Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez sok szódával lenne country-nak nevezhetõ, ez kicsit modernített folk, ugyanis Pete Seeger folkzenész erõsen politikai töltetû protest-songjainak feldolgozásai. Lévén egyetlen olyan albuma van Bruce Springsteenek, melyen nem "saját anyagból" (mivel õ írja dalszövegeit) dolgozott, ez pedig a We Shall Overcome : The Pete Seeger Sessions (jé, még a nevében is benne van)a két youtube-so dal errõl a korongról van.
budapesti new country bandába keresek tagokat,akusztikus, szóló,basszus gitárost,banjost és billentyûst.southernrocktól a b luegrassig.tehát;miranda lamberttõl ,craig morganon át little big townig elérhetõség,06302346011 üdv csaba.
Hello!
Nem tudtok valami jó country együttest? Nem elõadót, együttest.
Olyasmi zenét keresek, mint pl ez:
http://www.youtube.com/watch?v=2Vt4r_QUQnA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=802KWzPbZjQ
Szerintem ezek tényleg jó zenék (bár ezek country feldolgozások), de még csak hasonlót se találtam.
Nem tudtok valami jó country együttest? Nem elõadót, együttest.
Olyasmi zenét keresek, mint pl ez:
http://www.youtube.com/watch?v=2Vt4r_QUQnA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=802KWzPbZjQ
Szerintem ezek tényleg jó zenék (bár ezek country feldolgozások), de még csak hasonlót se találtam.
Nem értem miért csodálkoztok...Amerikában és fõleg a sztárvilágban az lenne a fura, ha valaki nem válna el legalább 2x életében. De írhatnék 3-at is.
Szomorú a dolog... az az ironikus az egészben, hogy sokszor pont a mélypontok hatására íródnak a legjobb dalok...
Hát majd meglátjuk.
Hát majd meglátjuk.
Sajnos szomorú hírem van a Shania-t szeretõknek! Mutt és Shania 14 év után válik, már sajtószovivõ is bejelentette! <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.cmt.com/news/country-music/1587557/shania-twain-mutt-lange-separating-after-14-years.jhtml
Mindenesetre én nagyon sajnálom, bár így már érthetõ a kisebb alkotói válság! Remélem gyorsan talpraáll, és csendes válás lesz, semmi botrány.
http://www.cmt.com/news/country-music/1587557/shania-twain-mutt-lange-separating-after-14-years.jhtml
Mindenesetre én nagyon sajnálom, bár így már érthetõ a kisebb alkotói válság! Remélem gyorsan talpraáll, és csendes válás lesz, semmi botrány.
Most szombaton ismét MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0
avagy hallgasd élõben a neten: www.civilradio.hu
1. Adam Gregory - Crazy Days
2. Dierks Bentley - Sweet And Wild
3. Ashley Gearing - Out The Window
4. Drew Davis Band - How Do I
5. Eric Church - His Kind of Money (My Kind of Love)
6. Joshua Stevens - Rock N Roll & Pensacola
7. Ashton Shepherd - Sounds So Good
8. Bucky Covington - I'll Walk
9. Mark Chesnutt - When You Love Her Like Crazy
9. Neal McCoy - Rednecktified
10. Steve Holy - Might Have Been
11. Rissi Palmer - No Air
12. Richie McDonald - I Turn To You
13. David Nail - I'm About To Come Alive
14. James Otto - Just Got Started Lovin' You (No.1 Single)
Ismétés: 2008. május 14. 9.00
avagy hallgasd élõben a neten: www.civilradio.hu
1. Adam Gregory - Crazy Days
2. Dierks Bentley - Sweet And Wild
3. Ashley Gearing - Out The Window
4. Drew Davis Band - How Do I
5. Eric Church - His Kind of Money (My Kind of Love)
6. Joshua Stevens - Rock N Roll & Pensacola
7. Ashton Shepherd - Sounds So Good
8. Bucky Covington - I'll Walk
9. Mark Chesnutt - When You Love Her Like Crazy
9. Neal McCoy - Rednecktified
10. Steve Holy - Might Have Been
11. Rissi Palmer - No Air
12. Richie McDonald - I Turn To You
13. David Nail - I'm About To Come Alive
14. James Otto - Just Got Started Lovin' You (No.1 Single)
Ismétés: 2008. május 14. 9.00
Sürgõs!!!!
