Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashville
Ez a csajszi meglepõen jó! Fiatal, energikus, szemrevaló! 😊
Kristy Lee Cook - 15 Minutes Of Shame.mpg (102.74 M😎
http://www.megaupload.com/?d=GK1BF71M

Jamie O'Neal egyik nagyszerû klipje (kár, hogy mostanában alig hallani róla):
Jamie O'Neal - Like A Woman.mpg (135.07 M😎
http://www.megaupload.com/?d=O2JN4IK0

Contemporary Country Music

Nashville
A megunhatatlan Brad Paisley egy másik nagy kedvencemmel! Csúcs!
Brad Paisley feat. Hank Williams Jr. - I'm Still A Guy (CMT Awards 2008)
File size: 147.83 MB
http://www.megaupload.com/?d=UOAHDVY5

Nashville
Kirus, merre vagy? Látod, nem csak a szél görgeti a fûcsomókat! Remélem nyaralsz, azért nem néztél be mostanság, mióta lassan kezdjük felvenni a weszkócsizmát! 😊
Mindjárt jön egy újabb video (ha már úgyis a gépnél dolgozok)...

Nashville
Úgy látom, akkor nem potya munka (biztos bedöglött a számlálója). 😊 A megaupload jó kis tárhely, csak az a gond, hogy sz@r oda feltölteni. Lassan enged (4- szer gyorsabban tudnék), és elég sokszor ír ki error- t a felénél ráadásul csak a feltöltõ programjával engedte feltölteni. Remélem javítanak valamit rajta.
Nekem a data.hu lenne a legjobb a prémium elõfizetésem miatt, mert akkor sohasem törölnék, lehet kipróbálom azt. Végül is a free- seknek is lejön 64 kB/s- al, nem olyan vészes, a Jdownloader azt is kezeli.
Kíváncsi vagyok a többi klip élményekre is! A 44th Academy of Country Music Awards csak 2.8 GB azt is érdemes megnézni, ha van elég hely a winyódon.
A CMT Awards- ot lehet majd a késõbbiekben betömörítem, ha találok egy jó kis HD videó szerkesztõ/tömörítõ progit. Annyi idõm mostanság azért nincsen, hogy ezt is kitanulmányozzam, de egyszer meglesz (talán).
Amúgy ez a FullHD anyag nagyon durva, nem gyõzöm kapkodni a fejem annyira jó a kép és a hang. "Hátborzongató!!!" 😊

Countrygirl a többieknek is bedobhatnád a torrent linkedet, ahol a George Strait ACM Artist of the Decade található a 700 megás. Én is a 700 megását töltöttem le, de találtam egy jobbat is éppen most, ami 1.86 GB: Link
Lehet megnézem, minél nagyobb annál jobb!<#hawaii>

TheDreamingTree
Hát én pl a Sara Evans-t igen 😊 meg a többit is tervezem, de hétvégén lesz idõm rá 😊 szóval igény az van, ne aggódj 😊

meg ez a CMT awards is érdekelne, de 12 giga kicsit sok 😞 úgysincs HD tévém, szóval sajnos nincs értelme ekkorát leszednem 😞
biztos baromi jó a kép, meg a hang is biztos 5.1, meg minden, de szerintem keresek egy szolídabb, 700 megás verziót 😊
Azért persze köszi a linket!!!! 😊

Nashville
Azért kíváncsi lennék rá, hogy hányan töltötték le a videóimat, mert a megaupload számlálója nullán áll. Biztos rosszul számol…
Ha van bíztatás, akkor jönnek még videók. De tényleg csak akkor, ha szükségetek van rá!
Az idõm nekem is véges, de örülök, hogy tegnap találtam egy újdonságot, ami ma reggelre meg is lett!
Valaki látta már a 2009- es CMT Music Awards- ot? Ha nem, akkor itt a helyetek!
Nem saját feltöltés. Hadd szóljon a harsona kiemcun barátunknak! Ezen a linken érehetõ el:
Link

Itt van a szokásos shuffle screenshot- om :

A minõség FullHD, majdnem érezni lehet az illatokat is!!! 😊

Tényleg kíváncsi vagyok hányan ugranak neki Magyarországról, mivel 12 Gigabyte a 107 perces mûsor.
A letöltésben tudok tanácsokat adni, hogy milyen programmal érdemes és a linkeket is kigyûjtöttem egy Excel táblázatba. Ha valakinek kell hozzá segítség szóljon!

