Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimmy Buffett volt már?
Mai ajánlásaim<#wave>#wave>:
Julie Roberts - No way out
Katrina Elam - No end in sight
Jamie O'Neal - On my way to you<#eljen>#eljen>
Deana Carter - Ordinary
Legyetek jók<#integet2>#integet2>
Üdv
elgreco
A meglepetéstõl szóhoz sem jutva, üdvözöllek itt a fórumon: Countrygirl- ünk még nem volt!!!<#wave>#wave>
…egy régebbi hozzászólásomra visszagondolva: akkor már nem hiába tettem fel férfi Country énekesek képeit is <#papakacsint>#papakacsint>
Na, de nem velük akartam idecsábítani a hölgyeket, hanem egy olyan feelinget akartam sugározni a képek és írásaim érzelemvilágával, hogy az ide betévedõknek felkeltsem az érdeklõdését e mûfaj iránt! Elértem célomat<#eljen>#eljen>
Te, kedves Countrygirl, hogyan ismerted-szeretted meg a Country-t?
Sara Evans nekem is nagy kedvencem, mostanában akartam egy ajánlást írni róla.
A DC++ tényleg egy aranybánya, lenyûgöz engem is az Internet fantasztikuma. Végül is nincs sok más lehetõsége e mûfaj rajongójának…
Régebben én is írtam kedvenceket, de a listám azóta tényleg bõvült, hogy egyre több énekest megismertem. Fantasztikus új hangokat fedeztem fel. Ezek közé tartozik Keith Urban is. A Days Go By száma nagyon tetszik, épp most töltöm a Be Here albumát! Jó kis összeállítás! Köszi az ajánlást!
Jamie O'Neal –el még nem találkoztam, de mindenképpen utánajárok ma este.
Martina McBride hangja is elvarázsol, Shania Twain –rõl nem is beszélve <#wink>#wink> …és az I Ain't No Quitter klipp is nagyon jól sikerült.
Kölön öröm, hogy a Winamp-os klippek neked mennek! Egy kis kitartás és kísérletezés és minden összejön!
Csak így tovább Countrygirl!!!
Üdv: Nashville
Contemporary Country Music
Szintén új a forumon! <#smile>#smile> Örülök, hogy azért vannak egy páran akiket megérintett ez a zene!
Láttam, hogy a korábbiakban történt néhány ajánlás...volt akikkel én is most ismerkedek, de majd elmondom a véleményem ha meghallgattam õket (beszerzés szintén a dc++-ról).
A jelenlegi kednceim: (ami hirtelen eszembe jut)
Sara Evans: Every Little Kiss
Jamie O'Neal: Wanna Do Something Fun, Tryin' To Find Atlantis
Martina McBride minden mennyiségben!! (ha választani kell, talán a Blessed, és a How Far, de napont változik! <#wink>#wink>
Shania Twain szintén (én is általa ismertem és szerettem meg a country-t!): nagyon bejön az új száma az I Ain't No Quitter! <#worship>#worship>
és természetesen Kenny Chesney: én is nagyon szeretem az Uncle Kracker-rel énekelt duettjét (When The Sun Goes Down)
Keith Urban: Days Go By
A Winamp-os klippek amiket Nashville megadott, elõször nekem se mentek, de letöltöttem a legújabb Winampot, és elindultak mint a parancsolat! <#wink>#wink>A telepítés során automatikusan társítja a .pls fájlokat a programmal. Ajánlom mindenkinek, aki nem boldogul velük...
Üdv: coutrygirl
nash, küldesz nekem egyet, emailcímeddel?
Shania Twain nálam is mindig nagyon meghatározó volt. Elsõk között volt, akit megismertem a Country Music Television- ban.
Nagyon ügyes magyar lányok vannak a Neten, akik egy rajongó oldalt hoztak létre Shania dicsõítésére. Érdemes meglátogatni! Link: FOREVER SHANIA!
Köszi a linkeket, megnéztem. Jöhet még <#smile>#smile>
Az angol nyelv gyakorlásának ezen módja nagyon jó: Összekötni a kellemest a hasznossal.
Mostanában nem sok idõm van netezni, de 1 hónap múlva újra belendülök és én is nyomok egy pár frankó linket. A CMT honlapját nagyon ajánlom, vannak ínyencségek.
