Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van is miért hallgatni a holnapi mûsort, nagyon jó zenék lesznek benne!

Tehát:

2010. március 3-án délelõtt 9 órakor MoHA Country a Civil Rádióban - a legfrissebbek a country zene világából!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Toby Keith - Every Dog Has It's Day

2. Kenny Chesney - Ain't Back Yet

3. Miranda Lambert - The House That Built Me

4. Lee Allen - Settle Down

5. Jason Aldean - Crazy Town

6. Melanie May - Green

7. Randy Kohrs - Devil Of The Trail

8. Eli Young Band - Guinevere

9. James Otto - Groovy Little Summer Song

10. Coldwater Jane - Bring On The Love

11. Jerrod Niemann - Lover, Lover

12. Jason Sturgeon - Simple Life

13. Tyler Dickerson - Tell Your Sister I'm Single

14. McAlister Kemp - All Kinds Of Tough

15. The Isaacs - Little Bit of Heaven (#1 Bluegrass Single This Week)

16. Josh Williams - The Last Song

OK! Köszi! Majd mondom a kolleganõknek hogy a megadott idõben ne nagyon szóljanak hozzám! 😄
Füves Sámán
No akkor megnyugodtam countryboy! Hát a gyûjteményed az nem semmi, grat hozzá!

Van olyan valaki aki ma este, vagy holnap napközben megy Budapestre a miskolci régióból? Akikkel mentem volna az OLCF-re sajna lebetegedtek - gondoltam egy kérdést talán megér itt.... ha valaki menne és elférnék hozzá egy emilt legyenszíves küldjön az okahaykukacfreemailponthu-ra

Köszi!

Szia countrygirl,

Szerda délelõtt 9 órától 10-ig megy élõben a mûsor. Neten lehet hallgatni, úgyhogy ha munkahelyen vagy csak egy fülhallgató kell hozzá 😊

A civilrádió weblapjára pedig fel szoktam tölteni az aktuális mûsor tartalmát kedd esténként.
Üdv Kenworth!! Majd látogass meg minket sûrûn!! <#wave> <#smile>
Na ha már megmozdult a country fórum...kinek mi a véleménye az új Lady Antebellum (Need You Know) és Josh Turner albumról (Haywire)?
Nekem valahogy az elõzõ Lady Antebellum album sokkal jobban tetszett mint a mostani... nem rossz ez sem, de valahogy nem érintenek meg annyira a zenék, bár az tény hogy a dalok elég "érzelgõsek", kicsit idõnként túlságosan is.
Josh Turner új albuma viszont nagyon tetszik! Most ez ragadt be a lemezjátszóba! Hát mit mondjak?! Hozza a Tõle megszokott szintet! <#eljen>

Countryboy neked mikor is van a mûsorod a Civil Rádióban?
Füves,

A country zenét nagyon szeretem. Erre azt hiszen jó bizonyíték a több mint 2000 eredeti CD-m otthon ebbõl a mûfajból (1985 és 2005 közötti lemezek).

Most éppen totál rá vagyok állva a 80-as évek végén kiadott igazi ritkaságokra, így pl a napokban lettem tulajdonosa Josh Logan - Somebody Paints The Wall címû 1988-ban megjelent CD-jének (ami tényleg kõritka).

De nagy büszkeségem Jon Randall: Cold Coffee Morning (1998) és Clint Daniels - Clint Daniles (1998) egyaránt kiadatlan, soha meg nem jelent lemezei (természetesen advance promo kiadványok), amik aztán tényleg nagy kincsek.

Az elmúlt pár év nagyon rossz tendenciái csak a mai zenéktõl távolítottak el, a régiektól soha nem fognak.

Keep it Country!
Füves Sámán
Szia Kenworth!

Örülök, hogy ránk találtál, rögtön érdekelne hogy talátad meg a fórumot?
Az OLCF jó hangulatú buli tavaly tetszett nekem.

