagyon szuperül játszottak.
A nov. 18-i rendezvény lényege, hogy a country zene bemutatása, annak különböző alfajaival. Kezdve a blue grass-től a new-country-ig, amire a linedance-t is táncolják. Egy, a stílust átfogó, rendezvényre gondoltak, ahol - Gárdonnyal ellentétben - nem a zenekarok megmérettetése, hanem a country zene népszerűsítése a fő cél. A résztvevő 3 zenekar (Eastern Station, Kékfű és Meteorfolk) + egy önálló énekesnő részvétele nagyon csábítóan hangzik. Bemutatkozásunkra is lehetőség lesz egy tánccal még a produkciók között, az Acky Breacky Heart-tal, mint a new-country világhódítását elndító egyik meghatározó lényeges elemmel.
A nonprofit - tisztán az ismeretterjesztést szolgáló, ezért belépő nélküli műsor 19.00-kor kezdődik és kb. másfél órás lesz. Utána lehetne egy jó kis bulit csapni saját lemezünkről a közönség bevonásával. A helység a zeneiskola koncertterme, ami 500 fős és úgy alakítanák ki a széksorokat, hogy táncolásra legyen lehetőség a színpad előtt.
Mivel klubunk egyik fő célja a country zene és western kultúra terjesztése, jó lenne, ha minél nagyobb létszámban tudnánk megjelenni.
Jelentkezőket várok."
Helyszín: Pilisvörösvár, Zeneiskola
Keep It Country
OC -
Schnellinger #3964 Hi, Marshal,
a napokban kapom a külföldi partnertől a képanyagot a saját honlaphoz. Nem csak egyéni érdeklődőket keresek. Országos viszonteladói partnereket is keresek, ill. olyanokat, akik választékbővítést terveznek. 100 db fölötti albumom van, new-country keresztneves sorrendben Alabama-tól Vince Gill-ig. Ez közel 10 év folyamatos gyűjtése. egy-egy CD postaköltséggel 1490,-Ft. Ezért jöttem a fórumra, hogy megosszam ezen infókat. Keep It country -
#3963 Hi, Schnellinger!
Miért nincs egy honlapod, ahol eladhatod magad? Vagy csak egyéni érdeklődőknek szeretnél egy-két dolgot eladni? Egyébként mit jelent, hogy van sok zeném? 100, 500, 1000, 2000 CD? És azok micsodák? Van áruk is? Miért jöttél a fórumra?
Keep It Country
OC -
Schnellinger #3962 Howdy mindenkinek! Country zeneőrült vagyok, van sok zeném. Érdeklődjetek bátran, de azok is, akiket ruházat ill. kiegészítők érdekelnek a country és western világából. Keresek ezen kívül partnereket ezen cikkek értékesítéséhez az egész országból! Természetesen készséggel küldök tájékoztatót. Keep it country -
#3961 van két új jó hallgatnivaló:
Montgomery Gentry - Some People Change
George Jones&Merle Haggard - Kickin' Out The Footlights...Again
Merle Haggard-tól lehidalok, mindig is imádtam, a hangja mit sem változott, olyan mint 30 évvel ezelőtt!! fantasztikus!!!!
Az igazi régi countryzene egyik őrzője.