Country zenekarba keresünk nagybõgõst, steel gitárost, hegedûst!!!!
e-mailen várjuk a jelentkezést!!
Country zenekarba keresünk nagybõgõst, steel gitárost, hegedûst!!!!
e-mailen várjuk a jelentkezést!!
na ez minek kellett....<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online
http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online
Nos szeretnék valakit bemutatni, aki szerintem sokra viszi majd.
Végre valaki, aki nagyjából ott folytatja, ahol Hank Williams abbahagyta. Ugyan nem említi, hogy a nagy Hank hatással lett volna rá, de számomra ez teljesen biztos.
Szóval õ volna Justin Townes Earle, a különösen a 80-as években eléggé népszerû country-rock, rockabilly elõadó a "Hardcore Troubadour" Steve Earle fia, akit természetesen részben arról az emberrõl neveztek el, akit a legtöbbre becsült az apa a világon: Townes Van Zandt.
Nos Justin Townes Earle debütáló albuma idén jelent meg, The Good Life címmel. Country a javából, de nem afféle, amire az ember gondolna.
Lassú, akusztikus dalok, egy nagyon pici bluegrass viszont annál több folk beütéssel. Engem meggyõzött, ez a fiú tud valamit. Végre valaki, aki a gyökerekhez nyúlt vissza, és nem használ pop-rock elemeket.
Egy kicsit folkos Tom Waits, Townes Van Zandt, és Hank Williams Sr. keverékének remek elegye. Bátran ajánlom mindenkinek, ez country, de közhelyek nélkül.
Myspace oldala: Justin Townes Earle
Végre valaki, aki nagyjából ott folytatja, ahol Hank Williams abbahagyta. Ugyan nem említi, hogy a nagy Hank hatással lett volna rá, de számomra ez teljesen biztos.
Szóval õ volna Justin Townes Earle, a különösen a 80-as években eléggé népszerû country-rock, rockabilly elõadó a "Hardcore Troubadour" Steve Earle fia, akit természetesen részben arról az emberrõl neveztek el, akit a legtöbbre becsült az apa a világon: Townes Van Zandt.
Nos Justin Townes Earle debütáló albuma idén jelent meg, The Good Life címmel. Country a javából, de nem afféle, amire az ember gondolna.
Lassú, akusztikus dalok, egy nagyon pici bluegrass viszont annál több folk beütéssel. Engem meggyõzött, ez a fiú tud valamit. Végre valaki, aki a gyökerekhez nyúlt vissza, és nem használ pop-rock elemeket.
Egy kicsit folkos Tom Waits, Townes Van Zandt, és Hank Williams Sr. keverékének remek elegye. Bátran ajánlom mindenkinek, ez country, de közhelyek nélkül.
Myspace oldala: Justin Townes Earle
végre country-t találtam magamnak!!
Ivan Johnsen - Victory Boulevard 2008
Doc Walker - Beautiful Life 2008
Kurt Nilsen - Rise to the Occasion 2008
Carlene Carter - Stronger 2008
Hayes Carll - Trouble in Mind 2008
-nagyon rendben vannak!
bár szomorúan tapasztalom, hogy gyors country dal már nem létezik rockzenei hangok nélkül. a lassú számok jobban õrzik a country-hangzást...dehát ez van 😊
Ivan Johnsen - Victory Boulevard 2008
Doc Walker - Beautiful Life 2008
Kurt Nilsen - Rise to the Occasion 2008
Carlene Carter - Stronger 2008
Hayes Carll - Trouble in Mind 2008
-nagyon rendben vannak!
bár szomorúan tapasztalom, hogy gyors country dal már nem létezik rockzenei hangok nélkül. a lassú számok jobban õrzik a country-hangzást...dehát ez van 😊
A DVD-n nincsen semmilyen régiókód, mivel a Sony BMG kb 2006 nyara óta nem kódol be semmit, tavaly egyetlen kivétel akadt, David Gilmour DVD-je, amin 1-es kód volt. Minden zenei DVD, ami az elmúlt 1,5 évben jött ki és a Sony BMG forgalmazza, kódfüggetlen.
