Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Jó kis cikk!
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Utolsókból az elsõk - country-reneszánsz Amerikában
A Toby albumot már hallgattam, nekem is sokkal jobban bejön, mint az elõzõ. Ugyebár, aki emlékszik, nagyon el voltam kenõdve, mert megvettem, aztán jött a csalódás. Nem tetszett, de nagyon nem 😊...
Viszont Highwayman ajánlására majd rákeresek!
Nash, nemá, hogy itt irígykedünk!!! Áruló 😊!
Én szeptemberben viszont sok bluegrass-t fogok élõben hallgatni remélem! Megyünk két hétre Írországba!
Ja, és voltam Pozsonyban bluegrass fest-en. Az egy kicsit tömény volt! Valami közeli country buliba is szívesen elmennék.
Ötletek?
A honlapom jelenleg fejlesztés alatt, új szerverre kerül át az agyag. Amúgy a webcím: www.sixrebels.hu
Sûrûbben írjatok!
Puszi mindenkinek!
Ha ez az, amire gondolok, jövõre megyek veled 😊 Persze, csak, ha nem gond 😄
én ajánlásom: Confederate Railroad Cheap Thrills 2007 <#eljen>#eljen>
Biztos vihar elõtti csend! 😊 Na, persze a "viharban" már nem bízunk annyira...
Jut eszembe, remélem hogy nem is lesz repülés közben, míg holnap megérkezek Jill Johnson földjére. Nem sokáig leszek ott, de jövõre idõzítve fogok utazni több napra és akkor hátha összejön egy koncert. Bírom a nõt!
Új zene? Az van! Toby Keith új albumát hallgatom most és kitûnõ, nagyon ajánlom megvételre is. Jobban bejön, mint a White Trash With Money.
Most kölcsön géprõl írok, de ha hazajöttem megnézem majd, hogy táncoltatok Poco Hill- ben. Biztos van valami videó valahol. Egy linket legyen kedves! 😊
Az új Gretcen album nálam is nagy favorit, imádom a hangját, nem bírom elégszer hallgatni!
A két fószert remélem már "megkutattad"! 😊
Contemporary Country Music
De nagy itt a csend! Új zenék, valami jó buli?
Mi most jöttünk haza Németektõl, Poco Hill-bõl, hatalmas linedance buli volt, régi jó barátokkal, élõ country (egyenesen itthonról) zenével. Ilyenkor legalább kicsit feltöltõdik az ember.
TDT... asszem az egyik legjobb hobbit választottad! 😊
Dehát igen, ez az ország néha csodákra képes, az biztos 😊
A zene most csak otthon, hobbiszinten mûvelõdik. A jövõt meg nem tudom.
Nem vagyok Isaac Mendez 😊
Már két éve hajtják itthon, hogy állatkínzás a rodeo. De még mindig ûzik, és egyre nagyszabásúbb. Nem tudom igazából mi számít a törvények szerint állatkínzásnak, már sok-sok fórumon taglalják/ták ezt. Arról is szó volt, hogy nem is rendezhetik meg a Kincsem park béli rodeot. Mégis megtörtént az eset 😊... Nem vagyok jogász, csak azt tudom, hogy ebben az országban fontos dolgok felett siklanak el, a bolhából meg elefántot csinálnak.
Csak azt sajnálom, hogy megbetegedtem a rodeo elõtt, és nem tudtam kimenni... :-(
Jut eszembe. Hogy állsz a zenéléssel? Nyûvöd még a húrokat?
Amúgy jól hallottam, a rodeózás elvileg tilos Magyarországon? Mármint a bikás része... a múltkori rodeós rendezvénnyel kapcsolatban hallottam egy mûsorban ilyesmit. Aztán lehet, hogy félreértettem... 😊
A Gretchen album nekem is nagyon tetszik. A másik két fószert még nem kutattam meg, de igyekszem!
Remélem mindenki jól van!
<#integet2>#integet2>
Talán kicsit szokatlan hangzásvilág, talán kicsit túl rockos, de nekem bejön. A hangja mindenképp 😊
A másik meg, amit ugyn még csak egyszer hallgattam meg, de jók a benyomásaim: Gretchen Wilson - One Of The Boys
Az uborkaszezonnal én sem értek egyet, itt van pl. a Bellamy Brothers egyik tagjának, David Bellamy-nak a két idõsebb fia, Noah & Jesse "Nowhere Revisited" címû elsõ albuma.
Nagyon kellemes dallamok, remek vokálharmóniák. A You're The World és a Santa Ana Winds az abszolút kedvenceim, mintha csak a Bellamy Brotherst hallanám vissza. Kitûnõ!
Soha sincsen uborkaszezon, mindig van mit pótolni, én legalábbis nem unatkozom!
Hallotatok már Shane Yellowbird- rõl?
Ez a 2006- os albuma nagyon ütõs, ajánlom mindenkinek! Kitûnõ hang, igazi Country feeling! Itt lehet ismerkedni vele: http://www.shaneyellowbird.com/
picit off:
megnéztem Jerry Lee Lewis - Last Man Standing live dvd-jét hát valami fantasztikus! lead gitáros Ron Wood. hihetetlen mennyire tud még a 71 Jerry Lee, ugyanúgy püföli a zongorát mint a sun records-nál. zenésztársaival visszahozta az 50-es évek zenevilágát. megéri megnézni!
