5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #5240 Jackson új CD-je már nekem is megvan - eredetiben!!! - de még nem volt időm meghallgatni, egyenlőre az ipodomon várja a sorsát :)
A holnapi délelőtti MoHa Country tartalmát még ma este 9 körül feltöltöm, hallgassátok meg majd azt is - de Füves műsorát se hagyjátok ki!
-
Hát akkor ma este ismét 22:00-től CountryJárat vagy ha úgy tetszik Country Round a Rádió 35-ön
A zenei kínálat ebben az esti műsorban nem annyira statikus, tehát bizonyos mértékben függ a hallgatóktól is (no meg attól, hogy műsor előtt melankólikus vagy pörgős Whiskey-t ittam éppen)
Ami lesz: Bobby Cash (azér mer jó), Martina McBride (mert remélem kérni fogják) és bár nem szeretnék CountryBoy babérjaira törni - hiszen az újdonságok szakértője mégiscsak Ő!!! - de az új Lady Antebellum, Josh Turner lemezről is pörög valami és amire nagyon-nagyon vártam Alan Jackson legújjabb albumának ( Freight train) címadó zenéje is hallható lesz.
Egyébként mintha kicsit másabb lenne Alan Jackson hangja, vagy más technikával énekel, vagy csak nekem tűnik úgy? Ez a lemez is jó lett bár most több az érzelmes dal (még a végén ott köt ki ahol Randy Travis)
-
countrygirl #5238 Mindenkinek csak ajánlani tudom a "Crazy Heart" című filmet amiért Jeff Bridges Oscar-t kapott..hozzáteszem szerintem megérdemelten. A művész Úrnak meglepően jó hangja van, a zenéről már nem is beszélek! Igazi country csemege! :)
Sajnos a magyar mozik valószínűleg nem fogják játszani!
-
countrygirl #5237 Hát már számolni se tudok! :D Biztos épp a Rock This Country okozta feelingre gondoltam közben... szóval...megbocsátok magamnak! :)))) -
Izé, csak 6 :)))) Legalábbis én 2004-ben voltam :))))
De már jó (túl) rég volt, hihetetlen....
Sajnos új lemez nem valószínű, hogy egyhamar lesz... viszont az American Idol-ban aranyos volt, jó volt látni :)
-
Ez igen! Biztos nagy ünnep volt nálad! :) Ha retrós hangulatban leszek én is felteszem majd valamelyik Shania DVD- met. Remélem hallat magáról hamarosan és visszatér a country- s gyökerekhez, mint pl Faith Hill, vagy LeAnn Rimes.
Úgy látom ez a Zac Brown Band elég közkedvelt mostanában, mely a hozzászólások alapján egyértelműen megállapítható. Sokunk kedvence a mai country music kesze-kuszaságában.
Ezen a CMT- n nem bírok kiigazodni egyes videók mennek, mások nem pl. Whitney Duncan két klipje közül az egyiket mi is nézhetjük, a másik tiltva van. Nem rossz a csajszi hangja, de kíváncsi vagyok majd hosszú távon mennyire bírom...
Zac Brown Band és Jimmy Buffet show- ja nagyon ott van! Kössz a linket Countrygirl!
Füves nem tudtam tegnap este rádió közelben lenni, majd jövő héten pótolok. Kíváncsian várom az jövő heti összeállítást, ha gépnél leszek akkor az üzenőfalat is graffitizni fogom. :)
Countryboy a Te műsorodat is meghallgattam a múlt héten winamp felvételről. Jó volt a válogatás, főleg az 1995- ös végűek tetszettek! :) -
Igen ezt a lemezt várja Nash :) csak pörgősebb legyen, mint Mindy McCready 2010- es nekiugrása. Szeretem én a balladás, lírikus hangzást, de egy albumon belül csak módjával. -
countrygirl #5233 Képzeljétek el, olyan csoda történt hogy Zack Brown Band és Jimmy Buffet Crossroads-át meg lehet nézni a CMT-n kicsiny országunkban is:
http://www.cmt.com/videos/cmt-crossroads-jimmy-buffett-and-zac-brown-band/1634054/full-episode.jhtml

-
countrygirl #5232 Közelednek a country művészek:
Brad Paisley, Darius Racker és Justin Moore Angliában és Norvégiában.. tessék délebbre is irányulni! :)
http://www.cmt.com/news/country-music/1634391/brad-paisley-announces-h2o-world-tour-with-darius-rucker-justin-moore.jhtml -
countryboy #5231 Hát igen, Gord nagy kedvencem, eddig 3 lemeze jelent meg, nem volt könnyű őket megszereznem Kanadából (csak ott van forgalomban) - de sikerült. Alig várom a negyediket.... -
Hát ez az! Sejtettem, hogy így van. Jó ez a Day Job szám,
tetszik!
