5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    a november az február akart lenni....
  • countryboy
    Na kiváncsi mi lesz itt december-novemberben, mikor nem lesznek új CD megjelenések. Kicsit visszamegyünk az időben asszem, az ajánlásokat tekintve.
  • kirus
    Én volnék az egyik új ember? Hehehehe
    Veled gondolom találkozom szombaton. És itt senki nem gúnyolódik, csupa rendes fazon!!!
  • countryboy
    A Maximus nem tudom miért gúnyos, amúgy az az "illető" én voltam!

Hagyjuk a személyeskedést itten.
  • gregorius maxi
    tulajdonképpen én is bemutatkoztam és egy illető kifigurázta a nevemet, meg gúnyolódott velem...
  • countryboy
    Kirus az OP :)))

De kell is!!!!

Ez a fórum a legjobb Magyarországon, amely a kortárs country zenével foglalkozik!!!
  • kirus
    Köszönöm, hálám üldözni fog
  • KRISZTINA28
    este 19:00
  • kirus
    A Garth Brooks számot már hallottam, és tetszett. Elég jó ez az új rádió amit találtam. Ha bejön az egész album, akkor röndölök tüled!
  • kirus
    Elgreco, vagy Old Cowboy, vagy valaki linde dance ügyben. Hány órakor kezdődik a szombati buli?
  • kirus
    Azt hittem hallottál valami jó zenét,és szeretnéd velem megosztani.... Megkérdezhetem mióta hallgatsz country zenét? Ha visszaolvastál, akkor bizonyára láttad, hogy a kezdetekben mindenki bemutatkozott, megkérdezték a többiek, hogyan és mikor került kapcsolatba a country zenével.
  • gregorius maxi
    visszanézegettem ezen fórum hozzászólásait
    :-)
    érdekes sok szempontból
  • countryboy
    Naná hogy jó! Én tudom, mit szeretsz, béjb!
  • kirus
    Bébi este már nem tudtam meghallgatni a Ryan Shupe: Banjo Boy számot, de most ment a rádióban. Ez jóóóóóóóóóóóóó
  • kirus
    Parancs, értettem
  • Nashville
    Inkább a torrentes megoldásra kattanj rá, az az igazi. Ott még csak egy számot találsz, a DC- n csak a "megasztáros" élő fellépései vannak, és azok nem a legtökéletesebbek (túl vannak hajszolva a fiatalok, úgy mint nálunk).
    Egy próbát azért mindenképpen megér. Ha "megjelenik" az első albuma, majd szólok!
  • kirus
    Jaja, meg a Fairchild csaj és a KISSSSSSS MEEEEEEEE, I JUST WANNA BE TOGETHEEEEEEEER
    Azért én megnézem Nash ajánlását
  • countryboy
    Kirus-Kirus, ezt a hazugságot!!!

Neked Gretchen kell és nem Carrie!!!
  • kirus
    Majd ma este rákattanok. Azért nem csak a kemény dolgokat szeretem
  • elgreco
    természetesen te csak már összefolynak a betük:)
    Mindjárt rákeresek a hölgyeményre is, de közben felraktam a linedances képeket a netre amiket OC küldött nekem.
    Tehát aki kiváncsi a képekre az kattanjon a következő linkre
  • Nashville
    Hogy kiről is van szó? Carrie Underwood az amerikai Megasztár győztese, akiről ITT olvasható egy kis ízelítő magyarul (Countryboy- nak köszönhetően).
    Ma délelőtt hallottam először azt a bizonyos számot és az óta többször is. :))) Lenyűgöző, mindenkinek ajánlom!