<#eljen>#eljen>
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
miután Cash meghalt valami díjátadón mondta: "my grandfather raised me on Johnny Cash..." ez is milyen undorító marketing szöveg volt<#violent>#violent>
Miranda Lambert - Crazy Ex Girlfriend
a csaj jól néz ki, de a zene nagyon langyos....miért hiszik azt ha déli akcentussal énekelnek akkor az már country?<#wow1>#wow1>
Disc #1
George Jones & Friends: 50th Anniversary Tribute Concert
1. Reba McEntire Introduction <1:26>1:26>
2. I'm A One WOman Man - Alan Jackson ❤️:33>3:33>
3. The Grand Tour- Aaron Neville <4:44>4:44>
4. Once You've Had The Best- Randy Travis <4:12>4:12>
5. A Few Ole Country Boys- Randy Travis & George Jones <4:22>4:22>
6. The Race Is On- Trick Pony ❤️:48>3:48>
7. If My Heart Had Windows- Vince Gill ❤️:33>3:33>
8. A Picture Of Me Without You- Lorrie Morgan <6:37>6:37>
9. Same Ole Me- Trace Adkins ❤️:54>3:54>
10. You're Still On My Mind- Sammy Kershaw <4:37>4:37>
11. Why Baby Why- Shelby Lynne <4:08>4:08>
12. Take Me- Shelby Lynne & George Jones ❤️:49>3:49>
13. Window Up Above- Uncle Kracker <5:55>5:55>
14. Always Get Lucky With You- Kenny Chesney ❤️:02>3:02>
Disc #2
George Jones & Friends: 50th Anniversary Tribute Concert
1. Tennessee Whiskey- Kenny Chesney <1:12>1:12>
2. One of These Days- Emmylou Harris <4:09>4:09>
3. Bartender's Blues- Amy Grant <4:10>4:10>
4. Walk Through This World With Me- Tanya Tucker <4:56>4:56>
5. White Lightning- Joe Diffie ❤️:05>3:05>
6. I Must Have Done Something Bad- George Jones ❤️:33>3:33>
7. Golden Ring- Connie Smith & George Jones <4:43>4:43>
8. Why Me- Kris Kristofferson <4:53>4:53>
9. Just One More- Martina McBride ❤️:18>3:18>
10. She Thinks I Still Care- Harry Connick Jr. <4:52>4:52>
11. We're Gonna Hold On- Wynonna & George Jones <6:07>6:07>
12. He Stopped Loving Her Today- George Jones <6:10>6:10>
Zenészek: Eddie Bayers, Paul Franklin, John Hobbs, Brent Mason és Michael Rhodes (The Players).
Ez hihetetlen jó!!!!
A hapsinak remek hangja van, az albumon igazi country (bluegrass,redneck,rockabilly keverék) hallható!
Az album végén pedig három gospel nótát énekel.
Szokatlan hangfekvés, de fõ a változatosság, nekem bejövõs! Na, Kirus? 😊
Próba:http://www.myspace.com/buckycovington
Adott a feladat! <#nyes>#nyes> Programot kell szerválni!
Kéne szerezni valahonnan egy progit, ami átállítja az IP címet, és akkor jól megtévesztjük õket 😊
Jason Aldean - Johnny Cash új klipje.
A cmt.com- on megint nem akarnak menni a klipek (persze a reklámok mûködnek), állandóan ez van kiírva:

Az lehet, hogy nem pörget fel az éjszakára, de nyugtató hatású, ha az ember ki akar kapcsolódni egy kicsit. Õ azért még õrzi a hagyományokat a kellemes country- s orgánumával.
Próbáld ki egy jó kiadós, fárasztó nap után lábadat lazító lábfürdõbe lógatva hallgatni.
Lekéstél, már meghallgattam az új Clay Walker CD-t!
Személy szerint számomra teljesen egyhangú, azt hiszem, hogy a Burry The Shovel-t sosem fogja lekõrözni! Azt nem is lehet... 😊
Minõségi próba <#hawaii>#hawaii>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CB:
Dörksz Bentli DVD véleményem:
Nagyon jó hanganyag, hányás viszont minden képi megoldás. De szó szerint, mert mi már két perc után sík idegesek lettünk. Egy másodpercig sem marad egy emberen, vagy hangszeren a kamera, sötét az egész, villódzó fények, minden nóta elején hirtelen világosság, majd lõn sötétség.
Aki ezt megcsinálta, annak egész életén keresztül ezt kéne nézni! Egy ilyen jó koncertet így elbénázni.... eh!
de mit értesz széthúzáson?? egy ilyen relatíve kis közösség is tud széthúzni?? elég szomorú...
Tudok róla, vannak kedves rodeós barátaim, akik szóltak már.
De hát tudod, ez is olyan "magyar" rodeó... széthúzással, szivatással, miegymással, de valószínû kinézek. Eddig úgy néz ki nem üt semmiféle fesztivált!
Amúgy májusban lesz a Kincsem parkban igazi amerikai rodeo. Legalábbis a plakáton ez van 😊
Gondoltam, esetleg érdekel.
Tudtam, hogy a pasik rögtön be fognak indulni 😊
Happy Easter for all real country music fans yee-haw<#integet2>#integet2>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Country zene: Nyugodjék békében!

A címadó dal förtelmesen rossz.