5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #1640 A Pistol-t csak akkor játszom le, ha kismásolják kislemezre...komoly rádiókban csak kislemezet játszanak, az úgynevezett album cut-okat mellőzik! :) -
#1639 "Trisha Yearwood - Trying To Love You" is nagyon jó, de a "Pistol- t" legközelebb érdemes lesz lejátszanod, ha lesz legközelebb... -
countryboy #1638 ez az új Garth Brooks dal nagyon jó, mert visszaidézi a korábbi dalait a 90-es évek elejéről. igazi cowboy dal!!! -
#1637 "Collin Raye - I Know That's Right" szerintem sem olyan jó az új lemeze, régebben sokkal jobban tetszett! Nem fogom unalmasra hallgatni... -
#1636 Úgy látom Countryboy két helyen is ott van. Legalább nem vagyunk egyedül. -
#1635 "Sara Evans - Cheatin'" hozza rendesen a lúdbőrt!!! Hogy mire képes ez a nő!
Megunhatatlan countrygirl, egyike azoknak, akik nálam a dobogó legfelső fokán állnak. -
countryboy #1634 mi megmondtuk Kirussal, hogy nem fog tetszeni! :) -
#1633 "Dixie Chicks - I Hope" sem rossz, bár hallottam már tőlük jobbat is!
Pl.: "Long Time Gone", "White Trash Wedding", "Cowboy Take Me Away", "Sin Wagon" a sok közül. Túl sok benne az "I Hope". Egy kicsit unalmas... -
countryboy #1632 Hun vagytok??? Csak Nash tisztel meg a figyelmével??? Grrr -
#1631 Carrie Underwood - Jesus Take The Wheel. Ezt ajánlottam a múltkor! Nagyon bejön a csajszi! Jogos neki az 5 csillag!!! Kíváncsi vagyok mit nyújt majd az új lemezén, remélem nem csak ez az egy száma lesz lehengerlő! -
#1630 Basszus!!! Nincs itt senki???? -
#1629 Dierks Bentley - Domestic Light & Cold Naggyon jóóóóóó! -
#1628 ne csak mutogass, lökjed a sódert! Még 3 perced van!
És hamarabb elkezdte! -
countryboy #1627 countryboy itt van!
countryboy azért csinálja, hogy Nashville örüljön! :) -
#1626 Fantasztikus összeállítás Barátom!!!
Én már gépközelben vagyok és várom műsorod! Remélem ti is fórumlakók!
Countryboy értünk csinálja, remélem még sokáig!
Ki van még itt? -
#1625 Gretchen Wilson rajongóknak, a live felvételeket is tartalmazó eme nagyszerű kiadás kötelező!:
-
countryboy #1624 A holnapi MOHA COUNTRY-ban a következő új dalokat hallhatjátok:
Jace Everett - Bad Things
Trisha Yearwood - Trying To Love You
Clint Black - Drinkin' Songs And Other Logic
Tracy Lawrence - If I Don't Make It Back
Dolly Parton - Imagine
Carrie Underwood - Jesus Take The Wheel
Montgomery Gentry - She Didn't Tell Me To
Pat Green & Brad Paisley - College
Dierks Bentley - Domestic Light & Cold
Collin Raye - I Know That's Right
Garth Brooks - Good Ride Cowboy
Dixie Chicks - I Hope
Ray Herndon - Grain Of Salt
Ryan Shupe - Banjo Boy
Sara Evans - Cheatin'
Jó szórakozást!!! -
#1623 Hát ez meg hova tűbt ???
Na mindegy, itt a link:
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=country&ext=&op=and&ihs1=18&iho1=d&iht=2 -
#1622 Sziasztok!
Egy újabb hely, ahonnan lehet szemezgetni. Ha már ismeritek, bocs :)
[URL=http://isohunt.com/torrents.php?ihq=country&ext=&op=and&ihs1=18&iho1=d&iht=2][/URL]
-
#1621 leszedem őket, mint állat, de valamire panaszkodik ez a redves letöltő, mióta megpiszkáltam a lekét neki -
Észventura 22 #1620 Érdemes meghallgatni eme remek előadók kiválló zenéit -
Észventura 22 #1619 adkins - honky tonk badonkadonk
kenny chesney - who youd be today
brooks and dunn - believe
tim mcgraw - my old friend
big and rich - comin to your city
brad paisley ft. dolly parton - when i get where im going
danielle peck - i dont
doug stone - everything
hometown news - thats country to me
shannon brown - corn fed
lila mccann ft. jim brickman - im amazed
joey martin - thats important to me
hot apple pie - were makin up
wynonna-attitude
john_keaton-heart_of_the_little_town
erika_jo-im_not_lisa
shawn_king-in_my_own_backyard
carolina_rain-lets_get_it_on
doug_adkins-whiskey_salesman -
#1618 épp a lelki sebeimet nyalogatom...
de ma este teszek rá egy JIM BEAM márkájú sebtapaszt... -
Észventura 22 #1617 Ja irj már vissza hogy sikerült e beállítani üdv.