-
countryboy #5229 BRAND NEW GORD BAMFORD "DAY JOB" VIDEO ON CMT CANADA!
[URL=http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=120470394&blogId=530410531]GORD BAMFORD "DAY JOB" VIDEO[/URL] -
countryboy #5228 Mára is van egy fantasztikus ajánlatom:
Pass The Jar - Zac Brown Band and Friends Live from the Fabulous Fox Theatre In Atlanta (2CD/1DVD)- május 4-én!
-
countryboy #5227 Füves, ismerem az előadókat és nagyjából tudom, mire számíthatok ha megjelenik egy új album....ennyire egyszerű :) -
Countryboy!
A női albumokat milyen szempont szerint válogatod? Külsőség vagy hang és zene szerint, mert töbnyire telitalálat bármelyik módszert is követed!!!
-
countrygirl #5225 Ma 7 éve nagyon jó dolgunk volt Bécsben!! 

VIVA SHANIA!! :)) Épp a Live In Chicago-val vezetem le a mai napi feszültséget!
Köszi Countryboy a megjelenéseket! Azért lesz pár album amit remélem érdemes lesz várni... :) -
countryboy #5224 Megjelenésre váró albumok:
Achin' and Shakin' - Laura Bell Bundy Mercury Nashville April 13
Album #2 - Joey + Rory Vanguard/Sugar Hill June
The Age of Miracles - Mary Chapin Carpenter Zoe April 27
At His Best - Marty Raybon Hi Five April 6
Chicken & Biscuits - Colt Ford Average Joes April
Court Yard Hounds - Court Yard Hounds Columbia May 4
Country Music - Willie Nelson Rounder April 20
Day Job - Gord Bamford Royalty April 6
Easy to Love - Jaydee Bixby On Ramp April 13
Everything Comes and Goes - Michelle Branch Warner Bros. Nashville TBA
Freedom - Montgomery Gentry Columbia Nashville TBA
Freight Train - Alan Jackson Arista Nashville March 30
A Guy Like Me - Trent Tomlinson Lyric Street TBA
The Guitar Song - Jamey Johnson Mercury Nashville July
Howl at the Moon - Jamie Warren Stark Ravings May 11
I Am What I Am - Merle Haggard Vanguard April 20
I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson Redneck Records March 30
I'm Alright - Bucky Covington Lyric Street TBA
I'm Still Here - Mindy McCready self-released March 25
The Jar - Zac Brown Band Atlantic May 4
James Otto - James Otto Warner Bros. Nashville TBA
Jonathan Singleton & the Grove - Jonathan Singleton & the Grove Show Dog/Universal Music May 11
Lifted Off the Ground - Chely Wright Vanguard May 4
Little White Church - Little Big Town Capitol Nashville TBA
Matt Kennon - Matt Kennon BamaJam/Stroudavarious April 27
My Place in Heaven - Sara Evans RCA Nashville TBA
Not Too Bad - Blaine Larsen Treehouse TBA
Party Heard Around the World - Lonestar Saguaro Road April 27
Right Road Now - Whitney Duncan Warner Bros. Nashville April 20
She Won't Be Lonely Long - Clay Walker Curb June 8
Sparkle City - David Ball Red Dirt/E1 April 20
A Story to Tell - SHeDAISY Lyric Street TBA
Sunshine - Anthony Smith Krankit TBA
Sweet Sundown - Jason Blaine Stark Ravings March 30
They Call Me Cadillac - Randy Houser Show Dog-Universal Music April
Unmistakable Trilogy: Drive (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Inspiration (EP) - Jo Dee Messina Curb TBA
Unmistakable Trilogy: Love (EP) - Jo Dee Messina Curb April 27
Up on the Ridge - Dierks Bentley Capitol Nashville TBA -
countryboy #5223 -
countryboy #5222 -
countryboy #5221 -
countryboy #5220 Chely Wright pedig május 4-én tér vissza (azt a lemezt várja már nagyon Nash barátunk)
-
countryboy #5219 Végre megjelenik Whitney Duncan debütáló albuma - Right Road Now címmel (megjelenés: április 20.)
