5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#4880 Közben találtam egy kis sample- t: http://www.amazon.com/One-Step-Beyond-Chris-Ward/dp/B000002L4G
-
#4879 Ez az Aaron Tippin album tényleg nagyon pörög! Vennem kell egy kamiont! :)
Ma nagyon nosztalgikus hangulatban vagyok, találtam is valakit, akit eddig még soha sem hallottam: Chris Ward a 90- es évekből! Hihetetlen hogy a country fénykora (nálam), hogy felbír pörgetni, komolyan mondom egészség és lelkiállapot tuningoló!
Ezt nézzétek meg, máris jobb hangulatotok lesz Chris Ward - When You Get To Be You
Nem hiszem, hogy van itt olyan countryrajongó, akit hidegen hagyott volna a klip…
Countryboy csak azt ne mondd, hogy megvan neked ez a lemez: Chris Ward - One Step Beyond (1996) még a CMT honlapján sem tesznek említést róla :(
További szép napot mindenkinek! -
#4878 Szia... sajnos nem :( kicsit elnéztem az időt...
viszont küldtem valamit privátban :)
-
pipeppers #4877 TheDreamingTree láttad Keith Urbant a Daytona előtt? -
countryboy #4876 2009. február 14-én, szombaton ismét MoHa Country a Civil Rádióban, déli 12 órakor.
(ismétlés: 2009. február 18-án, szerdán, 9 órakor)
Tartalom:
1. Kenyon Lockry - Big Pig Shack
2. Pat Green - Country Star
3. Rascal Flatts - Here Comes Goodbye
4. John Rich - Shuttin' Detroit Down
5. Joey + Rory - Free Bird
6. Darren Kozelsky - Good Day To Get Gone
7. Blake Shelton - I'll Just Hold On
8. Laura Latham - Girls Like Fast Cars Too
9. Randy Owen & Megan Mullins - Holding Everything
10. Jamey Johnson - High Cost Of Living
11. Randy Houser - Boots On
12. Shawna Russell - Should've Born With Wheel
13. David Nail - Red Light
14. Eric Church - Love Your Love The Most
15. Wynonna Judd - Sing
16. Billy Ray Cyrus - Back To Tennessee
Jó szórakozást!
-
#4875 Sziasztok,
Aaron Tipppin-től van egy tool box CD-m, azt szeretem! Még nem volt időm meghallgatni az új CD-t, de hamarosan belefogok!
Keith Urban CD-t már most mondhatom, hogy megveszem, pedig meg sem hallgattam :) -
countryboy #4874 Keith Urban új albuma, a Defying Gravity március 31-én fog megjelenni!
-
pipeppers #4873 Találtam egy Thinking video-t, bár leginkább filmbejátszások vannak, néha azért mutatják Eaglesmith kezét-gitárját.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan van pengetve, nagyon örülnék neki.
http://www.spike.com/video/fred-eaglesmith/2833558# -
#4872 Hát mi pedig majd jól nem hallgatjuk meg a Kid Rockot....
nekem sosem tetszett. -
#4871 Én is valami hasonlóra gondoltam, ami tuti, hogy a dollár százezrek, milliók a mozgatórugói mindennek... -
#4870 Hej, de jó számai vannak neki! Kösz a tippet! -
countryboy #4869 Nagy country előadók, mint pl. Aaron Tippin alább, kénytelenek független kiadókhoz szerződni (vagy megalapítani a sajátjukat), hogy azt játszhassák, amit ők szeretnének. Aaron új lemeze pl. a Nippit Records nevű kicsi, független kiadónál jelent meg, amit ő maga alapított 2006-ban. Ezt a lemezét egy major kiadó nem adta volna ki, mert nincs benne pénz, nem a fiatalokhoz szól és túlságosan is country - ami nem üzlet manapság. -
countryboy #4868 A válasz egyszerű: a kiadók és producerek évek óta próbálják összemosni a countryt a pop-al (Taylor Swift), a rock-al (Kid Rock), a reggae-vel (lásd Kenny Chesney és a Wailers a legutóbbi CMA gálán...röhej)...azért hogy minél több pénzt zsebeljenek be, hiszen így több lemezt adnak el valamint így pl. a Kid Rock számot nemcsak a rock rádiók tudják lejátszani, hanem a country rádiók is, így aztán több hallgatóhoz jutnak el ezek a dalok. A lényeg hogy a country ne az legyen, az mi volt évtizedekig. Sajnos sok előadó enged a kiadója "zsarolásának" és feladja a saját stílusát, csak azért, hogy ne mondjanak fel neki, így aztán azt játszák, amit a kiadó megkövetel tőlük. Murder on Music Row...
-
#4867 Árulja már el nekem valaki, hogy a Kid Rockot miért teszik állandóan be a country műsorokba? Jó, hogy az All Summer Long című dalába van egy kis Alabama betét de attól ő még nem country előadó.... -
countryboy #4866 Holnap hajnalban (3 óra 5 perckor) Country Roads a 3Sat-on!
