Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!<#integet2>
A CMT Music Awards nyertesei

Video of the Year
Taylor Swift — "Our Song"

Duo Video of the Year
Sugarland — "Stay"

Female Video of the Year
Taylor Swift — "Our Song"

Male Video of the Year
Trace Adkins — "I Got My Game On"

Wide Open Country Video of the Year
Alison Krauss and Robert Plant — "Gone, Gone, Gone (Done Moved On)"

Collaborative Video of the Year
Bon Jovi featuring LeAnn Rimes — "Nothin' Better to Do"
/ hééé ez nem a "Till We Ain't Strangers Anymore" c. dal...na jó itt a kedves hírszerzõ szépen elírta/

Performance of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder" — 41st Annual CMA Awards

Tearjerker Video of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder"

Supporting Character of the Year
Rodney Carrington — "I Got My Game On"

Video Director of the Year
Michael Salomon ("High Maintenance Woman" — Toby Keith, "I Got My Game On" — Trace Adkins, "Love Me If You Can" — Toby Keith)

USA Weekend Breakthrough of the Year
Kellie Pickler — "I Wonder"

Group Video of the Year
Rascal Flatts — "Take Me There"

Comedy Video of the Year
Brad Paisley - "Online"

Brad Paisley kapta a legtöbb jelölést, összesen 4-et, de a végén csak egyet kapott meg sajna. Bár lehet elfogult vagyok...többet érdemelt volna! 😊
Kellie Pickler és Tayor Swift voltak az est nyertesei.
Néhány fellépés a sok közül:
Keith Urban a Brooks and Dunn-nal énekelte a "Raise the Barn" c. számot, és természetesen elengedhetetlen volt Faith Hill és Tim McGraw duettje.... A rockos hangvételt LeAnn Rimes "Nothing Better To Do", Tayor Swift pedig a "PIcture To Burn" c. száma képviselte!
Remélem a 3sat leadja majd a díjátadót, erre az utolsó kettõre nagyon kíváncsi vagyok! 😊
Hank William Junior Brad Paisley-vel énekelt duettet, valamint fellépett még: Carrie Underwood, Sugarland, Little Big Town..
Martina McBride úgy volt hogy fellépõje lesz az estnek, de a végén egy díj átadására kérték csak fel... pedig a hangjára sokan biztos sokkal kíváncsibbak lettek volna..én speciel biztosan! <#wink>
Hát röviden csak ennyit a heti nashville-i történésekbõl...

Az ajánlott zenéket igyekszem majd megnézni.. és véleményezni is! 😊 Mellesleg sajnálom hogy ez lett ebbõl a linedance-s közösségbõl, amit lentebb olvastam. Olyan jó kis csapat voltatok évekkel ezelõtt.<#rinya>
És ha az a baromi nagy jóindulat vezérelne, akkor a linket adnád, nem a lehetõséget a vételre, hogy más is kedvére válogathasson. Nem szeretem az álszent embereket.

Megmondom, mért. Azért, mert annak idején eladtál volna nekem egy lemezt, de az eszedbe nem jutott, hogy segítséget nyújts, hogy meghallgathassam, akár egy számot, pedig ettõl tettem függõvé. Te is tudtad, hogy nem meghallgatható az iletõ, sehol nem található.
Hiába, neheztelek Rád.

elgreco

Megvásárolható vagy letölthetõ?

Ha igazán tetszik valami, akkor azt megveszem CD-n, mert annak meg kell lennie otthon a gyûjteményben. Aztán lehet belõle mp3-at csinálni.

Miért kell rögtön ellenséges hangvételben letámadni az embert (Az üzlet mindenek felett...)? Eh.
Egy példány, vagy minden érdeklõdõnek egy példány? Az üzlet mindenek felett...

Füves Sámán
Sajna csak a klippet láttam az tetszik, bár úgy látom odakint máris "félisten" katagóriában van...no persze ilyen hanggal miért ne... <#wink>

Új James Otto: Sunset Man CD ha valakit érdekel olcsón szóljon. Van belõle egy eladó példányom.
Füves Sámán
A helyzet egyébként hasonló mint egy zenekarnál: az énekes gyûjti a babérokat a zenészek pedig "kiszolgálják"...hasonlóan mint © nychtalopia hiszen nélküle nem lenne country mûsor.