...és a nagyszerű lemez, amit már annyira várok:

KATT A KÉPEKRE:

• Nashville
    Az nem olyan biztos, eddig minden csirke szám bejött, ha gyors volt, ha lassú (különben sem influenzásak) haaahaha fahumor, viszont az én következő ajánlatom nem Rock- os hangvételű, amit te szeretsz, de remélem otthon vagy torrent témában, mert akkor meg is hallgathatod a hamarosan megjelenő lemezéről (nov. 15) a "Jesus Take The Wheel" számot.
  • Nashville
    na, most mi? Countryboy vagy én? ...végül is, én is egy Countryboy vagyok hmmmm...
  • elgreco
    Countryboy várjuk jelentkezésedet!
    OC, kösz a képeket, nemsokára felteszem valahova és a linket felnyomom a fórumra
  • countryboy
    szerintem se...
  • kirus
    Ja, az új Dixie-től lehet nem leszel elájulva!
  • Nashville
    Ez nagyon jó volt Kirus! Jól helyre raktad a témát, ezért cserébe ajánlok valakit, akit ma fedeztem fel... erre még a Line Dance- re orientálódott Elgreco- nak is félre fog csúszni a cowboy kalapja!
    ...egy órán belül itt vagyok...
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Elgreconak küldtem néhány képet. Meglátjuk, mit kezd vele.

Keep It Country
    OC
  • Nashville
    Ott a helyünk!...még nem is hallottam
  • countryboy
    Egy kis ízelítőként a Dixie Chicks rajongóinak: a szombati műsoromban lejátszásra kerül a csajok új dala, az I Hope (Katrina Charity).
  • countryboy
    RAY HERNDON CD
  • countryboy
    Annyira utállak Kircsi, hogy arra nem is lett kitalálva smájli itten, megpróbálom a legdurvábbat beszúrni!

Mellesleg, ajánlom meghallgatásra Ray Herndon tavaly megjelent első korongját, a Livin' The Dream-et. Igazi, dögös country album!!!
  • kirus
    Senki ne értsen félre, semmi bajom a westernnel, a lovasokkal, bármilyen countryhoz kapcsolódó témával. Legyen az csizma, vagy kalap, ló, esetleg lovasa (ellenük főleg nincs kifogásom, illetve főleg akkor nem ha pasik), tanyák, és hangszerek. Imádok én is mindent. De ez volt idáig az EGYETLEN country zenéhez köthető fórum. Jó lenne ha így is maradna. Egyrészről, mert itt legalább van is pár ember, aki ért a country zenéhez, pl.: felkérdezheted 10 évre visszamenőleg, és nem fog elakadni. Másrészről, a paci.hu-n minden egyéb lovas-western témával lehet foglalkozni. Én is rendszeresen olvasom azt a fórumot is, jófej emberek, jó témákkal.
    Sokszor nem lehet kikerülni az OFF-ot, mert sok dolog kapcsolódik a countryhoz, de azért itt nagyon igyekeznek a fiúk, hogy mindig legyen valami új a nap alatt, amit lehet hallgatni.
    Na, és most mindenki engem fog utálni
  • countryboy
    Na ajánlom mindenkinek Garth Brooks visszatérő kislemezét, a Good Ride Cowboy-t. Bár 2001-ben Garth hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy a lemezkiadással, szerencsére ezt nem tartotta be. Ha minden igaz és nem lesz csúszás, az új album még ez idén a boltokba kerül, november 22-én a Lyric Street kiadó gondozásában. Várjuk!

A szombati Moha Countryban elhangzik a fent említett dal!!!!
  • gregorius maxi
    igazad van
    rendbe vagyok rakva, tudom mi a szabály, ehhez tartom magam ezután :-)
  • kirus
    Milyen szombati rodeos dolog? Mi az a rodeo egyáltalán! Na, kérem az ajánlásokat, az új cd-imet már szarrá hallgattam!
  • TheDreamingTree
    Hello.
    OFFolok egy picit: Krisztina, megy az Azureus-dolog?
    ONolok is egy picit: pontosana hánykor, meg hol lesz a szombati táncmulatság?
  • countryboy
    most minek kötekedni! arról kell írni, amiről a topic szól, a többit privátban kell elküldeni...ennyi...ha én operátor lennék, szórnám ki az embereket!!!
  • gregorius maxi
    végre valaki normálisan meg tudja fogalmazni a lényeget
    :-)
  • Nashville
    Halló, halló!!! eddig nem üres frázisokról szólt a fórum, tartsuk a tradíciókhoz magunkat új fiú! Van miről írogatni, egyelőre csak olvass, ha jobbat még nem tudsz!