Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, nekem ez abszolút fekete bárány, sztem semmi köze a countryhoz, de kiváncsi vagyok Tik mit mondotok.Bele lehet hallgatni.
ez még contemporary-nak is szélsõséges <#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk a másik szám (Taking The Long Way), amit az amazonon lehet hallani, az még jobb, szerintem.
most megy a m1-en a linedance klub bemutatkozása, vagy vmi olyasmi!
10.45-kor bikarodeo, 11.35 újra linedance

Phil Vassar - Greatest Hits Vol. 1
mondjuk kedvencem nem lesz, de egyszer meg lehet hallgatni
Na jóccakát.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=6447014
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Mivel tudom, hogy a többség a fórumon a Contemporary-t szereti és ismeri leginkább, ezért most egy olyan együttest ajánlanék meghallgatásra, ami azok közül való, melyek nekem nagyon bejönnek. Ezt hívják alternatív countrynak vagy (real) outlaw countrynak, pedig zeneileg sokminden beletartozik ebbe. Ami összekapcsolja ezeket az együtteseket az az, hogy a gyökerekhez térnek vissza, nem az aktuális Nasville-i vonalat játszák, hanem azt a country-t, melynek forrásai olyan elõadók, mint Cash, George Jones, Hank Williams, David Allan Coe, Waylon, Merle Haggard szóval a régi nagyok. A banda neve Railbenders, Denverbõl valók és itt tudtok belehallgatni a rádiójukba (14 szám teljes hosszban). Én az 1., 4.,5.,12. számokat ajánlom elsõsorban.
http://www.railbenders.com/railbenders/pages/radio.html
Nash sok sikert a vizsgához, együttérzek veled, mert a szóbelim nekem is tizenvalahányadikán lesz. Azért bízom benne, hogy látunk még a fórumon 19. elõtt.<#wink>#wink>
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
Megnéztem a The Wreckers-t..... hm... azért én nem kaptam sokkot tõlük.
Búcsúzkodik Nash a fórum egyik programfelelõse. 😊 Na nem örökre, csak június 19- ig. Akkor lesz az államvizsgám, addig nyomnom kell a könyveket. Nehezen fogom kibírni, de addig semmi erõfeszítés a fórumba, csak egy-két komment.
Egyszóval legyetek rosszak, ne kíméljétek a topic- ot, tartsuk meg ezt az elõkelõ helyet. (Persze nem ez a fontos, hanem a minõség.)
Contemporary Country Music
Album megjelenés: Május 23. Nagyon ígéretes!!!

Az uriember nevét elolvashattátok a plakáton. Craig Hand. Honlapja. Ha rákattintotok, akkor automatikusan elindul a debütáló száma (video), ami engem nagyon meggyõzött, akár csak Megan Mullins áprilisban.
A srácot hallgatva Blaine Larsen jutott eszembe, akinek júni. 13- án várható az új albuma, tudjátok az a mélytorkú "fenegyerek".<#eljen>#eljen>
Ha már az albumoknál tartunk, akkor egy vélemény Phil Vassar - Greatest Hits (05.02) lemezrõl: Nem jó! Kíváncsi voltam rá, de nem tetszik. Van rajta egy-két jó szám (a zene nagyon jó), de más elõadók szájából 100- szor jobban tetszik (pl. Jo Dee Messina, vagy Tim McGraw...)
Ha már május 2.- a, akkor Rockie Lynne. Kirus, õt ajánlottam február 12. -én és most eljött!!! Kérdezd meg a személyes tanácsadódat is ez ügyben! <#vigyor3>#vigyor3>
Glen Campbell......magamtól meg sem hallgattam volna. De már örülök hogy más gondolt rá, hogy meg kéne hallgatnom.
Legalábbis a többi fiatalhoz képest mindenképp, mivel más topicokban is jelen vagyok és ott lerí róluk az élettapasztalat hiánya. Hiába, a Country Music megnevel, jó irányba fordítja az ember fiát. <#nyes>#nyes>
Glen Campbell- re meg majd rákeresek, ha már annyira olvad nálad. 😊
Úgy látom most otthon vagy, így hát eljött a tesztelések ideje!
Cowboyok ti is írhattok véleményeket, Countryboy te is mozgósítsd már magad, olyan ritkán válaszolsz az ajánlásaimra. Jól elbeszélünk egymás mellett, de így nem az igazi. Egyszer te írtad, hogy : "Nash azonnal gyere vissza és ajánljad a bandának Trent Tomlinson elsõ CD-jét!!! Ez parancs!!!! "
The Tennessee Three - The Sound Must Go On
Johnny Cash egykori együttese hallható a cd-n amolyan "tribute"
Hagyományõrzõ feldolgozásban hallhatjuk a Cash nótákat, és az általuk írt Johnny bá-t magyasztaló dalokat is.
Igazi Memphis-i "boom chicka boom" érdemes belehallgatni<#integet2>#integet2>
Engem hidegen hagy kit ütött el... nem a rokonom 😊
Nemrég letartóztatták cserbenhagyásos gázolás miatt, emiatt csalódtam sajnos benne....asszem be volt nyomva, de akkor is.Nem tudja valaki mi lett az ítélet?
Jó tanulást a vizsgához! Hány éves is vagy, hogy most érettségizel?
Írtad a pénz központúságot, ebben teljesen igazad van! Amerikában csak akkor vagy valaki, ha minnél több bõr húzható le rólad. Ez az igazság, de van szép oldala is az "éremnek".
