Birkák a fórumon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula a topiknyitónak, ERRE szükség volt...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
1. az áldozatokról:
nincsenek értelmetlen dolgok. a halál sem az.
azok az emberek akik meghaltak, meg kellett halniuk.
így rendelkezett a sorsuk, amit õk "választottak"
ez vonatkozik mind a gazdag turistákra, akik azért utaztak oda, hogy jól érezzék magukat, mind az ott élõ emberekre, akik a mindennapi megélhetésükért küzdöttek
2. a katasztrófáról
figyelmezetésként is felfogható.
emberek figyeljetek oda a környezetetekre is, ne csak magatokkal törödjetek!
akármilyen hatalmasnak is hiszitek magatok, sose feledjétek, hogy a természet sokkal hatalmasabb.
bár lassan ti is el tudjátok pusztítani magatok, a bolygótok csak picit megrázza magát és nektek annyi
3. a gyászról
volt idõ, amikor a gyász ünnep volt.
örültek annak, hogy aki eddig velük volt, az teljesítette az életét és most egy új állomáshoz érkezett.
ma már ez nem így van. "az egyszer élünk" önzõ világában a gyász szomorúság és bánat.
emlékeztet minket arra, hogy ez velünk is megtörténhet és jaj, nem tudjuk mi lesz azután!
ha valaki úgy gondolja, hogy egy x-el megemlékezik és kifejezi együttérzését ám tegye
(személy szerint én nem teszem, egyrészt nem látom értelmét, másrészt nem ismerek egy áldozatot sem, harmadrészt tudom, hogy ez volt a sorsuk, ami anyagi testük elvesztésétõl függetlenül folytatódik tovább.
de nem nézem birkának ezeket az embereket, bár tudom, hogy én okosabb vagyok, de valami másban meg talán õk a jobbak.
vagy ha nem is jobbak, de küzdenek, fejlõdnek és már ez is tiszteletet érdemel.)
ha valaki úgy gondolja, hogy ez képmutatás, lelke rajta
(õket sem nézem birkának, ilyen szinten állnak)
az valóban nem szerencsés, ha a két tábor épp a gyász topikban találkozik és ott gerjesztenek vitát.
elvégre a gyász topik nem errõl szól és illendõ lenne ezt tiszteletben tartani
DE AZ ISTEN SZERELMÉRE EZ EGY FÓRUM!!!
ha én nyitok egy fórumot, hogy okosabbak a pasik, oda bejöhetnek mások is a véleményükkel!
még olyanok is, akiknek teljesen más a véleményük mint az enyém és ezt el is mondják!
hiába szeretném én, hogy olyanok ne írjanak bele, beleírnak
EZÉRT FÓRUM A FÓRUM!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
es magukban ennyire biztosak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
/Azt tudom h itt vmi birkákról kéne.. de ezt vhova le kellett írnom, új topikot nem akartam.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://index.hu/politika/kulfold/tsun050102/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az emberi ostopbasag meg az, amikor megnezem, miert huzodott vissza a tenger, amikor nincs is apaly
a kiscsaj tudta
ilyen kevesen mulott volna csak
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄
http://www.sg.hu/kep/2005_01/baa.wav
Irronikus humor? Vagy csak en fogom fel igy az orakra forditott figyelmet?😛
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Sajna szerencsén függött azok élete akiket a lány mentett meg a tudásával, mert hát a tudásán kívül óriási szerencse, hogy egyáltalán rendelkezett vele.
Tudom, a természet ezerszer gyõzi le az embert, de most is elgondoltam, hogy milyen kár, az egész élet ilyen miatt véget érhet
És persze nem csak egy :\
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de DUHOT azt erzek. az emberi butasag es mohosag miatt, mert nemi raforditassal, figyelemmel, gondolkodassal elkerul;heto lett volna a sok halaleset. a pusztitas nem, de nem haltak meg volna annyian.
a turistaknak csak a penze jo, figyelmezteto rendszerre kolteni minek?
az ammcsik orakkal korabban tudtak mi varhato, CNN-ben 3 percenkent figyelmzetetni az embereket minek?
egy 10 eves kislany tudja, hoigy ha nem apalykor huzodik vissza a tenger, akkor az nem milyen erdekes, hanem bizony pucolni kell,
nem volt 100 meter magas vizfal, egy kis erofiszitessel odafigyelessel sok emebert meg lehettett volna menteni
az ember a hiusagaert mindig csunyan megfizet
György
En nem akartam beirni ebbe a topicba. Amit hozza akartam fuzni a tragediahoz, azt az ikszelos topicban mar megtettem.