Nashville
Örülök, hogy tetszenek a videók!
Jók a linkjeid, már mindegyiket letöltöttem tegnap és nagyon jó minõségûek!
Brad Paisley - American Saturday Night albuma? Profi, munka, amit megszokhattunk már Brad- tõl, se több, se kevesebb. A Welcome To The Future hordoz magában eddig szokatlan újdonságot, de tetszik.

TheDreamingTree
Az a Brad lemez nekem is nagyon bejön. Fõleg a címadó dal, a Welcome to the Future, és a Then 😊 És a No... és még a többi 😊)

Ezek a videók nem a saját feltöltéseim hanem Videoman munkái! Ezt elfelejtettem leírni az elõbb.
Nagyszerû videókat gyûjtöttél itt össze Nash! Elismerésem! <#worship>

Az én kedvencem jelenleg a 05.27-én a CBS által közvetített George Strait ACM Artist Of The Decade All Star Concert.
Ha valaki bele szeretni nézni a parádés szereposztásba: (mellesleg George Strait megérdemelten lett az évtized country énekese) Bár meglepõdtem amikor Alan Jackson is fellépett, Õ is ugyanígy megérdemelte volna ezt a megtiszteltetést)

Taylor Swift: Run
http://www.megaupload.com/?d=GHPS4253

LeAnn Rimes - Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
http://www.megaupload.com/?d=MFWSLDPE

Martina McBride - The Dance (mivel Garth Brooks a '90-es évek énekese, egyébként Garth adta át a díjat George Strait-nek)
http://www.megaupload.com/?d=38PJDC4Z

Faith Hill - You Ain't Woman Enough (Loretta Lynn a '80-as éveké)
http://www.megaupload.com/?d=R8HHYORG

Miranda Lambert & Blake Shelton - It Ain't Cool To Be Crazy About You
http://www.megaupload.com/?d=ZNEFQ82U

Sugarland - Adalida
http://www.megaupload.com/?d=UX8A14MG

Valaki hallgatta már az új Brad Paisley albumot (American Saturday)? Vélemény? Nekem nagyon bejön, persze mint minden Brad album... de ez most eltalálta az ízlésemet. Egy pillanatra lepõdtem meg csak, az egyik szám elején zongorát véltem felfedezni... illett a dalhoz, csak a gitárhoz szoktam, fõleg ha country-t hallgatok. <#wink>
Füves Sámán
Köszi!

Nashville
Aki még nem látta a 44th Academy of Country Music Awards- ot, annak most lehetõsége nyílik letölteni, méghozzá elég gyorsan, tökéletesen élvezhetõ minõségben (2.8 G😎!
Egy véletlenszerû screenshot a videóból:

3 tárhelyre töltöttem fel a videót: megaupload.com, data.hu, addat.hu. A linkeket egy Excel táblázatba gyûjtöttem össze, onnan dobjátok a JDownloader- be letöltésre.
A linklistát innen tölthetitek le: http://www.megaupload.com/?d=UG5LYT98
Jelszó a rar- ok kibontáshoz: nash

A megaupload- os linkeket ajánlom leginkább, mert free választásként onnan a leggyorsabb. Akinek van datás vagy addatos premium acc.- ja akkor azt töltse.
Jó szórakozást!
Have a Nice Day!

