Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashville
Kép, szöveg nélkül:

Contemporary Country Music

Tudom tudom, elvakult Shania-fan vagy <#hawaii>
TheDreamingTree
Áúúú! azért a "kalap szar" picit erõs volt! <#vigyor3> Jó, nem a legjobb koncertje, de azért szerintem nézhetõ és hallgatható is.
Na jó. Inkább nézhetõ, mint hallgatható <#hehe>.

Old Cowboy
Hááááát! Enyhén szólva fura egy öltözetben koncertezett. És mostanában én is szívesebben hallgatom a régi - még country-s - lemezeit vagy Rhonda-t.
Keep It Country
OC

Endiman
a két kedvenc Rhonda Vincent pikcsöröm:

Nem szívesen kötözködöm egy Marshallal, fõleg nem a miénkkel, de az a Shania koncert egy kalap szar. Jogging ruhában ugrál a színpadon, totál stílustalan.
TheDreamingTree
Én meg majd csak szépen beteszem a DVD-t, és megnézem, amikor akarom...<#vigyor3>

Endiman
uhh, beállítanám ha lenne... <#sir>

Nashville
Kössz OC!

Old Cowboy
Hellotok!

Ma éjszaka, ill. holnap hajnali:

3sat
01.30 Shania Twain: Up! élõ koncert, utána
02.30 Willie Nelson & Friends: Outlaws and Angels koncert.

Videókat beállítani!!!

Keep It Country
OC

kirus
Nincsen mit!<#vigyor2>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

Endiman
hopp! megvan, már gyün lefele

Endiman
õõ, igen ez a Roadrunning lesz az, de elõbb-utóbb Torrenten is ráakadok, köszönöm a kedvességed <#puszi>

kirus
Mark Knopfler & Emmylou Harris: All the roadrunning címû albumról van szó?
Ha igen, akkor én is úgy kaptam, de hát így, vagy úgy, de birtoklom.
Nem vagyok pösti, de holnap valami Híd sörözõbe (vagy hol) találkozom a linedance-es brigáddal. Ezen kívül még pénteken a római parton leszek, szintén linedance ügyben, és egész 7végén is Pesten leszek. Ha gondolod, szívesen megírom.

Nashville
Igen, elkerülte a figyelmem, nem vagyok mostanában 100%- ban képben...de leszek nemsokára! 😊
Alig lehet megállni, hogy ne írjon az ember valami jót ide, fõleg hogy meghallgatásra kerülnek.
Denver Joe amúgy egészen jól bírja, pedig felnyomtam neki Katrina Elam- ot, na mindegy (két hétig van lehetõség letölteni). Én is veszem a példát, amúgy is már leszállt már az éjj, holnap új nap kezdõdik, csak jönne már Danielle! <#kuss>

Endiman, olyan ajánlatot kaptál ami kihagyhatatlan, úgyhogy nem kapsz linket! <#nevetes1>

Endiman
nem tudom hol lax <#vigyor3>

kirus
Nálam CD-n 😊

Endiman
wow! Tudsz linket, ahol az Emmylou&Knopfler albumba bele lehet hallgatni? köszi!

Tavaly januári Leann CD. A legutolsó a sorban. Kellemes.
Nash, talán elkerülte a figyelmed, hogy a ki is áll a Wrecklers név mögött: a grammy díjas Michelle Branch és Jessica Harp. Egyre több pop/rock énekes tér át a countryra, mert az egyetlen popzene manapság, ami még él és népszerû, az a country-pop. Lásd: Norah Jones (Little Willies), Sheryl Crow, Van Morrison, Mark Knopfler és Emmylou Harris új közös albuma, stb.
A Wrecklers-t valószínüleg el fogják hallgatni Magyarországon, még akkor is, ha a Warner adja ki és Michelle Brach a duó egyik tagja. Fogalmam sincs, mikor ébrednek fel a magyar kiadók, de ezt az egyoldalú struccpolitikát már nem lehet sokáig folytatni.
Endiman
Lee Ann Rimes-nak EZúj cd-je vagy nem? Mert dátumot nem látok hozzá.De amibe bele lehet hallgatni azok nagyon jók.

