5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #5120 Hát, ez egy elég off-os kérdés, de azért segítek :)
CD-n csak azt találtam, ami kapható:
1 I Love You, Samantha - 2:23
2 I Still Love You All - 2:09
3 Someday You'll Be Sorry - 2:19
4 Midnight in Moscow - 3:00
5 My Mother's Eyes - 2:37
6 March of the Siamese Children - 2:46
7 The Green Leaves of Summer - 2:50
8 So Do I - 2:39
9 The Pay Off - 2:58
10 Sukiyaki - 2:58
11 Casablanca - 2:37
12 Rondo - 2:23
13 Acapulco - 2:14
14 Hello, Dolly! - 2:40
15 When I'm Sixty-Four - 2:44
16 Heartaches - 2:10
17 Margie - 2:46
18 Caterina - 1:59
19 Nina Never Knew - 3:28
20 I Wanna Be Like You - 2:11
DVD-n pedig ezt:
1 Panama Rag [DVD]
2 Blues for Brown [DVD]
3 St James Infirmary Blues [DVD]
4 Dark Eyes [DVD]
5 Maryland, My Maryland [DVD]
6 Midnight in Moscow [DVD]
7 Old Man Mose [DVD]
8 I Shall Not Be Moved [DVD]
9 When the Saints Go Marching In [DVD]
10 Bonus Material [DVD][*]
-
vaskó ferenc #5119 Helo sziasztok
Látom itt cantry szakemberek vannak,de azért megprobálom hátha azért valaki ismeri és tud nekem segitteni,mert a kérésem nem kantry zene
Kenny Ball & His Jazzmen lemezt keresnék Ha valaki tud vagy elirányit aholl lehet megköszönném.Üdv feri -
countrygirl #5118 8 Grammy?? Na ez már röhej!! Ez tiszta marketing nem más! Komolyan dühítő! -
#5117 pedig fog, készülj fel :( Csak azt remélem, legalább nem a legjobb énekesnő kategóriában... -
countryboy #5116 A nap vicce: Taylor Swift-et 8 Grammy díjra jelölték.
Remélem egyet sem nyer.
A zeneipar mindig is az üzletről szólt, és Taylor most nagyon eladható. Amíg nem jön egy másik 18 éves szöszi és mindenki elfelejti a hamisan éneklő kiscsajt.
-
countryboy #5115 Hát igen, nem véletlenül lett kiközösítve Billy Yates, 2004-es albuma, az Anywhere But Nashville (Bárhol, csak ne Nashville-ben) címadó dala gondolom sok producernél és lemezkiadónál kivágta a biztosítékot, pedig a dal szövegében pont a lényegre tapintott rá.
Az egész album kíváló, ajánlom mindenkinek.
By the way, az összes Billy Yates CD-m megvan, soha nem csalódtam a lemezeiben, a srác saját kiadásban adja ki őket (M.O.D. Record Label).
Diszkográfia:
Billy Yates CD-k
-
#5114 Tudom, hogy nincs olyan nagy gond a country- val (látszólag), mert vannak gyöngyszemek akik még egy-egy lemezt ki tudnak sajtolni egy kiadótól, de utána hogyan tovább? Az őrült Nashville- i amcsik nagy része a CMA- t tekintik etalonnak és a tejfelesszájú „cowboy”-ok és „cowgirl”- ök, akik a médián nevelkednek, azt hiszik az az igazi country. Olyat pl. hogy Billy Yates nem is hallanak, így nem veszik meg olyan nagy számban a lemezeiket, mint pl Taylor kisasszonyét. Ashton Shepherd lemezére hogyan fognak ezek rátalálni? Tessék, egy szó sem esik róla bíztatásképp a CMA- n és egyéb más rangos rendezvényeken, pedig nagy szám a csaj! Imádom a hangját, a dinamizmusát!
Megan Mullins körül végre zörög a haraszt, rá is már kb. 3 éve várok. Talán még emlékeztek: Ain't What it Used to Be: Link
Legújabb klipje a Long Past Gone hihetetlen mód’ megtekinthető a CMT honlapján: Link
Jake Owen háttérbe szorításáról nem is beszélek, pedig ez az ürge nagyon tud! Vagy ott van Ray Scott (micsoda orgánummal!!!), Jeff Bates, Rick Trevino akikből még többet ki lehetne hozni. De nehéz kiemelni csak egy párat belőlük. Néha elkeseredek, de szerencsére mindig akad egy-egy új album a régebbiek mellett, mely erőt ad a country- ba vetett hitem megerősítéséhez, még akkor is, ha jelenleg nem jó irányba vezet az út.