Nashville
Nagyon szívesen mindkettõtöknek! Hamarosan folytatás következik! 😊

TheDreamingTree
És persze, hogy elõbb küldöm el, mint kellene az elõzõ választ...
szóval KÖSZÖNET A SOK FELTÖLTÉSÉRT!!! 😊))

TheDreamingTree
Én láttam azt a díjátadót, és nagyon tetszett 😊 Volt sok jó dal, és Reba is tök jól levezette az estét 😊 Volt egy dal, ami különösen tetszett, Jamey Johnson: In Color. Valahogy az egész dal, meg ahogy megoldották a színes-feketefehér átmenetet a dal alatt, olyan tök jó volt.

Füves Sámán
Az a helyzet bármennyire is talpnyalásnak hangzik, hogy az óázis most te vagy Nash! Góndó'tad vó'na, hogy idáig jutsz?! <#nyes>

Nashville
Hello mindenkinek!
Westernes hangulat? A Volt egyszer egy vadnyugat- ra gondolsz? 😊 Szárazság van, de az oázis már látszik, én legalábbis már látom.
El lehet kezdeni lazítani, nincs kiszáradás veszély. Van egy-két éltetõ forrásom, tessék fogyasztani:

Egy nagy kedvenc, mostanában sokat hallgatom:
Dean Brody - Brothers.mpg 130.85 MB
http://www.megaupload.com/?d=EEZA38EA

A mindig lenyûgözõ Miranda, belõle sohasem elég!
Miranda Lambert - Bring Me Down.mpg 139.42 MB
http://www.megaupload.com/?d=RGMBRFQE

Valaki, aki mostanában mellõzve van, de ez a klipje bizonyíték tehetségére:
Sara Evans - Low.mpg 106.43 MB
http://www.megaupload.com/?d=17ZKE4FU

Egy klip az (h)õs korszakból, amikor még Tim tarolt a country világban:
Tim McGraw - Indian Outlaw.mpg 122.47 MB
http://www.megaupload.com/?d=K8CDH0G5

Az örök kedvenc újra egy energikus klippel lep meg minket:
Toby Keith - God Love Her.mpg 122.33 MB
http://www.megaupload.com/?d=6A2XTV7X

Ezek a videók saját feltöltések és kivétel nélkül jó minõségûek!
Megaupload- ra töltöttem fel, onnan gyorsan lehúzhatjátok. Egy plusz szolgáltatás, hogyha a megaupload- ot átírjátok megavideo- ra, akkor online video lehetõséggel ellenõrizhetitek a klipet, hogy szükségetek van-e rá. Amúgy letöltve és nem online nézve egy jobb minõségû. Letöltéshez a Jdownloader programot ajánlom, amely automatikusan listába teszi a linkeket a képkódot kiolvasva, visszaszámlálási idõ nélkül! letölti a megadott könyvtárba.
A program beszerzése erõsen ajánlott, mert ha idõm engedi (és ha igény is van rá) jön még egy-két cucc és akkor tuti nem akarjátok kockásra ülni az alsótokat a gép elõtt.

A videó megosztási munkába bárki bekapcsolódhat, aki késztetést érez a Country Music hazai terjesztéséért.
Itt nyomatékosan felhívnám a figyelmet, hogy nem warezolunk! Zenei albumokat, gyári DVD- ket még RIP formában sem osztunk meg itt.
Ha valakinek kell egy CD vagy DVD az countryboy- nál megvásárolhatja, szinte mindent be tud szerezni. A Thrasher Shiver lemezem sem lett volna meg a segítsége nélkül… Ezúton is köszönet érte.

Látta már valaki közületek a 44th Academy of Country Music Awards- ot? Én már megnéztem, és ebbõl szeretnék kiemelni egy szeletet, amit kivételesen nem én töltöttem fel, csak megosztom veletek:
Miranda Lambert - Dead Flowers

Size: 479 MB
Length: 3:54 min.
Format: MPEG-2 (MPG)
Overall Bitrate: 17.2 Mbps
Framerate: 29.97 fps
Res: 1920x1080i (16:9)
Audio: 384 Kbps, 48 KHz, 6 Channels, AC3

Download:
http://www.megaupload.com/?d=U6VS4NKQ

Jó szórakozást a klipekhez! Remélem mindenkit lekötök vele egy idõre, hogy a sok munka mellett egy kis country- s szórakozásra is jusson idõ.