Üdv
Üdv
Gondolom, ez a Martina DVD régió 1-es 😊 Alaposan felkeltettétek az érdeklõdésemet...
Nem mintha nem lenne megoldható, hogy átmásoljam magamnak, csak kicsit bosszantó, hogy ilyen kerülõutak kellenek 😊
Nem mintha nem lenne megoldható, hogy átmásoljam magamnak, csak kicsit bosszantó, hogy ilyen kerülõutak kellenek 😊
Örülök hogy ilyen jól sikerült ez a várva várt dvd!! <#eljen>#eljen>
Remélem én is hamarosan a kezeim közé kaphatom! Addig is jó ilyen élménybeszámolókat hallgatni!
Az album is szerintem iszonyat jól sikerült, kár hogy csak 8 számból áll! Bár így is képes pillanatok alatt feldobni, hallatszik hogy a közönség mennyire élvezi, MArtina hangja pedig fenomenális!! <#wink>#wink>
A "Whatever you say" az albumról a kedvencem...utána csak az alkedvencek következnek! <#vigyor2>#vigyor2>
Remélem én is hamarosan a kezeim közé kaphatom! Addig is jó ilyen élménybeszámolókat hallgatni!
Az album is szerintem iszonyat jól sikerült, kár hogy csak 8 számból áll! Bár így is képes pillanatok alatt feldobni, hallatszik hogy a közönség mennyire élvezi, MArtina hangja pedig fenomenális!! <#wink>#wink>
A "Whatever you say" az albumról a kedvencem...utána csak az alkedvencek következnek! <#vigyor2>#vigyor2>
Ja az angol nyelv szekere nálam döcög a legnehezebben, lassan erre is rá kell álnom, már néha volt ilyen.....
Tanuljatok, addig kitartok a régebbi anyagokkal, hiszen más is most vizsgázik a country köreinkbõl <#vigyor5>#vigyor5>
Jól kitoltál velem a borítókkal ám!!! Carrie Underwoodot kinagyítottam! Nos, ma már nem fogok nyugodtan aludni úgy ver a szívem!<#vigyor2>#vigyor2>
Tanuljatok, addig kitartok a régebbi anyagokkal, hiszen más is most vizsgázik a country köreinkbõl <#vigyor5>#vigyor5>
Jól kitoltál velem a borítókkal ám!!! Carrie Underwoodot kinagyítottam! Nos, ma már nem fogok nyugodtan aludni úgy ver a szívem!<#vigyor2>#vigyor2>
Köszönöm, minden infót szívok magamba! <#worship>#worship>
Olyan kis szürke egérkének érzem magam country téren mellettetek de legaláb lelkesedéssel próbállak beérni titeket. A nappali mûsor mostmár folyamatosan megy minden hétfõ, szerda, és péntek 11:00 órától a rádió35-ön (mms://1056)
Remélem gyõzöm erõvel...aki rendszeresen hallgatja,annak van ideje, minden hibát vagy szöveget megfigyelni, hisz vannak visszatérõ alkalmak...<#wink>#wink>
Belehalgattam az ajánlatba, belefér az ízlésembe, a rövid belehalgatás után azt mondom: nem dobnám ki a lemezét.
Olyan kis szürke egérkének érzem magam country téren mellettetek de legaláb lelkesedéssel próbállak beérni titeket. A nappali mûsor mostmár folyamatosan megy minden hétfõ, szerda, és péntek 11:00 órától a rádió35-ön (mms://1056)
Remélem gyõzöm erõvel...aki rendszeresen hallgatja,annak van ideje, minden hibát vagy szöveget megfigyelni, hisz vannak visszatérõ alkalmak...<#wink>#wink>
Belehalgattam az ajánlatba, belefér az ízlésembe, a rövid belehalgatás után azt mondom: nem dobnám ki a lemezét.
Füves írtad, hogy kellene egy kis segítség a mûsorodhoz, egy kis hír magyarul. Sajnos még nem tudok ebben segíteni, mert a diplomám miatt kényszerûségbõl más nyelvet kellett tanulnom, de ha majd szalad velem az angol nyelv szekere, akkor meg fogom rendelni a Country Weekly magazint és lesznek friss híreim.
