5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • pipeppers
    Ez komoly???

Akkor Josh Graves.
  • countryboy
    Carrie Underwood: Carnival Ride

Nem tudom kinek mi a kedvenc dala a lemezről, nekem egyértelműen az egykori Randy Travis sláger, az I Told You So feldolgozása.

Carrie egyszerűen fenomenális!!!!

• countryboy
    Találd ki :)

Egy kis segítség hozzá:

WHITE ROSE DALCÍMEK
  • pipeppers
    A White Rose kinek a dala?
  • countryboy
    De elérhető ám! Kirusnak és nekem meg is lesz eredetiben a megjelenés napján (október 30)!

• Nashville
    Cowboy- ok és Cowgirl- ök!
    Ez az album már elérhető! (bizonyos helyeken)

Lenyűgöző munkát adott ki a kezéből Josh! Egytől-egyig remekmű! Na, kérem ilyennek kell lennie egy napos októberi délutánnak! Yeehaw!!!
  • pipeppers
    Meghallgattam egy Van Zant albumot, nem a MY Kind Of Country-t ugyan, hanem a Brother to Brother-t, de nem nyűgözött le. Nem fér bele az én Country elképzelésembe (sorry) Toby Keith It' All Good-ja és Willie Nelson Can I Sleep In Your Arms-ja után. Viszont Fred Eaglesmith nagyon tetszik.
  • pipeppers
    Vajon miért? :))
  • TheDreamingTree
    Hello, Pipeppers itt is! :))
    Úgy látszik, ez a két fórum valamiért néha keresztezi egymást :)
  • pipeppers
    nem is értem, mért nem itt kezdtem, ott van a stílus Nelsonnál is :) Thanks
  • Endiman
    közben kikerestem Wikipédián is :)
  • pipeppers
    köszi
  • pipeppers
    Hát ha annak hívják... :)
  • Endiman
    mármint az 'outlaw country' féle?

két nagy névről tudok ebben a stílusban Willie és Waylon Jennings.
  • pipeppers
    Sziasztok
    Egyenlőre nem vagyok járatos a country világában, de szeretném tudni, hogy kik azok, akik Willie Nelson-hoz hason stílust képviselnek.
  • Endiman
    hűha, év vége felé mindenki belehúz, van választék rendesen!!

Leann Rimes - Family

-a lassú számok nagyon kellemesek, a többinél néha Carlene Carterre, néha Rosanne Cash-t fedezek fel benne :)

Emmylou Harris - Songbird: Rare Tracks & Forgotten Gems

-számomra ő a női country-hang, imádom

Merle Haggard - The Bluegrass Sessions

- Merle-hez nem is írok semmit, evidens :)

Ja, és kijött a Johnny Cash Show dvd-n, valamint közeleg a Live az Osteraker prison expanded, naggyon ritka Cash börtönkoncert (1971)
  • nychtalopia
    Hát bizony meghallgattam a Living Hard albumot Gary-től gyors egymásutánban háromszor, és nekem tetszik. Hangzásban azért tényleg nem lett olyan fájdalmasan szomorú, mint a Tough All Over, de ez így is teljesen jó. Inkább kemény és nyers lett,ahogy nyilatkozta is. Nincs benne olyan fájdalmas, andalgó ballada, mint a Best I Ever Had, sem egy ostorozóan kemény vallomás, mint a Promise Broken, de így is szeretni fogom az albumot. Sajnálom, de nekem a Tough All Over a "non plus ultra" kategória, azért fejeztem így ki magam.
  • TheDreamingTree
    Azt hiszem, ezért :) Őszintén nekem is úgy rémlett, mintha azt mondták volna, hogy fix címem van, de az utolsó négy-öt számjegy tuti változott a két év alatt..