Mivel ma ilyen Megan Mullins- os napom van itt egy klip mely felteszi a koronát tehetségére, mely teljesen unplugged előadás, érdemes végignézni mind a 7:05 percet, két számot ad elő Megan: Link
Remélem nem baj Nashville- nek a country fellegvárának, hogy ez a csaj már túl country- s! -
#5113 Jó ez a Bomshel tetszik a hangjuk, de ők is, mint a mai country divatzenészek már inkább a pop falát döngetik. Egy-két számuknak azért van köze a countryhoz pár %-ban. Szívesen elhallgatom őket, mert jók, de nem hőkölök hátra a nagy country feeling- től. :)
Elgondolkodtam rajta, hogy egyedül talán Shania Twain- nek sikerült teljesen kitörnie a country falai mögül. Faith Hill nagy bukás volt Európában, LeAnn Rimes (még csak-csak, egy páran megismerték), de pl. a „dikszicsirkék” hová tűntek??? Inkább megmaradtak volna a kaptafánál, még azóta is hallanánk felőlük, odáig voltam értük! Kár... -
#5112 Na erről van szó! Köszönöm mindenkinek a jó ajánlásokat! :-) -
countryboy #5111 -
countryboy #5110 2 fantasztikus Honky Tonk lemezt is ajánlanék mindenkinek, aki nem Taylor Swift-nek adna minden évben minden díjat:
Ron Williams - The Longer You're Gone (2009)
Billy Yates - Bill's Barber Shop (2009)
http://cdbaby.name/b/i/billyyates7.jpg
A CMA és hasonló countryzene-gyilkos szervezetek bekaphatják!
Minden díjat Billy Yates-nek és a hasonló nagyszerű dalszerző előadóknak, akik sokat tettek le az asztalra, de nem kaptak érte soha semmit!
-
countryboy #5109 Pick-up vezetéshez alap Joe Diffie '94-es slágere, a Pickup Man :)
Album: Third Rock From The Sun
-
#5108 Én ismerem őket! Jók! A pick-up-os témához még hozzátenném Josh Turner - Long black train-jét is. Hát arra nyomhatod a gázpedált a feeling is meg van hozzá...legalábbis nekem... -
countrygirl #5107 Ha már a jó zenénél tartunk, nekem most nagyon bejön egy új country banda (2 csinos hölgy Uraim :), a BOMSHEL! Nem tudom említette-e itt már valaki Őket.
A szólóénekes hangja nagyon emlékeztet LeAnn Rimes-ra! Úgyhogy ha valaki szereti LeAnn-t az csalódni nem fog az biztos!
A debut albumuk címe: Fight Like A Girl
A videóklipjük pedig itt található. -
#5106 Hello! Alan Jackson jó ajánlat, nagyon sok száma támogatja a pick-up vezetést. :) Ajánlanám még így vaktában lövöldözve Sawyer Brown, Travis Tritt, David Lee Murphy, Toby Keith, Garth Brooks előadókat. Számcímeket nem mondanék, mert mindenkinek más jön be, de ne feltétlenül a modernebb (2000- es évek vége) számok között keresgélj inkább az eleje, és a 90- es években kutakodj, ha ezt a rádiót hallgatod gazdagíthatod ismeretedet: 181. FM - 90's Country -
#5105 Ha már pick-up-ot vezetsz én elsőként Alan Jackson - Country boy című számát mondanám, de van még egy csomó, majd a többiek akik fejből vágják az egészet írnak biztosan....
-
blackened #5104 Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan country számokat mondani, amik kicsit modernebbek, olyan belevalóak, amiket pick-up vezetése közben jó hallgatni?:) Mint például Jason Aldean Hicktownja...? :)
Előre is Köszönöm! -
#5103 Hadd mondjak nektek egy megszívlelendő véleményt amelyet a napokban hallottam Nichtalophia nicknevű barátomtól. Szóval azt mondta, hogy igenis sok jó country zenét talált az elmúlt és idei évekből, nem igaz, hogy "romlik " a country. Csak egyszerűen nem a CMA-t kell most már nézni.
És azt hiszem itt van nagy szerepe ennek a fórumnak, vagy éppen countryboy műsorának, hiszen az érdekességeket, vagy mondjuk így a jó zenéket mi innen ismerhetjük meg!!!! -
#5102 Ja, hát az megoldódott azt hiszem.... -
#5101 A bosszankodás, vagy inkább felháborodás tárgya ezúttal nem énekes, hanem az a bizonyos unintelligens perverz majom, aki a másik fórumon fikázza a countryt.Végül is érdemes egyáltalán felhúznunk magunkat egy ilyen önjelölt okostojás véleményén? -
#5100 Háttérzenének is tőle választottam egyet ha jól emlékszem a tűzzel való játék a címe. Pedig az is jó volt amit te ajánlottál, de ez nekem jobban bejön.