Bye! Nash

Füves Sámán
Sziasztok!

Én néha görgetem itt magamban a fûcsomókat....<#integet2>

Pöpecet már volt mikor én is hallgattam és nekem is tetszett <#taps>

TheDreamingTree
Hát igen, én a londonira szerettem volna eljutni (már az Eagles-re), csak sajnos nem jött össze 😞 Marad a melbourne-i koncert dvd-je 😊 mondjuk ha ugyanolyan profi, akkor tényleg jó lehetett 😊
Amúgy most rendeltem meg egy régebbi alison krauss + US koncertet, az biztos jó lesz 😄

kirus
Sziasztok,
Látom itt megint eléggé western filmbe illõ a kép. Mármint, mikor kihalt a város, és csak a fûcsomókat görgeti a szél 😊.
Csoda történt. Végre eljutottam odáig, hogy meghallgassam Pöpec mûsorát. Eztán majd résen leszek.
Nincs valakinek valami szuper koncert DVD ajánlata?
Engem nem fogott meg mostanság semmi. Illetve a CMT crossroads Jason Aldean-Bryan Adams párosa nagyon bejött. Mindkettõt imádom!
Sajnos én a gyerkõc miatt nem tudtam elmenni, de a párom volt Eagles koncerten Bécsben. Irigykedve hallgattam az élménybeszámolót, nagyon profi volt a buli. Vigasztalásul kaptam egy koncert pólót. Sovány vigasz <#vigyor2>
Remélem mindenki egyben van, és a nyaralás miatt ilyen nagy a csönd, nem a munka miatt!
Pussz mindenkinek!

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

2009. június 6-án ismét MoHa Country a Civil Rádióban 12.00 órakor FM 98.0 - mindig a legfrissebb country slágerek!

(ismétlés: 2009. június 10-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Gretchen Wilson - The Earrings Song

2. James Lann - Honky Tonk Two Step Queen

3. John Anderson - Cold Coffee

4. Sam Moore - Tell Me About Those Tears

5. Tanya Tucker & Jim Lauderdale - Love's Gonna Live Here

6. Zona Jones - Bluer Than Blue

7. Aaron Watson - Rollercoaster Ride

8. Bulls Gap - It Doesn't Get Any Countrier Than This

9. Keith Burns & Michelle Poe - It's Always A Woman

10. Nick Nicholson - Somethin' Somethin'

11. Steve Azar - Moo La Moo

12. Telluride - Pencil Marks

13. The Parks - As Long As You're Goin' My Way

14. Megan Mullins - Long Past Gone

15. The Roys - That's What You Do

16. Roy Martin - Who Said

17. Matt Stillwell - Sweet Sun Angel

18. Due West - I Get That All The Time

Jó szórakozást!

2009. május 23-án ismét MoHa Country a Civil Rádióban 12.00 órakor - FM 98.0 - mindig a legfrissebbek country slágerek!

(ismétlés: 2009. május 27-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Gord Bamford - Drinkin' Buddy

2. Rodney Atkins - 15 Minutes

3. Shawna Russell - Fire In The Desert

4. Dean Brody - Dirt Roads Scholar

5. Daryle Singletary - Love You With The Lights On

6. Jimmy Wayne - I'll Be That

7. Hank Williams, Jr. - Red, White & Pink Slip Blues

8. Michael Scott - Bring It On

9. Jasmine Rae - Pink Guitar

10. Troy Cassar-Daley - Big Big Love

11. Catherine Britt - I'm Not Your Cinderella

12. Dusty Drake - The 12th Man

13. Jason Aldean - Big Green Tractor

14. Mark Wills - Entertaining Angels

15. Randy Travis - Turn It Around

16. Crystal Sands - Wrapped Around Your Finger

17. Matt Gary - The Days You Live For

18. Daniel Smith - Man Like Me

Jó szórakozást!

