5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • gregorius maxi
    hol tudok belehallgatni, meg ha tetszik hol tudom magamévá tenni
  • countryboy
    Tényleg lemaradtam, milyen válaszra vársz??
  • countryboy
    Ezen már túlvagyunk, Miss Kirus!
  • gregorius maxi
    még mindig nem kaptam választ a Tony Stampley Cd-re :-)
  • gregorius maxi
    küldtemmailtakocsikról
  • gregorius maxi
    ráadásul te 2-nek számítasz :-)
  • kirus
    Dierks Bentley: Gonna Get there someday:

Musicans: Bryan Sutton-Acoustic guitar; Steve Sheehan-Acoustic guitar; J.T. Corenflos-Electric Guitar; Jimmy Carter-Bass; Steve Brewster-drums; Gary Morse-Sho-Bud Pedal Steel Guitar; Aubrey Haynie-Fiddle; Lona heins and Wes Hightower-Background Vocals
  • KRISZTINA28
    én is megnéztem a képeket!!
  • Vidéki lány
    Jó reggelt, de korán keltetek!:))

Én is megnéztem a képeket már, sőt Beus is!:)) Az már min. 4 (kétszer Maxiék, 1 Beus, 1 én).:))))

Na, pusz!:)

T.

PS: Örülök, hogy kellemes hangulatban telt a tegnap vita utáni része!:)
    PS2: Tegnap otthon Alison Krauss-t hallgattam, ma reggel meg Station-Bachata keveréket...:)))))))
  • elgreco
    ??? akkor valószínűleg rosszul lett valami beállítva, mivel most néztem meg és még mindig csak hármat mutatt. Le is szedem mindjárt és megpróbálkozom valami magyar számlálóval.
  • gregorius maxi

Del McCoury, Steve Earle
    csak hogy én is dobjak má' ide valami nevet :-)
    tegnap kaptam ezt a CD-t OC-től, első dolgom volt reggel, hogy hallgatom, de szerintem a második is az lesz :-)
    ha nem nézek ki az ablakon, teljesen olyan érzésem van, mintha sütne kint a nap!

• gregorius maxi
    vagy IP alapján számol... mer akkor csak 1 vagyok...
  • gregorius maxi
    hehe
    csak én megnéztem kétszer plusz mutattam a főnökasszonynak, miféle kultikus mulatság folyik a szomszéd faluban :-)

rossz a számláló
  • elgreco
    fent voltak csak néztem a statisztikát és összesen hárman nézték eddig meg, azért arra gyanakszom, hogy sokaknak elsiklott felette a tekintete.
    Tehát emberek itt vannak a lindances képek és még kérek belőlük:)
    ____KÉPEK____
  • kirus
    Lehet hogy hülye vagyok, de ezek voltak fent reggel is. Nem?
  • elgreco
    LINEDANCES KÉPEK!!!!
  • kirus
    Holnap reggel kiveszem a kocsiból, és első dolgom az lesz melóba, hogy fórum, és infó
  • TheDreamingTree
  • TheDreamingTree
    Na ja, Alisont felismertem a 6-dik számban, a Wes meg szerintem minden country CD-n vokálozik...
  • countryboy
    Mellesleg nem vagyok elveszett gyerek, szóval: közülük valaki! :)
    Alison Krauss Background Vocals

Russell Terrell Background Vocals

Lona Heid Background Vocals

Wes Hightower Background Vocals
  • countryboy
    Passz, megfogtál, ezt egy olyan ember tudja neked megmondani, akinek megvan a CD eredetiben.

Kirus.
  • kirus
    Hát ezt még én is megnézném neked, ha nem tartanám a cd-imet a verdában....már le nem megyek az tuti
  • TheDreamingTree
    Countryboy! Tudnál segiteni?
    A Dierks Bentley 'Modern Day Drifter' album utolsó (Gonna Get There Someday, csak a rend kedvéért) számában ki vokálozik? Gondolom, Neked megvan a CD, abban talán benne van :) Neten nem találtam semmit róla.

