5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • pipeppers
    No, Dreaming, most lebuktál :D
  • countryboy
    Nem a CMT.com-on kellett volna hallgatnod, hanem a www.civilradio.hu-n, élőben :)
  • TheDreamingTree
    Hát most épp abban próbálkozik :) Legalább kitartó...

Az előbb hallhattam meg a cmt.com-on a dalt. Hát nem is tudom. Az biztos, hogy minden stílusjegy megvan. Csakhát...:)
  • countryboy
    Már ő is country-ban utazik :)

• countryboy
    Minden második héten szombaton, déli 12 és 13 óra között a legfrissebb country újdonságok egy órában. Ez a MOHA zene. Modern, hangszeres zene csak a Civil Rádióban FM 98.0

Most szombaton 2008. június 7-én:

1. Keith Urban - You Look Good In My Shirt

2. Jessica Simpson - Come On Over

3. Jason Blaine - My First Car

4. James Otto - For You

5. Crossin' Dixon - I Love My Old Bird Dog (& I Love You)

6. George Strait - Troubadour

7. Jennifer Hanson - Won't Give Up

8. One Flew South - My Kind Of Beautiful

9. Steve Azar - I Won't Let You Lead Me Down

10. Leland Martin & Moe Bandy - I'll Pick Up The Guitar

11. W.C. Edgar - Burn That Bridge

12. The Road Hammers - Girl On The Billboard

13. Paul Brandt - Risk

14. Zane Lewis - Come With Me

15. Jeremy McComb - This Town Needs A Bar

16. Adam Hood - Different Groove

Ismétlés: 2007. június 11. (szerda) 9.00 órakor
  • Frentzen
    Itt találtok néhány Country lemezt: ITT
  • Jeff Gordon
    srácok,lenne egy kérdésem,nincs meg vkinek véletlen a 100 folk celsiustól az Országút c szám? már sok helyen kerestem de seholse találom... ha vkinek megvan,és feltöltené nekem,azt nagyon megköszönném.szóval előlre is köszi :))
  • countryboy
    Most szombaton 2008. május 23-án: MoHA Country a Civil Rádióban FM 98.0

Tartalom:

1. John Michael Montgomery - Mad Cowboy Disease

2. George Jones & Georgette Jones - You And Me And Time

3. Ryan Casper - American Way

4. James LeBlanc - I'm Here

5. Shawna Russell - Goddess

6. John Tigert - How-Down

7. Taylor Swift - Should've Said No

8. John Stone - Baby, Come Back

9. Mollye Rees - Beautiful

10. Kyle Jennings - Long Black Cadillac

11. Native Mind - I Will Live For You

12. Jason Mitchell - Don't Get No Sand In It

13. Nikki Britt - Cowboy

14. Shawn Hammonds - Somebody Mama Would Like

15. Heather Wilkins - Watch Where We're Goin'

16. Vivian Ashton - Make Her Money

Ismétlés: 2007. május 28. (szerda) 9.00 órakor
  • pipeppers
    Köszi az infót. :)))
  • countrygirl
    Halihó!
    Május 18-án Las Vegasban kiosztották az idei ACM Awards-okat!

Kenny Chesney már 4.alkalommal nyerte el az "Entertainer Of The Year" címet, így bekerült egy elég ilusztris körbe! Eddig összesen 3 művész volt aki ilyen díjat nyert 3 vagy ennél több egymást követő évben.
    Alabama (5x nyerte el ezt a díjat egymás után), Garth Brooks (4x) és Hank Williams J. (3x).
    Lady Antebellum, Jack Ingram és Jason Alexander először nyert ACM Awards-ot! A Lady Antebellum-ból szerintem is lesz "valaki", eléggé felkapottak és tetszik a zenéjük is.. legalábbis nekem!

A díjazottak:
    ENTERTAINER OF THE YEAR
    KENNY CHESNEY

TOP MALE VOCALIST
    BRAD PAISLEY

TOP FEMALE VOCALIST
    CARRIE UNDERWOOD

TOP VOCAL GROUP
    RASCAL FLATTS

TOP VOCAL DUO
    BROOKS & DUNN

TOP NEW MALE VOCALIST
    JACK INGRAM

TOP NEW FEMALE VOCALIST
    TAYLOR SWIFT

TOP NEW DUO OR VOCAL GROUP
    LADY ANTEBELLUM

ALBUM OF THE YEAR [Award to Producer(s)/ Artist(s)/ Record Company]
    CRAZY EX-GIRLFRIEND - MIRANDA LAMBERT
    PRODUCERS: FRANK LIDDELL, MIKE WRUCKE
    COLUMBIA RECORDS

