Birkák a fórumon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(azzal érnél valamit, ha küldenél egy csomagot)
Itt csupán az a lényeg, hogy megadod-e a tiszteletet az áldozatoknak, vagy csak egyszerûen odalöksz egy X-et.
jövõre mi lesz? tehén? 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
miért ne lehetne ittis? 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[ Teljes mértékben egyetért ]
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ugyanott vagyok, nem segítettem semmit. De legalább gondoltam az áldozatokra.
War. War never changes.
Azonban az X-elgetéssel kapcsolatosan erõs ellenérzésem van.
Szerintem az együttérzés kifejezésének minimuma az, hogy az ember leírja: "Részvétem a hozzátartozóknak!".
Egy X-et beírni két kattintás egy billentyûlenyomás illetve 3 másodperc. Noha az elõbbi sem sokkal nagyobb erõfeszítés, de annak van valamilyen jelentése.
Biztos vagyok benne, hogy senki nem örülne, ha egy közeli hozzátartozója temetésén néhányan csak annyit mondanának neki, hogy "X". (éppen ezért nem is írtam be a topicba)
Arról, hogy ki írt be birkaságból és ki nem, felesleges vitatkozni, mert ezzel kapcsolatban mindenkinek önmagával van elszámolnivalója.
Ha mi "ixelõk" megkérjük a "nem ixelõket", hogy ez ellenvéleményüket ne az ixelõs topicba fejtsék ki, akkor azt miért nem lehet tiszteletben tartani? A tolerancia itt kezdõdik, nem ott, ahol te írod <#vigyor3>#vigyor3>
Nem inkabb egy olyan topicot kellett volna nyitnod ahova mindenki beir egy t betut ha ugy erzi,hogy o tolarans masokkal szemben?
Aztan akik nem raknak semmit vagy nem t betut irnak azokat banolod es igy sokkal hamarabb meglesz amit szeretnel elerni.
<#mf1>#mf1>
A cim is erre utal:Birkák a fórumon? -Ez mát egy komolytalan cím.És hogy miért nem törölték?-mert st hozta létre.
St #1 :
Ezt a témát azért nyitottam mert náhányak szerint birkák, mûanyagemberek és képmutatók azok akik:
- 2 perces néma felállással emlékeznek a szökõár áldoazataira (angol parlament)
- x-eket írnak egy fórumtémába a gyász jeléül (SG fórum)
Mivel a másik témában nincs erre lehetõség, itt kifejtheted a véleményed errõl a dologról. Lássuk a véleményeket és az ellenvéleményeket :-)
Már az elsõ hozzászólásban is gúnyosan lekicsinyíti az x-et nem rakókat. (A szmájli meg kellet oda....)
St Már mikike is megjegyezte hogy te nem vagy toleráns. Miért nem tudod elfogadni hogy másoknak is lehet vélemény ami eltér és az más szemszögbõl ugyan olyan helyes lehet. (értem ezalatt a !kulturáltan hozzászóló x ellenzõket) -Az már megint egy más dolog hogy pont a moderátor ilyen-
(Azt meg én nem viselem el hogy ilyen komoly témát elpoénkodnak -már az #1 is ilyen- csak azért mert a cime nem az hogy gyász és nem kell "x" beírni.)
Tényleg hihetetlen hogy néhány embert zavar az ha a magunktól telhetõ módon megemlékezünk az áldozatokról.
War. War never changes.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mikor lehet majd könyv formájában megvenni? 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Téma: Gyász!
Moderátor: St
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 09:44
No: #18
Nick: The Garrett
Dátum: 2004.12.31. 02:03
nagyazistenalltkertje 😛
-----------------
Moderátor: Punker
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 11:38
No: #52
Nick: FREAK
Dátum: 2004.12.31. 11:14
ez aztán segít, gratulálok.... most biztos megkönnyebbültetek, ilyen önfeláldozó, nagylelkû X-elést sehol máshol nem látni a világban......
