Birkák a fórumon?

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
pontosan.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szabina
Bocs, de hogy jön az össze, hogy aki x-elt az nem segített pénzzel vagy valamilylen adománnyal? Ezeket honnan veszitek? Én senkire sem merném rámondani hogy képmutatásból ikszel, mert nem láthaszt bele az emberek gondolataiba. Nem tudhatod, hogy valóban komolyan goldolta-e, és emelett lehet hogy utalt is valamennyi pénzt a Vöröskeresztnek vagy az UNICEF-nek. Az jobb lenne, ha mindenki azt írná be, hogy én utaltam ennyi meg ennyi forintot? Szerintem ez lenne az igazi képmutatás....

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

St
<#eljen>
ghost cb
Nem a birkasággal van a baj szerintem. Ha valaki birkaságból tesz X-et az hülye. Itt nem errõl van szó.
Azokkal van a baj akik segítség helyett X-elgetnek és mellé síró fejet raknak, stb.. Ez a képmutatás.
Mindenkinek a saját reszortja, hogy lerendezze, és eltegye magában valahova ezt a katasztrófát. Mindenki máshova.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

hát én úgy gondolom hogy mi ezekkel az x-ekkel nem tudunk nekik segíteni, de nem tartom hülyeségnek, van rá idõm hogy elnyomjak egy x-et

mikike
jah, csak érvelek a semmirõl...

hát kíváncsi vagyok ki fog ideírni és mit

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

St
Látom mikike lövésed sincs mirõl van szó szokás szerint, csak érvelsz a semmirõl...😊

Én azt állítom, hogy a fórumozók nem birkák, de itt vannak néhányan akik szerint azok. Az õ véleményeiket várom ide.
hen-tes
sorry a nagy képért

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mikike
még annyit, hogy a birkán nem segítesz, ha azt mondod neki, hogy birka vagy

mikike
mivel úgysem fogunk egyetérteni...

én azt mondom mindenki azt teszi amit tennie kell

St
Tolerálni azt lehet és kell ami a közösségnek jó, vagy közömbös. Nem szabad viszont tolerálni a devianciát.
mikike
na igen, de te sem vagy toleráns
(csak zárójelben szerintem épp a moderátoroknak kéne példát mutatni)

mikike
gumiban is van gyász topik oda lehet írni, ez törölhetõ

St
Igen, lehetne, ezt szeretném én is megvalósítani a dolog neve: tolerancia 😊
mikike
nem lehetne olyan, hogy nem ítélkezünk más emberek felett?
van aki úgy gondolja, van aki meg nem

joga van hozzá

St
Ezt a témát azért nyitottam mert náhányak szerint birkák, mûanyagemberek és képmutatók azok akik:

- 2 perces néma felállással emlékeznek a szökõár áldoazataira (angol parlament)
- x-eket írnak egy fórumtémába a gyász jeléül (SG fórum)

Mivel a másik témában nincs erre lehetõség, itt kifejtheted a véleményed errõl a dologról. Lássuk a véleményeket és az ellenvéleményeket :-)
--------------
Az újonnan bekapcsolódók kedvéért: ez a téma NEM arról szól, hogy bárki is birka lenne, hanem arról, hogy VANNAK a fórumon emberek akik úgy gondolják, hogy itt birkák is vannak. Õk a "birkázók", itt róluk van szó. Én nem tartozom a "birkázók" közé, tehát az elsõ postot elolvasva ne engem kezdj el szidni 😊
← ElőzőOldal 5 / 5