2009. május 9-án ismét MoHa Country a Civil Rádióban 12.00 órakor - mindig a legfrissebbek slágerek! FM 98.0 www.civilradio.hu

(ismétlés: 2009. május 13-án, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Emily West - That Kind of Happy

2. Joe Nichols - Believers

3. Krista Maria - Jeep Jeep

4. Luke Bryan - Do I

5. Miranda Lambert - Dead Flowers

6. Road Hammers - I've Got Scars To Prove It

7. Sarah Darling - Jack of Hearts

8. The Parks - Where The Truth Lies

9. Martina McBride - I Just Call You Mine

10. Kate & Kacey - Dreaming Love

11. Billy McKnight & Mindy McCready - Sweeter

12. Eric Church - Smoke A Little Smoke

13. Trace Adkins - All I Ask For Anymore

14. Victoria Banks - The Wheel

15. Matt Stillwell - Rain

16. Carla Williams - Every Word You're Thinking

Jó szórakozást!
Füves Sámán
Húha! Ebbõlé alig ismerek valamit!<#szomoru1>

Nashville

2009. április 25-én 12.00 órakor MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebbek slágerek!

(ismétlés: 2009. 04. 29-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Craig Reynolds - Rollin' In The Hey

2. Jason Michael Carroll - Where I'm From

3. Heidi Newfield - What I Am Waiting For

4. Richie McDonald - Six-Foot Teddy Bear

5. Reba - Strange

6. Ryan Carpron - Why

7. SheDaisy - Bucket Full Of Beautiful

8. Kyle Park - Don't Look

9. Jason Boland - Alright

10. Randy Rogers Band - Buy Myself A Chance

11. Mac McAnally - You First

12. River Country - We're All Here

13. Pat Green - What I'm For

14. Jesse Lee - It's A Girl Thing

15. Darren McGinnis - More Than Me

16. Tara Oram - Go To Bed Angry

17. Deric Ruttan - California Plates
Füves Sámán
Kellemes Húsvétot minden country rajongónak, és a táncos lábúaknak még külön is! <#wave>

2009. április 11-én 12.00 órakor MoHa Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb slágerek! FM 98.0 www.civilradio.hu

(ismétlés: 2009. 04.015-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Rascal Flatts - Summer Nights

2. Carter Twins - Heart Like Memphis

3. Bucky Covington - I Want My Life Back

4. Jo Dee Messina - Shine

5. Collin Raye - Mid Life Chrysler

6. Kenny Chesney - Out Last Night

7. Caitlin & Will - Address In The Stars

8. Jack Ingram - Barefoot And Crazy (Double Dog Dare Ya Mix)

9. Taylor Swift - You Belong With Me

10. Darius Rucker - Alright

11. Joe Nichols - Believers

12. Bomshel - Fight Like A Girl

13. Matt Gary - The Days You Live For

14. Derek Sholl - But It Was

15. Williams Riley - I'm Still Me

16. Tracy Lawrence - Up To Him

17. Jason Blaine - Give It To Me
Nashville
Dan Seals iránt éppen ebben a hónapban kezdtem komolyabban érdeklõdni. Rendkívül tiszta hangja van, a 90- es évek hangulata járja át a házunkat, amikor Õt hallgatom. Igazi tehetséget vesztett a country világ...

Dan Seals (1948-2009)

Szokásos orvosi vizsgálatára ment a country zene legendás alakja, amikor komplikációk léptek fel nála.

A hatvanegy éves Dan Sealsen a lymphoma kezelésébe halt bele. Az énekes immunrendszer rákkal küzdött, de a sors fintorának köszönhetõen mégsem az lett a veszte.

Seals a hetvenes években robbant be a köztudatba az I'd Really Love To See You Tonight címû dalával, majd az England Dan & John Ford Coley duó tagjaként tizenegy toplista elsõ számot adott ki. A country szakma összes létezõ díját bezsebelte, de betegsége miatt az utóbbi két évben már nem koncertezet.

Nagy kedvecem volt, van is tõle sok CD-m és LP-m.

