5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Te hüle!!! akkor pár csomó kötelet is vinnünk kell magunkkal!
    És milyen pajtás előadásról beszélsz???????
  • kirus
    Nekem a pajtás előadásod priviben jobban tetszett! Esetleg előadhatnád az öngyilkosos okfejtést!!!
  • countryboy
    a vetítés oké, de mit adjak elő??? na neee.....

Jóestét kívánok!

Ismerik a 100 Folk Celsiust??? Akarom mondani Diörks Bentlit? Ja hogy nem! Na majd most megfogják! Ez itten a jövő!

És most mindenki fogja meg a sörét és igyon!

Köszönöm a figyelmüket :)

• Old Cowboy
    Még valami: www.faluhaz.hu címen minden infó megtalálható.
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Találtam egy térképet. Ha a Lenfonó megállónál szálltok le a szentedrei HÉV-ről, pontosan ott kezdődik a Szntendrei út. Legjobb mindjárt a bal oldalon menni, mivel kissé bonyolult a József A. utcánál az átkelés. Megjegyzés: ne a Country Tanyában kössetek ki, az majd az utána következő programpont.
    Üdv OC - Keep It Country
  • Nashville
    Nagyon egyszerre ment! :)
  • Nashville
    A időponttal nincs gond:)
    "Időpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
    Helyszín: Budakalász
    Faluház
    Szentendrei út. 9

(Hévvel könnyen megközelíthető!)

Belépő nincs, a helyszínen lehet fogyasztani."

Azt, hogy a HÉV megállójától hány órát kell gyalogolni, az már kérdés. A múltkor valaki kért egy térképet... az sem lenne rossz.
  • countryboy
    Időpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
    Helyszín: Budakalász
    Faluház
    Szentendrei út. 9

(Hévvel könnyen megközelíthető!)
  • KRISZTINA28
    r
  • KRISZTINA28
    Sziasztok
    Én is kiváncsi lennék az időponta!
  • countryboy
    Old Cowboy, hol található ez a faluház???? Valami közelebbi cím???
  • kirus
    Andy Griggs pótolva. Nem mondanám rá, hogy nem tetszik, de nem ő lesz a kedvenc férfi előadóm. Mindenesetre azért hallgatni fogom.
  • kirus
    grrrrrrr....ugye tudod, hogy erre most mit válaszonlék, de úri társaságban tiltja a jómodorom..ami nincs is
  • countryboy
    Adok én neked hímsovinizmust, Kirus!!!!

Azért mert nem említjük meg minden hozzászólásban a neved, még nem kell felkapni a vizet!!! Redneck girl, haha!
  • elgreco
    Éljenek a redneck&cowgirl-ek is!
  • kirus
    Hímsoviniszta fórum!! És mi van a magamfajta redneck girl-ökkel?
  • countryboy
    Éljenek a cowboyok, akár urbanisták, akár vidéken élők! Én éltem vidéken 26 évig, tudom mi a különbség. A lényeg: ugyanazt a zenét szeretjük!!!
  • Old Cowboy
    Hello Kriszti!

Ne hagy magad etetni a "városi cowboyoktól". Idézet countryboytól:

"Az ugye tudjátok, hogy a country dalokban ez egyik legtöbbet szidott dolog a rodeó? abszolút negatív dologként emlegetik, hiszen a rodeolovas soha nincs otthon, a felesége előbb utóbb megunja hogy egyedül van otthon és soha nem alakulnak jól a dolgai. Lásd, halld: Garth Brooks: Rodeo, George Strait: I Can Still Make Cheyenne, Ronna Reeves: Rodeo Man, Chris LeDoux: Silence On The Line, most csak igy pár ilyen dalt fejből :) "

Lám, ez is csak azt mutatja, hogy nagyon szoros a kötődése a country zenének a rodeohoz, de a cowboy-élet többi megnyilvánulásához ugyanígy. A country zene nem városi zene. A country = vidék, a vidék viszont a cowboyoké, és az un. "urban cowboy"-ok is a country zenét részesítik előnyben, mivel azzal tudnak vigasztalódni, hamár nem élhetik a cowboyok életét és nem rodeozhatnak.

Javaslom, hogy nézz körül a www.paci.hu honlapon, ahol a cowboyok és a hagyományos un. "angol" lovasok vitatják meg az élet dolgait. Nagyon jó fejeket talász ott.