Egyébként még mindig nem értem, hogy mi a jó nekik a klip megvonásában. Milyen profit kérdés bújhat meg ebben az ügyben?
Ja, és tudom, hogy éljen a contemporary country, de kaptam egy Glen Campbell "koncert" DVD-t. Lassan megolvad a lemez a lejátszóban, annyit nyüstöltem. Nagyon bejött.
A CMT meg bek@phatja!!!!<#action>#action>
CMT
És az ok ebben a mondatban van, ami a CMT honlapján található a TERMS OF USE AGREEMENT link alatt:
This Site is offered and made available only to users 13 years of age or older who reside in the United States of America. If you are not yet 13 years old, or do not reside in the United States, please discontinue using the Site immediately, or if, for any reason, you do not agree with all of the terms and conditions contained in this Agreement, please discontinue using the Site immediately, because by using or attempting to use the Site, you are agreeing to be legally bound by this Agreement.
Csak röviden: 13 éven felüliek és kizárólag az USA-ban használhatják az oldalt, ha ennek nem felelsz meg, azonnal húzz el.
Ennyit amerikáról.
Bocs az esetleges hibákért és a nem túl szabatos megfogalmazásért, de kb. 10 perc alatt hoztam össze, mivel sajna mostanában nincs túl sok idõm, mert elõrehozott emelt földrajz érettségire készülök, aminek az írásbelije 16-án lesz. Június közepétõl remélem már több idõm lesz írogatni ide a fórumba. Ha kicsit lesz idõm akkor a "petíciót" is megcsinálom. Addig is hallgassatok sok Country zenét!
Az összes CD beszerzéséhez pedig csak gratulálni tudok! Nagyon jó döntés!
Nem linkelnéd be a kocsid fotóját? Az új verdát még nem is láttam! Dobd fel egy kicsit a fórum lelkivilágát! <#nyes>#nyes>
Egyszer írtam, hogy kb. a 2000- ik hozzászólás körül már tudni fogok angolul, de ez még nem jött össze. Nagyon gyorsan túlléptük azt a lélektani határt. Ha egyszer végre megtanulom, akkor lefordítom neked. <#wink>#wink>
miszerint Cash-nek az American V cd-je nagyon különleges lesz,sok neves elõadó közremûködésével.(Ha valaki szó szerint elmondaná a ciket azt megköszönném)
Nekem megható,hogy Cash-t milyen sok zenész szerette/példaképének tekintette (pl. Bono)
Ja, és le a kalappal Rick Rubin elõtt! Tisztelem õt amiért fontosnak tartotta/tartja Cash zenei munkásságának életben maradását.
Úgy látszik Toby is nyugalmasabb vizekre evez, pedig láthattad, hogy a Get drunk and be somebody szám és a live video is nagyon ütõs. Tud Õ, ha akar csak közeledik az 50- hez lehet, hogy a nyugalom ideje következik, ahogy Denver Joe is írta valakivel kapcsolatban. Azért Travis Tritt leendõ új lemezére is nagyon kíváncsi vagyok, eddig minden lemeze csúcs volt.
Ha már tesztelni fogsz, akkor a Nashville Star- okat is nézd meg. Nicole Jamrose cowgirl is nagyon jó, még a Sin Wagon- t is fantasztikusan adta elõ, pedig azt nagy merészség volt! Link A Wiew More Clips- re kattints, utána megtalálod a listában.
Sajna nem nagyon van idõm tesztelgetni a zenéket, mármint neten <#shakehead>#shakehead>. Folyamatos idõhiányban szenvedek. Koránt sem csücsülök annyit a gép elõtt, mint régen, hogy zenék után kutassak.
Wade Bowen bejött, meghallgattam. Jeff Bates??? Tyûûûûûûûûû, most megfogtál, nemtom mikor említetted. De eskü, letesztelem!
Az oktató videótól jobban már csak személyesen tudom elmagyarázni. <#dumcsi>#dumcsi>
Az ajánlat továbbra is fent áll, biztos tudok segíteni egy pár jó tanácsal, mivel azóta a profizmus szintjére emeltem a dolgot. Keress meg ez ügyben, ha szükséged van segítségre.
Sajnálom, hogy befürödtél Toby- val. Már meg sem merem kérdezni, hogy a Jeff Bates lemezt megrendelted e. <#vigyor3>#vigyor3> Szerintem Jeff lemeze jobban neked való lenne. Leteszteled?
Shania CD-m még nincs, de nem is szeretnék. Meghallgatom, de nem szeretem. Bocsi.
Ha kiváncsiak vagytok a trailer-re itt lehet belekukkolni - csak erõs idegzetûeknek 😊
SLITHER
Ez nem piac, menj a teszvesz.hu-ra és add el ott, tuti rákattan valaki.
Mellesleg 3000-ért nem fogod eladni.
Bocsika, hogy csak így közbevágok, de ennél jobb helyet már nem tudok. Van egy eladó Shania Twain: Come On Over CD-m. Teljessen új, egyetlen hibája csak, hogy a szállítás következtében a tok alul egy kicsit megrepedt. Csak azért adom el, mert nekem már van egy. Ára: 2500-3000 forint között. Érdeklõdni itt tudtok: [email protected]
Könyörgöm valaki vegye már meg! Már mindenkinek megvan ebben az országban, vagy mi? <#pardon1>#pardon1>
Csak ennyit akartam. Folytassátok tovább! Mégegyszer bocska a közbeszólásért!