na jó, majd próbálkozom :)
  • Nashville
    Nem tudom pontosan milyen országok vannak tiltó listán (de rosszul hangzik ez a demokrácia világában), de tény, hogy Amerikában a barátom tudja nézni a videókat. Innen M.o.- ról nem lehet, gondolom így van ez egész Európában, Távol-Kelet- en stb...
    Itt egy példa: http://www.cmt.com/videos/josh-turner/174153/firecracker.jhtml
    Video Not Accessible van kiírva. Az USA- ból 4 mp és indul.
    Jelentkezem ha megoldottam a problémát, csak azt hittem, hogy te benne vagy a témában azért nem akartam kísérletezgetni. Régen proxy- ztam (Hide IP Platinum- ot is használtam) amikor a rapidshare-t akartam kijátszani. Még akkor nem ismertem a US Downloader- t, azóta nincs ilyen gond, azért már nem kell proxy. :) Na, mentem, majd hétvégén hátha okosabb leszek!
  • nychtalopia
    Nos, őszintén szólva nem tudom, hogyan gondoltad ezt az IP blokkolás dolgot. A CMT-n blokkollnak? Miért? Hol? (Az életben nem voltam a CMT honlapján) Maga a tény, hogy szétkapcsolás után új IP-d van, gyakran nem elég, mert a cookie-k nem törlődnek, vagy nem mindig olyan új is az az IP.
    Lásd rapidshare. De ahogy látom nagyon vágod a rapid-os trükköket, ezért innentől feltételezem, hogy ismered a Rapidshare Unlimited 2.0 progit.
    Én ezt hazsnálom dinamikus IP-vel. Szétkapcsol, törli a cookie-kat és garantáltan új kapcsoltatod, ezáltal IP-d lesz... És akkor feltevődik a kérdés: "Ha mindi új IP-d van, hogyan blokkolhatnak??"

Ennyit szerettem volna mondani, én úgy tudom fix IP-re nincs 100-ig működő megoldás. Okosabbat nem tudok.
  • Nashville
    Csak az internet kapcsolatot kell bontani. Gondolom azért nem érted teljesen, mert Te géped azonnal kapcsolódik a netre minden bekapcsoláskor. Ha kábelneted van, akkor több mint valószínű, hogy dinamikus IP- nek mondott, de kb. félévente változó címed van (ezentúl: fix IP)
    Megvárjuk nychtalopiat, mit mond az írottakról!
    Remélem a CMT kapcsán nem sötétben tapogatózunk. Ha sikerül lementegetnem a klipeket akkor a különlegességeket fel is fogom tölteni wmv formátumban, lehetőség szerint nem rapidshare- re, mert az a fix IP- seknek nem jó. Ott 100 MB- ként 3 óra várakozási idő van. Dinamikus IP- vel meg csak egy újracsatlakozás, max 20 mp. De erről a témáról email- ben írok, ha komolyabban érdekel (a rapidról állítólag a fix IP- sek is tudnak tölteni várakozási idő nélkül egy kis buhera után). :)

Más:
    A PC World 2007- es októberi számában olvasható a Van Zant, a hírhedt rootkit botrány apropójából. Itt olvasható a cikk!
    Véleményem: A számítástechnikai megoldásokat most hanyagoljuk, inkább arra a nagyszerű reklám lehetőségre koncentráljunk ami övezte ezt az egészet. A világ felfigyelt rájuk. Ki is az a Van Zant, miért éppen az ő lemezükön sütötték el elsőként a dolgot, annyira jók...? Biztos letöltöttek pár számot tőlük, majd megvették a régebbi albumaikat. Aztán már csak brahiból megvették a hírhedt rootkites "Get Right With The Man" lemezt (ha még kaptak belőle), hogy nekik ilyen is van és a legújabb PC- s védelmi rendszerüket is kipróbálhatták általa.
    Kíváncsi lennék a CD eladási statisztikára! :)
    A Van Zant azóta is töretlen népszerűségnek örvend, az új albumuk mint írtam No.1 élményt nyújt a hallgatónak! Kalandra fül! :)
  • TheDreamingTree
    Körút :) Jól hangzik!

Bírom ezeket a myspace-en induló versenyzőket :) Bár végül is jó nekik, mert talán arrajár valmi fejes a CMT-től :)

Még nem volt időm rá, de a héten itthon vagyok, úgyhogy majd szemezgetek.
    Ezt az IP-cím dolgot nem teljesen értem: magát az internet-kapcsolatot, vagy elég a routert kilőni egy picit? Az számít, hogy kábel-netem van?
  • Nashville
    Letöltés: Ashton Shepherd - Takin off this pain
  • Nashville
    Hello TDT!
    Nem sokáig voltunk ott csak az európai körútunk egyik állomása volt Malmö és Koppenhága. Jill Johnson- al nem találkoztam. :)

Reba Duets albuma azt hozza amit elvárhatunk tőle. Kellemes számok vannak rajta. Reba tehetségéhez nem fér kétség, főleg ha duettet is énekel, mindent belead.
    Mostanában inkább pörgősebb hangulatban vagyok ami látszik a tegnapi album ajánlásaimon. Hallgattad már valamelyiket?
    A novemberi country promok között található egy ifjú titánhölgy Ashton Shepherd

Na, az Ő hangjára is be lehet indulni, nem semmi az dinamika ami kijön a torkából!
    Remélem eljut majd az első albumig és utána is jobban lehet majd rá számítani, mint Katrina Elam- ra. Valaki tud róla valamit, hogy az egy éve esedékes albumával mi van?