SINGLE RECORD OF THE YEAR [Award to Artist(s)/ Producer(s)/ Record Company]
    STAY - SUGARLAND
    PRODUCER: KRISTIAN BUSH, BYRON GALLIMORE, JENNIFER NETTLES
    MERCURY

SONG OF THE YEAR [Award to Composer(s)/ Publisher(s)/ Artist(s)]
    STAY
    WRITERS: JENNIFER NETTLES
    JENNIFER NETTLES PUBLISHING (ASCAP)
    SUGARLAND

VIDEO OF THE YEAR [Award to Producer(s)/Director(s)/Artist(s)]
    ONLINE PRODUCER: FRAMES PER SECOND
    DIRECTOR: JASON ALEXANDER
    ARTISTS: BRAD PAISLEY

VOCAL EVENT OF THE YEAR [Award to Artist(s)/Producer(s)/Record Company]
    FIND OUT WHO YOUR FRIENDS ARE - TRACY LAWRENCE WITH TIM MCGRAW AND KENNY CHESNEY
    PRODUCERS: JULIAN KING, TRACY LAWRENCE
    ROCKY COMFORT/CO5
  • nychtalopia
    Ez sok szódával lenne country-nak nevezhető, ez kicsit modernített folk, ugyanis Pete Seeger folkzenész erősen politikai töltetű protest-songjainak feldolgozásai. Lévén egyetlen olyan albuma van Bruce Springsteenek, melyen nem "saját anyagból" (mivel ő írja dalszövegeit) dolgozott, ez pedig a We Shall Overcome : The Pete Seeger Sessions (jé, még a nevében is benne van)a két youtube-so dal erről a korongról van.
  • Countrymanus
    budapesti new country bandába keresek tagokat,akusztikus, szóló,basszus gitárost,banjost és billentyűst.southernrocktól a b luegrassig.tehát;miranda lamberttől ,craig morganon át little big townig elérhetőség,06302346011 üdv csaba.
  • TheDreamingTree
    Nem azért, de ez inkább ír népzene-szerű, nem pedig country. :)
  • Old Dan Tucker
    Hello!

Nem tudtok valami jó country együttest? Nem előadót, együttest.
    Olyasmi zenét keresek, mint pl ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=2Vt4r_QUQnA&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=802KWzPbZjQ
    Szerintem ezek tényleg jó zenék (bár ezek country feldolgozások), de még csak hasonlót se találtam.
  • countryboy
    Nem értem miért csodálkoztok...Amerikában és főleg a sztárvilágban az lenne a fura, ha valaki nem válna el legalább 2x életében. De írhatnék 3-at is.
  • TheDreamingTree
    Szomorú a dolog... az az ironikus az egészben, hogy sokszor pont a mélypontok hatására íródnak a legjobb dalok...
    Hát majd meglátjuk.
  • countrygirl
    Sajnos szomorú hírem van a Shania-t szeretőknek! Mutt és Shania 14 év után válik, már sajtószovivő is bejelentette!
    http://www.cmt.com/news/country-music/1587557/shania-twain-mutt-lange-separating-after-14-years.jhtml

Mindenesetre én nagyon sajnálom, bár így már érthető a kisebb alkotói válság! Remélem gyorsan talpraáll, és csendes válás lesz, semmi botrány.
  • countryboy
    Most szombaton ismét MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0
    avagy hallgasd élőben a neten: www.civilradio.hu

1. Adam Gregory - Crazy Days

2. Dierks Bentley - Sweet And Wild

3. Ashley Gearing - Out The Window

4. Drew Davis Band - How Do I

5. Eric Church - His Kind of Money (My Kind of Love)

6. Joshua Stevens - Rock N Roll & Pensacola

7. Ashton Shepherd - Sounds So Good

8. Bucky Covington - I'll Walk

9. Mark Chesnutt - When You Love Her Like Crazy

9. Neal McCoy - Rednecktified

10. Steve Holy - Might Have Been

11. Rissi Palmer - No Air

12. Richie McDonald - I Turn To You

13. David Nail - I'm About To Come Alive

14. James Otto - Just Got Started Lovin' You (No.1 Single)

Ismétés: 2008. május 14. 9.00
  • greaser
    Sürgős!!!!

