5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1240 Jó, jó. Sajna amig nem lesz rendes állásom, addig nem tudok mindent eredetiben megvenni...bár hamarosan ez megváltozik, ha minden jól alakul
Bár be van táblázva, melyik CD-k kellenek, de csak mindent szép sorban :)
-
countryboy #1239 ÁlmodóFa, nagyon keversz te engem valakivel! Tőlem ma nehezen tölthettél bármit is. Countryboy nevű egyén nem én vagyok!!!! -
countryboy #1238 nem neked szántam a mondandómat, Kiruska! te CD gyüjtő vagy! -
countryboy #1237 Vegyetek eredeti CD-t!!!! -
#1236 Milyen file-t? Én nem cserélek senkivel semmit! Te nem figyelsz! Most szedem a Brooks & Dunn albumokat. A barátaimtól szedem össze, csak mivel olyan sok albumuk van, ezért több embertől kell kunyizni. ENNYI! -
countryboy #1235 fájl-t na -
countryboy #1234 Muszáj mindenkinek azt reklámozni hogy fájt cserél??? Őrültség!!! -
#1233 Én előbb is zenéről beszéltem ! Most szedem a Brooks & Dunn albumokat......az összeset! -
#1232 Ami (On Your Way Home) egyébként baromi jó... -
#1231 Pénteken 19 óra a Budakalászi Árbocos étteremben a soron következő line-dances
klubnap. OC nevében is mindenkit szeretettel várunk.
-
#1230 Ami azt illeti, most töltöttem le Tőled egy Patty Loveless számot :)
Ez már jó? :) -
countryboy #1229 ennyi OFF témát!!!??? Beszél itt még valaki a zenéről???? -
countryboy #1228 Rajtam mikor leszel? JAJ! ezt privátban akartam! -
#1227 Rajta vagyok az ügyön!!! -
#1226 Péntek? Mikor? Hol? Miért? Mennyiért? Hogyan? :)
-
STRING #1225 Most pénteken lesz? Ez komoly? :-) -
countryboy #1224 ez már erősen privát kategória -
#1223 Azt hiszem az maga a menyország -
countryboy #1222 Ha én vagyok a csúcs, akkor milyen lehet túl a csúcson??? -
#1221 Te vagy a csúcs. Thanks -
countryboy #1220 Tim Rushlow (aki a Little Texas énekese volt) énekli a She Misses Him című dalt, a Tim Rushlow (2001) című albumon található meg ez a felvétel.
a Van Morrison dalt rengetegen feldolgozták, amire te gondolhatsz az a következő előadó:
Emilio - Life Is Good (1995)
Az utóbbi években más nem dolgozta fel a country műfajban ezt a dalt.
Emilio mellesleg egy nagyon jó mexikói country énekes, két albuma jelent meg, a fent említett, és az It's On The House (1996).
-
#1219 Ja igen kifelejtettem valamit!Kellemes! -
#1218 HI
Kérdés.
Ki énekli a "Have I told you" című Van Morrison átdolgozást?
és ki énekli a "She misses him" c. számot?
Segítenétek? -
countryboy #1217 -
countryboy #1216 Hö!
Kirus ha egyszer felfedez valamit...az nagyon fel van fedezve...az unalomig!
Kiruska, fedezd fel ezt is:
James Otto: Days Of Our Lives (2004, Mercury Records)
-
#1215 Hehe! Köd előttem, köd utánnam! Bár, a rejtőzködés nem nagy erősségem, de remélem sikerül leráznunk a serifet! Ja, péntek óta kb ezerszer hallgattam meg Brooks&Dunn My heart is lost to you című számát.... -
#1214 Jeff Bates
Video 1
Video 2
Shannon Brown akit a múltkor Countryboy ajánlott. Neki még nincs albuma, csak egy ki nem adott lemeze, amit már megszereztem. :) Most van valami a levegőben, majd meglátjuk!
