5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • lehiakos
    Helló!

Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek NAGYON OLCSÓN.
    Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
    akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőségű
    technikával és több éves tapasztalattal
    állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
    E-mali: [email protected]
  • Füves Sámán
    Ja, ezekkel a szabályokkal egyet értek! Már csak az Alan Jackson " ügy " van hátra...

De kereslek.
  • telecaster
    Fotóim Nashville-ből, ha valakit érdekel.(A linket másold a keresőbe, a program nem engedte a közvetlen hivatkozást).

http://nashville.tiszai.fotoalbum.hu/galleryview/
  • Nashville
    Saját szabályok? Keress meg mail- ben az lesz a legjobb, amúgy lentebb ecseteltem (lefestettem :)), hogy mit értek alatta: se CD, se hivatalos DVD video megosztása itt ezen a publikus fórumon, legalább is részemről nem.
    Na ugye, csak beüzemelődött az a JDownloader! Amúgy a progi használatához van egy nagyon jó kis magyar nyelvű tutorialom is, ha jobban bele akarsz merülni a beállításokba.
  • Füves Sámán
    Köszi a programot Nash! Mit fejlődött már a technika....
  • Füves Sámán
    Nash! Az excel táblából szedtem ki a linkeket, de mégis külön kell a webre mennem linkeknként. Köszi prólám az általad javasold eszközt lekapni, talán jobb lesz.

George Strait-ot én is kedvelem, bár nem minden mennyiségben. No de most már áruld el mi a gond Alan Jacksonnal, meg a saját szabályaidra is kíváncsi vagyok!
  • kirus
    G.Strait nálam abszolút nyerő. Mindig új, de nem trendi. És nálam ez a lényeg. Asszem az új albumot is megveszem!
  • telecaster
    Sziasztok!
    Új vagyok itt, de nam vagyok új a műfajban.
    Akit érdekel:
    http://tiszaijozsef.extra.hu (weblap címe:Joe's Country)
  • countrygirl
    Ugyanígy jártam én is, nem vagyok egy George Strait rajongó, de az előadók miatt megnéztem, és a dalok is tetszettek. Úgyhogy lehet alaposabban meghallgatom az új albumát...és esetleg egy greatest hits-et is! Még a végén megkedvelem...

Igazából ez egy ACM életműdíj volt, amit az eladási listák stb alapján bőven megérdemelt. Köszi Countryboy a discography-t.
    Hátha a következő évtizedben azok közül kapnak majd életműdíjat akiket felsoroltál TDT... akár Shania, Martina McBride, Brad Paisley... Egy ilyen emlékműsort bármelyikükről megnéznék majd egy 10-20 év múlva...
  • Nashville
    TDT persze a George Strait: ACM Artist of the Decade All-Star Concert- el kapcsolatban mondtam, hogy kérdezd countrygirl- t. A discography- t el is felejtettem linkelni! George zseniális alakja a country- nak ez nem vitás, remélem még sokáig bírja lemezekkel. Kissé szerénység az évtized előadójának hívni, annál sokkal több.
  • countryboy
  • countryboy
    George Strait Discography
  • countryboy
    Sziasztok,

Elég egy pillantást vetni George Strait diszkográfiájára (mind az albumok, mind pedig a kislemezek tekintetében) és bárki láthatja - és megértheti - miért is ő lett az évtized előadója. Ennyit #1 kislemezt és albumot kevesen tudtak produkálni ennyi év alatt, mint ő...le a kalappal és így tovább George!

By the way, az új George Strait album a Twang (amely egyben a 26-ik stúdióalbuma) augusztus 11-én fog megjelenni!

• Nashville
    Kirus: akkor nálad a HD nem jött be, amúgy nekem is jobb lenne TV- mert így az asszonyt nehezem fogom tudni rávenni, hogy megnézze. :)
    Az USA day ilyen light- os volt? Nem lepődök meg, gondold el ezt egy kisvárosban…
    Én is szeretnék csizmát és kalapot hordani és nem érdekelne, hogy mit mondanának.

