Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húúúúúúú brrrrrrr mammma I'm a double XL....
Azért nem olyan hallgathatatlan az a CD, az én polcomon is megtalálható. Bár azt hiszem a másodikat csak meghallgatom, de nem veszem meg.
Martina DVD:
Ahogy betettük a lábunkat a lakásba, megnéztük. Nem egy nagy tombolós dvd, persze ettõl még jó, és nem szerettem volna, ha lemarad a polcról. Martina, nagyon jól énekel, de nálam a hegedûs csaj vitte a pálmát. Nagyon dögösen húzta. Az over the rainbow-tól hátamon állt a szõr. Ennél jobban már csak a soul zenészek cifrázzák. Gyûlölöm, amikor van valakinek hangja, és akkor nekiáll egy nótában minden retkes szót húzni, mint a rétestésztát. Ott ki is kapcsoltam a lemezt.
Van viszont egy elõadópáros, akikrõl nem hallok semmit, pedig én imádom õket. Pöpec, tudsz valamit a HANNA-MCEUEN -rõl?
Azért nem olyan hallgathatatlan az a CD, az én polcomon is megtalálható. Bár azt hiszem a másodikat csak meghallgatom, de nem veszem meg.
Martina DVD:
Ahogy betettük a lábunkat a lakásba, megnéztük. Nem egy nagy tombolós dvd, persze ettõl még jó, és nem szerettem volna, ha lemarad a polcról. Martina, nagyon jól énekel, de nálam a hegedûs csaj vitte a pálmát. Nagyon dögösen húzta. Az over the rainbow-tól hátamon állt a szõr. Ennél jobban már csak a soul zenészek cifrázzák. Gyûlölöm, amikor van valakinek hangja, és akkor nekiáll egy nótában minden retkes szót húzni, mint a rétestésztát. Ott ki is kapcsoltam a lemezt.
Van viszont egy elõadópáros, akikrõl nem hallok semmit, pedig én imádom õket. Pöpec, tudsz valamit a HANNA-MCEUEN -rõl?
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Van aki szereti, ha különbözõ stílusok vegyülnek. Én is szeretem a RHCP-t, pedig abba is van minden (bár country nincs 😊). Nem hallottam az ipsét, valószínû nem is fogom,de ha neki tetszik, akkor hagy beszéljen róla. Én is kiakadnék, ha Eaglesmith-rõl áradoznék, és beszólnál, mert neked nem tetszik. Mellesleg Eaglesmith-nek zöldszagú zenéje van, és imádom 😄
Milyen duma már ez?? Ezek az cikkírók rohadtul a begyemben vannak.
A tucatzene az, amit manapság a nashvegas-i zeneipar kitermel. Egymás hegyén-hátán tûnnek fel évek óta a country-nak nevezett pop/rock zenék, csak azért, mert Nashville-ben vették fel õket és kamuból szól a háttérben (elvétve) egy kis elektromos hegedû vagy steel-gitár (lásd Jessica Simpson új lemeze).
Lehet hogy mondjuk Keith Andersonnak jók a szövegei, de ha én country zenét akarok hallgatni, akkor az legyen country és ne countrynak álcázott, electric gitárokkal eltorzított, countrynak csúfolt divatzene. Hallgasd meg újra az új Alan Jackson albumot, nos az countryzene. Ritka példája a mai mezõnyben a jónak nevezhetõ lemezeknek.
Ha igazi countryra vágyik manapság az ember, akkor érdemes a texasi elõadókra figyelnie, mivel a Nashville-ben található nagymúltú lemezkiadókat már csak a pénz érdekli, Texasban viszont még él a tradicionális (legyen az neo vagy new) country zenék iránti abszolút igény.
Óóóó azok a 90-es évek!!! Hol vagytok?
Lehet hogy mondjuk Keith Andersonnak jók a szövegei, de ha én country zenét akarok hallgatni, akkor az legyen country és ne countrynak álcázott, electric gitárokkal eltorzított, countrynak csúfolt divatzene. Hallgasd meg újra az új Alan Jackson albumot, nos az countryzene. Ritka példája a mai mezõnyben a jónak nevezhetõ lemezeknek.
Ha igazi countryra vágyik manapság az ember, akkor érdemes a texasi elõadókra figyelnie, mivel a Nashville-ben található nagymúltú lemezkiadókat már csak a pénz érdekli, Texasban viszont még él a tradicionális (legyen az neo vagy new) country zenék iránti abszolút igény.
Óóóó azok a 90-es évek!!! Hol vagytok?
Igazad van, sokkal inkább rock, mint country, épp emiatt bírom a srácot, mert egy csipet új ízt visz abba a zenei stílusba, amit szeretek. Ráadásul baromi jól tud szöveget írni. Hogy kinek mit jelent a "tucatzene", az persze más lapra tartozik...
http://joeperry.blog.hu/
Szerintem viszont éppen olyan rossz, mint az elsõ: a countryhoz nem sok köze van, tipikus Nashvegas stílus, inkább rock mint country, egyik dal éppen olyan mint a másik. Tucatzene.
Megjelent végre Keith Anderson új lemeze, szerintem legalább olyan jó, mint az elsõ.

http://joeperry.blog.hu/
Szia újra itt! 😊 Én szeretem az instrumentális dolgokat, mint pl Mike Oldfield, de a country az számomra egy énekes mûfaj 😊 Azért persze, hogy meg fogom hallgatni! 😊
WTF? 😊 kérdezhetném elsõ felindulásból... 😊 Mindenesetre érdekes lehet, az kétségtelen. Jól gondolom, hogy ez inkább valami folkos-rockos lesz, nem pedig country?
Kevin Costner elsõ albuma november 11-én, Untold Truths címmel fog megjelenni. Kiváncsian várom mit fog produkálni.