Isten nyugosztaljon, Dan!
2009. március 28-án, szombaton 12 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban! Fm 98.0 www.civilradio.hu

(ismétlés: 2009. 04.01-én, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Jack Ingram - Barefoot And Crazy

2. Keith Urban - Kiss A Girl

3. Lee Ann Womack - Solitary Thinkin'

4. Rick Huckaby - She Gets Me High

5. Toby Keith - Lost You Anyway

6. Joey & Rory - Play The Song

7. The Higgins - Second Hand Car

8. Brad Johner - The Other Side Of The Radio

9. Aaron Lines - When We Make Love

10. Miley Cyrus - The Climb

11. Mark Chesnutt - She Never Got Me Over You

12. Carrie Underwood & Randy Travis - I Told You So

13. Marc Broussard & LeAnn Rimes - When It's Good

14. Brad Paisley - Then

15. Dale Watson - Jack's Truck Stop & Cafe

16. Dan Seals (1948. február 8. - 2009. március 25.) emlékére:

I'd Really Love To See You Tonight (1995)

kirus
Sziasztok! Füves, úgy tûnik, én itthon maradtam. Ha Te viszont Pesten járnál a hétvégén, vagy valakinek nincs programja:

Március 28-án, szombaton, a Blue Timer's és a Víghajós John Bull Pub szervezésében linedance bulit tartunk. Ha jól értesültem, zene 20:00-tól 23:00-ig, a helyiség 24:00-ig vehetõ igénybe.
Belépõ: 1.000.- Ft, melybõl 500.- Ft-ot le lehet fogyasztani.
Helyszín

Füves Sámán
Hahó emberek! Úgy tûnik már most elindult mindenki a Martina McBride koncertre! <#crazya><#wave><#integet2>

Füves Sámán
Tudna nekem valami infót adni arról, hogy a Good Time videójának forgátásakor kb. mennyi Line Dance táncost "használtak" fel? <#vigyor2>
Beszerkeszteném a következõ countryjáratba.....

Füves Sámán

Lehet, hogy én öregszem de ezért szeretem a Countryt.Semmi flanc, egy nagyon jó igazi country zene, egyszerû mégis piszok jó klippel (hiszen van története) nekem bejön nagyon.

Alan

Füves Sámán
Biztos kell, majd küldöm.

Én most kezdem újra felfedezni Alan Jacksont. Most pedig, hogy láttam mi is az a Line Dance, szerintem a számai nagyrésze táncolható. Mintha az OLCF-en nem került volna elõ a Good Time, jól emlékszem? <#papakacsint>
Egész jó kis lemez....

alpe
Bocsi, hogy kicsit off vagyok, itt a topikban.<#worship>
Füves... Hol lehet õket noszogtatni? Elérhetõségeinken keresztül mi is szívesen nyújtunk segítséget, ha kell nekik.<#papakacsint><#vigyor3>

Mindenkinek jó táncolást, és kopjon el benne a csizmátok sarka! :) Mindörökké country és River Linedancers.

Köszi mindenkinek a fesztiválról képeket és a videókat! Nagyon ügyesek voltak a táncosok, és úgy tûnt tényleg jó a hangulat! <#wink>

Martina McBride "kisebb fajta" európai turnéra készül, IRELAND/UK Tour! Akit esetleg érdekel, most kicsit elérhetõbb mint eddig. <#eljen>

07/31/09 - London, UK - Indigo2
08/02/09 - Belfast, Northern Ireland - Kings Hall
08/04/09 - Letterkenny, Republic of Ireland - The Aura Leisure Centre
08/05/09 - Dublin, Republic of Ireland - CityWest
08/07/09 - Killarney, Republic of Ireland - INEC
08/08/09 - Castlebar, Republic of Ireland - Royal Theatre

http://www.ticketmaster.co.uk/event/1200425BDA45564A?artistid=755684&majorcatid=10001&minorcatid=2

Jövõ héten new album out, Shine!! <#smile>
2009. március 14-én, szombaton: MoHa Country a Civil Rádióban FM 98.0

(ismétlés: 2009. 03. 18-án, szerdán, 9 órakor)