- Supergrass - We Still Need More
- Palmer Rissi - No Air
- Chesnutt Mark - She Was
- Shelton Blake - She Wouldn't Be Gone
- Dagmar Lay D. - Ich wür' es trotzdem wieder tun
- Eli Young Band - When It Rains
- Houser Randy - Anything Goes
- Evans Sara - Low
- LeDoux Chris - For Your Love
- Carpenter Mary Chapin - He Thinks He'll Keep Her
- Nitty Gritty Dirt Band - Cupid's Got A Gun
- Webb Chris - Shade Tree
- Lambert Miranda - More Like Her
- Walker Bradley - A Little Change
- Ricochet - Ease My Troubled Mind
- Stevens Ray - Gitarzan
- Loveless Patty - Crazy Arms
- Keith Toby - God Love Her
- Diffie Joe - Ships That Don't Come In
- Kid Rock - All Summer Long
- Kid Rock - INTERVIEW
- McEntire Reba - feat. Kenny Chesney / Every Other Weekend
- Sparks Tori - Rivers & Roads
- Rascal Flatts - Bob That Head
-
#4865 Itt bele is lehet hallgatni a számokba!! -
countryboy #4864 Tracklista:
1 East Bound and Down - 2:53
2 Truck Drivin' Man - 4:28
3 Drivin' My Life Away - 3:32
4 Six Days on the Road - 3:03
5 Chicken Truck - 3:22
6 The Ballad of Danger Dave and Double Trouble - 3:18
7 Prisoner of the Highway - 3:48
8 Girl on the Billboard - 2:44
9 Long White Line - 3:10
10 Movin' On - 3:19
11 White Knight - 4:20
12 Roll On - 3:40
13 Drivin' Fool - 3:19
14 Drill Here, Drill Now - 3:44
-
countryboy #4863 "In Overdrive is a solid, beautifully executed album that's a hell of a lot of fun"
allmusicguide
Ahhh, ennyi steel gitárt és ennyi jó számot régen hallottam egy csokorban!!!!!
-
countryboy #4862 Végre egy kib****tt jó country album!!!!
A country fenegyereke, Aaron Tippin visszatért, új lemezén összegyűjtötte az összes kamionos slágert valamint pár új szerzeményt is hallhatunk az országút poráról....nagyon pörgős, 100% genuine country!!!! Ma kaptam kézhez és már kétszer meghallgattam, ami nálam elég ritka dolog....
-
countryboy #4861 2009. február 4-én (szerda)9 órakor: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0
Tartalom:
1. Jason Boland - The Party's Not Over
2, Jerry Audley - I Just Want To Hold You
3. Mark Chesnutt - Things To Do In Wichita
4. Carrie Underwood - I Told You So
5. Darryl Worley - Sounds Like Life To Me
6. Jason Allen & Deryl Dodd - Jenny Lee
7. Danielle Peck - Can't Behave
8. Justin Moore - Small Town USA
9. Micky & The Motorcars - Long Enough To Leave
10. Todd Fritsch - Texas Talkin'
11. Roger Creager - A Good Day For Sunsets
12. Trent Tomlinson - That's How It Still Oughta Be
13. Jim Van Fleet & The Reign - Living Florida Country
14. Holly Williams - Keep The Change
15. Honeybrowne - Put That Ring Back On Your Finger
16. Montgomery Gentry - One In Every Crowd
17. Whiskey Myers - Lonely East Texas Nights
-
#4860 Aha. Mire te elküldted pont akkor szerztem meg máshonnan. De jó volt látni, hogy a kettő egyzik. Tehát nem érdemes jobb minősgért tovább keresnem. Ez elég nekem. -
#4859 Rád vonatkozott, közben már kaptam e-mail-t, hogy megkapom DVD-n. Szóval, azért nagyon-nagyon köszi!!!
Tényleg! Jó volt a patient heart? -
#4858 A második sor az rám vonatkozott volna?
Akkor vegyem vagy ne vegyem? -
#4857 Direkt vettünk egy francos DVD felvevőt az ilyen esetekre. Azért a francos HBO-t nem fogom előfizetni. MolniB, drága vagy :)
Pöpeeeeeeeeeeeec! Hehe, háhogyafenébene! Veled még amúgy is beszédem van, hogy most mipöcs legyen. Várjunk, vagy menjünk?
Amúgy, ha valakit érdekel, akkor a DOQ TV műsorán, állandó ismétléssel megy Hank Williams életéről egy dokumentumfilm, a Reflektor TV-n pedi Dolly Parton életéről egy másik. A Dolly-t sikerült idáig felvenni. -
countryboy #4856 Kirus, ha kell HD-ben prezentálom! :) -
#4855 Megpróbálhatom felvenni és átkódolni, csak akkor figyelmeztess erre időben. A minőség nem biztos, hogy az lesz amit elvársz tőle. TV-n elvileg jó lesz, de számítógépen 1280-as felbontásban már nem lesz nagyon tuti. A deinterlace-szel porblémák vannak számítógépen. -
#4854 Igaz az angolul van... Kinél van HBO? Átvinném a DVD recorderünket :).. hehe -
#4853 Pöpecnek megint igaza van. Cuki film, szép lovak, gyönyörű táj, kalapok meg csizmák. Nekünk mögvan. -
#4852 A két utóbbi hírre egyszerre reagálva: eltelt egy lópár év....