Ha van idõd hllgasd néha countryboy mûsorát a Civil rádióban

esetleg engem itt: CountryJárat

Itt a foórumon pedig vannak akik sok mindent tudnak a country zenérõl, érdemes benézni néha.
Mondjuk én õszintél szólva nem Johnny Cash-t kedvelem a legjobban inkáb a mostani zenéket de az nem baj.... <#circling>

Sziasztok Cowboyok!
Gondolom a nevembõl kitaláltátok, én a kamionos country-t szeretem, mint pl Slim Dusty, C W McCall, Johnny Cash és Jerry Reed.
Engem eléggé elszomorít, hogy Magyarországon nincs nagy rajongó tábora ennek a zenei és élet stílusnak , pedig szerintem nagyon jók ezek a zenék.
Én Pécsen lakom, de itt nem szokott country találkozó lenni, pedig örülnék egy emlékezetes programnak, Budapestre pedig nem tudok sokszor menni pedig egy pesti kis cégnél kamionozok.
Utóiratként, örülök hogy van fóruma és ha nem is olyan nagy létszámmal, de vannak komoly érdeklõdõi a countrynak!

Füves Sámán
Hát ezt szomorúan olvasom! Pedig nem is régen, egy jó country mûsort védtünk meg a Civil rádiónál... <#vigyor5>
Hamarosan jön a tavasz, meg az új albumok az talán visszahozza a kedved countryboy! Addig kitartás!!! <#pias>

Nem megyek...

Nincs már meg bennem az a rajongás a country iránt, mint ami megvolt 1991 és 2000 között.

Kezd nagyon nem érdekelni az egész.
Füves Sámán
CountryBoy te leszel az OLCF-en?

Füves Sámán
Lehet, hogy akik kiszorulnak-kiábrándulnak a Nashville-i gépezetbõl erre felé jönnek...itt mi szeretjük õket! <#taps>

Martina ismét!!! UK/Ireland tour-ra indul: (hátha érdekel valakit)

2010.06.28 - London IndigO2
2010.06.30 - Killarney INEC
2010.07.01 - Dublin Helix
2010.07.02 - Castlebar Theatre Royal

Sajnos most nem sok az esély hogy kijussak, de az elég jó tendencia lenne ha a country énekesek kicsit közelednének Európához!
Hááát... egy Martina McBride szerintem kifejezte a véleményét annyiban hogy el se ment a Grammy-re! 😊
Bevallom töredelmesen, hogy a legjobban Lady Gaga díjain nevettem, na meg az Elton John-os duett... ezt a részt nem is nagyon szeretném tovább ragozni. Taylor kisasszony nem okozott meglepetést a sok megnyert díjjal.. ahogy mondtad TDT a "best country vocal performance" fáj nekem is a legjobban, a többi már nem is érdekes! Pop és country kategóriában is hogy valaki díjazott legyen... ehhez kell ám tehetség...! (Remélem kihallottátok az ironiát! 😊
Na meg Green Day egy ACDC-vel és egy U2-val szemben....stb.stb.
Szóval ezek voltak csak nagy vonalakban amiket "viccesnek" találtam TDT, ha már így rákérdeztél! 😊
elgreco
Sziasztok! Pár hónapja nem írtam és most is csak azért léptem be mert meg lettem dorgálva, hogy a február 27-én megrendezésre kerülõ II. Országos Linedance és Country Fesztivál-ról még nem adok semmi hírt. Nos pótolom ezt a hiányosságot és közhírré teszem itt is, hogy ugyanott ahol tavaly, tehát a Megyeri út 6. szám alatt található Tungsram csarnokban délutáni 3 órakor veszi kezdetét a második OLCF melyen 16 linedance csapat és három zenekar vesz részt.

További információk a fesztivál honlapján:OLCF honlapja

TheDreamingTree
Ma megnéztem végre a Grammy-t... hát, Taylor még duettet is énekelt Stevie Nicks-sel. Szegény Stevie...
Igazából most sem az a gáz része, hogy album of year, mert nahát, egy album még lehet jó attól, mert az énekesnõ nem csúcsszuper..., de hogy "best country vocal performance"...pffffff Mit gondolhat ilyenkor magában egy Martina McBride vajon???

countrygirl, te amúgy kikre gondoltál? 😄

viszont amit pl a Pink csinált, az baromi jó volt... marhára nem country, de ha tudjátok, nézzétek meg😊

Füves Sámán
Újjabb Grammy díjas énekesnõ a Country világában, juhé! <#szomoru1>
Errõl máris többet beszéltünk mint kell... :-)

Bár nem az én tisztem de ajánlom figyelmetekbe, hisz a tavalyi is jó volt!!!!!!

