5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1680 Max akkor rivalizálhatnék, ha tudnék énekelni, de hát nem tudok, nincs hangom. Úgyhogy..... -
Vidéki lány #1679 I'm bekk!!:)
OFF:
azúrkék tenger, pálmafák, csinos pasik, 26°C, medenke:) az ötcsillagos hotelben.. hmm... 4 napot ezek társaságában "szenvedtem"... sajnáljatok!:)
Elgreco!:) Megtanítottak bachatázni!!!:) Asszem!:))))
ON
Bocsi!!:)))
Milyen volt a linedance???
Üdv.
Vidéki lány - Countrygirl - Timi
-
#1678 bocsi hogy meg mertem szólalni! -
#1677 Meg is javultam!
Mai ajánlatom: Anita Cochran. Még csak most kóstolgatom a hölgyikét, de ezek a számok nagyon menők:
"Girls Like Fast Cars", "I Could Love A Man Like That", "You're The Break"
-
#1676 GRACA! Akkor nem csak én fedeztem fel! :) A teljes game music pedig, tegnap óta a nován elérhető. -
Észventura 22 #1675 Egy kis izelítő:))))
http://www.joelharrison.com/freecountry.html -
Észventura 22 #1674 Oké most már ezt is megtanultam kösz a fölvilágosítást legközelebb jobban oda figyelek -
#1673 Aki szereti a country zenészeket és az amerikai kocsikat annak ajánlok egy 2006 Chevrolet naptárat letöltésre:)
NAPTÁR -
#1672 Ez természetesen a GTA San Andreasból a K-Rose rádió -
#1671 Na, ennek a rádiónak a nevét fejtsétek meg, ha tudjátok. Annyit elárulok, hogy mindig ez a műsor. Nem kortárs, de a helyzetnek megfelelően kellemes:
01. Amos Moses (Jerry Reed)
02. Louisiana Woman, Mississippi Man (Conway Twitty and Lorretta Lynn)
03. One Step Forward (The Desert Rose Band)
04. New York City (Statler Brothers)
05. Bed Of Roses (Statler Brothers)
06. The Letter That Johnny Walker Read (Asleep At The Wheel)
07. Queen Of Hearts (Juice Newton)
08. Hey Good Lookin' (Hank Williams)
09. Three Cigarettes In The Ashtray (Patsy Cline)
10. I Love A Rainy Night (Eddie Rabbit)
11. Crazy (Willie Nelson)
12. Make The World Go Away (Mickey Gilley)
13. Mamma Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys (Ed Bruce)
14. Always Wanting You (Merle Haggard)
15. All My Exes Live In Texas (Whitey Shafer)
...nahhh, lehet, hogy kicsit elvont lettem, de majd megjavulok estére. -
countryboy #1670 éSZVENTúra, kicsit le vagy maradva...
a promo only-k minden előző hónap közepétől már hozzáférhetők. -
#1669 idézet: "De nekem a Sara Evans nóta nagyon nem jön be. Pedig már párszor meghallgattam."
Szerintem nagyon jó! ...nem ezt hívják nők közötti rivalizálásnak? -
Észventura 22 #1668 Asureus segitségével letölthetitek elég gyorsan jön. Érdemes meghallgatni.
-
Észventura 22 #1667 Találtam egy nagyon jo albumot megint
VA-Promo_Only_Country_Radio_November-2005-XXL -
Észventura 22 #1666 áááá mindegy nem ezt akartam -
Észventura 22 #1665
-
countryboy #1664 nem is olyan régen írtam róla, de nem Cash vonatkozásában. Amúgy jó az ajánlás, csak kicsit elkéstél vele! :)
És Gary Allan, nem Gary Allen. -
#1663 ...csak azért? Egyébként is -
#1662 Én is ajánlanék egy cd újdonságot, de csak azért mert Johnny Cash vonatkozása van: Gary Allen - Tough All Over -
countryboy #1661 most először egyetértek veled, Észventúra!