Itt van egy pár újságborító: LINK
Persze odáig még el fog telni egy kis idõ, de remélem a mûsorod még akkor is menni fog! 😊
Ha valakinek van kedve, ideje, akkor írhatna egy pár újdonságot, legalább szinten tartja az angol nyelvtudását, ahogy Countrygirl is tette a CMT Awards beszámolójánál. 😊
Ma is egy kitûnõ hangú elõadót ajánlok, eddig még én sem hallottam róla:
Shane McAnally
Sajnos csak egyetlen albuma jelent meg, az is 2000- ben majdnem Clay Davidson- éval egyidõben (másik nagy kedvenc egyalbumos elõadó!)
Itt bele is hallgathattok Shane albumába: LINK
Itt van egy pár újságborító: LINK
Persze odáig még el fog telni egy kis idõ, de remélem a mûsorod még akkor is menni fog! 😊
Ha valakinek van kedve, ideje, akkor írhatna egy pár újdonságot, legalább szinten tartja az angol nyelvtudását, ahogy Countrygirl is tette a CMT Awards beszámolójánál. 😊
Ma is egy kitûnõ hangú elõadót ajánlok, eddig még én sem hallottam róla:
Shane McAnally
Sajnos csak egyetlen albuma jelent meg, az is 2000- ben majdnem Clay Davidson- éval egyidõben (másik nagy kedvenc egyalbumos elõadó!)
Itt bele is hallgathattok Shane albumába: LINK
Contemporary Country Music
Ez az countryboy! Ez a lelkesedés teljesen felkeltette az érdeklõdésemet és szerintem nem csak az enyémet! 😊
Nem olyan régen olvasgattam vissza a fórumban és megtaláltam azt az ominózus összeveszésünket. Na, elég sokáig orroltam akkor rád, de már nem foglalkozom a dologgal. Még Kirus- t is sikerült elriasztanunk innen. 😞 Persze biztos, hogy nem lesz a fórum olyan, mint régen (rengeteg humoros és építõ beírás, na meg tüzijáték 😊), de tehetjük kellemessé azt a pár írást, ami elhangzik ezen a lapon.
Remélem mûködni fog a dolog akár döcögve is, de legalább haladunk...
Nem olyan régen olvasgattam vissza a fórumban és megtaláltam azt az ominózus összeveszésünket. Na, elég sokáig orroltam akkor rád, de már nem foglalkozom a dologgal. Még Kirus- t is sikerült elriasztanunk innen. 😞 Persze biztos, hogy nem lesz a fórum olyan, mint régen (rengeteg humoros és építõ beírás, na meg tüzijáték 😊), de tehetjük kellemessé azt a pár írást, ami elhangzik ezen a lapon.
Remélem mûködni fog a dolog akár döcögve is, de legalább haladunk...
Legjobb dal a koncerten: a Kris Kristofferson féle "Help Me Make It Through The Night" (Segíts át az éjszakán) - lírai szám, nagyon szép akusztikus és steel gitár kísérettel és nagyon hiteles elõadással.
A másik kedvencem a 'Broken Wing' volt, nagyon nehéz dal, rettenetesen technikás, de Martina nem veri le a lécet, elképesztõ amit kiénekel magából a szám végén - utána 2 perc non-stop taps és sikogatás a jutalma a nézék részérõl.
Kár, hogy az Over The Rainbow-t nem tudták kihagyni, kicsit már unom, hogy mindig ez a szám a finálé.
Összességében, egy 1:36 perces kitûnõ koncertet láttam, 5.1-es hanggal és végre normálisan megvágva valamint kevés kamera rángatással.
A másik kedvencem a 'Broken Wing' volt, nagyon nehéz dal, rettenetesen technikás, de Martina nem veri le a lécet, elképesztõ amit kiénekel magából a szám végén - utána 2 perc non-stop taps és sikogatás a jutalma a nézék részérõl.
Kár, hogy az Over The Rainbow-t nem tudták kihagyni, kicsit már unom, hogy mindig ez a szám a finálé.