De te...megis mi a SZ*R kozod van hozza, hogy ki mit erez? En nem erezhetek egyutt azokkal az emberekkel, akiket a tragedia elott par nappal megismertem? De igen! Es van ra alapom. Es kepzeld...ikszeltem az ikszelos topicba. Na most mivan akkor mivan?<#mf3>#mf3>
(fudeidegeslettem)
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
,,Aki meggyászolja az ilyeneket, az olyan embernek az élete is egy nagy gyáz... Tízezrek halnak meg naponta, miért is nem gyászolunk egész nap? Csak ebben a percben is emberek tucatjai halnak meg a világon, sazl gyászoljuk."
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
kiraktam az x-et mert NEKEM jobb volt, mert én igy kifejeztem magamnak.
az, hogy én nem segitek, mert nem tudok az mas kerdes. Tajga vagyok karitativ szervezetnek, szoktam segiteni maskor. Pénzadomanyt aki tud adjon.
De legyetek jeszoke emberek, hogy anyaztok
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van róla fogalmad, hogy most mekkora baromságot mondtál?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ez is egy kifogás. "Azért nem küldök me a kormány ellopja meg csalnak hazudnak!" Ugyan már!
"Egy dologgal lehetne segíteni, ha odamennél és elkezdenéd eltakarítani a romokat, mert ahogy néztem a benszülöttek csak ülnek a seggükön és nemcsinálnak semmit, az élelmesebbje legalább a segélycsomagokért áll sorba."
Szerintem dolgoznak azok eleget ha tundak valószínû ezt te látod innen otthonról. Másik dolog, hogy ott karantén is van a fertõzések miatt ezér az emberek egyik fele ott van a másik felét nem engedik a romok közé mert fertõzésveszélyes. A harmadik fele meg halott.
"Sajnálják magukat csak nemtudom miért, odatelepülnek a tenger mellé és jajgatnak ha kiönti õket a tenger, tényleg valoszinûtlen dolog, de ugyan ez van a vulkánokkal is, ott élnek a vulkán lábánál és rinyálnak ha kitörik."
Ja itthon is minek mennek a folyó mellé az emberek amikor a Tisza is kiönt a sok barom. Ez az emberiség milyen buta, hogy a tengerpartokat és a folyókat részesíti elõnyben. Itthon is költözzünk a hortobágyra mert ott nem önt el a víz.
Az tény, hogy az ottani anyuka nem fog hanyatt esni az itteni x-ektõl mert attól még elpusztul a gyereke ha nem az árban akkor a fertõzésekben. Más dolog, hogy van világ ahol ez napi szintû gond mégse mozdul meg a fórum.
Egy olyan fórum értelmesebb lett volna ahol mindenki írhat pár sort. Egyrészt kicsit energia belefektetésére erõltet másrészt jobban kimutathatná a sajnálatát sok ember. Mert én most ide beírhatok a fenti szöveg helyett három X-et is és letudom 10 másodperc alatt az együttérzést.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azt nem értem, hogy miért kell leszólni az ikszelõseket abban a topicban, de amit még jobban nem értek, hogy miért kell banolni azokat az embereket akiknek más a véleményük és oda merték beírni. Nem lett volna elég törölni a hozzászólást és esetleg privátban szólni nekik, hogy ne írjanak bele?
Amúgy szerintem Freak-nek igaza van ezzel a beszólással az indiai anya, akinek mind a 20 gyereke odalett magasról szarja le ezeket a kurva X-eket
Néma csend a parlamentben meg elmaradt vagy kevesebb tûzijátékkal megtartott bulik? Ez használ? Feléled 5 hulla vagy mi?
Küldesz pénzt vagy élelmiszert? Teljesen biztosak vagytok benne, hogy amit küldtök az oda is ér? Mert én nem. Csak arra jó, hogy a lelkiismeretetek megnyugszik vagy, hogy tudjátok mondogatni egymásnak "Én küldtem 2 babkonzervet, mostmár biztos nem halnak éhen"
Egy dologgal lehetne segíteni, ha odamennél és elkezdenéd eltakarítani a romokat, mert ahogy néztem a benszülöttek csak ülnek a seggükön és nemcsinálnak semmit, az élelmesebbje legalább a segélycsomagokért áll sorba. Sajnálják magukat csak nemtudom miért, odatelepülnek a tenger mellé és jajgatnak ha kiönti õket a tenger, tényleg valoszinûtlen dolog, de ugyan ez van a vulkánokkal is, ott élnek a vulkán lábánál és rinyálnak ha kitörik.
Nem azt mondom, hogy megérdemelték de várható volt szóval fel lehetett volna rá készülni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
*ST*ba<#mf1>#mf1>
Gondolom tudod hogy a forúmban szokta az ember a véleményét kifejteni.Az hogy csak x -et lehet írni meg nevetséges...
"Ha nem értesz egyet, akkor ne írj be, de NE LÉGY KEGYELETSÉRTÕ"
Ennek a mondatnak meg nincsen értelme.
Irassuk át a Topic nevét -=ÉRTELMETLEN VESZEKEDÉS=- re lééécci lééééééccccI% 😄DDD
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
hogy a faszomban???
mutasd meg pls!!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.