5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    a fórumos találkozó után lettek felrakva, valahun az oldalon lesznek....:) elég gáz, de ez van, azt is fel kell válalni, ha az emberről szar kép készül. Mostmár elmeséled végre amire rákérdeztem? Vagy marad szombatra?
  • countryboy
    Kirus, én inkább téged nyúználak, mint a Hanna-McEuen-t!

Viszont lenne itt még valaki aki biztosan tetszene nektek.

Az úriember neve Tony Stampley, egyetlen lemeze jelent meg, Rebelution címmel. Igazi, dögös honky tonk zene, a Boondockban sokat fog szólni, ugye Kirus???

• gregorius maxi
    na én meg pont egy pasi vagyok :-)

hol találom a képeket?

:-))
  • kirus
    Nekem meg mindenem publikus...már fent van a fényképem, a kocsim képe....annyira tök mindegy :). Jobb esélyek hogy bepasizzak. Az e-mailem tudod, mert már írtam, msn címem nem megy fejből...mármint az otthoni

Amúgy erre való a munkahely...country rádiót hallgatok, és country fórumban veszekszem...hehe
    Mindjárt leütök valakit melóba egy sörösüveggel, jót káromkodom, és tökéletes lesz a kép....redneckgirl
  • Vidéki lány
    Ja, az én elérhetőségem elég publikus... legalábbis az e-mail: [email protected]

Elgreco,
    jóhogy inkább a country-val foglalkozom, mint ... mással (a mh-en)..:))))
  • kirus
    Még szép!erre inni kő! Meg Garth Brooksot hallgatni. Bár még mindig a Hanna McEuent nyúzom....az oroszlánosabb
  • Vidéki lány
    Kirus,
    Oroszlán vagy??:) Basszus, ha nem mondtad volna, és lehetett volna egy tippem, tuti, hogy ezt mondom!:)))
  • countryboy
    Minden, amit Garth Brooks eddigi albumairól tudni kell egy helyen, nagyon jó kis oldal (a Walmart fogja forgalmazni az új Garth CD-t, ami ha jók az értesüléseim, egy válogatás album lesz, de valszeg eddig ki nem adott dalokkal):

GARTH BROOKS DISCOGRAPHY
  • elgreco
    azért jó nézni ezt a mai pörgést itt a fórumon, jó sokan ráérünk a munkahelyünkön:)
  • elgreco
    Én a harmadik kerületben a Szőlő u.84-ben vettem a kalapomat.
    Wild West Store
  • kirus
    Fürdök a népszerűségben...ez köll az én oroszlán egomnak. Cowboy kalapokat pölö!!!
  • elgreco
    Engem is érdekelne milyen kalapokat gyárt a szomszédod:)
  • gregorius maxi
    clint eastwoodos kellene nekem...
    illetve ami a dagadt-disznó fejemhez megy...

papírzacsi lenne végülis a legjobb....
  • kirus
    Akkor hogy precíz legyek: OOOOOOOOOOFFF hehe, bocsi béjbe, imádlak!!!
    Cowboyok? Hol??. Ide velük!! Én úgy láttam hogy van náluk ilyen kalap. Ha nem jössz szombaton, akkor személyesen nem tudjuk megbeszélni a kalap témát, de cserélhetünk elérhetőséget esetleg.
  • Vidéki lány
    Vááá!!!:))) Nála lehet lapos tetejű barna kalapot rendelni/csináltatni???
  • Vidéki lány
    Kirus,

nekiálljunk kitárgyalni a cowboyokat?:))))
    Száműzve leszünk a fórumról, de majd beolvasunk a száműzőknek! Jó?:))))
  • kirus
    Kalap: a szomszéd tömbömbe lakik egy kalap gyártó. Íppen a 7en jártam náluk, mert ismerős vett kalpagot.
  • Vidéki lány
    Kirus,

jól megboxoltuk így távollétében a meccsét...:))))

Azért jössz ki jól Countryboy-jal,... fel tudod vele venni a kesztűt, mi?:)))

Köszi!:))))
  • kirus
    Mire leírok valamit, addigra már tárgytalan a téma. Hehe. És azért off, mert nekem is beszóltak ha nem zenével kapcsolatban írtam. Ez van. Persze én azért írtam szorgalmasan. Nem olyan fábul faragtak engem, hogy ne tegyem. De én is, vagy mi is megkaptuk érte a magunkét...
    Amúgy szerintem mindenki belátja hogy másról is szól a country, ez logikus. Ezt is leírtam. Meg azt hogy imádom a cowboyokat hehe
  • gregorius maxi
    egy jó kalapot venni akarok, tavaly is akartam már, nézegettem is, de még boltot sem ismerek igazán :-)
  • elgreco
    Én most jelképesen eleresztek egy békegalambot(ha sikerül beszúrnom), nem szeretném ha az Indexes fórumon történt szóváltás itt is megismétlödjön.

