5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Country Roads a 3Sat-on!

2009. január 21. 11:30-kor, ismétlés: 2009.január 22. 2.35-kor

- Pickler Kellie - Don't You Know You're Beautiful
    - Emerick Scotty - The Watch
    - PovertyNeck Hillbillies - Mr. Right Now
    - Newfield Heidi - Johnny & June
    - Stevens Ray - The Streak
    - Brooks & Dunn - Put A Girl In It
    - Worley Darryl - I Miss My Friend
    - Carter Carlene - Somethin' Already Gone
    - Church Eric - Lightning
    - Murphy Tim - Bottom Of The Fifth
    - Underwood Carrie - Just A Dream
    - Keith Toby - Wish I Didn't Know Now
    - Gibson/Miller Band - Mamas Don't Let Your Babies Grow
    - Krauss Alison - New Fool
    - Travis Randy - Before You Kill Us All
    - Hubbard Ray Wylie - Snake Farm
    - Jones, Stephanie Urbina - I Am Home
    - Daniels Charlie - Two Out Of Three
    - Daniels Charlie - INTERVIEW
    - Los Lonely Boys - Heaven
    - Loveless Patty - The Trouble With The Truth
    - Cyrus Billy Ray - Somebody Said A Prayer
    - Sharp Kevin - You Are The Reason Why
    - The Mavericks - Cold Cold Heart (Live)

• MrSpock
    Mindy McCready-t én is nagyon kedveltem,bár szegény leányzó kicsit elcsúszott az életben,pedig szerintem hihetetlen jóhangja volt.Szerencsére a cd-je itt figyel a polcomon,és néha előveszem,és a hangjától mindig libabőrös leszek.
    Carrie Underwood-nak nagy jövőt jósoltam amint megláttam az American Idol-ban.És úgylátszik be is igazolódott.
  • countryboy
    James Otto első albuma, a Days of Our Lives már 4 éve ott van a polcomon. Sokszor hallgattam, jobban tetszik, mint a Sunset Man. Szeretem a hangját, egyedi és rögtön felismerhető. Az új album is megvan otthon, de nem fogott meg annyira, mint az első.
    Kedvenc slágerem tőle a bemutatkozó kislemeze 2002-ből, a The Ball.

Új albumának első kislemeze, A Just Got Started Lovin' You nagy meglepetésre első tudott lenni tavaly év végén az amerikai country listán. A folytatás, a For You sajnos megbukott a maga 39-ik helyével. Kár érte, mert jó kis dal. A mai rádiók nem díjazzák a lassú, érzelmes dalokat, nem úgy, mint 10-15 évvel ezelőtt.

• Füves Sámán
    Nash! James Ottót és a hangját is kedvelem, csak nekem úgy tűnt mintha meg lett volna illetődve a CMA fellépésen. Az ausztrál hölgy elsőre megnyerő, köszi meghallgatom. A Texas Lightning énekesnője is ausztrál ha jól emlékszem, a hang pedig ott is jó....a zenéjük pedig ízlés dolga német honban....
  • Füves Sámán
    Elgreco! Én viszont csinálnék egy telefonos interjút veled és leadnám, csak küldj egy telefonszámot. Ma lesz az élő műsorom, legközelebb pedig jó kis country háttérzenével megspékelve leadnám még valamikor.

Emil címem: [email protected]
  • elgreco
    Ok! Szerintem meg fogom kérni a Kirit rá, hogy Atissal dobjanak össze egy jó kis programajánlót:)
  • countryboy
    Direkt reklám nem lehet, csak mint szimpla programajánló. Valami jó instrumentális zene kell és egy kellemes női hang (de persze lehet férfi is) aki rábeszél, max. 1 percben el kellene mondani mi lesz, hol lesz, stb.

• elgreco
    Köszi! Nem vagyok otthon a rádiózásban, mi a különbség a programajánló és a reklámspot között? Írjunk egy pár sort, megemlítve a fellépő zenekarokat és linedance bemutatkozásokat ami felkeltheti az audiencia érdeklődését??
  • countryboy
    Elgreco!

Természetesen meg fogom említeni, addig lesz még legalább 3 country műsor. De még jobb lenne csinálni róla egy ajánlót, nem reklámspotra gondoltam, hanem egy szimpla programajánlóra, ezt még megengedi a Civil Rádió szabályzata.
  • Nashville
    Igazad van, mostanában sokat csalódtunk country ügyben, de azért még ne temesd el! Én is szívesebben hozzányúlok a 90- es évekbeli albumjaimhoz, de azért vannak kellemes meglepetések mostanában is. Azért nem fognak akármit lenyomni a torkunkon!