Video: Cornfed
-
#1213 Tánc nem volt csak vetítés, de ahogy olvashattad szuper volt! Old Cowboy tiszteletbeli Line Dance klubtagnak avatott minket egy piros mintás kendővel. :) -
Vidéki lány #1212 Sziasztok!:)
Sajnálom, hogy nem lehettem ott pénteken a "vetítésen". Jó, hogy tettetek fel képeket, így legalább legközelebb be tudlak benneteket azonosítani!:)
Volt tánc is? Ki kapott kedvet hozzá?
E hét pénteken ki jön line-dance-elni?
Szép hetet és éljétek túl a hétfőt!
ÜDv.
Timi
új kedvencem (csak most kaptam meg, le vagyok maradva): Alan Jackson What I do c. albuma... Nagyon line-dance-es számok vannak rajta!!:)))
-
#1211 ...ja igen, elfelejtettem mondani Elgreco sheriff, hogy egy ilyennel menekülünk, míg te a lovadat felnyergeled :
-
#1210 Most, hogy megint géphez jutottam, szeretném én is megköszönni Old Cowboy- nak és élete párjának nagylelkűségét, hogy befogadta csapatunkat a Western házába és hogy a nagyszerű ruházati kellékeit örömmel megmutatta.
Jó volt veletek beszélgetni és a videókat is más volt így társaságban megnézni.
Kirusnak is köszönet, hogy mindent megpróbált annak érdekében, hogy elérjem a vonatot (félelmetesen jól vezetett a csajszi!)...csak azoknak a rendőröknek ne tetszett volna annyira a kocsija...nehéz ilyen verdával észrevétlenül elhúzni mellettük. -
#1209 countryboy!
ha majd hozzájutsz a johnny cash austin city limits dvd-hez lécci szólj
köszönöm -
countryboy #1208 Három kedvenc ausztrál énekesem, 2005-ben a Nashville-i Fan Fair-en.
Catherine Britt (akitől néztük a klippet, 19 éves szöszike), Michael Carr - aki élvezte, hogy a felesége nincs otthon és azt csinál amit akar - illetve Aleyce Simmonds.
-
STRING #1207 OK, rajtam nem múlik, a szárazfa befér a kocsiba :-) -
#1206 Szia STRING!
Na akkor már csak dobos kell, meg egy énekes -feltéve, ha Te nem szeretnél, persze-, és legközelebb már mehet a zenélés (én basszusgitározom).
-
STRING #1205 Sziasztok!
Most regisztráltam erre a fórumra a tegnapelőtti esti összejövetel hatására. Eddig csak a másik country fórumon voltam aktív regisztrált tag (Tibor100), így találtam rátok.
Köszönet a péntek estéért kedves Old Cowboy és Countryboy, kár hogy nem tudtam egész végig maradni. Rég láttam és hallottam (mikor még volt CMT a kábelhálózatokon) ennyire friss és magával ragadó klipgyűjteményt. Remélem lesz folytatása, akár rendszeresen is. Mondjuk leginkább az igazi élőzenét szeretem, néha magam is pengetem a gitáromat, de az igazi NAGYOK előadása mindig lenyűgöz még így konzerv formájában is. Jó lett volna, ha kicsit bővebben is hallhattunk volna az előadókról, de ezt pótlandó a mai nap úgy érzem rádiót fogok hallgatni...
Krisztina, ígértem neked valamit, de az email címed nem látható az adataid között. Ha elküldöd, hogy hova címezzem, akkor küldöm.
Szép napot mindenkinek
ST
-
#1204 Na sziasztok
Még nem volt alkalmam elmondani,hogy jól éreztem magam veletek. és örülök,hogy megismerkedtünk.Minden szuper volt.
-
#1203 Hááááááááááááát szívesen :) -
countryboy #1202 Blaine Larsen. -
#1201 Nézelődök, nézelődök a DC, és kit találok?
Hello Kirus!
Köszönöm a John Mayer-Brad Paisley klipet!