Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi gond...
akkor bocs...
lehet hogy megfûszerezték, de túlzásba vitték a sózást, ez nem country
nem dehogy...a jó öreg cash nótát fûszerezték meg az arcok..
Ennek köze nincs a countryhoz. Szerintem rossz fórumba linkelted be a videót.
Hallgass inkább igazi countryzenét.
Cheater, Cheater
Hallgass inkább igazi countryzenét.
Cheater, Cheater
Úgy emlékszem annak idején szóltunk róla. Amúgy nem nevezném új lemeznek, mert tavaly júniusban jelent meg. Ritka gyenge próbálkozásnak tartottam akkor is, mi a fenének akarja egy hajdani nagy sikeret elérõ hard-rock banda a country-rockot erõltetni?
Csodálkozom egyébként, hogy a hozzászólásaim kapcsán felmerült a "tucat country" stíluskör, és az új Bon Jovi lemez eddig említésre sem került...😄DD
http://joeperry.blog.hu/
Ezzel csak egyetérteni tudok, én se szeretem az utólag megbuhizott számokat, és nem azért, mert nem tetszik, hanem morális okokból.
De lehet, hogy ccsak jobban bírja a férfias hangokat. 😄
Meg lehet érteni.
Meg lehet érteni.
úgy, hogy ha jól sejtem, kint mondjuk 15 dollár egy CD, ami kábé 2700 forint. Ez már eleve egy érdekes adat 😊 a postaköltésg meg azért több, mint 300, de ha többet rendelsz, "eloszlik" 😊
Jól számolok, Countryboy? 😊
Jól számolok, Countryboy? 😊
Na jó ennek az utolsó mondatnak se füle, se farka 😊 azt akartam csak kifejezni, hogy szerintem halott emberrel ne készítsen senki duettet...
Valamiért van némi ellenérzésem az ilye kiadványokkal kapcsolatban. Pedig Sara Evans is van rajta, de akkor is. És nem (a még élõ) Elvissel van bajom, azt leszögezném 😊
Érhetõ, a nõi féltékenység <#nevetes1>#nevetes1>
Ez nagyon jó áron van, hogy a túróba fér bele még a postaköltség is olyan messzirõl?
Kirus anyuci nem igazán bírja a cowgirl- öket, sokan áthullanak az Õ rostáján. <#vigyor>#vigyor>
Kirus anyuci nem igazán bírja a cowgirl- öket, sokan áthullanak az Õ rostáján. <#vigyor>#vigyor>
Contemporary Country Music
Új Elvis Xmas CD, rajta új duettek a technika segítségével, méghozzá country sztárokkal!
1. Blue Christmas - Elvis Presley & Martina McBride
2. I'll Be Home For Christmas - Elvis Presley & Carrie Underwood
3. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) - Elvis Presley & LeAnn Rimes
4. Santa Claus Is Back In Town - Elvis Presley & Wynonna Judd
5. White Christmas - Elvis Presley & Amy Grant
6.Silent Night - Elvis Presley & Sara Evans
7. Merry Christmas Baby - Elvis Presley & Gretchen Wilson
8. O Little Town Of Bethlehem - Elvis Presley & Karen Fairchild and Kimberly Schlapman of Little Big Town
9. Silver Bells - Elvis Presley & Anne Murray
10. O Come, All Ye Faithful - Elvis Presley & Olivia Newton-John
11. The First Noel (2008)
12. If I Get Home On Christmas Day (2008)
13. Winter Wonderland (2008)
1. Blue Christmas - Elvis Presley & Martina McBride
2. I'll Be Home For Christmas - Elvis Presley & Carrie Underwood
3. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) - Elvis Presley & LeAnn Rimes
4. Santa Claus Is Back In Town - Elvis Presley & Wynonna Judd
5. White Christmas - Elvis Presley & Amy Grant
6.Silent Night - Elvis Presley & Sara Evans
7. Merry Christmas Baby - Elvis Presley & Gretchen Wilson
8. O Little Town Of Bethlehem - Elvis Presley & Karen Fairchild and Kimberly Schlapman of Little Big Town
9. Silver Bells - Elvis Presley & Anne Murray
10. O Come, All Ye Faithful - Elvis Presley & Olivia Newton-John
11. The First Noel (2008)
12. If I Get Home On Christmas Day (2008)
13. Winter Wonderland (2008)
3000 ft-ért vettem és ebben benne van a postaköltség az USA-ból.
Örülök hogy neked is bejön a csajszi!
Örülök hogy neked is bejön a csajszi!
Ne csináld ezt countryboy! Crystal Sands lázban égek, ez az a hang amit kerestem a kedvenc 90- es évek után. Most jól kiköltekeztem magam az új PC vásárlásakor, de mennyibe is kerülne egy ilyen CD? Amúgy is közeleg a karácsony, bõvíteni kellene a CD kollekciómat 😊
Damn You, Thanks a lot (lenne amúgy), dehát Hank Williams óta ez sem a régi már 😊
Kirus, akit ilyet énekel, hogy
"Hank You, Hanks a lot"
az megérdelmi az 5 pontot 😊
Hank You Video:
Hank You
"Hank You, Hanks a lot"
az megérdelmi az 5 pontot 😊
Hank You Video:
Hank You
😊 nem tehetek róla, nem fogott meg. Nem érzek benne semmi újat, semmi extrát. Nem érzem, hogy más. Majd lehet meghallgatom mégegyszer.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Nem-nem Kirus, végre valaki aki nem feküdt le a nagy kiadóknak és azt csinálja, ami a vérében van. Nem fog listákra kerülni Texason kívül, de nincs is rá szüksége. Tucatbige az, aki elmegy Nashville-be mert kurva jól néz ki (ez is relatív persze), befekszik valamelyik menõ producer ágyába és máris lemezszerzõdést kap valamelyik major kiadónál. Jól néz ki, talán tehetséges is, de a country-t csak divatból csinálja (mert most ebben van a pénz). Lásd az új Jessica Simpson album. Countryhoz nem sok köze van, meg is bukott, de a csaj jól néz ki és mivel vidéken született, gondolt egyet, hogy akkor most õ tulajdonképpen egy vidéki lány, tehát neki mostantól a countryban kell utaznia, hiszen a gyökerei erre kötelezik (nem is értem miért csinált popzenét éveken át, hehe).
Számomra Kellie Pickler, Taylor Swift és a társaik is tucatzenék, ha nem néznének ki úgy ahogy, a kutya se törõdne velük.
Számomra Kellie Pickler, Taylor Swift és a társaik is tucatzenék, ha nem néznének ki úgy ahogy, a kutya se törõdne velük.
Hát fiúk, engem akkor sem gyõztetek meg <#crazya>#crazya>. Tucatbige <#hehe>#hehe>
Köszike, nekem vhogy nem sikerült <#pias>#pias>
Maximális feltölthetõ kép mérete 20 kb??? Röhej. Nem tudom beszúrni a Crystal album borítóját. <#levele>#levele>