(én kérek elnézést)
Ez az édes Carrie miket tud, nyilván sejti, hogy kedveljük ezért énekel nekünk.... -
#4851 Eléggé megváltozott,tutira nemismertem volna meg,pedig a klippjeit láttam,meg egyebeket anno,nah persze eltelt jópár év! -
countryboy #4850 Most szombaton 2009. január 17-én: Moha Country a Civil Rádióban! FM 98.0 www.civilradio.hu
Ismétlés: 2009. január 21. (szerda) 9.00 órakor
Tartalom:
1. Trace Adkins - Marry For Money
2. Craig Morgan - God Must Really Love Me
3. Chuck Wicks - Man Of The House
4. Lady Antebellum - I Run To You
5. Steve Holy - Might Have Been
6. Derek Joseph - No Cool Way
7. Roy Martin - Love's Junkyard
8. Zac Brown Band - Whatever It Is
9. Kristy Lee Akers - Knocked Up
10. Colt Ford - No Trash In My Trailer
11. Keith Anderson - She Could've Been Mine
12. Eli Young Band - Always The Love Songs
13. George Ducas - Walk Through This World
14. Jeff Bates - One Thing
15. Rodney Hayden - Huntsville
16. Bellamy Brothers - Lord Help Me Be The Kind Of Man (My Dog Thinks I Am)
17. Rob Heath - She Can't Cry
-
countryboy #4849 Kedves kis film, semmi több...már 2 éve láttam, mikor új volt, csak azért néztem meg, mert Tim McGraw játszik benne, de emiatt felesleges megnézni. Inkább a szép környezet, amiben játszódik és a szép lovak...
-
#4848 Filmajánló!
Katy azt reméli, hogy egyszer majd ő veszi át a családi ranch irányítását. Az apja viszont az idősebb bátyjának, Howardnak szánja azt. A sikertelen vizsga után Katy hazatér a szünidőre, hogy szembenézzen apja rosszallásával. Megváltása egy fekete musztáng képében érkezik. A lány elhatározza, hogy befogja a vadlovat, hogy így bizonyítsa rátermettségét. Miközben a lovat próbálja betörni, a háta mögött Flickát eladják a rodeósoknak. Katy cowboynak adva ki magát benevez a versenyre, ám indulás helyett hazalovagolnak. Úton hazafelé egy pumával találkoznak.
Vetítés:
HBO
január 22. Csütörtök, 12:35
január 23. Péntek, 6:00
január 31. Szombat, 13:25
Minden country (Tim McGraw) és lóbarátnak ajánlott film!
Ha valakinek nem áll módjában megnézni az szól mailben, mert erre is tudok linkeket, csak azokat ide már nem teszem :) -
#4847 :) Már a szülinapom sincs messze, arra is kérnék valamit tőle :) -
#4846 Nem is tudtam eddig, hogy Attila nap alkalmából énekelt nekünk egyet Carrie:
The 35th Annual People's Choice Awards
"I Know You Won't" 7 January 2009
http://rapidshare.com/files/180929311/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part1.rar
http://rapidshare.com/files/180932181/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part2.rar
http://rapidshare.com/files/180935248/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part3.rar
http://rapidshare.com/files/180938320/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part4.rar
http://rapidshare.com/files/180941667/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part5.rar
http://rapidshare.com/files/180942611/CarrieUnderwood-I-Know-You-Wont-010709-Peoples-Choice-Awards.part6.rar
Video: MPEG2 Video 1920x1080 29.97fps 17067Kbps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 384Kbps
Size: 515MB (540948484 bytes)
Duration: 04:22 min
2:46- nál van egy kis hanghiba, ott azért ne legyen 100%- os hangerőn! :) -
#4845 ...a kilókból is leadnia. -
#4844 Elég sokat változott azóta:
Mindy akkor:
Mindy most:
Ha jól tudom tavaly egy lemezt is ki akart adni, amin a régiek mellett 3 új szám is lett volna. Hogy mi lett belőle nem tudom, de meghallgattam azokat és éppen jó lenne a visszatéréshez. Remélem sikerül neki! -
#4843 Megkérdem az elkövetőket, hogy megoldható e, de szerintem igen.:) -
#4842 Tényleg jó! Ha a jegyárról nem esne szó benne azt hiszem nyugodtan leadható lenne nálunk is. Nagy kérés kivenni belőle, mert akkor minden keddi műsorban mehetne nálam is?!? -
#4841 Country & Linedance Fesztivál reklámja!
Hallgassátok meg, szerint nagyon jó lett! Köszönjük Kirusnak és Atisnak:)