Ha van lefordított anyagotok szívesen venném, amikor ráértek küldjetek belõle.... ([email protected] )
Azért jó itt látni, hogy "szakemberek" járják a fórumot :-)

Nashville
Örülök, hogy vannak pozitív visszajelzések a rádióhallgatók részérõl, nem is gondoltam volna, hogy a fiatalabb korosztály is kezd ráhangolódni!
Na, akkor hadd ajánljak egy másik "rádióbarát" anyagot! Kíváncsi vagyok, hogy ehhez mit szólnának! 😊

Hát halljátok, félelmetes, amit ez a James Otto mûvel ezen az albumon! Szinte minden száma remekmû, itt megsasolható a "Just Got Started Lovin You" videója a youtube- on, egész jó minõségben:

James Otto - Just Got Started Lovin You

Contemporary Country Music

Füves Sámán
A Lady Antebellum klipjét nézve mindég elgondolkodom, hogy miért csak ott tudnak "ütõs" zenéket csinálni. Az elsõ 20 másodpercben eldõl, hogy valami nagyon jó zene vagy sem. Részemrõl teljesen profi munkának tûnik, kiforrott zene, ráadásul rádióbarát is... :-)

csak tudnám kire érted azt a bizonyos "párhuzamot"...<#nevetes1>

Füves Sámán
Ja igen, a heti három, akár négynek is mondható... :-) (ez már másból is sok... <#papakacsint>

Füves Sámán
Elõször is nem szeretném ha más megorrolna rám ugyanis © countryboy sokkal régebbóta adja a country-t a civil rádióban, ezt se feledjük. Nálunk ma volt az elsõ nappali adás ez a 11:00 órás hírek után kezdõdött rögtön, gondolom hasonló idõpont lesz a többi is. Sajna nagy terhet vettem a nyakamba, hisz most már le kell gyártanom hetente három félórás mûsort (mindezt puszira egyenlõre <#pias> )
plusz a kedd esti élõ mûsor....
Amit Nashville találóan írt sajna én is a magyar mentalitásra fogom a dolgot... :-(

Megkeresem ezt az albumot amit ajánlasz, hát kövezzetek meg de engem a Texas Lighting is szórakoztat....

Visszajelzések ügyben, sokkal több a pozitív visszajelzés, a kedd esti mûsorban a nyereményjáték nyerteseit néha felhívom és érdeklõdök, többnyire elégedettek a zenékkel, (fõleg a fõiskolások, egyetemisták - persze nem akarok párhuzamot vonni.... )

Maga Füves kedden 20:00-tól van adásban, maga a Countryjárat pedig "hagyományszerûen" 21:30-kor kezdõdik.

Nashville
Feltöltöttem egy másik videót is, most Carrie Underwood- tól jó minõségben, ha valakinek kell!
Letöltés: Carrie Underwood - Before He Cheats

elgreco
Üdv nektek!

A hétvégén egy óriási buliban volt részünk, és ezt mind OC és követõinek köszönhetjük a szerdai megmozdulása miatt amikor is el akarták vinni a táncparkettet.
Meg is kapták szombaton, nem "koptattuk" tovább a tulajdonukat, viszont estére egy sokkal szebb táncparkett fogadta a több mint 75 embert aki együtt érzet a Zsoltal és velünk, aki nem szereti a kötöttséget csak a zenét és bulit. Az ország minden tájáról jöttek a barátaink és óriási bulit csaptunk.
Szokásomhoz híven videót is készítettem, annak rendje és módja szerint feltettem egy videómegosztó portálra, csak most éppen valami jóindulatú emberke miatt(akit ki fogok én deríteni) videómat onnan még nem lehet megnézni, mivel szerzõi tulajdonjogra hivatkozva valaki letiltatta.
Már folyik a levelezés a portál üzemeltetõjével, remélhetõleg hamarosan elérhetõ lesz, de ha már nem bírjátok ki megnézhetitek itt is:
----VIDEÓ----
igaz, hogy ezt le kell tölteni de minõségben sokkal jobb.

Füves Sámán! Légyszíves mond meg nekünk pontosan hány órakor szokott lenni a mûsor, mert a linket már feltettem oldalamra, hátha szeretné más is hallgatni...

