5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
nychtalopia #4160 Tracy Lawrence valóban sokkal sikeresebb volt a 90-es évek elején, (Alibis, Is See It Now) de a januári lemez azért nekem tetszett...
Arról meg nem ő tehet, hogy CMT is kezd mainstream-mé válni (ha már nem az). Mert a GAC az szörnyű... Volt szerenycsém néhányszor belenézni, és szörnyű... -
nychtalopia #4159 Travis Tritt kifejezetten jó. Nekem is van némi...
Szép gyűjtemény lehet. 15 darabos? -
#4158 Sziasztok Srácok!
Megjelent nagy kedvencem új lemeze! Lehet, hogy Nektek nem fog tetszeni, de nekem minden Travis Tritt album itt sorakozik a polcon!
Travis Tritt - The Storm -
#4157 páfó -
#4156 Nézd, a helyzet az, hogy végül is Európán belül már tényleg viszonylag könnyen megoldható a dolog. Ha azt veszem, hogy a brüsszeli repülőjegyem oda-vissza összesen 21 ezer forint volt... az azért még elviselhető tétel.
Csak azt kell kivárni, hogy eljöjjenek idáig :)
Na szép hétvégét mindenkinek, én mentem nyaralni! :)
-
#4155 baromi jó lehetett!
én nagyon szeretnék ott lenni egy Emmylou Harris vagy Rhonda Vincent koncerten egyszer....valamikor :)
sajnos ha igazi amerikai country-t akarok, nekem is utaznom kellene... -
#4154 Őőő, hát 2004 március 22, este fél 8, Wiener Stadthalle.
Leszámítva az ABBA-emlékzenekart, akik az előzenekar voltak, naggggyon jó volt (amúgy bírom az ABBA-t, csak ott nem kellettek volna...)!
Az egyetlen fájó pont a slide-gitáros hiánya volt, de ettől még remekül szóltak!
Az viszont sajnos tényleg nagyon valószínű, hogy ennél közelebb "igazi" country-előadóhoz nem nagyon fogok kerülni... Bár azelőtt erre sem mertem volna gondolni.
Hogy mást nem mondjak: az én kedvenceim (a Dave Matthews Band) tipikus amcsi zenét játszanak, nem is nagyon ismertek a világ más tájain, és nem is nagyon voltak az eddig 16 évükben külföldi turnén. Ergo nem is reménykedtem, hogy valaha látni fogom őket élőben...
Aztán gondoltak egyet, és mégis eljöttek Európába. Igaz, hogy Brüsszelig kellett repülnöm értük, de hát a házam elé csak nem fognak eljönni :)
Szóval ha innen nézem, reménykedni azért lehet :) -
#4153 Ha már egyszer a frontembere... :) -
Josh Rouse - Country Mouse, City House
ez pocsék.....az ilyenek higítják, és rombolják a műfajt. -
#4151 wow! Te voltál Shania koncerten?? Mesélj, mikor, milyen volt! -
kidlacee #4150 Ismeri valaki Mark Hanson-t?Mert én kerestem róla magyar oldalakat vagy leírást de semmi sincs róla..Nagyon jó zenét játszik
www.markhanson.com
az mp3 alatt le is lehet szedni 2 albumát.Nekem most jönnek lefele..Főleg a Can't You See és a Long Haired Country Boy a nagy kedvenc.Amit már páran meg is zenésítettek,pl Kid Rock is.Nézzétek meg MArk oldalát és a dalait hallgassátok meg kiváncsi vagyok hogy tetszik -
#4149 Röviden? Nem.
Nekem is Bécsbe kellett mennem Shania miatt :) -
#4148 lesz valaha is esély arra, hogy egy igazi, neves amerikai country együttes fellépjen magyarországon? -
swingbaby #4147 ez THE ROLLING COUNTRY néven futott. -
#4146 Hellotok!
GÁRDONY????? Hallottatok róla? Péntek-szombat country zenei fesztivál. A miénk és magyar. Becsüljük meg!
Gyeretek minél többen!
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club -
seth64 #4145 Ebben egyet értünk. Sajnos. -
#4144 jó, hát végülis nincs jogom kritizálni egy együttest se, én Johnny Cash-ből csak eredetit vagyok hajlandó hallgatni, de igazi Cash koncertre már soha nem fogok menni -
#4143 egy nagyon gyenge The Mavericks utánzat:
Raul Malo - After Hours
New Door Records -
seth64 #4142 Bakáts téri kiejtés? A magyarok között messze ez a legjobb. -
#4141 a zene még itt-ott jó is lenne de az énekes sztem borzasztó. tipikus magyar country együttes....bakáts téri angol kiejtéssel. -
seth64 #4140 Sziasztok!
Találtam egy magyar oldalt, Johnny Cash Tribute Band. Sztem nem rosszak. Vélemény?
http://www.jcashtribute.extra.hu/ -
#4139 Sziasztok Country rajongók!
Remélem a nickem nem zavar be túlságosan :-)
Egy kis segítséget kérnék tőletek, ahogy olvasgattam jó helyen járok...