Összességében, egy 1:36 perces kitûnõ koncertet láttam, 5.1-es hanggal és végre normálisan megvágva valamint kevés kamera rángatással.
A Martina McBride: Live In Concert 2007 DVD felénél tartok. Istenem, de dögös ez a nõ! Tiszta feketében, kissé rocker fazonban nyomatja, iszonyúan nagy a hangja (ezt már megszokhattuk), a közönség soraiban alig látni férfit, de ezen sem csodálkozom (rengeteg a 20 és 30 között nõ). Martina mögött ül a steel gitáros fiatalember, a régi dalokban többet jön elõ a steel, a hegedûs csaj viszont szinte mindegyik számban szólózik.
Kitûnõ, remek koncertélmény! És még nincs vége!
Kitûnõ, remek koncertélmény! És még nincs vége!
Most szombaton 2008. április 26-án: MoHa Country a Civil Rádióban (FM 98.0) www.civilradio.hu
Tartalom:
1. Billy Yates - Too Country And Proud Of It
2. Deanna Moore - Cowboy Talkin'
3. Chris Cagle - No Love Songs
4. Jeremiah Houston Band - Down In Luckenbach
5. Monty Lane Allen - Fallin' Water
6. Rio Rocko - Middle Of The Night
7. Reba McEntire & Skip Ewing - Every Other Weekend
8. Jason Aldean - Relentless
9. George Canyon - Seven Spanish Angels
10. Floyd Flowers - Back On The Radio Again
11. Laura Bryna - Life Is Good
12. Cody McCarver - Tonight's The Night
13. James Cain - Live It For The Minute
14. The Springs - Mommy's Little Man
15. Mando Saenz - Pocket Of Red
Ismétlés: 2007. április 30. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Billy Yates - Too Country And Proud Of It
2. Deanna Moore - Cowboy Talkin'
3. Chris Cagle - No Love Songs
4. Jeremiah Houston Band - Down In Luckenbach
5. Monty Lane Allen - Fallin' Water
6. Rio Rocko - Middle Of The Night
7. Reba McEntire & Skip Ewing - Every Other Weekend
8. Jason Aldean - Relentless
9. George Canyon - Seven Spanish Angels
10. Floyd Flowers - Back On The Radio Again
11. Laura Bryna - Life Is Good
12. Cody McCarver - Tonight's The Night
13. James Cain - Live It For The Minute
14. The Springs - Mommy's Little Man
15. Mando Saenz - Pocket Of Red
Ismétlés: 2007. április 30. (szerda) 9.00 órakor
Totál hivatalos, csak éppen nincsen nagykereskedelmi forgalomban, ezért nem találod a webáruházban. Amúgy beszerezhetõ könnyen, csak rossz helyen keresgéled 😊
Jéé 😊 és ez hivatalos? néztem a saját weboldalát is, meg az usacd-t is, de egyiken sem volt ott 😊
Bár tényleg kevés a kortárs country mûfajban a koncert DVD-k elõfordulása, de Brad Paisley esetében most tévedsz, neki már jelent meg koncert DVD-je, Mud on The Lens címmel.

Meg úgy általában a country koncert dvd elég ritka...sajnos. Nem fér a fejembe, hogy egy Brad Paisley pl. miért nem tud kiadni egyet. És most mondtam egy nevet, lehetne még sorolni.
Szia countrygirl,
Bizony, nagyon jó az ajánlat, az tuti hogy április 30-án már a lejátszómban lesz ez a kiadvány!
Nagy hiány volt a piacon egy Martina koncert DVD!
Bizony, nagyon jó az ajánlat, az tuti hogy április 30-án már a lejátszómban lesz ez a kiadvány!
Nagy hiány volt a piacon egy Martina koncert DVD!
Végre valóra válik sok rajongó álma (köztük az enyém is) <#wink>#wink>! Martina McBride új live cd-vel és VÉGRE dvd-vel jelentkezik április 29-én! A tracklist elég impozáns meg kell hagyni!!
