5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4640 Countryboy örvendek, hogy szombaton lenéztél hozzánk, sajnálom, hogy nem nagyon tudtunk dumcsizni, de mint egyik fő szervezője ennek az estének elég sok elfoglaltságom volt, táncolás is sokkal kevesebb volt mint egyébként...
Feltettem az oldalamra a képeket és videókat, le lehet őket csekkolni:
www.cowboyup.hu -
#4639 Igen, rákerestem a Wiki-n is erre a Play lemezre, bár sokat nem árultak el ott sem. Az biztos, hogy pl B.B.King -gel is lesz egy dal, ami azért nem semmi :) -
countryboy #4638 Az biztos hogy az új Brad Paisley album tutira nem lesz 100%-an instrumentális zene (hiszen a Start A Band-ben is énekeltek). -
#4637 "7. Mark Wills - The Things We Forget"
Ez a Mark Wills még mindig hordozza orgánumában és stílusában a 90's éveket! Retro!
-
#4636 Ez a Cheater, Cheater befutó nálam is, elég kellemes pörgős szám, élvezet volt nézni őket! A myspace- n is meghallgattam őket, a többi számuk eléggé langyos volt, de majd meglátjuk!
Én meg ajánlok egy bandát nektek!
Highspeed Hayride.
Borítót nem linkelek, mert eléggé tréé! :)
CD belehallgatás
VIDEO
Ott leszünk amikor a MoHa Country szól majd! ;) -
#4635 Teljes akkor lenne az örömöm, ha ez a Cheater, Cheater a saját daluk lenne, de ez legyen a lagnagyobb bajom, nem? :)
Erre Brad és Keith számra kíváncsi leszek. Gondolom, délben :) -
countryboy #4634 Most szombaton 2008. október 11-én ismét MoHa Country lesz a Civil Rádióban! FM 98.0 (www.civilradio.hu) - hallgasd élőben a neten!
Ismétlés: 2007. október 15. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Brad Paisley & Keith Urban - Start A Band
2. Jake Owen - Don't Think I Can't Love You
3. Katie Armiger - Unseen
4. Gary Allan - She's So California
5. Jimmy Wayne - I Will
6. Lost Trailers - How 'bout You Don't
7. Mark Wills - The Things We Forget
8. Jill King - Somebody New
9. James Otto - These Are The Good Ole Days
10. Brooks & Dunn - Cowgirls Don't Cry
11. Aaron Prichett - How Do I Get There
12. Higgins - Real Thing
13. Road Hammers - I've Got Scars To Prove It
14. Duane Steele - Bustin' Out
15. Alex J. Robinson - That's Who I Am
16. Doc Walker - That's All
-
countryboy #4633 De jó ám! Férj és feleség, már a listán is van a szám, lemezük még nincs, de hamarosan jön.
JOEY+RORY - Cheater, Cheater -
#4632 Persze, Kirus rosta mi? hehe
Tudjátok jól srácok, hogy bírom én a dögös női hangokat is, na de azért egy jó kis Josh Turner-hez semmiféle bige nem fogható.
A Bon Jovi lemezt még valamikor egyik autózásunk alkalmával hallgattuk. Hamar kikapcsoltuk... Cipész maradjon a kaptafánál. Az a biztos.Főleg a jó cipész :)
TDT! Azt meg ne felejtsd el, hogy egy jó navigácós készülékkel még azt is megtalálod, aki nagyon el akart bújni...Hiába, lehet, így született ez az ELVIS CD -
#4631 Te, ez NAGYON jó... Kíváncsi leszek, milyen lesz a lemez.
-
countryboy #4630 semmi gond... -
bcrics #4629 akkor bocs... -
countryboy #4628 lehet hogy megfűszerezték, de túlzásba vitték a sózást, ez nem country -
bcrics #4627 nem dehogy...a jó öreg cash nótát fűszerezték meg az arcok.. -
countryboy #4626 Ennek köze nincs a countryhoz. Szerintem rossz fórumba linkelted be a videót.
Hallgass inkább igazi countryzenét.
Cheater, Cheater -
bcrics #4625 sztetek??... -
countryboy #4624 Úgy emlékszem annak idején szóltunk róla. Amúgy nem nevezném új lemeznek, mert tavaly júniusban jelent meg. Ritka gyenge próbálkozásnak tartottam akkor is, mi a fenének akarja egy hajdani nagy sikeret elérő hard-rock banda a country-rockot erőltetni? -
#4623 Csodálkozom egyébként, hogy a hozzászólásaim kapcsán felmerült a "tucat country" stíluskör, és az új Bon Jovi lemez eddig említésre sem került...:DDD -
pipeppers #4622 Ezzel csak egyetérteni tudok, én se szeretem az utólag megbuhizott számokat, és nem azért, mert nem tetszik, hanem morális okokból. -
pipeppers #4621 De lehet, hogy ccsak jobban bírja a férfias hangokat. :D
Meg lehet érteni. -
#4620 úgy, hogy ha jól sejtem, kint mondjuk 15 dollár egy CD, ami kábé 2700 forint. Ez már eleve egy érdekes adat :) a postaköltésg meg azért több, mint 300, de ha többet rendelsz, "eloszlik" :)
Jól számolok, Countryboy? :) -
#4619 Na jó ennek az utolsó mondatnak se füle, se farka :) azt akartam csak kifejezni, hogy szerintem halott emberrel ne készítsen senki duettet... -
#4618 Valamiért van némi ellenérzésem az ilye kiadványokkal kapcsolatban. Pedig Sara Evans is van rajta, de akkor is. És nem (a még élő) Elvissel van bajom, azt leszögezném :) -
countryboy #4617 Érhető, a női féltékenység -
#4616 Ez nagyon jó áron van, hogy a túróba fér bele még a postaköltség is olyan messziről?