Visszatérve Crystal Sands-re...tegnap kézhezkaptam a CD-t és azóta már kétszer hallgattam meg. Nem értek tehát egyet Kirussal (kivételesen), szerintem az elmúlt hónapok egyik legjobb nõi tradicionális country elõadója tûnt fel, igazi genuine country hangja van, a dalok pedig egytõl-egyig a klasszikus countryt idézik, mind mondanivalójukban, mind pedig a hangfelszerelést illetõen. Semmi kacérkodás a pop/rock irányzattal, 100% country, Crystal Sands, yeee-haaw! Remek debütálás, csak így tovább!

DVD ajánlat a kortárs country (azon belül is a neo-tradicionalista irányzat) kedvelõinek:
Trace Adkins: Live From Austin, Texas 1997 (Megjelenés: 2008. október 28.)

Trace Adkins: Live From Austin, Texas 1997 (Megjelenés: 2008. október 28.)

DVD ajánlat a klasszikus country (azon belül is a Honky Tonk irányzat) kedvelõinek:
Waylon Jennings: Live From Austin, Texas 1984 (Megjelenés: 2008. október 28.)

Waylon Jennings: Live From Austin, Texas 1984 (Megjelenés: 2008. október 28.)

DVD ajánlat a klasszikus country (azon belül is a Honky Tonk irányzat) kedvelõinek:
Merle Haggard: Live From Austin, Texas 1978 (Megjelenés: október 28.)

Merle Haggard: Live From Austin, Texas 1978 (Megjelenés: október 28.)

A Kevin Costner debut album borítója megváltozott, elsõ pillantásra olybá tûnik, mintha egy koncert lemezrõl lenne szó, de nem...

Igen, Billy Ray visszatérése ígéretesnek tûnik, az album november 18-án fog kijönni, bár egyes weblapok azt írják hogy a megjelenését eltolták jövõ év januárra. Meglátjuk...és kiváncsian várjuk.