CD Track Listing:
1. Happy Girl
2. Anyway
3. Concrete Angel
4. From The Ashes
5. Whatever You Say
6. This One's For The Girls
7. Independence Day
8. Hit Me With Your Best Shot
BONUS DVD Track Listing:
1. Anyway
2. When God-Fearin' Women Get The Blues
3. Wild Angels
4. My Baby Loves Me
5. Tryin' To Find A Reason
6. How I Feel
7. Happy Girl
8. (I Never Promised You A) Rose Garden
9. You Ain't Woman Enough
10. Help Me Make It Through The Night
11. Where Would You Be
12. Concrete Angel
13. For These Times
14. Love's The Only House/Blessed
15. This One's For The Girls
16. A Broken Wing
17. Independence Day
18. Don't Stop Believin'
19. Hit Me With Your Best Shot
20. Over The Rainbow
Egy kis ízelítõ: This One's For The Girls
CD Track Listing:
1. Happy Girl
2. Anyway
3. Concrete Angel
4. From The Ashes
5. Whatever You Say
6. This One's For The Girls
7. Independence Day
8. Hit Me With Your Best Shot
BONUS DVD Track Listing:
1. Anyway
2. When God-Fearin' Women Get The Blues
3. Wild Angels
4. My Baby Loves Me
5. Tryin' To Find A Reason
6. How I Feel
7. Happy Girl
8. (I Never Promised You A) Rose Garden
9. You Ain't Woman Enough
10. Help Me Make It Through The Night
11. Where Would You Be
12. Concrete Angel
13. For These Times
14. Love's The Only House/Blessed
15. This One's For The Girls
16. A Broken Wing
17. Independence Day
18. Don't Stop Believin'
19. Hit Me With Your Best Shot
20. Over The Rainbow
Egy kis ízelítõ: This One's For The Girls
Õszntén szólva, ezt éppen akkora baromságnak tartom, mint amikor a NASCAR stream-et lekorlátozták amerikára, ahol mindenki meg tudja nézni a tévében is. Lehet, hogy a csatornának nem reklám, de a mûfajnak igen, és a NASCAR-ra éppúgy ráfér, mint a country-ra erre keletebbre.
Szia Nash!! <#wave>#wave><#puszi>#puszi>
Na igen! Kivételesen most mûködött a dolog... hát még én hogy meglepõdtem amikor csak "tegyünk mégegyszer egy kísérletet" alapon megpróbáltam és elindultak a videok a cmt-n! <#guluszem1>#guluszem1>
Nem értem én se hogy miért jó nekik ha korlátozzák...bár a csatornának semmi elõnye nem származik abból, ha nézzük mivel mi nem tudjuk fogni, és nem egyfajta reklám...már erre az okra is gondoltam! De akkor is!!
Na igen! Kivételesen most mûködött a dolog... hát még én hogy meglepõdtem amikor csak "tegyünk mégegyszer egy kísérletet" alapon megpróbáltam és elindultak a videok a cmt-n! <#guluszem1>#guluszem1>
Nem értem én se hogy miért jó nekik ha korlátozzák...bár a csatornának semmi elõnye nem származik abból, ha nézzük mivel mi nem tudjuk fogni, és nem egyfajta reklám...már erre az okra is gondoltam! De akkor is!!
Tényleg bosszantó ez a video-tiltás, mikor megláttam, hogy countrygirl - akinek köszönet, hogy odanavigált - linkje hova vitt, nekem is az volt az elsõ gondolatom, hogy úgysem tudom megnézni, de mégis.
Azért nem értem ezt a régió tiltást, mert inkább szorgalmazniuk kéne, hogy a távolabbi helyeken is népszerûsödjön a mûfaj. De hát õk tudják.
Azért nem értem ezt a régió tiltást, mert inkább szorgalmazniuk kéne, hogy a távolabbi helyeken is népszerûsödjön a mûfaj. De hát õk tudják.
Hi countrygirl! Kik fel nem tûnnek szinte fényévnyi távolságból! 😊
Kösz a A CMT Music Awards beszámolót, el is kerülte a figyelmemet. Nem szoktam nézegetni a CMT honlapját, mivel mérges vagyok rájuk! Még mindig tiltják a videók megnézését bizonyos régiókból, pedig már megszámlálhatatlan mennyiségû trükkel próbálkoztam, de nem tudok túljárni az eszükön.
