Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Old Cowboy és Countryboy szervezésében gyûlést hívunk össze minden kedves fórumozó részvételére számítva! A program címe: A Country zene jelene és jövõje. Összejövetelünk célja: egymás megismerése személyesen is, valamint eszmecsere hõn szeretett zenénkrõl. A beszélgetések közben és alatt a háttérben kivetítõn a legfrissebb és legjobb videóklippek lesznek láthatóak fokozva a találkozó hangulatát.
Idõpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
Helyszín: Budakalász
Faluház
Szentendrei út. 9
(Hévvel könnyen megközelíthetõ!)
Belépõ nincs, a helyszínen lehet fogyasztani.
Ezen hirdetést október 14-ig még párszor fogjátok látni a fórumon, mert azt szeretnénk hogy minél több country rajongó értesüljön róla és eljöjjön erre a valódi fórumra.
Contemporary Country Music
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Kirus: milyen lehet az a jó társaság, hogy még a letöltésrõl is megfeledkezel??? Irigyellek érte 😊
ÚÚÚÚ majdnem elfeledtem a szerdai lindedance-elést....emberek innen jön valaki? Lehet nem lesz kocsim, akkor sajna nemtok menni.<#szomoru1>#szomoru1> Esetleg lenyúlom vmelyik családtagét, szóval igyexem.
üdvözöllek a klubban...😊))) (gy.k.: Alan Jackson Fan Club...😊)))
Ide is írom, hogy ha esetleg Szegedrõl, vagy környékérõl megy vki 7-én, szerdán a klubba, és még akkor éjjel haza is jön, szívesen csatlakozom!
Üdv.
Timi
Ha már a Country énekesnõknél tartunk, akkor Jo Dee Messina után ismerd meg Sara Evans- t is. Csodálatos tehetség! Igazi Country életérzés! <#eljen>#eljen>
Köszi a segítséget elõre is.
OC
A szerdai buli (szeptember 7. 19.00) tuti. Vidéki lány a Te részvételed nagyon fontos. Légyszi gyere!
És jöjjön mindenki.
Csatolok egy térképet, hogy könnyebben oda tudjatok találni.
Üdv OC
Tegnap olvastátok a Metro újságot? Benne van Faith Hill hamarosan kiadásra kerülõ albumának beharangozója! Majd beszkennelem, ha lesz idõm.
Tim McGraw is nagyon jól hangzik a háttérben! Jó kis páros!
Nagyon ott a feeling! ...csak nyomjad Countryboy!
Ha így folytatod, akkor hamar fogunk a fórumban jubilálni! <#vigyor3>#vigyor3>
Nem is lenne rossz, ha bemondanád a fórumunk címét. Nem ártana egy kis reklám, hogy a csapatunk létszáma az egekig szökjön! <#nyes>#nyes>
Dwight Yoakam - Blame The Vain
Jon Randall - I Shouldn't Do This
Shane Owens - Bottom Of The Fifth
George Strait - She Let Herself Go
Zona Jones - Two Hearts
Faith Hill & Tim McGraw - Like We Never Loved At All
Seven - Drunk Chicks
Terri Clark - She Didn't Have Time
Steve Holy - It's My Time
Ray Scott - My Kind Of Music
Martina McBride - Rose Garden
Luke Stricklin - American By God's Amazing Grace
Josh Turner - Your Man
Alan Jackson - USA Today
Nekem úgy ahogy van bejön a csaj, azaz Shania Twain, lehet felõlem amiben akar a színpadon, a hangja és kisugárzása a fontos.
Most éppen egy Forty5 South nevû bandát hallgatok, akiket ajánlani tudok mindenkinek, elég jó kis zenét játszanak.
Nashville: még mindig él az ajánlatom, várom a listádat😊
A szerda nekem sajnos nem fog összejöni elnéztem a naptárban azt hittem pont egy szabad szerdámra esik az idõpont, azért ígérgeztem be de tévedtem.Remélem azért a többség ott lesz és jól fogtok szórakozni.
A linket, utólagos engedelmeddel "kattintásnyira nyújtom": SHOES
Használjátok az URL kódot, nem nehéz! Akinek gondja van vele vagy bármilyen formázással, az írjon egy privit és elmagyarázok mindent!
Egyetértek Countrygirl/Nashville-lel, én is Shania-n keresztül ismertem (és ismerem folyamatosan) meg a mûfajt. A "Shoes" tényleg jó, ha valakit érdekel :
http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=1KAI6Q5JKKKI332RWU0VNNSP3J
Innen le lehet tölteni mp3-ban.
Most néztem a hiradót, nem semmi, ami New Orleans-ban van, Vidéki lány remélem nem arra felé jártál!
Bye
..igen, elfelejtettem az én mondókámban megjegyezni, hogy Shania nélkül valószínüleg ma Magyarországon nem sokan ismernék a Country Music- ot!
Azt hiszem "réges-régen" Elgreco is kifejtette, hogy Shania hatása volt, hogy szenvedélyes Country rajongó lett. Szép kis kollekciója van neki is, de hol is van Õ? <#conf>#conf>
Shania Twain-t meg nem nagyon kell bántani srácok! <#ejnye1>#ejnye1> Ha nem lett volna Shania, szinte biztos vagyok benne, hogy ma azt se tudnám, hogy mi az a country..és nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki Shania által szerette meg ezt a fajta zenét! Tetszett néhány száma, utánanéztem, és a Woman In Me-t hallgatva rádöbbentem, hogy ez egy igen jó stílus! Engem az se zavar, hogy más stílusok felé is kacsingat, viszont idõnként visszatér a country-hoz, lásd UP! close and personal koncert, ami igazi csemege..szerintem! De persze ízlések, és pofonok! Van aki szereti, van aki nem..de közömbös senki sem marad! <#wink>#wink> Nekem a ruhatárával semmi bajom...fõleg mikor elnézem a mai popelõadók klipjeit!<#shakehead>#shakehead> Na de téma tényleg lezárva, csak azért elmondtam én is a véleményem, mégha ritkán is kapcsolódok be a csevejetekbe, azért olvasgatom idõnként.
Ja és alig várom Martina Timeless albumát, de sajna még az új számát nem hallottam! Ami késik nem múlik...
Kinek, mi a véleménye?