Countrygirl: látod, máris célba ért a linked. :)
    A HD linkeket akkor hanyagolom, úgy látom nem sok igény van rá, amúgy én is kezdem már unni, hogy csak fogynak a DVD- im kb tíz klip fér rá és fine. De azért a CMT Awards- ot nem bántam meg. :)

Füves: Ki tudtad gyűjteni a linkeket? Mert nekem megvan mindegyik írtam is, hogy egy excel táblázatba gyűjtöttem össze mindhárom tárhely linkjeit, ahonnan egyszerűbb másolni, ha kell szólj! Az USD felejtős kb egy éve, de mindenképpen azóta, mióta a JDownloader v0.5 verziója megjelent. Ez már majdnem mindent tud! A megauploadra utánozhatatlan, az uploading töltésére pedig tökéletes! Nekem egyszerre 5 fájlt is töltött, igaz 38-42 kB/s sebességgel darabonként, de ez összeadódik, azaz majd’ 200- as sebességgel tudsz tölteni! Bonyolizáljam a dolgot? :) A filefactory- ról a FreeRapid 0.82 downloader- el (itt egy magyar nyelvű portable változat: http://s1.dosya.tc/FreeRapiD0.82HUN.Free.rar.html) a hotfile- ról a Cryptload- al (legalábbis akkor, amikor én töltöttem. Azóta ott is látok változást, de próbáld meg azért). Na, ezek a programok kellenek és úgy variálod őket, ahogy akarod. Ha még ezek után sem tiszta valami szólj és még jobban belemehetek a részletekbe mail- ben célirányosabban.
    Alan Jackson? Arra is vannak linkjeim, de azt itt nem… a saját magam alkotta szabályok miatt! Keress meg mail-ben, ha tényleg kell és a JDownloader- t beüzemelted.

TDT: Szerintem ez inkább életmű díj, amit eddig letett a Country Music oltára elé. Ő az akiben eddig még sohasem sikerült csalódnom. A részletekről countrygirl- t kérdezd, mert nekem még mindig eléggé lyukas az angoltudásom.
  • TheDreamingTree
    Ez tök jó volt :) Jómagam nem vagyok George Strait rajongó (nincs bajom vele, csak valahogy nem hallgatom), de tetszett a koncert a fellépők miatt.
    Azokat kérdezném, akik járatosabbak a témában: tényleg George volt az évtized előadója? már úgyértem, ennek az évtizednek? valószínűleg velem van a baj, de inkább gondolnám, hogy a 2000-es években mondjuk Brad Paisley, vagy a Brooks n Dunn, vagy Martina McBride többet ért el. (Shania-t nem is mondom, mert úgyis megkapnám, hogy ő nem is igazi country )
    Mondjuk nem tudom, ez mennyire valós "eredmények", és mennyire egyfajta életmű-díj, vagy hasonló. Na mindegy, csak ezen gondolkodtam végig, mialatt néztem.

Köszi a linket! :)
  • Füves Sámán
    Kívánság: Alan JAckson ...
    Elkezdtem leszedni (mit nekem 12 giga ) csak az usd downloaderrel lehet hogy gond van mert linkenként kell meg várni a másodperceket, beírni az ott látható betűket aztán jutok a letölthető linkhez. mindenütt így jártam... Tessék mondani valamit rosszul csinálok?
  • kirus
    Sziasztok!
    USA day hanyagolható volt. Nem igazán van erre itt igény. Viszont Ebergassingban jót mulattunk, és a fellépéseink is jól sikerültek. Amúgy is szeretek kalapot-csizmát hordani, ilyenkor legalább nem néznek hülyének. :) Ez sem hátrány.
    CMT-t HD-ban nem tudjuk lejátszani, és annyi időnk nincs, hogy a gépen megnézzük... :((( Szívás!
  • countrygirl
    Ez a teljes George Strait ALl Star Concert:
    katt ide

Elég gyorsan lejött és 736 MB. Nekem is ugyanez a bajom mint DreamingTree-nek, hogy sajnos még nem olyan jó a gépem+egyéb felszereltség hogy teljesen élvezni tudjam a HD-t, de totálisan jó nekem egy rendesen megcsinált xvid is csak jó legyen a műsor.