OLCF

Zac Brown Band-nek és a Lady Antebellum-nak örültem, na és szinte biztos voltam benne hogy a "kis hölgy" tarolni fog... ahogy countryboy mondja ez tiszta business, marketing.
Néztem a díjazottak listáját (nem csak country kategóriában) és komolyan...idõnként csak röhögni tudtam. 😊
Ha Swift-re gondoltál, akkor ennyit a véleményem: business.

Viszont Zac Brown tényleg egy ütõs és jó lemez csinált. Megérdemelte a Grammyt.
TheDreamingTree
nohát, elnézve a Grammy díjazottak névsorát, asszem ettõl sem leszünk boldogak... de legalább a Zac Brown Band nyert 😊

TheDreamingTree
Welcome to the club 😊))

Még sose hallottam ezt a számot! Igaz gospel, de Leann iszonyat jó benne! 😊 A Minden6ó c. film egyik betétdala volt...
LeAnn Rimes - Are You Ready For A Miracle?
A Sugarland nekem is nagy kedvecem! Szóval erõsen ajánlom... 😊
Nagyon szeretem tõlük ezt a dalt, "All I Want To Do"
http://www.youtube.com/watch?v=npbiMJzNJII

Na de biztos ismered... csak a videóklip is nagyon szuper, szóval érdemes megnézni! A karácsonyi albumuk pedig igazi különlegesség!
kirus
Mármint, hogy nekem új, amúgy nem új, de talán most jött el az idõ, hogy Sugarland rajongó legyek...

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

kirus
Uh, az új Sugarland album igazán ütõs. Asszem nekem ez kell 😊

kirus
Köszi skacok. Még annyi mindent tudtam volna mondani, és annyi dologba belebakiztam.... 😞

Idén várható country music megjelenések:

Achin' and Shakin' - Laura Bell Bundy / Mercury Nashville TBA
The Age of Miracles - Mary Chapin Carpenter / Zoe April 27
American VI: Ain't No Grave - Johnny Cash / Lost Highway February 26
Best of Chris Cagle - Chris Cagle / Capitol Nashville February 9
Country Music - Willie Nelson / Rounder April 13
Crows - Alison Moorer / Rykodisc February 9
Easton Corbin - Easton Corbin / Mercury Nashville March 2
Everything Comes and Goes - Michelle Branch / Warner Bros. Nashville TBA
Freedom - Montgomery Gentry / Columbia Nashville TBA
Freight Train - Alan Jackson / Arista Nashville March 30
Get Off on the Pain - Gary Allan / MCA Nashville March 9
A Guy Like Me - Trent Tomlinson / Lyric Street TBA
Haywire - Josh Turner / MCA Nashville February 9
Hillbilly Bone - Blake Shelton / Warner Bros. Nashville March 2
I Got Your Country Right Here - Gretchen Wilson / Redneck Records March 30
I'm Alright - Bucky Covington / Lyric Street TBA
James Otto - James Otto / Warner Bros. Nashville TBA
Love Like Crazy (EP) - Lee Brice / Curb February 2
Lifted Off the Ground - Chely Wright / Vanguard May 4
My Best Days - Danny Gokey / RCA Nashville/19 March 2
My Place in Heaven - Sara Evans / RCA Nashville TBA
Need You Now - Lady Antebellum / Capitol Nashville January 26
Not Too Bad - Blaine Larsen / Treehouse TBA
Party Heard Around the World - Lonestar / Saguaro Road March 30
Right Road Now - Whitney Duncan / Warner Bros. Nashville TBA
Sarah Buxton - Sarah Buxton Lyric Street / February 23
She Won't Be Lonely Long (EP) - Clay Walker / Curb February 2
Somewhere in Time - Reckless Kelly / Yep Roc February 9
A Story to Tell - SHeDAISY / Lyric Street TBA
Tears, Lies and Alibis - Shelby Lynne / Everso April 20
They Call Me Cadillac - Randy Houser / Show Dog-Universal Music April
Unmistakable - Jo Dee Messina / Curb April 13
Valentine's Day (soundtrack) - Various Artists / Big Machine February 9
Way Out Here - Josh Thompson / Columbia Nashville February 23
A Woman Needs - Jessica Harp / Warner Bros. Nashville May 11
Füves Sámán
Hú ezek mind jó albumnak ígérkezenek, de persze legjobban én Alan Jackson lemezét várom! Az utóbbi egy évben nagyon megkedveltem nem tehetek róla! <#hamm>
Kirus valóban nagyon jó volt, le a kalappal, hogy stílszerû legyek! <#taps>

