5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1200 Jut eszembe, valaki tudna segiteni, hogy mi volt a neve annak a 18 éves srácnak? -
#1199 Hmmm. Egész este olyan érzésem volt, hogy követnek...már tudom, miért -
#1198 Mai utolsó körözvényünk! Őt lesz a legnehezebb előkeríteni mivel fotó nincs róla.
-
#1197 ...egyébként nincs még egy ilyen jó fórum a környéken! Köszönöm a tegnapi napot nektek Country rajongó társaim! -
#1196 Countryboy, Elgreco nektek annyi!
Úgy látom barátaim, vérdíj van kitűzve fejünkre! Figyeltétek, hogy két fickó milyen jó színben van feltüntetve?!
Kirus látom, te már elkezdtél edzeni, nekem meg nagyon jó sírásó ismerősöm van, beszélhetek vele. Majd megdumáljuk!
-
#1195 -
#1194 A fegyveresekért mindig többet fizetünk, mivel nagyobb a kockázat...
-
countryboy #1193 Mi a manó! Őket is ismerem!!! Az egyikük miért dupla vérdíjú????
Nem baj, jövőre remélem meglátogattok Nashville-ben!!! :) -
#1192 Újabb két veszélyes embert keresünk!!
Vigyázni velük mert nagyon veszélyesek, Old Cowboynál még fegyver is lehet!
-
countryboy #1191 ezt a másik egyént is ismerem! tudom hol lakik!!!! GAZDAG LESZEK! Én leszek Clint Eastwood! Begyűjtöm őket, mind!!!! -
#1190 Elgreco, nagyon ráérsz látom :) -
#1189 Most halok meg a röhögéstől! Hehehehehehe -
countryboy #1188 cool!!! -
#1187 elnézést az előbb egy rossz kép került fel a sheriffről.
Itt az igazi
-
#1186 Jelentkezni a sheriffnél lehet. -
#1185 Hihi, úgy kell mindenkinek! -
#1184 egy másik egyént is keresünk:) -
Kívánságod parancs!
És itt van a vérdíjad is:
-
#1182 A fotó meg zseniális. De azt a párbajt látni akarom. OC biztos kölcsönadja a pisztolyait...Fogadni kinél lehet? -
#1181 Ja...azt hittem, megvan valami playlist, vagy hasonló. Na sebaj, majd megpróbálok emlékezni.
-
countryboy #1180 ááááááhhhh végem!!!
elgreco, hogy kvittek legyünk, felrakhatnád a Karel Gott-os fotót rólam!!! -
#1179 Ugye tudod hogy véged! -
#1178 Jah, és dühömben elfelejtettem a jómodor jómadarak! OC, köszönjük a helyet és a lehetőséget. Na és persze nagyon örültem mindenkinek. Aki szeretné megtudni Countryboy és Elgreco végső nyugvóhelyét, az priviben érdeklődhet -
#1177 és kb. erre a reakciódra számítottam -
#1176 Szerintem meg tök jó ez a kép!
Countryboy! Kérjük az adatokat és a vérdíj a tied lesz:) -
countryboy #1175 Hát elég hosszú lista lenne, 140 nevet és dalcímet leírnom...ne kívánd ezt tőlem!!!! -
countryboy #1174 ÉN EZT A REDNECK WOMAN-t ISMEREM HÉÉÉ!!! TUDOM IS A TARTÓZKODÁSI HELYÉT!!!! GAZDAG LESZEK!!!!!!!!!!!!!!! -
#1173 Ezért vér fog folyni! Elgreco..............kinyírlak :) tuti. Legalább valami normális képet tehettél volna fel! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1172 KAPJÁTOK BE!
HÜLYÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
-
#1171 -
#1170 -
#1169 mindjárt kiderül!
-
#1168 Ja, meg Countryboy! A tegnap játszott számok listáját valahogy meg lehetne kapni?
Próbáltam megjegyezni az előadókat, de egy idő után elvesztettem a fonalat...
Az is jó, ha priviben átküldöd, vagy e-mail-ben, bár szerintem többeket is érdekelne..
Thanx -
#1167 Elgreco, ezek gondolom a tegnapi fotók akartak lenni... :) -
#1166 -
#1165 -
#1164 Jó reggelt mindenkinek!
Először is köszönet a tegnapi összejövetel szervezőjének!
Szerintem remek volt, végre láttam egy csomó klipet.
Jó, hogy végre arcokat is tudok társitani a nevekhez!
Várom a következőt!
És persze külön köszönet Old Cowboynak, és kedves feleségének, a vendéglátásért!
Na pá, most megyek zenélni kicsit! -
Vidéki lány #1163 http://www.origo.hu/filmklub/20051013jessica.html -
#1162 Countryboy!
Én speciel pont erre a szövegre gondoltam. Szerintem jó lesz.
Keep It Country
OC -
#1161 Hehe! Tudod! Tisztelt hölgyeim, és uraim. Így kezdődött. Maguk itten nézzék a klippeket.....Mondtam hogy a faluházban nincs pajta!