1712
Dakar 2014
Argentina - Bolivia - Chile
2014 January, from 4th to 18th
-
#672 megelőztek:D -
karajjj #671 kamazmaster.com -
#670 Megpróbálok szerzni!XD -
toretto r34 #669 A kamazokrol nem tudsz berakni képet Chaginrol? -
DJ BP #667 igen, azt is megkéne nézni, hogy a győztes átlagsebessége azonos útszakaszokon mennyivel nagyobb lehet, mint régen :) -
#666 Na akkor:
Dakar 2007 2 szakasz Portimao - Malaga:
-
#665 Manapság az autó egészét elktronika figyeli, számítógép meg minden kütyü, sokkal nagyobb a meghibásodási ráta, meg hát sokkal jobban ki vanna hegyezve a teljesítőképességük határára. -
#664 Palik csöppet kiakadt a kamera előtt ( lehet a fókuszba is volt, de rtl esti dakar "összefoglaló )... de igaza volt. -
Bullitt #663 Én azon gondolkodtam, hogy mennyire durva már, hogy 20 éve szinte jobban bírták az autók mint manapság. Hiába a technikai fejlesztés, az autók könnyen felmondják a szolgálatot. Érdekes sztem, hogy ekkor ennyire bírták. Pazar élmény a régi időket nézni. Csak az a baj, hogy már a Dakar is a gyárak versenyéről szól, és nem annyira a kihívásról. Ma már nm nyerhet egy teljesen amatőr, régen még erre is volt esély. -
#662 Hát nem semmi gépezet az biztos:)
Nagy kár h az élő verseny izgalma elmaradt idén:(, de örülök h az europsort ilyen műsorral szórakoztat minket! -
#661 két összeépített kamion nem kicsit durva... -
#660 ÚÚristen milyen felvételek nagyon komoly! -
Bullitt #659 RTL klubon meg volt híradó, abbaazt mondták, azt pletyizik már, hogy nem a fenyegetés miatt mondták le, hanem politikai döntés volt, mert állítólag megromlott a franciák meg mauritánok kapcsolatat a meghalt turisták miatt. Na ha ez télleg így van, akkor a Dakar-nak vége... -
#658 Eurosporton most kezdődött a napi visszaemlékezés
nagyon komolyak a régi videók... -
Bullitt #657 Youtube-on az egyik felhasználó a tavalyi dakar összefoglalóit feltette. Itt a profilja: http://youtube.com/profile_videos?user=Porsche911GT1&p=r
Kicsit visszafelé kell lapozni, d eminden szakasz fenn van. (angolul) -
#656 holnap rakom a tavalyi dakar 2.szakasz képeit! -
#655 legalább ezt nézegessük!:D -
DJ BP #654 fáj a szívem ezeket látva :( -
#653 KTM, Honda, Yamaha, egy-két Suzuki Aprilia -
#652 YAMAHA biztos h indult tavaly ara emléxem -
csoola #651 zsir :) motorok közül indult egyáltalán KTM-n kivül vmi?:D BMW mondjuk lehet, utánanézek:P -
#650 Minden nap rakok képeket a dakar tavalyi szakasziról! 1nap 1szakasz képei:
Dakar 2007 1szakasz Lisszabon - Portimao
-
#649 na nekem is ez a baj:S -
bad boy 2 #648 ha nem is dakaros de offroad-os játékvan a nevefull drive: uaz 4x4 ez első réze , hummer ez a másodk része ajátéknak de ez off road-rl szol nem dakarol és inkáb trial, na ezt jó el mondtam szoval jó játék ,anak tetcik aki szereti a terepáros gameket vagy még rigs of rods abba vanak dakaros autok meg egy csomo modolt deez már teher autos játék ilyan terep2 féle grafikával el lehetvele szorakozni itt egy wbahonan le lehetszedni: http://repository.rigsofrods.com/ remélem segiteni tudtam jóécakát -
Bullitt #647 Ez csöppet morbid volt. És hidd el, elég csúnya halál azért a Dakaron meghalni... -
#646 Igazán elindíthatták volna őket.. Hősökre mindig szükség van :D egy két áldozat úgyis szokott lenni :P -
#645 jó modellezők kellenek! 18Wos Pedal To tHe Metal topikban fel kell venni a kapcsolatot a modellezőkkelXD -
karajjj #644 a Colin Dirtbe asszem van dakar, dehát nekem nincs hozzá erőművem :S -