Nem tudtam, hogy te is vagy Countrygirl, pedig Martina is be volt " élesítve" .... legközelebb jelezz nekem! <#lookaround>

Kirus szuper volt az interjúd! <#eljen>
Elgondolkoztam, hogyha nem hallgatnék country-t, ezután lehet kíváncsi lennék mi ez a zene amirõl ennyire jó véleménnyel van valaki! <#smile>

Alan Jackson-nak új albuma lesz?? Remélem ugyanolyan jó lesz mint az utóbbi! Köszi Countryboy az ajánlásokat!
kirus
Persze elírtam pár dolgot, és lemaradt valami:

Brad & Carrie - "Louisiana Woman, Mississippi Man"

kirus
Sziasztok, ájmbekk
Fú, elõször nem is nagyon olvasok vissza, csak nagy vonalakban.
Alan Jackson, Josh Turner és Gary Allan albumát kíváncsian várom. Nálam a Bomshel a bomshel stompig ért célba, mivel (azt hiszem két éve) volt rá egy jó linedance koreográfia.
Pickup... A Jason Aldean nótát én is rongyosra hallgattam, mellette volt még akkor a Cowboy Crush - Nobody ever died of a broken heart, Keith Anderson - XXL, Montgomery Gentry - Hillbilly shoes, Ray Scott - My kind of music... Hát, most csak ezek ugrottak be a régi szép idõktõl. De a Dixicsirkék sin wagon nótája is igazi menjünk ki a világból nóta. Persze azért nem mellékes, hogy ki hogy szeret vezetni. Én azt szeretem, ha pörgõs nóták szólnak, fõleg, ha egyedül vezetek. De azért Jason Aldean Alphalt cowboy nótája is igen stílusos, még ha lassú is. És most olyan jó emlékeim támadtak, és olyan sok dolgot, meg pár évvel ezelõtti jó zenét fel tudnék sorolni... fúúúúúúúúúú
Például nem igazság, hogy Shelly Feirchild-nak nincs új albuma!!! Pöpeeeec, Nash, ezt Nektek!!!
Kiss me :-)
A legutulsó "koncer", vagy inkább képpel társuló country zene pedig ez volt, amit láttam:
Carrie Underwood an allstar holiday special
Hát, én Carrie-t még most sem szeretem. Nem tudnám lehúzni, hiszen abszolút nem rossz a csaj, csak nekem nem jön be. A Brad Paisley duett már annál inkább

TheDreamingTree
Köszi az ajánlásokat mindenkinek!

azért ez a Gary Allan nem egy egyszerû figura 😊))

Nézzük, mi várható az év elsõ felében a CD megjelenések terén:

Május 11:

Jessica Harp - A Woman Needs (Warner Bros.)

Március 30:

Alan Jackson - Freight Train (Arista Nashville)

Gary Allan - Get off on The Pain (MCA Nashville)

Danny Gokey - My Best Days (RCA Records)

Egyéb megjelenések:

Mary-Chapin Carpenter - Age of Miracles (Zoe, 2010-04-27)
Willie Nelson - Country Music (Rounder, 2010-04-13)
Grascals - Famous Lefty Flynn's (Rounder, 2010-03-30)
Johnny Cash - American VI: Ain't No Grave (American Recordings/Lost Highway, 2010-02-23)
Sarah Buxton - Sarah Buxton (Lyric Street, 2010-02-23)
Füves Sámán
Köszönöm a videókat Nash! És Countryboynak pedig az infókat!