-
Észventura 22 #1616 Sziasztok
Nem tudom be lehet állítani a prioritását nekem minden full sávon jön.
De komolyan keresgélj egy keveset.
Ja pont most szedek egy 4 gigás dvd-t ami country válogatás a legjavábol. -
#1615 Vidám lehetett :) Hallasz még, vagy már csak szájról olvasol? :) -
#1614 a tegnapi délutánomat egy heavy-metalos emberke próbatermében töltöttem...
az élményt nem minősítem... -
#1613 ez tényleg működik csak lassú mint a fagyott csiga -
Észventura 22 #1612 Hali
bocsesz rossz linket küldtem el tényleg bocs
itt az eredeti amit akartam
http://torrentreactor.net/sections.php?id=58
kell hozzá egy progi ami a letöltő vezérlő
azt itt megtaláljátok
http://www.bitcomet.com/ -
#1611 Na, ja és a LIDL fizet is nekem az ingyen reklámért. :) Egyébként tényleg fantasztikus íze van és nem csak azért, mert Nashville, Tennessee államban van! Majdnem olyan, mint a Milka csokid, az ünnepi kiadásos. -
#1610 Csoki Kirusnak, dögös zene Kirusnak........anyám de jó nekem! -
#1609 Épp mostanában gondoltam Steve Earle- re, ő is elég dögös Country- t játszik!
Nem is gondoltam, hogy neked is bejön ez a stílus!
A múltkori találkozásunkkor akartad mutatni Toby Keith egyik számát a Shock'n Y'all albumról, ami neked már nem fér bele a "kosárba". Gondolom, hogy a "Sweet" című számra gondoltál, hát nem is tartozik a legjobb számai közé, de a többi jó! És mit szólsz a Pull My Chain albumához? -
#1608 :-) -
#1607 Na, még ilyen sem volt, hogy 168 hozzászólás óta nem jelenkeztem! Nagyon felpörgettétek a fórumot, alig győzöm olvasni! Volt veszekedés, barátkozás, békegalamb, minden! Volt benne OFF rengeteg, de engem ne igazán izgat, csak ne szárnyaljátok túl az MSN Messenger népszerűségét!
Nem gond, ha benne van az életetek is a hozzászólásokban, autópiacmiegymás, mert nem lehet mindig a témánál maradni 100%- osan. Ezek beszélgetések és mint olyanok, vonzanak más témát is, de ne essünk át a ló másik oldalára. Rendesen ülj gregorius azon a nyergen és ha kell, akkor lovagold meg az MSN- t és nem kell ide beírni hogy „tegnap csalódtam az emberi faj egy egyedében nem country, de igaz”.
Na meg, ilyet sem szeretnék olvasni: egy másik fórumból való borzadály!
Egy pozitívum azért mégiscsak van!…végre mindenki kipróbálhatta és megtanulta a linkek és fotók beszúrását. Filozofikusan ennyit!
Fotót már „régen” kaptatok, íme egy gyöngyszem!: Főleg Kirusnak, mert van benne csoki!
Ez azért Country a javából! Na még egy autót azért én is beszúrok ide:
Fantasztikus egy album, ha nem is Country, de olvassátok el róla az írást. Itt említik, hogy van benne egy kis Country:
„Amit vállaltak, azt következetesen, profin és szívvel viszik végig, és talán most először mernek egy kicsit bátrabban is kísérletezni. Így, a már-már hagyományosnak mondható Nickelback-sláger, a Photograph és egy-két finomkodó grunge rock ballada mellett, van itt néhány meglepően dühös és harapós, kemény rocksláger, egy kis country és végre némi játékosság és humor, ami eddig sajnálatos módon hiányzott a repertoárból.”
Nem tudom, hogy pontosan melyik számra gondoltak a country említésénél, végül is több belefér ebbe a műfajba, mint sokan gondolnák.
Szédületes album, nem túloznak a dícsérő szavak, és ez tuti tetszeni fog minden dögös hangzást szeretőnek! Tudni fogja az, hogy itt kire gondoltam! -
#1606 off:
happy vagyok, boldog, jó kedvem van, süt a nap, minden szuper,
és nem tudom mitől -
#1605 este meg funky buli + egy sör -
#1604 meg lerántottam 60 nótát ma, country műfajban de eléggé az 1920-as évek hangzásvilága -
#1603 tényleg az!
egyébként találtam még a neten egy pár albumot
1997 ből.. a címére nem emlékszem, holnap lerántom -
#1602 Hellótok!
De nincs semmi ma, a tegnapihoz képest! Ugye a szombati linedance party-t nem felejtettétek el? Ja, és ha javasolhatok valamit: Steve Earle and the Del McCoury Band The Mountain c. lemeze. Szédületes.
Keep It Country
OC -
#1601 ???
Te szegény