Birkák a fórumon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
halkan azért megkérdezném hogy: Mi is a topic címe?
(ezenkívül nem nagyon akarok belekeveredni ebbe az értelmetlen vitába)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sztem ezt vitát kéne abbahagyni már errõl...semmi értelme sincs. Aki az x ellen érvel, az úgysem fogja meggyõzni a másikat, és aki x mellett érvel, az sem fogja meggyõzni azt, aki úgy gondolja, hogy ez nem vmi helyes módja az emlékezésnek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mit bassza a csorotoket az ha X-elgetnek a forumba?
MSN-en enis kaptam egypar ilyen uzit h nyomjak a nevem ele egy X-et. Hulyesegnek tartom nem foglakoztam vele. Azt viszont nemtom mi a gany bajotok van h egy forumon, egy erre nyitott topicban az emberek X-elgetnek?
Egyaltalan mi a rakot foglalkoztok vele, ha sztetek hulyeseg ?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Az iskolai megemlékezéssel kapcsolatban azt gondolom tényleg nem sokat fog fel belõle a gyerek. Mi is csak élveztük a szünet miatt, de semmi több. A szülõk hatása sokkal nagyobb volt amikor nagyapám vagy édesapám mesélt 56-ról és késõbb értettem meg a jelentõségét. Azért a megemlékezés kell az iskolába mert van ahol csak a suli nevel gyereket a szülõ sajna nem. Én el is megyek a megemlékezésekre mert annyi igazán kitelik az emberbõl.
Az adományozásról meg az X-ek berakásáról az a véleményem, hogy valóban nagyon szörnyû és tragikus az egész, de teljesen fölöslegesnek tartom ezt a fórumosdit. Anno a szept. 11-én is úgy éreztem túl volt lihegve. Persze az is tragédia, de nem szabad elfelejteni, hogy van több dolog ami fontosabb és minket közvetlenebbül érint inkább arra kellene koncentrálni.
pl.: Verespatak vagy anno Tiszai szennyezés
Megjegyzem én is gondolkozok azon, hogy adakozok csak alszok rá még. Ahhoz viszont, hogy egy fórumba X-et tegyek tényleg nem látom semmi értelmét többet ér két perc csendben. Csodás ez a net, de nem kell mindent ami rajta történik csodásnak tekineteni.
Én is csendben szilvesztereztem otthon családdal és belemagyarázhatnám, hogy mert gyász, de az csak képmutatás lenne a valódi ok nem az volt.
Megjegyzem valóban szörnyû, hogy 100ezer embernél is több halt meg és gyerekek maradtak árván, de úgy érzem egyszer elég megemlékezni és akinek anyagi helyzete engedi adakozhat is. Viszont nem szabad túlzásokba esni és kampányolni mert az már nem illik. Mindenkinek saját belátására kell bízni mit tekint helyesnek. Pl. 10 éve 15 évesen ez az egész nem érdekelt volna kicsit se. Most már belegondolok a helyzetbe és próbálok segíteni anyagilag ha lehet. 10 év múlva talán éjszaka pakolom a fölösleges ruhákat és pénzt gyûjtenék meg gyertyát gyújtanék ki tudja.
Szvsz van akitõl fölösleges elvárni, hogy belegondoljon az események tényleges következményeibe. Lehet, hogy 5 év múlva már máshogy gondolja lehet, hogy nem ezt rá kellene bízni.
Magyarul aki emlékezni akar az emlékezzen aki nem az ne. Egymás dolgaiba nincs jogunk beleszólni se egyik oldalon se másikon.
Ennyi
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Pedig, idézve téged:
semmi köze hozzá, nem tudja, mennyire fáj, és NEM ÉREZ EGYÜTT, mert akkor minimum zokogna. Hányszor zokogtál üvöltve, mert ÉRZED amit õk???
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Menj el a barátnõd anyjának temetésére, és dobj egy X-et együttérzésed jeléül, nagyon megható lesz. Sõt, még idézhetnéd is magad a sírnál, a pap meg jegyzetelne.
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
SEMMIT nem tudsz a valóságról, ahogy itt senki sem, de te mégis játszod a szenvedõt. Hány X-et kéne beírjon az, akinek meghalt a családja?? Ha beírná, banolnád flood miatt, kocka uraság?
Van annyira primitív, mint az az "anyádtemetésénikszelés" duma...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Húha, itt már a náci fajelmélet is mingyá bejáccik <#mf1>#mf1>
Pedig nem hiszem, hogy bárki is x-elt volna egy katasztrófa-sújtotta nyomornegyedbõl. Állj egy gyomorrákos beteg elé, és mondd a szemébe: "Tudom, mit érzel" - élete utolsó erejével kiröhög, és joggal teszi. Gondolkodjatok már egy kicsit, jó dolgotokban szeretnétek megmutatni, hogy valójában tudjátok, milyen érzés szenvedni, de ezzel csak a saját fajtátokat veritek át.
Együttérzés, bammeg, nem érted??? Nem gyászolás!!!