és Reba rajongóknak is itt egy új DVD, ami február 9-én fog megjelenni és nagyon kedvezõ áron lehet majd kapni (kb 3500 ft-ért):

CMT Invitation Only: Reba

1. Strange
2. Why Not Tonight
3. And Still
4. Nothing To Lose
5. 8 Crazy Hours (In The Story Of Love)
6. The Night The Lights Went Out In Georgia
7. I'm A Survivor
8. I Want A Cowboy
9. Consider Me Gone
10. Why Haven't I Heard From You
11 Extended Reba Interviews
12 "Strange" Music Video
13 "Consider Me Gone" Music Video
Kirus és a többi Josh Turner rajongó....már nem sokat kell aludni 😊

Február 9 - Haywire!

1. Why Don't We Just Dance
2. I Wouldn't Be A Man
3. Haywire
4. Your Smile
5. Lovin' You On My Mind
6. As Fast As I Could
7. I'll Be There
8. All Over Me
9. Eye Candy
10. Friday Paycheck
11. The Answer
12. This Kind Of Love
13. Let's Find A Church
14. Long Black Train
15. Your Man

Nashville
Mivel nektek is ennyire tetszik, egy kicsit jobb minõségben feltöltöttem ide egy pár videót:
Suzy Bogguss - Drive South
Suzy Bogguss & Michael Martin Murphey - Cowboy Christmas Ball
Matraca Berg - Back In The Saddle (With Suzy Bogguss, Trisha Yearwood,Martina McBride,Patty Loveless)
Azért nem egy HD minõség, de akkoriban amikor ezeket szereztem még nem volt ez olyan rossz...

Contemporary Country Music

Füves Sámán
<#wink>

Hát majd mégy egy két dolgot bõvítek rajta, de az egész weblappal dolgozok.....köszi a véleményeket. Jók a videók Suzy-tól köszi Nash! Szép ez a nõ és még jól is énekel...pedig nem 19 éves..... ( na jó nem gonoszkodom, még kitaláljátok kire gondoltam <#crazya> )

Baj-e??!! <#taps> Te leszel a kedvenc rádiós mûsorvezetõm a jövõ héten! <#eljen>

Nagyon jók az ajánlások Suzy Bogguss-tól Nash! De rég láttam már Tõle videóklipet...
Nashville
Én is gratulálok az oldaladhoz, remélem folyamatosan fogod fejleszteni.
Suzy Bogguss? A 90- es évek nagy sztárja, odáig voltam érte akkoriban és még azóta is felpezsdít, ha ilyeneket látok tõle: Drive South, Hey Cinderella.

Füves Sámán
Most láttam, hogy a Grand Ole Opry-ban fellépett ez az énekesnõ, én nem ismertem ezidáig, de kellemes hangja van... Suzy Bogguss
Ismeri valaki még Countryboy-on kívül, mert õ biztosan? :-)

Füves Sámán
Köszönöm!

Akkor biztosan lesz Martina McBride is a mûsorban! Ugye nem baj? <#vigyor2>

Halihó!
GRACA! 😊) Nagyon klassz oldal! Kedden kíváncsi vagyok a mûsorra! 😊
Füves Sámán
Sziasztok!

Had ajánljam nektek egy "lökött" country fan szerény oldalát! <#wave>

CountryRound

Nashville
BÚÉK minden cowgirl- nek és cowboy- nak!

NAGYON BOLDOG EREDMÉNYES COUNTRY ZENÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET!!!! <#taps>
TheDreamingTree
BÚÉK!! 😊

Füves Sámán
B.U.É.K. mindenkinek!!!!!!! <#wave>

TheDreamingTree
Ezt csak szóról szóra megismételni tudnám 😊))

Nashville
Szia! Én hallgattam. Végre nem az a sablonos christmas album. Remek anyag, már aki szereti Õket (kevesen vannak akik nem 😊).