Nashville
...és "eldugulási" fogadalmamnak eleget téve egy utolsó komment júni. 19- ig:
Addig is fogom kapcsolni a netet (Danielle Peck után<#vigyor5>), de felvezetõnek még egy Cowboy- t ajánlok:
Eric Church, júliusi megjelenéssel (nagyvadakra lövõknek hamarabb<#eplus2>).
Õ volt az akire sokan rákattantatok az áprilisi promok ajánlásakor (akkor utoljára<#shakehead>). A "How 'Bout You" elég Dierks Bentley- sre sikeredett, de a többi teljesen egyedi, majd meglátjátok!
Viszlát mindenkinek!

...ja és tetszik az új logód, Kirus!

Nashville
A mai napon egy újabb erõsen pop- os hagzású lemeznek lehetünk fültanúi.
The Wreckers - Stand Still, Look Pretty.
Ha meghallanám egy honos kereskedelmi rádióban akkor nem kapnám fel a fejem, hogy hajrá, ez az Magyarország, végre felébredtetek! Egy kellemes albumról van szó, mely simán játszható lenne itthon is minden bevezetés nélkül.
Tehát nem bõvelkedik Country- s elemekben, talán csak a kislemez lett "Leave The Pieces" és az "My, Oh My".
Ajánlom mindenkinek aki egy könnyed kikapcsolódásra vágyik!

kirus

Igyexem!

Nashville
Line Dance, Bécs, Travis Tritt... te tényleg felteszed az I- re a pontot!<#wink>
Majd ha lesz idõd, akkor úgyis leteszteled az ajánlott fantasztikus elõadókat ebben biztos vagyok, te az életet nagy kanállal evõ! <#nyes>

kirus
Kiri mikor kapja meg?
Jut eszembe megrendelted a kalapot meg az övet?

Megkaptuk a Dixie Csirkék új albumát. Egyértelmûen poposodott a hangzásuk, de miután õk már nem csak egy country együttes, hanem nemzetközi szupersztárok, ez várható is volt. Az új album nagyon jó, nagyon erõs számokkal, de senki se számítson a régi, 1998-1999-es hangzásra. Igazi urban country - elég egy pillanatást vetni a borítóra, a csajok mintha a Sex és New York-ból léptek volna elõ - rockos elemekkel, Sheryl Crow új alternatív-country stílusa egyértelmûen érzõdik a hangzásban (Sheryl dalszerzõként is közremûködik). Most hallgattam végig a lemezt és nem csalódtam.
kirus
Hali fiúk!
Csirke albumot megrendeltem, majd meghallgatom. Még mindig rohanósban vagyok! A linedance-es bulik mellett - fõleg mikor az õrült brigáddal kihúzunk Bécsbe egy kis táncira ;-) - nem nagyon jut idõm meghallgatni az ajánlásokat, csak ha már valaki kimásolja - mondjuk én - CD-re. Viszont legutóbb ezt az albumot mégis leszedtem, a fórumot ugyan olvasgató, de ritkán írogató édi pasi ajánlására.<#puszi>
Amúgy meggyüttek a Travis Tritt CD-im, úgyhogy egy darabig tudom mit fogok hallgatni... hogy a jelenleg rongyosra hallgatott Best of The Mavericks CD picit pihenhessen.

Nashville
Szándékos volt, találós kérdésnek szántam a fórum tagjainak.
Gondoltam, hogy te egybõl felismered! <#wink>
Meglátjuk mennyire közelíti meg Sara Evans népszerûségi mutatóját...a hangjával is. <#hawaii>

csak a nevét hagytad le, Nash:

DANIELLE PECK
Nashville
pontosan június 6- án. Úgy látszik nem tudok még rendesen koncentrálni.

Nashville
Sarah Buxton már egy ideje itt csücsül a gépemen, egészen kellemes hanggal van megáldva a kicsike.
...de mégis ez a hölgy fog leginkább energiát pumpálni Country- s ereimbe:

...na, aki még nem ismerné, az hamarosan hanyatvágja majd magát tõle, pontosan (hivatalosan😊) jun.03- án.

Ugyancsak tök jó a Lyric Street kiadó új nõi pacsirtája, Sarah Buxton! Elsõ lemeze a nyáron fog megjelenni, de az album a torrenteken már megtalálható. Nagyon jó hangja van és dinamikus a zenéje.