Reméljük egy sör mellett meg tudjátok majd beszélni a dolgokat:)

elgreco-sheriff-békebíró
  • Vidéki lány
    :(((
    Sajnálom, hogy most nem leszek ott...:(
  • kirus
    Nos, akkor még tán kedves Róbert neked kéne még előbújnod! Lelki világ rendben? Akkor mindenki tud mindent? Szerintem fejezzük be ezt a hülyeséget, ha már mi is nyírjuk egymást, akkor mit várunk el másoktól?
    Nekem meg amúgy is nagy a pofám , szóval ha beszólok, azon nem kő megsértődni. Már előre szólok!!!!
    Ha esetleg kell még valami, szólj, aztán megpróbálom előkeríteni.
  • gregorius maxi
    szombaton dumcsizunk, táncolunk .-)
    van miről :-))
  • gregorius maxi
    Kirus, senki sem bántott meg engem,
    és senkivel semmi bajom :-)
    leírtam egy benyomásomat a dolgokról, végülis ennyi...
    de lássátok már be, ez a country dolog nem csak zene!
    akiket ismerek személyesen azoknak életfelfogás inkább, és én például a közelükbe sem érhetek soha emberi minőségben meg lelki tisztaságban...
    miért merül ki abban a kommunikáció, hogy leírom, például mit hallgattam tegnap?
    vagy hogy ki milyen CD-t adott ki ?
    miért OFF minden ami nem hanglemez-promóció ?
  • Vidéki lány
    Új ember mosogat... hát, bemutatkozott, a fene egye már meg!!! Annyira utálom, amikor ilyen hülyeségen akadunk le!

• Vidéki lány
    ISmerem én is Countryboy-t, nem ellenségem, vagy vmi, ne hidd azt!:) Sőt, Maxit is ismerem, tudom, hogy egy tök aranyos, poéngyáros ember...
    OC sértegetéséről inkább ne is beszéljük, mert az gusztustalan volt... sajna.

Sztem nincs olyan itt, aki ne kedvelne.:)

JAjj, nagyon imádom őket! Főleg az Alison Krauss-szám a kedvenc!! Gyakorlok szorgalmasan!:)
  • countryboy
    Szerintem pedig új ember mosogat...vagy mi. Mellesleg az elképzelhető, hogy átsiklottam az általad idézett mondaton, nem szándékosan.

Nem vagyok sértődékeny és nem is leszek. Ti se legyetek azok. Nem ezért vagyunk itt.

Ja, Tamás lennék, vagy mi...
  • kirus
    De van ami igen :), gregorius nekem írt, és én arra referáltam. És azért itt szeretném megvédeni Countryboyt, akit jóbarátomnak tartok. Az volt genyaság, mikor OC-t a másik fórumon lefaszkalapozták. Szerintem itt ilyen nem történt.

Mindegy, a többséggel már találkoztam, aki kedvel annak örülök, aki nem...hát ez van,nem szerethet mindenki. A többiekkel meg lehet talizom szombaton. Ha megkedvelnek örülök, ha nem....hát nem szerethet mindenki.

Amúgy dalolsz a karaoke-számokra?
  • Vidéki lány
    Oké. Legyen poén... jó szórakozás, hogy a másik nevén röhögsz, de mind1... Sztem akkor Maxi sem kezelte nem-poénként... csak utána illett volna neked az ő kérdésére is válaszolnod... idézzem? ("egyébként esetleg ha te is felfednéd nemes kiléted akkor egyensúlyban is lennénk :-))") Sztem ez sem olyan hangvételű volt, hogy azt érezhetted volna, hogy megsértődött...

... és azt már az oviban is tanítják, hogy ha kérdezik a neved, akkor illik bemutatkozni (vagy legalábbis privát-ban)...