Country zenekarba keresünk nagybőgőst, steel gitárost, hegedűst!!!!

e-mailen várjuk a jelentkezést!!
  • TheDreamingTree
    Ja, ez az az új néet lánybanda, nem?
  • nychtalopia
    na ez minek kellett....
  • fr
    nézd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fr
    nézzd meg!!!
  • Endiman
    hm, tök jó!!!
    hagyományőrzés rulez!
  • nychtalopia
    Nos szeretnék valakit bemutatni, aki szerintem sokra viszi majd.
    Végre valaki, aki nagyjából ott folytatja, ahol Hank Williams abbahagyta. Ugyan nem említi, hogy a nagy Hank hatással lett volna rá, de számomra ez teljesen biztos.

Szóval ő volna Justin Townes Earle, a különösen a 80-as években eléggé népszerű country-rock, rockabilly előadó a "Hardcore Troubadour" Steve Earle fia, akit természetesen részben arról az emberről neveztek el, akit a legtöbbre becsült az apa a világon: Townes Van Zandt.

Nos Justin Townes Earle debütáló albuma idén jelent meg, The Good Life címmel. Country a javából, de nem afféle, amire az ember gondolna.
    Lassú, akusztikus dalok, egy nagyon pici bluegrass viszont annál több folk beütéssel. Engem meggyőzött, ez a fiú tud valamit. Végre valaki, aki a gyökerekhez nyúlt vissza, és nem használ pop-rock elemeket.

Egy kicsit folkos Tom Waits, Townes Van Zandt, és Hank Williams Sr. keverékének remek elegye. Bátran ajánlom mindenkinek, ez country, de közhelyek nélkül.

Myspace oldala: Justin Townes Earle
  • Endiman
    végre country-t találtam magamnak!!

Ivan Johnsen - Victory Boulevard 2008
    Doc Walker - Beautiful Life 2008
    Kurt Nilsen - Rise to the Occasion 2008
    Carlene Carter - Stronger 2008
    Hayes Carll - Trouble in Mind 2008

-nagyon rendben vannak!

bár szomorúan tapasztalom, hogy gyors country dal már nem létezik rockzenei hangok nélkül. a lassú számok jobban őrzik a country-hangzást...dehát ez van :)
  • countryboy
    A DVD-n nincsen semmilyen régiókód, mivel a Sony BMG kb 2006 nyara óta nem kódol be semmit, tavaly egyetlen kivétel akadt, David Gilmour DVD-je, amin 1-es kód volt. Minden zenei DVD, ami az elmúlt 1,5 évben jött ki és a Sony BMG forgalmazza, kódfüggetlen.

Üdv
  • TheDreamingTree
    Gondolom, ez a Martina DVD régió 1-es :) Alaposan felkeltettétek az érdeklődésemet...
    Nem mintha nem lenne megoldható, hogy átmásoljam magamnak, csak kicsit bosszantó, hogy ilyen kerülőutak kellenek :)
  • countrygirl
    Örülök hogy ilyen jól sikerült ez a várva várt dvd!!
    Remélem én is hamarosan a kezeim közé kaphatom! Addig is jó ilyen élménybeszámolókat hallgatni!
    Az album is szerintem iszonyat jól sikerült, kár hogy csak 8 számból áll! Bár így is képes pillanatok alatt feldobni, hallatszik hogy a közönség mennyire élvezi, MArtina hangja pedig fenomenális!!
    A "Whatever you say" az albumról a kedvencem...utána csak az alkedvencek következnek!
  • Füves Sámán
    Ja az angol nyelv szekere nálam döcög a legnehezebben, lassan erre is rá kell álnom, már néha volt ilyen.....
    Tanuljatok, addig kitartok a régebbi anyagokkal, hiszen más is most vizsgázik a country köreinkből

Jól kitoltál velem a borítókkal ám!!! Carrie Underwoodot kinagyítottam! Nos, ma már nem fogok nyugodtan aludni úgy ver a szívem!
  • Füves Sámán
    Köszönöm, minden infót szívok magamba!
    Olyan kis szürke egérkének érzem magam country téren mellettetek de legaláb lelkesedéssel próbállak beérni titeket. A nappali műsor mostmár folyamatosan megy minden hétfő, szerda, és péntek 11:00 órától a rádió35-ön (mms://1056)
    Remélem győzöm erővel...aki rendszeresen hallgatja,annak van ideje, minden hibát vagy szöveget megfigyelni, hisz vannak visszatérő alkalmak...