Az IP címes kérdésedre: Nézd meg az IP- det itt: http://www.ipcim.hu/, bontsd a kapcsolatot, majd csatlakozz újra kb. 15 mp múlva, de közben ne legyen semmilyen internetes tevékenységed. Az új csatlakozás után is nézd meg az IP- det. Ha változott, akkor dinamikus az IP- d, ha nem változott, akkor próbáld meg még egyszer, mert kb. 10- ből egyszer nem ad újat.
  • TheDreamingTree
    Üdv, Nash! Rég láttalak :)
    Milyen volt a Skandinávoknál? Ha jól vettem ki, arra jártál :)

Vicces, épp most hallgatom a Tough All Over-t... én is kíváncsi leszek az újra.

A Reba McEntire Duets albumáról vélemény? Szerintem vannak rajta kifejezetten jó számok. És ami az érdekes, hogy még a Justin Timberlake sem zavar benne. Mondjuk szerencsére annyire nem is hallani :)

Ez az IP-címes mizéria engem is érdekelne... pontosan mit (hol) kell megnéznem ezzel a dinamikussággal kapcsolatban? :)
  • Nashville
    Igen dinamikus az IP- m, ADSL. A kábeles dinamikus IP nem jó, mert a Chello hiába mondja dinamikusnak lehet, hogy csak kb. fél évente változik. Nekem minden újracsatlakozással új címem van, ezért működik a US Downloader (rapidshare letöltéshez) is.
    Elfogadom a segítséget, akár mailben, akár itt is, hátha másnak is hasznára válik.
    Nekem az lenne a lényeg, hogy a WM Recorderrel megszerezzem a letöltési linket, utána már nem zavarna, ha gyenge a proxy sebessége, tudnám lefelé húzni a klipeket ahogyan régebben tettem.

A Gary Allan albumra majd később visszatérünk én is kíváncsi vagyok!

Van egy banda, melyre csak most figyeltem fel, pedig július 10.- én jelent meg az albumuk:

Nagyon jó ritmusos Country- t játszanak és a lassabb számaiban sem csalódtam. Kedvencek tőlük: Girl Next Door, Out Of Alabama, I Haven't Stopped Hurtin'.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/58251992/CD_TL.rar.html
    Rarpass: www.tpforum.net
  • nychtalopia
    Az IP blokkolást ki lehet játszani,de csak akkor, ha dinamikus az IP-d.
    Ha meggyőződsz róla, hogy igen, akkor tudok további segítséget nyújtani.
    Gary Allan albuma,mint ahogy címe is mutatja - és ahogy Gary is nyilatkozta - egyáltalán nem lesz lesz happybb,(amit én nem bánok, a Tough All Over az egyik legjobb és legemlékezetessebb album az életemben, fanyaloghat bárki, hogy nem "igazi" country....) hanem nyers lesz és őszinte. Ezért várom...
  • Nashville
    Ajánlom figyelmetekbe a 2007- es év egyik legjobban megszerkesztett albumát.

Minden szám topon van, látszik, hogy Kevin semmmit sem bíz a véletlenre! Nem is tudok egy számot sem kiemelni a többitől annyira jó mindegyik!

---------------------

Holnap fog megjelenni ez a kítűnő album:

Egytől-egyig kiváló nótákat tartalmaz, kötelező minden Cowboy- nak és Cowgirl- nek! Megunhatatlanok az első lemezük óta!

-----------------------

Október 23- án Gary Allan albumával (remélem egy kicsit happy- bb lesz) egy időben fog megjelenni egy másik nagy kedvencem lemeze is Rick Trevino - Whole Town Blue!

Róla sem tudok mondani egy rossz szót sem, példátlanul profi módon színesíti a Country Music piacát! Itt is remek hang párosul a nagyszerű előadásmóddal.

Huhhh, de sok pozitív dolog történik a Country világában! Főleg ha tudunk előre is látni az időben. :)))

Dwight Yoakam - Dwight Sings Buck albumáig sem kell már sokat aludni! Az a stílus amit Ő képvisel szintén utánozhatatlan és megunhatatlan! Ahogy countryboy mondja, igazi Bakersfield Honky Tonk! KÖTELEZŐ!