Csak nem Ausztráliából kell megmutatni, hogy hogyan kell élvezetes country- t alkotni?
    De! Igen! Egy fantasztikus ausztrál hölgyet szeretnék nektek bemutatni, akitől rögtön 90- es évek végi feeling- em támadt. Eme csodálatos hang tulajdonosa:
    Kirsty Lee Akers

Myspace
    Homepage: music szekció

És egy kis retro: most éppen Martin Delray- t hallgatom és nagyon élvezem! Micsoda Linedance- t lehetne ropni a "One in a Row"- ra! :) Na ez az, ami most jól indította a napomat! Na és Kirsty.
  • Nashville
    Hát ezt a Taylor Swift- es témát jól kitárgyaltuk! Nem teszi zsebre, amit kapott Magyarországról! Ráz a hideg, ha a palotás táncos "produkciójára" gondolok. Remélem, már csak annyit fogjuk itt emlegetni, mint cowboy trottyot.

James Otto védelmében azért kiállnék: [URL=http://www.cmt.com/videos/unplugged/james-otto/201326/just-got-started-lovin-you.jhtml]"Just Got Started Lovin' You" Unplugged[/URL]. Mondjuk nekem a CMA- n is tetszett, persze stúdió körülmények között jobb a hangja mindenkinek, de élveztem a hangját! Talán ez a kis unplugged felvétel meggyőz Füves. :)
  • elgreco
    Nagyon szépen megköszönném! Vidékről is nagyon sokan jönnek( Paks, Magyarhertelend, Pécs, Szeged, Külsővat, Balatonfüred) hisz a bemutatkozó 12 linedance csapatból 8 vidéken van, sőt zenekarok is egy része is vidéki( Székesfehérvár, Tatabánya, Szeged).

Fesztivál honlapja!
  • Füves Sámán
    Elgreco! HA nem gond megemlítem én is. Ki tudja talán vidékről is (country ) lesznek érdeklődők. Persze csak ha nem baj. Egyszer már írtam neked ez ügyben csak a reakció elmaradt....
  • elgreco
    Countryboy!

Lehetne egy olyan kérésem, hogy műsoraid alkalmával említést tegyél a február 28-án megrendezésre kerülő Linedance & Country fesztiválról. Ha valami anyagi vonzata van ennek azt is meg tudjuk beszélni. Mailes elérhetőségemet tudod, légyszíves jelezzél vissza, hogy működik e ez a dolog! Köszönöm!
  • Füves Sámán
    Azt hiszem a megoldás az lehet, hogy nem nézzük az agyonmanipulát CMA gálát (vagy Grammy, ACM, stb. ) és csak a megjelent albumokat hallgatjuk, vagy nézegetjük a steril klippeket a youtubon..... sokkal kvbb csalódás ér, és úgy még James Otto is nagyon ott van.... szemben az említett gála produkciójával. Viszont pozitívum, hogy televíziós közvetítés nagyon jó volt....
  • countryboy
    Taylor Swift produkciója a CMA gálán maga volt a stílus lejáratása. Botrányosan hamisan énekelt el egy country-nak aligha nevezhető, gyenge dalocskát. Az, hogy a tömeg még meg is tapsolta és páran fel is álltak neki, csak annyit jelez: a country 2008-ban számomra meghalt. Ezért sem szólok hozzá sokat a fórumon, nincs kit dícsérjek, nincs kiért rajongjak.

A CMA gála újra bizonyította nekem, hogy sokan hamisan énekelnek ha élő előadásról van szó, valamint azt is, hogy hulla gyenge dalokból lehet manapság nagy slágereket gyártani (Martina McBride, George Strait dalválasztása is csalódás volt).

Igen, Carrie dala volt a legjobb az egész gálán, egyetértek.

Kirus tudja a legjobban, hogy még pár éve is találtunk magunknak olyan előadókat, akikért lehetett rajongani, manapság ez egyre nehezebb.

• Füves Sámán
    Egészen izgalma s ez a Mindy! :-) Hát Olsontól nekem sem minden szám jön be, de ha már texasi country akkor Blake Shelton nagyon ott van!

(remélem nem keverem Wade Bowen-al mert ő is nagyon jó)
  • Molnibalage
    Na ez már nekem is bejön! :)
  • countrygirl
    Carrie Underwood-ért meg kell hogy mondjam én sem rajongtam, de amit az idei CMA-n művelt... na azért le a kalappal!! Nagyon tetszett, a hangja tökéletes volt!

