Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó. Inkább nézhetõ, mint hallgatható <#hehe>#hehe>.
Keep It Country
OC
Ma éjszaka, ill. holnap hajnali:
3sat
01.30 Shania Twain: Up! élõ koncert, utána
02.30 Willie Nelson & Friends: Outlaws and Angels koncert.
Videókat beállítani!!!
Keep It Country
OC
Ha igen, akkor én is úgy kaptam, de hát így, vagy úgy, de birtoklom.
Nem vagyok pösti, de holnap valami Híd sörözõbe (vagy hol) találkozom a linedance-es brigáddal. Ezen kívül még pénteken a római parton leszek, szintén linedance ügyben, és egész 7végén is Pesten leszek. Ha gondolod, szívesen megírom.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Alig lehet megállni, hogy ne írjon az ember valami jót ide, fõleg hogy meghallgatásra kerülnek.
Denver Joe amúgy egészen jól bírja, pedig felnyomtam neki Katrina Elam- ot, na mindegy (két hétig van lehetõség letölteni). Én is veszem a példát, amúgy is már leszállt már az éjj, holnap új nap kezdõdik, csak jönne már Danielle! <#kuss>#kuss>
Endiman, olyan ajánlatot kaptál ami kihagyhatatlan, úgyhogy nem kapsz linket! <#nevetes1>#nevetes1>
Contemporary Country Music
A Wrecklers-t valószínüleg el fogják hallgatni Magyarországon, még akkor is, ha a Warner adja ki és Michelle Brach a duó egyik tagja. Fogalmam sincs, mikor ébrednek fel a magyar kiadók, de ezt az egyoldalú struccpolitikát már nem lehet sokáig folytatni.
Addig is fogom kapcsolni a netet (Danielle Peck után<#vigyor5>#vigyor5>), de felvezetõnek még egy Cowboy- t ajánlok:
Eric Church, júliusi megjelenéssel (nagyvadakra lövõknek hamarabb<#eplus2>#eplus2>).
Õ volt az akire sokan rákattantatok az áprilisi promok ajánlásakor (akkor utoljára<#shakehead>#shakehead>). A "How 'Bout You" elég Dierks Bentley- sre sikeredett, de a többi teljesen egyedi, majd meglátjátok!
Viszlát mindenkinek!
...ja és tetszik az új logód, Kirus!
The Wreckers - Stand Still, Look Pretty.
Ha meghallanám egy honos kereskedelmi rádióban akkor nem kapnám fel a fejem, hogy hajrá, ez az Magyarország, végre felébredtetek! Egy kellemes albumról van szó, mely simán játszható lenne itthon is minden bevezetés nélkül.
Tehát nem bõvelkedik Country- s elemekben, talán csak a kislemez lett "Leave The Pieces" és az "My, Oh My".
Ajánlom mindenkinek aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik!
Majd ha lesz idõd, akkor úgyis leteszteled az ajánlott fantasztikus elõadókat ebben biztos vagyok, te az életet nagy kanállal evõ! <#nyes>#nyes>
Jut eszembe megrendelted a kalapot meg az övet?
Csirke albumot megrendeltem, majd meghallgatom. Még mindig rohanósban vagyok! A linedance-es bulik mellett - fõleg mikor az õrült brigáddal kihúzunk Bécsbe egy kis táncira ;-) - nem nagyon jut idõm meghallgatni az ajánlásokat, csak ha már valaki kimásolja - mondjuk én - CD-re. Viszont legutóbb ezt az albumot mégis leszedtem, a fórumot ugyan olvasgató, de ritkán írogató édi pasi ajánlására.<#puszi>#puszi>
Amúgy meggyüttek a Travis Tritt CD-im, úgyhogy egy darabig tudom mit fogok hallgatni... hogy a jelenleg rongyosra hallgatott Best of The Mavericks CD picit pihenhessen.
Gondoltam, hogy te egybõl felismered! <#wink>#wink>
Meglátjuk mennyire közelíti meg Sara Evans népszerûségi mutatóját...a hangjával is. <#hawaii>#hawaii>

...de mégis ez a hölgy fog leginkább energiát pumpálni Country- s ereimbe:
...na, aki még nem ismerné, az hamarosan hanyatvágja majd magát tõle, pontosan (hivatalosan😊) jun.03- án.
Sarah Buxton
Szerintem tök jó!!! A 7-es számmal tényleg megleptek! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajánlom annak aki éppen gõzerõvel tanul, annak akinek nem sikerült valami jól a délutánja, annak aki egy kellemes estét szeretne eltölteni kedvesével, annak aki Linedance- elni akar és annak is aki egész nap bulizott és már nem bír felkelni az ágyból.
Legyen szép napotok!
Hova a francba tûnt a csirkék albumának beharangozása innen? Link
A CMT honlapján 05.23.
Van egy másik klipje is, most már a CMT.com- on is megnézheted: No End In Sight
Hallgassátok meg az új Dixie Chicks albumot elég korrektre sikeredett, bár több hegedût el tudtam volna benne képzelni.
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
A jódlizást Katrina Elam is nagyon jól nyomja, tombolt a közönség amikor kieresztette a hangját! Ha kíváncsi vagy rá majd feltöltöm.
Have a Nice Day!
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
Az albumba itt bele tudtok hallgatni.

Dave Alvin - West of West