Thanx
  • gregorius maxi
    egy kérésem lenne:
    countryról ne essen szó :-)
    a mai napom ebből állt ki, illetve a vitáról...
    szóval sör+CD oké
  • kirus
    Az hát! Rázom a kis seggem a székben :)
  • countryboy
    if it ain't one thing...it's another! :) ugye???
  • countryboy
    ha töményen csak dobrot kellene hallgatnam, megunnám én is...
  • kirus
    Na, mit hallgatok mostan: Joe & Tony Stampley: If it ain't one thing...........
    I like it, I love it, I want some more of it
  • gregorius maxi
    az, hogy egy hangszer hangja nem tetszik az szubjektív...
    miért pont egy CD emghallgatása változtatná meg?
  • countryboy
    Engem is magaddal viszel??? Sörözhetnékem van!
  • kirus
    Szerintetek egy óra alatt odaérek? hehe
  • Old Cowboy
    Hellotok!
    Hát ez nem igaz! Délelőtt néztem meg a fórumot és azóta annyi bejegyzés került rá, hogy nem győzöm olvasni.
    Ma este át kell menjek az Árbócosba. Gondoltam viszek magammal egy dobro válogatást és Maxival megvitatjuk egy sör mellett, miért is nem tetszik neki. Akinek van kedve jöjjön, 8-tól ott leszek.

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    Nekem is nagyon bejön az új Joe Nichols. Az allmusic guide szerint is az eddigi legjobb lemeze és én egyetértek.

JOE NICHOLS III
  • countryboy
    Nincs itt semmi gond, csak unatkoztunk és nem volt jobb dolgunk, mint összevitázni :)
  • TheDreamingTree
    Hello, mindenkinek. Régen irtam, akkor is keveset. Picit irigy vagyok, hogy csomó ember a munkahelyérők tud fórumozni... Ha jól olvasom, azért nincs mindenben egyetértés... :)
    Szerintem azért nem olyan nagy baj, ha az ember a zenén kivüli gondolatait is leirja. A mértékről persze lehet vitatkozni. Mondjuk miről nem :)
    Hogy zenéről is beszéljek, ez a Joe Nichols III egyre jobban tetszik...Talk Me Out Of Tampa .
    Amúgy szerintem a Stratocaster viszont kényelmesebb, de a gitárok királya akkor is a Les Paul Standard...
    Ja, még egyszer feltenném a kérdést: pontosan hol is lesz a táncolós-dolog?
  • countryboy
    Tony Stampley. Nos. Tony nem más, mint a 70-es évek nagy lázadócountry (rebelcountry) stílusának nagy képviselője, Joy Stampley fia. Tehát a gyökerek megvannak. Ha szereted mondjuk Hank Williams Jr. stílusát, Tony lemeze is be fog jönni. A lemeze húzóslágere az Americam Offline, egy nyílt lázadás azok ellen (ellenünk) akik több időt töltenek a számítógépjük előtt, minthogy egy honky tonk-ban söröznének, csajoznának, billiárdozának.
    Stílusát tekintve tehát egy southern-fried country-rock, elég jó szövegekkel.
  • gregorius maxi
    na kikérdezem a haverokat :-)
  • gregorius maxi
    izgat engem az a tony, akárhonnét is jött :-)
  • gregorius maxi
    hááát, én nem vagyok divatbaba, csak azért nem hallgatok valamit, mert az a divat...
    31 éves fejjel eléggé fura a beállítottságom...
    tudom, a magyar country olyan mint az amerikai pizza .-)
    de sok jó dolog történik és jó benne lenni bármilyen minőségben...
    erre nemrég jöttem rá...

egyébként koncertekre szoktál járni?
  • countryboy
    nem ismerem a magyar country világot, soha nem is érdekelt, ez van. De ez unblokk értendő az egész magyar pop-rock zenére. Szóval nekem aztán mondhatsz magyar neveket, Tóth Andrison és Pelyhes Gabin kívül nem ismerek sokmindenkit (azért még vannak páran, bocsi ha nem írtam le a neveteket :)