Ui: …mondjuk egy un. Cowboy Troy mit keres rajta azt nem tudom. Nagyon nem illik oda, és nem a színe miatt. Rákerestem a DC-n, mert kíváncsi voltam a zenéjére, de rögtön „Delete” lett a vége.
Õt nem igazán ajánlom, mind amellett, hogy én is mindenevõ vagyok zenei téren, de legjobban a Country érint meg.
Szóval ajánalnék még egy két linket amiket szívesen látogatok én is:
www.cowboylyrics.com
ezen a helyen majdnem minden elõadó zeneszövege fennt van.( én sokszor úgy hallgatom a számokat, hogy a szöveget is olvasgatom, kis angolgyakorlás gyanánt)
http://www.americanmusicchannel.com/artists/index_by_title.cfm - ez pedig egy nemrég talált link ahol csomó country videó található( szélessáv elõnyben)
Üdv
elgreco
Köszönöm a szívélyes fogadtatást, remélem én is, hogy minnél többen fogják olvasni és szeretni ezt a fórumot. Én zenei mindenevõ vagyok, pontosan nem is emlékszem, hogy kerültem kapcsolatba a country zenével, talán Shania Twain hatása volt<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Elõször is üdvözöllek a fórumon! Eddig is sok betekintõnk volt, remélem, te sokáig itt maradsz. <#smile>#smile>
Gyorsan le is szedtem: Joe Nichols - The Impossible, Darryl Worley - Tennessee River Run számát, hogy meglássam milyen zenét játszanak.
Eredmény: el is indítottam a Darryl Worley - I Miss My Friend album letöltését.<#eljen>#eljen>
Jöhetnek az ajánlatok, mert nálam megállt az idõ 1999- ben (addig tudtam fogni a CMT-t). Akik akkor mentek, azokat ismerem.
Január vége óta (szélessávú net elérésem idõpontja), pedig bõvült a lista azokkal, akikkel a Winamp Country rádiójában "találkoztam". Szóval vannak új arcok, hangok. Azok közül akiket írtál csak Billy Ray Cyrus-t ismertem.
Bõvítetted a listámat, csak így tovább!!!
Érdemes elolvasni a régebbi hozzászólásokat, mert sok jóhoz hozzájuthatsz!
Te hogyan ismerted-, szeretted meg a Country Music- ot?
Az erõ legyen veled!
Nemrég találtam rá erre a fórumra és örvendve tapasztalom, hogy mások is szeretik a jó zenét:).
Szeretném én is ajánlani néhány kedvencemet:
Joe Nichols - The impossible
Joe Nichols - Joe's place
Joe Nichols - She only smokes when she drinks
Billy Ray Cyrus - Busy man
Darryl Worley - Tennesse River Run
Darryl worley - I need a breather
Egyelõre ennyi. Egyébként én is a DC++ használom zenék beszerzésére:)
Üdv
elgreco
Nem mondom, hogy olyan sokan vagyunk itt állandóan, és sok ember találkozna a fotóiddal, de azért jó "cégér" lenne neked is egy ilyen feltöltés.
Plusz, még más helyen is tudnál hivatkozni a képekre. Egy olyan helyre tudnád irányítani az érdeklõdõket, ahol még a Country Music- ról is olvashatnának.
Ez a rövid véleményem. <#wink>#wink>
azért kösz.
Regiszrálnod kell ezena címen. 10 MB- ig tölthetsz ide ingyenesen képeket. Miután feltöltötted a képeket, a képek megtekintésekor kimásolod a kép címét (jobb oldali egérgomb).
Utána kattintasz az topic üzenõ listadobozának kép gombjára és bemásolod a címet, amit elõzõleg a kép megjelenítésekor kimásoltál.
Sok sikert, és kíváncsian várom az eredményt!
Ha nem sikerül, akkor szólj és elmagyarázom részletesebben privátban.
Üdv!
... ja, és nem a híres felesége ismertsége miatt közölték a cikket.
Egyébként a lejjebb található ajánlataim között is szerepel. Mindenképpen érdemes meghallgatni. Nagy torkú énekes!