Nyah! Ha valaki "naplopó", mint én (ugyebár GYES-en vagyok), és tudja fogni a Viasat3-at, akkor az nézze meg a nagy házalakítást. Kb ez az ötödik alkalom, hogy country zenészeket hívnak meg a végére, hogy zenéljenek.
Volt már Randy Travis, Lee Ann Womac, LeAnn Rimes, mittom én még kik. Most épp Brad Paisley lesz!
Hangzásvilág a countryban: ha valaki jó zenét csinál, az mindegy milyen elemekkel, hangszerekkel dúsítja a nótáját. Egy jó zenész felõlem köcsögdudát is használhat egy dalban, ha tuti lesz tõle. 😊
Volt már Randy Travis, Lee Ann Womac, LeAnn Rimes, mittom én még kik. Most épp Brad Paisley lesz!
Hangzásvilág a countryban: ha valaki jó zenét csinál, az mindegy milyen elemekkel, hangszerekkel dúsítja a nótáját. Egy jó zenész felõlem köcsögdudát is használhat egy dalban, ha tuti lesz tõle. 😊
Azért írtam, mert népzene. A hagyományokra vigyázni kell, akkor is, ha nem, vagy alig hallgatják. Azzal azonban egyetértek, hogy a jobb hallgathatóság kedvéért változtatni kell, de az már más.
(A Tokio Hotel-t meg ne is emlegesd 😄)
(A Tokio Hotel-t meg ne is emlegesd 😄)
"Miért kell rögtön a falramászni ha valaki máshogy gondolja?" Azért jelezném, hogy ezt az apró vitát közöttünk épp te nyitottad meg hasonló indokkal... Egyébként szívesen fogadnék néhány hasonló rockos country lemez javaslatot, ha neked nem is tetszik a stílus, látom, nagyon otthonosan mozogsz a témában, én meg épp csak belekóstoltam. (Keith Urban kimaradhat, õt nagyon nem bírom.)
Oké, rendben, ehhez jogod van, de ha jól sejtem, ez itt egy nyitott fórum, ahol mindenki megoszthatja a többiekkel a kedvenc elõadóit/lemezeit. Keith neked tucatzene, megértettem, tovább vitatkoznunk errõl felesleges, mert teljesen más az ízlésünk.
Szia countrygirl!
Örülünk, hogy újra itt vagy! Billy Ray Cirrus nagyon energikus ebben a klipben, remélem, hogy az új albuma is ilyen ütõs lesz, nem olyan langyosak, mint az utóbbiak...
Kösz a táncajánlásokat Kirus és elgreco, ha itt lesztek a közelben mondjuk holnap vagy holnapután, akkor lennének még kérdéseim, vagy ha azóta találtatok újabb gyerekeknek való táncot, akkor szóljatok.
Kösz a sok ajánlást countryboy, találtam benne egy-két várható albumot, amirõl nem is tudtam. Remélem több idõm marad a countryval foglalkozni, mostanában kevés van belõle. A 90- es évek hangulatát én is nagyon hiányolom, de azért szerencsére a mai elõadók között is lehet tehetségeket találni.
Örülünk, hogy újra itt vagy! Billy Ray Cirrus nagyon energikus ebben a klipben, remélem, hogy az új albuma is ilyen ütõs lesz, nem olyan langyosak, mint az utóbbiak...
Kösz a táncajánlásokat Kirus és elgreco, ha itt lesztek a közelben mondjuk holnap vagy holnapután, akkor lennének még kérdéseim, vagy ha azóta találtatok újabb gyerekeknek való táncot, akkor szóljatok.
Kösz a sok ajánlást countryboy, találtam benne egy-két várható albumot, amirõl nem is tudtam. Remélem több idõm marad a countryval foglalkozni, mostanában kevés van belõle. A 90- es évek hangulatát én is nagyon hiányolom, de azért szerencsére a mai elõadók között is lehet tehetségeket találni.
Tényleg jók. És rádióbarátok is. Igaz írtam már de engem a Texas Lightning is szórakoztat.... :-)
Annyit azért a változatlansághoz, illetve ahogy meg lett fogalmazva: ne menjen semerre, azért ez így nem teljesen jogos. Errõl monden generáció mást mondana, nem? 😊 Minden stílus mindíg is változott, és szerintem ma sokan közölünk egyáltalán nem hallgatnának country-t, ha ma is a 40 évvel ezelõtti hangzásvilág lenne mindenütt. Én tuti nem...
Jó, én nyilván máshonnan közelítek, biztos említettem már itt is, hogy én pl a Guns N' Roses-tõl, meg Alanis Morissette-tõl kanyarodtam idáig, úgyhogy nyilván nekem a rockos elemekkel nem lesz bajom 😊