Üdv és Keep It Country

• kirus
    Senki ne aggódjon, Countryboy nem halt meg, csak letelt a munkaideje. Tuti sétál hazafelé . Na jó..ez már az idiotizmusom netovábbja
  • kirus
    Miért? Mi a baj városi kávboj? Nem isteníthetlek húsz év házasság, 3 gyerek, és tucatnyi kántrizene után? Akarom a jövő évi Dixicsirkéket. Arra szeretnék tehenet fejni
  • Nashville
    A mai nap szerintem csúcsot döntött, de juszt is nem fogom összeszámolni a hozzászólások számát!
  • countryboy
    Kirus, ne isteníts!!!! Csak egy földön járó örbön (urban) kovboj vagyok!!!!
  • kirus
    Erről sosem nyitnék vitát. Térdre borulok, és meghajlok NAGYságod előtt.
  • countryboy
    Nah igen, jómagam és Kiruska állandó harcban állunk: ő Mozart-ra esküszik, én pedig Beethoven-re!
  • countryboy
    Igy hamar lekörözzük a másik fórumot. A miénkben több az élet :)
  • TheDreamingTree
    Hú, emberek, itt komoly szappanopera-filing van :)
    Tiszta élmény csak "hallgatni " Titeket!

• Nashville
    Countryboy - Kirus tiszta messengert csináltok itt a fórumból!
    Ha így folytatjátok akkor megint nézhetek valamit 2000- re. A tüzijáték nem volt elég???
  • countryboy
    BÉjbe, aki annyi lemezt hallott már mint én, az nyugodtan kritizálhat. Gondolkodtam már egy 1989-től tartó (akkor volt a nagy countryboom - Alan Jackson, Clint Black, Travis Tritt...) enciklopédia megírásán, rengeteg lemezkritikával....de majd nyugdíjaséveimet szánom erre :)
  • countryboy
    Újabb ajánlat: a hölgy neve Shannon Brown. Ugyancsak 1998-ban lett volna egy lemeze, amit el is készített, de a kiadó, ugyancsak az Arista Nashville soha nem adta ki. A DC-n megtalálja aki ügyes, egyébként pedig a hölgy 7 év után az idén egy új dallal jelentkezett, a Corn Fed a héten jelent meg az amerikai rádiókban, album talán jövőre. Tehát Shannon Brown, egy próbát megér!!!

shannon brown bio
  • kirus
    Nem szeretem a nyálas dolgokat. Tudhatnád. Tehát: te vagy itt a nagy kritikus. Hasonlítgass Te!
  • countryboy
    Inkább hasonlítsd össze az első lemezükkel. Szerintem az nyálasabb volt!
  • kirus
    Még mindig nem grabb-eltem fel. Hétfő óta ki sem vettem a cd lejátszóból. Kéred kölibe?
  • countryboy
    Bébi, nem tőled félek, hanem a basszustól a kocsidban! :) Azzal megölsz egyszer!

Na de vissza a zenéhez!

Little Big Town-t ki ismeri???
  • kirus
    Mondtam már hogy vonattal megyek, és kétkazettás magnót fogok vinni a vállamon?........ látom bébi nem félted az életed! Pedig ismersz
  • countryboy
    Kirus, alig várom a pénteket, de csak a kocsid miatt :) Ja és Pinmonkey miatt is :)
  • kirus
    Mi most privizünk? :-) hehehe...tudtam hogy még lesz megjegyzésed rodeo-man ügyben.
  • countryboy
    Krisztina, én is Kirus nagyon jóban vagyunk, de ha nem érted, megértem :)
  • kirus
    OFF-OFF-OFF Megadom magam, igen, kivéve egyet! Kirus VS Countryboy meccsre elővételben nálam lehet jegyeket rendelni.
    Szerintem térjünk vissza a countryhoz! Leszedtem az első Pinmonkey albumot is, ha már megrendelni nem lehet. Nekem ez is bejött. Imádom őket. Pénteken meghallgathatod a kocsimban. Nagyot szól a Slow train comin', és a Jar of clay is.
  • countryboy
    Az ugye tudjátok, hogy a country dalokban ez egyik legtöbbet szidott dolog a rodeó? abszolút negatív dologként emlegetik, hiszen a rodeolovas soha nincs otthon, a felesége előbb utóbb megunja hogy egyedül van otthon és soha nem alakulnak jól a dolgai. Lásd, halld: Garth Brooks: Rodeo, George Strait: I Can Still Make Cheyenne, Ronna Reeves: Rodeo Man, Chris LeDoux: Silence On The Line, most csak igy pár ilyen dalt fejből :)
  • KRISZTINA28