Azt hiszem, lottót fogok venni! Éreztem, hogy te vagy a DJ, miután elküldtem a választ. Üdvözöllek még egyszer, a topicban. <#wave>#wave>
Akkor te tudod mi a zörgés a Country Music háza táján... ráadásul nagyon interaktív vagy. <#eljen>#eljen>
Kíváncsi vagyok azokra a fotókra, amit a múltkor akartál feltölteni. Hamarosan megtalálom a megoldást. Én is pont most akarok egy beszkennelt képet idevarázsolni. Éjfélig megoldom valahogy, és leírom a menetét.
ismerem, én vagyok az :)
A teraszt pedig, meg kell néznem!
Ha ismered a DJ-t személyesen, akkor meg kellene mondanod neki, hogy van egy kiváló Country topic...<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Egy kicsit Õ is színesítené a fórumot.
Üdv!
Igen, tévedsz. Bár csak 1 DJ játszik countryt, de igen, ezeknek az elôadóknak a számait keveri. És még sok másikat. Holnap például "Celebrating Kenny Rogers" nap lesz. :)
Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy pl.: Tim McGraw, Kenny Chesney, Toby Keith, Terri Clark, Sawyer Brown, Jo Dee Messina, Martina McBride, Dixie Chicks, Reba Mc Entire, Chely Wright, David Lee Murphy, Diamond Rio, Blake Shelton, Brooks & Dunn, Gretchen Wilson, Sammy Kershaw, Sherrié Austin -hogy csak egy párat kiemeljek- számait kevernék fel a DJ-k!
Ha tévedek, akkor ott a helyem!!!
Egyébként tuti, hogy meg fogom nézni egyszer, ha arra járok.
Onnan vásárolni Mo-n még nem lehet, de forrásnak tökéletes.
Érdemes letölteni (ha már nem tudjuk máshogy beszerezni :-()
A format c: tényleg gáz, fõleg, ha nem gyakran csinálod. A Norton Ghost progi le tudja venni a user válláról a nagy problémát…de ez egy másik történet.
Mióta nem voltál itt, történt egy-két dolog. Jöttek-mentek a témák, az emberkék. Érdemes átolvasni, aztán bármilyen kérdés vagy javaslat van, csak írd ide.
Kíváncsi lennék, hogy neked elindul-e a Winampban megtekinthetõ videoklipp, amit belinkeltem lejjebb (145). Van, akinek nem.
Bocsi Nashville, nem felejtettelek el benneteket, csak egy kicsit el voltam havazva, volt egy XP reinstall stb.
Örülök, hogy tetszik Toby Keith, 05.17-én fog megjelenni a
Honkytonk University albuma. Nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem jó pörgõs lesz és hû marad a Country-Rock- kos stílusához.
Ritka a vendég errefelé, de ami késik...
Az ajánlataid tetszenek, közel állnak a dallamos, pergõs alkotások a Country zenei elvárásaimhoz.
Kid Rock-ot és Trace Adkins-t ismertem. Legjobban a felsoroltak közül a Trick Pony tetszik. Az On a Mission albumot szereztem meg éppen. Bejön!
A többivel is ismerkedek, ahogy idõm engedi.
Mostanában fedeztem fel a Sugarland együttest. Õk is nagyon jók.
Ajánlhatsz még együtteseket, ugyanis jobbára csak azokat ismerem, akik a CMT-ben ott voltak 1996-1999 között, pl: Lonestar, Brooks & Dunn, Diamond Rio, The Mavericks.
Utána volt egy kis kényszerszünet, a CMT megszûnése miatt. 2005-tõl van szélessávú netem így végre újra megnyílt elõttem a nagy lehetõség.
Te hogyan kerültél kapcsolatba a Country Music-kal?
Ha olvasgattad a fórumot elég sok minden kiderül rólam és Country zenei izlésemrõl. Szóval jöhetnek még ajánlatok, ha lehet akkor album szerint :-)
Kik szoktak fellépni a Cha-Cha-Cha teraszon?
nem neten lévô képet akartam, az menne.
ajánlanám még:
Chris Ledoux
Big and Rich
Trace Adkins
Kid Rock
Trick Pony
u.i.: akkor küldjetek embereket, hogy legyen közönség :)
Tökjó lenne, csak sajnos sokszáz Km-re lakom a Margit szigettõl :-(.
