5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • USAMEN POWER
    Ez de gyönyörű csay ! :O
  • Gaborkik #5279
    Hali

Itt van pár kedvencem : ( Ha már voltak akkor bocsi :D )

Alan Jackson - Good Time

Chris LeDoux - Rodeo Song

Jason aldean - Big Green Tractor

John Denver - Country Roads

John Denver - Rocky Mountain High

• Nashville
    Úgy látom, hogy a country- ra egyre többen szeretik nyomni a gázt! :)
    Erre is ki kell próbálni, ha már Tim McGraw- ról van szó:

Megállapítom, hogy mostanában a 20-30 éves korosztályra is rájön a countrymánia itt az SG- n. Elgondolkodtató...

• Bandee1987
  • Bandee1987
    Valahogy ma rámjött a countrymánia, jó, hogy van ilyen topik is :)

Autóba, egy hosszú úton el tudnék képzelni ilyen zenét :)
  • Nashville
    Igen, megnéztem már a Crazy Heart- ot. :) Nagyszerű élmény volt, az utolsó percig élveztem a filmet.
    Szívesen a klipeket, örülök, hogy tetszettek mindenkinek!
  • Nashville
    Countryboy ez a Dude Mowrey tényleg jó ajánlat volt, úgy látom a fórum többségének tetszik a dolog. :) Jöhet még a 90- es évekből több előadó is, ebben a témában Te nagyobb szaki vagy, mint én. Van egy pár év előnyöd, mert én csak 1995- ben fedeztem fel ezt a zenei irányzatot.
    Hadd ajánljam másik nagy kedvencemet ebből a korszakból, aki szintén mozgolódik mostanában, már a saját honlapját is elkészítette, nem csak a myspace- en található meg.
    Az igaz, hogy a legújabb számát már 2007- től harangozza, de türelmesek vagyunk, kivárjuk. George Ducas- ról van szó, aki 1997- ben adta ki második lemezét, mely azóta kamaszkorba lépett ugyanúgy, mint a fiam, aki szintén abban az évben született. Most már végre jöhet egy „újszülött”, mely album remélem nagyobbat fog szólni, mint pár visszatérőé. Ettől az új számtól a „Twang Thang”- től teljesen felpörögtem, a honlapján meg is hallgathatjátok: ITT, ahol a „Walk Through This World" számába is bepillantást enged.
    Egy kis retro a 90- es évekből:

Lipstick Promises

Every Time She Passes By

Kisses Don't Lie

Hello Cruel World

Na, kinek hogy tetszik? Remélem nem várok túl sokat tőle és hozza a régi formáját!
  • Füves Sámán
    No itt hirtelen akadt egy pár jó zene amik begyűjtésre várnak!

Köszi srácok (és lányok)
  • countrygirl
    Nash!! KÖszi Martina-t!! Nagyon jó a minősége!
    Megnézted már a Crazy Heart-ot? Látod TDT-nek is hogy tetszett, nem csak nekem! :)
    Erről a Dude Mowrey-ről még életemben nem hallottam, de a klipek tényleg jók! Jó a zene, jó a hang! Régi időkbe repít... ;) Úgy látom mindenkinek a '90-es évek countryja a favorit!
  • countryboy
    Igen, ez a két videó Dude második lemezének, az 1993-as Dude Mowrey-nak a két kislemez sikere. Nem szóltak nagyot (sajnos) ezért a fiatalember 2 lemez után el is lett felejtve. Ezért vagyunk mi itt, hogy emlékezzünk a jó zenékre, különösképpen a 90-es évek elejére, a kortárs country fénykorára. Köszi a videókat, Nash!

• Füves Sámán
    Halihó!

Visszatértem kissé kölni és alkohol mámorosan ugyan, de tényleg jók ezek a zenék Nash!
  • DIESEL DOG #5269
    Nagyon jó!
  • Nashville
    Martina McBride - Wrong Baby Wrong 135MB
    Jó szórakozást!
  • Nashville
    Egy kicsit utána olvastam Dude Mowrey- nak, mert nagyon bejön a zenéje. 1994- ig volt aktív. Mostanában új számokon dolgozik, így hamarosan új album várható. Mondjuk ezeket a sorokat nem tudom mikor írhatta, de drukkolok neki. Két remek klip tőle:

• TheDreamingTree
    Ez a Crazy Heart tényleg egy jó film :) És ahogy láttam, Jeff Bridges tényleg gitározott és énekelt benne, szóval respect minden téren, szép munka.
    Szóval Nash, ha teheted, nézd meg a maradék másfél órát is:)
  • Nashville
    El tudom képzelni mekkora eufóriában lehetsz, amikor kézbe veszel egy ilyen kincset! Dude Mowrey- t sem ismertem eddig, 1991- ben még az sem tudtam, hogy létezik Cash- en kívül más. :)
  • countryboy
    Tegnap óta végre gyűjteményemben tudhatom Dude Mowrey 1991-es kőritka lemezét, a Honky Tonk címűt. Nagy kincs, sokat ér, mert olyan mint a fehér holló.