Most kivételesen még egyszer megpróbálkoztam a CMT- vel és ezeket a videókat, amiket ajánlottál engedi megtekinteni.
A Bon Jovi fiatalságom nagy kedvence volt, még most is bírom a régi számait. Az új albumukkal nem vagyok olyan elégedett, szerintem is jobban meg velük a rock szekere, mint a country- é, kivéve persze, ha Jennifer Nettles- el énekel, mert az fenomenális!
Kösz a A CMT Music Awards beszámolót, el is kerülte a figyelmemet. Nem szoktam nézegetni a CMT honlapját, mivel mérges vagyok rájuk! Még mindig tiltják a videók megnézését bizonyos régiókból, pedig már megszámlálhatatlan mennyiségû trükkel próbálkoztam, de nem tudok túljárni az eszükön.
Most kivételesen még egyszer megpróbálkoztam a CMT- vel és ezeket a videókat, amiket ajánlottál engedi megtekinteni.
A Bon Jovi fiatalságom nagy kedvence volt, még most is bírom a régi számait. Az új albumukkal nem vagyok olyan elégedett, szerintem is jobban meg velük a rock szekere, mint a country- é, kivéve persze, ha Jennifer Nettles- el énekel, mert az fenomenális!
Akit érdekel a CMT Music Awards, a videókat itt megnézheti:
http://www.cmt.com/cmt-music-awards/videos.jhtml
http://www.cmt.com/cmt-music-awards/videos.jhtml
In 2007, Montgomery founded his own label, Stringtown Records. His first single for the label, "Mad Cowboy Disease", was released in March 2008.
Na igen... emlékszek mikor elõször láttam meg Jovi nevét country-val kapcsolatban. Elsõ reakció: mit keres ez itt?? <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként nem rossz, de rock-ban azért sokkal jobb elõadó...
Egyébként nem rossz, de rock-ban azért sokkal jobb elõadó...
Arról is, és Robert Plant-ról is.
Azért mert véletlenül rosszul írtam le, még tudom, hogy hogy írják, bár tény, hogy elõször rosszul kerestem, ez alapján, de mint már mondtam, már megtaláltam itt.
Nem bántottál meg, csak nem értettem mirõl van szó. Joshua lemezborítóját az Amazon.com-ról másoltam ide, azért nem találtad mert rosszul írtad be a nevét a keresõbe, a pontos neve: Motohashi, Joshua.
A CD-be bele lehet hallgatni. Nem azért ajánlottam, hogy aztán ne segítsek, ha valakit érdekelne.
Üdv
A CD-be bele lehet hallgatni. Nem azért ajánlottam, hogy aztán ne segítsek, ha valakit érdekelne.
Üdv
Igen, ma már megtaláltam, de akkor még sehol sem volt Joshua Motohasi volt az illetõ, én is csodálkoztam, hogy miért nem találom, de azóta rájöttem, hogy nagyon friss.
Sajnálom, hogy megbántottalak.
Sajnálom, hogy megbántottalak.
Nem tudom mirõl beszélsz, ha valaki manapság valamit meg akar (vagy bele akar) hallgatni, könnyen megtehetni a neten bárhol.
Vajon ki lehet az az elõadó, aki sehol sem hallható, megtalálható?
Kiváncsian várom a válaszod!
Álszent pedig az, aki...
Vajon ki lehet az az elõadó, aki sehol sem hallható, megtalálható?
Kiváncsian várom a válaszod!
Álszent pedig az, aki...
Akkor még nem voltam itt. 😊
A listához annyit raknék hozzá, hogy engem valamiért zavar, amikor a rock világából találkozom nevekkel. Na nem azért, mintha õk nem lennének jók, csak hát annyi elõadó van, aki csak a country-val foglalkozik, hogy úgymondjam nem szerzett nevet egy másik mûfajban.
A listához annyit raknék hozzá, hogy engem valamiért zavar, amikor a rock világából találkozom nevekkel. Na nem azért, mintha õk nem lennének jók, csak hát annyi elõadó van, aki csak a country-val foglalkozik, hogy úgymondjam nem szerzett nevet egy másik mûfajban.