Kirus nem tudom mire vág föl! Blútúsz vagy a mi fene...azt sem tudom eszik-e vagy isszák-e. Ehhh. -
Észventura 22 #1660 Az Oké de nem mindenkinek futja olyan telóra :((((( -
#1659 Egy kicsit OFF lezsek de ezt meg kell nézni:
Sony reklámfilm
legyen egy szép napotok!
elgreco -
#1658 Hát, ha én dallamos countryt akarok a telómra, akkor rányomok egy mp3-at....otthon a gépről...bluetooth-al -
Észventura 22 #1657 És végül aki szeretne a telójára egy kis dallamos countryt az nézze meg ezt az oldalt
http://ww4.ez-tracks.com/Country-Music.html/SubCat/Kenny%20Rogers -
Észventura 22 #1656 http://[IMG] -
Észventura 22 #1655 Ja erről az oldalrol el lehet jutni egy kis letöltéshez ami igen érdekes zenéket tartalmaz term kiválló stílusban -
#1654 Ja, meg még délután lejött, és jó:
Gretchen Wilson 5-Mo-Fo-Ya. Nován megtaláljátok.
érdekes az utolsó szám :) -
#1653 Hmmm. Most néztem meg videóról a délutáni 3Sat Country Roads-ot.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez a reaggie-country nem tetszik (Willie Nelson - I'm A Worried Man)...
Ez a Van Zant viszont jó . És a Dixie Chicks II, a Cowboy Crush. Csak itt dobos, meg basszeros is van :) -
Észventura 22 #1652 Szio mindenkinek
http://www.huberbanjos.com/c_team_flathead.htm -
STRING #1651 Hmmm... biztos keverted őket, egyszerre mindig csak egy dologra szabad koncentrálni :-) -
#1650 legközelebb mindenféle magokat ha hozol akkor a leghatározottabb kérésemre se engedd, hogy bezabáljak belőle...
:-)
rosszabb vagyok mint egy hörcsög... -
#1649 Na, én megint lemaradtam a rádiózásról. Bára Csirkéket már leszóltam, Garth Brooksot már istenesítettem, pont úgy mint Ryan Shupeot. De nekem a Sara Evans nóta nagyon nem jön be. Pedig már párszor meghallgattam. -
STRING #1648 Sziasztok!
Most értem haza a linedance estről és egyszerűen még mindig a hatása alatt vagyok. Kedves Old Cowboy, KIRÁLY vagy így nagybetűvel. Nagyon szuper volt a társaság és végre a kezdőlépéseket nekem is sikerült megtenni. Alig várom már a következő alkalmat. Mégegyszer köszönöm az élményt. -
#1647 hi!
Ittmegnézhető egy nagyobb trailer a Walk The Line filmről! Szerintem hihetetlen jól sikerült! (Behind the scenes).Én már csak a film itthoni megjelenésére várok! -
#1646 Tex Ritter név mond nektek valamit?
zenecsináló emberke (volt) -
#1645 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
itt a fórumon menjetek bele a "saját fórumok" csoportba és ott nézzetek bele a "kriszti topicja" című szobácskába...
egy matekpéldát is feladnék:
ha valaki definiálja azon témakörök halmazát ami ott OFF-nak számít annak ma este fizetek egy sört!
a hozzászólások és értelem aránya is érdekelne dB-ben kifejezve
természetesen plusz egy sör a díjazás -
#1644 Köszönöm a műsort Countryboy! Jól éreztem magam! Very Thanks!
Have a Nice Day!!! -
#1643 "Ryan Shupe - Banjo Boy" tényleg nagyon vidám szám, rá fogok keresni.
Érdekes a stílus, de éppen ez a sokszínűség ami élvezetessé teszi a Country- t mint műfajt! -
#1642 ...na ezt majd egyszer elmagyarázod! :) -
#1641 "Jace Everett - Bad Things" őt a 3 Sat Country Roads műsorában láttam meg először. Nem rossz csóka!
A mai nap meglepetése, amit nem írtál a listába: Shannon Brown, nagyon magasra helyezi a mércét. Igazán dallamos Country nóta!