5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1320 -
#1319 Ezután jó kislány leszek, és tuti megyek! Isten mentsen egy újabb fényképtől! -
#1318 Azt remélem is, ha nem jössz újabb körözést adok ki ellened és megnövelem a pénzdíjat is.
Egyébként minél később jössz annál nehezebb lesz felvenned a versenyt a táncoslábúakkal:)
-
#1317 És tuti hogy én ott leszek, mostmár nem hagyom ki!!!! -
#1316 A következő linedance szombaton, október 29-ém lesz!! -
#1315 Na meg a zene miatt, természetesen... :-) -
#1314 Huh, sajna arra a napra már eligérkeztem, de a legközelebbin megpróbálok ott lenni. Bár táncolni nem nagyon tudok, meg szeretek, de legalább az emberek miatt mindenképpen... :)
-
#1313 Hát én éppenséggel láttam Krisztina28-at a linedance-n téged viszont nem.
A buli megint szuper volt, nagyon sok új ember is csatlakozott a mi kis csapatunkhoz, megint tanultunk egy-két új táncot, ismerkedtünk össze új emberekkel.Mindenki nagyon helyes és főleg lelkes volt.
Ha ilyen ütemben gyarapodik a táncolni szeretők tábora nemsokára új hely után kell néznünk, ahol elférünk.
Arra szeretném kérni a társaságot, hogy aki fényképezett az ossza meg velem is a fényképeit. Előre is köszönöm.
Üdv
elgreco
-
#1312 ...na még egyet a "szent" helyről: Kenny_Chesney - All_I_Want_For_Christmas_Is_A_Real_Good_Tan-2003 Ez is piszok gyorsan jön! -
#1311 Hello mindenkinek!
Aki nem sajnál 530 megát az feltétlenül kattanjon rá a mininován erre:
Kenny Chesney's albums 1996 - 2004 (529.91 MB) Nagyon jó minőségben tölthető le, kihagyhatatlan és ráadásul sokan töltik, így nem 2 nap alatt fog lejönni:)
Let's go girls & boys!!! -
Észventura 22 #1310 Daniel O'Donnell - Daniel In Blue Jeans
Töltétek le a dc-ről egy órás szám akarom mondani mix de nagyon atom.
szünet nélküli country -
#1309 Nash! Ne légy naív! Szerinted a tatabányai rádióban hallottam? Winamp! Mindenesetre meghallgatnám már azt az új albumot.
Tegnap megjöttek a CD-im, igen ütősek! De ami a legjobban tetszik az a Hanna McEuen album. Én nem találtam rajta még csak egy fél rossz zenét sem. -
#1308 Emberek látta valaki Krisztina28-at? Rég járt erre... -
Észventura 22 #1307 Sziasztok
Találtam a dc-n egy nagyon nagyon király Lgt- számot. Term Country ha jol tudom csak ezt az 1 számot irták ilyen stílusban.
A címe a csavargók angyala. Akit érdekel az hallgassa meg nekem nagyon bejött.
Ja vidéki lány mi ujság van veled rég hallottam felőled.
-
#1306 Ja, és hogy a zene se maradjon ki, mostanában nagy hatással van a muzikális ízlésemre Kenny Chesney. A Country zenei hang netovábbja, utánozhatatlan, megismételhetetlen, akár pörgős, akár érzelmes is amit énekel... -
#1305 Szerintem hamarosan kiderül, hogy Kirus is vezet egy rádióműsort Tatabányán!
Valld be, hogy van ismerősöd a rádiónál! :)
Észhez kellene már téríteni a Mo-i médiát!!!
Countryboy, te próbálkoztál már a Civil rádión kívül máshol is? -
#1304 Jé! Mi megy a rádióban: Dixie Chicks: I hope...... -
#1303 Jo Dee Messina- nak az összes albuma nyerő, érdemes ráállni! Régebben írtam is egy részletest róla, de nem kívánom, hogy keresd meg, mert szinte lehetetlen. :) -
#1302 A Fórum Tanít, Nevel, Szórakoztat!
-
#1301 Ja, az előző OFF volt, természetesen
ON : Jó ez A Jo Dee Messina (még csak most jutottam el odáig) Külön öröm volt az utolsó szám szokásostól eltérő ritmikája. -
#1300 Akkor a következő találkozóra viszem a fotógépet! -
#1299 OFF: EEEEEEEEEEEEEEEEGEN? Kuc-kuc? Könyörögnél te még hogy vetkőzzek!
ON: Tetszett a James Otto album -
countryboy #1298 Ühüm, khmmm, kuc-kuc, brrrrr..... -
#1297 Mink is vagyunk hárman csajok a fórumban.............. -
countryboy #1296 Hát igen, a csajok keményen politizálnak... -
#1295 -
#1294 Ilyen csinos kép is van a Csirkékről:
-
countryboy #1293 Megyek Tatabányára lakni, ha ott a helyi rádió Keith Urban-t játszik! Ja és Kirus is ott lakik! :) -
#1292 Megkaptam, csak egyenlőre még munkahelyen csücsülök! Este átküldöm, megpróbálom az Alisont is!!!
Nincs mit! -
Vidéki lány #1291 Ki jön pénteken??? -
Vidéki lány #1290 Kirus!:)
Ment priviben a cím!:) És köszi!!!!!!:)))) -
#1289 hé! Keith Urban-t játszik a helyi rádió. Meghülyültek ezek??? -
countryboy #1288 ne Off-olj már @ kirus! -
#1287 Na jó, ne offoljunk :), mindjárt beszól valaki -
countryboy #1286 Mindenki boldog volt, Kiruska! :) De te a legjobban! :) -
#1285 Illetve kedves String-et még boldoggá tetted, rajtam kívül -
countryboy #1284 Kiruska! Meghatódtam! -
#1283 Azon tűnődtem, hogy klippnézés céljából csak egy valamiről feledkezett meg mindenki. Megköszönni Countryboynak, hogy hozott klippeket. Imádlak Bébi! -
countryboy #1282 Most volt időm meghallgatni az új Gary Allan CD-t. Először furcsa volt az egész hangvétele és mondanivalója, ezért utánanéztem hogy miért lett olyan amilyen az egész album.
Gary felesége, akit nagyon imádott (Best I Ever Had az első sláger) tavaly októberben öngyilkos lett. Igy már minden érthető... -
#1281 Bár az akkor se lenne az, ha a CD már a boltban lenne. Na mindegy. Már késő van, és fáradt vagyok gondolkodni. Hallgatok még egy kis Martina-t, azt megyek aludni...