Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a hetvenes évek végén volt egy nagy autóbalesete,utánna többször varrták az arcát, ezért furcsa kicsit)
Hihetetlen dinamika! Mindenkinek, aki még fiatal, õszülõ halántékú vagy idõsödõ cowboy!
A tradíciónak, a Country feelignek és nem utolsó sorban a látványnak adózunk a következõ klippel kedves barátaim!: That's How They Do It in Dixie
Contemporary Country Music
Túl vagyok az államvizsgán, <#hawaii>#hawaii> a diplomám útjában már csak a nyelvvizsga papír áll! <#vigyor2>#vigyor2>
Én sem mondhatnám, hogy ajánlások lepték volna el a fórumot, de ez már csak így van egy jó ideje. Ja és nem azért, mert uborkaszezon van. "CSAK" azért, mert Magyarországon vagyunk és...a többit tudod.
Clay Walker- re nem emlékszem a CMT- s idõkbõl, mostanában fedeztem fel, és csúcs! Pl. az "If I Could Make A Living" száma igazi Country feeling bomba!
Rhonda Vincent- et meg nem gondoltam volna, hogy így hanyattvág! Annyira jó, hogy alig bírtam magamhoz térni! Hihetetlen hangja van! Nem hiába olyan közkedvelt itt a fórumon!
Megismertem egy másik Rhonda- t is, egy egzotikus new elõadót: Rhonda Towns:
Nem igazán ajánlom, gyorsan likvidáltam szegényt a leendõ kedvencek sorából.
Akit ajánlok az még mindig Danielle Peck, akirõl semmi vélemény nem hangzott még el a fórumon (rajtam kívül), pedig bitangjó!!!
Aztán itt van egy belevaló banda, a Peck lemezzel egyidõben jelent meg:
Milyen volt az osztrák buli?
Láttam a németországi "duhajkodásotokat" is! <#wink>#wink> Poco Hill fergeteges lehetett!😊
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Amúgy dög meleg van, de jól vagyok. Este megyünk páran osztrákokhoz bulizni! Gondolok Rátok country hallgatás és linedance-elés közben!!!
Ha lesz Cash, majd erõsebben csapom a csizmám sarkát!!! <#integet2>#integet2>
hát én jelenleg nem találok újdonságot a cduniverse-en, talán kezdõdik az uborkaszezon?
mondjuk lesz hamarosan mire költenem: Johnny Cash:AmericanV; walk the line dvd <#vigyor3>#vigyor3>
Megrendeltem Clay Walker összes CD-jét, miután beleszerelmesedtem a Bury the Shovel címû dalba (van rá egy jó kis linedance, aminek Cowboy Up a neve). Kíváncsian várom!
Boldog szülinapot, CB!
Isten éltessen Countryboy!!!

Sara Evans:
de a hangja is szuper <#vigyor3>#vigyor3>
Azt mondja: "Magyarország egyetlen heti rendszerességgel jelentkezõ mûsora"
Cb, talán épp ez a baj, a MOHAA-nak is hetente kéne jelentkeznie <#wink>#wink>
Nekem kötelezõ darab, de mindenkinek ajánlom,hogy vegye meg.
A magyar szinkronra nagyon kiváncsi leszek.
Na, az utóbbi idõben eléggé eltûntem a topicból, részben a tanulás miatt, részben meg mert elég sokat nem voltam otthon. Jövõ csütörtökön lesz a szóbelim, addig megy a tanulás, de azután már reményeim szerint több idõm lesz szeretett zenénkre! Contemporary ügyben nem vagyok olyan jártas, mint Nash barátunk, ezért én egy kicsit(?) más jellegû country(?) albumot ajánlanék nektek. Ez pedig a Those Poor Bastards-tól a Country Bullshit. Nem tudok róla semmi értelmeset mondani úgyhogy hallgassátok meg és várom a véleményeteket róla. Talán annyi hogyha ismeritek a Louvin Brothers-t, akkor zeneileg valami ahhoz hasonlóra számítsatok, mondanivalója pedig azzal ellentétes Talán az, hogy anti-gospel illik rá a legjobban. Ez is a szent helyen van ha jól sejtem<#vigyor3>#vigyor3>. Jól sejtem? Amúgy a Black Dog Yodel és a Radio Country c. zámokat ezeket hallgassátok meg szerintem elõször.
She tried to turn me on to Jesus, but I turned on to the devil\'s ways, And I turned out to be...the only hell my mama ever raised.
Ha már most húztad le, akkor koncentrálj az elõbb említettekre is a "szent" helyen! <#wink>#wink>
...na, de Danielle Peck az más lesz! Õt a dokik gyógyszer helyett fogják felírni! ...ja persze Amerikában és nálunk, csak a Country topic lakóinak.
Van itt ám' vérkeringés, csak egy-két artéria nem mûködik megfelelõen.
Hé! Akik nem vagytok itt mostanában, vérnyomás fokozónak igyatok meg gyorsan egy kis kávét! <#nevetes1>#nevetes1>

Nem is tudtam, hogy Blaine Larsen ilyen jó duettet is tud Gretchen Wilson- al.<#eljen>#eljen>
A másik említésre méltó név: Trent Willmon.
Na, Ciao!
Engem nem fogott meg túlságosan az elsõ albuma sem, és nem éreztem azóta sem olyan "áhá" élményt, mint pl. Shelly Fairchild - nál.
Sara sokkal természetesebb és engem még nem idegesített sohasem a hangja. <#wink>#wink>
Na, most egyedül maradtam... 😊
A csizmás dologgal teljesen egyetértek, ha több idõm lett volna Photoshop- al megszerkesztettem volna. <#vigyor3>#vigyor3>
Itt énekel nekünk egyet, és összeszedte magát shoes ügyben is: I Wanna Fall In Love
Ilyen hanggal kiadhatna már egy új lemezt is!
<#nyes>#nyes>
Amúgy a hangját szeretem
Amúgy van két új remek számom Sara Evans- tól a Hallmark Gold Crown gondozásában: "You Oughta Know By Now" és a "Brooklyn and Austin".
Sara a Countrykirálynõ, ez már egyértelmû! <#worship>#worship>

5 év nincs új lemeze <#vigyor2>#vigyor2>