• Vidéki lány
    Kirus,

sztem nem is neked szólt..:)
  • countryboy
    lassan átmegy oviba a kedvenc fórumunk...
  • countryboy
    Nem kérek bocsántot azért, amiért nem kell, aki nem ismer, az nyilván nem is veszi fel ha valamit poénból beírok. Kirusnak ezerszer durvább dolgokat irogatok nap mint nap, mégsem kapja fel a vizet érte, igaz Kirus? Azért mert ismer engem...
  • countryboy
    Amikor idecsöppentünk Kirussal, szinte csak magának irogatott itt Nashville barátunk...de mi elfogadtuk ennek a fórumnak a stílusát, sőt felvettük, mert nekünk is bejött. Érző, gondolkodó emberek vagyunk, miazhogy!nagyonis!

Igen ez egy infó gyűjtőhely és a hasonló ízlések találkozóhelye is. Nem feltétlenül kell egy ilyen helyen filozófiai bölcseletekbe bonyolódni...szerintem.
  • kirus
    1. én kíváncsi voltam és vagyok rá, hogy mennyi közöd van a countryhoz. Talán éppen ezért kérdeztem.
    2. azt hiszem nem ismerjük egymást, bennem ne hiányold az érző gondolkodó embert, pont ezért.
    3. milyen az ha valakiből megszólal az ember? Belőlem az állat szólogat?
    4. nem fogok itt kötekedni, leírtam a véleményem pár sorral korábban, még azt is, hogy én is gyakran off-olok, és imádom a countryval kapcsolatos dolgokat. Ha összeugrunk, azt is priviben. Szívesen megadom az MSN címem.
    5. Nincs is öt, tiszta buziság ez az egész

Amennyiben mégis megbántottam volna érző lelked, úgy hívj ki egy párbajra :), és ezennel nyilvánosan a FÓRUMON kérek elnézést
  • Vidéki lány
    Cb.,
    sztem ez baromira nem érdekel senkit, hogy milyen kifogásokat hozol fel az ellen, hogy hülyeséget írtál... inkább egy "bocs" lett volna az ideillő

inkább örülnél, hogy jönnek új emberek...

Timi

• countryboy
    már bocsi, de számomra a Gergely Róbert név egy felütött labda, amit le kellett hogy csapjak itt...bárki írta volna, ugyanezt irtam volna be, mert nagyon nem komálom az ilyen énekeseket.

a második napirendi pontra pedig csak annyit irnék, hogy hirtelen a semmiből megjelentek itt emberek, és elkezdtek msn stílusban irogatni...azért ez furcsa volt...a régiek hadd offoljanak már itt, ha úgy akarják....szerintem.
  • gregorius maxi
    aha...
    egyébként nagyon szívesen leírnám mennyi közöm van a countryhoz, meg hogyan kerültem a közelébe...
    de ez itt első látásra nem egy fórum, hanem egy hanglemezboltnak a promóciós lapja, ami arról szól, hogy mit hallgass, mit vegyél meg, mit szeress...
    egy apróságot hiányolok:
    AZ ÉRZŐ, GONDOLKODÓ, EMBERT

ha böngészek a neten annyi aktuális infót találok zenészekről hogy röhej...
    mi a poén abban, hogy beszúrom ide?

nekem a barátaim 90%-a vagy countryt játszik vagy country hallgat...
    de még soha senki nem cseszett le engem azért mert az "ember" szólalt meg bennem nem pedig a fanatikus vak rajongó

tudom, hogy jó emberek vagytok, de engem sem darált kutyahúsból csináltak :-)
    ha egyszer nincs kedvem halomra CD borítókat beszúrogatni ide, meg az éppen aktuálisan kiadott dolgokat promóciózni akkor nincs kedvem... ennyi...
    ettől függetlenül olvasgatom a dolgokat, mert nagyon érdekes, de írogatni így keveset fogok...

aki meg line dance iránt is rajong azzal úgyis lepacsizunk élőben...
    :-)
    na puszi mindenkinek

Robi
  • Vidéki lány
    Bocs, hogy én válaszolok:

Countryboy,

1. "Gergely Róbert, alias pacsirtamadár??? a madarakkal vigyázni kell mostanság...
    na beszélnénk mi már most itten a zenéről is???"

szted ez mi, ha nem gúnyolódás?

2. Utána pedig kérdezte Maxi a te nevedet is...

És arról, hogy Kriszta28, Beus75 és Maxi OFF-olt volna ("Mi ez itt kérem? Messengerezünk???Topic szét OFFolva!!! Eh!!!" - Cb.): nézz egy kicsit magadba... brazil szappanoperás beszólás kinek is szólt "régebben"?

Tudod, Poltom, bírom a fejedet, csak nem szeretem, ha mások szemében a szálkát is...

ÜDv.
    Timi
  • kirus
    Ajánlom magamat hehe........vicc és OOOOOOOFFFFFFFFF