Bullitt #643 Élő közvetítés általába nem szokott lenni, csak esténként az összefoglalóba szoktak kapcsolni a végén a táborba. Tavaly legalábbis így volt. Élő azért nincs, mert a helikopterek nem mindig tudnak a levegőbe lenni, tudniillik tankolni is kell XD. -
Bullitt #642 PS2-re van, de elég gagyi kis 2003-as. Én már egy odnak is örülnék. Am készült anno egy játék, a Grand Raid Offroad, csak leállították a fejlesztését másik project miatt. -
karajjj #641 jó lenne valami dakaros játék, de nem körözős, vagy max bazinagy körökkel :D de kamaz legyen benne, mert anélkül nem ér semmit -
karajjj #640 ebből már nem lesz semmi, ha egyszer lefújták, akkor csodát ne várj... -
#639 Kellene a F1 Challenge 99-02 alá egy Dakar modot! Csak itt nem szakaszok, hanem körök lennének!:D Várom a véleményeket! -
#638 Legalább ott indulhatnak a magyarok, ha akarnak! Mien nagy lenne má ha az egész dakar mezőny átállna odaXD -
bad boy 2 #637 helosztok hát ez rosz hír hogy elmarad vagy egyáltalán nem is lesz de vígasztal hogy 2010-ben imár itthonrol indul a verseny remélem ot lehetek és szurkolhatok a gyémántoknak meg a magyaroknak. de ha még is elindulna a verseny akkor kabel tv-énkivül hollehet még nagyábol éló-be követni a dakart mert kbtv az sajnos nincs de viszont egy progival be tudok hozni töb webes csatornát is konkrétan ezel a progival: http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/tvradio/internet_tv.html szoval köszönöm elöreisa segitégetés bizok benne hogy mégis elindula verseny. -
#636 A lefújt Dakar-rali magyar indulóit várják az egy héttel később rajtoló Budapest-Bamako-ralin. Ugyan ez a verseny is áthalad Mauritánián, a szervezők nem is gondolnak arra, hogy elmaradjon a kéthetes őrület.
A magyarok indulhatnak
"Megdöbbentett a hír és csak együttérzésünkről tudjuk biztosítani a magyar legénységeket"- mondta Szabó Gál András a magyar szervezésű futam szellemi atyja. Szabó Gál elmondta, eddig három külföldi dakaros csapat kereste meg, hogy indulni szeretnének a Bamakón.
A Budapest-Bamako rallyra a nevezés még októberben lezárult, ezért új csapatok már nem tudnak nevezni. A Dakar magyar legénységeinek ugyanakkor a futam szervezői hajlandók helyet szorítani.
A Bamako is áthalad Mauritánián
Az eset érdekessége az, hogy amíg a Dakart a Mauritániában kialakult politikai helyzet miatt fújták le, az egy héttel később induló másik verseny leghosszabb szakasza is Mauritánián halad át. A mauritán terror cselekmények és fenyegetések elsősorban francia állampolgárok ellen szólnak.
A magyar külügyminisztérium ugyanakkor nem adott ki hasonló intést. Ellenben Göncz Kinga külügyminiszter levélben köszöntötte a Budapest-Bamako indulóit. "Kezdeményezésük a nemzetközi civil együttmûködés egyik szép példája" - írta levelében Gönzc a Szabó Gál Andrásnak ma átadott levelében. -
juzosch #635 A "minden ki van fizetve" jó részét újra ki kéne fizetni. Szállás, repülő stb... Gyak újra kéne szervezni az egészet. -
DJ BP #634 ugyan, volt már ilyen, verseny közben megoldották, hogy kikrüljenek valamit.
Lehet van itt más is -
Bullitt #633 Én meg azt vettettem fel, hogy miért nem csinálnak új útvonalat, Mauritániát kikerülve. Igaz, legalább egy hónap csúszás lenne ugyan (hiz bejárják a pályát, mielőtt lindulna a verseny), de szerintem még mindig jobb késve, mint soha. Ahogy a Palik interjúban is olvasható, már minden ki van fizetve s az most kárbavész. Na meg a felkészülési idő is... -
#632 A terrorositáké ahatalom, ők mondak valamit mi meg rábólintunk... hova jutott a világ emberek???