Nashville
Az Old Cowboy- os sztori elég hervasztó volt. Nem láthatjuk a gyökereket, hogy mi vezetett idáig, de kár, hogy szerény kis létszámú magyarországi Western közösségünkben sincs egyetértés.
Az összefogás hiányát megtapasztaltam már más módon is itt a fórumon, sajnos már semmin sem lepõdöm meg. Talán ez a magyar mentalitás, ahogy a világban is megmutatjuk fogunk fehérét (erre több országból is vannak példáim, de nem akarok szociológusként feltûnni itt a fórumon) elég elszomorító!

Köszönjük neked Füves, hogy népszerûsíted a Country- t Magyarországon! Tetszik a stílusod és az igyekezeted. Már hetente háromszor is!!! Haladunk! 😊 A countryjárat legújabb feltöltéseit még nem töltöttem le, de igyekszek.
Végre egy Ashton vélemény, legalább látom, hogy nem vagyok egyedül véleményemmel... 😊
Amúgy a rádióban vannak hallgatói visszajelzések?

Elgreco! Neked is külön köszönet, hogy belinkelgetted a videókat, de nem tudtam reagálni rá februárban bizonyos okok miatt. Azóta is összefolynak a hónapok, a nagy tervek nem látszanak megvalósulni, nem a láz csökkent más…

Ha már itt vagyok, ajánlok nektek egy új bandát! Holnap jelenik meg az albumuk. Füves érdemes meghallgatnod és betervezni egy következõ mûsorban! Szerintem tarolni fognak!

Honlap:http://ladyantebellum.musiccitynetworks.com/

Video link: Love Don’t Live Here

Az egész album egy kellemes hangvételû, country életérzést erõsen tápláló anyag!

Füves Sámán
Köszönöm. Ked esténként vagyok élõben, akkor bemondom mindenképp ha kapok pontos idõpontot, programot.Úgy tûnik ( hisz semmi sem lehet 100% :-) hogy hétfõn, szerdán és pénteken, délelõttönként egy-egy félórás country mûsor a rádió35-ön )
Tessék vigyázni, lassan nem rétegzene lesz! <#circling>

Ashton Shepherd - Takin Off This Pain címû számát elõször csak hallgattam videó nélkül, már úgy is egész jónak tûnt, de a klippel együtt igen jó (és meggyõzõ :-) )

Most szombaton 2008. április 12-én: MoHa Country a Civil Rádióban (Fm 98.0) www. civilradio.hu

Tartalom:

1. Alan Jackson - Good Time

2. Billy Yates - Like A Radio

3. Brooks & Dunn - Put A Girl In It

4. Dana Walker - She Knows The Pain By Heart

5. Chuck Wicks - All I Ever Wanted

6. Jamey Johnson - In Color

7. Jason Meadows - Where Did My Dirt Road Go

8. Heidi Newfield - Johnny And June

9. Randy Travis - Faith In You

10. Kid Rock - All Summer Long

11. Miranda Lambert - More Like Her

12. Shane Yellowbird - Drive Me Home

13. Rodney Atkins - Invisibly Shaken

14. Aaron Watson - Hearts Are Breaking Across Texas

15. Bobby Dale - Something We Can't Stop

16. Shooter Jennings - This Ol Wheel

Ismétlés: 2007. április 16. (szerda) 9.00 órakor
elgreco
Hasonló rendezvények mindig vannak, de talán a pünkösdi jótékonysági bulinkat említeném amely Aszófõn lesz. Nemsokára elkészülök a plakáttal és megosztom veletek, reméljük, hogy minél nagyobb számban el tudtok jönni.
Elöljáróban annyit a rendezvényrõl, hogy az est bevétele egy down-kóros alapítványé lesz, Blue Timers fogja a talpalá valót húzni és magyarországi linedance csapatokon kívül jönnek Németországból is néhányan. Biztosan nagy buli lesz!!

Ja és köszönjük a reklámot, jól jön!
Ha gondolod akkor a weboldalamon belinkelem a rádióadásodat.

www.cowboyup.hu

Füves Sámán
Hát ez a sztori megfogott!
Magam is vezetek egy egyesületet, idáig nem jutottunk el d sajnos nagyon igaz amit írsz, és ami a legszörnyûbb törvényszerû.
Sok sikert és kitartást.Ha legközelebb lesz hasonló rendezvény, szívesen reklámozom szerény kis rádiónkban, talán 1-2 plusz embert jelenthet...

A Randy Travis albumot én is várom!

elgreco
Megígértem Zsolt barátomnak, hogy minél több fórumon meghirdetem a szombati bulit, illetve a hozzá kötõdõ történetet:

"Volt egy barátom!
Hét éve Õ hozta be a linedance-t ebbe az országba. Együtt jártunk népszerûsíteni a western életérzést. Televíziókba, lovas rendezvényekre, és mindenhova ahova lehetett. Jókat söröztünk, táncoltunk, lovagoltunk.

HOL VAN EZ A GYULA????!!!!

Sokan tudjátok, hogy a Footloose klubbal közösen csináltunk egy klubhelységet. Az én pénzem és munkám legalább olyan mértékben van benne mint az összes többi klubtagé. Ez az egész a Gyula álma volt, mert Belgiumban egy lovas tanyán táncolt sokat. Felépítettük közösen.
Az önkény miatt páran elhagytuk a klubot, de soha nem gátoltuk a klubnapokat.
Aztán egy közgyûlésen azt a döntést hozták, hogy nem kell nekik a hely, de mivel itt a régi tagok, akik összetáncolták ezt a pénzt jól érzik magukat, hát mejd õk elrontják.
Vissza követelik a kopott OSB lapokat és harminc méter nádfonatot.
Eljöttek a tanyámra, holott értesítettem õket, hogy nem tudok akkor itt lenni.
Aztán telefonon az egyik vezetõjükkel megbeszéltem, hogy vasárnap sértetlenül szállítható állapotban megkapják. Le is írtam, hogy egy utolsót még szeretnénk rajta táncolni.
Ma a tanyám hátsó részén állva arra lettem figyelmes, hogy több autó és egy kamion a tanyám közepén van.

Jöttek a Footloosoososok, hogy õk most kívánnak pakolni. Se bejelentés se telefon se kopogás.

Megígértem, hogy megkapják vasárnap, de nekik most kell az amiért más dolgozott, és más adta össze. Egy kedves kislány aki már vagy két hónapja tag lehet azt mondta, hogy ez az Ö vagyonuk. Szegényt még pelenkázták mikor mi ezt összegrundoltuk.
Ila asszony közölte, hogy mit birtokháborítás, ide az jár be aki akar. Remélem most utoljára.

Hát ide jutott! most már nem az a cél, hogy minnél többen táncoljanak, hisz minden meggyõzõdésünk ellenére odaadtuk volna amit akarnak.
Már nem csak a leltári tárgyak kellenek, hanem egy húszéves videoton rádió is amit az egyik klubtag hozott, hogy használjuk itt. ha épen használható. Piaci értéke megvan vagy 0 Ft. Azt az anyagot is el akarják vinni amit egy kedves hölgy a helység dekorálására hozott, kifejezetten ide.

MOST AZ A CÉL? HOGY NE TUDJUNK SZOMBATON TÁNCOLNI!!!

HÁT AKKOR IS FOGUNK: ESTÉRE ÚJ TÁNCPARKETT LESZ, ÉS EGYÜTT AVATJUK FEL VELETEK!!!
GYERTEK MINDEN KLUBBÓL AZ ORSZÁG BÁRMELY TÁJÁRÓL.

MUTASSUK MEG, HOGY MI MIND ÖSSZETARTUNK?
AKIK A LINEDANCE-T SZERETIK.
MUTASSUK MEG, HOGY EZ EGY NAGY KÖZÖSSÉG ÉS CSAK ÕK REKESZTIK KI MAGUKAT AZZAL AMIT CSINÁLNAK!

Sajnáljuk, hogy nem veled Gyula, de mi akkor is egy jót fogunk táncolni.

Egy tél kaja, egy sör, és jó zene lesz. Mi várunk Titeket!

Szabolcs Zsolt
EGY A MÛANYAG KOVBOJOK KÖZÜL! "

Miss Shepherd egész jó, a címadó dal az albumról is elég tetszetõs számomra.
Az jó öreg George nem tudott meglepni ezzel a lemezzel.
Pontosan az amit vártam. Ez értelmezhetõ negatívan, is pozítívan, mert mindkettõ van benne, de tény, hogy nem ért meglepetés.

Endiman
George Strait - Troubadour
http://cover6.cduniverse.com/MuzeAudioArt/Large/29/1016429.jpg

Endiman
ez vixont tényleg tetszik!

Nashville

Egy igazán rendkívüli teremtés nagyszerû, kiemelkedõ albumának egyik legjobb számából készült videoklipjét tölthetitek le innen:Ashton Shepherd - Takin Off This Pain
Ez az album félelmetesen jó, igazi profi munka!

Endiman
hoppá,köszi!
figyelni fogom

Csak hogy legyen mire várni...
Nyár elején jelenik meg Randy Travis legújabb country albuma, szokás szerint egy csomóan már látatlanban el vannak ájulva tõle.
Én mindenesetre kíváncsi vagyok mennyire tudja hozni azt,amit igazán tud.

Nashville
Részemrõl is minden elismerés Alan Jackson- nak, a Good Time albumért!
Az utóbbi években nem azt nyújtotta amire képes volt, mintha madzagon rángatták volna. Lehet, hogy beteg is volt, fõleg a 2006- os Country Music Awards- on volt gyanús a dolog, de mára mintha megfiatalodott volna, teljesen kicserélték. Jelenleg még nem olvasok country témájú bulvárlapokat, így nem tudom, hogy mi az igazság, de szerintem a Drive albuma volt az utolsó, amivel igazán "vezetett".
A 2008- as Good Time album a nosztalgikus idõket ébreszti fel bennem, amikor elemében volt. Ehhez a vérvonalhoz tartozik Õ és remélem, hogy ezt fogja folytatni az elkövetkezendõkben is. És, ha ez részben Keith Stegal- tól is függ, akkor nagy köszönet neki, hogy felébresztette az „alvó oroszlánt”! 😊

Nem értek egyet, végre egy jó Jackson album évek óta és nem érzem a futószalag ízt, sõt! Az összes dal a lemezen saját szerzemény, ez a stílus Alan igazi világa, örülök hogy végre ismét magára talált és újra Keith Stegall-al (régi producere a 90-es évek elejérõl) dolgozik együtt (elõzõ botrányosan rossz albumának producere Alison Krauss volt). Csak így tovább, Alan!
Endiman
meghallgattam Alan Jackson Good Time alkotását, végülis egész jó, de annyira érzõdik, hogy futószalagon készült a nagy "country-gyárban", az igazi country-feeling-et nem érzem benne. Egy ilyen albumot havonta fel tudna venni...
de mondom, pár szám azért nagyon jó, soha rosszabbat.

Most szombaton 2008. március 29-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0 (vagy a neten élõben: www.civilradio.hu)

Tartalom:

1. Toby Keith - She's A Hottie

2. Jerry Kilgore - What's It Take To Get A Drink In Here

3. Garth Brooks - Midnight Sun

4. Deanna Cox - I'm A Long Gone Mama

5. Kenny Chesney - Better Than A Memory

6. Rockie Lynne - I Can't Believe It's Me

7. Gary Allan - Learning How To Bend

8. Jeff Bates - Don't Hate Me For Loving You

9. Carrie Underwood - Last Name

10. Deric Ruttan - First Time In A Long Time

11. Lonestar - Let Me Love You

12. Kristina Cornell - That's The Way It Feels

13. Ronnie Gilley - Shortcut Home

14. Jeff Griffith - Holed Up In Some Honky Tonk

15. Will Peppers - Cheaper Than A Shrink

16. Leland Martin - Royal Purple Peterbilt

Ismétlés: 2007. április 2. (szerda) 9.00 órakor
A 100 Folk Celsius, de be is van mondva.... 1982-beli felvétel.

Jeff Gordon
véletlen nemtudjátok melyik azaz együttes,amelyik a no.22 countryjáratban a lakótelep c számot énekli?

The only speedometer is in your head.