Ki aza másik liba Telecaster, áruld el lécci! -
#5099 Így igaz Füves, ez az album nagyon jó, igazi csemege a magamfajta gitárnyűvőknek. Brad Paisley is, és Brent Mason is (ő gitározik Alan Jackson valamennyi lemezén), annyira profik a Nashville chicken picking stílusban, hogy már nem is igazán elégíti ki őket, és gyakran tesznek kiruccanásokat a jazz világába, de játszanak bluest is.Szerencsére a country van annyira összetett műfaj, hogy ez olykor belefér. Külön örülök, hogy a hamis kis liba (TS)körül kavart vihar elcsendesedni látszik. Talán egy kissé túl nagy is volt. Úgy tűnik azonban, máris akadt helyette más, amin bosszankodni lehet. De hát jól van ez így! Különben miről is fórumoznánk?!
Szép estét mindenkinek! -
#5098 Hogy visszatérjünk a gyökereinkhez még csak most halgattam meg komolyabban Brad Paisley Play the guitar című lemezést (talán jól írtam le) szóval nekem nagyon bejön amit művel ez a ficko, még akkor is ha egy-két dal már átnyúlik a country határain.... -
countryboy #5097 Igen Füves, sajnos ez így van. Hogy komplett őrült az illető, azt nem tudhattam előre. Bár sejthettem volna :)
Azért köszi a kiállást mellettem, neked is, Kirusnak is.
-
#5096 Kicsit off bocsi, de countryboynak írnám néztem a vendég könyvet, hát igen van akit ez éltet mert másra nem alkalmas. Igazából a gond ott kezdődött amikor a diliházakba is bevezették a netet... most már mindenki hozzáférhet.... -
#5095 pl. ezt -
#5094 Hmmm. Ha vígasztal valamennyit, tuti nem én vagyok....
De az kicsit érdekes, hogy pont most került elő egy ilyen vélemény nyílvánító, nem countryboy? Kicsit összeesküvés elmélet, de miért ezzel tölti ki valaki a szabad idejét..... Az ilyenekkel tudod mit kellene tenni.... -
countryboy #5093 A civilradio.hu vendégkönyv fórumában egy bunkó paraszt folyamatosan a country zenét ócsárolja - és javaslatokat tesz, hogy szűnjön már meg a country zene a rádióban - valaki comment???
thx -
#5092 Juhéé (ittmost a levegőbe kellene lőni kettőt) végre Elgreco is előkerült! -
#5091 Minden countrykedvelőt nagy szeretettel várunk november 28-án szombaton 19h-tól a Williams Village Country Clubba ahol a szegedi Buffalo Express lesz az est vendége.
Asztalfoglalás: 06-30-9323472
Cím: 1044 Bp. Kisfaludy utca 16. -
#5090 Az előző link helyesen: CMA 2009 -
#5089 Okés, itt a link:CMA 2009
Az excel tábla tartalmazza a letöltési linkeket (torrent elérhetőség is van benne). :)
Ciao! -
#5088 Persze, hogy érdekel bennünket! Nem muszály kiszerkesztened, legfeljebb áttekerem ha már nagyon bánt. A házifeladatra még nem volt idő ebben a rohanásban.... -
#5087 Egy kis ízelítő:
Carrie Underwood - Cowboy Casanova [43rd Annual CMA Awards] (2009)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/307476995/Carrie_Underwood_-_Cowboy_Casanova__43rd_Annual_CMA_Awards_11.11.2009__HD-720P.part1.rar
http://rapidshare.com/files/307498171/Carrie_Underwood_-_Cowboy_Casanova__43rd_Annual_CMA_Awards_11.11.2009__HD-720P.part2.rar
http://rapidshare.com/files/307523478/Carrie_Underwood_-_Cowboy_Casanova__43rd_Annual_CMA_Awards_11.11.2009__HD-720P.part3.rar
http://rapidshare.com/files/307532374/Carrie_Underwood_-_Cowboy_Casanova__43rd_Annual_CMA_Awards_11.11.2009__HD-720P.part4.rar -
#5086 Azt hittem, hogy ezt a Taylor- os dolgot sikerül már végleg lezárnunk, de sajnos mindig adnak rá okot, hogy beszéljünk róla. Úgy látom a régiek közül azért mindannyian egy húron pendülünk.
Thomas majd Te is rá fogsz jönni idővel, hogy ...vakítás ez az egész, majd megtapasztalod, ha majd több Country- t hallgatsz.