Én szerintem azért tök jó, hogy ma a country-ban mindenki talál magának valót, mégha némelyik igen távolról érinti is ezt a halmazt.
És miután így szépen kibölcselkedtem magamat, megyek és hallgatom tovább a Lady Antebellumot, mert baromi jók 😊 Bár a frász tudja, honnan szedték ezt az idétlen nevet 😊
Jó, én nyilván máshonnan közelítek, biztos említettem már itt is, hogy én pl a Guns N' Roses-tõl, meg Alanis Morissette-tõl kanyarodtam idáig, úgyhogy nyilván nekem a rockos elemekkel nem lesz bajom 😊
Én szerintem azért tök jó, hogy ma a country-ban mindenki talál magának valót, mégha némelyik igen távolról érinti is ezt a halmazt.
És miután így szépen kibölcselkedtem magamat, megyek és hallgatom tovább a Lady Antebellumot, mert baromi jók 😊 Bár a frász tudja, honnan szedték ezt az idétlen nevet 😊
Te most csak nem a Tokio Hotelhez hasonló formációkra gondolsz itten? <#vigyor3>#vigyor3> Ezzel a kijelentéssel amúgy én is egyetértek.
Sziasztok!
Örülök, hogy sok hasznosat olvashatok a stílusról hisz magam is kedvelem.
Sajna nem ismerjük egymást hisz csak néha nézek ide, de mostanság jó látni ezt a pezsgést itt.
Ha ár kedvencekrõl beszélünk, nekem Blake Shelton, vagy Randy Travis az elsõszámú.... de azért akad jópár emek énekes még.<#hawaii>#hawaii>
Örülök, hogy sok hasznosat olvashatok a stílusról hisz magam is kedvelem.
Sajna nem ismerjük egymást hisz csak néha nézek ide, de mostanság jó látni ezt a pezsgést itt.
Ha ár kedvencekrõl beszélünk, nekem Blake Shelton, vagy Randy Travis az elsõszámú.... de azért akad jópár emek énekes még.<#hawaii>#hawaii>
Ennek a fickónak utánanézek, márcsak azért is, mert Eaglesmith is kanadai.
Valójában az a baj, hogy a rock lett a leginkább tucatzene, én legalábbis ezért nem szeretem, ha egy másik stílus "rockosodik" Ha jól megnézed, az összes olyan banda, akik csak összeállnak, de talán még zenélni sem tudnak, ebben a stílusban próbálkozik. A countrynak, mint népzene egyáltalán nem szabadna semerre mennie, bár sajna ez nem így van.
Igazad van, egy kicsit túlreagáltam a dolgot.
Igazad van, egy kicsit túlreagáltam a dolgot.
Ja és majdnem elfelejtettem:
Gord Bamford. Kanadai country, a legjavából. Mind a 3 lemeze fõnyeremény.
Gord Bamford
Gord Bamford. Kanadai country, a legjavából. Mind a 3 lemeze fõnyeremény.
Gord Bamford
Én nem beszóltam hanem ellenvéleményt fogalmaztam meg. Miért kell rögtön a felramászni ha valaki máshogy gondolja? Nekem nem tetszik az ipse és kész. Mellesleg az elsõ lemeze (utalva Kirus megjegyzésésére) jobb volt, mint ez a második, bár az sem volt a kedvecemen. Valahogy nem tetszik a hangja, az én zenei ízlésemhez Kevin Montgomery, Vince Gill, Jon Randall, Josh Turner, Don Williams és Skip Ewing áll közel.
Egy kis elfogultságot érzek itt...miért ne lehetne a country zenén belül is tucatelõadó ill. tucatstílus?
Generáltam egy kis vitát erre leküldenek a sarki diszkóban. Hehe.
Nekem tele van a tököm a mai rockos countryval, szeretném ha a stílus mainstream vonala visszatérne az akusztikához, ennyi.
Generáltam egy kis vitát erre leküldenek a sarki diszkóban. Hehe.
Nekem tele van a tököm a mai rockos countryval, szeretném ha a stílus mainstream vonala visszatérne az akusztikához, ennyi.
Az érvelésed oké, de teljesen más az ízlésünk, így simán lehet, hogy ami neked tucatzene, az nekem simán bejön, sõt, a kedvenceim között van. Nincs ezzel semmi gond, és csak halkan jegyzem meg, hogy amit Keith csinál, az talán tényleg nem country, de a tucatzenétõl nagyon messze van. Ballagj le a legközelebbi diszkóba vagy krimóba, ott hallhatsz belõlük eleget.