Kirus anyuci nem igazán bírja a cowgirl- öket, sokan áthullanak az Ő rostáján. -
countryboy #4615 Új Elvis Xmas CD, rajta új duettek a technika segítségével, méghozzá country sztárokkal!
1. Blue Christmas - Elvis Presley & Martina McBride
2. I'll Be Home For Christmas - Elvis Presley & Carrie Underwood
3. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) - Elvis Presley & LeAnn Rimes
4. Santa Claus Is Back In Town - Elvis Presley & Wynonna Judd
5. White Christmas - Elvis Presley & Amy Grant
6.Silent Night - Elvis Presley & Sara Evans
7. Merry Christmas Baby - Elvis Presley & Gretchen Wilson
8. O Little Town Of Bethlehem - Elvis Presley & Karen Fairchild and Kimberly Schlapman of Little Big Town
9. Silver Bells - Elvis Presley & Anne Murray
10. O Come, All Ye Faithful - Elvis Presley & Olivia Newton-John
11. The First Noel (2008)
12. If I Get Home On Christmas Day (2008)
13. Winter Wonderland (2008)
-
countryboy #4614 3000 ft-ért vettem és ebben benne van a postaköltség az USA-ból.
Örülök hogy neked is bejön a csajszi! -
#4613 Ne csináld ezt countryboy! Crystal Sands lázban égek, ez az a hang amit kerestem a kedvenc 90- es évek után. Most jól kiköltekeztem magam az új PC vásárlásakor, de mennyibe is kerülne egy ilyen CD? Amúgy is közeleg a karácsony, bővíteni kellene a CD kollekciómat :) -
countryboy #4612 Damn You, Thanks a lot (lenne amúgy), dehát Hank Williams óta ez sem a régi már :) -
countryboy #4611 Kirus, akit ilyet énekel, hogy
"Hank You, Hanks a lot"
az megérdelmi az 5 pontot :)
Hank You Video:
Hank You -
#4610 :) nem tehetek róla, nem fogott meg. Nem érzek benne semmi újat, semmi extrát. Nem érzem, hogy más. Majd lehet meghallgatom mégegyszer. -
countryboy #4609 Nem-nem Kirus, végre valaki aki nem feküdt le a nagy kiadóknak és azt csinálja, ami a vérében van. Nem fog listákra kerülni Texason kívül, de nincs is rá szüksége. Tucatbige az, aki elmegy Nashville-be mert kurva jól néz ki (ez is relatív persze), befekszik valamelyik menő producer ágyába és máris lemezszerződést kap valamelyik major kiadónál. Jól néz ki, talán tehetséges is, de a country-t csak divatból csinálja (mert most ebben van a pénz). Lásd az új Jessica Simpson album. Countryhoz nem sok köze van, meg is bukott, de a csaj jól néz ki és mivel vidéken született, gondolt egyet, hogy akkor most ő tulajdonképpen egy vidéki lány, tehát neki mostantól a countryban kell utaznia, hiszen a gyökerei erre kötelezik (nem is értem miért csinált popzenét éveken át, hehe).
Számomra Kellie Pickler, Taylor Swift és a társaik is tucatzenék, ha nem néznének ki úgy ahogy, a kutya se törődne velük.
-
#4608 Hát fiúk, engem akkor sem győztetek meg . Tucatbige -
countryboy #4607 Köszike, nekem vhogy nem sikerült -
#4606 Akkor egy kis segítség:
Nekem is nagyon tetszik a csajszi! -
countryboy #4605 Crystal Sands CD cover -
countryboy #4604 Maximális feltölthető kép mérete 20 kb??? Röhej. Nem tudom beszúrni a Crystal album borítóját. -
countryboy #4603 -
countryboy #4602 -
countryboy #4601 Visszatérve Crystal Sands-re...tegnap kézhezkaptam a CD-t és azóta már kétszer hallgattam meg. Nem értek tehát egyet Kirussal (kivételesen), szerintem az elmúlt hónapok egyik legjobb női tradicionális country előadója tűnt fel, igazi genuine country hangja van, a dalok pedig egytől-egyig a klasszikus countryt idézik, mind mondanivalójukban, mind pedig a hangfelszerelést illetően. Semmi kacérkodás a pop/rock irányzattal, 100% country, Crystal Sands, yeee-haaw! Remek debütálás, csak így tovább!