Úgy látom az én nagy kedvencemről Martina McBride-ról is esett pár szó, akkor legyen itt egy kis karácsonyi videó: (egy kis nosztalgia)
    http://rapidshare.com/files/173887438/Elvis.Presley.Martina.McBride.Blue.Christmas.mpg

Egyébként "in March new album out"... szóval várjuk nagy szeretettel!A Ride elég ígéretes....
    Nekem Taylor Swift egyáltalán nem jön be, megkockáztatom, hogy élőben szinte hamisan énekel. Szép arc, jó test, de azért egy kis tehetség sem ártana...az albumán pedig viszonylag tisztának tűnt a hangja.

Ha már egyéb női előadókról is esett pár szó, nekem nagy kedvenceim Martina-n kívül Faith Hill, Trisha Yearwood, Jill Johnson, most épp Crystal Shawanda-nak jön be nagyon a hangja, LeAnn Rimes (abban a klipben fergeteges amit Nash belinket), Jenifer Netless, Shania Twain...és még sorolhatnám.
  • Nashville
    Carrie már bizonyított: Brad Paisley- t is jól arrébb lökte a CMA- n, csak azt nem értem miért nem esik nekik olyan rosszul...

Luke Olson...már régen hallottam, nincs rossz hangja csak egyszer besokalltam a texasi country- tól. Egy-két szám még elmegy belőlük, utána már egy kaptafa (tisztelet a kivételnek). Ha már Texas akkor Aaron Watson.
    A The Oak Ridge Boys- nak nagy múltja van, de nem igazán foglalkoztam vele.

Újabb klip ajánlat és erre a minőségre nem is panaszkodhatsz, ha a watch in HD- ra kattintasz a video jobb alsó sarkában. Leann Rimes Somethings Gotta Give 720p HD

Have a Nice Night!
  • Füves Sámán
    Ma nem rádiózom....

Igazából nem szeretem a videó klippeket ( annyira) mert a zene minősége elég gyengécske. Talán megbocsátjátok de két linket ennek ellenére a youtuberól ide biggyesztek. Az első a szívemhez közel álló hölgyemény, bár itt nem a frizurája hanem a bátorsága és ének tudása tetszik:

http://www.youtube.com/watch?v=c2UMFTsV0Bs

A második ugyanaz a dal majdnem mindenki kedvencétől

http://www.youtube.com/watch?v=d4MQ-emtC1w

itt inkább az első másodpercek humora tetszik, mert Carrie olyat is tud ám...

(sajna nem country , de még nem késő hallgatni)

Nash köszi az ajánlást! Kell a repertoáromat bővíteni épp Luke Olson új albumával barátkozom....
    A The Oak Ridge Boysról mi a véleményetek?
  • Nashville
    Mán' hogyne érteném? :)

Csak nem rádiózol?
    Ha igen és van kedved egy kicsit ismerkedni egy mostanában nem említett hölggyel, akkor itt egy klip, Ő volt az egyik kedvencem a 90- es években: Mindy McCready : Guys Do It All The Time

Egy fiatalabb korosztályból való férfi előadót is ajánlok megnézésre. Jason Michael Carroll: Livin' Our Love Song
    Ha minden igaz, akkor ebben az évben fog megjelenni a második albuma április 21.- én, az elsőt "rongyosra" hallgattam. :)
  • Füves Sámán
    Persze Trisha is jó szerencsére csajokban isvan választék country területén, csak éppen ők jutottak az eszembe. Persze egy-két név még beférne simán. Tetszésileg pedig ( már ami a borítókról lejön) most épp Martina Mcbrideval mennék el szívesen vakációzni..... (mán' ha érted a célzást )

A férfi mezőny még ennél is erősebb, nem is tudnám az összes jó nevet felsorolni. Sokáig Randy Travis volt az ász nálam, mostanság viszont Toby Keith egyre jobb lemezeket csinál. ( most napok óta az " If i was Jesus-t dúdolgatom......)
  • Nashville
    Füves: ...hát igen, én is éppen erről beszélek. Nem tudom a kettőt összeegyeztetni, úgyhogy csak csalás lehet a dologban. Ezért kezdtem el még jobban értékelni Carrie- t.
    Trisha Yearwood- ot tesztelted már? Őt nagyon sokat hallgattam az utóbbi időben.