<#mf3>#mf3> gondolom, anyátok temetésén is majd dobtok egy X-et (aki igazán szerette, az kettõt is)
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 13:20
No: #84
Nick: FREAK
Dátum: 2004.12.31. 13:19
errõl van szó, ez az egész topik egy nagy álszent cirkusz
az indiai anya, akinek mind a 20 gyereke odalett magasról szarja le ezeket a kurva X-eket, nézzetek már magatokra mûanyag majmok
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 13:53
No: #88
Nick: Ams
Dátum: 2004.12.31. 13:45
<#levele>#levele>
-----------------
No: #90
Nick:
Dátum: 2004.12.31. 13:48
<#levele>#levele>
-----------------
No: #91
Dátum: 2004.12.31. 13:49
a hõs x-elõk...
-----------------
No: #94
Nick:
Dátum: 2004.12.31. 13:52
Amikor nálunk volt árvíz miért nem X-elgettetek? Elég sok embernek ment tönkre az élete...
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 13:54
No: #95
Dátum: 2004.12.31. 13:53
legális forma a spammelésre,többet nem ér...
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 13:55
No: #93
Nick: Galy
Dátum: 2004.12.31. 13:55
120.000 halott...
bezzeg 1.800.000 erdélyi magyar maradjon román....
gratula
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 14:05
No: #96
Nick:
Dátum: 2004.12.31. 14:05
a sebesülteknek télleg erre a sok ikszre van szükszége 😉)
-----------------
(ebbõl spam volt, kb. 10 hasonló üzeneten keresztül)
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 14:13
No: #98
Nick:
Dátum: 2004.12.31. 14:06
😄DDDDDDDDD
-----------------
(ebbõl is)
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 14:13
No: #99
Nick:
Dátum: 2004.12.31. 14:06
LOL
-----------------
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 14:14
No: #102
Nick: peet69 (62.77.212.61)
Dátum: 2004.12.31. 14:10
i like bukáke...!!!
-----------------
Moderátor: Ronny
Törlés idõpontja: 2004.12.31. 20:34
No: #156
Nick: Ronny
Dátum: 2004.12.31. 20:34
idióták...inkább küldenétek nekik valami hasznosat
2 dolgot tud: panaszkodni és fikázni a másikat/belekötni a másik dolgába teljesen feleslegesen, csak úgy poénból...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Miért kell kikezdeni ijesmit mint ez az ixelés??? Lehet, hogy azsbadságharc hõseinek nem ixelnek, de lehet, hogy arra mindenki máshogy emlékezik. Szerintem ha valami képmutatás akkor az az, hogy fölhozzátok az ijen rohatt régi dolgokat ami mijatt igazából nem tudok meghatódni, de mikor látom azt a rengeteg halottat hát az [email protected] a szökõár MOST történt és nagyon sokan meghaltak és szerintem ha valakiben van egy szikrányi együttérzés is az nem megy el ez mellett a dolog mellett. Mér zavar az bárkit, hogy ha valaki ixel? És mért kell kikezdeni azokat az embereket???
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
én már nem tudom követni.
Ilyen alapon azok is birkák akik nem ixeltek... <#vigyor>#vigyor>
peace
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A toleranciára mibenlétére utaltam:
- nem az a tolerancia, ha egy negatív jelenséget tolerálunk (fikázás, lebirkázás, lehülyézés), hanem az, ha a "birkázók" nem "birkáznak" és szépen kussolva elnézik az ixelõknek az ixelést.
Szóval értitek birkázók vs. ixelõk <#nevetes1>#nevetes1>
Mert igen,... vagyunk egy páran. 😉
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nem hiszem,amugy,hogy erre kellene terelni ezt a vitat...
vagy nagyon szeretnel mar torolni valamit?
Úgy értelmeztem, hogy õ számára az szomorú, hogy a karácsony 1 nap az évben, amikor lehet szeretni, közben õ másokról beszélt.
- a zsidó nem érti miért nem képes a szkinhed tolerálni a zsidókat, a szkinhed meg nem érti miért nem képes a zsidó tolerálni az antiszemitákat.