Majd ha BP-en járok, feltétlenül megnézem.
Azért köszi!
Saját képet még én sem töltöttem fel, de ha interneten lévõ képet akarsz, abban tudok segíteni. Írj egy privit és elmondom. (Addig megpróbálom kideríteni a saját képfeltöltés technikáját.)
Ui: Téged még nem láttalak a topicban:-)
péntek esténként 7-10-ig a margitszigeten a chachacha teraszon country zene szól.
képet is akartam feltölteni, de nem megy.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Ha már ott van a Country rajongó és a Countryval ismerkedõ, feltétlenül nézze meg a többi fantasztikus klippet is.
Egy pár ajánlat, hogy innen is kipróbálhasd (rákattintás után a .pls file megnyitását válaszd, majd társítsd a Winamp-pal.Érdemes állandó társítást választani, hogy ne kelljen minden klippnél társítgatni):
Toby Keith-Whiskey Girl
Shania Twain-Party for Two
Tim McGraw-Indian Outlaw
Terri Clark-I Just Wanna Be Mad
Toby Keith-American Soldier
Kenny Chesney-When the Sun Goes Down
Sara Evans-Perfect
Martina McBride-How Far
A 3Sat-ot soha nem néztem régebben, de 2003 karácsonyán én is láttam a Dixie Chicks koncertjét. Mire rájöttem, hogy ott ilyenek is vannak, azóta már nem tudom fogni. Végül is a DC++ valamelyest pótolja a hiányomat, mert nagyszerû klippeket töltöttem már le.
Egyébként, ha valamelyik adón látsz Country-t légyszíves irjál már egyet a topicba, mert sokszor szoktam ide látogatni :-)
Toby Keith-re sikerült rákeresned?
Valamelyik nap volt a 3saton Dixie Chicks, LeeAnn Rimes és Shania Twain koncert.
Nem igaz, hogy ilyen kevesen szeretik ezt a mûfajt...
Talán csak nem ismerik igazán...
-Live Those Song
-How Forever Feels
-Kiss Me,Kiss Me,Kiss Me
-She Thinks My Tractor's Sexy
-She's Got It All
-Whatever It Takes (with Peyton Manning)
-I Finally Found Somebody
-Young
-A Lot Of Things Different
-Big Star
-Never Gonna Feel That Way Again
-No Shoes, No Shirt, No Problems
-Live Those Songs
-There Goes My Life
-I Go Back
-Keg In The Gloset
Sajnos sikerült „elüldöznöm” az Old Country kedvelõit, pedig õk is ajánlhattak volna egy pár jó régi számot. Végül is abból alakult ki minden és ezt nem szabad elfelejteni
Flatt & Scruggs with Doc Watson: Strictly Instrumental albuma nagyon jó! Most is éppen ezt hallgatom. Biztos vannak hasonlók, úgyhogy jöhet egy pár tipp. A lényeg, hogy pörgõs legyen és nem baj, ha nem énekelnek benne. Nektek is meg kellene hallgatni, hogy mi történt a 80-as évek után, biztos vagyok benne, hogy nem csalódnátok.
Az Internet szabadságot ad a megtapasztalásnak, úgyhogy próbára fel!
Következõ ajánlatom:
Kenny Chesney

Új albumafog megjelenni, de ezt már biztosan tudod, ha Shelby lázban égsz :-)
Amúgy Shelby Lynne-tõl pár kedvencem:
- Dreamsome
- Telephone
- I'm Alive
- 10 Rocks
- Gotta Be Better
- One With The Sun
- Evil Man
- Buttons & Beaus
stb...

Ha már egy kicsit elkalandoztunk, akkor mindenkinek ajánlom a M.É.Z. nevû magyar zenekart akik tradicionális Skót és Ír népzenét játszanak.
Link: M.É.Z.
Örülök hogy tetszik a Little Gasoline, úgy látom vannak közös szálak :-)
Toby Keith-el hogy állsz? Ajánlottam lejjebb egy lemezt, a Pull My Chain-t. Nagyon favorit!

a little gasoline-t mindig kedveltem, nekem való track :)
Érdemes letöltögetni <#eljen>#eljen>