5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1400 Megvárom míg lemegy a nap, de ha nem tudod szombatig átküldeni akkor természetesen jó lesz kinyomtatva is:))) -
#1399 a zenéről beszélgettünk illetve rodeóról meg egyéb dolgokról, de hát csak vissza kell olvasni -
countryboy #1398 ezt a szelet be kell fogni...mert ez igy nem lesz jó, kérem szépen!!! a zenéről tessenek itten beszélgetni!!! -
#1397 hát igen, a szél belefújt a kazalba .-) -
countryboy #1396 Mi ez itt kérem? Messengerezünk???
Topic szét OFFolva!!! Eh!!! -
#1395 kár -
#1394 az nem sikerült
-
#1393 a szombati rodeós dolog is érdekel...
bár oda is elmegyek...
egyszer.. -
#1392 oké
msn?
használsz ilyesmit? -
#1391 Vár míg több lesz
még csak pár kép van és 2 videó -
#1390 mi ez a fura mosoly ? -
#1389 -
#1388 hoppá, ha adok üres Cd-t akkor felírod nekem? -
#1387 jaj való
-
#1386 igen
és a videóznivaló
:)))
-
#1385 addigra ott a következő fotóznivaló :-) -
#1384 -
#1383 Ja és persze megkapnád szombaton -
#1382 Ha az jó neked elgreco kinyomtato. mert mire átküldöm lemegy a Nap :))) -
#1381 Biztosan akad valakinek otthon a gépén linedances fényképe az Árbócos klubhelyünkről. Szeretném ha nekem is elküldenétek őket a :[email protected]
e-mailre. -
countryboy #1380 na aki akarja az nézze meg itt:
BROKEBACK MOUNTAIN CD -
countryboy #1379 KÉÉÉÉSZ! EZT A SZART! -
countryboy #1378 Micsoda szar ez az új rendszer! Ez a kép nagyobb mint 20 kb! Grrrrrr....BROKEBACK MOUNTAIN -
countryboy #1377 -
countryboy #1376 A country-s témájú filmek kedvelőinek ajánlom a következő mozit, amelyet a jövő héten mutatnak be az USA-ban. Hogy nálunk forgalmazzák-e vagy sem a közeljövőben, azt nem tudom, csak remélhetem. A CD borítóját mindenesetre beszúrom, csakhogy tudjatok a filmről. A műfaját tekintve egy kortárs westernről van szó.
-
#1375 És akkor vissza a zenéhez, én már másodjára hallom az I hope-ot. De jó ez a rádióóóóóóóóóó -
#1374 Kirus ha jössz akkor természetesen talizunk ott, én is társasággal megyek sőt viszem a lányomat is.
Vidéki lánynak üzenem, hogy igy első ránézésre elég használható a word dokumentumja de a puding próbája az evés így majd csak azután nyilatkozok miután kipróbáltam otthon a lépéseket:) -
Vidéki lány #1373 Nem lesz ott a kottarendszer (sztem).
Oszlopok... haggyámá!!!:))) kerüld ki!:)
Tudod, ezt lehet ám nyitott szemmel is táncolni!!!:)))) -
#1372 a kottarendszered hasznosíthatóságát :-)
belerajzoltad az oszlopokat is?
:-))) -
Vidéki lány #1371 mit látsz meg szombaton? -
#1370 hehe :-)
szombaton meglátjuk -
Vidéki lány #1369 vmi olyasmin volt... egy eláztatott fecnin.... csak Beus sokáig fújta, így még olvasható maradt az írás...
-
#1368 ja, azt hittem még a söröscimkén :-)
(vagy min) -
Vidéki lány #1367 Figyelj már, azóta word-doksiban van!!:)))
(hű,de sok időm van...:)))
-
#1366 oder? -
#1365 ja, azt láttam .-) -
Vidéki lány #1364 Nekem sikerült, de sztem csak én értem... bár most van teszt alatt Elgreco-nál. -
#1363 a tánclépéseket hogyan kottázzák ? -
#1362 Én megyek, mostmár biztos. Valószínű viszek magammal emberkéket is. Elgreco talizunk? Mikor kezdődik? -
#1361 egyébként esetleg ha te is felfednéd nemes kiléted akkor egyensúlyban is lennénk :-))