Mondjuk kezdd itt : 181. FM - 90's Country Itt vannak az igazi zenék itt érdemes ismerkedned az előadókkal. A Winamp vagy a Jetaudio legyen feltelepítve a gépeden, azok valamelyikével hallgasd.
Amúgy örülök, hogy neked is tetszik Daryle Singletary Rockin' in the Country lemeze. Én is már számtalanszor meghallgattam azóta és továbbra is kedvenc albumaim között fog szerepelni. Nem érdekel, hogy mit mondanak róla a statisztikák, különféle ügyefogyott felmérések, mert szuper az album! Csodálkozok countryboy, hogy Te nem így gondolod, azt hittem neked is bejön az album.
Na, úgy látom zörög a haraszt Shania körül is, remélem, hogy vissza fog térni a gyökerekhez.
És még egy jó hír! Tudom azt írtam, hogy nem érdekel a 43rd Annual CMA Awards, de nem fogom csak Taylor miatt elmulasztani, majd legfeljebb kiszerkesztem belőle, úgyis most tanulom a videószerkesztést jó vizsgamunka lesz. :) Sikerült egy 720p- s 4.4 GB -os HD minőséget találnom és letöltenem, akinek kell szóljon. Időközben találtam egy 2 CD- s változatot is ha valakit az érdekel. A linkek kérésre lesznek közölve egy excel doksiban. -
#5085 Pontosan :(((
A videoklipp, meg a lemez, ám legyen, dehogy Female Vocalist :S
Én csak azt nem értem, hogy van pár ezer tagja gondolom a CMA-nek, egyiknek sincs füle? Vagy egy énektanár ismerőse???
Jó, azt hozzá lehet tenni, hogy amikor ülve énekel, akkor nem annyira rossz, de hogy jobb lenne, mint a másik négy, az tuti nem igaz.
Ez van :(
A Sugarland-nek viszont én is örültem :))) Meg a Jamey Johson-nak.
És Dave Matthews-nek, bár ő nem díjazott volt :)
A Shania-blogra amikor indult, még egy 10perces családi-video is felkerült:) Jó újra látni :) Lemez meg tényleg nem nagyon van kilátásban mostanában, de azért valamikor biztos lesz már :) -
countrygirl #5084 Most vettem csak észre, hogy Shania-nak új blogbejegyzése van
ezen a honlapon egy Madison Square Garden-i koncertről! Új képek is vannak!
Kár hogy az új album időpontjáról még semmi hír -
countrygirl #5083 Ha eddig esetleg nem tettem volna, most aztán tényleg van okom rá, hogy kiábránduljak a CMA-ból. Még ennyi díjat Taylor-nak! A leginkább túlzás az Entertainer Of The Year, valamint a Female Vocalist!!! Of The Year!
Ne haragudj Thomas, de én is hamisnak érzem a hangját. De természetesen tiszteletben tartom hogy szereted, és annyiban én is örülök a "térhódításának", hogy legalább itthon lehet hallani a dalait... bááár nem hiszem hogy bárkiben tudatosul hogy country zenéről van szó.
...teszteltem ismerősöknél! :)
De volt akiknek örültem: Sugarland, Lady Antebellum valamint Brad Paisley megérdemelten kapta meg a díjakat.
Nash már teljesen el is felejtettem Wynonna hangját!! Úgyhogy nagyon örülök hogy figyelmeztettél rá! :)
Carrie Underwood a Cowboy Casanova c. számával megdöntötte Shania rekordját. A "single"-ek kategóriában 8. alkalommal nyitott az 1. helyen! Egyébként nekem is nagyon bejön az új albuma!! -
#5082 Egy kis Australian Country ajánlat!
Lee Kernaghan - Planet Country
Brutálisan jó!!! …már ha lehet ilyet mondani mostanában egy country albumról. Aki még nem hallotta feltétlenül pótoljon! Ez az album egy kicsit feledteti a mostanában jelentkező csalódásokat (vagy inkább merényletet a country életérzésünk és az érzékszerveink ellen).
Lee Kernaghan Yeeehaw!!!
Füves neked most Wynonna a házi feladat, de Lee- t se feledd! :) -
countryboy #5081 Megnéztem a 43-ik CMA Awards-ot, amit a héten rendeztek. Taylor Swift-el kezdődött a show.
Hamisan, bizonytalanul, gyenge hangon énekel. Ez nem kérdés. Aki ezt tagadja, annak nincs jó füle a zenéhez. Azt elvakítják a külsőséget.
Megnéztem újra a showt. Most már másodszor. Vélemény ugyanaz. Taylor hamis.