Molni: pl. ezzel: Media Player Classic Home Cinema

TDT: ...hát mellé nyúltam. :) Amúgy a Miranda-Jack Ingram- os videót is le akartam közölni, nekem is bejön, nagyon jók együtt!
    Amúgy, ha készülne róla klip megnézném Blake Shelton- al is, amikor a szalonnájukat sütögetik a Bare Skin Rug- ban. Vagy elmentem volna a koncert körútjuk v.melyik állomására. Egy kis cikk: Link

Itt a link a Jay Leno- s felvételhez, amihez a screenshot van:
    http://www.megaupload.com/?d=03OFP4P9
  • TheDreamingTree
    Te Nash, ez állati jó volt, mégha nem is pont erről a videóról készültek a screen-ek :D csak egy kicsit meglepődtem, mert ez valami Jack Ingram-mal közösen énekelt verzió volt.
    De nagyon ott volt. A basszeros srác "frizurájától" mindig kifekszem :D
    na szóval THANKS :)
  • Molnibalage
    És ezt mivel lehet lejátszni?
  • Füves Sámán
    Köszi Nash!

Bevallom a tavalyi CMA után kicsit csalódtam Taylor Swift élő produkciójában, de a lemezeit hallgatva megértem miért van az élvonalban ilyen fiatalon...
  • Nashville
    Az előbbihez a link:
    http://www.megaupload.com/pt/?d=AKYNYQT2

• Nashville

Size: 492 MB Lenght: 4:04 min.
    Res: 1920x1088(16:9)Format: .TS
  • Nashville
    Carrie becsmérléséhez no comment! Méghogy plasztikcica! Akinek nem kell ne töltse, de akinek igen, annak tessék:

http://www.megaupload.com/?d=2SC4O2SP

Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 38810Kbps
    Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
    Size: 456MB (478711168 bytes)
    Duration: 03:42 min
  • Molnibalage
    Gondoltam. Attól én még kimodom amire gondolok. Ponotsan az ilyen zenék miatt hagytam abba a rádióhallgatást 6 éve. Nekem ez nagyon nem teszik. A csaj tényleg gyönyörű, csak a fülemet az nem hatja meg. :)

Viszon a felsorolt előadókat amik pár hsz-szel előbb voltam csekkolom.
  • Füves Sámán
    Balázs! Ezzel méhkasba nyúltál a Carrie Underwood rajongói körben....
  • pipeppers
    :(
  • TheDreamingTree
    Nem vagy elmaradva... és nem baj, ha nem tetszik. De. Plasztik cica? you mean Carrie Underwood? nono
    Az a paraszthajszál egyébként 10 milló eladott lemezt 5 Grammy-t takar.
    Csak úgy mondom...
  • Füves Sámán
    Bocs az elírásokért, na és a legfontosabbat ki is hagytam: Martina Mcbride ugyebár.....
  • Füves Sámán
    Valóban van olyan beütése, de a hangja igazi és nagyon jó!
    Hallgasd meg Carrietől a Holy Night című dalt! Igaz nem country, de én nem tudok betelni vele.

Az én kedvenc "csajaim" hangilag (és nem zeneileg):

1. Tanya Tucker
    2. Cerrie Underwood és Reba Mcentire
    3. Emmylou Harris
    Terri Clark, Rhonda Vincent, és így tovább....
  • Molnibalage
    Megnéztem. Háááááát. Hol van ennek köze a coutry műfajhoz? Vagy csak én vagyok elmaradva? Nekem valahogy nem nagyon tetszik. Csak egy paraszthajszál választja el a többi átlagos plasztik cicától.
  • TheDreamingTree
    Hát Nash, azt hiszem ismét csak köszönet jár Neked ezekért :)
    Sajnálatos a Rapid hülyesége... Egyébként én úgy tudom, hogy a Megaupload-on 1 gigás mérethatár van, szóval oda is mehetnének a Rapid helyett, vagy nem?
  • Molnibalage
    Annyira nagy felbontás nekem nem is kell...
  • Nashville
    Na és még egy klip, gyorsan töltsétek míg nem törlik:

http://rapidshare.com/files/157906493/Carrie_Underwood_-_Before_He_Cheats__music_video__HDTV-1080i_.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/157911136/Carrie_Underwood_-_Before_He_Cheats__music_video__HDTV-1080i_.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/157915542/Carrie_Underwood_-_Before_He_Cheats__music_video__HDTV-1080i_.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/157919971/Carrie_Underwood_-_Before_He_Cheats__music_video__HDTV-1080i_.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/157920455/Carrie_Underwood_-_Before_He_Cheats__music_video__HDTV-1080i_.part5.rar

Képernyőmentésre és további infóra most nincs időm. :)