Sarah Buxton
Endiman
letöltöttem, tök jó

Nashville
errõl az albumról beszéltem a 3743- asban, de most nem akar megjelenni.

TheDreamingTree
Most hallgatom másodszorra a csirkéket , mióta letöltöttem ( délután 4 óta 😊 )
Szerintem tök jó!!! A 7-es számmal tényleg megleptek! 😊

Nashville
Na és most figyeljen mindenki aki él és mozog! Ez az album fergeteges!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mininova.org/tor/314961

Ajánlom annak aki éppen gõzerõvel tanul, annak akinek nem sikerült valami jól a délutánja, annak aki egy kellemes estét szeretne eltölteni kedvesével, annak aki Linedance- elni akar és annak is aki egész nap bulizott és már nem bír felkelni az ágyból.
Legyen szép napotok!

Nashville
Bezzeg Sara Evans- t meghallgattad annak idején! Hehe...

Hova a francba tûnt a csirkék albumának beharangozása innen? Link
A CMT honlapján 05.23.

Nashville
KATRINA ELAM - MY LITTLE LADY HOO.mpg.
Van egy másik klipje is, most már a CMT.com- on is megnézheted: No End In Sight

Amíg nem tartom a kezemben az eredetit, addig jusztse hallgatom meg! <#hehe>
Nem tudni végülis miért, de ismét mûködik a CMT 5 napja.
Nashville
OK. Holnap estig fel is töltöm a szokott helyre.

Hallgassátok meg az új Dixie Chicks albumot elég korrektre sikeredett, bár több hegedût el tudtam volna benne képzelni.

Köszi, bár sajna az írásbeli még hátravan, az 9.-én lesz. Drukkolok, hogy Neked is sikerüljön majd a vizsgád júniusban, azonban addig is hallgass sok Country-t, nehogy a fejed megfájduljon a sok tanulásban <#wink>! Megköszönném, ha feltöltenéd Katrina Elam-ot, mert még nem ismerem és nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy milyen!

She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.

Nashville
Graca a vizsgádhoz! Az ajánlásodra még visszatérünk! <#wink>
A jódlizást Katrina Elam is nagyon jól nyomja, tombolt a közönség amikor kieresztette a hangját! Ha kíváncsi vagy rá majd feltöltöm.
Have a Nice Day!

Hoppá ez rohadt nagy lett, bocsika mindenkitõl!!!<#wow3>

She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.

Na, most, hogy szerencsésen túlvagyok a földrajz írásbelin, ennek örömére az egyik kedvencemet ajánlanám Nektek. Johnny Dilks & His Visitacion Valley Boys: Acres of Heartache címû, 1999-es lemezét. Nekem ez az album az egyik kedvencem, IGAZI HONKY-TONK a boldog 50-es évek stílusában, egy kicsi rockabilly hatással. Minden stimmel: Johnny hangja, az egész hangszerelés, az öltözet, minden <#eljen>. Ha igazi jódlizást akartok hallani, akkor a 2. és 8. számothallgassátok meg. Ezeken kívül az 1.,3.,11. számot ajánlom, de az egész album tízpontos. Nekem már megvan pár hónapja az album és azóta sem tudom megunni.
Az albumba itt bele tudtok hallgatni.

Kieran Kane legelsõ albuma 1993-ban jelent meg, Find My Way Home címmel. Ajánlom mindenkinek, kitûnõ kortárs country album, az I'm here to love you és a címadó dal még a listákra is felkerültek. Príma kis hallgatnivaló végig.

Endiman
szivesen <#integet2>

Ezt a fajta zenét nevezik alternatív countrynak (is), sokféle stílus ötvözõdik benne pl. rock, blues, country, folk, americana; a számokban hol az egyik hol a másik hatás érzõdik jobban. Bob Dylannak meg Bruce Springteennek vannak ilyesmi lemezeik. Igazából nem lehet ezt countrynak nevezni, de nekem ennek ellenére bejönnek ezek a zenék. Köszi Endiman, hogy felhívtad a figyelmet erre az albumra, lehet, hogy megszerzem. Ha már szóba került, akkor ajánlanék egy hasonló albumot, Dave Alvin nemsokára megjelenõ lemezét, a West of West-et.
Dave Alvin - West of West