Ha már felmerült az ultraidióta "anyádtemetésénikszelés", akkor visszakérdeznék: ha meghal a barátnõd anyja, akit nem ismersz eléggé, akkor a temetés másnapján bejelented a barátnõdnek, hogy akkor lelépsz bulizni? Merthogy a halotthoz semmi közöd és téged semennyire sem érint a halála?
aki segít, az tegye csendben és meggyõzõdéssel, ne reklámozza a mû érzéseit ilyen baromságokkal
Ittvan például a Blue Ribbon, vagyis a Kék szalag, amely az online szólásszabadság jelképe és bárki kirakhatja a weboldalára, aki úgy érzi, hogy az interneten megjelenõ anyagokat túlontúl cenzúrázzák és korlátozzák a szólásszabadságot.
http://www.eff.org/br/
A birkázók szerint a fenti oldalrül belinkelhetõ szimbólum nem más, mint képmutatás? Mert ugye menni kéne fórumokba és agitálni, az offline világban tüntetéseket szervezni, vagyis tenni az ügyért valamit.
Esetlen valamit rosszul látok?
Honnan tudod, hogy az egyik "12-18 éves monitorfejû" nem utalt-e át pl. az UNICEF számlájára a maga kis pénzébõl egy (számára) jelentõs összeget? Nekem pl. fogalmam sincs, hogy milyen lehet egy ilyen helyzet, to be honest, nem is gyászolok. Persze, sajnálom õket: nem örülnék, ha én lennék a helyükben. Übermenschi érzéseidet meg szerintem az sg fórumon kívül kéne kifejtened 😉
sok kis szürke magyar polgár életében ezek a legnagyobb történések, szánalmas
Az X nem más, mint az események meggyalázása. Egy csomó 12-18 éves monitorfejû X-elgetõs játékot csinál egy nagyon komoly tragédiából, ahelyett, hogy a számológépet vagy gameboy-t nyomkodnák, mert FOGALMUK NINCS SEM A HELYZETRÕL, SEM A GYÁSZRÓL.
Van a világon pár ezer ember, aki TÉNYLEG GYÁSZOL, de kizárt, hogy az x-elõk között egy is lenne, ez csak mûsor. Ha nekem valakim odaveszett volna, most nem kicsit lennék dühös egy ilyen elmebeteg topik láttán, mert ha a feleségem vagy bárkim meghalt, nekem sok fórumkattant kismajom ne játsze el, hogy együttérez. Ha együttéreznének, felvágnák az ereiket, mert ez nem vicc, és végképp nem fórumtéma - ilyen formában.
Ez annyi, mint felvenni egy vörös csillagot és komcsivá válni, vagy sárga csillaggal zsidót játszani - nem valós, nem õszinte, bárki megteheti.
Hagyjátok meg a GYÁSZ érzését azoknak, akiknek joguk van hozzá, és ne játszatok gyászolósat, mert NEM VAGYTOK RÁ MÉLTÓK.
Vagy amikor szintén 0911 apropóján a Le Monde (francia, vagyis nem éppen Amerika-barát) "Most mindannyian amerikaiak vagyunk" címlappal jelent meg.
Csakhony nem a jel a lényeg.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az az, amikor nem biztos, hogy teszel vagy tudsz tenni valamit a szerencsétlenül jártakért, de kinyilvánítod, hogy a sorsuk iránt nem vagy közömbös, figyelemmel kíséred a velük történteket és ha lehetõség nyílik rá, talán kézzelfogható segítséget is nyújtasz.
Az X nem más, mint az együttérzés jele. Ennyi. Aki akar, az pedig konkrétan is segíteni fog, mondjuk pénz átutalásával.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy szóval nem említettem, hogy a buli kihagyása segít nekik, DE HA MÁR mindenképpen gyászolni akar valaki, ne egy semmi x-et tegyen be, amiért neki semmilyen áldozatot nem kell hoznia, hanem valami olyat, ami esetleg megerõltetõ lehet. Freak jól mondta, ha anyád meghal, nem egy x-et fogsz beírni, inkább kihagyod a szilveszteri bulit.
A gyász az egy dolog, de ez az x szerintem továbbra is csak egyszerû képmutatás.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Senki nem merjen ez ellen szólni, mert bant kap! Hisz a topik címe mutatja, hogy ebben a topikban le kell birkázni az X-elõket! Mást nem lehet! Szóval kérlek toleráljátok a birkázó hozzászólásainkat.
Köszönjük!
(Ugye mekkora marhaságnak hangzik? Hát még vitatkozni róla...)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A véleményem a katasztrófáról: Ha megnézzük, hogy hányan halnak meg az éhínségtõl (ami megelõzhetõ lenne, nem úgy mint ez a katasztrófa), akkor eléggé elszomorító, és eltörpül mellette ez.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
- Hallottam a híreket?
- Igen.
- Elszomorított?
- El.
- El tudom képzelni mit élhetnek/élhettek ott át az emberek?
- Nem! (Vidéki, "keleti" lévén volt részem tiszai árvízben, de a kettõ nem összehasonlítható).
- Tudok valamit tenni azért, hogy neki jobb legyen?
- Minimálisan, de igen! Valamennyit átutalhatok a számlaszámra (vagy pl az SG felhívást mi is közzétettük/sszünk a HQ oldalain, utolagos engedelmetekkel)
- Mint magánember, tartozik ez a segítõ szándék, és a cselekedetem bárkire is rajtam (családomon) és az áldozatokon kívül?
- NEM!
- Tudnia kell errõl bárkinek is?
- NEM!
- Érdekel, hogy ki mit gondol errõl, ki néz hülyének, és ki csatlakozik?
- NEM!, mert ez nem a megítélésrõl és a szereplésrõl szól, hanem a segítségrõl. Az már más tészta, hogy ki mire használja fel a világban az ilyen eseményeket...
Ennyi. Azt gondol mindenki amit akar...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.