-
Gondoltam megszerzem jobb minőségben Martina videóját mielőtt még lejön az általad feltöltött verzió.
Jól felhúztam magam, hogy a video megosztó portálokon teljesen ki van tiltva a mi kántrink Magyarország, úgyhogy egy helyen sem volt megtekinthető tegnap este.
Kössz a feltöltést, ha meglesz jobb, esetleg HD minőségben szólok majd! :)...bár kétlem, hogy Shania, vagy Martina ügyben meg tudnálak előzni. ;)
ps.: amúgy jól betömörítették 32.7 megába, még fullHD- s monitoron is szuper minőség! -
countrygirl #5217 Zac Brown Band és Jimmy Buffett CMT Crossroads.. kivéletesen nem írta ki hogy "a mi régiónkban nem elérhető"! :)
http://www.cmt.com/videos/misc/493485/free-into-the-mystic-from-cmt-crossroads.jhtml
Még nem túl jó minőségben, de itt meg lehet nézni Martina McBride új videóklipjét, a Wrong Baby Wrong-ot. Sajnos a CMT-n nem lehetséges...
http://www.yousendit.com/download/THE0T2pDd0lFd2VGa1E9PQ -
countryboy #5216 Oké Atis, ha kell a Court Yard Hounds, a megjelenés napján, május 4-én már itt is lesz nálam.
Köszi a linkelést! -
Seagull Atis #5215 Hali!
Már be is raktalak
...
Egyébként Court Yard Hounds majd nagyon érdekel bennünket!
Sztem Majd Kirus jelentkezik a rendelés miatt...
-
countryboy #5214 Szia Atis,
MoHa Country
Köszi!
Köszi Füvesnek is a pozitív kritikát, igyekszem nem elcsépelt számokat beszerkeszteti a műsorba! -
Seagull Atis #5213 Szasztok Fórumosok!
A zenekarom oldalán összegyűjtöttem pár hasznos linket, friss hírek, zenék stb. Talán találtok érdekességeket itt is...
Jó zenehallgatást...
Bluebirds Ajánló
U.i.:Pöpec, ha küldessz linket, a rádióműsorodat is felteszem:) -
Épp most hallgatom! Jó zenéket szedtél össze Countryboy!
És milyen szerencséje van a többieknek ha 11:00 órára "áttekernek" interneten Rádió 35 oldalára ott is fél óra country lesz a 90-es évekből!!!
-
countryboy #5211 2010. március 17-én délelőtt 9 órakor MoHA Country a Civil Rádióban - mindig a legfrissebb slágerekkel!
www.civilradio.hu - hallgasd élőben a neten!