Nekünk itt áll a polcon az album... Hiába, a mesefilmek is csak countryval jók <#vigyor2>#vigyor2>
Üdv újra mindenkinek az újraéledt fórumon! <#integet2>#integet2>
Azt hallottam Cowboys, hogy Brad új albuma teljesen instrumentális lesz! De azért hallgasd meg mindenképpen, szerintem érdemes lesz!
Nagyon köszi mindenkinek a most megjelenõ albumokról az ajánlást!! <#vigyor2>#vigyor2> Úgy fest lesz mit hallgatni.............
És hogy le ne maradjon... Kirusnak tiszta szívbõl gratulálok az új jövevényhez, Countryboynak meg a barátnõhöz! <#wink>#wink>
Billy Ray Cyrustól hallgattátok már a "Real Gone" címû számot (Verdák egyik betétdala, eredeti elõadó azt hiszem Sheryl Crow volt)!! A 2008-as Country Sings Disney albumon jelent meg! Szerintem állati, ahogy a videója is!
http://www.youtube.com/watch?v=SXnL0rsFy6A
Azt hallottam Cowboys, hogy Brad új albuma teljesen instrumentális lesz! De azért hallgasd meg mindenképpen, szerintem érdemes lesz!
Nagyon köszi mindenkinek a most megjelenõ albumokról az ajánlást!! <#vigyor2>#vigyor2> Úgy fest lesz mit hallgatni.............
És hogy le ne maradjon... Kirusnak tiszta szívbõl gratulálok az új jövevényhez, Countryboynak meg a barátnõhöz! <#wink>#wink>
Billy Ray Cyrustól hallgattátok már a "Real Gone" címû számot (Verdák egyik betétdala, eredeti elõadó azt hiszem Sheryl Crow volt)!! A 2008-as Country Sings Disney albumon jelent meg! Szerintem állati, ahogy a videója is!
http://www.youtube.com/watch?v=SXnL0rsFy6A
Meghallgattam a Crystal albumot. Hát, bennem nem hagyott mély nyomot. Még a "More than gas" címû nóta volt számomra a legérdekesebb.
Viszont a Brad Paisley albumra nagyon kíváncsi vagyok!!! Pöpec! Tudsz valami közelebbit? Valami, az album címére hajadzó világ lesz?
Viszont a Brad Paisley albumra nagyon kíváncsi vagyok!!! Pöpec! Tudsz valami közelebbit? Valami, az album címére hajadzó világ lesz?
Na végre! Brad Paisley: Play: The Guitar Album (November 4-én):

Azért szerencsére ebben a stílusban az esetek nagyon nagy többségében ez így van. Márminthogy azért itten tudnak énekelni az emberek 😊
Újabb ajánlat, hátha még nem hallottak róla...Crystal Sands
A debütáló album október 7-én a boltokban, 8-án a kezemben!
Ez a csaj tud énekelni!
Crystal Sands
A debütáló album október 7-én a boltokban, 8-án a kezemben!
Ez a csaj tud énekelni!
Crystal Sands
Most szombaton 2008. szeptember 27-én ismét MoHa Country lesz a Civil Rádióban! FM 98.0 (www.civilradio.hu) - hallgasd élõben a neten!
Ismétlés: 2007. október 1. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Alan Jackson - Country Boy
2. Kristina Cornell - That's The Way It Feels
3. John Michael Montgomery - Forever
4. Bluefield - Drive Away
5. Jessica Simpson - Remember That
6. Ricochet - I Had To Be Me
7. Julianne Hough - Hallelujah Song
8. Keith Anderson - Somebody Needs A Hug
9. Taylor Swift - A Love Story
10. Zona Jones - You Should've Seen Her This Morning
11. Whitney Duncan - When I Said I Would
12. The O'Donnells - Live To Love Another Day
13. Crystal Shawanda - What Do I Have To Do
14. The Akins - Look Around
15. Jessie Farrell - I Guess
16. Jason Blaine - Good Day To Get Gone
Ismétlés: 2007. október 1. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Alan Jackson - Country Boy
2. Kristina Cornell - That's The Way It Feels
3. John Michael Montgomery - Forever
4. Bluefield - Drive Away
5. Jessica Simpson - Remember That
6. Ricochet - I Had To Be Me
7. Julianne Hough - Hallelujah Song
8. Keith Anderson - Somebody Needs A Hug
9. Taylor Swift - A Love Story
10. Zona Jones - You Should've Seen Her This Morning
11. Whitney Duncan - When I Said I Would
12. The O'Donnells - Live To Love Another Day
13. Crystal Shawanda - What Do I Have To Do
14. The Akins - Look Around
15. Jessie Farrell - I Guess
16. Jason Blaine - Good Day To Get Gone
Azért vicces, hogy a Union Station csak utolsóként van feltüntetve a vendégek listáján <#vigyor3>#vigyor3> De biztos nagyon jó lesz. 😊
Ígérem, a kezedben lesz november 12-én este, ha akarod <#eljen>#eljen>
Pöpecccccccc! Nekem is a kezemben lesz? Szeretnémszeretnémszeretném! Már most jelentkezeeeeeeeeeeem!
Bocsánat, a tegnapi ámokfutásomban kihagytam még egy fontos megjelenést, ez pedig nem más, mint Alison Krauss új DVD-je, ami november 11-én fog megjelenni. Egy biztos: másnap már a kezemben lesz, nyammmmm!