Fellépett még: Sugarland, LeAnn Womack, Dierks Bentley, Keith Urban,John Rich, Alan Jackson, Faith Hill, Martina McBride, Taylor Swift, Miranda Lambert, LeAnn Rimes, Toby Keith..nem tudom kit hagytam még ki, de a felsorolás csak emlékezetből volt.
    Jó szórakozást hozzá!
  • Nashville
    Dehogy is szedem le, nem azért töltöttem fel! :) Van egy pár újonnan beszerzett videóm, amivel érdemes foglalkozni. Ezen a héten vége a szabadságomnak, így természetesen lerövidül a gép előtt töltött időm. Annyit újítok, hogy beindítok egy kívánságműsort. Hamarosan írok egy listát, hogy milyen videóim vannak, így csak azt töltöm fel, amit kértek én leszek B.Tóth Nash, és akkor majd indíthatjátok a magnót. :) Lehet nem lesz rá igény, mindegy megpróbálom, művelődjetek!

Usa day? Mik nem vannak! Biztos jó buli lesz! Nekem meg vasutasnap...
    Ha valakinek van ideje, bármi közölnivalója, írja! Jöhetnek az újdonságok. Valaki letöltötte már a CMT Awards- ot? Nagyon "kirus"! :)
  • kirus
    Most jötteeeeeeeeeem! Nehogy leszedd nekem itt a letöltendőket! :)
    Nyaralás? Felejtsd el, csak Patriktól nem sűrűn jutok ide. Ha néha gép előtt vagyok, akkor a táncos dolgokat intézem, meg rucikra vadászom (persze, hogy western).
    Ha valakit érdekel, USA day lesz hétvégén Pesten. Mi is fellépünk. Aki meg nem sajnálja az időt, az jöhet Ebergassingba (ott is fellépünk), bulizunk a Blue Timer's-el.
  • Nashville
    Ez a csajszi meglepően jó! Fiatal, energikus, szemrevaló! :)
    Kristy Lee Cook - 15 Minutes Of Shame.mpg (102.74 MB)
    http://www.megaupload.com/?d=GK1BF71M

Jamie O'Neal egyik nagyszerű klipje (kár, hogy mostanában alig hallani róla):
    Jamie O'Neal - Like A Woman.mpg (135.07 MB)
    http://www.megaupload.com/?d=O2JN4IK0
  • Nashville
    A megunhatatlan Brad Paisley egy másik nagy kedvencemmel! Csúcs!
    Brad Paisley feat. Hank Williams Jr. - I'm Still A Guy (CMT Awards 2008)
    File size: 147.83 MB
    http://www.megaupload.com/?d=UOAHDVY5
  • Nashville
    Kirus, merre vagy? Látod, nem csak a szél görgeti a fűcsomókat! Remélem nyaralsz, azért nem néztél be mostanság, mióta lassan kezdjük felvenni a weszkócsizmát! :)
    Mindjárt jön egy újabb video (ha már úgyis a gépnél dolgozok)...
  • Nashville
    Úgy látom, akkor nem potya munka (biztos bedöglött a számlálója). :) A megaupload jó kis tárhely, csak az a gond, hogy sz@r oda feltölteni. Lassan enged (4- szer gyorsabban tudnék), és elég sokszor ír ki error- t a felénél ráadásul csak a feltöltő programjával engedte feltölteni. Remélem javítanak valamit rajta.
    Nekem a data.hu lenne a legjobb a prémium előfizetésem miatt, mert akkor sohasem törölnék, lehet kipróbálom azt. Végül is a free- seknek is lejön 64 kB/s- al, nem olyan vészes, a Jdownloader azt is kezeli.
    Kíváncsi vagyok a többi klip élményekre is! A 44th Academy of Country Music Awards csak 2.8 GB azt is érdemes megnézni, ha van elég hely a winyódon.
    A CMT Awards- ot lehet majd a későbbiekben betömörítem, ha találok egy jó kis HD videó szerkesztő/tömörítő progit. Annyi időm mostanság azért nincsen, hogy ezt is kitanulmányozzam, de egyszer meglesz (talán).
    Amúgy ez a FullHD anyag nagyon durva, nem győzöm kapkodni a fejem annyira jó a kép és a hang. "Hátborzongató!!!" :)