Tartalom:

1. Dallas Wayne - I'm Gonna Break Some Promises Tonight

2. The Bellamy Brothers - Lord Help Me Be The Kind Of Person (My Dog Thinks I Am)

3. Caitlin & Will - Even Now

4. Chris Young - Gettin' You Home (The Black Dress Song)

5. Love & Theft - Runaway

6. Alex Woodard & Sara Watkins - Reno

7. John Rich - Shuttin' Detroit Down

8. Julia Burton - What A Woman Wants

9. Craig Moritz - Gimme Last Night

10. Jessica Harp - Boy Like Me

11. Tommy Joe Wilson - Tryin' To Find The Sun

12. Jonathan Singleton & The Grove - Livin' In Paradise

13. Melonie Cannon & Willie Nelson - Back To Earth

14. Clay Underwood - Behind These Walls

15. Jessisa Simpson - Pray Out Loud

16. Chris Filer - So Much Love (So Little Time)

17. Christopher Michael Johnson - Rockin' Robin

Jó Szórakozást!

countryboy
Füves Sámán
Hát szerintem, a hölgyet noszogatni kellene és erõsítgetni, de rendkívül lelkes. Talán a Kirustól kapott anyag segít sokat....
Én is örülök, hogy a fórum nagyrabecsült tagjaival találkozhattam, egyedül Nash maradt ki, no majd legközelebb....

alpe
Sziasztok!<#wave>
Füves, örülök hogy megismerhettelek az OLCF-en, és örülök a debreceni elõfutároknak is. <#vigyor3> Apropó... komoly az elhatározásuk a csapat létrehozása ügyében?

Mindenkinek jó táncolást, és kopjon el benne a csizmátok sarka! :) Mindörökké country és River Linedancers.

kirus
Pöpec!
Megkaptad Keith Urbant?

kirus
Én szeretem Clint Black-et, szerintem jó kis zenét játszik. Semmi pop, ez már eleve pozitív.

Ugyanoda, a 90-es évek elején feltûnt "új-tradiciós" (New Traditionalist) elõadó, másnéven kortárs country muzsikus. 1989-1999 között aratta a nagy sikereit, aztán leírták a modern country rádiók. Azóta gyakorlatilag vegetál. Aztán 2003-ban saját kiadót alapított - Equity Music Group - és 2004 óta saját kiadásban jelenteti meg a lemezeit, de a Top 40-be már egyik kislemeze sem tud bekerülni.
Molnibalage
Clint Black-ek hova tennétek Aaron Tippin-hez képest?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nashville
Várom elgreco, tölts fel amennyit csak bírsz! Mi az a 16 giga, 1 hónap alatt végeznél vele! Emlékszel, voltál már régen 24/24! <#nevetes1>
Egyre jobban bejön ez a linedance, fõleg, ha jó zene van alatta. Nagyon jól nyomjátok! Messzirõl nem is látszik olyan bonyolultnak, sokan nem is gondolnák, hogy mekkora munka van a háttérben! Majd' 4 évig versenytáncoltam én már csak tudom... 😊

Füves Sámán
Ezt talán még nem láttátok, szerencsére ennél több volt a fesztivál... <#crazya>

http://www.rtlbulvar.hu/video/45964

Füves Sámán
Az RTL-en lement kis mûsorocskához valahol hozzá lehet férni, sajna nem láttam. Bár az operatõr és a riporter sem nagyon, néhány óra fesztivál szinte megrészegítette õket.... <#buck><#pias><#nevetes1>

elgreco
16GB anyag van. Az elsõ amit valószínûleg láttál csak ízelítõ volt a többi ami jön folyamatosan jobb minõségû lesz!

Nashville
Gratulálok a jól sikerült Elsõ Magyar Linedance és Country fesztivál- hoz!
Elgreco a videót nem tudnád esetleg jobb minõségben feltölteni pl. data.hu- ra, vagy megaupload- ra? Mekkora méretû az eredeti felvétel?
Remélem, hogy a következõ fesztiválra én is eljutok!