Belehalgattam az ajánlatba, belefér az ízlésembe, a rövid belehalgatás után azt mondom: nem dobnám ki a lemezét.
  • Nashville
    Füves írtad, hogy kellene egy kis segítség a műsorodhoz, egy kis hír magyarul. Sajnos még nem tudok ebben segíteni, mert a diplomám miatt kényszerűségből más nyelvet kellett tanulnom, de ha majd szalad velem az angol nyelv szekere, akkor meg fogom rendelni a Country Weekly magazint és lesznek friss híreim.
    Itt van egy pár újságborító: LINK
    Persze odáig még el fog telni egy kis idő, de remélem a műsorod még akkor is menni fog! :)
    Ha valakinek van kedve, ideje, akkor írhatna egy pár újdonságot, legalább szinten tartja az angol nyelvtudását, ahogy Countrygirl is tette a CMT Awards beszámolójánál. :)

Ma is egy kitűnő hangú előadót ajánlok, eddig még én sem hallottam róla:

Shane McAnally

Sajnos csak egyetlen albuma jelent meg, az is 2000- ben majdnem Clay Davidson- éval egyidőben (másik nagy kedvenc egyalbumos előadó!)
    Itt bele is hallgathattok Shane albumába: LINK
  • Nashville
    Ez az countryboy! Ez a lelkesedés teljesen felkeltette az érdeklődésemet és szerintem nem csak az enyémet! :)

Nem olyan régen olvasgattam vissza a fórumban és megtaláltam azt az ominózus összeveszésünket. Na, elég sokáig orroltam akkor rád, de már nem foglalkozom a dologgal. Még Kirus- t is sikerült elriasztanunk innen. :( Persze biztos, hogy nem lesz a fórum olyan, mint régen (rengeteg humoros és építő beírás, na meg tüzijáték :)), de tehetjük kellemessé azt a pár írást, ami elhangzik ezen a lapon.
    Remélem működni fog a dolog akár döcögve is, de legalább haladunk...
  • Füves Sámán
    Irigyellek, hogy meg tudod nézni!
  • countryboy
    Legjobb dal a koncerten: a Kris Kristofferson féle "Help Me Make It Through The Night" (Segíts át az éjszakán) - lírai szám, nagyon szép akusztikus és steel gitár kísérettel és nagyon hiteles előadással.

A másik kedvencem a 'Broken Wing' volt, nagyon nehéz dal, rettenetesen technikás, de Martina nem veri le a lécet, elképesztő amit kiénekel magából a szám végén - utána 2 perc non-stop taps és sikogatás a jutalma a nézék részéről.

Kár, hogy az Over The Rainbow-t nem tudták kihagyni, kicsit már unom, hogy mindig ez a szám a finálé.

Összességében, egy 1:36 perces kitűnő koncertet láttam, 5.1-es hanggal és végre normálisan megvágva valamint kevés kamera rángatással.

• countryboy
    A Martina McBride: Live In Concert 2007 DVD felénél tartok. Istenem, de dögös ez a nő! Tiszta feketében, kissé rocker fazonban nyomatja, iszonyúan nagy a hangja (ezt már megszokhattuk), a közönség soraiban alig látni férfit, de ezen sem csodálkozom (rengeteg a 20 és 30 között nő). Martina mögött ül a steel gitáros fiatalember, a régi dalokban többet jön elő a steel, a hegedűs csaj viszont szinte mindegyik számban szólózik.

Kitűnő, remek koncertélmény! És még nincs vége!

• countryboy
    Most szombaton 2008. április 26-án: MoHa Country a Civil Rádióban (FM 98.0) www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Billy Yates - Too Country And Proud Of It

2. Deanna Moore - Cowboy Talkin'

3. Chris Cagle - No Love Songs

4. Jeremiah Houston Band - Down In Luckenbach

5. Monty Lane Allen - Fallin' Water

6. Rio Rocko - Middle Of The Night

7. Reba McEntire & Skip Ewing - Every Other Weekend

8. Jason Aldean - Relentless

9. George Canyon - Seven Spanish Angels

10. Floyd Flowers - Back On The Radio Again

11. Laura Bryna - Life Is Good

12. Cody McCarver - Tonight's The Night

13. James Cain - Live It For The Minute

14. The Springs - Mommy's Little Man

15. Mando Saenz - Pocket Of Red

Ismétlés: 2007. április 30. (szerda) 9.00 órakor
  • countryboy
    Totál hivatalos, csak éppen nincsen nagykereskedelmi forgalomban, ezért nem találod a webáruházban. Amúgy beszerezhető könnyen, csak rossz helyen keresgéled :)
  • TheDreamingTree
    Jéé :) és ez hivatalos? néztem a saját weboldalát is, meg az usacd-t is, de egyiken sem volt ott :)
  • countryboy
    Bár tényleg kevés a kortárs country műfajban a koncert DVD-k előfordulása, de Brad Paisley esetében most tévedsz, neki már jelent meg koncert DVD-je, Mud on The Lens címmel.