Egy vidéki rádiónál van egy műsorom amiben lassan egy éve elindítottam egy tizenöt-húsz perces country rovatot is.Vannak visszajelzések, hogy kedvelik ezt a műfajt szerencsére.Mostanság sokat segített nekem egy békés megyei srác (Norbi) - zenével és egy kis összefoglaló esszével.Ezért nivósabbá szeretném tenni ezt a country rovatot viszont az előadókról vajmi keveset lehet találni, ehhez a google már kevés :-(
No persze komolyabb angol tudással biztos nem kellene hozzátok fordulni...
akik most érdekelnének: Garth Books,Tim McGraw,Kenny Chesney de bárkiről szívesen fogadnék leírást már ha nem teher ez nektek.
Előre is köszönöm, további jó zenehallgatást mindenkinek!
-
#4138 hát kortárs countryban nagyon nem vagyok otthon, sose titkoltam, de épp ezért jó, hogy ittvagy :)
Shania Twain, Garth Brooks, Randy Travis. Nekem annó ennyi volt a 90-es évek
-
countryboy #4137 Highwayman,
van mit bepótolnod, látom...
Tracy a '90-es évek egyik legmeghatározóbb country előadója volt. Csillaga már leáldozott, de korai albumai nagyon jók, pl. az I See It Now, 1994-ből.
Üdv -
The Very Best Of Tracy Lawrence
Jul 10, 2007
Rhino Records
Na, róla se hallottam még soha...
Countryboy, róla mit kell tudni? -
#4135 Nekem is tetszik a Brad Paisley CD... Viszont már annyira egyformák a lemezei, hogy rá férne egy kis változatosság...
Kelly Willis meg oltári. Egy kedves barátomtól szereztem meg CD-it, és a Heaven's just a sin away című nótáját kb 13 éve hallottam először, és már akkor beleszerettem. Az új albumot is hallgattam, azért ezt a nótát tudták felülmúlni! -
#4134 ok, köszi szépen :) -
countryboy #4133 Highwayman,
Kelly Willis az egyik nagy kedvencem 1990 óta, de ha meg akarod ismerni, ne ezzel az új anyaggal kezd el...menj vissza az első 3 lemezéhez.
A legnagyobb siker az 1993-as Kelly Willis című lemeze volt.
-
seth64 #4132 Sziasztok! Rolling country?
www.rollingcountry.extra.hu -
Kelly Willis - Translated From Love
sose hallottam róla, ismeri valaki? jó hangja van? -
#4130 És milyen jó kis lemez :) -
#4129 Brad Paisley - Ötödik Sebesség
-
#4128 Mindig megtalálod, amiket én sosem találnék meg...
:)
Jó kis cikk! -
#4127 a cikk nagyon jó, és az adott énekes fényképe is tökéletes -
countryboy #4126 Végre egy korrekt és tényekkel alátámasztott cikk a kedvenc műfajunkról:
Utolsókból az elsők - country-reneszánsz Amerikában -
#4125 Csá Skacok!
A Toby albumot már hallgattam, nekem is sokkal jobban bejön, mint az előző. Ugyebár, aki emlékszik, nagyon el voltam kenődve, mert megvettem, aztán jött a csalódás. Nem tetszett, de nagyon nem :)...
Viszont Highwayman ajánlására majd rákeresek!
Nash, nemá, hogy itt irígykedünk!!! Áruló :)!
Én szeptemberben viszont sok bluegrass-t fogok élőben hallgatni remélem! Megyünk két hétre Írországba!
Ja, és voltam Pozsonyban bluegrass fest-en. Az egy kicsit tömény volt! Valami közeli country buliba is szívesen elmennék.
Ötletek?
A honlapom jelenleg fejlesztés alatt, új szerverre kerül át az agyag. Amúgy a webcím: www.sixrebels.hu
Sűrűbben írjatok!
Puszi mindenkinek! -
#4124 Mi vaaaan??? Hová érkezel??? Csak nem? :)
Ha ez az, amire gondolok, jövőre megyek veled :) Persze, csak, ha nem gond :D -
#4123 jó ez a Big Dog Daddy, nagy örömömre egyész kevés a rockzene benne ami manapság nagy szó.
én ajánlásom: Confederate Railroad Cheap Thrills 2007 -
#4122 Szia!
Biztos vihar előtti csend! :) Na, persze a "viharban" már nem bízunk annyira...
Jut eszembe, remélem hogy nem is lesz repülés közben, míg holnap megérkezek Jill Johnson földjére. Nem sokáig leszek ott, de jövőre időzítve fogok utazni több napra és akkor hátha összejön egy koncert. Bírom a nőt!
Új zene? Az van! Toby Keith új albumát hallgatom most és kitűnő, nagyon ajánlom megvételre is. Jobban bejön, mint a White Trash With Money.
Most kölcsön gépről írok, de ha hazajöttem megnézem majd, hogy táncoltatok Poco Hill- ben. Biztos van valami videó valahol. Egy linket legyen kedves! :)
Az új Gretcen album nálam is nagy favorit, imádom a hangját, nem bírom elégszer hallgatni!
A két fószert remélem már "megkutattad"! :) -
#4121 Sziasztok!
De nagy itt a csend! Új zenék, valami jó buli?
Mi most jöttünk haza Németektől, Poco Hill-ből, hatalmas linedance buli volt, régi jó barátokkal, élő country (egyenesen itthonról) zenével. Ilyenkor legalább kicsit feltöltődik az ember.
TDT... asszem az egyik legjobb hobbit választottad! :)