• countryboy
    Természetesen - hogy hű legyek önmagamhoz - meg kell állapítanom, hogy az összes Lionel Cartwright CD ott van a polcomon - eredetiben :)
  • DIESEL DOG #5262
    Köszönöm neked is, már megoldottam, felvettem jó minőségben blaze media pro-val... :)
  • Nashville
    Tessék itt van: Klip
    Amúgy Internet Download Manager- el töltöttem le, beépül az IE- be, majdnem minden videót le lehet szedni így a netről.
  • DIESEL DOG #5260
    Na erre nem is gondoltam volna, kösz a tippet!
  • Molnibalage
    Vedd fel hangkártyakimeneten lejátszás közben.
  • DIESEL DOG #5258
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy kérdésem merülne fel, mégpedig hogy ezt a számot honnan lehetne beszerezni normális minőségben? sajnos youtube downloader nem tudja leszedni, mert VEVO-s... :(
  • DIESEL DOG #5257
    Na ez nagyon jó zene!
  • Nashville
    csakazértisbeillesztem! :)

• Nashville
    Itt egy youtube videónak kellene állnia, mint Diesel Dog commentjében, azért itt a link, ha valaki kíváncsi rá: http://www.youtube.com/watch?v=yV5OFBPSQVU
  • Nashville
    Mostanában hallottam a kedvenc netes country rádiómban ez a számot:
    Lionel Cartwright - I Watched It All (On My Radio)

Nem mai csóka, de nagyon ütős a zenéje, már nem akarom megint a 90- es éveket hangoztatni, de… :)
  • DIESEL DOG #5253
    Ismerős előadó bizony, jó zenéjük van. :)
  • countryboy
    Nash,

Shane Yellowbird: Watching You Walk Away című új dalát hamarosan lejátszom a műsorban, ne aggódj :)

• Molnibalage
    Pedig én csak egy Cher számot kerestem.
  • Nashville
    Ez a Copper Mountain Band egészen jó kis banda, a csajszinak nagyon jó hangja van!
  • Füves Sámán
    Köszi Nash a pozitív véleményt! Ausztrál ügyben majd igyekszem felszívni magam. Hát van aki este alszik el, én meg délelőtt, még jó, hogy archívban is hallgatható Countryboy műsora!!!

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
  • Molnibalage
    Ők mennyire ismertek?

Rég jártam erre, ideje visszaolvasni. :)
  • Nashville
    Countrygirl: a Crazy Heart- ot még nem néztem végig, de egy fél óra után erős hatással volt rám Jeff játéka és a zene is. Azon gondolkodtam a film közben, hogy valóban Ő énekelt-e (gondolom igen).

Füves: A tegnapi műsorod nagyon színvonalas volt, nem volt szükség zenekérésre, hoztad a formád! Még Bobby Cash- től játszottál! Mostanában fedeztem fel, jó hangja van. Ha több időd lesz, akkor a későbbiekben jó lenne egy ausztrál vagy egy kanadai összeállítás is. Jól telefirkáltuk az üzenő falat! :)

Countryboy: Jó volt a kanadai összeállítás. Aaron Lines- t és is komálom, de hátha egyszer belefér még egy ilyen blokkba egyik nagy kanadai kedvencem Shane Yellowbird is. :)

Füves ajánlom figyelmedbe, itt lehet belehallgatni az albumaiba: Shane

Tegnap jelent meg Gretchen Wilson - I Got Your Country Right Here albuma is, kíváncsian várom a nagyvilág visszajelzését. Remélem nem lesz csalódás, mint az előző (amivel mellesleg nekem semmi bajom sem volt).
    Alan Jackson- ban nem csalódtam, ez a Freight Train albuma is jól szerepelt nálam, bár a tavalyi tényleg pörgősebb volt. Nekem nem igazán tűnt fel a hangváltozás.

Végszó: köszönöm az odaadó munkát a két rádiós cowboy- unknak, csak így tovább!
  • Nashville
    Huhh, még a kanadai előadókra ideértem.
  • DIESEL DOG #5245
    Sziasztok!

Egyik nagy kedvencem az előadó is meg a zene is off course... egyébként örülök hogy itt SG-n is vannak country zene kedvelők.

• countryboy

2010. március 31-én délelőtt 9 órakor MoHA Country a Civil Rádióban - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu - hallgasd élőben a neten!

Tartalom:

1. Brad Paisley - Water

2. Carrie Underwood - Undo It

3. Trailer Choir - Rollin' Through The Sunshine

4. Tyler King - You Complete Me

5. Kellie Pickler - Makin' Me Fall In Love Again

6. Josh Thompson - Way Out Here

7. Mindy McCready - I Want A Man

8. Jason Greeley - Goodbye Jersey (CAN)

9. Wilson - Mine All Mine (CAN)

10. Aaron Lines - I Haven't Even Heard You Cry (CAN)

11. Marlee Scott - 5 O'Clock Dance (CAN)

12. Aaron Pritchett - Nothing But Us (CAN)

13. Hey Romeo - Searchin' For You (CAN)

14. Blue Rodeo - Arizona Dust (CAN)

15. Don Walker - I'm Gonna Make You Love Me (CAN)

16. The Chapmans - She's Never Coming Back

• Füves Sámán
    Na most be offolok! :-)
    De elsőre is értettem, sőt írigykedem is! Én is Jackson rajongónak vallom magam, csak nekem most nem volt "bátorságom" előrendelni, mán ha érted a célzást... de amint lesz rögtön kereslek countryboy, bár azt is tudom, hogy akkor már még "bátrabbnak " kell lennem.....
  • countryboy
    Füves, tényleg nem érted! :)

Tényleg eredetiben van meg! Sőt, most adtam oda még egy példányt belőle egy Jackson rajongó haveromnak. Ha valaki előrendelésben veszi meg a lemezt, akkor az a megjelenés napján itt van nálam.

Igen-igen, Billy Yates-t nagyon kedvelem!
  • Füves Sámán
    "Jackson új CD-je már nekem is megvan - eredetiben!!! " Hát értem én a dolgot! És ha már ilyen kedvesen ajánlgatjuk egymást mint két (feltűnően szép) fehér holló a magyar zenei életben, akkor estére még Bill Yates-t is beígérem! Ha jól emlékszem kedveled ugye countryboy?
    Holnap pedig rád hangolódunk!!!!