Füves Sámán
<#nevetes1>

TheDreamingTree
Namost ha ezek után Kris Kristofferson ír egy dalt Taylor vagy Swift címmel, az azért vicces lesz 😊

Most szombaton 2008. március 15-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0 (www.civilradio.hu)

1. Luke Bryan - Country Man

2. Emily West - Rocks In Your Shoes

3. Levi Webb - Two Hearts

4. Brittany Clarke - Start Talkin' Love

5. Tim McGraw - Kristofferson

6. W.C. Edgar - Barrels & Bottles

7. Kelly Weaver - I Can't Let Go

8. The Lost Trailers - Holler Back

9. Jessie Farrell - Best Of Me

10. Ridley Bent - Heartland Heartbreak

11. Duane Steele & Stacie Roper - Two People In A Room

12. Julianne Hough - That Song In My Head

13. Steve Earle & Allison Moorer - Days Aren't Long Enough

14. Jennifer Hanson - '73

15. Jo Dee Messina - I'm Done

16. Mica Roberts & Toby Keith - Things A Mama Don't Know

17. Tracy Miller - Spread A Little Love Around

Ismétlés: 2007. március 19. (szerda) 9.00 órakor
És Eaglesmith tavaly Európában volt. Anglia, Hollandia és Németország. Az már itt van a szomszédban 😄

Toby Keith covered Fred's song "White Rose" on his latest CD, "Big Dog Daddy". Fred's original version of the song White Rose is on the CD Drive In Movie, which also won a Juno Award!

Ezek szerint Fred Eaglesmith írta a White Rose-t, amit Toby Keith feldolgozott. A többi az egészen más. Jó, hogy egy csomó számnak ugyanaz a címe. 😊

Endiman
Két ajánlás:

Tift Merrit - Another Country

Sheryl Crow - Detours

/bár sosem értettem õt miért sorolják country-ba/

Most látom, hogy Eaglesmith fest is. Egyre szimpatikusabb az ipse. Hihetetlen, hogy mi mindenre van ideje. Pedig a programja is elég sûrû, nem bújik el a közönségétõl. Az Íreknek is megmutatja magát, de ennél jobban nem közelít meg. 😞

Most szombaton 2008. március 1-én: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0

1. Clint Black - Long Cool Woman

2. Blake Shelton - Home (with Miranda Lambert)

3. LeAnn Rimes - Good Friends And A Glass Of Wine

4. Rascal Flatts - Every Day

5. Brad Paisley - I'm Still A Guy

6. George Strait - I Saw God Today

7. Crystal Shawanda - You Can Let Go Now

8. Aaron Lines - Moments That Matter

9. Shooter Jennings - Slow Train (with The Oak Ridge Boys)

10. W. C. Edgar - Texas Rain

11. Alan Jackson - Good Time

12. Alan Jackson - 1976

13. Alan Jackson - Long Long Way

14. Rick Huckaby - I Got You Covered

15. Walt Wilkins - Trains I Missed

Ismétlés: 2007. március 5. (szerda) 9.00 órakor
Endiman
akkor õket ajánlom még: Waylon Jennings, Willie Nelson, Kris Kristofferson, Emmylou Harris, Merle Haggard, Hank Williams jr.

Endiman
navégre valaki aki szereti Johnny bácsit 😊

Én õszintén megvallom, nem hallgatok Cash-t. A hangja rendben van, és ha nem látom, nincs is vele bajom, de akárhányszor a szemem elé kerül, az az érzésem, hogy nem nekem énekel, hanem saját magának. Lehet, hogy hülye indok, de összehasonlíthatatlan mondjuk Nelson-nal.

Jeff Gordon
Sziasztok.
nem rég találtam meg ezt a topicot,én még csak ismerkedek ezzel a stílussal,sok elõadót nem ismerek,igazából csak Johnny Cash-t hallgatok,meg néhány George Thorogood számot,de utánanéztem,és Õ nem is annyira Country mûfajban alkot,valamint a Black Dog cimû filmben elhangzott számokat,pl Gary Allan.(gondolom ismeritek õket)

viszont hoztam egy számot isgondolom ismeritek ezt is,ez nagyon jó,nemtudjátok véletlen h Cash és Crowellnek csak ezaz egy közös száma volt? Igazából én tényleg ismerkedek még a stilussal,szóval bocs a "tanuló" kérdésekért,de tudtok még mondani olyan elõadókat akiktõl érdemes ilyen számokat hallgatni?

The only speedometer is in your head.

TheDreamingTree
Az elsõ bejegyzés egy Modern Talking lemez 😊 7 évesen a kedvenceim voltak 😊