Countrygirl a többieknek is bedobhatnád a torrent linkedet, ahol a George Strait ACM Artist of the Decade található a 700 megás. Én is a 700 megását töltöttem le, de találtam egy jobbat is éppen most, ami 1.86 GB: Link
    Lehet megnézem, minél nagyobb annál jobb!
  • TheDreamingTree
    Hát én pl a Sara Evans-t igen :) meg a többit is tervezem, de hétvégén lesz időm rá :) szóval igény az van, ne aggódj :)

meg ez a CMT awards is érdekelne, de 12 giga kicsit sok :( úgysincs HD tévém, szóval sajnos nincs értelme ekkorát leszednem :(
    biztos baromi jó a kép, meg a hang is biztos 5.1, meg minden, de szerintem keresek egy szolídabb, 700 megás verziót :)
    Azért persze köszi a linket!!!! :)
  • Nashville
    Azért kíváncsi lennék rá, hogy hányan töltötték le a videóimat, mert a megaupload számlálója nullán áll. Biztos rosszul számol…
    Ha van bíztatás, akkor jönnek még videók. De tényleg csak akkor, ha szükségetek van rá!
    Az időm nekem is véges, de örülök, hogy tegnap találtam egy újdonságot, ami ma reggelre meg is lett!
    Valaki látta már a 2009- es CMT Music Awards- ot? Ha nem, akkor itt a helyetek!
    Nem saját feltöltés. Hadd szóljon a harsona kiemcun barátunknak! Ezen a linken érehető el:
    Link

Itt van a szokásos shuffle screenshot- om :

A minőség FullHD, majdnem érezni lehet az illatokat is!!! :)

Tényleg kíváncsi vagyok hányan ugranak neki Magyarországról, mivel 12 Gigabyte a 107 perces műsor.
    A letöltésben tudok tanácsokat adni, hogy milyen programmal érdemes és a linkeket is kigyűjtöttem egy Excel táblázatba. Ha valakinek kell hozzá segítség szóljon!
  • Nashville
    Örülök, hogy tetszenek a videók!
    Jók a linkjeid, már mindegyiket letöltöttem tegnap és nagyon jó minőségűek!
    Brad Paisley - American Saturday Night albuma? Profi, munka, amit megszokhattunk már Brad- től, se több, se kevesebb. A Welcome To The Future hordoz magában eddig szokatlan újdonságot, de tetszik.
  • TheDreamingTree
    Az a Brad lemez nekem is nagyon bejön. Főleg a címadó dal, a Welcome to the Future, és a Then :) És a No... és még a többi :))
  • countrygirl
    Ezek a videók nem a saját feltöltéseim hanem Videoman munkái! Ezt elfelejtettem leírni az előbb.
  • countrygirl
    Nagyszerű videókat gyűjtöttél itt össze Nash! Elismerésem!