Tartalom:
1. Jody Booth - Gold Digger
2. Brandon Rickman - I Bought Her A Dog
3. Austin Allsup - Sweet Love
4. Charla Corn - Where Did All The Cowboys Go
5. Gary Allan - Get Off On The Pain
6. Josh Abbott Band - She's Like Texas
7. Susan Hickman - Whipping Post
8. Josh Turner - All Over Me
9. Dailey & Vincent - Flowers On The Wall
10. George Canyon - I Believe In Angels
11. Bryce Pallister - City To City
12. John Bunzow - Easy As One, Two. Three (Radio Edit) [1995]
13. Lisa Brokop - Who Needs You (Dance Mix) [1995]
14. Daron Norwood - My Girl Friday [1995]
15. 4 Runner - Cain's Blood [1995]
16. Little Big Town - Little White Church
-
Első blikkre felállt a hátamon a szőr: Laura Bell Bundy - Giddy On Up...másodikra is...harmadjára nem fogom megnézni! :(
Ez kell manapság, még mindig? Mindegy nem érdekel, Füves 90- es évek country blokkja feledtette ezt a laurás "élményt". Kössz Füves, jó voltál! :) -
A yallwire country oldalt azért kedvelem, mert majdnem olyan mint a nagy CMT és itt nem kapom azt az üzenetet, hogy én nem nézhetem mag a videót.....
Igazán működő és aktív és tartalmas country fórum tudomásom szerint nincs másik!!!!!
Egyedül a network oldalán van még egy Country Klub
amit naponta látogatnak.
-
Kössz countryboy ez jó lesz!
Füves oldalán találtam egy jó videó lelőhelyet, egészen jó minőségben lehet itt új és régi klipeket nézegetni: yallwire country
Egyszer volt egy ötletem, hogy itt az oldalon felül készíteni kellene egy bannert, melyen minden fontos country- val kapcsolatos linket elhelyezhetnénk. Sajnos még egy ilyen akció bevállalásához nincs elegendő szakértelmem és időm, talán majd egyszer.
Ha valakinek vannak még jó linkjei - pl. CD, DVD megjelenések, működő videó oldalak, western cuccok kedvező áron, country rádiók stb.- tegye közzé összegyűjtöm és majd egyszer, ha úgy alakul elkészítem a bannert. ...ha már Füves oldalán is megtalálható ez a fórum. :) -
countryboy #5207 Nash,
Annál az oldalnál van átfogóbb info is, hiszen csak nem gondolod, hogy március 9. és 30. között csak mindösszesen 4 country album jelenik meg?
Már egyszer belinkeltem ide egy online katalógust, ami naponta frissül és amiből rendelni is lehet (egyéb infó privátban), itt nagyon részletesen le lehet szűrni a stílusokat és minden egyebet:
country cd webáruház -
Countryboy az új albumok megjelenését hol szoktad nézni? Ennél az oldalnál van már átfogóbb?: http://www.angelfire.com/music4/mytop20/albums.html Itt pl. Mindy nem szerepel. -
Mindy McCready úgy látom a fiatal arcával akarja eladni az új albumát. Egy "kicsit" elhízott azóta (így rá sem lehet ismerni), kíváncsi vagyok ez milyen kihatással lesz a hangjára. Izgatottan várom! :) -
countryboy #5204 Egy új sztárjelölt énekesnő is feltűnt az elmúlt hetekben, debütáló kislemeze, a "Giddy On Up" nekem egyáltalán nem tetszik - le sem játszottam a MoHA Country-ban, mindenesetre a kiadója - a Mercury Nashville - nagy reményeket fűz a hölgyhöz. Album: Achin' & Shakin', megjelenés: április 13.
-
countryboy #5203 Egy nagy kedvencem is visszatér, a már veteránnak számító honky tonker, David Ball, április 20-án megjelenik a Sparkle City. Hurrá!
-
countryboy #5202 A Lonestar is új CD-vel jelentkezik, számomra akkor ért véget a Lonestar, amikor John Rich ( a későbbi Big & Rich alapítója) kivált a bandából a második lemezük (Crazy Nights, 1997) után. Miután 2 éve Richie McDonald vezető énekes is elhagyta a bandát, úgy gondolom, semmi értelme tovább erőltetniük - mégis megteszik. A CD április 27-én fog megjelenni.
-
countryboy #5201 A Dixie Chicks-nek úgy tűnik, tényleg vége, Court Yard Hounds néven új lemezt ad ki Emily Robison és Martie Maguire, az album május 4-én fog megjelenni.