-----------------

Na, még egyet mára egy kis ajándékkal megspékelve!
    Egy meglepően kellemes új hang! Lance Miller

...és a meglepi:
    http://momupload.com/files/53637/Lance_M.rar.html
    Rarpass: sgcountry

Engem meggyőzött!
  • Nashville
    Nem jött Kirus a hívó szóra? :D

A Firecracker nagyon ütős klip, tökéletes hang és hangulat! Ez Josh Turner!
    Itt egy link, aki még nem látta volna: Josh Turner - Firecracker
    Jut eszembe, valaki ki tudja már kijátszani a CMT IP cím blokkolását? Egy New York- i barátom webcam- ján keresztül láttam, hogy neki semmi gondot nem jelent a videok megnézése (ebben biztos voltam).
    Lehet hogy csak egy jó kis proxy szerver kellene hozzá. Ha eredményre jutok közlöm majd.
  • nychtalopia
    Josh Turner sem lesz rossz, (sőt! a Firecracker nekem tetszett), de én inkább ezt várom...

• countryboy
    Ha valaki még nem tudná milyen is az igazi countryzene... akkor hallgassa meg Dwight Yoakam új lemezét. 5 csillag, kapásból! Ennyi steel gitárt egy helyen ritkán hallani. Igazi Bakersfield Honky Tonk!

• countryboy
    Már nem kell sokat aludni :)

• countryboy
    Alan Jackson?

Az ő csillaga már hanyatlik pár éve. És különben is...ha ennyire szereted, ne töltsd, hanem vásárold! :)
  • SUBI
    Sziasztok!

Szerintem az egyik legjobb férfi előadó Alan Jackson. A DC++-n (Country Galaxy) nagyon sok album van.
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Úgy látszik, valamiről lemaradtam. És Ti?

http://www.origo.hu/zene/20070525utolsokbol.html

Végre valami pozitívum a hazai médiában.

De ugye az oldal nem döglődik?

Keep It Country
    Marshal
  • Old Cowboy
    Kedves Fórumlalók!

Ezennel szerettel meghívunk mindenkit a Footloose Linedance Club II. születésnapi partyjára.

Időpont: 2007. szeptember 1. 18.00-tól 23.00-ig

Játszik: a Don Attila Band 20.00-tól

Programok:

Ismerkedés a linedance fan-okkal
    Linedance oktatás
    Country zene
    Western ruházat és kellékek árúsítása
    Szuper hangulat
    Büfé

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    szerintem viszont a CMT lett szörnyű amióta felvásárolta a MTV Networks.
    Csomó idióta valóságshow és hasonlók vannak rajta, a GAC viszont csak videókat játszik és alig van rajta duma és reklám.

Travis Tritt: The Storm...nekem is megvan már itthon a CD.
    Annyiban különbözik a korábbi lemezeitől, hogy ez az első független kiadónál (Category 5) megjelent munkája (sok-sok évig a Warner-nél volt, aztán a Sony-hoz szerződött, de a karrierje hanyatlani kezdett). Mivel független kiadónál van, ezért a kiadó nem pofázik bele, milyen zenét kell játszania, ezért azt a stílust követi, amit jónak lát. Travis-hez mindig is közel áll a southern-rock és a soul zene is és most ennek teret is enged az új lemezén, ettől lett kissé változatos, messze-messze napjaink NashVegas-i pop-hangzásától.

Gyűjtőknek feltétlenül ajánlott, kemény, jó anyag.

Üdv
  • kirus
    Hát, fejből ne kérdezd, mert nem tudom. A darabszámot már nem tudom fejben tartani, mert már elég nagy a gyűjtemény, hála égnek!
  • Nashville
    Hi!

Gondoltam, hogy Travis Tritt nem marad háttérben a nagy nyári szünetben sem a fórumon! Kirus, én is nagyon vártam már az új album megjelenését, biztos tudod, nálam Ő a No.1 Toby Keith mellett. Én is birtoklom minden albumát.
    A The Storm albumot még nem sikerült teljes mértékben, nyugalomban kiértékelni, bár amennyit eddig hallgattam a régebbi albumjai azért jobban tetszenek. Ez is jó, csak egy pár szokatlan elemet találtam benne…, de legyek ennyire kritikus! A „High Time For Gettin' Down” pl. nagyon ott van a szeren!
    Akkor lássuk csak!:

És egy kis meglepetést is találtok itt a spoiler- ben! Töltsétek le, ha van kedvetek egy kis játékhoz! A kicsomagoláshoz a jelszó a becenevem, amit ti adtatok és az első magyar Contemporary Country Music találkozó évszáma (egybe írva). Jó szórakozást!

http://www.mydatabus.com/faux_proc/downloadEmailedFile_proc.php?cl=53&cn=000007&uid=120638&faux=IXKWh3pm90&fn=TT2007TS.rar&tc=5409751460348

Bármi miatt nem menne a letöltés, szóljatok!
  • nychtalopia
    Bocsánat, I See It Now-t akartam írni