Az én kedvencem jelenleg a 05.27-én a CBS által közvetített George Strait ACM Artist Of The Decade All Star Concert.
    Ha valaki bele szeretni nézni a parádés szereposztásba: (mellesleg George Strait megérdemelten lett az évtized country énekese) Bár meglepődtem amikor Alan Jackson is fellépett, Ő is ugyanígy megérdemelte volna ezt a megtiszteltetést)

Taylor Swift: Run
    http://www.megaupload.com/?d=GHPS4253

LeAnn Rimes - Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
    http://www.megaupload.com/?d=MFWSLDPE

Martina McBride - The Dance (mivel Garth Brooks a '90-es évek énekese, egyébként Garth adta át a díjat George Strait-nek)
    http://www.megaupload.com/?d=38PJDC4Z

Faith Hill - You Ain't Woman Enough (Loretta Lynn a '80-as éveké)
    http://www.megaupload.com/?d=R8HHYORG

Miranda Lambert & Blake Shelton - It Ain't Cool To Be Crazy About You
    http://www.megaupload.com/?d=ZNEFQ82U

Sugarland - Adalida
    http://www.megaupload.com/?d=UX8A14MG

Valaki hallgatta már az új Brad Paisley albumot (American Saturday)? Vélemény? Nekem nagyon bejön, persze mint minden Brad album... de ez most eltalálta az ízlésemet. Egy pillanatra lepődtem meg csak, az egyik szám elején zongorát véltem felfedezni... illett a dalhoz, csak a gitárhoz szoktam, főleg ha country-t hallgatok.
  • Füves Sámán
    Köszi!
  • Nashville
    Aki még nem látta a 44th Academy of Country Music Awards- ot, annak most lehetősége nyílik letölteni, méghozzá elég gyorsan, tökéletesen élvezhető minőségben (2.8 GB)!
    Egy véletlenszerű screenshot a videóból:

3 tárhelyre töltöttem fel a videót: megaupload.com, data.hu, addat.hu. A linkeket egy Excel táblázatba gyűjtöttem össze, onnan dobjátok a JDownloader- be letöltésre.
    A linklistát innen tölthetitek le: http://www.megaupload.com/?d=UG5LYT98
    Jelszó a rar- ok kibontáshoz: nash

A megaupload- os linkeket ajánlom leginkább, mert free választásként onnan a leggyorsabb. Akinek van datás vagy addatos premium acc.- ja akkor azt töltse.
    Jó szórakozást!
    Have a Nice Day!
  • Nashville
    Nagyon szívesen mindkettőtöknek! Hamarosan folytatás következik! :)
  • TheDreamingTree
    És persze, hogy előbb küldöm el, mint kellene az előző választ...
    szóval KÖSZÖNET A SOK FELTÖLTÉSÉRT!!! :)))
  • TheDreamingTree
    Én láttam azt a díjátadót, és nagyon tetszett :) Volt sok jó dal, és Reba is tök jól levezette az estét :) Volt egy dal, ami különösen tetszett, Jamey Johnson: In Color. Valahogy az egész dal, meg ahogy megoldották a színes-feketefehér átmenetet a dal alatt, olyan tök jó volt.
  • Füves Sámán
    Az a helyzet bármennyire is talpnyalásnak hangzik, hogy az óázis most te vagy Nash! Góndó'tad vó'na, hogy idáig jutsz?!
  • Nashville
    Hello mindenkinek!
    Westernes hangulat? A Volt egyszer egy vadnyugat- ra gondolsz? :) Szárazság van, de az oázis már látszik, én legalábbis már látom.
    El lehet kezdeni lazítani, nincs kiszáradás veszély. Van egy-két éltető forrásom, tessék fogyasztani:

Egy nagy kedvenc, mostanában sokat hallgatom:
    Dean Brody - Brothers.mpg 130.85 MB
    http://www.megaupload.com/?d=EEZA38EA

A mindig lenyűgöző Miranda, belőle sohasem elég!
    Miranda Lambert - Bring Me Down.mpg 139.42 MB
    http://www.megaupload.com/?d=RGMBRFQE

Valaki, aki mostanában mellőzve van, de ez a klipje bizonyíték tehetségére:
    Sara Evans - Low.mpg 106.43 MB
    http://www.megaupload.com/?d=17ZKE4FU

Egy klip az (h)ős korszakból, amikor még Tim tarolt a country világban:
    Tim McGraw - Indian Outlaw.mpg 122.47 MB
    http://www.megaupload.com/?d=K8CDH0G5