Ezzel meg egyetértek. Tényleg igen jól sikerült, hangulatos kis koncert. Nekünk legalábbis tetszett.
Az a szomorú, hogy nyálasszámú Rascal Flatts engem is levett a lábamról. De engem ezzel (tudom, ez már szánalmas):
Life is a highway
Life is a highway
Azért tényleg sokminden lesz itt, amit várok én is. Melonie Cannon pl, neki imádom a hangját. Kellie Pickler csakazért is 😊 Billy Currington, Toby Keith is biztos jó lesz.
És megmondom õszintén rászoktattak ilyen havi promó cd-k "beszerzésére" 😊 Azon volt elég eléggé zúzós, már majdnem rockos hangvételû Toby szám, She Never Cried In Front Of Me címmel. És pl Ennek a Whitney Duncannak baromi jó kis hangja van. Billy Ray Cyrus is alkotott egy nagyon nagyot, az a címe, hogy Somebody Said a Prayer.
És most fogtok megütni, de valamennyire ez a Rascal Flatts SZÁM (Here) is tetszik nekem. 😊
És a Sugarland is nagyon jó. Already Gone 😊)) Vesszõparipám, de ez a 3/4 ritmus õrült jó.
😊
És megmondom õszintén rászoktattak ilyen havi promó cd-k "beszerzésére" 😊 Azon volt elég eléggé zúzós, már majdnem rockos hangvételû Toby szám, She Never Cried In Front Of Me címmel. És pl Ennek a Whitney Duncannak baromi jó kis hangja van. Billy Ray Cyrus is alkotott egy nagyon nagyot, az a címe, hogy Somebody Said a Prayer.
És most fogtok megütni, de valamennyire ez a Rascal Flatts SZÁM (Here) is tetszik nekem. 😊
És a Sugarland is nagyon jó. Already Gone 😊)) Vesszõparipám, de ez a 3/4 ritmus õrült jó.
😊
Egyébként az a Dixie Chicks dvd, amit említett a Kirus, az az egyik leghangulatosabb koncert, amit eddig láttam. Baromi jó az egész képileg, hangilag, mindenileg.
Megõrültem-e? Áhh dehogy! <#pias>#pias>
Huhh, itt nekem való lemezek is lesznek. 😄
wazzzzzzzzzz Pöpec! Megõrültél? höhö
Ezebõl a válogatásokat kihagyom, a többit meg nagyon várom!
Ezebõl a válogatásokat kihagyom, a többit meg nagyon várom!
az elírásokért elnézést <#pias>#pias>
Örömet a világnak, Faith Hill-t a karácsonya alá (szeptember 30):

A gyönyörû hangú kortárs bluegrass énekesnõ is visszatér október 7-én:

Na igen, aki ontja magából a slágerek, az nem sokat vár egy harmadik válogatás lemezzel sem (október 7-én):

Bluegrass rajongóknak egy kis klasszikus banjozás október 7-én:

A már nem is tudom hányadik George-Karácsony október 11-én:

egy ígéretes debütálás október 7-én:

Alan Jackson 3 CD-s válogatás-box, kizárólag fanatikus gyûjtõknek október 14-én:

A lentebb említett Little Big Town és a Place to Land újrakiadása, +4 új dallal, október 14-én:

Billy boy, tõled is jó lemezt várok! (bár szörnyen nézel ki...)(október 14):

John Michael, wow! Vajon tudsz még újat mutatni? Az idõ telik-múlik...október 14-én!

Isteni hangú Lee Ann Womack, végre!!! (október 21):

Készpént Jani bá is visszatér, egy kenyai koncert DVD-vel (október 21-én):

Reba néni is a láthatáron, dupla CD-s box, 50 Greatest Hits, én szeretlek, Reba (október 28):

Jön Willie bá is, egy blues-os jazz-es DVD-vel, Wynton Marsalis-al karöltve (október 28-án):

Toby bá' is érkezik október 28-án: