5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4680 dehogy nevetlek ki! várom, ki lesz! -
#4679 Tudnék náhány nevet javasolni én is -
#4678 Lehet, hogy most ki fogsz nevetni, de főszervező Gábor a fejébe vette, hogy valami amerikai zenészt/zenekart is el akar hívni a fesztiválra. Januárban megy ki az államokba, kíváncsi vagyok, hogy mit szervezz össze:) -
#4677 Szia! Ha el tudnád hívni így húsz év elteltével Emmylou Harris-t és bandáját esküszöm mennék!! -
#4676 Nyugodj meg, itt lesz Budapesten a Megyeri úti Tungsram csarnokban:)) -
#4675 Elkezdem csepegtetni a híreket a február 28-ai Országos Linedance és Country fesztiválról.
Eddigi biztos fellépők a: Blue Timers(aki a hangosítást is csinálja), a Szegedi Buffalo Express és a Tatabányai Oklahoma.... és a higgyétek el, hogy a sor még nem véges:))) Ahogyan érkeznek a további infók úgy azokat is megosztom veletek! -
#4674 Szuper :)
Kérlek nyugtass meg, hogy itt lesz Budapesten :) -
#4673 Viszont vannak nagyon jó zenéink is, csak közös bulin nem igazán szoktuk táncolni mivel azokra a táncokat csak mi, a Rebelsek ismerjük....
-
#4672 Drágám, és még miket nem hallottál! Ennél ezerszer borzalmasabbak is vannak. No azért igyekszünk a country felé tendálni, remélem ezt Te is tudod.
Meghallgattam az új Brad Paisley-t! Nekem bejött! -
countryboy #4671 Helyes, ott leszünk.
Elgreco, a múltkor már mondani akartam, szerintem kicsit túl sok olyan zenére táncoltok, ami a Rednex-re hasonlít (ami szerintem a full gagyi kategória), szóval mintha a német előadók kissé túl lennének prezentálva a zenék között.
Megértem hogy a mai mainstream countryban nincs linedance (mivel sajnos a stílus mai irányzata ezt nem teszi lehetővé) de szerintem lenne még hova visszanyúlni, a 90-es években (főleg az elején) rengeteg kiváló linedance felvétel készült. Én nem táncolok, ezért mint kívülálló tudok csak hozzászólni, de tényleg meglepett, mennyi általam gagyinak tartott, diszkóütemű számra roptátok a múltkor. Emlékszem, amikor 1994-ben a tesóm hazajött Arizonából és tanította nekem a Tush-Push-t Garth Brooks: Ain't Going Down (Til The Sun Comes Up) című dalára, hát, daliás korszak volt az. Minden a linedance körül forgott és nem volt olyan előadó, akinek a lemezén ne lett volna jópár linedance-re alkalmazható szám.
Amúgy pedig le a kalappal ami az elhivatottságot illeti.
-
#4670 Ezennel közhírré tétetik és megkérnék mindenkit, hogy jól vésse be a naptárjába, hogy 2009.február.28-án szombaton megrendezésre kerül az Első Országos Linedance és Country fesztivál Budapesten!!! Délután öt órától hajnali ötig. További információkkal hamarosan jelentkezem. -
countryboy #4669 Kirus, ment a privi.
És egy kitűnő DVD ajánat, Heather Myles & The Cadillac Cowboys hollandiai koncert DVD-je, a Live At Newland.NL
100% Honky Tonk, sok steel gitárral.
[IMG][/IMG]
Tracklista:
1. You've Taken Me Places
2. Nashville's Gone Hollywood
3. Who Did You Call Darlin'
4. One Man Woman Again
5. Big Cars
6. Playin' Every Honky Tonk in Town
7. Help Me Make It Through the Night
8. Rock at the End of My Rainbow
9. No One Will Ever Know
10. True Love
11. Sweet Talk and Good Lies
12. Little Chapel
13. Broken Heart for Sale
14. Love Me a Little Bit Longer
15. Together Again
16. Mr. Lonesome
17. Rum and Rodeo
18. Cadillac Cowboy
-
#4668 Grrrrrrrrr....
Pöpec! Jön most DVD-m? -
#4667 ....
szlovák -
#4666 Na az ilyet tiltani kellene....
Már bocsánat.
Egyáltalán milyen nyelven van ez? -
#4665 http://www.youtube.com/watch?v=EpPt8JVxB8M
ettől végetek lesz!!!nagyon jóó!!!:D -
#4664 Rivalizálás??? Hova gondolsz:))
Én csak egy lehetőséget ajánlottam. Régebben sajnos nem volt választék, ma viszont már Pesten is négy csapat közül lehet választani. Elmúlt az egyedúralom és én fejemet teszem rá, hogy ha valaki elmegy mindkét helyre végül mellettünk fog dönteni:) -
#4663 Szépen lassan csak elkezdem meghallgatni az ajánlásokat is.
És csak azért is a Kelli Pickler-rel kezdtem :) Bár ne tettem volna...
Hate to admit it, de van talán 2-3 szám, ami nem rossz (pl Makin' me fall in love again, főleg a refrén), a többi viszont hát izé
Toby Keith: erről nem sokat tudok mondani :( Mit lehet mondani valamiről, amiről tudom, hogy jó, mert ezt mondják róla, de valahogy mégsem tetszenek a számok? Idegesítő... Kivétel természetesen a She never cried in front of me, mert az viszont nagyon jó. Szöveg, zene együtt.
Mai utolsó a JM Montgomery: na ez meg az ellentéte :) ez tetszik. Nem tudok számcímeket mondani, nem tudok magyarázatot mondani, csak annyit, hogy amikor mentek a számok, jó volt hallgatni őket. Várom a következő meghallgatást :)
Hát röviden ennyi. Lehet jönni az egyetértő vagy épp ellentmondó véleményekkel :) -
#4662 :) -
countryboy #4661 Hmm, itt mintha rivalizálás folyna :) -
#4660 De akár ide is jöhettek:
Williams Willage szerdánként fél héttől kezdő tanfolyam, illetve péntekenként este héttőlSix Rebels klubnapra.
Save a horse, ride a cowboy
Elgreco sheriff
Six Rebels Linedance Club -
#4659 Hi, Everyone! Minden fórumlakót szívesen látunk (klikk):
www.linedance.hu
(Hát ezt még gyakorolni kell.)
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club
-
#4658 Hi, Everyone! Minden fórumlakót szívesen látunk (klikk):
Keep It Country
Marshal
Footloose Linedance Club
-
countryboy #4657 Most szombaton 2008. október 25-én: MoHa Country a Civil Rádióban!
Ismétlés: 2007. október 29. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Joey + Rory - Cheater, Cheater
2. Austin Law - Neon
3. Darius Rucker - It Won't Be Like This For Long
4. Tim Cooper - I Tripped Over Your Memory
5. Jewel - Till It Feels Like Cheating
6. Jeff Tuttle - Livin' Like A Millionaire (Ain't Got A Dime)
7. Kenny Chesney feat. Mac McAnally - Down The Road
8. Ray Scott - Sometimes The Bottle Hits Ya Back
9. Sara Evans - Low
10. Jack Ingram - That's A Man
11. Heidi Newfield - Cry Cry ('Til The Sun Shines)
12. Rio Grande - Got's Got A Bigger Plan
13. Jamie O'Neal - Like A Woman
14. Sammy Sadler - Thank God
15. Shawna Russell - Should've Been Born With Wheels
16. Kimberly Murray - Steel Guitar Song
-
countryboy #4656 Trace Adkins: X (megjelenés: 2008. november 25.)
-
countryboy #4655 Sam Moore: Worth It
1 She Fights Like A Girl
2 Worth It
3 Livin' On The Red Line
4 That's How She'd Do It
5 You Ain't Gotta Run No More
6 Until I Get It Right
7 After She Cools Off
8 The Way My Daddy Did
9 That's Never Stopped Me Before
10 Tell Me About Those Tears
11 Stomp Your Boots
12 Disaster Relief
-
countryboy #4654 -
countryboy #4653 Újabb ajánlat:
Randy Houser: Anything Goes (megjelenés: 2008. november 18.)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51W%2BibvesgL._SS500_.jpg
1. Boots On
2. Anything Goes
3. Wild Wild West
4. Back To God
5. Something Real
6. My Kind Of Country
7. Strange
8. Lie
9. Paycheck Man
10. How Many Times
11. I'll Sleep
-
Bluetime #4652 Countryboy, légyszives segits nekem. Kellene nekem Melonie Cannon, azt hiszem két cd-je volt eddig. Ha tudsz segiteni, küldj egy emilt a [email protected]. Köszi -
#4651 És az, hogy Tim-nek van bátorsága ezt így kijelenteni, az bravo! Pedig nyilván neki sem mindegy, milyen a viszonya a kiadójával. És ezek szerint nyilván nem tud lelépni tőlük... -
countryboy #4650 Hát igen. A Curb Records híres arról, hogy rengeteg válogatás lemezt ad ki és hát egymás után a Greatest Hits 2 valamint a 3...ez kicsit sok. Mike Curb bácsinak elment az üzleti érzéke. -
#4649 Na ez a nem semmi...
Tim McGraw Apologizes for Release of New Greatest Hits Package
"I am saddened and disappointed that my label chose to put out another hits album instead of new music," he said. "I've only had one studio album since my last hits package. It has to be just as confusing to the fans as it is to me. I had no involvement in the creation or presentation of this record. Sure, I love the songs, and I don't want to take anything away from all the creative people who were a part of making those records. But the whole concept is an embarrassment to me as an artist. In the spirit of an election year, I would simply say to my fans, 'I'm Tim McGraw, and I don't approve their message.'"
-
countryboy #4648 Mark Wills - Familiar Stranger (november 4.)
[IMG][/IMG]
1. Days Of Thunder
2. Closer
3. Rednecks Anonymous
4. What Are You Doing
5. The Things We Forget
6. The Likes Of You
7. Crazy White Boy
8. Hank
9. Entertaining Angels
10. Panama City
11. Her Kiss
12. All The Crap I Do
-
countryboy #4647 Brent Amaker And The Rodeo - Howdy Do (november 18.)
1. Welcome to the Rodeo
2. I'm the Man Who Writes the Country Hits
3. They Make Cowboys in Montana
4. When Love Gets to a man
5. Howdy Do
6. Walkin' in my Sleep
7. Girls are Good
8. You Ain't Savin' Me
9. Tell a Friend the Truth
10. My Cheatin' Wife
11. Knock You Out
12. This is the Gun
13. Outro -
countryboy #4646 Egyéb ajánlat:
Blake Shelton - Startin' Fires (november 18.)
1. Green
2. Good At Startin' Fires
3. She Wouldn't Be Gone
4. I'll Just Hold On
5. 100 Miles
6. Never Lovin' You
7. Country Strong
8. Home Sweet Home
9. This Is Gonna Take All Night
10. Here I Am
11. I Don't Care
12. Bare Skin Rug
-
countryboy #4645 Oh Yeaaah. Joey + Rory: The Life Of A Song - a debütáló album október 28-án az amerikai lemezboltok polcain (másnap már az enyémen is )
1. Play The Song
2. Sweet Emmylou
3. Tonight Cowboy You're Mine
4. Cheater, Cheater
5. Rodeo
6. Heart Of The Wood
7. Tune Of A Twenty Dollar Bill
8. Loved The Hell
9. Free Bird
10. Boots
11. To Say Goodbye
12.The Life Of A Song
-
#4644 Tara Oram-ot is meghallgattam. Ne értsetek félre, nagyon jó hangja van, úgy mint az előző leányzónak is. Csak nekem nem túl egyediek. Mármint egy Gretchen Wilson, vagy egy Trisha Yearwood, az egyedi. Tudjátok, akit meghallasz, és tudod, hogy Ő az. Szóval Tara is nagyon jó, csak nem dobom el az agyam. -
#4643 JOEY+RORY - Cheater, Cheater
Na vééééééééééééééééééégre valami dögös páros, jó kis nótával. Amint hallom, Joey írta a some beach című nótát is. Duplán imádom! -
countryboy #4642 Remek ajánlat, hiszen a kanadai piac eléggé zárt, még az USA-ban sem ismerik a kanadai sztárok zömét. Tara Oram - Fly Girl című számát amúgy már játszottam pár héttel korábban a MoHa Country-ban. -
#4641 Canadian Idol 2007...
Egy hang ami nem tartozik tucat kategóriába...
Egy méltó "versenytárs" napjaink elkorcsulni látszó country iparában (Lásd pl.: John Corbett, Jessica Simpson, John Bon Jovi próbálkozása)
A hang melynek tulajdonosa: Tara Oram
Lemez megjelenési dátum: Október 7
Egy kis ismerkedés!
Tara Oram - Fly Girl Music Video