Az örök kedvenc újra egy energikus klippel lep meg minket:
    Toby Keith - God Love Her.mpg 122.33 MB
    http://www.megaupload.com/?d=6A2XTV7X

Ezek a videók saját feltöltések és kivétel nélkül jó minőségűek!
    Megaupload- ra töltöttem fel, onnan gyorsan lehúzhatjátok. Egy plusz szolgáltatás, hogyha a megaupload- ot átírjátok megavideo- ra, akkor online video lehetőséggel ellenőrizhetitek a klipet, hogy szükségetek van-e rá. Amúgy letöltve és nem online nézve egy jobb minőségű. Letöltéshez a Jdownloader programot ajánlom, amely automatikusan listába teszi a linkeket a képkódot kiolvasva, visszaszámlálási idő nélkül! letölti a megadott könyvtárba.
    A program beszerzése erősen ajánlott, mert ha időm engedi (és ha igény is van rá) jön még egy-két cucc és akkor tuti nem akarjátok kockásra ülni az alsótokat a gép előtt.

A videó megosztási munkába bárki bekapcsolódhat, aki késztetést érez a Country Music hazai terjesztéséért.
    Itt nyomatékosan felhívnám a figyelmet, hogy nem warezolunk! Zenei albumokat, gyári DVD- ket még RIP formában sem osztunk meg itt.
    Ha valakinek kell egy CD vagy DVD az countryboy- nál megvásárolhatja, szinte mindent be tud szerezni. A Thrasher Shiver lemezem sem lett volna meg a segítsége nélkül… Ezúton is köszönet érte.

Látta már valaki közületek a 44th Academy of Country Music Awards- ot? Én már megnéztem, és ebből szeretnék kiemelni egy szeletet, amit kivételesen nem én töltöttem fel, csak megosztom veletek:
    Miranda Lambert - Dead Flowers

Size: 479 MB
    Length: 3:54 min.
    Format: MPEG-2 (MPG)
    Overall Bitrate: 17.2 Mbps
    Framerate: 29.97 fps
    Res: 1920x1080i (16:9)
    Audio: 384 Kbps, 48 KHz, 6 Channels, AC3

Download:
    http://www.megaupload.com/?d=U6VS4NKQ

Jó szórakozást a klipekhez! Remélem mindenkit lekötök vele egy időre, hogy a sok munka mellett egy kis country- s szórakozásra is jusson idő.

Bye! Nash
  • Füves Sámán
    Sziasztok!

Én néha görgetem itt magamban a fűcsomókat....

Pöpecet már volt mikor én is hallgattam és nekem is tetszett
  • TheDreamingTree
    Hát igen, én a londonira szerettem volna eljutni (már az Eagles-re), csak sajnos nem jött össze :( Marad a melbourne-i koncert dvd-je :) mondjuk ha ugyanolyan profi, akkor tényleg jó lehetett :)
    Amúgy most rendeltem meg egy régebbi alison krauss + US koncertet, az biztos jó lesz :D

• kirus
    Sziasztok,
    Látom itt megint eléggé western filmbe illő a kép. Mármint, mikor kihalt a város, és csak a fűcsomókat görgeti a szél :).
    Csoda történt. Végre eljutottam odáig, hogy meghallgassam Pöpec műsorát. Eztán majd résen leszek.
    Nincs valakinek valami szuper koncert DVD ajánlata?
    Engem nem fogott meg mostanság semmi. Illetve a CMT crossroads Jason Aldean-Bryan Adams párosa nagyon bejött. Mindkettőt imádom!
    Sajnos én a gyerkőc miatt nem tudtam elmenni, de a párom volt Eagles koncerten Bécsben. Irigykedve hallgattam az élménybeszámolót, nagyon profi volt a buli. Vigasztalásul kaptam egy koncert pólót. Sovány vigasz
    Remélem mindenki egyben van, és a nyaralás miatt ilyen nagy a csönd, nem a munka miatt!
    Pussz mindenkinek!